PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 [98] 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133

icetoo
17 Şubat 2007, 02:27
arkadaşlar ben çok yoğun olduğum için gelemedim.dayım kalp krizinden hayatını kaybetti.45 gün komada kaldı.ardından babam kısmi olarak felç geçirdi.
hala tam düzelemedi..sağlık sorunları ile uğraşıp duruyoruz..
eski arkadaşlar bilir,sürekli seyahatlerdeydim.
iş değişikliği yaptım 10 sene sonra...
şimdi büyük bir grubun sistem yöneticiliğini yapıyorum.uzun yollar bitti artık benim için.iş yerime motorla gelip gidiyorum.motorda problemim yok hala..
2 yıldır beraberiz.ben onu iyi tanıyorum,oda beni anlıyo..

nihat sende hoşgeldin dostum
kazasız,sağlıklı günler dilerim herkeze...

Uğur abim başınız sağolsun Allah geride bıraktıklarına uzun ömür versin,babanız içinde acil şifalar dilerim.Yalova ya bekleriz...

ahmet_cebesoy
17 Şubat 2007, 03:32
hayırlı olsun cok hosuma gidior bu makina özellikle su sogutmalı ve fanlı olması cok güzel biişey.tipte var on numara

alonso
17 Şubat 2007, 11:24
arkadaşlar güzel geçmiş paylaşım için saolun

dogma
17 Şubat 2007, 11:39
artçı koltuğunu genişleten erdem gündüzlü abimiz vardı ama artık bu konuya girmiyo sanıyorum e-mail adresini bilen birisi varsa ondan rica edebilir belki.

Erdem Gündüz Regal'ini sattı. Şimdi "suzuki intruder VL800" kullanıyor. :queen:
Yine bu siteye üyedir kendisi ve de Regal'cilerden asla kopmadı.
Bir şekilde ulaşırsanız gerekli bilgileri alırsınız.

arkadaşlar motorumu satıyorum . acil bir durum dolayısıyla, benim motor full modifiyeli . özelliklerine gelince,

1. el yapımı gerçek deri sele kahverengi
2.el yapımı gerçek deri depo göğüs kahverengi
3.400 YTL değerinde mükemmel tok ses çikaran özel yapım egsozlar
4.bir çift jeeplerde kullanılan büyük boy sis lambası.
5.yeni kartal gidon.
6.ön far 10cm yukarı alınmış.
7. sinyaller çıkartılıp, arka bagajlara ve ön kısmada küçük sislere uyarlanmış.
8.güçlü ampullerle far ve sinyaller, desteklenmiş.
9.şimdiki en önemlisi,mükemmel müzik sistemi, mp3 çalar,amfi ve 4 kolondan destekli, ses süper hoparlörler görünmüyor ikisi bagajda amfide bagajda tesisat kurulu mp3.ü takıp sistem calışıyor motoru bırakacağınız zaman mp3 ü yanınıza alıyorsunuz.
10.kusursuz tam bir chopper dizaynı.8000 km . 2000ytl para ve emek,modifiye
resim göndermesini bilmiyorum .yardımcı olursanız sevinirim.
fiyatı... 3500 ytl .
ilgilenen arkadaşlar için tel.. 0536 3439565 turgay....

Arkadaş bu motor bu fiata satılır mı???

turlabo
17 Şubat 2007, 13:23
arkadaşlar bence yarın seferihisar tarafına kahvaltıya gidelim.havanın ne yapacağı belli değil.hem erkenden çıkalım.

coldfire
17 Şubat 2007, 13:55
evet hava bozuk yarın ise dahada soğucakmış seferihisar daha iyi olur.

turlabo
17 Şubat 2007, 18:41
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/27984-izmir-son-dakika%3B18-02-2007-kahvaltiya-gidiyoruz.html#post576578

YARINKİ KAHVALTI İLE İLGİLİ AYRINTI YUKARDA Kİ LİNKTE

Siyahİnci
17 Şubat 2007, 23:09
Uğur Abi merhum dayınıza Cenab-ı Hak'tan rahmet,kederli ailesine metanet,babanıza da acil şifalar diliyorum.Ayrıca yeni işinizin de hayırlı olmasını dilerim.
Serdumeny kardeşim ve Aytek abicim size de hassasiyetiniz için teşekkür ederim.Ne varsa eskilerde var.

serdumeny
18 Şubat 2007, 03:40
Uğur Abi merhum dayınıza Cenab-ı Hak'tan rahmet,kederli ailesine metanet,babanıza da acil şifalar diliyorum.Ayrıca yeni işinizin de hayırlı olmasını dilerim.
Serdumeny kardeşim ve Aytek abicim size de hassasiyetiniz için teşekkür ederim.Ne varsa eskilerde var.

sende sağolasın siyahinci, bende yaptırmak istiyorum. erdem abiye ulaşabilirsek veya yaptıran biri varsa ve yardımcı olursa beraber yaptırabiliriz diye düşünüyorum. ama öncesinde işten vakit olursa geç kaldığım muyene ve trafik sigortasını yeniletmem lazım :pale:

deepimpact
18 Şubat 2007, 20:46
arkadaşalar bugünkü kahvaltı vegazi için hepinize teşekkür ederim inşallah en kısa sürede devamı gelir saygılar.

pardon ve gazi değil ve gezi diyecektim kusura bakmayın.:)

KALDERA
18 Şubat 2007, 21:12
taziyede bulunan tüm değerli arkadaşlara teşekkür ederim.
sissy bar da değişiklik yapacak arkadaşlar için önerim, marmariste bulunan murat bu işi çok iyi yapmıştı sanırım.
kendisi hem sissy barda hemde kendi arkalığı için modifiye yapmıştı.
ve fotoları forumda çok gerilerde olması lazım diye düşünüyorum.

yanılmıyorsam erdem yaptığı uygulamayı kendide pek beğenmemişti.ben de yakından görmüştüm serviste.
yani sonuç olarak erdemin yaptığı iş bence iyi bir örnek değil ve göze hoş gelmiyordu.
ama marmarisli muratın fotolarını tekrar buraya taşıyabilirseniz hep birlikte tekrar inceleriz.

benim akü tamamen bozuldu bu arada. ama normaldir diye düşünüyorum, nerdeyse 2 yıl olacak.eski dostlar bilirler, park sürelerim oldukça uzun olurdu benim seyahatlerim yüzünden.. bugun bende idareten bir pil akü taktım.kullanmadığım bir ups vardı. nerdeyse bir buçuk yıldır kullanmıyodum ups i.üzerinde 12 V 7 AH pil vardı.
motorada ihtiyacım vardı çıkardım pili taktım üzerine.motoru çalıştırmada sorun yok. ama şarzından emin değilim.bakalım ne olacak durum.saat 11 den akşam 5 e kadar sürekli kullandım bugun motoru bir sıkıntı yapmadı..

http://img125.imageshack.us/img125/5267/wolfen03ma3pu7qz0.gif (http://imageshack.us)
...............x daha az tereddüt eder ve fikirlerinden korkmaz. Saygı ve saygınlık erdemlerine,, ayrıca sürü erdemi olan hiç bir şeye sahip değildir. Sıradan biri olmak onun için tatsız bir şeydir.Kolay iletişim kurulamayan biri olduğunu bilir. Önder olamıyorsa tek başına ilerler. İçinde yüceltmesi, ya da suçlaması mümkün olmayan bir yalnızlık taşır.....

serdumeny
19 Şubat 2007, 03:25
artçı koltuğu ve sırtılğıyla ilgili olarak geçmiş sayfalardan erdem gündüz ve balıkesirden bozkurt nikli abimizin koltuk resimlerinin linkleri aşağıdaki gibidir. bozkurt abimizin koltuk gerçekten hoş duruyo ama bunu burda kime yaptırabilcez?

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/18557-dadyw-dd250e-9-su-sogutmali-regal-raptor-hakkinda-154.html

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/18557-dadyw-dd250e-9-su-sogutmali-regal-raptor-hakkinda-88.html

Cloud
19 Şubat 2007, 04:15
arkadaşlar ben çok yoğun olduğum için gelemedim.dayım kalp krizinden hayatını kaybetti.45 gün komada kaldı.ardından babam kısmi olarak felç geçirdi.
hala tam düzelemedi..sağlık sorunları ile uğraşıp duruyoruz..
eski arkadaşlar bilir,sürekli seyahatlerdeydim.
iş değişikliği yaptım 10 sene sonra...

Kaldera öncelikle başın sağolsun, sonra babana acil şifalar dilerim. Yeni işin de hayırlı olsun. Ben eski Clint nickli üyeyim. Haberi duyunca yazmadan edemedim. Sizlerden ve bu topicten epeyce bir koptum. Siteye sık sık girsem de herkes gibi ben de kendi motorumun topiğine dalıp kalıyorum çoğu kez. Umarım yazın sitenin genel bir buluşmasında görüşürüz, tüm RR'ci arkadaşlara da selamlar, sağlıklı sürüşler dilerim.

fedos
19 Şubat 2007, 10:37
Uğur abi başın sağolsun ve çok geçmiş olsun.
Buralara yeniden yazabilmene çok sevindim.
Sevgiler

caser
19 Şubat 2007, 10:57
Kaldera basin sagolsun, Allah rahmet eylesin.
Sevgiyle kal.

tan21
19 Şubat 2007, 17:32
kaldera abicim başınız sağ olsun allah geride kalankara ömür versin diyorum

TAN izmirli regalciler var tabiki o dediğin olaya öncülük edersen çok iyi olur birde bu hafta sonu yapacağımız regalciler toplantısına tüm izmirli regalcileri bekliyoruz.

ya organizasyondam haberim yok daha doğrusu buraya bir başlık açalım geziler tarafına oradan organize edelim acaba öle birşey varmı bilemiyorum ama yinede yaparız böle birşey ii olur

turlabo
19 Şubat 2007, 18:08
yapmış olduğumuz gezi ile ilgili resimler aşağıda ki linkte
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/28048-18-02-2007-izmir-son-dakika-kahvalti-resimleri.html

petitfalcon
19 Şubat 2007, 20:49
Kaldera başın sağolsun.

Eskileri görünce bir merhaba demek isredim.

Aytek abi ve demonik sizide bayağı özledim. Diğer tüm arkadaşlarla eskiden

olduğu gibi görüşmek fena olmazdı.

KALDERA
20 Şubat 2007, 10:43
aslında yeni arkadaşlarda eskidi sayılır.ama ilk tayfa gibi çok birliktelik olmadı sanırım.
tekrar görüşebilmek ve birlikte yol almak için uygun bir cumartesi günü bandırma, biga yada çanakkale ye bi gidelim derim.bir gece otelde kalır ertesi gün döneriz uygunsa..paslandık buralarda

akü yerine kullandığım pil şu ana kadar sorun yapmadı.:queen:

http://img125.imageshack.us/img125/5267/wolfen03ma3pu7qz0.gif (http://imageshack.us)
...............x daha az tereddüt eder ve fikirlerinden korkmaz. Saygı ve saygınlık erdemlerine,, ayrıca sürü erdemi olan hiç bir şeye sahip değildir. Sıradan biri olmak onun için tatsız bir şeydir.Kolay iletişim kurulamayan biri olduğunu bilir. Önder olamıyorsa tek başına ilerler. İçinde yüceltmesi, ya da suçlaması mümkün olmayan bir yalnızlık taşır.....

turkishpsycho
20 Şubat 2007, 12:56
herkese selam dune kadar 250 mct almayı düşünüyordum ancak şimdi regal raptor dadyw 250e 9b de kararımı verdim. Dün bornovada gördüm makine dahşet birşey birazdan özkanlardaki showrooma gideceğim. yalnız daha cok teknik bilgiye ihtiyacım var . bence bu topicte herkes teknik bilgiler verirse her mesajının sonunda cok güzel olur.(Lastikler Ön/Arka:Dubleks 90/90-18 & 130/90 - 15 ; http://www.emreltd.net/getProduct.asp?catID=1)

Arkadaşlar RAGAL RAPTOR DADYW 250E 9B nin kullanma klavuzu olan varsa bizimle paylaşabilir mi acaba?

deepimpact
20 Şubat 2007, 20:09
türkish psycho seni aramızda görmek güzel olacak hadi bir an evvel al motoruda katıl armıza fazla geç kalma zam gelecek motora haberin ola iyi akşamlar.

aidikurt
21 Şubat 2007, 00:09
aslında yeni arkadaşlarda eskidi sayılır.ama ilk tayfa gibi çok birliktelik olmadı sanırım.
tekrar görüşebilmek ve birlikte yol almak için uygun bir cumartesi günü bandırma, biga yada çanakkale ye bi gidelim derim.bir gece otelde kalır ertesi gün döneriz uygunsa..paslandık buralarda

akü yerine kullandığım pil şu ana kadar sorun yapmadı.:queen:

Kaldera baba başın saolsun valla Allah sabır versin.
Gezi olayına gelince çanakkale hos olur bana uyar hem sende kafanı rahatlatmış pasınıda atmış olursun

Alper_tim
21 Şubat 2007, 10:19
uğur abi başın sağolsun allah geride kalanlara sabır versin
ayrıca geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah

Cry
21 Şubat 2007, 12:09
Uğur abi başın saolsun. Babanızada haktan şifa vermesini dilerim.Abi senide regalraptor nette görmek isteriz.Ayrıca 18 mart çanakkale şehitlerini anma haftasında regalci arkadaşlar olarak anlamlı bir gezi düzenledik şuan gelmek isteyen arkadaş sayısı üç tüm arkadaşlara duyrulur.

Gece
21 Şubat 2007, 15:37
selam arkadaşlar,

regalin yedek parca fiyat listesi olan var mı....

turkishpsycho
21 Şubat 2007, 17:30
beyler merhaba
dün bornovada özkanlardaki yellowrock a uğradım . 5250 ytl fiyat verdiler. bana biraz yüksek geldi. Emre ltd diye bir yer var orada fiyatlar daha uygun. Ben şimdi emre ltd veya fuarda başka bir firmadan alırsam regalimi servis olarak yellowrocka götürebilirmiyim. Sonuçta servisi ve garantiyi veren regal raptor değil mi?

bu arada arkadaşlar regal raptor kullanma klavuzu olan var mı, bizimle paylaşabilirmi?

(regalraptor.net diye bir site daha var arkadaşlar:cat: )

oguz çatal
21 Şubat 2007, 22:59
arkadaşlar dadyw motorsiklet almak istiyorum.bana bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz.fiatı ve model hakında mesela dadyw 250 E
DADYW 250 DD_9 bunlar nasıl makina farkları nedir arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

turkishpsycho
21 Şubat 2007, 23:54
REGAL RAPTOR DD300E-9C
beyler su makinaya bi göz atın derim. marttaki fuarda gelirse taliplisi cok olur gibi geliyor bana.
http://www.geely.dk/model.asp?id=101

KULLANIM KLAVUZU OLAN YOK MUUUUUUUUUUUU:pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

oğuz çatal ben de yakında regal raptor almayı düşünüyorum sen hangi şehirdesin istersen beraber bakarız.

carvalho
22 Şubat 2007, 09:59
arkadaşlar dadyw motorsiklet almak istiyorum.bana bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz.fiatı ve model hakında mesela dadyw 250 E
DADYW 250 DD_9 bunlar nasıl makina farkları nedir arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Kararın hayırlı olsun dostum; çok memnun kalacaksın aldığın Raptor'la...

Bende Class modeli var, Dadyw 250 9B olan. Diğer modele göre ön teker daha ileride, yani yer ile açısı daha fazla. Gidon diğerine göre daha yüksekte. Bu modelde diğerinden farklı olarak T direksiyon mevcut. Göstergelerin bulunduğu panel depo kapağının üzerinde ve metal bir bloğun üzerinde. Genelde bu ve bunun gibi detay farklılılar var.

Bunun dışında performans, güç olarak birbirinin aynı makineler. Seçimi tamamen senin göz zevkine kalmış.

Kullanım olarak da, şehir içi kullanım olarak class sınıfına kıyasla diğeri daha kıvrak. Class ise uzun yolda daha konforlu. Tabii bunlar da öyle aman aman farklılıklar değil.

Umarım en kısa zamanda Raptor'una kavuşursun, aramıza katılırsın...

turlabo
22 Şubat 2007, 11:04
aidikurt R&R sitede hala faal olamadım ve maile de bir şey gelmedi
bir ilgilensen diyorum

emrac
22 Şubat 2007, 17:04
herkse slmlar artık toplnsak dıyorum mangal partısı fln abılerımle arkdaslarla tanıslım ya bu yakınlarda duznlersenız sewe sewe gelırım iyi sürüşler

fedos
22 Şubat 2007, 18:28
REGAL RAPTOR DD300E-9C
beyler su makinaya bi göz atın derim. marttaki fuarda gelirse taliplisi cok olur gibi geliyor bana.

oğuz çatal ben de yakında regal raptor almayı düşünüyorum sen hangi şehirdesin istersen beraber bakarız.

Resimleri görünce aklıma şöyle bir soru geldi:uzun zaman sonra , ya da bir zaman sonra motor bloğunu değiştirmek zorunda kalırsak bu 300 cc lik motor bizim regallere uyar mı ? ustalardan cevap bekliyorum.

carvalho
23 Şubat 2007, 14:26
herkse slmlar artık toplnsak dıyorum mangal partısı fln abılerımle arkdaslarla tanıslım ya bu yakınlarda duznlersenız sewe sewe gelırım iyi sürüşler

http://www.regalraptor.net/forum/viewtopic.php?t=129-25-subat-pazar-sahil-dolantisi.html

Sevgili dostum, bu Pazar sabahı Çengelköy'de buluşuyoruz. katılımını bekleriz...

Detaylar yukarıdaki linkte...

KALDERA
23 Şubat 2007, 18:47
Resimleri görünce aklıma şöyle bir soru geldi:uzun zaman sonra , ya da bir zaman sonra motor bloğunu değiştirmek zorunda kalırsak bu 300 cc lik motor bizim regallere uyar mı ? ustalardan cevap bekliyorum.

murat kardeşim ben sana cevap vereyimde ustalıktan değil.

bizim kullandığımız 250 cc lerle söz konusu 300 cc lerin arasında hacim farkı yok.
aslında bizim makınalar 250 cc değil.sanırım vergi işlerinden ötürü 250 cc olarak gösterildi.pistonların segmanlar ölçülmüştü geçen sene.300 cc çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

bu arada akü yerine kullandığım pilde hala sorun yok.:queen:

warriorkenan
23 Şubat 2007, 19:54
Zongshen Storm V-250 ile regal raptor u araştırıyorum bu motorlardan RR u burdan takip ettim ve teknoloji olarak fiyatına göre iyi bir cihaz izlenimi yarattı bende ama Storm V-250 de tip olarak çok hoşuma gitti bu cihazlar dan sizce hangisini tercih etmeliyim .
Bu arada yeniyim eğer msj yanlış yere atarsam kusuruma bakmayın .
Gökhan

deepimpact
24 Şubat 2007, 00:29
İzmİrlİ Regalcİler Varmi Bu Hafta Sonu FoÇaya Benİmle Balik Tutmaya Gelen.hadİ Ellerİ GÖrelİm.

turkishpsycho
24 Şubat 2007, 01:56
aah ah bu teklifine şimdilik kayıtsız kalsam da en kısa zamanda alıyorum regalimi o azaman takılırız her türlü :cat:

deepimpact
24 Şubat 2007, 02:14
sağol kardeşim bekliyorum allah ömür versin yeterki.

turkishpsycho
24 Şubat 2007, 14:03
dadyw 250e 9 kullanma klavuzuna acil ihtiyacım var . forumda aradım bulamadım. :pale: :pale:

gold_face_1
24 Şubat 2007, 15:07
slm arkadaşlar bende regal sürücüsüyüm çok keyifli rahat seri ama belli bir süreden sonra yetmiyor o yüzden satıyorum aksesuarın en çok yakıştığı motorlardan biri ben mesela her şeyi üstüne koydum tam keyif haline getirdim rüzgarlık uzaktan kumanda dan çalıştırma alarm chipi yares çalınmallara karşı özel kilit sistemi bilgisayardan takip çantaları kollukları her şeyi ama artık yavaş geliyor ve satıyorum o yüzden ama tam bir uzun yol makinası

satın almak istiyorsan bana uğra gold_face 1 diyede sitede fotoğrafları var birde gör

turlabo
24 Şubat 2007, 15:21
İzmİrlİ Regalcİler Varmi Bu Hafta Sonu FoÇaya Benİmle Balik Tutmaya Gelen.hadİ Ellerİ GÖrelİm.

pazar günü motor delisinin organize ettiği bir eğitim semineri var orda olacağım inşallah.linki bir incele istersen
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/27734-ucretsiz-%22omm%22-egitim-semineri-%22davetlisiniz%22.html

emrac
25 Şubat 2007, 21:36
yazdıgım hıc bırseye cewp alamasamda saglık olsun dıyecek bısey yok:) arkadslar bu motoshow'a regalcıler olarak katılıckmıyız? haberlerınızı beklıyorum

aidikurt
26 Şubat 2007, 00:03
yazdıgım hıc bırseye cewp alamasamda saglık olsun dıyecek bısey yok:) arkadslar bu motoshow'a regalcıler olarak katılıckmıyız? haberlerınızı beklıyorum
regalciler olarak toplu gidicez sende gelmek için adını listeye yazdır.
Buradan girebilirsin (http://www.regalraptor.net/forum/portal.php)

carvalho
26 Şubat 2007, 15:31

Dostum 9 mesaj üstte yanıt vermiştim ben. okumadın galiba, ya da cevabı beğenmedin :)

Sağlık olsun

rafethasal
26 Şubat 2007, 15:46
Beyler aranıza katıldım bu akşam 19:00'da inşallah kavuşuyorum Regal Raptor'uma. Hepinize sevgi selam....

emrac
26 Şubat 2007, 19:32
tessekkur edeerım cewaplar ıcın hemen ekledım lısteye adımı hayırlısıyla gıdelım gelelım:cat:

carvalho... kusura bakma msjını gormemısım gozumden kacmıs keske gorseydım gelmeyı cok ısterdım

Trakyalı123
28 Şubat 2007, 14:38
Uğur abi başın sağolsun,babana da acil şifalar dilerim,
evet Nihat söylediklerine katılıyorum,10bini devirse de hala sorunsuz makina:)
yeni eskilere kendimi tanıtayım ,eski eskilere de hatırlatayım istedim:):)
SJB 79----Gyazici

oguz çatal
28 Şubat 2007, 23:44
REGAL RAPTOR DD300E-9C

kardeşim ben izmirdenim bornavada satan varmış galiba ama 5250 biraz beni zorlar taksitle almayı düşünüyorum.bogaziçi/izmir

Kararın hayırlı olsun dostum; çok memnun kalacaksın aldığın Raptor'la...

Bende Class modeli var, Dadyw 250 9B olan. Diğer modele göre ön teker daha ileride, yani yer ile açısı daha fazla. Gidon diğerine göre daha yüksekte. Bu modelde diğerinden farklı olarak T direksiyon mevcut. Göstergelerin bulunduğu panel depo kapağının üzerinde ve metal bir bloğun üzerinde. Genelde bu ve bunun gibi detay farklılılar var.

Bunun dışında performans, güç olarak birbirinin aynı makineler. Seçimi tamamen senin göz zevkine kalmış.

Kullanım olarak da, şehir içi kullanım olarak class sınıfına kıyasla diğeri daha kıvrak. Class ise uzun yolda daha konforlu. Tabii bunlar da öyle aman aman farklılıklar değil.

Umarım en kısa zamanda Raptor'una kavuşursun, aramıza katılırsın...

sagol dostum beni aydınlattıgın için bede izmir deki arkadaşlara katılmayı öyle çok istiyorum ki bakalım hayırlısı

deepimpact
01 Mart 2007, 00:03
oguz ikinci el ara daha uygun fiyatlarda bulucagını tahmşn ediyorum.

coldfire
01 Mart 2007, 00:11
oo deepimpact nasılsın görüşmeyeli, neler yapıyosun gezi düzenlemiyormusun?