Orijinalini görmek için tıklayınız : CBF 150 maksimum lastik genişliği
yamtareroglu
17 Mart 2018, 02:56
Forumdaki lastikle ilgili hemen tüm konuları okudum ancak istediğim tatmin edici cevabı bulamadım.
Soruyu gayet açık ve net bir biçimde soracağım, kişisel görüş değil net bilgi olursa memnun olurum "ne alayım, nasıl yapayım diye sormuyorum.." Bu yüzden; "ne gerek var, tüketim artar, tutuş azalır, orijinalliği bozma, yakışmaz mukabilinden göreceli nasihat içeren bir cevaba gerek yok"..
Herhangi özel bir modifikasyon yapılmamış, fabrika çıkışlı CBF 150 için maksimum ve minimum lastik ön ve arka ebatları nelerdir ? Yani CBF 150'nin standart jantına, sürtme yapmayacak şekilde TAKILABİLECEK EN GENİŞ ve EN DAR LASTİK EBATI NEDİR ?
Yanıtlayanlara teşekkür ederim..
Aatrox
17 Mart 2018, 03:31
200lük tak sen kafan rahat olsun.zaten takan mühendis azamisini takmış daha ne derdin var ?
yamtareroglu
17 Mart 2018, 03:40
Arkadaşım istersen sana yeni başlayanlar için Türkçe okuma kılavuzu gönderebilirim. Mesajda böyle manasız cevap istemeiğimi açıkça belirttim çünkü, sıradan bir zekâ dahi bunu anlayabilir bence.. Konu hakkında bilgin yoksa gereksiz, boş cevap yazmana da gerek yok..
Lastik ebatları ile ilgili neredeyse tüm forumu okudum ancak maksimum ebat konusunda bilgiye ulaşamadım..
Bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum..
solmyr
17 Mart 2018, 06:16
cevabı biliyorum. tablosu da var. üslubunu beğenmedim o yüzden bilgi vermeyen bu boş içerikli mesajı bırakıyorum. :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:14 ----------
Arkadaşım istersen sana yeni başlayanlar için Türkçe okuma kılavuzu gönderebilirim. Mesajda böyle manasız cevap istemeiğimi açıkça belirttim çünkü, sıradan bir zekâ dahi bunu anlayabilir bence.. Konu hakkında bilgin yoksa gereksiz, boş cevap yazmana da gerek yok..
Lastik ebatları ile ilgili neredeyse tüm forumu okudum ancak maksimum ebat konusunda bilgiye ulaşamadım..
Bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum..
aramaya inanan, azıcık sıradan bir zekanın altındaki biri google'dan bulabiliyor. zamanında benim 20 saniyemi almıştı.
yamtareroglu
17 Mart 2018, 06:30
Öncelikle size üslup beğendirme gibi bir istek ve kaygımız yok, biliyorsanız cevabı yazıyorsunuz, bilmiyorsanız (ki öyle görünüyor) gereksiz taramalara girmiyorsunuz.. Bu kadar basit..
Bu konuda bilgi verebilecek ve mesaj kirliliği yaratmayacak, konuyu bilen biri yazarsa memnun olurum..
CriminalS
17 Mart 2018, 06:41
50-100 18 anlas sjsjajsjdj bundan kalını yokkkkk
yamtareroglu
17 Mart 2018, 06:47
50-100 18 anlas sjsjajsjdj bundan kalını yokkkkk
Teşekkür ederim..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO