PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Benelli Benelli BN 251 (yeni)

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13

Flaming0
04 Şubat 2019, 00:22
Arkadaşlar motoru alan, kullananan, yorum yapabilecek olan var mı?

Guy Fawkes
04 Şubat 2019, 19:09
Arkadaşlar motoru alan, kullananan, yorum yapabilecek olan var mı?

Rodajı yeni bitti zaten iyiydi şahane oldu:cherry:

Artılar
+Ses rodajdan sonra tek silidir 250cc için güzel oldu
+Muadillerinden daha kaliteli
+Tasarım genel olarak beğeniliyor
+Lastikler çok iyi ve motor güzel yatıyor
+ABS çok dengeli çalışıyor
+Güzel aydınlatıyor
+1000 km bakımı 170 tl bir sonraki bakıma 5.000 de gel dedi,benim için olumlu
+Titreşim sanırım muadillerinden iyi(net bilmiyorum)

Eksiler
+2.eli kötü(bir ara satışa çıkardım pek ilgilenen yok)

akgokhan
04 Şubat 2019, 21:07
Bu motor 14500 e satılıyordu bir ay kadar önce . Şimdi 23000 yapmışlar. Acayip değişken bir fiyat politikası var.

GezeGeze
05 Şubat 2019, 02:34
Havalar güzel olduğunda arada çıkarıp turluyorum...

150 cc'den 250 cc'ye geçen biri için; zevki bambaşka :)

Ha, bu fiyata, bu özelliklerde, bu yenilikte daha iyisini bulabiliyorsanız tabii gidip onu alın (Rahmetli Levent Kırca'nın bir yoğurt reklamındaki repliğindeki gibi ... daha iyisini bulursanız onu alın :) )

Guy Fawkes
12 Şubat 2019, 21:41
Benelli resmi sayfasına çok sayıda yeni model eklemişler,bi bakın bence:bounce:

karayel90
12 Şubat 2019, 22:13
5 bin bakımını Antalya'da yaptırdıktan sonra Isparta'ya 3. bir dağ yolundan döndüğümden bahsetmiştim ve ayrıntılı yazarım sonra demiştim.

Güzergah şu şekilde:

https://i.hizliresim.com/AD6mq0.jpg (https://hizliresim.com/AD6mq0)

Antalya yönünden Kesme Köyü girişi de şöyle:

https://i.hizliresim.com/26NgNA.jpg (https://hizliresim.com/26NgNA)

15.30'da Antalya merkezden çıktığım yol 6 saat sürdü :)

Ayrıntılı olarak Isparta MT sayfasında yazdım. Oradan, sayfa 14, okuyabilirsiniz. (http://www.motosiklet.net/forum/baris-susut-mt-il-gruplari/23272-%5Bisparta-mt%5D-14.html)

Burada da bahsetmemin sebebi: Motosikletime güvenmesem bu yola çıkmazdım!

Bakımlarını tam yaptırın. Yolu doğru okuyun. Sürüş becerinizi "bilin". Gereksiz risk almayın. Gerisi size kalmış. Siz gidiyorsanız, bu motosiklet de sizinle birlikte dere, tepe, dağ, bayır gidiyor.

Muazzam bir sürüştü... :)

Gece uykuya dalarken bile hala karanlıkta motosiklet sürüyordum...

Bu turla artık sezonu kapattım diyebilirim... Bu bana baya bir yeter :)

Bende geçen yaz Burdur Altınyayla, dan çıkıp Antalya-Kemer-Kaş-Fethiye-Altınyayla rotasında gitmiştim bir gün kaputaş plajında kamp kurmuştum çok güzeldi hemde bunu, Kuba CG 150 Sport ile o motor bu yolu gitmez diyenlere inat 2 günde toplam 560 km yol yapmıştım

M.Tugay
12 Şubat 2019, 22:14
Şu TRK 251'de gözüm var. İnşallah fiyatı alınabilir olur. Şimdiden BN 251'i satmayı düşünüyorum.

GezeGeze
13 Şubat 2019, 14:12
BN 251 tek silindirde iyi gene bence... şekil olarak, kaporta olarak ...

Kolay kolay bunu satıp üste 5-10 verip aynı CC'de trk veya leoncino almayı düşünmem...sanırım...

Ama tabii herkesin zevki kendine göre...

Velhasıl, bn 251, iyi bu iyi ... :)

kontra0
13 Şubat 2019, 14:21
bebek gibi motor valla benelli değil bebekli :)

Baturhan
16 Şubat 2019, 00:04
Herkese merhaba;Bende Crf 250 l varken birde naked sıfır bn 251 aldım.Motor gayet oturaklı ve sağlam.Hız takıntım olmadığından sırf keyfini çıkartmak için bineceğim.Herkese kazasız sürüşler.

Baturhan
22 Şubat 2019, 00:30
SIFIR BENELLİ BN 251 ALACAKLAR VE ALMIŞLARIN DİKKATİNE :Arkadaşlar Malumunuz bu modeller Gaziantepte montajı yapılmaktadır.Yeni almış olduğunuz motorun Tüm vidalarını elden geçirmeniz gerekiyor.Özellikle buji,kontak anahtarı vidaları sanki elleriyle sıkmışlar.Üzerinde gelen yağı kesinlikle değiştiriniz 1000 bakımında gene değiştirirsiniz.Bunlar tecrübeyle sabittir.Ben 25 km kullandıktan sonra fabrikasyon yağını değiştirdim resmen çamur aktı sanki kullanılmış yağ koymuşlar.Bujiyi sıkmamışlar,kontak anahtarının vidasının biri neredeyse düşüyormuş,depo ön vidası sekiz olmuş nasıl uydurmuşlar oraya hayret ettimDepo altı benzin filitresinin lastiği kopmuş vs vs.Velasılı kelam motorunuzu seviyorsanız yolda kalmayım başıma bir iş gelmesin üzülmek istemiyorsanız ne fabrikaya nede servislere güvenmeyin elinizden geliyorsa kendiniz yapın gelmiyorsa bir anlayadan yardım isteyin.Yani anlayacağınız montaj sıfır yazıklar olsun.Hanği işimiz doğruki bu dogru olsun.Kazasız belasız sürüşler.

mtfg
22 Şubat 2019, 22:20
Arkadaşlar bu aletin güncel yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan var mıdır acaba? Bende bi 150 var karbüratörlü. Çok fazla fark yoksa buna geçmeyi düşünüyorum.

melez
22 Şubat 2019, 22:32
bu gün serikte bir bayide sıfırını 17 bine veriyorlardı,bilginize.

melez
24 Şubat 2019, 03:21
bu gün serikte bir bayide sıfırını 17 bine veriyorlardı,bilginize.

serik ersoy motorda şu an sıfırı 15 bin tl. nakitte çok fazla indirim yapıyorlar. ben,benim rksyide oradan aldım. sıfırını 13,500-14.000 alır bana dua edersiniz.

GezeGeze
24 Şubat 2019, 11:40
Sıfırı sitede 18.274 TL, Serik'teki bayide 15 bin lira iken 2. elini %30 altına 12-13 bin liralara ancak satabiliriz gibime geliyor, 2. elde!

Onu da zaten adam almaz, gider 2 bin daha koyar 15 bine sıfırını alır...

Du bakalım nolcak...

- - -

Sayın Baturhan, öncelikle hayırlı, uğurlu olsun. İyi bir yetkili servise, tavsiye edilen, gitmenizde fayda var. İstanbul'daysanız Vale Motor diye çok duyuyoruz; gitmişliğim yok, çünkü İstanbul'da değilim... Antalya taraflarındaysanız da yetkili servis İlhan Motor Halil Usta'yı tavsiye ederim.

Yağı değiştirmekle ve diğer "gevşeklikleri" sıkmakla iyi etmişsiniz. Ben 2. el aldığımdan öyle bir sorunum olmadı. 5 bin bakımını da yetkili servis İlhan Motor Halil Usta'da yaptırdım. İçim rahat ... Şeytan kulağına ...

Güvenli sürüşler...

