Orijinalini görmek için tıklayınız : RKS RKS Motor K-LIGHT 202 Chooper
http://www.rksmotor.com.tr/wp-content/uploads/k-light-202-01.jpg
Farkı Hissedin!
K-Light 202 tek bir cümleyle özetlenemeyecek, özel bir tasarıma sahip özel bir motosiklettir. AR-GE ekibi tarafından özenle geliştirilen K-Light 202, sahibinin karakterini yansıtır. K-Light 202 sizi her açıdan etkileyecek şekilde tasarlandı.
Gücüne Hayran Kalacaksınız!
197 cc yağ ve hava soğutmalı, 4 zamanlı alt motoruyla K-Light 202, ilk bakıldığında küçük gibi gözükse de muazzam bir tork üretiyor. Tamamıyla üstün teknolojiyle donatılan motor ilk kalkıştan hızlanmaya kadar sürücüsü için hayal edilemeyen güç seviyeleri anlamına geliyor.
Dinamik Özel Tarz
K-Light 202 her ayrıntısında ayrı bir tutku izlenerek tasarlanmıştır. Gösterge saati ile de tarzını yansıtırken aynı zamanda ihtiyaç duyulabilecek bilgileri anlık olarak vererek hem yola hem de motosiklete hakimiyetinizi üst seviyeye taşımaktadır.
https://imageshack.com/a/img924/5659/YUuph3.jpg
https://imageshack.com/a/img922/7537/Fsn7ew.jpg
https://imageshack.com/a/img922/3098/ZiDYE3.jpg
https://imageshack.com/a/img924/6415/niPP6f.jpg
TEKNİK ÖZELLİKLERİ
Silindir Hacmi: 197 cc
Motor Tipi: 4 Zamanlı, Tek Silindir, 5 Vites
Maksimum Güç: 12.87 HP @ 7500 rpm
Maksimum Tork: 13,9 Nm @ 6000 rpm
Yakıt Sistemi: Karbüratör
Yakıt Tipi: Benzin
Ateşleme: C.D.I. Ateşleme
Soğutma: Yağ ve Hava Soğutmalı
Ön / Arka Fren: Disk / Disk
Ön Lastik: 110/90 – 16
Arka Lastik: 130/90 – 15
Dingil Mesafesi: 1440 mm.
Uzunluk: 2260 mm.
Genişlik: 800 mm.
Yükseklik: 1110 mm.
Boş Ağırlık: 134 kg.
Azami Yük: 315 kg.
Yakıt Tankı Kapasitesi: 15 lt.
http://www.rksmotor.com.tr/model/k-light-202/
BlackGhost
04 Mart 2018, 22:45
cruiser segmentinde uzun zamandır bir sessizlik hakim.Hem japon hemde çin pazarında yeni model motorlar getirilmiyor ne yazıkki.GErek vergilerin ağırlığı ,gerek arz talep durumundan ötürü markalar cruiser -chopper motorları artık ülkemize getirmiyorlar.Bu model biraz spor tarzı olsada alternatif çin modeli olarak düşünülenilir.Zaten tasarım olarakda iron 883 den ilham alındığı belli.Başlangıç seviyesi için güzel bir motor olabilir.
serif abi
04 Mart 2018, 23:04
Sagdan say 13 soldan say 13 HP olan bir motor için yazılan metiyeli sözleri görünce gücüne hayran kalcakmışız ..
Ulan zirzop 13 HP bu gücün nesine hayran kalacaksın. Bu Çinli kardeşlerin bu yazı tipleri beni benden alıyor 😁😁
beyaban
07 Mart 2018, 12:07
Sagdan say 13 soldan say 13 HP olan bir motor için yazılan metiyeli sözleri görünce gücüne hayran kalcakmışız ..
Ulan zirzop 13 HP bu gücün nesine hayran kalacaksın. Bu Çinli kardeşlerin bu yazı tipleri beni benden alıyor
Yüksek hp arıyorsan harley orada sipariş bekliyor. Uygun fiyat ile ve fiyatına oranla kaliteli modeller üreten bir marka
Norton772
07 Mart 2018, 14:35
tasarim cok guzel bence. son hizi 120 civariysa yeterli bence. fakat benim merak ettigim son euro 4 normlarina gore yeni getirilen motorlar enjeksiyonlu olmak zorunda degil mi? oyleyse nasil oluyor bu?
serif abi
07 Mart 2018, 15:30
Yüksek hp arıyorsan harley orada sipariş bekliyor. Uygun fiyat ile ve fiyatına oranla kaliteli modeller üreten bir marka
Harley lerde yüksek HP li degildir ki zaten bu tip araçlarda güç beklemezsiniz tok daha önemli
13 HP ye GÜCÜNE HAYRAN KALACAKSINIZ NE DEMEK :queen::queen: özgüven patlaması . Tasarımına hayran kal de , saglamız saglamlıgına hayran kal de de
GÜCÜNE HAYRAN KALACAKSINIZ NE DEMEK:queen:
Bunu lafı savunuyorsunuz motorunuz bu firmanın disbirtörlügünde başka firmaya ait . Maaşlı çalışanı veya bu kurumdan maddi menfatiniz olabilir böylesine bir lafı savundugunuza göre ..
Kurusa bakmayın fanı oldugunuz şiketin abuk lafını tiye aldıgım için .
Onlar CR1'e de supersport diyorlar.
Motoru fuarda görmüştüm. Gerçeği resimlerdeki kadar ışıltılı ve kusursuz değil. İşçilik ve malzeme kalitesi idare eder seviyede. Fiyatını da özelliklerine bakarak yüksek bulduğumu söyleyebilirim. TVS Apache RTR 200 ve Hero Hunk 200R'da bu fiyata satılacaklar ve onlarda enjeksiyonla ABS var. Görünüş olarak güzel, 8 - 9 bin olsaydı iyi satardı.
Şu Titanium 220'nin nesi var da onu Winner 200 ve bundan ucuza satıyorsunuz merak ettim ?
hacıyatmaz
08 Mart 2018, 16:52
Harley lerde yüksek HP li degildir ki zaten bu tip araçlarda güç beklemezsiniz tok daha önemli
13 HP ye GÜCÜNE HAYRAN KALACAKSINIZ NE DEMEK :queen::queen: özgüven patlaması . Tasarımına hayran kal de , saglamız saglamlıgına hayran kal de de
GÜCÜNE HAYRAN KALACAKSINIZ NE DEMEK:queen:
Bunu lafı savunuyorsunuz motorunuz bu firmanın disbirtörlügünde başka firmaya ait . Maaşlı çalışanı veya bu kurumdan maddi menfatiniz olabilir böylesine bir lafı savundugunuza göre ..
Kurusa bakmayın fanı oldugunuz şiketin abuk lafını tiye aldıgım için .
Çinli kardeşler olmasa mecbur kalacağımız markaların fiyatı ile çoğu kişi yaklaşamazdı motosiklet almaya. Fuara gittin mi bilmiyorum ama bu modelin başında bekledim ben tasarımına hayran kalan çok kişi gördüm çok hp'ye gerek olmadığı için 13 hp'ye hayran kalınabilir.
NeDemekŞakir
08 Mart 2018, 22:53
küba süper light motor bloğunun farklı şasiye konmuş hali. motorun karakteristik özelliklerini oradan tahmin edebilirsiniz. görüntüsü hoş olmuş
braveman
13 Mart 2018, 17:48
Superlight kullanıcıları motorun gidişinden memnun görüntüsü bence çok tatlı olmuş ama egzoz biraz daha uzayabilirdi.
gezgin41
21 Haziran 2018, 16:27
Dün kuba motor ile telefonda konuştum ürün temmuzun ilk haftasında bayilere dağıtılacak diye bilgi verdiler. Yakıt tüketimi vs. bilgi sorduğumda detaylı tanıtım videosu çekilecek dediler. Umarım geç kalmazlar.
buteo
21 Haziran 2018, 16:50
Dün kuba motor ile telefonda konuştum ürün temmuzun ilk haftasında bayilere dağıtılacak diye bilgi verdiler. Yakıt tüketimi vs. bilgi sorduğumda detaylı tanıtım videosu çekilecek dediler. Umarım geç kalmazlar.
Bence superlight 200 ün tamamen aynısı , ben daha çok cafe 152 modeliyle ilgiliydim ama oldukça küçük bir motosiklet
polo34
21 Haziran 2018, 19:41
Motoru cruiser blackster'deki 250cc v motor olaydı çok satardı, bunun 5 sene sonra parçası olur mu? Yurt dışına çıktın, parçasını nereden bulunan? Diğer v motor olan yamaha virago 250 ile çok yüksek oranda uyumlu...
buteo
21 Haziran 2018, 21:01
Motoru cruiser blackster'deki 250cc v motor olaydı çok satardı, bunun 5 sene sonra parçası olur mu? Yurt dışına çıktın, parçasını nereden bulunan? Diğer v motor olan yamaha virago 250 ile çok yüksek oranda uyumlu...
keeway markası dünyanın hemen her noktasında çok yaygın bir marka hocam superlight da hemen her ülkede bilinen kullanılan yaygın bir motosiklet yani parça konusunda hiçbir sıkıntı yaşatacağını sanmam ama nedense bu k light modeli superlight kadar tutulmayacak gibime geliyor
polo34
22 Haziran 2018, 00:14
keeway markası dünyanın hemen her noktasında çok yaygın bir marka hocam superlight da hemen her ülkede bilinen kullanılan yaygın bir motosiklet yani parça konusunda hiçbir sıkıntı yaşatacağını sanmam ama nedense bu k light modeli superlight kadar tutulmayacak gibime geliyor
Ne yazık ki bu iş sanmakla olmuyor, zibil gibi avrupa da keeway servisleri var diyebiliyormusunuz? Bugün kayıt olup yazıyorsunuz, yani firma çalışanısınız, Allah aşkına artık insanlara bilip bilmeden gaz vermeyin, önce macar malı diye kaktırdınız, sonra kapı gibi motoru sıfır alırken verilen çin malı yazısını foruma yapıştırdık, geçen avrupayı bajaj ile gezmeye giden öğrencinin hikayesi aklıma geldi, forumda var, adamı buradaki servisin teki gazlamış, yok yolda kalırsan motorun parası benden vs saçma sapan bir sürü lafla suni güven vermişler, sonuç silindir piston, yolda kalma, rezillik, bajaj bir tek ukrayna'da varmış, oraya taşıtma vs vs...
V motor iyidir, titreşimli çinli cruiserlar v motorlu olunca güzeldir:) bu motorun gücü 13hp yerine 18hp v motor olaydı keşke, forumda hyosung daelim neden saygı görüyor, v motorlu 25-26hp, biraz beygiri coşturun artık, bıktık artık bu güçsüz gitmeyen motorlardan...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
Bende rks cruiser 250 var, yakında yağ soğutma kiti takıyorum, gruptan bir arkadaş 350cc yapacak, sorunsuz olursa diğerleri de yapacak, ben rks benelli düşmanı falan değilim, yalan varsa karşısındayım, o kadar, motorum harika, parçası virago uyumluluğu ile sorunsuz bulunuyor, sırf bu sebepten bile almaya değer bir motor, zaten tipi yüzünden gv250 yerine bunu almıştım, avrupa da yolda kalsam bajajın düştüğü durumlara uyumluluk yüzünden düşeceğimi hiç sanmıyorum, sonuçta Yamaha her yerde var ...
buteo
22 Haziran 2018, 01:41
Ne yazık ki bu iş sanmakla olmuyor, zibil gibi avrupa da keeway servisleri var diyebiliyormusunuz? Bugün kayıt olup yazıyorsunuz, yani firma çalışanısınız, Allah aşkına artık insanlara bilip bilmeden gaz vermeyin, önce macar malı diye kaktırdınız, sonra kapı gibi motoru sıfır alırken verilen çin malı yazısını foruma yapıştırdık, geçen avrupayı bajaj ile gezmeye giden öğrencinin hikayesi aklıma geldi, forumda var, adamı buradaki servisin teki gazlamış, yok yolda kalırsan motorun parası benden vs saçma sapan bir sürü lafla suni güven vermişler, sonuç silindir piston, yolda kalma, rezillik, bajaj bir tek ukrayna'da varmış, oraya taşıtma vs vs...
V motor iyidir, titreşimli çinli cruiserlar v motorlu olunca güzeldir:) bu motorun gücü 13hp yerine 18hp v motor olaydı keşke, forumda hyosung daelim neden saygı görüyor, v motorlu 25-26hp, biraz beygiri coşturun artık, bıktık artık bu güçsüz gitmeyen motorlardan...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
Bende rks cruiser 250 var, yakında yağ soğutma kiti takıyorum, gruptan bir arkadaş 350cc yapacak, sorunsuz olursa diğerleri de yapacak, ben rks benelli düşmanı falan değilim, yalan varsa karşısındayım, o kadar, motorum harika, parçası virago uyumluluğu ile sorunsuz bulunuyor, sırf bu sebepten bile almaya değer bir motor, zaten tipi yüzünden gv250 yerine bunu almıştım, avrupa da yolda kalsam bajajın düştüğü durumlara uyumluluk yüzünden düşeceğimi hiç sanmıyorum, sonuçta Yamaha her yerde var ...
o zaman şöyle göstereyim keeway in ne kadar yaygın olduğunu, avrupa ülkelerinde de oldukça yaygın özellikle ingilterede çok tutuluyor keeway
https://www.keeway.com/country-selector
V motor takılsaydı bence de çok daha iyi olurdu katılıyorum o konuda tamamen, çünkü çinliler gayet iyi iş çıkarıyor o konuda ve kanıtladılar kendilerini de ha bu arada macar malı falan diye kılıf uydurulmuş tabii ki bal gibi yüzde yüz çin malı bu motorlar :D kaldı ki macar malı olsa nolacak sanki macarların doğru dürüst kaliteli endüstrileri varmış gibi
Bu arada 250 v twin motoru 350 ye çıkarmak mümkün mü yani yapılmış mı önceden ve verimli olmuş mu ?
polo34
22 Haziran 2018, 01:54
o zaman şöyle göstereyim keeway in ne kadar yaygın olduğunu, avrupa ülkelerinde de oldukça yaygın özellikle ingilterede çok tutuluyor keeway
https://www.keeway.com/country-selector
V motor takılsaydı bence de çok daha iyi olurdu katılıyorum o konuda tamamen, çünkü çinliler gayet iyi iş çıkarıyor o konuda ve kanıtladılar kendilerini de ha bu arada macar malı falan diye kılıf uydurulmuş tabii ki bal gibi yüzde yüz çin malı bu motorlar :D kaldı ki macar malı olsa nolacak sanki macarların doğru dürüst kaliteli endüstrileri varmış gibi
Bu arada 250 v twin motoru 350 ye çıkarmak mümkün mü yani yapılmış mı önceden ve verimli olmuş mu ?
bu link iyiymiş, https://www.keeway.com/country-selector , eğer doğruysa avrupada yaygın olarak servisi var demek oluyor, ayrıca bajaj'da oldukça güdük bu markanın yanında kalmış oluyor :)
350cc olayını tamirci akrabası olan bir arkadaş yamaha crypton pistonu kullanarak yapmayı en son planlıyordu, bizde gelişmeleri bekliyoruz, olay daha çok yeni, her şey 5den 4e süratliyken vitesi çekmesiyle başlamış, yani debriyajın bazı parçaları o olayda resmen kırılmış, fotoları vardı, açmışken sonuna kadar gidelim demişler, bu arada bir matkap ucunun kare deliği yuvarlatma işiyle xv250 debriyajlarının bizim motora takılabildiği anlaşıldı.
Seko
22 Haziran 2018, 09:00
Bu da Winner 200 gibi satılmayanlar kervanına katılacaktır. Bunun bir avantajı var, o da piyasada V Motorlu 250'lerin artık tükenmiş olmaları. Yeni gelecek olanlar oldukça pahalı çıkacaktır.
Motorun orası öyle olsun, şurayı böyle olsunu bir kenara bırakın. Mal bu, RKS şişirip şişirip pazarlıyor.
YasinC
22 Haziran 2018, 09:24
200cc den çıkara çıkara 12 beygir mi çıkarmışlar. 125cc ile 200cc'nin verileri karışmış olmasın?
buteo
22 Haziran 2018, 11:35
bu link iyiymiş, https://www.keeway.com/country-selector , eğer doğruysa avrupada yaygın olarak servisi var demek oluyor, ayrıca bajaj'da oldukça güdük bu markanın yanında kalmış oluyor :)
350cc olayını tamirci akrabası olan bir arkadaş yamaha crypton pistonu kullanarak yapmayı en son planlıyordu, bizde gelişmeleri bekliyoruz, olay daha çok yeni, her şey 5den 4e süratliyken vitesi çekmesiyle başlamış, yani debriyajın bazı parçaları o olayda resmen kırılmış, fotoları vardı, açmışken sonuna kadar gidelim demişler, bu arada bir matkap ucunun kare deliği yuvarlatma işiyle xv250 debriyajlarının bizim motora takılabildiği anlaşıldı.
Vay be :D umarım iyi bir şeyler çıkar zira bu motoru kullanan pek çok motosiklet var , bu k-light tutulmayacaktır muhtemelen
Sadistic
22 Haziran 2018, 16:04
çok araştırdığım bir modeldi k-light 202
bulunduğum şehirde bayide keeway olanı hala bekliyor satılmadı.
bize gelenler karbüratorlu modeller, avrupada olanlar ise enjeksiyonlu modeller
motor yere çok yakın, 1.75 boy ile motoran crazy 125e de bindim bu kadar sırıtmamıştı.
diğer bir saçmalık da avrupada satılan 125cc 10hp, bizde satılan 197cc 12.8hp
böyle olunca 125cc lik modeli daha cazip oluyor yakıt tüketimi konusunda
13bin tlye 2 tane verseler belki satılır diğer türlü imkanı yok almaz kimse bunu
motokeyf
22 Haziran 2018, 16:10
Fuarda Yamaha standının hemen hemen karşısında Leoncino'nun yanında duruyordu 3 4 defa geçtim oradan Leoncino'dan fazla ilgi görüyordu namussuz :). RKS takipçilerinin tamamı 250 cc getirmediklerinden dolayı forumda şikayetçi bu şikayetleri adamlara iletirsek belki uygun fiyatlı (Honda Yamaha'ya nazaran) 250cc hatta daha yüksek silindir hacmine sahip motorlar getirirler.
polo34
22 Haziran 2018, 17:16
Fuarda Yamaha standının hemen hemen karşısında Leoncino'nun yanında duruyordu 3 4 defa geçtim oradan Leoncino'dan fazla ilgi görüyordu namussuz :). RKS takipçilerinin tamamı 250 cc getirmediklerinden dolayı forumda şikayetçi bu şikayetleri adamlara iletirsek belki uygun fiyatlı (Honda Yamaha'ya nazaran) 250cc hatta daha yüksek silindir hacmine sahip motorlar getirirler.
Beygiri yüksek hacmi düşük motor lazım, kuryelerin çoğu çoktan cbf 150yi bırakıp bajaj'a geçti, bunu neden göremiyorlar anlaşılır gibi değil :) kanuni markası sürünüyor, rks de alsınlar hyosung markasını, sonra aradıkları saygınlığı, seçkin müşteri kitlesini bulurlar, benelliye de iyi destek olur, açıkları kapardı, her keseye uygun motor sistemlerinde olurdu.
haydabre
23 Haziran 2018, 11:08
Beygiri yüksek hacmi düşük motor lazım, kuryelerin çoğu çoktan cbf 150yi bırakıp bajaj'a geçti, bunu neden göremiyorlar anlaşılır gibi değil :) kanuni markası sürünüyor, rks de alsınlar hyosung markasını, sonra aradıkları saygınlığı, seçkin müşteri kitlesini bulurlar, benelliye de iyi destek olur, açıkları kapardı, her keseye uygun motor sistemlerinde olurdu.
MJ group için 4 marka yeter abi adamlar motosiklet piyasasında tek el olursa sadece istedikleri motorları satarlar. Kanuni böyle devam ederse yok olmaya yüz tutacak. Silindir hacmi düşük beygir gücü yüksek motosikletler gelirse iyi olur ama bildiğim kadarıyla Avrupa standartlarında üretim yapmaları gerekiyor yani beygir yüksek olsa bile bu motorlar için 120 km/h sınırı var öyle okumuştum bir yerde
gezgin41
30 Haziran 2018, 14:16
2019'uda atlatırsak en geç 2020'de bu motorlar artık son bulacak Euro 4 olunca enjeksiyonlu diskli ve büyük ihtimalle daha yüksek cc modeller gelecektir bu markalarda
haydabre
05 Temmuz 2018, 17:08
2019'uda atlatırsak en geç 2020'de bu motorlar artık son bulacak Euro 4 olunca enjeksiyonlu diskli ve büyük ihtimalle daha yüksek cc modeller gelecektir bu markalarda
Sonrada fiyatlar yükselecek ve tavan yapacaktır.
buteo
05 Temmuz 2018, 18:21
Rks yazdığına bakmayın bunları hep keeway üretiyor benelli de aynı şekilde yani bunlar halihazırda enjeksiyonlu yüksek cc motor yapıyorlar ama hala satabiliyorken karbüratörlüleri de satıyorlar her yerde
braveman
07 Temmuz 2018, 15:56
Rks yazdığına bakmayın bunları hep keeway üretiyor benelli de aynı şekilde yani bunlar halihazırda enjeksiyonlu yüksek cc motor yapıyorlar ama hala satabiliyorken karbüratörlüleri de satıyorlar her yerde
Enjeksiyonlu modelleri getirseler fiyat yüksek diye kimse almayacak 2 yıl sonra karbüratörlü kalmayınca mecbur herkes enjeksiyonlu alacak. Bu model için facebook sayfasında tanıtım videosu çekilecek denildi.
buteo
19 Temmuz 2018, 12:57
Motor gelmiş bayilere satışa başlamışlar fena da durmuyor ama parasını hakeder mi derseniz vereceğimi sanmam
Sadistic
19 Temmuz 2018, 23:16
Enjeksiyonlu 250cc V twin olsa 15bin de verir alırım. Lakin karbüratörlü tek silindir 200cc motor. Görünüşü çok çok güzel. Boy uzunsa motor küçük kalıyor. Rks cafe racer 152, mondial rx1, rks winner 200, mondial buccaneer 250 ve son olarak da rks k-light 202 tipleri güzel olmasına rağmen fiyatlarından ötürü ölü doğmuş modeller. Yazık şu güzelim motorlara. Bu motorlar yurtdışında çerez parasına satılan modeller. Tr ye gelince vergiler ile alınamayacak hale geliyorlar.
buteo
20 Temmuz 2018, 00:45
Enjeksiyonlu 250cc V twin olsa 15bin de verir alırım. Lakin karbüratörlü tek silindir 200cc motor. Görünüşü çok çok güzel. Boy uzunsa motor küçük kalıyor. Rks cafe racer 152, mondial rx1, rks winner 200, mondial buccaneer 250 ve son olarak da rks k-light 202 tipleri güzel olmasına rağmen fiyatlarından ötürü ölü doğmuş modeller. Yazık şu güzelim motorlara. Bu motorlar yurtdışında çerez parasına satılan modeller. Tr ye gelince vergiler ile alınamayacak hale geliyorlar.
E mondial buccaneer 12 bin lira 250 cc v twin enjeksiyonlu :D
bhdrakblt
20 Temmuz 2018, 01:27
Ben alacağım bu motosikleti. bir sene superlight200 kullandım her gün 60 km yol gittim 3 ay boyunca(iş yerim başka bir ilçede) uzun yola çıktım tık demedi. sadece son hız problem ama onu da şehir içi hissetmiyorsun. tasarım on numara . abi mt25 24bintl olmuş bilmem ne ... piyasa böyle yapacak bir şey yok.
Sadistic
20 Temmuz 2018, 01:59
E mondial buccaneer 12 bin lira 250 cc v twin enjeksiyonlu :D
Aslında aklımda r25 veya mt25 almak vardı ikinci el için para biriktiriyorum ama baktığım motorlar ya kazalı ya da km si yüksek hırpalanmış motorlar. Sıfıra güç yetmiyor. Temiz bulsam, bana parça ve tamir konusunda sorun çıkarmayacağını bilsem direk kawasaki er5 alıp geçeceğim ama yaklaşık 12-13 senelik motorlar yakıt ve tamir konusunda insanı düşündürüyor.
Sonunda mondial buccaneer 250 alacağım gibi gözüküyor. Bayağı araştırdım. Avrupa'da Stallion ve Italjet markaları altında bayağı popüler buccaneer 250.
buteo
20 Temmuz 2018, 02:15
Aslında aklımda r25 veya mt25 almak vardı ikinci el için para biriktiriyorum ama baktığım motorlar ya kazalı ya da km si yüksek hırpalanmış motorlar. Sıfıra güç yetmiyor. Temiz bulsam, bana parça ve tamir konusunda sorun çıkarmayacağını bilsem direk kawasaki er5 alıp geçeceğim ama yaklaşık 12-13 senelik motorlar yakıt ve tamir konusunda insanı düşündürüyor.
Sonunda mondial buccaneer 250 alacağım gibi gözüküyor. Bayağı araştırdım. Avrupa'da Stallion ve Italjet markaları altında bayağı popüler buccaneer 250.
Evet, asya nın çoğu yerinde de popüler, ah Türkiye de biraz daha ucuz olaydı hiç düşünmeden alınırdı gerçi şuan fiyatı normal sayılacak seviyede :D tek dezavantajı selesinin sertliği olabilir o da zaten düzeltilemicek bi şey değil hallolur
bhdrakblt
20 Temmuz 2018, 02:40
bucanner çabuk paslanıyor sanki ben ikinciellerine baktım. egzoz vs düşündürdü beni. bucanner mı rks mi arada kaldık ak😕 çinden inip çine bincez de hançine 🌛 inceyi al .
harun27
20 Temmuz 2018, 10:31
Tip güzel fiyat kötü değil ama iyi de değil güzel ir çalısma olmus
braveman
20 Temmuz 2018, 17:42
Tip güzel herkes hem fikir :) fiyata pahalı diyenler var iyi diyenler var az diyen kesinlikle yok :) AMA vergilerden bahsedenler çok az kur fiyatından bahseden hiç yok bu motosikletler yurt dışında bir asgari ücret ile alınabilecek motosikletler ama bize gelince 10 asgari ücret ile ancak alabiliyoruz. Modeli bayide inceledim kaliteyse kalite parasına göre çok iyi yol üstünde nasıldır bilemem ama görünüş ve parça kalitesi olarak fiyata oranla on numara motor.
buteo
20 Temmuz 2018, 19:00
Tip güzel herkes hem fikir :) fiyata pahalı diyenler var iyi diyenler var az diyen kesinlikle yok :) AMA vergilerden bahsedenler çok az kur fiyatından bahseden hiç yok bu motosikletler yurt dışında bir asgari ücret ile alınabilecek motosikletler ama bize gelince 10 asgari ücret ile ancak alabiliyoruz. Modeli bayide inceledim kaliteyse kalite parasına göre çok iyi yol üstünde nasıldır bilemem ama görünüş ve parça kalitesi olarak fiyata oranla on numara motor.
Sesi ve göstergeleri nasıl ?
bhdrakblt
20 Temmuz 2018, 19:42
Sesi ve göstergeleri nasıl ?
bayide denettirmiyor ki abi şöyle bi bakak. bana bi şey söyleyin iki güne gidip alcam alayım mı almayayım mı?????
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------
ses iyidir ama motosiklet 110 u geçmez büyük ihtimalle motor sl200 ile aynıysa son hız oydu. ulan çok kararsız kaldım ya
buteo
20 Temmuz 2018, 19:49
üstüne otur içine sinerse al tereddüt edersen alma
YasinC
20 Temmuz 2018, 19:55
12 beygircik ile öyle pek bir şey gitmeyi bekleme. 200cc motordan da çıkara çıkara 13hp 13nm tork çıkarmışlar.
Wopi
20 Temmuz 2018, 20:43
Alan olursa foruma yorumlarını bekliyorum
hacıyatmaz
21 Temmuz 2018, 15:13
bayide denettirmiyor ki abi şöyle bi bakak. bana bi şey söyleyin iki güne gidip alcam alayım mı almayayım mı?????
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------
ses iyidir ama motosiklet 110 u geçmez büyük ihtimalle motor sl200 ile aynıysa son hız oydu. ulan çok kararsız kaldım ya
Farklı bayiler ile görüş telefonda illaki test ettirenler vardır bu cc 3 hp makinalar 60 yapıyor bu makina 120'yi rahat yapar.
ertugil
23 Temmuz 2018, 11:01
Bu motoru ilk motorum olarak almayı planlıyorum. Gidip gördüm dış görünüşü oldukça hoşuma gitti. Ancak teknik özellikleri hakkıda bilgim yok. Alan olursa yorumlarını burada paylaşması çok faydalı olur.
buteo
23 Temmuz 2018, 18:53
Bu motoru ilk motorum olarak almayı planlıyorum. Gidip gördüm dış görünüşü oldukça hoşuma gitti. Ancak teknik özellikleri hakkıda bilgim yok. Alan olursa yorumlarını burada paylaşması çok faydalı olur.
Motoru bildiğin superlight 200 motoru gibi duruyor , superlight 200 nasıl gidiyorsa bu da öyle gidiyordur ama genelde insanlar memnun superlight 200 den sadece gücü düşük
bhdrakblt
02 Ağustos 2018, 22:01
motosikleti bu gün satın aldım . daha önce yaklaşık 1 sene süperlight 200 kullandım. size şunu söyliyeyim malzeme olarak klight en az 10 kat daha kalitelidir. gerçekten güzel motor . blok aynı diyorduk tabi rodajda tam test etmedim yalnız klight blok olarakta daha sağlam gibi . gönül rahatlığı ile alın çok yakışıklı
kefkes
02 Ağustos 2018, 22:19
O ďeğil de, bu Rksnin 150s'i Cafe raceri Çhooperi Endurosu nası oluyor da hep 130 kilo:)
Şekil güzel beğendim, alanlara hayırlı olsun.
levend84
02 Ağustos 2018, 23:28
motosikleti bu gün satın aldım . daha önce yaklaşık 1 sene süperlight 200 kullandım. size şunu söyliyeyim malzeme olarak klight en az 10 kat daha kalitelidir. gerçekten güzel motor . blok aynı diyorduk tabi rodajda tam test etmedim yalnız klight blok olarakta daha sağlam gibi . gönül rahatlığı ile alın çok yakışıklı
Hayirli olsun,iki parça resim eklersen konuya faydasi olur.
Kazasiz belasiz kullan.
buteo
02 Ağustos 2018, 23:43
Hayırlı olsun, resimlerinizi de yükleyin bir de kullandıkça tecrübelerinizi de yazın
ilker06
03 Ağustos 2018, 03:34
Öncelikle merhaba forumda yeniyim Alan arkadaşlar varsa bi kaç sorum olcak cevap verirlerse çok iyi olur
arkadaşlar abiler genel olarak soruyorum rks iyi midir üzer mi bundan önce scooter kulanıyordum hero dash 110 uzun yol yaptın annem ile son hız 90 dı kamyon solarken biraz sıkıcı bir durum oluyordu gönlüm chooper almak isityorum ama ya iyisi var ya kötüsü daha 18 yaşımdayım insan tasarıma görünümüne önem veriyor hız tutkum yok ama arada lazım oluyor bu motor 130 gider mi şimdiden teşşekürler
*Son hız
*100KM ne kadar yakar
*işçilik nasıl
*alınır mı ?
* yedek paça var mıdır
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO