PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet GPS Takip Sistemi (Motor Blokaj Özellikli) - Tüm Detaylarıyla Video'lu

Crazy Motors
14 Mayıs 2018, 10:35
Merhabalar,

Bu videomda motosikletim (Pulsar 200NS) için satın aldığım GPS takip cihazının tanıtımını, kullanımını ve motosiklet üzerindeki montajını nasıl yapabileceğimizi tüm detaylarıyla anlatmaktayım.

Takip cihazı motor blokaj özelliklidir, yani uzaktan bir sms ile motor durdurma özelliğine sahip güzel bir üründür.

Kullandığım Ürüne Ait Link: http://s.click.aliexpress.com/e/bqiNdY2y

Uygulamaya Ait Video: https://youtu.be/5e6Wii8hJZM

https://www.youtube.com/watch?v=5e6Wii8hJZM

Saygılarımla, iyi seyirler.

Diğer “Motosiklet Uygulamaları” videolarım için: https://www.youtube.com/playlist?list=PLG_oGVWGe0lAToT4pOnFeer8wv3WJRxOg

tommygun
14 Mayıs 2018, 10:49
Faydalı paylaşım olmuş hocam, eline emeğine sağlık..

Crazy Motors
14 Mayıs 2018, 10:55
Çok teşekkür ederim sağolun.

fearlesboyy
14 Mayıs 2018, 13:52
ürünü birebir kullanıyormusunuz burdakı gıbı anlık harita takıbı varmı linkler acamadım.sanırım sorun benım pc de

Emreerol
14 Mayıs 2018, 14:04
Emeğinize sağlık, çok faydalı.

Crazy Motors
14 Mayıs 2018, 19:33
ürünü birebir kullanıyormusunuz burdakı gıbı anlık harita takıbı varmı linkler acamadım.sanırım sorun benım pc de

Evet kullanıyorum.
Harita üzerinden anlık veya geçmişe dönük takip yapabiliyorsunuz.
Linkleri kontrol ettim sorun yok bilginize.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------

Emeğinize sağlık, çok faydalı.

Teşekkür ederim sağolun.

Emron
14 Mayıs 2018, 20:25
Kullandığınız paketin ismini ve fiyatını falanda yazsanız daha iyi olur hocam, video için teşekkürler detaylı bir video olmuş.

Crazy Motors
14 Mayıs 2018, 20:34
Kullandığınız paketin ismini ve fiyatını falanda yazsanız daha iyi olur hocam, video için teşekkürler detaylı bir video olmuş.

"With relay and box" ve fiyatı ise (mobil üzerinden) 21.73 dolara satın almıştım.

tommygun
14 Mayıs 2018, 20:45
Üstadım bu işlerden çok anlamayan biri olarak soruyorum; bu cihazı taksak aküyü bitirir mi? ya da örneğin 1 hafta 10 gün motoru çalıştırmadık, akümüz biter mi?

Crazy Motors
14 Mayıs 2018, 21:56
Üstadım bu işlerden çok anlamayan biri olarak soruyorum; bu cihazı taksak aküyü bitirir mi? ya da örneğin 1 hafta 10 gün motoru çalıştırmadık, akümüz biter mi?

1hafta 10gunde akuye zararı olmaz. Çünkü üzerinde 180mA dahili bataryası var ve birkaç gün kendi enerjisiyle çalışması hedeflenmiş (gerçi birkaç gün değilde 1 gün amca dayanır)
Bu bilgilere göre akü üzerinde çok az yük oluşturacağından yatan motorlarda sorun oluşturmaz.
Bende motorumu hafta sonundan hafta sonuna kullanıyorum ve akü bitermi diye hiç şüphem yok (aküm 8 amperdir bu arada)

tommygun
14 Mayıs 2018, 21:58
1hafta 10gunde akuye zararı olmaz. Çünkü üzerinde 180mA dahili bataryası var ve birkaç gün kendi enerjisiyle çalışması hedeflenmiş (gerçi birkaç gün değilde 1 gün amca dayanır)
Bu bilgilere göre akü üzerinde çok az yük oluşturacağından yatan motorlarda sorun oluşturmaz.
Bende motorumu hafta sonundan hafta sonuna kullanıyorum ve akü bitermi diye hiç şüphem yok (aküm 8 amperdir bu arada)

İçim rahatladı üstat, teşekkür ederim.

Crazy Motors
14 Mayıs 2018, 22:59
İçim rahatladı üstat, teşekkür ederim.

Rica ederim, hayırlı akşamlar

Ekarademir
14 Mayıs 2018, 23:04
Çok faydalı bi paylaşım teşekkür ederim. Ürün kaç günde eline geçti ?

Crazy Motors
15 Mayıs 2018, 00:53
Çok faydalı bi paylaşım teşekkür ederim. Ürün kaç günde eline geçti ?

Ürünu satın aldığım tarihten itibaren tam 18 gün sonra elime ulasti.

velizrsln
15 Mayıs 2018, 05:39
blokaj ne demek?

Crazy Motors
15 Mayıs 2018, 10:10
blokaj ne demek?

Bir şeyi bloke etme anlamında kullanılıyor.

Motoru bloke yani çalışmasını engellediği için böyle bir kelime ile kullanılıyor ve bende bundan dolayı başlığımı (ve yazımı) böyle oluşturmuştum.

advRider
15 Mayıs 2018, 10:18
paylaşım için teşekkürler faydalı bir paylaşım :cat::cat:

schizo
15 Mayıs 2018, 10:47
bu ürün tükenmiş varsa alternatif alabilirim böyle bi'şey

Crazy Motors
15 Mayıs 2018, 13:24
paylaşım için teşekkürler faydalı bir paylaşım :cat::cat:

Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------

Kontrol ettimde link tamamen kapanmamış. Büyük ihtimal fiyat/indirim vs düzenlemesi oluyordur, yoksa ürün sayfasıda kapanırdı.
Tecrübe ile sabittir favorime eklediğim ürünler zamanla satışa kapanıp tekrardan açılıyordu mesela.
Tekrardan aktif olacaktır, bekleyiniz derim veya SinoTrack diye bir marka daha var. O firmadanda bakabilirsiniz, satış oranları yüksektir ama tecrübe etmmediğim için tam bilemiyorum.

maktama
15 Mayıs 2018, 14:31
Aynı satıcılar farklı linklerde satış yapabiliyor sıklıkla.
LINK (https://www.aliexpress.com/item/cheap-motorcycle-car-vehicle-gps-tracker-locator-locating-china-manufacturer-free-android-ios-web-apps-platform/32776222291.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.262.s wKxW5)
Ancak bu A1X modelinin kontak kapatma özelliği olsa da suya/toza dayanımı mt-01(st-901) modelinden daha az. Simkart takılan açıktaki üst kısmını bant ile falan kapatmanızı öneririm.

Details
15 Mayıs 2018, 15:46
Merhaba, bu ürün için imei kaydı işini nasıl hallettiniz, satıcı göndermeden önce değiştirebiliyor muydu?

Crazy Motors
15 Mayıs 2018, 16:08
Aynı satıcılar farklı linklerde satış yapabiliyor sıklıkla.
LINK (https://www.aliexpress.com/item/cheap-motorcycle-car-vehicle-gps-tracker-locator-locating-china-manufacturer-free-android-ios-web-apps-platform/32776222291.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.262.s wKxW5)
Ancak bu A1X modelinin kontak kapatma özelliği olsa da suya/toza dayanımı mt-01(st-901) modelinden daha az. Simkart takılan açıktaki üst kısmını bant ile falan kapatmanızı öneririm.

Bilgileriniz için teşekkürler.

Bir dipnot eklersem: Aynı satıcılar farklı linklerde satış yapsalarda farklılıklar gösterebiliyor.

Yani daha önce MT1 modelini aracım için (https://www.youtube.com/watch?v=wHj_iGbDrqI) satın alırken satış oranına göre iTracksafe Factory Store 'deki üründen alacaktım ama IMEI yazdırmak için kendi iTracksafe Golden Shop Store mağzasında ki ürününe yönlendirmişti satıcı beni.

Yani ürünü satın almadan satıcı ile konuşunuz derim ilk etapta. Çünkü cihazın ülkemizde kapanmaması için imei numarasının cihaza işlenmesi önemli.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:07 ----------

Merhaba, bu ürün için imei kaydı işini nasıl hallettiniz, satıcı göndermeden önce değiştirebiliyor muydu?

Ürünü satın alırken ekrandaki satıcıya mesaj bırak bölümüne veya satın alınca hemen mesaj yoluyla satıcıya imei numarasını iletmeniz yeterli oluyor.

tommygun
16 Mayıs 2018, 11:05
Üstadım Aliexpress'ten siparişi geçtim. Bunun içine koyacağın simkartın operatör, hat, tarife bilgisini de vermeni rica ederim. Hangi operatör ve tarife sence daha ekonomiktir?

Crazy Motors
16 Mayıs 2018, 13:13
Üstadım Aliexpress'ten siparişi geçtim. Bunun içine koyacağın simkartın operatör, hat, tarife bilgisini de vermeni rica ederim. Hangi operatör ve tarife sence daha ekonomiktir?

Hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle inşallah.

Kullanıma göre tarifeyi seçmenizi öneririm. Misal sadece sms ile konum bilgisini almak istiyorsanız ve motor blokaj için sms paketi yeterli. Veya harita üzerinden de kontrol sağlamak istiyorum diyorsanız internet paketininde olması gerekiyor.

Ekonomik paket derken bu soru kalite ile yakından alakalı. Yani Turkcell ile Bimcell kıyaslamasına benzer. Misal ekonomik olarak 5TL ye 1000sms veriyor bimcell ve sms üzerinden takip için çok avantajlı. Ama kırsal bölgelerde çekim konusunda sıkıntı çıkarabilir. Ama sağlam bir oparatörde bu sorun yok tabi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------

Ürün tekrar satışa aktif olmuş bilginize.

velizrsln
22 Mayıs 2018, 00:24
bende çinden 10 dolara gps almıştım daha yüzüne bakamadım, blokaj falan önemli zaten genellikle kamyonete yüklüyorlar o yüzden kayıtlı takip özelliği varsa yeterde artar bana, tek sıkıntı bir mevzu anında emaneti kapıp olay yerine gitmek yer mi o var, çünkü malum polis sallamaz böyle durumlarda bişey yapmış gibi gözükür bırakır, onlar ancak bize gereksiz cezalar yazmak için göreve atandılar