PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzuki GSF bandit 600s

okncnk
26 Mayıs 2018, 21:04
Merhaba arkadaşlar 2003 model 100.000 deki motor alınır mı bu motor hakkında bildikleriniz neler yardımcı olur musunuz

dyavol-77
26 Mayıs 2018, 21:31
Merhaba arkadaşlar 2003 model 100.000 deki motor alınır mı bu motor hakkında bildikleriniz neler yardımcı olur musunuz

Ben olsam almam, düşük cc(mesela 250)yüksek model/düşük km olanlara bakarım.

okncnk
26 Mayıs 2018, 21:33
Zaten CBR dan gecis yapacağım motor çok temiz bakımlı kazası yok usta dinledi şıkır şıkır dedi bloğa anahtar degmemis

pea
26 Mayıs 2018, 21:43
Zaten CBR dan gecis yapacağım motor çok temiz bakımlı kazası yok usta dinledi şıkır şıkır dedi bloğa anahtar degmemis

Usta da işin içinde.

https://www.youtube.com/watch?v=0Xl_UIXBtEY

burakrak
26 Mayıs 2018, 21:45

O zaman anahtar sende değecek demektir :) tabi şans belki hiçbir sıkıntı çıkmaz ama 2003 model, 4 silindir, kaç kullanıcı değişti Allah bilir. Haa şunu dersen ben bu modellerin hastasıyım uzun yıllar kullanacam şöyle komple baştan sona bir elden geçirecem zaten o zaman alınır. Motorun efsane sesi var ama onu demeden geçmiyim.

okncnk
26 Mayıs 2018, 22:14
Usta da işin içinde.

https://www.youtube.com/watch?v=0Xl_UIXBtEY

Usta benim yıllardır kendi ustam ona gösterdim onayı verdi makina saat gibi dedi ve ben bu yaşta böyle temiz makina pek görmedim dedi

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------

O zaman anahtar sende değecek demektir :) tabi şans belki hiçbir sıkıntı çıkmaz ama 2003 model, 4 silindir, kaç kullanıcı değişti Allah bilir. Haa şunu dersen ben bu modellerin hastasıyım uzun yıllar kullanacam şöyle komple baştan sona bir elden geçirecem zaten o zaman alınır. Motorun efsane sesi var ama onu demeden geçmiyim.

3 sahibi olmuş zaten 52 yaşında birinden alacağım motor hor kullanılmamış ustam baya inceledi herşeyini okey dedo

127
26 Mayıs 2018, 22:19
Okey diyip 1 ay sonra blok çatlatan çok gördük forumda. Ayrıca bu motorun belli km lerde açılıp zincirlerinin şuyunun buyunun değişmesi temizlenmesi yenilenmesi lazım bunun yapılmaması demek krank kırmak demek.

chevy64
26 Mayıs 2018, 22:59
Eksantrik zinciri 65binde bi degismesi lazim heralde. O da tam motorun ortasindan geciyor banditlerde. Motor inmesi gerekiyo diye biliyorum. Bende bandit ariyorum ama temizine dek gelmek zor

35Türk
26 Mayıs 2018, 23:00
Alma kardeş alma. Çok para harcarsın genede adam olmaz küfürbaz olursun ustalarla akraba olursun satmaya kalktığında da kimseye satamazsın, alma. Türkiye'de 2010 dan aşağı motorlara bakma bile.

whitedeamon
26 Mayıs 2018, 23:24
Almak istersen al tek düşüncen satarken zorlanırsın bu olsun.Ustanda bu işten alıyorsa zaten al.