Orijinalini görmek için tıklayınız : Hero Hero Ignitor 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
https://imagizer.imageshack.com/img924/7721/CMHIZj.jpg
Yeni IGNITOR 125'e denemeye hazır olun. O sınıfının en güçlüsü. 11,7 HP motor gücü, şık grafikleri ve 125 cc'lik enjeksiyonlu motora sahip harika bir ürün.Macera severlerin oldukça hoşuna gidecek modern özellikleri ile stilinize uyacak şekilde tasarlandığından ondan vazgeçemeyeceksiniz. Böylece her zamankinden daha çok göz önünde olacaksınız…
Ayrıntılı Bilgi ve Fiyatı için Tıklayın (https://www.heromotor.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/motosikletler/21/ignitor-125-/)
extagon
01 Mart 2018, 15:40
hintli alacaksan tvs alacaksın gerisi yalan.
https://galeri12.uludagsozluk.com/549/%C3%A7ok-sak%C4%B1ncal%C4%B1-bir-durum_783898_m.jpg
Kaavede IPNATOR demesinler.:cyclopsan
retox70
03 Mart 2018, 13:18
Hindistanda daha önce satılan Ignitor zannettim ama değil, bu glamour FI.
Yalnız Enjeksiyon sistemi değişmiş(Magneti Marelli galiba)
Fiyatı açıklanmış;8.950 TL...
stevejones
04 Mart 2018, 00:51
bu yıl ulkemızde fabrıka acması,ıstıhdam yaratması ve yedek parcaların bol daha cazıp fıyattan bulunabılecek olması gıbı avantajlar hero yu bır tık daha cazip kılıyor, ayrıca bajajlara gore cok daha sorunsuz bır marka
Öz_Musti
14 Mart 2018, 09:45
Hero Hindistanda'da en çok satan motor. Bozulmaz. Eşek niyetine binersin.
İkincisi Hint malı ama stratejik parçaları çok kalitelidir. Ben Hunk modelini kullanıyorum. Frenler Nissin marka. (Bilenler bilir, üst sınıf racinglerde de kullanılır)
Ateşleme Mitsuba (Çok kaliteli bir Japon markası)
Karburatör Mikuni (Evet enjeksiyonlu değil ama 1 numaralı Japon karburatör üreticisi)
retox70
23 Mart 2018, 14:18
Bu sene çıkan 125 lik Honda karşısında uygun fiyat ve pazarlama ile konumlandırılabilecek bir model olabilirdi, ama geç geliyor ve vites eski glamourdaki gibi. alışanlara ters geliyor. Kesinlikle sağlam ve az yakan bir model.
eren37
01 Nisan 2018, 22:17
Fuarda incelemiştim eskı glamour modelının yenılenmişi gibi geldi enjeksiyon gelmiş, güç artmış, birkaç görüntüde değişiklik var, kombine gelmiş. eski glamour çok az yakıyordu manyak bir şeydi yani bu modelin ise daha az yakacagını soyluyorlar inanamadım ama eskı glamouru dusununce hero yapmıstır dedım. ayrıca lastık ölcülerı cbf 150 ile aynı yani cok ucuza ugrasmadan kalıtelı lastık alınabılır bazı modellerde aynı ölcüde bulmak sorun oluyordu. Hero ignıtor'u ekonomi motoru olarak planlayıp yapmıs galıba. fıyatı bıraz yuksek gibi geldi ama artık çinliler dandık motorlara bıle 6-7bin tl istiyor, hero 5 yıl garantıyle ucuz ve bol yedek parca ıle 9 istemiş çok mu? bunları dusununce degil. Hero kalıtesı zaten belli, ıgnıtor 125 baslangıc sevıyesınde alınabılecek motorlar arasında yerını coktan aldı bile
uzay gemisi
02 Nisan 2018, 00:32
hero iyi güzel motor ama ikinci eli tek sıkıntılı kısmı. satmak istediğin zaman satamıyorsun yoksa ybr cbf gibi japon bisikletlerinden kesinlikle daha güçlü ve daha iri commuter motosikletleri var.
Takkeli1453
08 Temmuz 2018, 18:06
Motor izmirde nerde var?bilen var mi?
dyavol-77
08 Temmuz 2018, 18:55
Fuarda incelemiştim eskı glamour modelının yenılenmişi gibi geldi enjeksiyon gelmiş, güç artmış, birkaç görüntüde değişiklik var, kombine gelmiş. eski glamour çok az yakıyordu manyak bir şeydi yani bu modelin ise daha az yakacagını soyluyorlar inanamadım ama eskı glamouru dusununce hero yapmıstır dedım. ayrıca lastık ölcülerı cbf 150 ile aynı yani cok ucuza ugrasmadan kalıtelı lastık alınabılır bazı modellerde aynı ölcüde bulmak sorun oluyordu. Hero ignıtor'u ekonomi motoru olarak planlayıp yapmıs galıba. fıyatı bıraz yuksek gibi geldi ama artık çinliler dandık motorlara bıle 6-7bin tl istiyor, hero 5 yıl garantıyle ucuz ve bol yedek parca ıle 9 istemiş çok mu? bunları dusununce degil. Hero kalıtesı zaten belli, ıgnıtor 125 baslangıc sevıyesınde alınabılecek motorlar arasında yerını coktan aldı bile
hero'ya 9 vermek, bilemedim....
peugeotcu103
16 Eylül 2018, 21:35
Hortlatalım bari, Önder Moto'da yoktu ekim kasım gibi gelir dediler. Hoş bir motor kanımca tek eksiği - yanlışı devir göstergesi olmaması ama bu kadar avantaj kusurlarını örtüyor. Bajaj Discovery 125 in rakibi.
Öz_Musti
20 Eylül 2018, 11:17
Mayıs'da gelecekti Ignitor. Ne oldu :cherry:
retox70
20 Eylül 2018, 14:47
Ignitor birtane geldi fuarda, neyine yetmiyor :) Dash ve Duet enjeksiyonlu versiyon olarak bayramdan önce gelmişti. Gümrükten çekilmeyi bekliyorlardı. Ignitor da Eylül ayında gelecek diye duymuştum.
Kaptandadas
22 Aralık 2020, 12:20
Arkadaşlar bende dün hero ignitor 125 aldım çanta demirini nerden temin edeniliriz
İnternette pek göremedim varsa link
Kaptandadas
14 Ocak 2021, 20:03
Başka bir hero modeline olan çanta demirini alıp demircide uydurduk
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO