Orijinalini görmek için tıklayınız : Hero Hero HUNK 200R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
http://heromotor.com.tr/img/BjdyIQoe.png
Teknik Özellikler
MOTOR
motor tipi Hava Soğutmali 4 Zamanlı Tek Silindir
motor hacmi 199 cc
motor gücü 18,4 hp
yakıt sistemi FI - enjeksiyonlu
FREN
fren Abs fren sistemi (ön/arka disk)
TEKERLEK VE LASTİK
ön 100/80 17 - tubeless
arka 130/70 17 - tubeless
BOYUT
Uzunluk 2062 mm
Genişlik 778 mm
Yükseklik 1072 mm
Tekerler Arası Mesafe 1338 mm
Sele Yüksekliği 790 mm
ağırlık 147 kg
Ne zaman satışa başlayacak, bilgi var mı?
Fiyatı belli olmuş; 11.180 TL
Titreşim yoksa mükemmel fiyat, diğer Hunk gibiyse sallayın gitsin.
tommygun
03 Mart 2018, 21:44
Hero'yu anlamıyorum, dizayna önem veriyorsun, genç kitlenin hoşuna gidebilecek bir tasarımla piyasaya yeni bir motor sürüyorsun da o roketatar gibi egzozun hali ne öyle? Yap şöyle daha şekil şukul ufak birşey.
Öz_Musti
22 Mart 2018, 12:29
Evet arkadaşlar Hero kendi sitesinde de yazmış. Kasım ayından itibaren bayilerde diye :queen:
Fuarda Hero standına gittim. Yetkili kişiye "arkadaş söyler misin 2017 de ne yaptın" dedim. Evet haklısınız hiçbir şey yapmadık dedi.
Var mı aranızda Kasım'da gelecek motoru kışın saklamak için alacak olan? Kasım'da motor mu getirilir.
Defalarca 2017 senesinde Mart-Nisan aylarında Hero'ya Facebook üzerinden yazdım. 2017 de yeni modeller gelecek mi diye. Temmuz'da (2017) enjeksiyonlu Glamur(Yeni adıyla Ignitor) gelecek dediler. Ne zaman geldi enjeksiyonlu Glamur? 2018!! Kasım'da Hunk 200 geleceğine de pek güvenmiyorum.
Yine fuarda yetkiliye söyledim. Arkadaş bu kadar taş gibi sağlam, kroik arızası olmayan, vur kırbacı gitsin makineler var elinizde, saçma sapan nedenlerden dolayı kullanıcılar Hero markasını unuttu gitti. Elin oğlu dandik çin mallarıyla piyasaya hakim oluyor.
Hint malı olup Japon fiyatına satış yapan bir firma olduğundan çok satış yapamıyor. Adam enjeksiyonlu Dash'ı 10 bin TL'ye piyasaya sürecekmiş, 8000 TL'ye Activa 125 varken kim niye alsın ? Sırf tipi daha güzel diye Hint malı motora 2000 TL fazladan para verilir mi ? Bayilerin elinde patlayan 2016 Hunk'lar 7500 TL iken, 2017 CBF 150'ler 8600 TL. Bunlar Thriller'ı da ilk çıktığında CBF'ten pahalıya satıyorlardı. Kardeşim senin motorun Hint motoru değil mi ? Maliyetleri yerlerde sürünmüyor mu ? Ne diye ben sana Honda parası vereyim ? Hunk 200'ü nasıl olması gereken fiyattan veriyorsan diğerlerini de vereceksin. O uyduruk Karizma bile 8600 TL olmuş. Hunk 200 gelene kadar batmazlarsa belki beğenip alırız. Kafayı biraz çalıştırsalar, biraz bu kadar açgözlü olmasalar en az üç kat daha fazla motor satarlardı.
Ha, ben alır mıydım ? Titreşimli olduklarından almazdım. İsterse yarı fiyatına satsınlar.
retox70
23 Mart 2018, 14:10
Evet arkadaşlar Hero kendi sitesinde de yazmış. Kasım ayından itibaren bayilerde diye :queen:
Fuarda Hero standına gittim. Yetkili kişiye "arkadaş söyler misin 2017 de ne yaptın" dedim. Evet haklısınız hiçbir şey yapmadık dedi.
Var mı aranızda Kasım'da gelecek motoru kışın saklamak için alacak olan? Kasım'da motor mu getirilir.
Defalarca 2017 senesinde Mart-Nisan aylarında Hero'ya Facebook üzerinden yazdım. 2017 de yeni modeller gelecek mi diye. Temmuz'da (2017) enjeksiyonlu Glamur(Yeni adıyla Ignitor) gelecek dediler. Ne zaman geldi enjeksiyonlu Glamur? 2018!! Kasım'da Hunk 200 geleceğine de pek güvenmiyorum.
Yine fuarda yetkiliye söyledim. Arkadaş bu kadar taş gibi sağlam, kroik arızası olmayan, vur kırbacı gitsin makineler var elinizde, saçma sapan nedenlerden dolayı kullanıcılar Hero markasını unuttu gitti. Elin oğlu dandik çin mallarıyla piyasaya hakim oluyor.
Hunk FI daha hindistanda çıkmadı, önce orada çıkacak iç piyasaya sevk edilecek sonra export piyasalara sevk edilecek. 2017 de tek bir motor getirmeyen Türkiye için 2018 bile zor. Önceliği yok. İnş yanılırım. Yazacak o kadar çok şey var ki...
eren37
01 Nisan 2018, 22:55
merakla beklediğim bir modeldi fuarda gördüm görüntüsüne aşık oldum resmen hemen yetkiliyi bulup bilgi edindim, teknik verileri ve özelliklerini çok güzel. hunk 150 yi bir arkadaşımdan 1 haftalığına almıştım o kadar hoşuma gitmişti ki geri vermemek için bahaneler uydurup durmutum :D evet titreşimi olmasa tam olacakmıs ama güçü hissedince 'abi titresin ya baksana nasıl gidiyor' oluyordum, arkadaşımda çok memnundu motordan. şimdi 200r ın özelliklerine bakınca motor güçü daha kuvvetli ve blansörlü yani hem gidecek hemde titremeyecek tam başka ne olsun ki dediğim sıra abs ve enjeksiyonu gördüm fiyatı belli degildi sonradan yetkililerden öğrendim 11.180tl miş ben daha yuksek bekliyordum şaşırdım böyle bir motor için bu fıyat baya uygun. Hero bu motorla iş yapar demedi demeyin. yeni motor düşünüyorum bende sıfır diğer hintli 200cclere bakıyordum ama hunk200r daha uygun ve kalıtelı geldi bana hıc degilse 5 yıl garanti var 72 saat içerisinde yedek parca garantiside veriyorlarmıs. fuarda da goruntusunu gorunce almaya nıyetlendım ama husrana ugradım satısı yokmus suan yakın zamanda test sürüşü yapacaklarmıs hemen ismimi verdim gelince arayacaklar. binicem hun200r a vurucam kırbacı vurucam kırbacı :)
AzÇok
24 Nisan 2018, 20:58
Bugün Hero bayisine Hero Hunk 150'ye bakmaya gittim. Motoru gözüm tuttu. Selesi sert. Oturuş pozisyonu dik. Öne eğilme derdi yok. Amortisörleri biraz sert gibi geldi. Müşteri temsilcisi Hunk 200R modelinin en geç Temmuz ayında satışta olacağını söyleyince sevindim. Eğer Temmuz ayına kadar gelirse Hunk 200R, gelmezse Hunk 150 almayı düşünüyorum.
https://ic1.maxabout.us/autos/tw_india//H/2018/1/hero-xtreme-200r-rear-3-quarter-view.jpg
Öz_Musti
25 Nisan 2018, 10:22
Resmi açıklama Kasım 2018 de geleceği şeklinde. Bayi biraz uçmuş. Geciklmelerle beraber Hunk 200 gelmesi seneye fuarı bulur.
Dandik Çin mallarını akıllı yönetimler sayesinde yüzlerce adet satarken, elinde taş gibi motorlar, kronik sorunu olmayan-bozulmayan aletler olan Hero Motor Türkiye bence yapabileceğinin çok altında işler yapıyor. Türkiye'de markayı unutturdu. İkinci eller 3-5 binlerde gezer oldu. Satışların azalması kaçınılmaz. Belki de gitmeleri... Sene oldu 2018 halen daha 2016 motor satmaya çalışıyorsan suçlu başta şirket yönetimindedir diye düşünüyorum.
Ve tabii ki imza;
retox70
27 Nisan 2018, 13:32
Resmi açıklama Kasım 2018 de geleceği şeklinde. Bayi biraz uçmuş. Geciklmelerle beraber Hunk 200 gelmesi seneye fuarı bulur.
Dandik Çin mallarını akıllı yönetimler sayesinde yüzlerce adet satarken, elinde taş gibi motorlar, kronik sorunu olmayan-bozulmayan aletler olan Hero Motor Türkiye bence yapabileceğinin çok altında işler yapıyor. Türkiye'de markayı unutturdu. İkinci eller 3-5 binlerde gezer oldu. Satışların azalması kaçınılmaz. Belki de gitmeleri... Sene oldu 2018 halen daha 2016 motor satmaya çalışıyorsan suçlu başta şirket yönetimindedir diye düşünüyorum.
Ve tabii ki imza;
Hero Türkiye ve Hero MotoCorp ile ilgili yazılacak şey çok. Nereden tutsan elinde kalır.
Yazsan sayfalar dolar. Ama ana sorun yanlış Distribütör seçimi. Çünkü satışını ve ismini etkiliyor.
Sen Üretici olarak distribütör seçimini patronunun golf arkadaşlarından yaparsan , zaten zengin olan adam senin malın için koşturmaz :) Ülkesine gönderdiğin ülke sorumluları laf geçiremezler. Çünkü patronları arkalarında durmaz , Maskara olurlar, her sene değişirler yerlerine yenileri gelir. Bir tek distribütör değişmez :) 1.5 senedir herhangi bir motor ithal etmese de. Yedek parça olmasa da.
Hero nun, Hindistan da dahil olmak üzere şöyle bir tepetaklak olması gerekli. Değişmesi gereken çok şey var.
eren37
11 Mayıs 2018, 12:06
bayiyle tekrar görüştüm bı kac guncellemesı kalmıs önümüzdeki aylarda satısa cıkacakmıs arkadaslar. pusuya yatmıs avını bekleyen aslan gibi bekliyorum :D çıksada alsak
AzÇok
11 Mayıs 2018, 13:21
bayiyle tekrar görüştüm bı kac guncellemesı kalmıs önümüzdeki aylarda satısa cıkacakmıs arkadaslar. pusuya yatmıs avını bekleyen aslan gibi bekliyorum :D çıksada alsak
Çapsız ve vizyonsuz bir distribütörü olsada Hero markasını beğenenlerdenim. Fakat bu şekilde yakışmıyor. Ekrem.hero gibi bir kullanıcı adıyla yazsanız amenna. Kim olduğunuzu biliriz en azından. Akşam mesaiden çıkmadan bütün hero modellerine birer yorum daha yaz da maaşına zam yapsınlar. Olmuyor böyle:farao:
Ha gayret, sen yazdıkça Hero'nun satışları çoşuyor.
emremm
11 Mayıs 2018, 17:25
Sitesinde kasım ayı diyor.
Youjoee
16 Mayıs 2018, 14:47
Heroyu da kuralkan alsaydı bajaj kadar satış yapardı gerçekten aletler taş gibi ama yarını belli değil
AzÇok
16 Mayıs 2018, 15:30
Heroyu da kuralkan alsaydı bajaj kadar satış yapardı gerçekten aletler taş gibi ama yarını belli değil
Yani "Kırk satır mı, Kırk katır mı?" diyorsun. Başka şansımız yok mu?
Youjoee
16 Mayıs 2018, 16:15
Yani "Kırk satır mı, Kırk katır mı?" diyorsun. Başka şansımız yok mu?
Yinede piyasada tutunacağına inanıyorum o kadar da değil
Youtube'a inceleme videoları düşmeye başlamış. Hindistan'da satışa sunuldu sanırsam.
Youjoee
30 Mayıs 2018, 22:48
Onlarınkiyle bize gelen arasında teknik farklar var
Enjeksiyon dışında dikkate değer fark yok. Ben titreşim yorumu bekledim ama bir kişi hariç hiçbirisi yapmamış, onunkini de anlamadım. Muhteşem Hint ingilizcesi...
Youjoee
31 Mayıs 2018, 07:42
Yinede görmeden inanma zaten bu adamlar titreşimi hiç dert etmiyor, sırf avrupa için balansör koydular buna
Adamlar bir türlü anlamadılar. Titreşimi çözmeden dünyada söz sahibi olabilmeleri mümkün değil. Milyonlarca motor satsan da ancak Hindistan'da satarsın. Böyle giderlerse beş yıla kalmaz CFMoto gibi firmalar bunları siler geçer. Hayır, yapabilecek mühendislik altyapıları da var ama sırf Hindistan'da bu yönde bir beklenti olmadığı için yapmıyorlar, küçük düşünüyorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:21 ----------
Test yazılarında araştırdığım kadarıyla motorda titreşim çok azmış. 7 bin devirde bile hiç titreşim olmadığını söylüyorlar. Youtube'daki videoların altında ise Hint'liler motoru yerden yere vuruyorlar. Kendileri titreşim müptelası olduklarından güç düşükse motor kötü diyorlar. KTM oralarda çok ekmek yer. Kaldır balansörü, güç yüksek olsun istediğin kadar motor sat.
Neyse, biraz umutlandım şimdi. Dedikleri gibiyse bir test organizasyonu ile güzel satış yaparlar.
RoofRoof
31 Mayıs 2018, 17:24
Adamlar bir türlü anlamadılar. Titreşimi çözmeden dünyada söz sahibi olabilmeleri mümkün değil. Milyonlarca motor satsan da ancak Hindistan'da satarsın. Böyle giderlerse beş yıla kalmaz CFMoto gibi firmalar bunları siler geçer. Hayır, yapabilecek mühendislik altyapıları da var ama sırf Hindistan'da bu yönde bir beklenti olmadığı için yapmıyorlar, küçük düşünüyorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:21 ----------
Test yazılarında araştırdığım kadarıyla motorda titreşim çok azmış. 7 bin devirde bile hiç titreşim olmadığını söylüyorlar. Youtube'daki videoların altında ise Hint'liler motoru yerden yere vuruyorlar. Kendileri titreşim müptelası olduklarından güç düşükse motor kötü diyorlar. KTM oralarda çok ekmek yer. Kaldır balansörü, güç yüksek olsun istediğin kadar motor sat.
Neyse, biraz umutlandım şimdi. Dedikleri gibiyse bir test organizasyonu ile güzel satış yaparlar.
Ktm'ler titremiyor mu hacı? Bindiğim motor bile benim zırıl zırıl titriyor. Ki her yerde kapış kapış giden bi motosiklet.
Titriyor dedim zaten. KTM'ler titredikleri için o kadar güçlüler veya güçlü olduklarından o kadar titriyorlar. Kendileri de bıktılar ki çift silindire geçtiler. Hintliler için güçlü olsun yeter. 40 km hızda 5. viteste gezen millet neden güçlü motor ister anlamam ?
RoofRoof
31 Mayıs 2018, 19:51
Titriyor dedim zaten. KTM'ler titredikleri için o kadar güçlüler veya güçlü olduklarından o kadar titriyorlar. Kendileri de bıktılar ki çift silindire geçtiler. Hintliler için güçlü olsun yeter. 40 km hızda 5. viteste gezen millet neden güçlü motor ister anlamam ?
Hiç bıkmışa benzemiyorlar ki hala 390 serisi tek silindir.
Öz_Musti
27 Aralık 2018, 11:06
Kasım 2018 de gelecekti ::ban::
retox70
27 Aralık 2018, 23:41
Nazillideki fabrika müdürü Hindistana eğitime gitti , üretime başlayacaklar. Montaj hattı az çok hazır zaten. Lojistik, şase üretimi, montaj elemanı vb. hazırlıklardan sonra üretime geçerler. Ama bu Asya motor. Her an her şey olabilir.
buteo
28 Aralık 2018, 22:25
bi bunu bi de tvs nin 200 lüğünü göremicez :D
zebercet
26 Ocak 2019, 00:23
Bu sene fuarda satışa çıkar mı acaba, beklemedeyiz.
Kergit
26 Ocak 2019, 14:49
dostum sen kasımda gelmesini eleştirmiyor muydun zaten :flower:
kasımda motor getirmek aklı başında kimsenin yapacağı iş değil. tabi ki sezonda getirirler.
Adamların 50 kere düşünmesini de anlıyorum bu ülkede motosiklet pazar %30 daraldı bu sene
ben olsam hiç getirmemeyi bile değerlendiririm
levend84
26 Ocak 2019, 16:29
bi bunu bi de tvs nin 200 lüğünü göremicez :D
Tvs Rtr200 için 2018(nisan,mayis,haziran)bu donemlerde defalarca distribütoru aramiştim,net bir cvp alamadigim icin.
2016 son ithal edilen 180lik aldim ve kullaniyorum 14bin km oldu,bir sorun yaşamadim.
Hee gelseydi 200luk alirdim amma,ben karaduzen sistemi adamiyim yinede biraz dusunurdum(enjeksiyon ve ecu olayini)zira 200luk apache zaten yag sogutmali o yönden ilgimi çekmişti,esasinda uzerindeki enjeksiyonda bosch,diger rakibi 200luk pulsardan daha stabil ve sorunsuz calişabilir..
İndia forumda kullanan kişilerle muhabbetim oldu,rtr200ile stop etme,devir dalgalanmasi kesinlikle yaşamadiklarini belirttiler.
+Kaydirmali debriyajida unutmamak lazim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------
Edit:
Yine india forumda samimi oldugum uyeler var,
Önerdikleri,180lik ile 60bin km yap,ve rtr200 silindir setiyle değişim yap,zaten strok oranlari ayni sadece çap ve supaplarda bir degisim olacak.
Esas mesele 200luk silindir piston set ve supap olayini nasil temin edecegim??
Neyse daha vakit var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
Edit:
Ekli resimde ulkemizde satisi bulunan lifan kpr200 modelin teknik ozellikleri mevcut.
Tvs 180 ve lifan 200 max torkunu ve hp sini verdigi devir bantlari ayni,bu guzel bir durum.
https://i.hizliresim.com/bVL1Gj.png (https://hizliresim.com/bVL1Gj)
Sadece strok farkliligi var,sadece piston kafasi ve supap degisimi yeterli olabilir,180lik makinamin biyel kolunu kullanirim.silindir kapagini honlamak yeterli.
Pim çapi uysun bu işte basit.
Bu işlem icin max 500-600tl lik bir bütçe yeterli.
Bu upgradenin bana getirisi min 3-4hp
Neyse fazla kafa ütüledim arkadaşlar..
Selamlar..
Flaming0
31 Ocak 2019, 13:12
Ne zaman satışa başlayacak bilgisi olan var mı arkadaşlar? Firmanın yine kendinden haberi yok.
emenyasin
31 Ocak 2019, 16:23
Levend abi bu kpr200'e dair verdiğin bilgilerde SOHC motor bloğu olduğu yazılmış ama bence sen onu bir onaylat "LİFAN MOTORCYCLES"'a. Lifan kp'lerin 200'lüklerinde aynı motor bloğunu kullanıyor(demek ki sorunsuz ve iyi). Ama kullanılan motora lifan "NBF ENGİNE" diyor. Benim kp150 de NBF kullanıyor(ve sanırım emisol de). Bu NBF engine lar OHC diye biliyorum. Benimkisi öyle. O yüzden hani onun parçalarını kullanmayı falan düşünüyorsan bilgin olsun.
Ayrıca şunun hakkında bilgi vereyim. Lifan KP serisini 250cc lere ulaştırdı KP250 ile. KP250'nin motor bloğuna ile "NRF Engine" diyor Lifan. Az daha yüksek devirde tork ve güç söz konusu. Sadece 50cc artış ile 1,5 kat güç elde edilmiş.(bakınız 200'lük NBF 17 beygir güç verirken, 250'lik NRF 25.5 beygir güç veriyor)
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------
Ayrıca KP250'deki NRF engine DOCH(silindir başına 4 sübab) teknolojisi kullanıyor.https://drive.google.com/file/d/1vuWUe9H0zmWXdx-yDdVZonoGjIZ89KkC/view?usp=drivesdk
Öz_Musti
15 Şubat 2019, 10:11
dostum sen kasımda gelmesini eleştirmiyor muydun zaten :flower:
kasımda motor getirmek aklı başında kimsenin yapacağı iş değil. tabi ki sezonda getirirler.
Adamların 50 kere düşünmesini de anlıyorum bu ülkede motosiklet pazar %30 daraldı bu sene
ben olsam hiç getirmemeyi bile değerlendiririm
Hocam Kasım'da getirmeleri ile tabi ki ben dalga geçiyordum. Zaten getirmediler. 2018 fuarında lansmanını yaptığın motoru Kasım'da getiremezsin. O zaman lansman tarihin yanlış.
BEni ve pek çok kişiyi bu firmanın kaybetmesinin nedeni doğru düzgün bir satış politikasının olmaması. Ignitorlarda geçen Temmuz'da gelecekti şimdi geliyor.
En çok kızılması gereken nokta, sağlam, dayanıklı "vur kırbacı" bir motorun yanlış hamlelerle piyasada unutturulması. Bu saatten sonra Hero satmak çok zor. Diğer Hintli marka ne yaptı, sürekli kendini hafızalarda tuttu. Yok euro 4, yok abs li, kombine frenli motorlar getirdi durdu. Hero'da aynısını yapmalıydı. 10.500 TL ye Japon 125 lik satıyor adamlar Ignitoru kim alacak?
Şahsi görüşüm Hero bitti. Kawasaki gibi bu da yakında ülkemizden çekilir.
PHAETONW12
22 Şubat 2019, 23:00
Bu model satışa sunuldu mu,bilgisi olan,fuarda gören vs var mı?
AzÇok
24 Şubat 2019, 01:02
Hani gelecektin Hero Hunk 200R. Nolur gel Tülay dayanamıyom :}
https://youtu.be/wXonRwFOGIs
Dün cep telefonuma mesaj geldi: Motor bayilerde yerini almış, test sürüşüne bekliyorlarmış.
2 yıl kadar geç kaldınız dedim içimden :)
RazorBack
07 Ocak 2020, 14:42
16.350 tl den gelmiş, tuzlu geldi bana bilmiyorum
Synche
07 Ocak 2020, 14:52
2 sene önce ilgili model 11.180 TL fiyatı ile duyurulmuştu.. Bu fiyat Hero Türkiye web sitesinde kısa süre gözüktü sonra kaldırıldı.. İlk motosikletim olacak diyordum.. Hero'dan sürekli bilgi almaya çalıştım.. Bayilerimize bekliyoruz falan dediler.. Ümidi kestim, o süre içinde kendimi geliştiririm dedim ve 2. el Bajaj Discover 150F aldım.. Fiyatlar ise sürekli artıyor.. Kafayı yemek üzereyim..
vandamme
03 Mart 2020, 15:58
Satın alan olmadı mı hiç ?
Bence bu model iyi bir reklam ve çok uygun fiyata satılırsa iyi iş yapabilir
vandamme
03 Mart 2020, 20:03
14000 bandına çekseler satın alan olacaktır. 16850 bu motora verilmez bence..
vandamme
08 Nisan 2020, 23:47
17.683TL olmuş:santa:
levend84
09 Nisan 2020, 00:36
O fiyata,2.el inazuma alinir,eşeğe biner gibi binilir.
ulkerhan
09 Nisan 2020, 00:40
bu fiyatlarla motosiklet piyasası bu sene çinli scooterlara kalacak sanırım.
Mr.wind
06 Aralık 2020, 21:41
selamlar hepinize,
bu motoru alan binen bize anlatabilecek kimse yokmu?
youtube da 2-3 tane test surusu var, ancak bu testler hicbir zaman orta-uzun donem kullanici yorumlarini tutmuyor. motorun sahibi olan bir arkadasimiz keske yazsa da ogrensek bazi detaylar:)
22.881 TL tl görünüyor hala. Yeni yıl zammı gelmemiş henüz.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO