PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kymco ck 125 mi mondial 150 kn mi

Sayfa : 1 [2]

firari_9111
10 Mart 2010, 17:58
ben de bi 125 ck kullanıcısıyım . konfor meselesi amantsörü deiştirin konfor dan sıkıntınız olmaz motorda fazla titreme olmaması uzun yola gidebilirligini kanıtlıyor fakat mondıal de arkada oturan insana bi sorun bakalımm ayak masajı hafif gelir vüzut masajı yapıo resmen 11000km de aldm 23000 km deyim ve bunu 10 ayda yaptım yazın hiç durmadım ama banamısın demedi sadce öle bazı periyodik bakım yaptım yag deiştir dişli falan gibi kaba işler motorunda herangi bi sorunn görmedim

mersinLee33
15 Mayıs 2010, 21:54
aslında cok garip, birçok arkadas çin motorları ile karşılaştırma demi bı tayvan malı demiş :) ama tayvan neredir bilgisi olan varmı acaba? tayvan aslen bilinen ismi ÇİN CUMHURİYETİ ve resmi oalrak türkiye bile böyle bir ülkenin varliğini kabul etmiyor tüm dünyada sadece 23 ülke tanımış ve nüfusunun % 90 çinli :) neyse konu dışı oldu ama kusra bakmayın bu da kaynak http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%87in_Cumhuriyeti

mertyagci
15 Mayıs 2010, 22:12
Mondial 150kn derim ben.Kymco daha kaliteli olsa bile yedek parça için bekliyorsun illaki ve heryerde servisi yok.O zamanda bir anlamı yok.Mondial köklü bir firma haline geldi zaten o yüzden Mondial diyorum.

sedat_57
15 Mayıs 2010, 22:23
bende her daim ck 125 diyorum ikinci el fiyatlarıda gayet uygun zorlasanız 1000 tl ye alabilirsiniz :)

onbesincisoz
24 Kasım 2010, 00:08
Keeway Mondial Kymco ile kıyaslanabilir mi Allah aşkına ? Şahsen ben Ck 125 sahibi olarak 130 u gördüm daah 4. Vites te 110 u geçiyo zaten 5 e taktınmı banamısın demez 140 ı görmez belki amma, öteki motorlarla da kıyaslamak komiklik olur. Yamaha ile kafa kafaya giden bi motor her açıdan al bi tane ömürlük motor bak keyfine !

marmarasiste
12 Ağustos 2011, 04:14
arkadaşlar çok acil önemli ve ciddi olarak soruyorum bu mondial 150 kn roadracing motor da titreşim durumu nasıl ? şuan ki motorum sanki masaj koltuğu gibi titriyor 80e gelince gram keyif almıyorum .şimdi bu mondiali almak istiyorum ama titreşiminden emin olamadım bu sorunun olmadığını öğrenirsem hemen alacam