---

Arka tutacakları deldirmeden veya söküp yerine uzatma demiri takmadan, mevcut haline arka çanta takan oldu mu? Kuba CR1'de öyle tutturmuştum... Bahar gelsin, bir arka çanta da buna düşünüyorum...

Vista86
24 Şubat 2019, 11:55
250cc bir motosiklet (BN 251) neden bu kadar ucuz olabilir? Benelli TNT 251 ile aralarındaki fiyat farkı çok fazla..

Kaptandadas
02 Mart 2019, 00:03
Merhaba arkadaslar dun RKS Titanic 150s motorumu takasa vererek araniza katildim
Sifir aldim Balikesirde son kalan benelli 251 i almis oldum
150 cc den sonr bu motor bana daha guvenli geldi Ruzgar cok olur burda titanicle bazen tedirgin ediyordu beni ama bu makine ruzgarda bile guzel geldi bana
Ben henuz yeniyim suan motorla ilgili yapabilecegim yorum "1-Motor gercekten gosterisli goren cok begendi. 2-Gidisi hizlanmasi gercekten guzel 3-Sesi tatminkar 4-Viyes gecisleri RKS den dah guzel geldi"
Allah hepimize. Kazasuz belasiz binmek nasip etsin
Selamlar

tommygun
02 Mart 2019, 09:14
Merhaba arkadaslar dun RKS Titanic 150s motorumu takasa vererek araniza katildim
Sifir aldim Balikesirde son kalan benelli 251 i almis oldum
150 cc den sonr bu motor bana daha guvenli geldi Ruzgar cok olur burda titanicle bazen tedirgin ediyordu beni ama bu makine ruzgarda bile guzel geldi bana
Ben henuz yeniyim suan motorla ilgili yapabilecegim yorum "1-Motor gercekten gosterisli goren cok begendi. 2-Gidisi hizlanmasi gercekten guzel 3-Sesi tatminkar 4-Viyes gecisleri RKS den dah guzel geldi"
Allah hepimize. Kazasuz belasiz binmek nasip etsin
Selamlar

Hayırlı olsun, ben de Titanic 150-S'den 250'liğe geçmiş "ohaa motor buymuş" demiştim. Balkıkesir'in rüzgarlarında o Titanic bir oraya bir buraya savrulurdu :)Güzel motor seçmişsiniz ama Titanic 150-S'in de düşük bakım ücretleri, düşük yedek parça fiyatları ve düşük yakıt tüketimini özleyeceksiniz :)

Kaptandadas
02 Mart 2019, 10:10
Evet tommygun bakimlari merak ediyorum ilk bakim 1000 km dedi servisi
Parca fiyatlarinda Gaziantep fabrikasi faliyete gecerse farkeder diye dusunerek aldim bu motoru
Takasda hondayi aradim biz ikinci el RKS gibi markalar almiyoruz dediler
Yamaha yi aradim ayni sekil Burunlarinda kil aldirmiyorlar benimde nezamandir aklimdaydi bu model Bide sevdigim rengi olunca guzel oldu
Fiyat olarak ilk bir anlasmazlik oldu internette 15950 TL yazmisti tek kalmistir diye dusunerek gittim orda isyeri sahibi degilde personel vardi O da "ooo abi sen neyaptin o eski fiyat Fiyati guncellememisiz suan 23.500 TL dedi" tuh dedim Neyse bir hafta sonra isyeri sahibie gorustum eski fiyattan verdi ve aldim cok sukur
Ben sunu anlamadim su an bu mideli 23 18 17 15kusure satanlar var Neden bukadar farkli Yani 23 e satan hic mi sahibindene bakmiyor Ya bunu 15 e satan varken niye adam benden alsin demiyor mu? Cok enteresan
Bide kendi sitesinde 18 yazarken;)

tommygun
02 Mart 2019, 10:43
Evet tommygun bakimlari merak ediyorum ilk bakim 1000 km dedi servisi
Parca fiyatlarinda Gaziantep fabrikasi faliyete gecerse farkeder diye dusunerek aldim bu motoru
Takasda hondayi aradim biz ikinci el RKS gibi markalar almiyoruz dediler
Yamaha yi aradim ayni sekil Burunlarinda kil aldirmiyorlar benimde nezamandir aklimdaydi bu model Bide sevdigim rengi olunca guzel oldu
Fiyat olarak ilk bir anlasmazlik oldu internette 15950 TL yazmisti tek kalmistir diye dusunerek gittim orda isyeri sahibi degilde personel vardi O da "ooo abi sen neyaptin o eski fiyat Fiyati guncellememisiz suan 23.500 TL dedi" tuh dedim Neyse bir hafta sonra isyeri sahibie gorustum eski fiyattan verdi ve aldim cok sukur
Ben sunu anlamadim su an bu mideli 23 18 17 15kusure satanlar var Neden bukadar farkli Yani 23 e satan hic mi sahibindene bakmiyor Ya bunu 15 e satan varken niye adam benden alsin demiyor mu? Cok enteresan
Bide kendi sitesinde 18 yazarken;)

Ötv indiriminden tut da sezonun başlamamış olmasına, bayinin nakit sıkışıklığından başka konulara pek çok değişken var fiyatı etkileyen. Sen iyi fiyata iyi bir motor almışsın. Kazasız belasız sürmen dileğiyle..

Kaptandadas
02 Mart 2019, 16:44
Ötv indiriminden tut da sezonun başlamamış olmasına, bayinin nakit sıkışıklığından başka konulara pek çok değişken var fiyatı etkileyen. Sen iyi fiyata iyi bir motor almışsın. Kazasız belasız sürmen dileğiyle..
Sagolun hepimiz kazasiz belasiz binelim insaallah

magicbass
02 Mart 2019, 21:10
Ben Antalya daki ersoy motosiklete kapora göndermiştim son anda başka işler oldu vazgeçmek zorunda kaldım. Alan arkadaşa hayırlı olsun kaporamı geri verdi ersoy motosiklet. Hayırlı olsun her iki taraf için:) bende sıfır nmax 125 aldım.

Kaptandadas
04 Mart 2019, 09:09
Arkadaslar bu bn251 in koruyucu takozunu buldunuz mu? Ben internetten arattigimda tnt250 modelinin koruma topuzu cikiyor hep
Ayni model mi oluyor bu motorkara da?
Tnt250 icin uretilen koruyucu topuz bizim motoroda uyumlu mu?
Alip bulan varsa link atabilirmi
Tesekkurler

silleli
06 Mart 2019, 00:44
Arka tutacakları deldirmeden veya söküp yerine uzatma demiri takmadan, mevcut haline arka çanta takan oldu mu?
https://i.hizliresim.com/Ov59GP.jpg (https://hizliresim.com/Ov59GP)
https://i.hizliresim.com/nQamza.jpg (https://hizliresim.com/nQamza)
Bu şekilde bir çalışma yaptık. Nette sadece 1 tane seçeneğimiz var o da taktırmasıyla 200 Tl yi aşıyor. Saolsun filiz motor murat usta başka bir motorun taşıma demirini uydurdu ve toplam maliyet 100 TL.
Ne yazık ki alternatiflerimiz çok az, ustalar da bu tür işlere burun kıvırıyorlar. Yalandan takoza istenen fiyatlar ne öyle. Sanki motor aksamını satın alıyorsun.

Kaptandadas
06 Mart 2019, 01:54
Aynen ya iki tane demir çubuga 250 tl istiyorlar
Universal takozlar var alip takan var mi
Olurmu bizimotorlara acep?

Guy Fawkes
06 Mart 2019, 09:10
Aynen ya iki tane demir çubuga 250 tl istiyorlar
Universal takozlar var alip takan var mi
Olurmu bizimotorlara acep?

Ben öyle yaptım ve sıkıntı yok şuana kadar

Kaptandadas
08 Mart 2019, 10:06
Link var mi Hangi marka model aldiniz ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------

Arkadaslar benim motoru yeni aldigim icin bilmiyorum
Bir sıkınti mi var yoksa kiş diyemi rolantide dalgalanma var
Bayide kalan son motor oldugu icin aküden olabilir
Daha onceden TNT25 lerde kronik olarak varmis
Kimi yazilim yukleme kimi oksijen sensoru degisimiyle giderilmis yazmis ama bu modellerde yok diye biliyordum
BN251 modelinde dalgalanma olan var mi Cozum bulundumu yazarsa sevinirim

kdiner
08 Mart 2019, 15:22
Arka tutacakları deldirmeden veya söküp yerine uzatma demiri takmadan, mevcut haline arka çanta takan oldu mu?
https://i.hizliresim.com/Ov59GP.jpg (https://hizliresim.com/Ov59GP)
https://i.hizliresim.com/nQamza.jpg (https://hizliresim.com/nQamza)
Bu şekilde bir çalışma yaptık. Nette sadece 1 tane seçeneğimiz var o da taktırmasıyla 200 Tl yi aşıyor. Saolsun filiz motor murat usta başka bir motorun taşıma demirini uydurdu ve toplam maliyet 100 TL.
Ne yazık ki alternatiflerimiz çok az, ustalar da bu tür işlere burun kıvırıyorlar. Yalandan takoza istenen fiyatlar ne öyle. Sanki motor aksamını satın alıyorsun.

Güle güle kullanın ama o çanta demirini alttan destekleyin, olurda fazla yük falan yüklerseniz şaseye zarar verebilir. Arka ayaklardan profil demirini uzatarak çanta demirine montaj yapabilirsiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:18 ----------

Link var mi Hangi marka model aldiniz ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------

Arkadaslar benim motoru yeni aldigim icin bilmiyorum
Bir sıkınti mi var yoksa kiş diyemi rolantide dalgalanma var
Bayide kalan son motor oldugu icin aküden olabilir
Daha onceden TNT25 lerde kronik olarak varmis
Kimi yazilim yukleme kimi oksijen sensoru degisimiyle giderilmis yazmis ama bu modellerde yok diye biliyordum
BN251 modelinde dalgalanma olan var mi Cozum bulundumu yazarsa sevinirim

Motorda bir sıkıntı yoksa sorun etmeyin, daha önceden kullandığım mt25 te de devir dalgalanması vardı bu normal bir durum, siz yine de bir baktırın en azından aklınızda kalacağına baktırmış olursunuz.

Kaptandadas
08 Mart 2019, 20:10
Sagolun ugrayabilirsem baktiririm motirun gidisinde ya da calismsinda bi sıkınti yok simdilik
Sadece enjeksiyonlu olunca daha duzenli calisir diye dusunmustum Dalgalanma baya az zaten 1.5 la 2 arasi var

silleli
08 Mart 2019, 20:45
Çok teşekkür ederim. Aslında ben de heybe çanta kullanabilmek için çözüm üretmeye çalışıyordum. Dediğiniz şekilde bir tasarım yaparak hem destek sağlamış hem de heybe çantalar için bir çözüm üretmiş oluruz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------

Dalgalanma hatta stop etme bende de vardı. Daha km düşük olduğu için belki alışma süresi olabilir demiştim. Hava biraz ısınınca stop etme geçti. Dalgalanma da ilerleyen zamanlarda belki düzelebilir rodajdan sonra.

Guy Fawkes
09 Mart 2019, 22:57
https://www.youtube.com/watch?v=ro6S-HP5ntk&t=2s

Güzel bir inceleme

Kaptandadas
11 Mart 2019, 11:37
Dalgalanma icin servise bir ugradim Bu normal bir durum dedi Sıkınti yok motorda dediler. Bende devam ediyorm binmeye

silleli
11 Mart 2019, 18:57
Bugün 200 km yi geçtim. Gittikçe hem dalgalanma hem de stop sorunu ortadan kalkıyor. Havalar da tabi ısındı bu da bir faktör olmalı.

silleli
13 Mart 2019, 18:00
https://i.hizliresim.com/P1dvn8.jpg (https://hizliresim.com/P1dvn8)
Buradaki arkadaşlarla yapttığımız fikir alışverişinin neticesinde hem arka çantayı destekleyecek hem de yan çantaların takılmasına imkan sağlayacak şekilde demirimizi monte ettik. Herkese teşekkürler

Vista86
13 Mart 2019, 23:43
Benelli BN 251 tur camı taktıran var mı?

silleli
14 Mart 2019, 00:37
Cam için bayağı bi araştırma yaptım. Aliexpresste vardı hem kısa hem de pahalı ona da vergi getirdiler şimdi daha da yükselmiştir. Türkiyede yapılanlar yalandan, baştan savma. Zaten o da tnt25 için uapılıyor ama bn251 e de uyar. En son çağlar motor camı diye izmirde bir abiye ulaştım. Yaptığı işler çok hoşuma gitti. Görüştüm, istediğiniz şekilde imal edebilirim diyor hem de kaliteli malzeme. Şu borçları bitireyim inşaallah onu da taktıracam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------

Hatta bazı arkadaşlar pulsar camını uydurmuşlar, biraz eğreti duruyor ama ucuz.

Vista86
14 Mart 2019, 20:52
Cam için bayağı bi araştırma yaptım. Aliexpresste vardı hem kısa hem de pahalı ona da vergi getirdiler şimdi daha da yükselmiştir. Türkiyede yapılanlar yalandan, baştan savma. Zaten o da tnt25 için uapılıyor ama bn251 e de uyar. En son çağlar motor camı diye izmirde bir abiye ulaştım. Yaptığı işler çok hoşuma gitti. Görüştüm, istediğiniz şekilde imal edebilirim diyor hem de kaliteli malzeme. Şu borçları bitireyim inşaallah onu da taktıracam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------

Hatta bazı arkadaşlar pulsar camını uydurmuşlar, biraz eğreti duruyor ama ucuz.

Verdiğin bilgi için teşekkürler.. Araştıracağım..

GezeGeze
18 Mart 2019, 10:59
Arkadaşlar motosikleti satıyorum. 12 bin liraya verip geçeceğim. İlgilenenler buradan veya özelden yazarak ulaşabilirler.

Önceki sayfalardaki yazılarımdan okuyabilirsiniz; 2018 Haziran çıkışlı. 5000 Km'de. Bakımları Antalya İlhan Motor'da yapıldı. Düşeri, kalkarı yok. Temiz. Bir sorunu yok.

Şahsi olarak, seçim öncesi nakte geçsem iyi olacak diye düşünüyorum.

12 bin liraya verip geçeceğim.

A.Sahin
18 Mart 2019, 13:50
iyi günler motosiklet için koruma demiri nereden bulabilirim. yada koruma takozu hangi modellerin ki oluyor.

silleli
19 Mart 2019, 07:39
Bildiğim kadarıyla koruma demiri yok. Özel yapım takozlar da 150 den aşağı yok. Üniversaller var 60, 70 den başlıyor, uyar ama ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Ben de takamadım henüz.

Kaptandadas
19 Mart 2019, 19:58
Arkadaslar bugun motorumu garaja koydum kilitleyecem.herzaman ayaklik tarafina (sola) cevirip gidonu kitler birakirdim Bu sefer nedense gidon bir turlu tam sola donmedi sanki bisey engelliyordu anlamadim tam sag cevirip kitledim
Tam sola donmuyordu donmedigi icin kilitleyemedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------

Neden olabilir fikri olan var mi?

kdiner
19 Mart 2019, 20:32
Arkadaslar bugun motorumu garaja koydum kilitleyecem.herzaman ayaklik tarafina (sola) cevirip gidonu kitler birakirdim Bu sefer nedense gidon bir turlu tam sola donmedi sanki bisey engelliyordu anlamadim tam sag cevirip kitledim
Tam sola donmuyordu donmedigi icin kilitleyemedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------

Neden olabilir fikri olan var mi?

Anahtar giriş yuvasını kontrol edin veya kablo demetlerini.

Kaptandadas
19 Mart 2019, 21:03
Kdiner sagol onerin icin
Vallaha dayanamadim mekanik busey gibi geldigi icin indim motorun yanina baya bi saga sola hareket ettirip izledim sonra gostergelerin yaninda ki iki vidayi soktum baktim kontak anahtarini tek vida tutuyor bir vida dusmus yer bakinirken gene saga sola yaptim donmuyordu
Biraz daha bakindim meger vida direksiyonun tam donusunu engelleyecek bir sekilde camurlugun uzerindeki kisma dusmus
Onu aldim yerine taktim vidalarini sıktım artik sorun kalmadi
Basiniza gelebikir diye yazayim dedim

GezeGeze
22 Mart 2019, 23:09
Danayı sattım arkadaşlar. Dediğim gibi, 12 bine verip geçtim.

Dolar, Euro hareketlenmeye başladı. Seçim öncesi nakte döndüm.

Not düşmüş olaraz yazayım; motordan son derece memnundum.

Alan arkadaşa hayırlı olsun. Uşak'a selamlar.

Plakası aynı kaldı; değiştirmedi arkadaş. Uşak'ta 32 plaka kızıl dana benellii görürseniz o buradan giden :)

Allah kaza bela vermesin, tekeri düz bassın, güle güle kullansın... :)

silleli
24 Mart 2019, 15:06
https://i.hizliresim.com/y6ZJza.jpg (https://hizliresim.com/y6ZJza)
Gidon yükseltme ve elcik korumalarını da taktık. Gidon yükseltme gerçekten sürüşü çok rahatlatıyor. Ayrıca gidon kalınlığı 28 mm. arkadaşlar. 22 mm olanını almıştım iade edip değiştirdim.
Rüzgarlık ve motor koruma takozunu taktıkmı hazırız inşaallah. Aslında takoz yerine koruma demiri bulabilsem veya yaptırabilsem iyi olacak ama henüz ne bulabildim ne de yapacak bir ustaya ulaştım. Hepinizin tekeri düz bassın.

Guy Fawkes
25 Mart 2019, 20:20
Acil nakit ihtiyacım nedeniyle fiyatı düşük yazdım,hiçbir sorunu yoktur

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-benelli-benelli-bn251-2018-model-672710877/detay/

A.Sahin
26 Mart 2019, 10:24
https://i.hizliresim.com/y6ZJza.jpg (https://hizliresim.com/y6ZJza)
Gidon yükseltme ve elcik korumalarını da taktık. Gidon yükseltme gerçekten sürüşü çok rahatlatıyor. Ayrıca gidon kalınlığı 28 mm. arkadaşlar. 22 mm olanını almıştım iade edip değiştirdim.
Rüzgarlık ve motor koruma takozunu taktıkmı hazırız inşaallah. Aslında takoz yerine koruma demiri bulabilsem veya yaptırabilsem iyi olacak ama henüz ne bulabildim ne de yapacak bir ustaya ulaştım. Hepinizin tekeri düz bassın.

gidon yükseltmeyi nereden aldınız oturuş ve sürüş poziyonunda ne gibi bi değişiklik yaşadınız. deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz.

silleli
26 Mart 2019, 21:05
Aslında öne yatarak gitmeyi pek sevmiyorum. İmkanım olsa trk 502 alacaktım ama gücüm buna yetti. Tarz olarak enduro motosikletler bana daha cazip geliyor. Gidon yükseltme daha rahat kontrolü sağlıyor ve uzun sürüşlerde yorulmayı geciktiriyor. Bir de asfalt dışındaki yollarda büyük fayda sağlayacağını umuyorum henüz denemedim toprakta. N11üzerinden aldım.

GezeGeze
27 Mart 2019, 21:55
Guy Fawkes, o fiyata beklersin gibime geliyor... Acilse, vur beline, satıp geçtiğine bak.. Sen bilirsin yine de... Hayırlı satışlar...

A.Sahin
28 Mart 2019, 09:53
iyi günler motoru yeni aldım, ilk motorum ve ilk tecrübelerim. motorda depoda biraz titreşim var bacaklarla kavrayınca bu normal midir ve rodajdan sonra titreşim azalır mı.