jemyfer
24 Temmuz 2018, 03:16
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2-3 hafta önce EN500 almış bulunmaktayım. 40 bin km'de 1994 model. İlk aldığım zamanlar motorun tam performansla gitmediğini hissedebiliyordum 160larda tıkanıyordu normalde bu motorun top speed'i 200leri görüyor. Neysecime çok önemsemedim bi ara bi teknik servise göteririm diyip geçtim ve 300kmlik bi yol yapıp geldiğimde sorunlar başladı.
- Normal şartlarda 2. viteste 100-120leri gören motor o ivmelenmeyi kaybetti ve genel olarak ivmelenmesi düştü.
- Top speed 150-160 KM'de kalan motor 120 KM'lerde kalmaya başladı
- Şu son zamanlarda da yüksek devire çıkamaz oldum, düşük devirlerde sıkıntı yaşamazken giderken yüksek devirlere çıkmaya çalıştıştığımda kesiciye giriyor gibi tekliyor gibi bişeyler oluyor ve gaz yemiyor.
- Kısacası performansından eser kalmadı 100 KM'leri görünce dahada hızlanamaz hale geldim, ivmelenmesi atikliği gitti, top speed düştü ve yüksek devirde teklemeler başladı.
Sizce sorun nedir ? Şimdiden teşekkürler.
- Normal şartlarda 2. viteste 100-120leri gören motor o ivmelenmeyi kaybetti ve genel olarak ivmelenmesi düştü.
- Top speed 150-160 KM'de kalan motor 120 KM'lerde kalmaya başladı
- Şu son zamanlarda da yüksek devire çıkamaz oldum, düşük devirlerde sıkıntı yaşamazken giderken yüksek devirlere çıkmaya çalıştıştığımda kesiciye giriyor gibi tekliyor gibi bişeyler oluyor ve gaz yemiyor.
- Kısacası performansından eser kalmadı 100 KM'leri görünce dahada hızlanamaz hale geldim, ivmelenmesi atikliği gitti, top speed düştü ve yüksek devirde teklemeler başladı.
Sizce sorun nedir ? Şimdiden teşekkürler.