PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kymco ck 125 mi mondial 150 kn mi

Sayfa : [1] 2

batuhan55
26 Temmuz 2006, 13:39
http://img.photoamp.com/i/fHeTIhLm.jpg
http://img.photoamp.com/i/iTM6zhJ0qR.jpg

brody
26 Temmuz 2006, 14:00
ck 125 ...

SAKAL
26 Temmuz 2006, 14:28
ck 125 her yönden daha iyidir, tahminim
tek bildiğim kymco nun mondial gibi adi mal üretmediği

intercom
26 Temmuz 2006, 14:58
bunlarin hepsinde ufak tefek dertler olucak, bence etrafindaki servise bak ve ona göre kararini ver. ck125 daha kaliteli olup da servisinde is yoksa veya yedek parcasi icin aylarca bekleniyorsa kalmadi bi avantaji.

clint
26 Temmuz 2006, 15:22
Buradaki fotodaki Kymco biraz modifiye edilmiş sanırım, biz ehliyet kursunda kullanıyoruz ve ikinci resimdeki mondial sınıfı bi alet Kymco. Ben acemiyim, ama bir kaç kez binip 30'ar dakka dolaştığım Kymco için tek söyleyebileceğim, vites araları çok kısa, kalkıştan hemen sonra 3. vitese geçmek istiyo, ama kullanımı çok rahat bir motor. Bunlar benim acemice görüşlerim. Satın almış insanlardan daha derin bilgiler edinebilirsin, bir de CK125 ile ilgili topic vardı sanırım onu arattır sitede.

Mondial ürünleri içinse bugüne kadar olumlu görüş duymadım pek.

semtuluce
26 Temmuz 2006, 15:30
ya sonuçta ikiside çin malı. pek fark yok aralarında. ben kymco activ 110 a bindim. bende de mondial 100kh var hemen hemen aynı. mondial 100cc olduğu halde (gerçi pek fark yok 10cc var) hızlanmaları felan aynı.

tek fark fiyatları bence 500ytl fark var. bide mondial daha güzel hepsi okadar.

karar senin yani.

SAKAL
26 Temmuz 2006, 15:39
ya sonuçta ikiside çin malı. pek fark yok aralarında. ben kymco activ 110 a bindim. bende de mondial 100kh var hemen hemen aynı. mondial 100cc olduğu halde (gerçi pek fark yok 10cc var) hızlanmaları felan aynı.

tek fark fiyatları bence 500ytl fark var. bide mondial daha güzel hepsi okadar.

karar senin yani.Bilip bilmeden konuşma kymco taiwan malı

Ayrıca önemli olan hız değil kalite ve sağlamlık

semtuluce
26 Temmuz 2006, 18:13
şimdi araştırdım hakikaten ya tayvan malıymış. ama herkez çin malı diyordu. hatta ben mondail almadan önce bayinin biri kymco nun çin malı olduğunu sölemişti.:silent:

ayrıca ben önemli olan hız demedim. kaliteyi de ikisi de çin malı derken zaten kalitesiz olduklarını sölemiştim.

bide daha kibar olursanız iyi olcak. yani birden öle lafı vurucanıza, arkadaşım kymcolar çin deil tayvan malıdır deseydiniz hem kibar insan izlenimi bırakacaktınız hemde bişeyler öğrenmiş olurduk.

SAKAL
26 Temmuz 2006, 18:22
şimdi araştırdım hakikaten ya tayvan malıymış. ama herkez çin malı diyordu. hatta ben mondail almadan önce bayinin biri kymco nun çin malı olduğunu sölemişti.:silent:

ayrıca ben önemli olan hız demedim. kaliteyi de ikisi de çin malı derken zaten kalitesiz olduklarını sölemiştim.

bide daha kibar olursanız iyi olcak. yani birden öle lafı vurucanıza, arkadaşım kymcolar çin deil tayvan malıdır deseydiniz hem kibar insan bırakacaktınız hemde bişeyler öğrenmiş olurduk.Kusura bakma kötü bi amaç güderek yazmadım

semtuluce
26 Temmuz 2006, 18:30
önemli deil. zaten bende düşünmemiştim kötü amaç güddüğünü.:P

batuhan35
26 Temmuz 2006, 18:31
samsunlu adaşım merhaba...:)
ben kymco kullanıcısıyım
markadan yana en ufak bır sıkıntımyok
ve dusundugun model bence cok guzel bende
ılk o motoru satın almayı dusunmustum:)

security39
14 Ağustos 2006, 12:31
bende ck 125 kulanıcısyım 1400 km deyim en uafk bir problem yaşamadım
gayet seri yamaha ybr 125 likleri geçiyorum yakıt 1 lite 70 80 geçmessen 40 km yapıyor problem yaşamadığım için serviste hiç problem yaşamadım

Özer
14 Ağustos 2006, 18:11
Merhabalar,

Herkes bir yorum yapmış fakat bir tane bile 150KN kullanıcısı yanıt vermemiş oysa piyasada yüzlerce 150KN dolaşmakta! yolda durdurun benim yaptığım gibi inceleyin ve soru sorun kullanıcıya! Kullanandan daha güzel yanıt verebilecek başkası olamaz! Gerisi sadece kafa karıştırıyor.Benim niyetim 150KN almaktı fakat MCT 250 daha ağır bastı kararımda.Daha önceleri Japon Motosikletleri de kullandım. Tabi olarak kıyas olmaz kesinlikle amma, Çinli-minli bu Motosikletler kesinlikle verilen parayı hak ediyor.AT sahibine göre kişner.Bakarsan bağ bakmassan dağ olur.

MCT 250ile 3100km yaptım ve HİÇ bir sorun yaşamadım.
heşeyi ile 4/4lük, verdiğim parayı son kuruşuna kadar hak ediyor.

Bana sorarsanız Mondial 150KN son derece kullanışlı, detay ve işçilik yönünden de Kymco dan daha aşağı değil aksine daha fazlası var kesinlikle.
Mondial 150KN hakkında şikayet olsaydı bugüne kadar çoktan yazılırdı!

+ 150cc bir motor'a sahip!

Selamlar,
Özer

Black Hawk
15 Ağustos 2006, 15:32
Korktuğumuz için yazamıyoruz.150 KN desek nerdeyse doğrudan hakaret alacağız.Ben 150 KN kullanıcısıyım.CK 125'i A2 ehliyet kursunda oldukça kullandım.Her yönüyle 150 KN gerçekten üstün kıyaslamam bile.Daha öncede yazmıştım.Şu an 2550 Km deyim.En ufak bir problemim çıkmadı.Sadece yağ değişti.

kymco 110
05 Ekim 2006, 13:56
kymco yamaha honda ayarında motorlar üretiyor ve bir de semtuluce kardeşim ben de activ 110 var 13000 de al bir gün motorunu da kapışalım bakalım ne olacak

samet_1987
05 Aralık 2006, 23:09
arkadaslar herkez yazmıs bende yazayım o zaman bende 15.000 km deyim en buyuk masrafım bakım masrafı oldu motoruda cok sert kullanırım ama altımda kn 150 olsaydı coktan ındırmıstım motoru kn 150 si olan kıyaslamada her yonuyle gırdık sızde bı dusunun ve ck 125 ın arka amortisorunu yukseltmıs arkadas ben yaptım ama benımksıı bu kadar yuksek degıl bı bılgısı olan varmı nasıl yaptı degıstırdımı acaba???

StormlorD
05 Aralık 2006, 23:43
Kymco taiwan'ın en büyük motorsiklet üreticilerinden biridir.Parça kalitesi ve işçilik tartışılamaz.
yağını zamanında değiştirirseniz,rodajda devirli kulanmazsanız,sürat yapmazsanız kısacası "insan" gibi kullanırsanız hiç bir motor problem çıkarmaz.
kymco mondial'e göre daha pahalı ama düzgün kullanırsanız mondial de en az kymco kadar iyidir.
Bu motorsikletlerin motorları tek tiptir ve bütün çin menşeili motorlarda aynı motor vardır.
Kebapçı motoru gibi kullanmazsanız,yola çıkmadan evvel 5dk motoru çalıştırıp öyle yola çıkarsanız kolay kolay sorun yaşamazsınmız mondial de de.

lordskeldan
06 Aralık 2006, 06:29
Ben yaklaşık bir yıldır Kymco kullanıyorum.
Oldukça memnunum. Uzun yollarda biraz poponuzu ağrıtıyor ama
Taş gibi valla. İyi baktıktan sonra pek sorun çıkarıcağını sanmıyorum.
Benimki çıkarmadı :P
Oldukça dayanıklı olduğunu söyleyebilirim.

spil
13 Ocak 2007, 20:31
eee arkadaş ne almış bilen varmı?:cherry:

TuğrulÖzbek
20 Ocak 2007, 14:48
bende scooterden sonra bir tane bu tarz motor düşünüyorum piyasada benzeri motorlar ile karşılaştırınca ck125 iyi gibi görünüyor garanti konusunda. fakat arka gazlı amortisör olmaması konfor konusunda biraz düşündürüyor. kanuni windy 125, bianchi hunter 125, keeway 150, zongshen zs125-32 modelleri arasında kaldım. özellik olarak zs125-32 güzel gibi fakat servis alt yapısı olarak pek bir şey diyemiyorum bakalım scooter ile 20 000 devirelim daha 9 000 deyim :D

adem003
08 Mart 2007, 05:04
150 kn sahibiyim 1 yıldır ilk cıktıgında 1725 ytl ye pesin almıstım su an 9000 km de hızı oldukca iyi fazla bile geliyor 125 cc leri 5 e gecirmeden geciyor ama 17 disli var disli motora yarıyor kullananlara tavsiyem 17 disli taktırın hızı gorun sorunlarıda silindir ust kapak gostergeler ve kaportalar iyi deil ama ben 30 mt takla attım o kadarda olacak bence en saglam mondial derim hız olarak guzel kalite olarak normal

illegalrider
12 Mart 2007, 21:03
ck daha iidir her yönden.............

sahinbirinci
12 Mart 2007, 22:46
horrrrrrrrrtttt konu hartlamış.:queen:

rainboss
12 Mart 2007, 23:16
ck her yönü le daha üstün bir motosiklet

mondializzet100
21 Nisan 2007, 18:59
. .

dostneco
24 Haziran 2007, 12:51
valla bende mondial var Kymco olan arkadaşlarım var keşke mondial alsak diyolardı...tabiki ikisindede sorunlar çıkıyo çıkmıyo değil ama şu bi gerçek mondial biraz daha avantajlı gibi her yönden en basiti arka lastiği benim ki 120-90-16 yatamadığım viraj yok :)

mondializzet100
03 Temmuz 2007, 14:57
sağlamlık ıstıyosan ck125 hız ıstıyosan 150kn yi tercih edebilirsin saygılarımla :cat::cat:

bigboy48
06 Eylül 2007, 12:10
bence bikere 150 kn yolda dökülür ama kymco öyle değil hızıda iyi

carzywindy
30 Ekim 2007, 22:27
herkes mondiali baya batırmış burda
kymco daha kaliteli tmm ona bişiy demiyom fakat

rampalarda ,şehir içnde kymco 150kn yi göremez bile

ben 150 kn yi kullandım 2 kişi çekişinden çok memnun kaldım

arkadaşım motoruma bakarım bakımlarını zamanında yaptırırım diyosan

kesinlikle 150 kn derim

MdkmN
04 Kasım 2007, 16:39
ikisini de kullanmadım ama duydugum okuduğum kadarı ile servis ve parca sağlamlığı açısından sana Kymco almanı öneririm..

digi_boy26
19 Kasım 2007, 21:55
az önce benim serivismde sahib tarafından taksidi ödenmediği için firma yetkililerince para tutarında geri alınan bi 150kn buldum. fiyatı da oldukça cazip geldi hatta bedavaydı. önceden ybr125 düşünüyodum bu 150kn fikrimi değiştird nolduysa. :) daha 3200lerde ve 2006 modelmiş. bu motor uzun yola gidermi? yani sıkışığa gelirmi? 150kn için görüşlerinizi okudum ama tatmin olmadım açıkcası. daha başka görüşü olan arkadaşlar varsa 150kn hakkında iyi olabilir.

aragon
19 Kasım 2007, 22:20
dayanır gardaşım dayanır.
kn ile değil amma speed150(keeway) ile dünyayı gezdim uzun yola gittim mi 300 km den aşşa gitmem hiç bi şey olmadı inanınyanıma bir tek anahtar takımı veya yama takımı hiç bir şey almadım ama çok temkinli kullandım.
bu siteye çoktan beri üyeyim amma gittiğim yerleri fotoğraflamam bir türlü fırsat olmadı.
gittiğim en uzun yolculuk ağustosun sonunda alanyadan bodruma oldu. yine hiç bir sorunla karşılaşmadım.bu yaz da gitmeyi düşünüyorum.
ha şunu da belirteyim motoru ilk aldığımda şanssız bir kaza geçirdim ön düzen adğılmıştı.
motoru alırkende böle çok araştırmıştım uzun yola gidermi gitmez mi diye ama boşunaymış motoru sıkmadığınız sürece her yere gider.
hiç fotoraf çekme fırsatım olmadı inanmayanlar olabilir ama bir daha çıkarsam fotraf çekecem.

celill
04 Ocak 2008, 19:49
heralde kymco kymconun adıda var kalıtesıde bence 2.200 lıraya alınabılcek en ıyı motor ck 125 mondı 150kn 2.200 ü haketmıyo saglamlık kalıte hız istıyosan kymco ybryı de bılıyoruz son hızı 110 scooterler bıle gecıyo ama kymconun son hızı 130 bence 125lik motora gore cok ıyı

Scooter_Mania
04 Ocak 2008, 20:36
Kymco nun son hızının 130 olduğuna eminmisin?Çünkü performansının düşük olduğu hakkında çok şey okudumda.Eğer öyleyse fiyatı kalitesine ve performansına göre çok iyi.

sudabatmayanadam
21 Ocak 2008, 00:52
bence kymco yu keeway le kıyaslayın keeway in daha üstün oldugunu göreceksinizhem kymco dan daha ucuz hem de onun kalitesinde ondan aşşagı kalmaz çekişte kymco dan daha üstün diyorlar siz ne dersiniz

koralayilker
21 Ocak 2008, 03:08
kymco gerçekten iyi bir motor burdurdan konyaya kadar bizi hiç üzmedi uzun yol konusunda merak etmeyin ama çokta merak etmemezlik etmeyin derim nede olsa hava soğutmalı iyi bir bakımdan sonra çıkın yola,1000km yol yaptıktan sonra uzun yola gitmeye kalktığınızda 30 40 ytl lik gibi bir masraf çıkaracağı garanti ,bilgilerinize kalkışıda ybr ile kapışabilcek düzeyde öyle 140 filan görmeye gerek yok görmüyorda zaten genel olarak iyi birde keeway kullanan arkladaşlar detaylı yorum yaparsa çok aydınlatıcı olabilir bu topick saygılar:cat:

xufuk
21 Ocak 2008, 10:11
ck 125 daha sağlam kn 150 nin görünüşü güzel ama başını çok çok ağrıtır bir kaç bin kilometreden sonra sadece dert en iyisi yamaha ybr ye veya honda cbf 150 al başın hiç ağrımaz servise vereceğin parayı biraz daha fazla ver ikinci el bile alsan işe yarar....

digi_boy26
21 Ocak 2008, 23:11
şuanda bitane 2006 model 1350ye 150kn var. 3200kmlerde.serviste yatıyor. rofajı hakkında bilgim yok sadece servislerimiz aynı oldugu için satılıkta.

kymconun ise 2.elini bulamadım daha. alırsam sıfır almayı düşünüyorum. o da bir diğer seçeneğim. napsamki? bu yaz başında almak istiyorum nasipse inşallah :)

spil
23 Şubat 2008, 16:40
kymco al kymco rahat edersin yağını değiştirir, devam edersin 8750 km oldu benim yağaını değiştirip kullanıyorum,çok sağlam bir motor bence, yolda kalmıyayım tık demesin istiyorsan kymco al. kymco yolda kalmazmı?e kalır belki ihtimal var, (ona bakarsan hondada kalır)bakımlarını yapıp uzun yola gittiğin zaman larda fazla sıkıştırmazsan 7000 8000 devirlerde kullanıp sabit hızda gidebilirsin.ama öyle yolda süpriz yapmaz bana yapmadı şimdiye kadar fakat bir kere benzinden yolda kaldım:queen:sonra devam tabii ki.

celil35
05 Temmuz 2008, 14:33
ne kymcoymuş be benim arkadaşda da var 1 sene olmadan döküldü kaza falan da yapmadı temiz bakmasına rağmen ama ben 2 sene oldu alalı işte resmi kymco ya bile fark atıyorum 3 kişi 110 görüyor motor önemli değil kullanıcısı önemli kymco su olan gelsin kapışırız. gerçi ben ybr lerle kıyaslarım ben motorumu bu arada ybr olan arkadaşlarım motorunu 138 bile görüyo bence mondial 150 kn

celill
08 Temmuz 2008, 21:29
tabiki ck 125
kymco ile mondikarşılaştırılır mı?

batuhan55
10 Temmuz 2008, 10:37
ben motoru aldım kullandım hatta birde 110 km hızla kaza yaptım motorun tek kırılan yer
aynasının camı ve sinyal camıo idi birde direksiyon çok az eğildi herkeze kesinlikle öneririm kazadan sonra ailem yasakladı şuan galeride duruyor satılık kymco ile 140 ı gördüm kalkışta ybr ye fark ta attım 150 kn pioneer 200 ile yaptığımız kalkış yarışında hepsinide geçtim viraj konusunda ise 50 milyonluk bir lastiğe bakıyo

efendy_093
10 Temmuz 2008, 11:20
tek diyeceğim kymco yu çin motorları ile karıştırma

cidekings
15 Eylül 2008, 00:03
1 sene dir ben kymco kullanıyorum 7.600 km de hiç bir sorun yaşamadım ve yaşamıyorum da

tek sıkıntı olan şey amartisörleri çok sert insanın arka tarafı ağrıyor kasis fln geçerken

slm bende bi kymco sahibi olarak tabiki kymco diyorum mondialden çok daha üstün bi marka bide kymco için çin malı diyen arkadaşlara çok kızıyorum kaçkere taiwan malı olduğunu yazdık burda birisi motoruna şunu yazdırmış BEN YANDIM ELLER YANMASIN KİMSE MONDİAL ALMASIN paranı biriktir geç olsun sorunsuz olsun

sana katılıyorum

tek diyeceğim kymco yu çin motorları ile karıştırma

valla gel bi de kymco kullanıcısı olmayana anlat ben de anlatacak dil kalmadı ben de kymco kullanıcısıyım

millet tutturmuş çin malı diip duruyo

ÇıLGıN_YBRCi
17 Aralık 2008, 02:17
[QUOTE=celil35;1154425]ne kymcoymuş be benim arkadaşda da var 1 sene olmadan döküldü kaza falan da yapmadı temiz bakmasına rağmen ama ben 2 sene oldu alalı işte resmi kymco ya bile fark atıyorum 3 kişi 110 görüyor motor önemli değil kullanıcısı önemli kymco su olan gelsin kapışırız. gerçi ben ybr lerle kıyaslarım ben motorumu bu arada ybr olan arkadaşlarım motorunu 138 bile görüyo bence mondial 150 kn[/QUOT

SELAM MUHARREM BEN BARBAROSLU '' SİYAH İNCİ ÇıLGıN YBRCi '' EVET SANA KATILIYORUM TABİKİ HER MONDİAL İYİ OLMAYABİLİR AMA AMA BU BAHSİ GEÇEN ARKADAŞIMIN MONDİAL 150 KN KYMCO'DAN BİN KAT İYİ ÇÜNKÜ İSPATINI KENDİMİZ GÖRDÜK DEDİĞİ GİBİ DAHA 1 SENE SİNİ DOLDURMADAN DÖKÜLDÜ AMA MONDİAL TAŞ GİBİ DURUYOR... ŞİMDİ GELELİM ASIL MESELEYE BEN BİR YAMAHA YBR Cİ OLARAK >> KALİTE + VE GÖRÜNÜŞ+HIZLILIK BAKIMDAN YBR KULLANANLARIN ŞİKAYETÇİ OLDUKLARINI HİÇ DUYMADIM HAKİKATEN ÇOK KONFORLU BİR MOTOR..BEN BİR YBR Cİ OLARAK YAMAHA TAVSİYE EDERİM....

a. erhan
20 Aralık 2008, 00:32
bisan senatör lifan 150kullanıcısı yokmu ?memnunmu

farukbey
03 Mayıs 2009, 19:45
neden poponuzu agrıtıyor tıtrememı yapıyor kaymonco

rüzgr
31 Mayıs 2009, 15:45
bendede 150 kn var.ön direksiyona çok fazla sarsıntı veriyor fabrikayı aradım ön dişlinin bir boy büyümesi gerekiyo dediler.siz ön dişliyimi arka dişliyimi büyüttünüz ve sarsıntıyı kestimi saygılar

woltran lark
28 Haziran 2009, 01:13
kymco cular rüzgara karşı bayıra karşı tozumu yuttururum mondial 150kn ciyim saygılar

oktay299
29 Temmuz 2009, 00:50
arkadaşlar ben iki motoruda kullanmadım.fakat bıldıgım tek şey var ki motorun sağlamlığından çok kullanıcısının nasıl kullandığı.hangı marka olursa olsun.temiz bakıp yağını suyunu eksik etmezsen başın ağrımaz.ama diğer türlü kullanırsan istersen dünyanın en iyi moturunu getir fayda etmez.:cat: