Orijinalini görmek için tıklayınız : yine kasktan ceza yedim
mötörcü
01 Haziran 2018, 11:39
bir ay içinde 2 kez kasktan ceza yedim. havalar çok sıcak antalyada çekilmiyor işte kask:jocolor:
polislerde bi hazır cevap bıktırdılar.
geçen ayki ceza
-kask takmamışsın ceza yazıcam
+iyide bunun kime zararı var belki ben beynime değer vermiyorum
-vermemekte haklısın ama yazıcam
-!!?
bu da bu gün yediğim 2. ceza yine kasktan;
-kask nerede
+(benden ses yok)
-ehliyeti ver
-(verilir ama yine ses yok)
+olm bişey desen yazmıcam cezayı,bu günkü kotam dolmuştu zaten.
ramcixx
01 Haziran 2018, 11:41
Kardeş, o kask takılacak. Emniyet mensupları sana kaskı taktırmak zorunda değil aslında. Bu senin sürücü olarak asli sorumluluğun. Amaç trafik kazalarında ölüm oranlarını azaltmak. Tmm kızacaksan kızabilirsin ama kendine kızmalısın, polislere değil. :)
Emreerol
01 Haziran 2018, 11:42
Yani?
Hem suçsuzsun, hem konu açmışsın. 20 kere daha yazarlar umarım.
mötörcü
01 Haziran 2018, 11:47
rüzgarı hissetmeyince motor sürmenin anlamı yok. kafayı kaplıyorsun vucut yine çıplak. yazıyorsa diğer ekipmanlarım olmadığı içinde yazsın. takmışlar kaska. onlar taktığı için ben takmıyorum. eyyy trafik polsi sen kimsin ya?
DesAres
01 Haziran 2018, 11:58
rüzgarı hissetmeyince motor sürmenin anlamı yok. kafayı kaplıyorsun vucut yine çıplak. yazıyorsa diğer ekipmanlarım olmadığı içinde yazsın. takmışlar kaska. onlar taktığı için ben takmıyorum. eyyy trafik polsi sen kimsin ya?
Vizörü açınca gene rüzgarı hissedersin bahaneye gerek yok. Buradaki sorun senin ilk cezadan sonra akıllanmayıp kask takmamanda olmasına rağmen polise suç atıyorsun iyi yapmış 3'üncüyü de bekleriz.
Yani yok sadece kask takmışlar vücutları boş diyorsun fakat insanın derisi soyulunca ölmez (acısını çekersin) ama kafaya bir darbe yedinmi :pr:
YasinC
01 Haziran 2018, 12:00
Bunlar hep eğitim sisteminin boka sarmasının sonuçları
Metehan07-70
01 Haziran 2018, 12:04
Kardeş senin için sinyal vermek te gereksiz o zaman, uygun şeritten gitmek, uygun hız da gitmek. Ya daha çok gençsin, ya da cahilsin. Özrün kabahatinden beter çünkü, ne demek kafa kapalı vücut açık, orayı da kapatacaksın. Sen sıcak asfaltta, çıplak deri üzerinde 15-20 metre süründün mü, veya avuç içlerinden onlarca minik minik taş parçası çıkarttın mı cımbız ve iğne ile? Bir de isime bak, motorcu ymuş, işte bu yüzden motorculara hep kötü gözle bakıldı.
mötörcü
01 Haziran 2018, 12:08
ortaokul mezunu olsamda her şeyin farkındayım. kendimi küfürler anlamda geliştirdim. kask takmanın elle tutulur bir yanı yok. elle tutsakta ceza yiyoruz çünkü. illa kafaya takıcaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------
Kardeş senin için sinyal vermek te gereksiz o zaman, uygun şeritten gitmek, uygun hız da gitmek. Ya daha çok gençsin, ya da cahilsin. Özrün kabahatinden beter çünkü, ne demek kafa kapalı vücut açık, orayı da kapatacaksın. Sen sıcak asfaltta, çıplak deri üzerinde 15-20 metre süründün mü, veya avuç içlerinden onlarca minik minik taş parçası çıkarttın mı cımbız ve iğne ile? Bir de isime bak, motorcu ymuş, işte bu yüzden motorculara hep kötü gözle bakıldı.
125 cc 75 i geçmeyen scooterim var. şöyle efil efil yüzüme essin istiyorum rüzgar. o deniz tuzları her yerime yapışsın yatarken kaşındırsın istiyorum. sadece güneş gözlüğü takmak istiyorum motor sürerken. gerçek motorculuk budur. freedom
wing41
01 Haziran 2018, 12:09
Okurken utandım yemin ediyorum ::facepalm::
DesAres
01 Haziran 2018, 12:16
125 cc 75 i geçmeyen scooterim var. şöyle efil efil yüzüme essin istiyorum rüzgar. o deniz tuzları her yerime yapışsın yatarken kaşındırsın istiyorum. sadece güneş gözlüğü takmak istiyorum motor sürerken. gerçek motorculuk budur. freedom
Yarım kask al o zaman. İstediğinde vizörü kaldırırsın kasksız gibi yüzüne patır patır çarpar. Başka bahaneye gerek yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------
Okurken utandım yemin ediyorum ::facepalm::
Maalesef ki bunlar gerçekler :santa:
serconline
01 Haziran 2018, 12:16
o kask takılacak.com
Kavuklu
01 Haziran 2018, 12:20
Kiliste herkes KASKsizz dolasiyor. Cgunlguda ceza yemio.
mötörcü
01 Haziran 2018, 12:25
kiliste deniz varsa olur bu iş? ev kiraları ne durumda?
ramcixx
01 Haziran 2018, 12:27
Ne güzel dimi? :farao:
Tinto
01 Haziran 2018, 12:28
gerçek motorculuk budur. freedom
Allah gecinden versin, ne diyek.
gitaristgkn
01 Haziran 2018, 12:33
Buralar karışır yerimi alayım :queen
konuyu açan arkadaş baya renkli bi kişilk anlaşılan:mrgreen:
levend84
01 Haziran 2018, 12:34
kiliste deniz varsa olur bu iş? ev kiraları ne durumda?
iç anadoluya bekleriz,hele akşamlari sümüğün bile donar ayrica ruzgari ciğerlerinde hissedersin.
Jet kask al madem 80-100tl ye.olmadi bu gidişle sezon sonuna kadar cezalarla shoei parasi gidecek.
yinede sen bilin emmi..
sdt
01 Haziran 2018, 12:36
Herkes sana kask taktırmaya çalışıyor farkında mısın?
Bilmiyorum ama biz gerçekten çok vicdanlı bir milletmişiz bunu anladım.
Ceza mı yedin? Keşke motorunu da altından alsalardı.
Senin ve senin gibiler yüzünden motosiklet kültürü eriyip gidiyor.
-Black-
01 Haziran 2018, 12:39
Forumda yeni, 8. Mesaj....
Aklı sıra makara yapıyor işte.
Metela
01 Haziran 2018, 12:42
ben olsam böyle bir şeyi buraya yazmazdım, çünkü buranın insanlara bilinç kazandırması gerekiyor, sense hiç motorcu olmaman gereken hatta araç bile kullanmaman gereken bir mantıkta buraya bu saçma başlığı açarak yazıyorsun, yeni üye olarak buraya katılmışsın ama daha baştan falsonun dibine vurdun.
sert yazıyorum çünkü ben senin gibilerin trafikte bu aymazlıkla tehlike saçtığını düşünüyorum, zaten buraya bu rahatlıkla yazman ayrı bir aymazlık, ceza yiyorsun cezaya para vreceksin ya da verdin ama kask almıyorsun, ikinci defa aynı cezayı yiyorsun, akıllanmıyorsun, araba kullansan kemer de takmaz, yanındaki takmasa umursamaz kendi hayatının yanında başkalarını de yakarsın, bu mantığınla yüzde yüz eminim artçına da kask vermezsin, bence forumu terket ya da aklını düzelt. buralara yakışmıyorsun.
mötörcü
01 Haziran 2018, 12:46
Herkes sana kask taktırmaya çalışıyor farkında mısın?
Bilmiyorum ama biz gerçekten çok vicdanlı bir milletmişiz bunu anladım.
Ceza mı yedin? Keşke motorunu da altından alsalardı.
Senin ve senin gibiler yüzünden motosiklet kültürü eriyip gidiyor.
muayneden geçmedi bu gidişle motorda gidecek. motorla çıktığım yoldan yürüyerek eve dönmek beni çok yıkar.
YasinC
01 Haziran 2018, 12:51
ortaokul mezunu olsamda her şeyin farkındayım. kendimi küfürler anlamda geliştirdim. kask takmanın elle tutulur bir yanı yok. elle tutsakta ceza yiyoruz çünkü. illa kafaya takıcaz.
Bir insanda hiç mi pırıltı olmaz...
yaşlıveacemi
01 Haziran 2018, 12:53
eyyy trafik polsi sen kimsin ya?
Söylenecek sözün bittiği yer.
Metela
01 Haziran 2018, 12:55
şikayet edin şu gereksizi, başlığı ile birlikte forumda tarih olsun..
yaşlıveacemi
01 Haziran 2018, 12:55
kendimi küfürler anlamda geliştirdim.
İnsan bazen bir şey söylemek istiyor sonra boş ver diyor ya işte bu da tam o.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO