PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RKS RKS Titanium 220 (yeni)

Sayfa : [1] 2 3

admin
08 Ocak 2018, 00:53
https://imageshack.com/a/img923/6596/ZAzKUI.jpg

RKS kalitesiyle pazarda yerini alacak olan Titanium 220, sportif ve keskin hatları ve üst düzey performansı ile eşsiz bir motosiklet deneyimi sunmaktadır.

https://imageshack.com/a/img922/2889/9SDulX.jpg

https://imageshack.com/a/img923/3917/3z4Jys.jpg

https://imageshack.com/a/img923/1492/MB7f4U.jpg

Model hakkında ayrıntılı bilgi ve teknik özellikleri için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

https://www.rksmotor.com.tr (https://www.rksmotor.com.tr)

SeCReTBoY
13 Ocak 2018, 17:57
250cc yapsalarda 9.000 fiyat verselerdi çok daha güzel olurdu.

Seko
13 Ocak 2018, 21:34
Bu da yeterli olacaktır, fiyatı bu haliyle gayet iyi.

tmp
18 Ocak 2018, 16:03
Bu da yeterli olacaktır, fiyatı bu haliyle gayet iyi.

Mondial 180'e rakip bir alet çıktı rks biraz daha üst segment ama iyi oldu. Japon alamayan arkadaşlar için güzel bir alternatif.

beyaban
07 Şubat 2018, 15:12
Mondial 180'e rakip bir alet çıktı rks biraz daha üst segment ama iyi oldu. Japon alamayan arkadaşlar için güzel bir alternatif.

Z-One S modeline göre daha kalıplı görünüyor güç olarak zaten üstün fiyat karşılaştırması yapılacak olursa 600 lira fazla verilip Titanium alınması daha mantıklı.

EpaddaiC
03 Mart 2018, 14:02
Merhaba arkadaşlar fuara Titanium getirildiyse inceleyen arkadaşlar görüşlerini aktarabilir mi?

Seko
03 Mart 2018, 14:49
Çok aktaracak bir şey yok, CR1 kalitesinde motor. İş görür.

EpaddaiC
03 Mart 2018, 14:55
Görsellerden baktığım kadarıyla depo ve yan kapaklar dışında pek benzemiyor aralarında 1.800 lira gibi bir fark var biri cc ve beygir olarak Titanium daha üstün yakışıklılık olarak arka çamurluk ve egzoz biraz daha hava katmış görünüşüne

Seko
03 Mart 2018, 15:19
Görüşünü kastetmedim, orası fotoğraflardan belli zaten. 1800 TL farka değecektir diye düşünüyorum. Hem bunda 6 vites var.

seyralem
07 Mart 2018, 14:18
Depo ve ön disk dışında benzerlikleri yok 1.800 TL fark için titanium almak daha mantıklıdır.

haydabre
20 Mart 2018, 17:55
Görüşünü kastetmedim, orası fotoğraflardan belli zaten. 1800 TL farka değecektir diye düşünüyorum. Hem bunda 6 vites var.

6 Vites olması 200 cc bir motosiklet için avantaj sağlar mı?

NeDemekŞakir
22 Mart 2018, 09:38
Günümüz ekonomik durumu göz önüne alırsak son derece mantıklı bir ürün. Bu sebeple İçimden bir ses boşver diğer modelleri bunu al diyor. Ama 2.eli beni düşündürüyor, satmak istediğimde hemen elden çıkarabilir miyim diye.

gezgin41
22 Mart 2018, 16:30
Günümüz ekonomik durumu göz önüne alırsak son derece mantıklı bir ürün. Bu sebeple İçimden bir ses boşver diğer modelleri bunu al diyor. Ama 2.eli beni düşündürüyor, satmak istediğimde hemen elden çıkarabilir miyim diye.

RKS'nin 2.el piyasası hızlı gidiyor istersen sahibinden.com'da bir iki hafta takip et farklı ilanlar eklenip siliniyor. Model yeni olduğu için bence uygun bir fiyatta tutuluyor bir süre sonra fiyatı artacaktır.

tommygun
22 Mart 2018, 16:40
RKS'nin 2.el piyasası hızlı gidiyor istersen sahibinden.com'da bir iki hafta takip et farklı ilanlar eklenip siliniyor. Model yeni olduğu için bence uygun bir fiyatta tutuluyor bir süre sonra fiyatı artacaktır.

Valla enteresandır ben kendi motorumu ilana koydum, yaza kadar herhalde satarız diye planladım. 3-4 tane ciddi alıcı çıktı. Baktım motor hemen satılacak motorsuz kalacağız, yenisini de alamayacağız hemen ilanı geri çektim, satmaktan vazgeçtim.

beyaban
23 Mart 2018, 10:42
Fiyatlar herkesin alacağı bir seviyede ve kaliteli motor olduğu için 2.el piyasası fazla hareketlidir. Sezon içerisinde anında satış yapılır ki sen motosikletine gözün gibi bakıyorsun :)

seyralem
24 Mart 2018, 11:55
6 Vites olması 200 cc bir motosiklet için avantaj sağlar mı?

5. Viteste devir yükseldiğinde motor bağırmaya başlar 6. vites daha rahat ve akıcı bir şekilde seyir eder. 6 vites olarak üretilmiş olması güzel 250 cc olsa çok daha güzel olacaktır. 250 cc olsa 8.000 TL olsa tadından yenmezdi

haydabre
30 Mart 2018, 11:10
5. Viteste devir yükseldiğinde motor bağırmaya başlar 6. vites daha rahat ve akıcı bir şekilde seyir eder. 6 vites olarak üretilmiş olması güzel 250 cc olsa çok daha güzel olacaktır. 250 cc olsa 8.000 TL olsa tadından yenmezdi

Ne zaman geleceğini duyursalar çok daha güzel olacak :) b

gezgin41
30 Mart 2018, 16:51
30 mart yazıyor ama sanki şöyle bir şey fark ettim 2018 modelleri ile ilgili kuba rks benelli sayfalarını kontrol ettiğimde "Nisan içerisinde" diye çok fazla kelime gördüm galiba nisan ayının başı ile sonu arasında tüm modellerini salacaklar

arndiol
21 Nisan 2018, 18:39
iç yapı olarak bilgim yok ancak rks 180 deki ebat hatalarını yapmamışlar. Daha uzun daha yüksek bir motor. yani 180 boya sırıtmaz en azından.

artçı için uzatmışlar biraz, en azından 2 kişi rahat binilebilir. görsel olarak hoşuma gitti. motor ile ilgili yorumları size bırakıyorum =)

7.748 Tl su an sıfır fiyatı

erhn42
21 Nisan 2018, 18:56
Takipte olduğum ve seneye kısmet olursa düşündüğüm bir model. Biraz kullanıcı yorumu, video vs görebilsek iyi olacak. şu piyasa şartlarında f/p iyi duruyor sanki:wiinkk:

reo
21 Nisan 2018, 20:16
Geçenlerde bayide inceledim. Motor resimdekilerden daha geniş ve heybetli görünüyor, sebebi ise depodaki grenaj. Bayi ilgilendi sağolsun, motoru çalıştırdı hemen, isterseniz deneme sürüşü yapın dedi. Ben motor plakasız olduğu için hiç yanaşmadım.

Motorun birçok parçası titanic 150 modeller ile aynı örneğin egzoz, koltuk, amortisör vb.

Gösterge hoşuma gitti, vitesi de gösteren bir bölüm var. Ama tekerleri beğenmedim, sitesinde yazdığı gibi 130 luk falan değil arka 100 ön ise 80mm genişliğinde bir lastik, üzerinde de çince yazı vardı.

arndiol
21 Nisan 2018, 22:00
Geçenlerde bayide inceledim. Motor resimdekilerden daha geniş ve heybetli görünüyor, sebebi ise depodaki grenaj. Bayi ilgilendi sağolsun, motoru çalıştırdı hemen, isterseniz deneme sürüşü yapın dedi. Ben motor plakasız olduğu için hiç yanaşmadım.

Motorun birçok parçası titanic 150 modeller ile aynı örneğin egzoz, koltuk, amortisör vb.

Gösterge hoşuma gitti, vitesi de gösteren bir bölüm var. Ama tekerleri beğenmedim, sitesinde yazdığı gibi 130 luk falan değil arka 100 ön ise 80mm genişliğinde bir lastik, üzerinde de çince yazı vardı.

başkan fotoğraflardan belli oluyor gerçi de, artcı rahat olarak oturabilir mi? RN 180 de biliyorsun büyük sıkıntıyd

reo
21 Nisan 2018, 23:21
Arkadaşım koltuğun rn180 ile alakası yok, tek parçadan oluşan büyük bir koltuk, titanic 150 modellerde de kullanılan koltuk. Artçı ile rahatlıkla binilir. Zaten motor bayilere dağıtılmış, yakında bayi varsa gidip görün. RKS tarzını ve kalitesini beğeniyorsanız motor size yarar.

AzÇok
24 Nisan 2018, 20:54
Bugün Yeni çıkan RKS Titanium 220'ye baktım. İlk dikkatimi çeken lastik ölçülerinin ilanlarda duyurulandan farklı olması oldu. Arka lastik genişliği 130 değil. Tahminen 100. Bazı yorumlarda kalıplı göründüğü yazılmış. Aksine 125cc. kalıbında ve biraz cılız bir görünümü var. Selesine oturdum. Dik oturuşu ile rahat bir kullanımı olacağı belli. Fakat selesinde şöyle bir yaylanınca "tak tak" sesi geldi. Tahminen arka salıncak ses yapıyor. Bizdeki "Çin Malı" imajına uygun bir durum. Aslında mafsalda yapılacak ufak bir gresleme ile halledilebilir. Gidip Hero Hunk 150'ye de baktım. Hero'nun selesi ve amortisörleri sert olmasına rağmen daha güzel ve daha kaliteli izlenimi veriyor. Hero Hunk'a ancak RKS Titanic 150S fiyatıyla rakip olabilir.

istebuo
11 Mayıs 2018, 01:32
İstanbul bahçeli evler valte motoya gittik aklımda titanic 150s modeli vardı lakin bunu görünce aralarında 1200 lira fark vardı bu daha cazip geldi almadım vazgeçtim motor yeni olduğu için hiç bir yerde vidosu falanda yok bide kararda veremedim almadım o yüzden ordaki görevliye kaç yapar diye sorduğumda bana 160-170 deyince içimden güzelce gülüp çıktım ordan

A.Sahin
14 Mayıs 2018, 11:32
herkese iyi forumlar, ilk motosikletimi almayı planlıyorum ve iki model arasında kararsız kaldım. ikince el 150nk ve 0 rks titanium 220.

Seko
14 Mayıs 2018, 11:42
Haftasonu ben de bayide inceledim, çalıştırdım. Motor güzel ancak motor çalışırken 5 bin devirden sonra yan ayaklıktan yere verdiği titreşimi ayaklarımda hissettim. Yolda giderken bu kadar olmayabilir tabi. Bu açıdan hoşuma gitmedi.

arndiol
14 Mayıs 2018, 15:03
kafama taktığım motorlardan birisi ama birisi güzel bi video cekip yorumlarını paylaşsa güzel olacak.

Sabırla beklemedeyim =)

AzÇok
14 Mayıs 2018, 18:06
kafama taktığım motorlardan birisi ama birisi güzel bi video cekip yorumlarını paylaşsa güzel olacak.

Sabırla beklemedeyim =)

Kesinlikle kafaya takılacak bir motor değil. Gittim inceledim. Görüntü olarak düşük kalite izlenimi veren cılız bir motor. Arka lastik ilan edildiği gibi 130 ebadında değil 100 ebadında. Binip bir yaylanıyım dedim arka amortisör çatır çutur ses çıkardı. Motor her bakımdan güvensizlik telkin ediyor. Deneme sürüşü yokmuş. Gerek te yok zaten. Benden söylemesi...

zekeriyaimam
14 Mayıs 2018, 18:15
Yine her önüne gelene tavsiye edilecek ama asla satmayacak bi motor daha

qwen26
01 Haziran 2018, 21:55
ARKADAŞLAR MERHABA BUGÜN İTİBARİYLE RKS TİTANIUM 220 ALMIŞ BULUNMAKTAYIM KIRMIZI RENKTE...DAHA 10 KM OLDU BAYİDEN EVE KADAR SÜRDÜM SADECE :))
DENEYİMLERİMİ SİZİNLE PAYLAŞICAM_? SORULARINIZI MERAK EDİLENLERİ SORABİLİRSİNİZ ELİMDEN GELDİĞİNCE CVB YAZMAYA ÇALIŞIRIM...30 YAŞINDAYIM YAKLAŞIK 50.000 KM DENEYİMİM VAR BU MOTOR 15.NCİ MOTORUM AL SAT ÇOK YAPTIĞIM İÇİN BAYA Bİ DENEME FIRSATIM OLDU..HERKESE KEYİFLİ SÜRÜŞLER

levend84
01 Haziran 2018, 22:33
ARKADAŞLAR MERHABA BUGÜN İTİBARİYLE RKS TİTANIUM 220 ALMIŞ BULUNMAKTAYIM KIRMIZI RENKTE...DAHA 10 KM OLDU BAYİDEN EVE KADAR SÜRDÜM SADECE :))
DENEYİMLERİMİ SİZİNLE PAYLAŞICAM_? SORULARINIZI MERAK EDİLENLERİ SORABİLİRSİNİZ ELİMDEN GELDİĞİNCE CVB YAZMAYA ÇALIŞIRIM...30 YAŞINDAYIM YAKLAŞIK 50.000 KM DENEYİMİM VAR BU MOTOR 15.NCİ MOTORUM AL SAT ÇOK YAPTIĞIM İÇİN BAYA Bİ DENEME FIRSATIM OLDU..HERKESE KEYİFLİ SÜRÜŞLER

Hayirli olsun..

Titreşim durumu ve surus esnasindaki denge nasil?frenlerin durumu dozlamasi nasil?

Vites geçişleri ne durumda,

6.vites te ivmelenme nasil?

Kazasiz surusler

AzÇok
01 Haziran 2018, 23:54

Hayırlı olsun. Arka lastik ebadı kaç?

braveman
02 Haziran 2018, 09:19

Hayırlı uğurlu olsun rodaj sürecinde illaki bir şeyler çıkacaktır. Rodajdan sonra herkese detaylı bilgi aktarırsan iyi olur. Zaten 15. motosikletin neleri merak ettiğimizi bizden iyi biliyorsundur :)

Seko
02 Haziran 2018, 09:43
Hayırlı olsun. Titreşimle ve konforla ilgili bir yorum alalım. Bir de önceki benzer motorlara kıyasla çekiş vs. nasıl ?

hacıyatmaz
08 Haziran 2018, 14:19

Hayırlı olsun daha öncede söylemiştim keşke 250 cc olsa diye inş 2019'da 250cc abs olan bir model getirirler bizde düşük fiyat ile 200cc'lik bir motosiklete bineriz.

arndiol
09 Haziran 2018, 10:45
incelemesi çıkmış ama yerden yere vurmuşlar :queen:

https://www.youtube.com/watch?v=DC-AihNJ2fo

dorukhanemra
11 Haziran 2018, 12:10
Arkadaşlar rks titanium 220 motorumu teslim aldım sorularınızı alabilirim. :)
Kendi ön incelemem;
Frenler çok iyi
Motor blogu güzel
Vites geçişleri güzel
Önceki motorum 2015 cbr 125r dı ona göre çekişi çok çok iyi..
Açıkçası fiyatını karışılıyor ilk izlenime göre.

Seko
11 Haziran 2018, 20:31
incelemesi çıkmış ama yerden yere vurmuşlar :queen:

https://www.youtube.com/watch?v=DC-AihNJ2fo

Arkadaşlar inceleme videosu diye motoru yerden yere vurma videosu çekmişler. Motorun sahibi zaten motordan zerre anlamıyor. Almış motoru, alır almaz düşmüş, plastikleri kırıldı diye dert yanıyor. Kanal sahibi arkadaşa göre de Çin motorları ucuz olmalı, parçaları da ucuz olmalı ama kaliteleri de iyi olmalı. Satarken de değer kaybetmemeli. İnceleme boyunca malzeme kalitesine takılmışlar da takılmışlar.

AzÇok
11 Haziran 2018, 22:46
Arkadaşlar inceleme videosu diye motoru yerden yere vurma videosu çekmişler. Motorun sahibi zaten motordan zerre anlamıyor. Almış motoru, alır almaz düşmüş, plastikleri kırıldı diye dert yanıyor. Kanal sahibi arkadaşa göre de Çin motorları ucuz olmalı, parçaları da ucuz olmalı ama kaliteleri de iyi olmalı. Satarken de değer kaybetmemeli. İnceleme boyunca malzeme kalitesine takılmışlar da takılmışlar.

Doğruyu söylemişler. Motorun plastik kalitesi düşük. İlk bakışta göze batacak kadar. Vites geçişleri güzel demişler, ivmelenmesi güzel demişler, Frenleri çok güzel demişler. Göklere mi çıkarsalardı bu dandik motoru. Arka amortisörün çalışırken çat-çat öttüğünü söylememişler...

dorukhanemra
12 Haziran 2018, 09:10
Doğruyu söylemişler. Motorun plastik kalitesi düşük. İlk bakışta göze batacak kadar. Vites geçişleri güzel demişler, ivmelenmesi güzel demişler, Frenleri çok güzel demişler. Göklere mi çıkarsalardı bu dandik motoru. Arka amortisörün çalışırken çat-çat öttüğünü söylememişler...

Arkadaşım bu yaptığınız boş yorumlara gülerek yeni teslim aldım motorumu ve iyiki de almışım insanları yanlış yönlendirmeyin kullanmadığım motor hakkında da yorum yapma bence.

arndiol
12 Haziran 2018, 14:58
Video genel olarak olumsuz ancak 150 serisini bu kadar övüp bu motoru yermelerini de göz önüne alırsak markadan ya da çinden kaynaklı bir eleştiri değil, şahsi fikirlerini söylemiş ağırlıklı olarak.

Arkadaşım bu yaptığınız boş yorumlara gülerek yeni teslim aldım motorumu ve iyiki de almışım insanları yanlış yönlendirmeyin kullanmadığım motor hakkında da yorum yapma bence.

Eğer bu açıdan düşünürsek herkes sadece bindiği motosikletler hk. yorum yapar ancak %90 lık kesim bu inceleme videoları sayesinde motor alıyor ve öğreniyor. buranın forum olmasından kaynaklı yoruma açık bir yer, birkaç sayfa önce bende motoru cok begendiğimi söylemiştim ama gidip canlı bakan bir arkadaş kötü olduğunu belirtmişti. motosikletten anlayan birisi kullanmadan da çözebiliyor :queen:

umarım memnun kalırsın, açıkcası bende cok almak istiyordum ama soğuttular

dorukhanemra
12 Haziran 2018, 15:11
Video genel olarak olumsuz ancak 150 serisini bu kadar övüp bu motoru yermelerini de göz önüne alırsak markadan ya da çinden kaynaklı bir eleştiri değil, şahsi fikirlerini söylemiş ağırlıklı olarak.

Eğer bu açıdan düşünürsek herkes sadece bindiği motosikletler hk. yorum yapar ancak %90 lık kesim bu inceleme videoları sayesinde motor alıyor ve öğreniyor. buranın forum olmasından kaynaklı yoruma açık bir yer, birkaç sayfa önce bende motoru cok begendiğimi söylemiştim ama gidip canlı bakan bir arkadaş kötü olduğunu belirtmişti. motosikletten anlayan birisi kullanmadan da çözebiliyor :queen:

umarım memnun kalırsın, açıkcası bende cok almak istiyordum ama soğuttular

Başkan ağzı olan konuşuyor maalesef evet teknik özelliklerden motor az çok ortaya çıkar ama sandık çöp vs bu lafları hak edecek bir makina değil fiyatına göre kıyaslamak mantıklı olur ben tutup bir hondayla aynı kalite demiyorum ama parayı yerden toplamıyoruz 10 bin lira daha fazla vericem ve 125 lik binicem bu daha iç acısı.

AzÇok
12 Haziran 2018, 17:56

İlk kez motora 1974 yılında bindim. Bir motoru gidip incelediysem. Selesine oturup şöyle bir baktıysam, hakkında biraz bilgi araştırması yaptıysam yorum yapabilecek kadar tecrübeye sahibim. Bu motoru almak üzere bayiye gittim. Koşa koşa geri kaçtım. RKS Titanic 150S alınabilir. Fakat Titanium 220 değil. Neden mi? Çünkü o paraya çok daha sağlam TVS Apache RTR 180, Hero Hunk 150 var. Çin malı diye demiyorum. Çinli nin de iyileri var. Ama bu motor Çin'in Mahmutpaşa mahallesinden. :)

dorukhanemra
12 Haziran 2018, 18:09
İlk kez motora 1974 yılında bindim. Bir motoru gidip incelediysem. Selesine oturup şöyle bir baktıysam, hakkında biraz bilgi araştırması yaptıysam yorum yapabilecek kadar tecrübeye sahibim. Bu motoru almak üzere bayiye gittim. Koşa koşa geri kaçtım. RKS Titanic 150S alınabilir. Fakat Titanium 220 değil. Neden mi? Çünkü o paraya çok daha sağlam TVS Apache RTR 180, Hero Hunk 150 var. Çin malı diye demiyorum. Çinli nin de iyileri var. Ama bu motor Çin'in Mahmutpaşa mahallesinden. :)

Valla birşey diyemem göreceli böyle şeyler bende ne tesadüf almak için gittim normal de 2 ay sonrası için düşünüyordum bekleyemedim hemen aldım hayırlısı diyelim

AzÇok
12 Haziran 2018, 18:56
Valla birşey diyemem göreceli böyle şeyler bende ne tesadüf almak için gittim normal de 2 ay sonrası için düşünüyordum bekleyemedim hemen aldım hayırlısı diyelim

Güle güle kullan. Yalnız öyle kuru kuruya olmuyor. Motorunun, yaptığın gezilerin resimlerini isteriz...

dorukhanemra
12 Haziran 2018, 19:13
Güle güle kullan. Yalnız öyle kuru kuruya olmuyor. Motorunun, yaptığın gezilerin resimlerini isteriz...

İnşallah:)

ismailay2626
18 Haziran 2018, 10:42
Valla yaptığınız yoruma katılmıyorum motoru 10gün önce aldım bayide yoktu özel siparişle fabrikadan getirttim 18gün bekledim gerçekten beklediğime değdi seri güçlü bir motor görüntüsü ne aşık oldum zaten onu söylememe gerek bile yok çin malı diye küçümsemeyin fiyatına göre güzel motor bide geçen yağmur luydu hava artcim vardı 20km gibi bi hızla kaydım düştüm hiçbişey olmadı egzoz korumasi çizildi bide ayak freni yamuldu o kadr 50tl fiyata yaptırdım parça maliyet ucuz tam bütçe dostu diğer motorlarla kiyaslarsak fiyatı da karşılaştırın ondan sonra yorum yapın ☺

Umitt
25 Haziran 2018, 22:03
2 hafta önce RKS titanium 220 satın aldım .1hafta sipariş bekledim ilk başta acaba diye sorular vardı aklımda motor geldi teslim almaya gittim gayet görüntü olarak güzel motor bir tek sıkıntisi lastikler yazandan küçük . Motor şu anda bin km'de güç olarak 150lik motorlara on basar bn 150km hızı rahat gördüm dahada bassam 160kmyi rahat geçecek bu belli 6vites olması çok harika motor 6.vitesde 5bin ile 6 bin devir arası 90 yüz km arasında hızla gidiyor güç bakımından tatmin edici durumda yakıt olarak şu anlık yüz km'de 3litre den biraz aşağı yakıyor dedikleri gibi selesinden felan ses gelmiyor gayet yol tutuşu mükemmel bi Honda kullanıcısida olarak kalite olarak kiyaslamam ama kullanış ve gidişat yönüyle çok fark yok motor biraz sert ve yüksek 1.70 boyla ayaklarım yere zor degiyor bu kadar yüksek olmasına gerek yoktu . Bide kullanılan plastikler çok sert ama bu fiyata bu kadar bı CBF 150nin satış rakamı 11bini geçmiş 200cc lik bı motor için fiyat çok ideal peşin aldım ve gayet çok güzel bı rakama aldım fiyatını açıklayıp reklam yapmaya gerek yok ama peşin alımlarda güzel indirimler yapılıyor bnim 2 haftada motor hakkında diyeceğim bunlar öle atılacak bı motor değil kullanmadan yok şöyle böyle demeyede gerek yok verdiğiniz paranın hakkını veriyor motor iki freninde disk olması güzel olmuş dijital göstergede motora ayrı bı hava katmış almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim

tommygun
25 Haziran 2018, 22:22
2 hafta önce RKS titanium 220 satın aldım .1hafta sipariş bekledim ilk başta acaba diye sorular vardı aklımda motor geldi teslim almaya gittim gayet görüntü olarak güzel motor bir tek sıkıntisi lastikler yazandan küçük . Motor şu anda bin km'de güç olarak 150lik motorlara on basar bn 150km hızı rahat gördüm dahada bassam 160kmyi rahat geçecek bu belli 6vites olması çok harika motor 6.vitesde 5bin ile 6 bin devir arası 90 yüz km arasında hızla gidiyor güç bakımından tatmin edici durumda yakıt olarak şu anlık yüz km'de 3litre den biraz aşağı yakıyor dedikleri gibi selesinden felan ses gelmiyor gayet yol tutuşu mükemmel bi Honda kullanıcısida olarak kalite olarak kiyaslamam ama kullanış ve gidişat yönüyle çok fark yok motor biraz sert ve yüksek 1.70 boyla ayaklarım yere zor degiyor bu kadar yüksek olmasına gerek yoktu . Bide kullanılan plastikler çok sert ama bu fiyata bu kadar bı CBF 150nin satış rakamı 11bini geçmiş 200cc lik bı motor için fiyat çok ideal peşin aldım ve gayet çok güzel bı rakama aldım fiyatını açıklayıp reklam yapmaya gerek yok ama peşin alımlarda güzel indirimler yapılıyor bnim 2 haftada motor hakkında diyeceğim bunlar öle atılacak bı motor değil kullanmadan yok şöyle böyle demeyede gerek yok verdiğiniz paranın hakkını veriyor motor iki freninde disk olması güzel olmuş dijital göstergede motora ayrı bı hava katmış almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim

Hayırlı olsun, sen yine de rodajda 150 km gibi hızlara çıkma ki uzun ömürlü olsun motorun