PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Yıl

gibigibi1985
31 Aralık 2017, 14:46
Arkadaşlar yeni yılınız kazası belasız sağlıklı olsun.Sevdiklerinizle nice mutlu yıllar görmek dileğiyle.

mgora
31 Aralık 2017, 15:22
mutlu ve keyifli seneler arkadaşlar , yeni yılınız kutlu olsun.

kralecel33
31 Aralık 2017, 16:44
Yeni yılımız hayırlara vesile olsun inşAllah :) Allah kaza bela vermesin. Sağlıklı, Mutlu bir yıl diliyorum herkese..

"-"
01 Ocak 2018, 00:00
"en iyi intikam iyi yaşamaktır"

mutlu yıllar

nicksizbro
01 Ocak 2018, 00:05
https://i.hizliresim.com/5GPZ2j.jpg

freewill
01 Ocak 2018, 05:31
Neyine seviniyorsunuz ki. Daha da yaşlandınız. Alım gücünüz 1 tık daha düştü. Suya doğal gaza sigaraya alkole elektriğe mtv ötv ve aklıma gelipte yazarak moralinizi bozmak istemediğim hemen hemen her şeye zamlarla girdik. Kısaca gelen gideni şimdiden aratır oldu. Ha her geçen yıl dünyanın daha ..oka sarmasına değinmeyeceğim. 80 lere 90 lara ışınlasın lan beni biri :mrgreen: istemiyorum milenyum gelecek felan. Bana örümcek kafalı diyebilirsiniz lakin ben eskiden daha mutlu bir insandım.

nicksizbro
01 Ocak 2018, 05:34
Neyine seviniyorsunuz ki. Daha da yaşlandınız. Alım gücünüz 1 tık daha düştü. Suya doğal gaza sigaraya alkole elektriğe mtv ötv ve aklıma gelipte yazarak moralinizi bozmak istemediğim hemen hemen her şeye zamlarla girdik. Kısaca gelen gideni şimdiden aratır oldu. Ha her geçen yıl dünyanın daha ..oka sarmasına değinmeyeceğim. 80 lere 90 lara ışınlasın lan beni biri :mrgreen: istemiyorum milenyum gelecek felan. Bana örümcek kafalı diyebilirsiniz lakin ben eskiden daha mutlu bir insandım.

Yeni yıl bize montaj oluyor desene

Creep3
01 Ocak 2018, 15:32
Tek sevindirici haber bu olabilir mi acaba =))

Otoyol ve Boğaz Köprülerinde 6.Sınıf Motosiklet Ücretlerine zam yapılmayacak 2017 yılındaki fiyatlar uygulanmaya devam edilecektir.

gibigibi1985
01 Ocak 2018, 16:40
"en iyi intikam iyi yaşamaktır"

mutlu yıllar

[QUOTE=freewill;4269167]Neyine seviniyorsunuz ki. Daha da yaşlandınız. Alım gücünüz 1 tık daha düştü. Suya doğal gaza sigaraya alkole elektriğe mtv ötv ve aklıma gelipte yazarak moralinizi bozmak istemediğim hemen hemen her şeye zamlarla girdik. Kısaca gelen gideni şimdiden aratır oldu. Ha her geçen yıl dünyanın daha ..oka sarmasına değinmeyeceğim. 80 lere 90 lara ışınlasın lan beni biri :mrgreen: istemiyorum milenyum gelecek felan. Bana örümcek kafalı diyebilirsiniz lakin ben eskiden daha mutlu

Ne seksenler ne de doksanlarda gerek ekonomik gerekse sosyal anlamda günümüz şartlarından katbekat kötüydü.Simdi motor pahali diyoruz ya....o yıllarda motosiklet yoktu desek yeri.Simdi cin min herkeste imkanlar var.Galiba % 150 enflasyonu özlüyorsun.Bilmeyen olurda inanır diye yazayım dedim.Birseyleri elestrirken biraz makul olmak lazım.