PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MOTOMAX-KEEWAY - Speed 150 [test]

Sayfa : 1 [2]

artecom
04 Haziran 2010, 15:43
arkadaşım iki ay içinde iki defa apache tvs aldım.motordan gelen sesler ve vibrasyon yüzünden satmak durumunda kaldım.şimdi keeway speed 150 aldım gayet memnunum.sıfır vibrasyon.

ramizan83
09 Haziran 2010, 15:10
Artecom kardeş bende neden pache almadımm dıye kendıme kızıyordum apachedemı dandık cıktı demek senın makıne nasıl gıdışı ıyımı kac model kaca aldın
benımkı rektefıye oldu 90 gecmıyor ybr 125 25 cc duşuk olmasına ragmen tokatlıyor bıde fark atıyor tıtanda oyle modıla 150 kn de
yaktıracaklar bana bu motoru ha

bang
20 Temmuz 2010, 06:53
Motoru aldığımdan beri 1200 km oldu.Vites boşta hareket halinde giderken motor stop ediyordu.Ayrıca yolda durduğum zamanlarda yada bazı vites değişimlerinde.Ayarlarını yapmaktan pek anlamam,serviste yaptırdım.Artık durunca stop etmiyor.Ancak,boşta yokuş aşağı giderken stop etmeye devam ediyor.Birinci vitesle motoru kaldırdıktan sonra aniden önümde bir aracın durması sonucu debriyaja,frene basıp durdurup yeniden gazladığımda stop ediyor.Sanırım ayarları düzgün yapılmadı.Gaz ve hava karışımı dengesizliği yanılmıyorsam.Bir ara tanıdık bir motorcu arkadaşa göstericem.Bunun dışında sorunum yok.Ancak,eğimli bir yol olmasına rağmen motor 100-103 km yi geçmedi.Sanki özellikle orda duruyor,otomatik hız sabitleyici var sanki :P Neyse tüm bu ufak tefek sorunları bilen arkadaşlarla aşıcaz.Bunlarında dışında ciddi bir sorun yok.Gayet akıcı gidiyor ve kullanımı diğer motorlara oranla rahat.Motorun albenisi çok yüksek.Siyah ona çok yakışıyor,gören herkez çok beğeniyor :bounce: Ybr yanında ince ve çelimsiz kalıyor :cherry: