PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kuyruk altı led

EUOGLU
13 Mayıs 2018, 21:58
Selamlar yıne kımsenın bakmayacagını bılerek yazıyorum.

12v serıt led elime geçti bunu su geçirmez yapmak için dısına sıcak sılıkon sıktım.

Bırde acma kapama butonu aldık akuden dırek + yı butona ordan da lede çektik bıyerlerden kabloları gecırdık ve sele altına silikon ıle sabitledık. Gorunurluk arttı ve cok yapmadığımız ıcın goruntude guzel oldu. Serıtled 20 cm gitti toplam dugme 1,5tl

https://i.hizliresim.com/p6yL50.jpg

https://i.hizliresim.com/A14pG0.jpg

Ekrem_06
14 Mayıs 2018, 00:21
Kırmızı yapsan daha iyi olurdu bence stop gibi dururdu, ayrıca artıyı kontaktan alsaydın en azından açık kalma ihtimali olmazdı.

diablof
14 Mayıs 2018, 00:35
dostum eline emegine saglik.

fakat o ledler aabit 12 v ta valissin diye yapilmis. motorla giderken yuksek devirde konjektorden gelen 14,8v u gorunce yanacak kisa surede o ledlerin.

yanmamasi icin lm7812 voltaj regulatoru koyabilirsin ledlerin onune. ama onu da aluminyum sogutucusuz koyma cok isinan bir meret.

kolay gelsin.

EUOGLU
14 Mayıs 2018, 07:56
Kırmızı yapsan daha iyi olurdu bence stop gibi dururdu, ayrıca artıyı kontaktan alsaydın en azından açık kalma ihtimali olmazdı.

Yakın zamanda kumandalı rgb lede geçicem

dostum eline emegine saglik.

fakat o ledler aabit 12 v ta valissin diye yapilmis. motorla giderken yuksek devirde konjektorden gelen 14,8v u gorunce yanacak kisa surede o ledlerin.

yanmamasi icin lm7812 voltaj regulatoru koyabilirsin ledlerin onune. ama onu da aluminyum sogutucusuz koyma cok isinan bir meret.

kolay gelsin.

Bunu ogrendıgım ıyı oldu rgb lede gecınce yapıcam dedıgınızı teşekkürler

cenkyenmez
14 Mayıs 2018, 09:45
Selam, motor park halindeyken kötü niyetli birisi gelip düğmeden açıp giderse durumu için bir önlem alındı mı?

EUOGLU
14 Mayıs 2018, 13:15
Selam, motor park halindeyken kötü niyetli birisi gelip düğmeden açıp giderse durumu için bir önlem alındı mı?

Dugme sele altında ulasılmayacak bıryerde