Orijinalini görmek için tıklayınız : RKS RKS Cafe 152 (yeni)
hukukihayat
27 Haziran 2019, 10:47
Benim motosiklette , motor ısındıktan sonra dur kalk gibi durumlarda motor dururken sanki gaz acıyor musum gibi devirleniyor. Siz böyle birşey yaşadınız mı?
gaz telinin gidona ya da başka bir yere takılıp takılmadığını kontrol edersiniz, değilse de servise gidip ayarlarına baktırın farklı bir durum da olabilir.
abimin ilk vitesli motoru, o da vitesleri düzgün atamıyor, ben onun motorunu kullandığımda viteslerde hiç bir sorun fark edemiyorum, şimdilik motorunuza alışmaya bakın,
Güncelleme işine gelirsek de;
Bence motorda aynalar ilk olarak hemen değişmeli, motorun genel görünümünü çok fazla etkiliyor, gidon aynası 120-150 TL
Motorun dış görünümünde çamurluk depo vs. güncellenecek bir yeri olmadığı için sadece stickerleri söktüm, bu haliyle motor el yapımı gibi duruyor, daha sade bir sticker uygulayacağım.
Bana göre 2 kişilik hali daha iyi görünüyor hem de sürekli 2 kişi kullandığım için arka kapağı söktüm.
Banelli motobi de klasik bir lastik modeli kullanmışlar, lastikleri değiştireceğim zaman motorun izin verdiği ölçülerde az daha geniş lastik tercih edeceğim.
KayaEmre
27 Haziran 2019, 13:29
Bilgilendirmelerini takipteyim.
KayaEmre
30 Haziran 2019, 11:26
Bu sabah 55 km lik sürüş gerçekleştirdim. 5 vites yeterli 90 95 e kadar temiz çıkıyor daha üstüne denemedim yeterli geldiği için. Motor yüksek süratlerde oturaklı gidiyor (yenikapı sahil de rüzgar varken denedim) bugun tek bi keyfimi kaçıracak birşey oldu ; 15. Km lerde bir araba yanıma yanaşıp plaka min düşmek üzere olduğunu söyledi. Plakayı vida ve somun la takmıştım. Titreşimin plaka tarafına vurmasından ötürü somunun teki düşmüştü diğeri de düşmek üzereydi O yüzden sökmek zorunda kaldım. 85 90 gibi hızlarda ön fren manetinde ve arka fren ayaklıgında hafif bir titreşim vardı. Aynalar için 80 90 gibi hızlarda ayna titreşimden bunalıklaşıyor ama bana cok bir sorun teşkil etmedi. Vites aralıklarını genellikle 0-20-35-50-70-95kmh şeklinde kullandım. Hissettiğime göre motor bu şekilde çok fazla devirlendirmemiş oluyordum.
akademisyen.
30 Haziran 2019, 22:28
Herkese hayırlı sürüşler dilerim. Bu motoru ilk gordugumde dikkatimi cekmisti ama sonra vezgecmistim kullanıcısı olmayan motoru almak istememiştim açıkçası. Metropolitan in videolarını izleyip gaza gelip gidip siyahını aldım. Fiyatı da çok cazipti.5869 lira. Hediye falan yok. Alet adavatı yan depo kapağından çıkar dedi satıcı ama çıkmadı. Siz motorun kapağının içinde mi buldunuz alet adavatinı?
Daha önceki motorum superlight 200 du. Onu da oldukça uzun bir süre sürdüm. Motorun artışı eksisi ne meselesine gelirsek.
1- titreşim yok desek abartı olmaz.
2- rodajda oldugum icin maksimum 100 yaptım çok seri motor. Güç iyi.
3- superlight göre vites geçişleri daha sorunsuz. Boşa almada da bir sıkıntısı yok. Takılmıyor.
4- henüz servis 500 bakımı yapılmadı. Haftaya kaç çıkacak görücez servis fiyatı. Castrol 10w 50 koydurucam.
Yaşadığım sorunlar:
Jantlar sıkıntı . Arka kesin sıkıntı ama önü çözemedim. Önde ya gidondan ya da janttan kaynaklanan bir denge problemi.var. kendi kafasına göre gidiyor gibi hissediyorum. Arka jant da bazen yolda kafasına göre bir s yapıyor. Umarım haftaya serviste hallolur bu sorunlar. Ön arka jant değiştirirler mi bilmiyorum.
2- on frenleri sıkarken ciyunk ciyunk diye sesler duyuyorum .
3- arka frenleri hissetmiyorum. Süs diye koymuşlar sanırım.
4- aynaları ne taksam bilemedim. Servis değiştiririm aynalar da 80 90 okuma giricek diyor. Düzgün titremicek bir ayna yok mudur?
Bugün superlight mi cafe 152 mi diye düşünsem tereddütsüz 152 derim. Yari fiyatına tarz bir motor. Aradaki 50 cc yi zaten hiç hissetmiyorsun. Cafe 152 de çok seri. Ve vites geçişleri vesaire daha iyi olmuş.
mehmetayhan2
04 Temmuz 2019, 01:50
Denge sorunu bendede var. Gidonun süspansiyon borularına bağlı vidaları gevşetti biraz hafif bir düzelme oldu ama hala tam dengeli gidemiyorum. özellikle ön freni sıkınca gidon sağ sol yapıyor düz duramıyor.
KayaEmre
04 Temmuz 2019, 07:17
Denge sorunu bendede var. Gidonun süspansiyon borularına bağlı vidaları gevşetti biraz hafif bir düzelme oldu ama hala tam dengeli gidemiyorum. özellikle ön freni sıkınca gidon sağ sol yapıyor düz duramıyor.
Bahsettiğiniz ön fren durumu bendede oluyor
erensel
04 Temmuz 2019, 09:39
Galiba bu direksiyonun ön frende yalpalaması ve motorun dengede gitmemesi RKS markasının genel bir sorunu. Bende RKS Cityblade var. Şuanda tam bu sorundan dolayı iki gündür serviste.
hukukihayat
05 Temmuz 2019, 17:23
bende jant sorunu cozuldu, ancak tekrar ederse servise goturmeyecegim, direkt jant tellerini söküp daha guclu olanlar ile degistirip sorunu kokten halletmeyi dusunuyorum
CLUBBER23
06 Temmuz 2019, 11:01
MERHABA ARKADAŞLAR.
BENİM SORUM BENZİNLE ALAKALI.BENZİN IŞIĞI YANDIKTAN SONRA
KAÇ KM DAHA GİDER ACABA BİLEN VAR MI?
KayaEmre
06 Temmuz 2019, 12:32
MERHABA ARKADAŞLAR.
BENİM SORUM BENZİNLE ALAKALI.BENZİN IŞIĞI YANDIKTAN SONRA
KAÇ KM DAHA GİDER ACABA BİLEN VAR MI?
1 litre benzinle en aşağı 35 km gidiyor bildirim kadarıyla. Benzin ışığını daha söndüremedim büyük ihtimalle 4 5 litre kalınca benzin ışığı yanıyordur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------
https://i.hizliresim.com/dLZpMr.jpg (https://hizliresim.com/dLZpMr)
CLUBBER23
08 Temmuz 2019, 18:03
1 litre benzinle en aşağı 35 km gidiyor bildirim kadarıyla. Benzin ışığını daha söndüremedim büyük ihtimalle 4 5 litre kalınca benzin ışığı yanıyordur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------
https://i.hizliresim.com/dLZpMr.jpg (https://hizliresim.com/dLZpMr)
teşekkür ederim...
KayaEmre
09 Temmuz 2019, 09:55
Motosikletin karbüratör hava ayarını yaptırdım. Yaptırdıktan sonra motorun tepkileri değişti , bekledigim bir durumdu lakin önceden motosiklet 5 viteste 80 85 i zorlanmadan görüyordu. Şuan motosiklet 70 den sonra 80 e çıkarken zorlanmaya başladığını hissettim. Sizce neden kaynaklı ? Not: motosiklet 200 km de.
CLUBBER23
09 Temmuz 2019, 10:35
aynalar iç piyasada kolaylikla bulunabiliyor, 2019 mayis 125 TL ye aldim.
MERHABA.
AYNALARI ALIRKEN NE DİYE ARATTIRDINIZ VEYA BİR LİNKİ MEVCUT MU?
KayaEmre
10 Temmuz 2019, 09:09
Motosikletin karbüratör hava ayarını yaptırdım. Yaptırdıktan sonra motorun tepkileri değişti , bekledigim bir durumdu lakin önceden motosiklet 5 viteste 80 85 i zorlanmadan görüyordu. Şuan motosiklet 70 den sonra 80 e çıkarken zorlanmaya başladığını hissettim. Sizce neden kaynaklı ? Not: motosiklet 200 km de.
Dün 60 km yol yaptım. Motosiklet te seyir halinde iken gaz kolunu kapattıgımda motosiklet sekmeye başlıyor ve bu baya hissedilir oluyor.
Neyden kaynaklanıyor?
emrynl
10 Temmuz 2019, 18:31
Merhaba,
lastikleri konusunda araştırma yapan var mı? bu motorun lastik ölçülerine göre takım olarak neredeyse hiç uygun lastik yok, yaptığım araştırmalara göre ya jant değişimine gidilmesi gerekiyor yada ön başka arka başka model veya marka olarak kullanabiliyoruz. tube type yani iç lastikli olması neticesinde uygun lastik bulunamıyor. yurtdışında ön(çamurluk çıkarıldığında) 110/90-17 arka 120/90-17 ebatların takılabildiğini gördüm maximum oynayabileceğimiz değerde bunlar sanırım.bayilerle yaptığım görüşmelerde de tatmin edici bir cevap alamadım. bu konuyla alakalı bilgisi olan çözüm bulan var mıdır ?
hukukihayat
10 Temmuz 2019, 21:18
MERHABA.
AYNALARI ALIRKEN NE DİYE ARATTIRDINIZ VEYA BİR LİNKİ MEVCUT MU?
caferacer ayna diye aratabilirsiniz, ben n11 den aldım
Dün 60 km yol yaptım. Motosiklet te seyir halinde iken gaz kolunu kapattıgımda motosiklet sekmeye başlıyor ve bu baya hissedilir oluyor.
Neyden kaynaklanıyor?
ön lastik çemberinden yapıyor, motoru aldığınız servise götürün değişim sağlıyorlar,
KayaEmre
10 Temmuz 2019, 23:36
caferacer ayna diye aratabilirsiniz, ben n11 den aldım
ön lastik çemberinden yapıyor, motoru aldığınız servise götürün değişim sağlıyorlar,
Siz motoru rodajda nasıl kullanıyordunuz? Çekişten düşme yaşadınız mı hiç? Titreşimde artış oldu mu ?
hukukihayat
12 Temmuz 2019, 02:13
Siz motoru rodajda nasıl kullanıyordunuz? Çekişten düşme yaşadınız mı hiç? Titreşimde artış oldu mu ?
Rodajda devirsiz kullandım, ilk yağ değişimi sonrası gidişi arttı, titreşim hiç olmadı,
KayaEmre
12 Temmuz 2019, 07:54
Rodajda devirsiz kullandım, ilk yağ değişimi sonrası gidişi arttı, titreşim hiç olmadı,
Yüksek devir kullanmadığınızda 5.viteste ortalama kaç kmh hızlarında oluyorsunuz?
hukukihayat
14 Temmuz 2019, 04:51
Yüksek devir kullanmadığınızda 5.viteste ortalama kaç kmh hızlarında oluyorsunuz?
70km.. 1000km ye kadar 70 i geçmemeye gayret ettim
KayaEmre
16 Temmuz 2019, 11:59
70km.. 1000km ye kadar 70 i geçmemeye gayret ettim
Motosikletim 400 km ye ulaştı. Bi kaç güne 500 km bakımı için servise götürücem. Sizin motorunuz kaç km ye ulaştı. Şuan ki performansı tepkileri nasıl? Rodajda olabildigince sakin kullanıyorum. Sürekli viteslerle oynuyorum. Rodajı yanlış yapma düşüncesi beni biraz tedirgin ediyor ilk motorum olduğu için.
hukukihayat
22 Temmuz 2019, 23:02
Motosikletim 400 km ye ulaştı. Bi kaç güne 500 km bakımı için servise götürücem. Sizin motorunuz kaç km ye ulaştı. Şuan ki performansı tepkileri nasıl? Rodajda olabildigince sakin kullanıyorum. Sürekli viteslerle oynuyorum. Rodajı yanlış yapma düşüncesi beni biraz tedirgin ediyor ilk motorum olduğu için.
Benimki 1000km yi geçti, 500km de servise götürür bakımını yaptırırsınız,
Rodaj döneminde devirli kullanmayacaksınız, ben genel olarak devirli kullanmadığım için rodaj aşamasında da fazladan dikkat ve özen göstermedim.
Bu şekilde geçen rodaj donemi sonunda motorda bir sıkıntı yok, ilk bakımdan sonra daha iyi gitmeye, 900km den sonra da bir miktar daha az yakmaya başladı.
Motor zaten garantide, en ufak bir yerinden ses gelse ilgileniyor servisi, gerekirse parça değişimi yapıyor,
Yani sonuç olarak başınıza gelebilecek en kötü şey motorunuzun parça beklerken serviste 1 2 hafta kalması,
KayaEmre
23 Temmuz 2019, 11:21
Benimki 1000km yi geçti, 500km de servise götürür bakımını yaptırırsınız,
Rodaj döneminde devirli kullanmayacaksınız, ben genel olarak devirli kullanmadığım için rodaj aşamasında da fazladan dikkat ve özen göstermedim.
Bu şekilde geçen rodaj donemi sonunda motorda bir sıkıntı yok, ilk bakımdan sonra daha iyi gitmeye, 900km den sonra da bir miktar daha az yakmaya başladı.
Motor zaten garantide, en ufak bir yerinden ses gelse ilgileniyor servisi, gerekirse parça değişimi yapıyor,
Yani sonuç olarak başınıza gelebilecek en kötü şey motorunuzun parça beklerken serviste 1 2 hafta kalması,
Motosikletim 700 km ye ulaştı. Servis yağ değişiminin 800 de yapıldığını , castrol 10-40 koyacağını söyledi. Ben yakın zamanda yağ değişimi için servise bırakıcam. Devirli kullanmamaya gayret ediyorum lakin bazen çok diş yokuşlarda ve cevre yolunda dibime cok girdiklerinde ister istemez devirlendirdigim oluyor. Bu tarz kullanımda rodajda herhangi bir sorun oluşturur mu acaba ?
Halilyildiz
23 Temmuz 2019, 18:21
Motosikletim 700 km ye ulaştı. Servis yağ değişiminin 800 de yapıldığını , castrol 10-40 koyacağını söyledi. Ben yakın zamanda yağ değişimi için servise bırakıcam. Devirli kullanmamaya gayret ediyorum lakin bazen çok diş yokuşlarda ve cevre yolunda dibime cok girdiklerinde ister istemez devirlendirdigim oluyor. Bu tarz kullanımda rodajda herhangi bir sorun oluşturur mu acaba ?
artık hafif hafif gaz açabilirsin korkma bu demek olmuyor ki gazı sonuna kadar aç yarım gezda gidebilirsin rodajın son aşamasına gelmişsin artık biraz daha bu şekilde kullanırsan motorun sağır kalabilir benim motorum maşşalah 125lik olmasına rağmen e-5 de sabil 100-110 gibeliyorum
KayaEmre
23 Temmuz 2019, 20:40
artık hafif hafif gaz açabilirsin korkma bu demek olmuyor ki gazı sonuna kadar aç yarım gezda gidebilirsin rodajın son aşamasına gelmişsin artık biraz daha bu şekilde kullanırsan motorun sağır kalabilir benim motorum maşşalah 125lik olmasına rağmen e-5 de sabil 100-110 gibeliyorum
Bazen sıkıntı oluyor e5 de 80 le sabit gitmek, arıyorum 110 120 rahat gidebilicek motosiklet
Emircanos
24 Temmuz 2019, 11:43
Motora Yeni Başladığım için öyle tavsiye gibi bi yorum yapmam doğru olmaz ama motorun sesi ve gidişi gerçekten hoş
vitesleride belki dopru yapamıyorumdur ama 4. viteste rahat 80i görüyo motor
ayrıca kırmızısı çok canlı ve tam bir cafe motoru gibi duruyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------
aga ön frene abanınca sekme yapıyor bende daha 200 km de
hiç yapmıyodu dün durmam gerekti ve ön frene biraz sıkı bastım sekerek ve yalpalayarak durdum yalpalama çok belli belirsizdi ama sekme hissediliyordu
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:42 ----------
Vites göstergesi alıp takabildinmi abicim benimde çok ihtiyacım var
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------
Abi bende motoru ayne yerden aldım seninle
Vale moto'nun servisi ve ilgisi nasıl daha yeni geldi depoda çizik vardı depoyu değiştircez dediler bazı yerlerindede çizik var değiştircez ilk bakımda dediler
KayaEmre
24 Temmuz 2019, 12:54
Motora Yeni Başladığım için öyle tavsiye gibi bi yorum yapmam doğru olmaz ama motorun sesi ve gidişi gerçekten hoş
vitesleride belki dopru yapamıyorumdur ama 4. viteste rahat 80i görüyo motor
ayrıca kırmızısı çok canlı ve tam bir cafe motoru gibi duruyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------
aga ön frene abanınca sekme yapıyor bende daha 200 km de
hiç yapmıyodu dün durmam gerekti ve ön frene biraz sıkı bastım sekerek ve yalpalayarak durdum yalpalama çok belli belirsizdi ama sekme hissediliyordu
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:42 ----------
Vites göstergesi alıp takabildinmi abicim benimde çok ihtiyacım var
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------
Abi bende motoru ayne yerden aldım seninle
Vale moto'nun servisi ve ilgisi nasıl daha yeni geldi depoda çizik vardı depoyu değiştircez dediler bazı yerlerindede çizik var değiştircez ilk bakımda dediler
Motoru devirli mi kullanıyorsun? Ben 5.viteste 80 giderken motorda acayip titreme oluyor 4.vitesi düşünmüyorum. mono kapak ta çizik varmıydı deponun sol tarafında cizik varmı?
Frende yalpalama bendede oluyor. Vites göstergesi takmadım.
Emircanos
24 Temmuz 2019, 13:33
Senin çizik diye almadığın motor bana geldi :D
Depo komple değişecek
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------
Ya ilk motorum olduğu için deviri anlamam çok zor bide rodaj şeysi var umarım fazla devirli kullanmıyorumdur ki yüksek devirde kullansam çok büyük sprunlar yaratırmı yada be gibi eksisi olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------
O rolantisi çok yüksek teslim edildiğinden kaynaklanıyo biraz kısmanda fayda var hemde çok yakar
KayaEmre
24 Temmuz 2019, 14:22
Senin çizik diye almadığın motor bana geldi :D
Depo komple değişecek
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------
Ya ilk motorum olduğu için deviri anlamam çok zor bide rodaj şeysi var umarım fazla devirli kullanmıyorumdur ki yüksek devirde kullansam çok büyük sprunlar yaratırmı yada be gibi eksisi olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------
O rolantisi çok yüksek teslim edildiğinden kaynaklanıyo biraz kısmanda fayda var hemde çok yakar
Geçmiş olsun. Devri sesinden anlıyorum. 5.vites hariç her viteste ortalama 10-20 kmh hızlanıyorum. Rodaj için 4.vites 80 çok geldi bana
Yağ değişiminde tekrar ayarlayım.
Emircanos
24 Temmuz 2019, 16:19
Ya şöyleki ilk motorum ve daha önce hiçbi tecrübem yok
Arkadaşlarım 6000 deviri geçme dedi ama ımh işte hıza göre vitesleri söylesen ona uysam rodaja kadar olurmu
KayaEmre
24 Temmuz 2019, 18:45
Ben 0-20-30-40-50,55-70-85 şeklinde kullanıyorum. 75 i mecbur kalmadıkça geçmiyorum
Emircanos
25 Temmuz 2019, 09:15
Onları ayarlamaya çalışcam
Bide motorun çok büyük ihtimalle bujisinden ses geliyo hemen servise götüriyimmi yoksa ilk bakımımı bekliyim
KayaEmre
25 Temmuz 2019, 09:36
Onları ayarlamaya çalışcam
Bide motorun çok büyük ihtimalle bujisinden ses geliyo hemen servise götüriyimmi yoksa ilk bakımımı bekliyim
Bence servisi arayıp bilgi alın
Emircanos
26 Temmuz 2019, 12:50
Ya arkadaşlar bu motora devir saati takan yada herhangi bi modifiye vesaire yapan varmı devir saati alışana kadar takmak istiyorum ama hiçbi bilgim yok yardım ederseniz çok sevinirim lütfen
KayaEmre
26 Temmuz 2019, 13:29
Devir saati işini ancak motosiklet ustasına sormak gerek
KayaEmre
31 Temmuz 2019, 21:22
Bugün 1000 km yi devirdim. 1000 km yolda 180 lira benzin harcamışım. Bugün gücünü görmek için devirli kullandım. 5.viteste 110 kmh gördüm lakin ne kullanıcı için ne de motor için sağlıklı değil o hızlar. Sabit 90 95 bandı daha ideal. Genel olarak bakılırsa motor fiyatına göre baya iş görüyor. Tahmini 2000 kilometreye yakın motoru ilana koyucam. Sebebi hem artçılı kullandigim için hemde hafta sonları kocaeli istanbul yapıyorum. O yüzden 120 130 gidebilecek motor almak için sarıçam.
Emircanos
01 Ağustos 2019, 13:06
artçı ile gidince titreşim seviyesi ne düzeyde oluyor çok rahatsız ediyor mu sonuçta tek silindir makina illaki titreyecektir.
Titreşimi en aza indirmişler hiç hissedilmiyo bile diyebilirim
hukukihayat
21 Ağustos 2019, 01:51
motorun orijinal bujisinin 1.000km den sonra verimi düşüyor, mutlaka değiştirilmeli, mümkünse de markalı bir bujiyle, champion marka taktım motorun çalışması değişti, tam parça numarasını da yazacağım.
KayaEmre
21 Ağustos 2019, 09:57
motorun orijinal bujisinin 1.000km den sonra verimi düşüyor, mutlaka değiştirilmeli, mümkünse de markalı bir bujiyle, champion marka taktım motorun çalışması değişti, tam parça numarasını da yazacağım.
Bilgilendirmenizi bekliyorum.
34vmf45
25 Ağustos 2019, 07:09
Merhaba,
lastikleri konusunda araştırma yapan var mı? bu motorun lastik ölçülerine göre takım olarak neredeyse hiç uygun lastik yok, yaptığım araştırmalara göre ya jant değişimine gidilmesi gerekiyor yada ön başka arka başka model veya marka olarak kullanabiliyoruz. tube type yani iç lastikli olması neticesinde uygun lastik bulunamıyor. yurtdışında ön(çamurluk çıkarıldığında) 110/90-17 arka 120/90-17 ebatların takılabildiğini gördüm maximum oynayabileceğimiz değerde bunlar sanırım.bayilerle yaptığım görüşmelerde de tatmin edici bir cevap alamadım. bu konuyla alakalı bilgisi olan çözüm bulan var mıdır ?
Swallow un 110/90/17 120/90/17 dişli lastiği mevcut ön arkaya takabilirsin Birde Scrambler gidon alırsın :) büyük ihtimal çamurluğu küçültürsen kullanabilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:52 ----------
Dün iridyum Buji taktım, abartılacak bi değişiklik yok orjinal bujisi görevini güzel yapıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:56 ----------
Bugün 1000 km yi devirdim. 1000 km yolda 180 lira benzin harcamışım. Bugün gücünü görmek için devirli kullandım. 5.viteste 110 kmh gördüm lakin ne kullanıcı için ne de motor için sağlıklı değil o hızlar. Sabit 90 95 bandı daha ideal. Genel olarak bakılırsa motor fiyatına göre baya iş görüyor. Tahmini 2000 kilometreye yakın motoru ilana koyucam. Sebebi hem artçılı kullandigim için hemde hafta sonları kocaeli istanbul yapıyorum. O yüzden 120 130 gidebilecek motor almak için sarıçam.
Motoru sağır bırakmışsın Benim motor 3900KM de 4. Vites 115, 5. Vites 130-140 Arası sabit gidiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:58 ----------
Ya arkadaşlar bu motora devir saati takan yada herhangi bi modifiye vesaire yapan varmı devir saati alışana kadar takmak istiyorum ama hiçbi bilgim yok yardım ederseniz çok sevinirim lütfen
Böyle birşey yaptım boş vakit buldukça özelleştirmeye devam :)
https://i.hizliresim.com/nbb9ja.jpg
yamancs
25 Ağustos 2019, 18:07
Selamlar,
ben de bu motorun beyazına sahibim. Yaklaşık 400 km'dir birlikteyiz. Fiyatına göre süper bi makina bence. Seri, titreşimsiz, basit ve tasarım zaten süper. Ufak Ufak dokunuşlarla ben de Scrambler tarzına çevirmeyi düşünüyorum. Çok dişli olmayan A/T tarzı lastikler bulursam onlardan alıp bir de Scrambler tarzı bir gidonla destekleyeceğim.
Güncel hali böyle,
https://i.hizliresim.com/Z55ay0.jpg (https://hizliresim.com/Z55ay0)
https://i.hizliresim.com/P77Abb.jpg (https://hizliresim.com/P77Abb)
Arka çamurluktaki çirkin uzantıyı söküp küçük plakaya geçtim ve ön fara da ızgara taktım. Stickerlar da hoşuma gitmiyordu, sökünce daha retro göründü sanki.
emrynl
26 Ağustos 2019, 08:23
sayın 34vmf45 swallowun o ölçüde lastiklerini nereden temin edebilirim link verir misiniz yada bilgi verir misiniz. ben o ölçüde ne lastik deposunda ne motolastikte ne ankara çinici kardeşlerde hiçbir yerde bulamadım.
34vmf45
27 Ağustos 2019, 09:52
Swallowun bayisi olan bir lastikçiden lastiği sipariş verebilirsin, n11 de vardı stok bitmiş heralde, bu motora göre lastik ölçüsü bulunmuyor kötü yanı bu.
CLUBBER23
27 Ağustos 2019, 11:56
MERHABA.AYNALAR ÇOK GÜZEL OLMUŞ.NERDEN ALDIĞINIZI SORABİLİR MİYİM?BENDE AYNALARI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM.BENDE DE KIRMIZISI MEVCUT.
Emircanos
27 Ağustos 2019, 18:08
Egzoz ve sele fiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz birde özelden yazsam yardımcı olma ihtimaliniz varmı
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:45 ----------
Selamlar,
ben de bu motorun beyazına sahibim. Yaklaşık 400 km'dir birlikteyiz. Fiyatına göre süper bi makina bence. Seri, titreşimsiz, basit ve tasarım zaten süper. Ufak Ufak dokunuşlarla ben de Scrambler tarzına çevirmeyi düşünüyorum. Çok dişli olmayan A/T tarzı lastikler bulursam onlardan alıp bir de Scrambler tarzı bir gidonla destekleyeceğim.
Güncel hali böyle,
https://i.hizliresim.com/Z55ay0.jpg (https://hizliresim.com/Z55ay0)
https://i.hizliresim.com/P77Abb.jpg (https://hizliresim.com/P77Abb)
Arka çamurluktaki çirkin uzantıyı söküp küçük plakaya geçtim ve ön fara da ızgara taktım. Stickerlar da hoşuma gitmiyordu, sökünce daha retro göründü sanki.
Aynalar ve ön far ızgarası hakkında bilgi verebilirmisiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:02 ----------
Top speed 130 gördüm ve 60 tl benzinle 400 km yol gidiyor nasıl sizce ??
34vmf45
28 Ağustos 2019, 10:32
Bu arada lastikleri değiştirmek isteyen varsa Anlas MB34 lastikleri birebir uyum sağlıyor ön arka mevcut. bakabilirsiniz.
Emircanos
30 Ağustos 2019, 17:41
Bu arada lastikleri değiştirmek isteyen varsa Anlas MB34 lastikleri birebir uyum sağlıyor ön arka mevcut. bakabilirsiniz.
Reis elcikleri hakkında fikrin varmı tek tellimi iki tellimi falan birde yağ olarak ne kullanıyorsunuz
34vmf45
02 Eylül 2019, 00:24
Universal tüm elcikler olur senin telle işin yok üstündeki elciği çıkarıp başka elcik takacaksın gaz kolu kalacak. Ben kullandığım her motorda 7100 kullanırım full sentetik olmak zorunda motorun içini cam gibi yapıyor.
Emircanos
11 Eylül 2019, 13:02
Marka ve numara verebilirmisiniz
mehmetayhan2
26 Eylül 2019, 12:04
Benim motor ruhsatta kuba süperligt 150 diye geçiyor fabrikayı aradım evet o şekilde doğrudur dediler sizin ruhsatlarda durum ne çevirmelerde sıkıntı olmazmı
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO