PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RKS RKS Winner 200 (yeni)

Sayfa : [1] 2 3 4

admin
08 Ocak 2018, 00:39
https://imageshack.com/a/img924/2163/pIsp15.jpg

Winner 200 ile performans ve tasarım açısından doyum noktasına ulaşırsınız. Benzersiz tasarımı ve güçlü far aydınlatmasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Winner 200 ile hep bir adım önde olursunuz.

https://imageshack.com/a/img924/1778/wodtsO.jpg

https://imageshack.com/a/img923/5452/wxkk4w.jpg

Model hakkında ayrıntılı bilgi ve teknik özellikleri için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

https://www.rksmotor.com.tr (https://www.rksmotor.com.tr)

Lazasker
12 Ocak 2018, 13:23
Gayet şık duruyor. Fiyat da piyasaya göre çok makul. CRF alacak bütçem olmasa tercih edebilirdim.

Seko
12 Ocak 2018, 13:52
Bence hiç makul değil, en fazla 8000 TL olmalıydı.

AzÇok
12 Ocak 2018, 19:58
SYM TRAZER 200 çok daha uygun özelliklere sahip görünüyor. 18 hp. 16.6 nm tork. Sıvı soğutma. Bu özellikleri ile RKS den bir adım ileride. Gelirse fiyatını tartışırız...
http://www.bikesrepublic.com/wp-content/uploads/2017/12/2018-Sym-Trazer-200_1.jpg

TYPE
4 calve, 4 stroke

DISPLACEMENT
183cc

BORE X STROKE

COMPRESSION RATION

RATED OUTPUT
13.4kw/8,500 rpm

AIR FILTER

MAX. TORQUE
16.6 N.m/6,500 rpm

LUBRICATION

FUEL SUPPLY
Electronic Fuel Injection

EXHAUST SYSTEM
Euro 4 Compliant

CERTIFICATION
Euro 4

ELECTRICAL SYSTEM

CLUTCH

GEARBOX
6 Speed

FINAL DRIVE
Chain

IGNITION
CDI

COOLING SYSTEM
Liquid Cooled

BATTERY
12V

SPARK PLUG
N/A

STARTING
Electronic

GEAR RATIO

PRIMARY DRIVE

ENGINE OIL

Seko
12 Ocak 2018, 21:32
Bir adım mı ilerde ? Bu motor Shineray marka, Keeway, Benelli falan değil. Mondial Xtreme Max 200'ün bir tık iyisi yani. SYM ile kıyaslaması bile olmaz. Gerçi SYM'nin geleceğini kim söyledi ki ?

emremm
12 Ocak 2018, 21:50
Bu SYM nin 250cc motoru vardı. 200(187)cc.yi neresinden çıkarmış.:P

motokeyf
13 Ocak 2018, 17:08
Gayet şık duruyor. Fiyat da piyasaya göre çok makul. CRF alacak bütçem olmasa tercih edebilirdim.

Fiyat bana da makul geldi ama bir kaç kişi fazla diyor. Çantalar ve ön koruma fiyata dahil dediler Black Cat ile kıyaslayınca normal geliyor fiyat.

tmp
18 Ocak 2018, 16:04
Ön disk arka'nın ise kampana olması 200 c makia için yeterli midir sizce ? benzer özellikler ile kampana kullanan var ama bana disk olsa daha iyi olacak gibi geliyor.

SeCReTBoY
27 Ocak 2018, 14:18
Ön disk arka'nın ise kampana olması 200 c makia için yeterli midir sizce ? benzer özellikler ile kampana kullanan var ama bana disk olsa daha iyi olacak gibi geliyor.

Fiyatı düşük gösterebilmek adına bir kaç parçada uygun fiyatlı olanı kullanacaklar. 200 cc max hız 110 120 olacaktır çünkü motor ağır o yüzden kampana disk yeterli olacaktır. Millet 90 kg cg motor ile 120 yapıyor ve yetiyor.

Seko
27 Ocak 2018, 15:59
Bugün motoru görmek için bayiye gittim. Selesi geniş, güzel ama sert, amortisörler ise yumuşak. Arkadaki kocaman kampana hemen göze çarpıyor. Malzeme kalitesi diğer rakipleri kadar, hiçbir farkı yok. Gidonda jikleyi göremeyince "Acaba enjeksiyolu mu ? Yanlış yazmış olmasınlar ?" diye umutlandım, sonra bir baktım ki jikle aşağıda karbüratörün 1 cm yanında duruyor. Yerini ezbere bilmiyorsanız açması kapaması dert olur, elinizi yakarsınız. Motor yüksek olduğundan yana eğilip ulaşmak da sıkıntılı olacaktır. Yalnız jikle diğer Çin mallarındaki gibi etkisiz eleman imajı vermedi. Açıp kapatınca kararlı bir mekanizması var. Son konumda çıt diye ses yaparak kapanıyor (veya açılıyor). Baktığım motorun çantaları sökülmüştü, o yüzden çantalara bakamadım. Motor bloğunda balansör çıkıntısı yok, içten balansörlü modern bir motoru var sanırım. Herhalde titreşimi de azdır.

Sonuç olarak konunun en başında yaptığım yorumda yazdığım gibi 9784 TL'lik motor kesinlikle değil. Enjeksiyonlu olsa belki ederdi. Bunun yerine 250 cc enjeksiyonlu modeli getirip bu fiyata hatta 10 bin TL üzerine rahat verebilirlerdi. Bunun 6400 TL'ye satılan Lifan X-Plore'dan tek artısı (onda arka disk ve dijital gösterge var) daha geniş ve rahat olan selesi. Alan pişman olmaz ama fiyatı olmamış. 6 vitesli Titanium'u 7600 TL'ye veren firma bunu da rahatlıkla 8000 - 8500 TL'ye satabilirdi.

Ruling
27 Ocak 2018, 16:11
Bugün motoru görmek için bayiye gittim. Selesi geniş, güzel ama sert, amortisörler ise yumuşak. Arkadaki kocaman kampana hemen göze çarpıyor. Malzeme kalitesi diğer rakipleri kadar, hiçbir farkı yok. Gidonda jikleyi göremeyince "Acaba enjeksiyolu mu ? Yanlış yazmış olmasınlar ?" diye umutlandım, sonra bir baktım ki jikle aşağıda karbüratörün 1 cm yanında duruyor. Yerini ezbere bilmiyorsanız açması kapaması dert olur, elinizi yakarsınız. Motor yüksek olduğundan yana eğilip ulaşmak da sıkıntılı olacaktır. Yalnız jikle diğer Çin mallarındaki gibi etkisiz eleman imajı vermedi. Açıp kapatınca kararlı bir mekanizması var. Son konumda çıt diye ses yaparak kapanıyor (veya açılıyor). Baktığım motorun çantaları sökülmüştü, o yüzden çantalara bakamadım. Motor bloğunda balansör çıkıntısı yok, içten balansörlü modern bir motoru var sanırım. Herhalde titreşimi de azdır.

Sonuç olarak konunun en başında yaptığım yorumda yazdığım gibi 9784 TL'lik motor kesinlikle değil. Enjeksiyonlu olsa belki ederdi. Bunun yerine 250 cc enjeksiyonlu modeli getirip bu fiyata hatta 10 bin TL üzerine rahat verebilirlerdi. Bunun 6400 TL'ye satılan Lifan X-Plore'dan tek artısı (onda arka disk ve dijital gösterge var) daha geniş ve rahat olan selesi. Alan pişman olmaz ama fiyatı olmamış. 6 vitesli Titanium'u 7600 TL'ye veren firma bunu da rahatlıkla 8000 - 8500 TL'ye satabilirdi.

Test sürüşü imkanı var mıydı? Yeni çıkan bir motosiklete bu fiyatı vermişlerse her halde balansör içten olduğu için vermemişlerdir Titanium Kuba'daki CR1'in makyajlanmış ve yükseltilmiş hali CR1 5.800 TL o yüzden Titanium'un fiyatı çok güzel ama bu motorun fiyatı dediğin şartlarda yüksek bizzat gidip incelemedim incelediğimde tekrardan yazarım.

Seko
27 Ocak 2018, 21:37
Test sürüşü yoktu. Dediğim gibi, motorun rakiplerinden kalite olarak pek farkı yok. Göstergeler analog ama cüsseli motor. Black Cat gibi cüce değil.

alp010
27 Ocak 2018, 21:59
Başta çok heveslendim ama fiyat ve özellikleri ögrenince konu kapandı. 2000 yılında olsaydık çok güzel bir motor olabilirdi ama 2018'de hala kampana karbüratör ve 9784 üçlüsü aynı motosiklette konuşulması çok saçma olmuş başarısız bir ithalat örneği

nines
27 Ocak 2018, 22:09
karburatöre laf eden olmuş ama çinli sonuçta bu emin olun enjeksiyonlu olsa zaten düzenli bozulacak motor tamirciden çıkmaz. birde servislerinin bisikletçiden bozma olduğu düşünülürse cg üstü getirdikleri her motor sıkıntı. garanti maranti denilecekte herşey yine kullanıcı hatası sayılacak.

Seko
27 Ocak 2018, 22:47
Soğuk havada jikle çekmeden hatta genelde jikle çekiliyken bile çalışmayacak karbüratörlü bir Çinli yerine enjeksiyonlu bir Çinli'yi yeğlerim. Enjeksiyonun ortası olmaz, ya çalışır ya çalışmaz. Bu zamanda da artık karbüratörlü motor alınmaz. Ayrıca Shineray bu işleri biliyor, enjeksiyonunda sorun olmazdı.

kefkes
28 Ocak 2018, 11:36
Güzel görünüyor, ayni marka kullandığım motorda büyük sorun yaşamadım fakat ikiyüzlük sorunlu motorlari vardı sonra getirmeyi birakmişlardı umarim sorunsuz olur.Titanic'i bu yaz satıp 50cc niyetine girmiştim vergi sigorta durumundan işletim maliyeti sebebiyle, fakat bunu görünce beğendim ve izlemeye aldım.

Motor enjeksiyonlu olsaydı daha iyiydi ama olmasa da olur bence bu fiyat ve marka için, jiklesiz calismaz demis arkadaşlar digeri ikigun once -2 de jiklesiz calişti bence sorun olmaz onun gibiyse, sonucta 200 lük.
Fiyatı bana da bir tık yüksek geldi, bi yandan da 'ulan adamlar bi stomp gripe 150-200 fiyat çekip 250 ye yağ değiştiriyorlar diyorum diğer motor için.Çantali falan hoş, doldur geze geze şehir dışına çık.

Motosiklet 125 kg diyor, çok hafif titanic ağırlığında, 16 kusur beygir ikiyuz cc ile rahat 100 km hizla yol yapılır gibi duruyor.Enjeksiyon derdi! yok.Fiyat meselesinde de firmanın bol bol indirim yapacağını düşünüyorum honda yamaha değil sonuçta.Kullanımı rahat olur gibi duruyor..
Şu aşamada tek merak ettiğim konu sele yuksekligi çok yüksek olmasin diyorum, motoru görenler yazarsa memnun olurum.Takipteyiz..

SeCReTBoY
03 Şubat 2018, 10:22
Kampana olayı bir kaç şikayet ile çözülür ama enjeksiyonlu olması biraz zor olsa bile fiyat yükselecek satış miktarı azalacak buda firmanın işine gelmez her motor gibi alıcı bulacaktır. Yakışıklılığına laf edilmez tasarım güzel parça kalitesi incelemedim ama rks'nin parça kalitesi kuba ve mondialden iyi üst markalara tabi ki yetişemez.

hitit63
03 Şubat 2018, 12:38
Bu motoru ilk deneyecek arkadaşların fikirleri hepimiz için önemli. Sürüş rahatlığı,çekişi, ekonomik olup olmadığı, parça sıkıntısı yaşayıp yaşamayacağı. Sanırım bu biraz zaman alacak.

Balc10
03 Şubat 2018, 12:43
Bu motoru ilk deneyecek arkadaşların fikirleri hepimiz için önemli. Sürüş rahatlığı,çekişi, ekonomik olup olmadığı, parça sıkıntısı yaşayıp yaşamayacağı. Sanırım bu biraz zaman alacak.

Test sürüşü olan bir bayi çıkarsa o zaman işe yarar bilgiler gelir ilk alan arkadaşların motosiklet bilgisi de önemli parça kalitesi inceleyenler için iyi görünüyor enjeksiyonlu olmasından herkes şikayetçi kampana da öyle. Kampana @secretboy'un dediği gibi şikayet edilirse çözülür.

hitit63
03 Şubat 2018, 19:49
Bugün bayide gördüm. Gayet güzel görünüyor. Fakat RKS Titanic 150 kullanmıştım yıllar önce. O zamanlar parçaları sadece bayiler temin edebiliyordu.Yani bir yağ kapak tıpasını dışarıdan temin edemiyordunuz. Acil durumlarda sıkıntı yaşanabilirdi. . Şimdi ise internetten alınabilecek gibi. Ama yine de emin değilim. Bana göre tek sıkıntı bu. Yoksa iyi bir kullanım ile sorun çıkmayacağını ümit ediyorum. Umarım piyasası oluşur.

extagon
03 Şubat 2018, 22:23
çok hoş motor. 10 bin bandında alınacak en iyi motor kanımca. yamaha honda zamları ortada. parası olan tencere kapak alsın.

hitit63
03 Şubat 2018, 23:59
Şu eksikliklerini de yazmalım.
1) ön tur camı uzun yolculuk için biraz kısa kalmış
2) yan çantalar kolay bir şekilde takılıp çıkartılabilir bir özelliğe sahip değil. O kadar çok vida ile sabitlemişler ki en az yarım saat zamanınızı alacaktır.
3) jikle öyle bir yerdeki ararsanız zor bulursunuz. Bulduğunuz zaman haydi motor soğuk olduğu zaman sorun yok. Ancak motor ısındığı zaman jikleyi geri yerine itmek için motordan inmek ve elinizi karbüratörün girdiği bölüme sokmak ve elinizi yakmak durumunda kalabilirsiniz.

Bunlar önemli sorunmudur? Tabiki hayır.
Ancak firmanın dikkatini çekmeyi amaçladım.

Seko
04 Şubat 2018, 09:47
10 bin TL'nin neresi uygun arkadaşlar ? Şu fiyatları normalleştirmeyelim lütfen. Aynı ayardaki Arora AR200GY'nin fiyatı 6900 TL. 5200'e sıfır veren var. Tamam Arora'dan motor alınmaz da bunun fiyatı fahiş fiyat. O çantalar için mi 3000 TL fazladan alıyorlar ? Motora jigle dışında lafım yok ama fiyatı anormal. Zaten satışlarından kendileri de anlayacaklardır. 10 Bin'e 50 tane satmak mı yoksa 8000'e 1000 tane satmak mı kendileri karar versinler.

foolishman
05 Şubat 2018, 14:21
Bugün bahsedilen ücretin altında bir ücretten motorun alımını yaptım. Cumartesi günü teslim alacağım, size detaylı bir bilgilendirme yapacağım.

hitit63
05 Şubat 2018, 15:00
Bugün bahsedilen ücretin altında bir ücretten motorun alımını yaptım. Cumartesi günü teslim alacağım, size detaylı bir bilgilendirme yapacağım.

Değerli arkadaşım,
Bu fiyat konusunda bizi de bilgilendirirsen biz de pazarlık konusu yapabiliriz. Sadece fiyatı söylemen yaterli nereden aldığın önemli değil.[COLOR="Silver"]

beyaban
07 Şubat 2018, 15:06
Bugün bayide gördüm. Gayet güzel görünüyor. Fakat RKS Titanic 150 kullanmıştım yıllar önce. O zamanlar parçaları sadece bayiler temin edebiliyordu.Yani bir yağ kapak tıpasını dışarıdan temin edemiyordunuz. Acil durumlarda sıkıntı yaşanabilirdi. . Şimdi ise internetten alınabilecek gibi. Ama yine de emin değilim. Bana göre tek sıkıntı bu. Yoksa iyi bir kullanım ile sorun çıkmayacağını ümit ediyorum. Umarım piyasası oluşur.

Cross Enduro karışımı olduğu için piyasası illaki oluşacaktır. Çalıştırma imkanı buldun mu bayide sesi nasıldı

extagon
07 Şubat 2018, 15:24
arkadaşlar youtubeye winner 200 yazmak çok mu zordu be?

https://www.youtube.com/watch?v=kdvHf1ZETSc

hitit63
07 Şubat 2018, 22:53
Cross Enduro karışımı olduğu için piyasası illaki oluşacaktır. Çalıştırma imkanı buldun mu bayide sesi nasıldı

Hayır. çalıştırma konusunda talebim olmadı. Çünkü akü bağlanmamıştı.Fakat görünüşü gerçekten çok hoş. Ancak fiyat düşer mi diye bir beklenti içindeyim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------

arkadaşlar youtubeye winner 200 yazmak çok mu zordu be?

https://www.youtube.com/watch?v=kdvHf1ZETSc

Görüntü var ama henüz fazla bir bilgi yok. Sanırım biraz kullandıktan sonra daha detay bilgilere sahip olacağız.

braveman
08 Şubat 2018, 14:41
Henüz 160 km yol yapmış ilk bakımlarını yaptırdıktan sonra daha detaylı videolar gelecektir umarım, motorun sesi dikkat çekecek bir seviyede ne çok abartılı nede yetersiz kalıyor. Gösterge ile ilgili şikayet var dijital olsaydı gösterge fiyat 10.000'i geçebilirdi o yüzden gerek yok bence

hitit63
08 Şubat 2018, 16:03
Henüz 160 km yol yapmış ilk bakımlarını yaptırdıktan sonra daha detaylı videolar gelecektir umarım, motorun sesi dikkat çekecek bir seviyede ne çok abartılı nede yetersiz kalıyor. Gösterge ile ilgili şikayet var dijital olsaydı gösterge fiyat 10.000'i geçebilirdi o yüzden gerek yok bence

Tamamıyla size katılıyorum.Ne sesi ne de dijital göstergesi olup olmaması önem arzetmiyor. Eğer uzun mesafeler kat edeken içinizde şimdi yolda kalırmıyım şüphesi uyandırmıyorsa korkmadan alınacak bir motor odur.

gezgin41
09 Şubat 2018, 18:13
RKS Winner 200'e çok güzel bir tanıtım filmi hazırlamış umarım tüm modeller için bu video olayını yaparlar.

https://www.youtube.com/watch?v=gjmhsl1XXz8

Seko
09 Şubat 2018, 21:38
Arkadaş videoda diyor ki, motor bize İtalyan esintilerimi sonuna kadar hissettiriyormuş. Benelli bir zamanlar İtalyan markasıydı diye Benelli distribütörünün getirdiği tüm modeller İtalyan oldu. Bayilerin ilanlarında bile alakası olmayan motorlara İtalyan yazmaya başladılar. Bu motor Çin oğlu Çin, bir kendinize gelin. Kuba ezelden beri ürün sayfalarında abartılı, yalan yanlış şeyler yazardı (ki Winner 200'ün de bilgilerinde hatalar var), artık kendi yazdıklarına kendileri inanmaya başlamışlar. Beni en çok şaşırtan şey, bu kafada bir firmanın bu kadar başarılı modeller getirtebilmesi oluyor. Muhtemelen firma içerisinde ürünlere karar veren ve bu işten anlayan yetenekli bir adam var. Ekip falan demeyin yemezler, ben de mühendisim.

polo34
10 Şubat 2018, 00:29
tipi güzel de keşke gücü 16hp olmasa, keşke lastikleri daha iri gösterişli olsa, keşke göstergeleri ucuz durmasa, keşke enjeksiyonlu olsa, keşke mondial rx3'e alternatif olabilseydi :) keşke keşke keşke ... ama yine de güzel bir atak, modifiye etmek lazım, ben alsam gösterge ve lastikleri anında değişirdim ...

gezgin41
10 Şubat 2018, 15:06
Arkadaş videoda diyor ki, motor bize İtalyan esintilerimi sonuna kadar hissettiriyormuş. Benelli bir zamanlar İtalyan markasıydı diye Benelli distribütörünün getirdiği tüm modeller İtalyan oldu. Bayilerin ilanlarında bile alakası olmayan motorlara İtalyan yazmaya başladılar. Bu motor Çin oğlu Çin, bir kendinize gelin. Kuba ezelden beri ürün sayfalarında abartılı, yalan yanlış şeyler yazardı (ki Winner 200'ün de bilgilerinde hatalar var), artık kendi yazdıklarına kendileri inanmaya başlamışlar. Beni en çok şaşırtan şey, bu kafada bir firmanın bu kadar başarılı modeller getirtebilmesi oluyor. Muhtemelen firma içerisinde ürünlere karar veren ve bu işten anlayan yetenekli bir adam var. Ekip falan demeyin yemezler, ben de mühendisim.

Kuba ve RKS'nin bazı modellerinin tasarımlarını Benelli üstleniyor. En açık şekilde belli olan modelde Titanic 150-S modelidir. Başarılı model getiriyorlar diyorsun ama aynı zamanda ekip işi değil diyorsun. Bildiğim kadarıyla 4 markayı yönetiyorlar Türkiye'de 4 markası olan ve bu kadar başarılı olan bir firma gösterebilir misin. Kötülemeden önce araştır.

foolishman
10 Şubat 2018, 18:08
Merhaba,

Motoru teslim aldim ve ilk izlenimlerim olumlu.

https://photos.app.goo.gl/UWqNIPOOAhBLmtpZ2

negatif olarak bahsedebilecegim tek konu motoru bosa alamiyorum :) onun da rodaj ile alakali rodaj yagi ile alakali oldugunu dusunuyorum. onun disinda vites gecisleri gayet akici ve temiz.

titresim yok, yani baya yok sifir :) onun disinda bana malzeme kalitesi baya kaliteli geldi.

sorulariniz varsa cevaplayabilirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:52 ----------

Flood yapmak istemezdim ama mesaji duzenleme zamanim dolmus.

https://cdn.pbrd.co/images/H70uQqZ.jpg

kefkes
10 Şubat 2018, 18:14
Hayirli olsun foolishman,tekerin duz bassin.Hazir soru istemişken;

Sele yuksekligi ne kadar ve gidon turu nasıl?
Süspansiyon ve sele yumuşaklığini herhangi bir modelle kiyaslayabilir misin?
Tür cami yuksekligi ayarında mi?

Mesajı ben de düzenleyeyim, maşallah güzel gorunuyor:)

foolishman
10 Şubat 2018, 18:19
iyi dileklerin icin tesekkur ederim,

benim boyum 1.78 ve rahatlikla kullandim ama yuksek bir motor, ya da benim kullandigim en yuksek diyebilirim.

koltugu inanilmaz rahat yani baya pofidik bir sey :D

ben 200 ns kullandim ve ondan daha fazla tur mesafesi var.

Amortisor ise gercekten cok yumusak, cukurlardan gecerken koltukla beraber cok iyi bir ikili oluyor.

Eklemeden edemicem rx3 den daha sesli bir motor, kullanmamis olsamda sesini duymustum.

40 km oldu daha :) ama piyasada ki en hizli km yapacak kisilerden biriyim. normalde rk 125 ile gundelik islerimi halledicektim. ama bu motor cok fazla keyif verdi gundelik islere de bununla gidebilirim.

Edit: tur cami daha yuksek olabilirdi.

https://cdn.pbrd.co/images/H70D3zm.jpg

https://cdn.pbrd.co/images/H70DRNZ.jpg

Seko
10 Şubat 2018, 20:39
Kuba ve RKS'nin bazı modellerinin tasarımlarını Benelli üstleniyor. En açık şekilde belli olan modelde Titanic 150-S modelidir. Başarılı model getiriyorlar diyorsun ama aynı zamanda ekip işi değil diyorsun. Bildiğim kadarıyla 4 markayı yönetiyorlar Türkiye'de 4 markası olan ve bu kadar başarılı olan bir firma gösterebilir misin. Kötülemeden önce araştır.

Bu motorun nereden geldiğini konunun başında yazdım. Benelli tasarımı olanlardan değil bu, insanları yanıltmayın. Neden yanıltmayın diyorum ? Çünkü forumda yaklaşık 10 - 12 tane maaşlı veya bayi olan Benelli, RKS, Kuba neferi var. Ürünleriniz güzel ancak tanıtım broşürleriniz güzel değil.

Motoru alan arkadaşa da hayırlı olsun diyeyim. Ben de almak isterdim ama pahalı geldi. Fiyat sorun değilse güzel motor. Çantaların içini görebilirsek iyi olur.

foolishman
10 Şubat 2018, 22:38
Selamlar,

https://cdn.pbrd.co/images/H72gnhY.jpg

Açıdan dolayi kucuk gozukmus ama bekledigimden buyuk ve kaliteli cikti cantalar.

Hoş ben aliminyum 3 lu canta takacam ama yinede kullanisli bunlar.

Seko
11 Şubat 2018, 10:35
İçi otomobil bagajlarındaki malzeme ile kaplatılırsa çok iyi olur.

foolishman
11 Şubat 2018, 16:26
merhaba

cantalari sokme geregi duydum :)

https://cdn.pbrd.co/images/H79h8jH.jpg

https://cdn.pbrd.co/images/H79grWP.jpg

hitit63
11 Şubat 2018, 20:36
Çantalar sökülmüş haliyle yandan çekilmiş görüntülerini de ekleyebilir misiniz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------

Ayrıca gaz tepkisi, çekişi,soğuk havada kalkış halinde jikle kullanma ihtiyacı, frenleme halinde lastiklerin yeterliliği,çantaları sökmeniz ne kadar zaman aldı. Km saati hızı doğru gösteriyor mu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------

Tabi bir de alış fiyatınız. Tabi sizin için sakıncası yoksa.

foolishman
11 Şubat 2018, 23:42
Görsel ekleyecegim yandan cekilmis.

benim rk 125 im var ona gore gaz tepkisi gayet iyi durumda, seri geliyor bana. jikle hic kullanmadim marsa dokunmam ile calismasi bir oluyor gaz vermeye bile ihtiyac duymuyorum. lastikleri bana guven verdi, sansima hep yagmurlu hava denk geldi, arka fren cok cok kayma yapti dip bir sekilde basmama ragmen. cantalarin sokulmesi yarim saatimi aldi, cantadaki ledler olmasa 15 dakika surerdi ledler icin kablo kesmeye gerek yok, soketinden cikiyor sele altindan.

km saati hakkinda hic dikkat etmedim ama yanlis degildir diye dusunuyorum.

motoru bosa almaya alistim artik cok daha rahat aliyorum. vites gecisleri cok akici. 9 bin liraya aldim ben motoru 270 lira sigorta 150 lirada plaka ruhsat masrafi oldu.

boshaft
12 Şubat 2018, 01:18
arka fren kayma mı yapıyor tam basmamanıza rağmen? yavaşlama amaçlı kullanımda sıkıntıya düşürmez mi eğer çok çok kayma yapıyorsa dediğiniz gibi?

foolishman
12 Şubat 2018, 01:45
yanlis yazmisim. cok cok az kayma yapiyor dip basmama ragmen

boshaft
12 Şubat 2018, 03:35
yanlis yazmisim. cok cok az kayma yapiyor dip basmama ragmen

heh şimdi oldu o zaman :) niyetim var bi an korkmuştum :) o ufak kaymalarda lastik değişimi ile süper olucaktır.

hitit63
12 Şubat 2018, 09:20
Görsel ekleyecegim yandan cekilmis.

benim rk 125 im var ona gore gaz tepkisi gayet iyi durumda, seri geliyor bana. jikle hic kullanmadim marsa dokunmam ile calismasi bir oluyor gaz vermeye bile ihtiyac duymuyorum. lastikleri bana guven verdi, sansima hep yagmurlu hava denk geldi, arka fren cok cok kayma yapti dip bir sekilde basmama ragmen. cantalarin sokulmesi yarim saatimi aldi, cantadaki ledler olmasa 15 dakika surerdi ledler icin kablo kesmeye gerek yok, soketinden cikiyor sele altindan.

km saati hakkinda hic dikkat etmedim ama yanlis degildir diye dusunuyorum.

motoru bosa almaya alistim artik cok daha rahat aliyorum. vites gecisleri cok akici. 9 bin liraya aldim ben motoru 270 lira sigorta 150 lirada plaka ruhsat masrafi oldu.

Cevaplarınız için çok teşekkürler. Sanırım iyi bir servis hizmetleri de verirlerse diğer motosiklet fiyatlarıyla karşılaştırıldığında makul sayılabilir. Tabi forumdaki arkadaşların 8.000 gibi bir fiyat düşünmeleri de haksız değil. Ancak bahar geldikçe bu cihazda da yukarı doğru gitme hevesi olabilir..

foolishman
13 Şubat 2018, 11:10
merhaba yandan fotograf istenmisti

https://cdn.pbrd.co/images/H7q2UD5.jpg

hitit63
13 Şubat 2018, 14:38
Gerçekten görüntü çok hoş. BMW GS gibi duruyor. İyi günlerde kullanın.

Seko
13 Şubat 2018, 15:13
Marşa bastığın gibi çalışması güzel, demek o jikleye pek ihtiyaç duyulmayacak.