PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Naked motor 189 - 300 cc kask tavsiye lütfen. (acil)

NakedMan
07 Temmuz 2018, 02:58
Herkese merhaba arkadaslar..
ben hali hazirda suan orjinal 189 cc oynanmamis motor kullaniyorum yakin zamanda niyetim cafe razer 299 cc cift silindir motora gecmek. Bugun kask almak icin epey saat dolandim kafama yatan birsey bulamadim internet uzeri satin alacagim icin tam olarak bilgi sahibi ustatlar dan yorum bekliyorum..

simdilik
mt thunder tifosi gloss pearl white S
buldum bu kask hakkinda da bilgiler bekliyorum iyi gunler..

hasmet
07 Temmuz 2018, 07:47
Sayın NakedMan, evet kask çok önemli ama önce üzerinize bir şeyler alın. Çıplak çıplak motosiklete binilmez ki.

NakedMan
07 Temmuz 2018, 07:56
Sayın NakedMan, evet kask çok önemli ama önce üzerinize bir şeyler alın. Çıplak çıplak motosiklete binilmez ki.

:) hava suan sicak ondan dolayi ciplak ;)

Nasate
07 Temmuz 2018, 09:43
mt kaskları bence başlangıç olarak iyi. Hem fiyatları uygun hemde sharp tan yüksek yıldızlı. Revenge modeline de bakın derim.

NakedMan
07 Temmuz 2018, 09:48
mt kaskları bence başlangıç olarak iyi. Hem fiyatları uygun hemde sharp tan yüksek yıldızlı. Revenge modeline de bakın derim.

aynen fakat hız sınırı 150 200 km arası olan motorlar kullanıyorum ve öyle ir hastalık var ki ben de yıllardır araba motor fark etmeksizin illa ruhumu motor ile birleştiriyorum yani Allah ne verdiyse son limiti yerine göre basıyorum daha iyi bir tavsiye var mı acaba ya da mt nin bu ve sizin yolladığınız revenge işimi görür mü?