Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
aidikurt
13 Ocak 2007, 20:18
Arkadaşlar motoru çok beyendim ama son fiyatı hakkında bişi bulamadım bilgi verirseniz sevinirim
Kardeşim
www.regalraptor.net
güncel fiyatlara ulaşabilirsin.
önerebileceğiniz Bir Akü Markasi Var Mi? Sulu Akü Mü Kuru Akü Mü?
bosch al kardeşim
deepimpact
13 Ocak 2007, 21:06
kenan abicim iii akşamlar inşallah bi mani çıkmaz ise mayısta yollardayız birde coldfire'de bizimle geliyoruz izmirden üç olduk bu arada kenan abicim senin problemin akü yüksek ihtimalle.birde bugün coldfire ilker'le beraber bir iki köy dolaştık sen bilirsin çiçekli köyünden bir girdik kemalpaşa ulucaktan çıktık yarın'da foçaya balık tutmaya gidiyoruz sende arzu edersen beraber gidelim abi tabi diger izmirli reptorcularıda bekleriz.
zaga13
13 Ocak 2007, 21:58
Kardeşim girdim siteye üyede oldum ama hala aktivasyon yollamadı giremedim bi türlü
Kardeşim
www.regalraptor.net
güncel fiyatlara ulaşabilirsin.
bosch al kardeşim
SeRHaT_57
13 Ocak 2007, 22:07
benimde bi regal reptor almaya niyetim var şu an fiyat araştırmaları içerisindeyim cebime uygun bişi bulursam iyi olacak almayı dusunuorum umarım bulurum yokmu kardeşinize yardımcı olan :):):) şaka şaka nese rahatsız etmemişimdir inşallah :)
MaRaNtZz
14 Ocak 2007, 00:57
Forum çok hoş emeği geçenlerin ellerine sağlık...
aidikurt
14 Ocak 2007, 01:14
benimde bi regal reptor almaya niyetim var şu an fiyat araştırmaları içerisindeyim cebime uygun bişi bulursam iyi olacak almayı dusunuorum umarım bulurum yokmu kardeşinize yardımcı olan :):):) şaka şaka nese rahatsız etmemişimdir inşallah :)
Fuardan Toplu alım yapılması için liste hazırlanıyor istiyenler
msn den aidikurt@hotmail.com bana ulaşabilirler.
okan0055
14 Ocak 2007, 01:47
Fuardan Toplu alım yapılması için liste hazırlanıyor istiyenler
msn den aidikurt@hotmail.com bana ulaşabilirler.
nerdesin dostum ulaşamıyoruz sana ...
carvalho
14 Ocak 2007, 11:24
1- mes
2- Carvalho
3- Okan0055
4- Madasret
5- Sculpture
6- RPT57
7- Deepİmpact
8- Cry
9- Cruisermania
10-Coldfire
11-De-Javu
12-Göztepeli RAPTOR
13-Emrahss(İzin durumu uygun olursa)
Çok iyi gidiyoruz... O zamana kadar daha çok artacak sayımız...
Nisan ayı içinde herkes kendi ilindeki regalcilerle detayların konuşulacağı toplantılar yapar... Katılım daha da coşar...
YÜRÜYELİM ARKADAŞLAR!!!!
coldfire
14 Ocak 2007, 11:45
arkadaşlar geçen sene benim motorun egzosunu oturup kendim kesmiştim ama sesinin diğer yeni tip egzosların sesinden daha kötü olduğunu düşünüyorum.egzoscuya gittim özellikle bu işi çok iyi yapan motor egzoscusu bir usta buldum 200 ytl ye harika tok ve güzel bir ses çıkacağına garanti verdi eskilerini atıp yeni 2 tane tüp takacakmış.. neyse lafı fazla uzatmayım bu fiyat bana çok fazla geldi düşündümde elinde çıkma bir çift yeni tip egzoslardan olan varsa talibim.hangi ilde olursa olsun kargoyla hallederiz diye düşünüyorum şimdiden teşekkürler
deepimpact
14 Ocak 2007, 13:43
coldfire ne haber ne yapıyorsun.
agresus
14 Ocak 2007, 14:12
carvalho... biraderim beni de yaz şu listeye.... Mevlamdan mani çıkmazsa bende yollarda olucam...
aidikurt... sitede sorun mu var ...regalraptor.net 'e giremiyorum...
coldfire
14 Ocak 2007, 14:15
ne yapalım kardeş egzos arıyorum
carvalho
14 Ocak 2007, 17:17
1- mes
2- Carvalho
3- Okan0055
4- Madasret
5- Sculpture
6- RPT57
7- Deepİmpact
8- Cry
9- Cruisermania
10-Coldfire
11-De-Javu
12-Göztepeli RAPTOR
14-Babaadam
15-Agresus
amoresperros
14 Ocak 2007, 18:50
selam arkadaşlar ben motor almak istiyorum ve karar verememiştim,nette bakınırken forumlarınızı gordum yardımlasma cok etkiledi hemen uye oldumm ve regal raptor diorummmm
bana regal raptor hakkında bilği verin lütfen arkadaşlarr servisler,parça,acentalar vb tesekkurler şimdiden
aidikurt
14 Ocak 2007, 23:15
selam arkadaşlar ben motor almak istiyorum ve karar verememiştim,nette bakınırken forumlarınızı gordum yardımlasma cok etkiledi hemen uye oldumm ve regal raptor diorummmm
bana regal raptor hakkında bilği verin lütfen arkadaşlarr servisler,parça,acentalar vb tesekkurler şimdiden
Kardeşim inşallah en kısa zamanda senide aramıza katarız forumda regal raptor almak istiyenler diye bir kısım var oraya yazarsan yardımcı oluruz hatta toplu alım yapmayı planlarıyoruz ordan takip edebilirsin
wolky34
15 Ocak 2007, 00:16
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba :queen:
uzun süredir forumu takip ediyorum en sonunda vakti geldi ve ben de motorumu alacağım. mart başında diye düşünüyordum. aidikurt arkadaşımız toplu alımdan bahsetmiş, ben de -toplu alım ile fiyatta bi indirimi olacaksa- toplu alım için listeye yazılmak isterim. fakat bu topiği bulamadım, bi arkadaş link verirse cok sevinirim.
herkese kazasız sürüşler:mrgreen:
dragon89
16 Ocak 2007, 10:42
bende var 2006 model satabilirim 533 4540619 baha
Alper_tim
16 Ocak 2007, 11:31
sanırımm toplu regal alma topiği kapanmış alper
wolky34
16 Ocak 2007, 19:25
bende var 2006 model satabilirim 533 4540619 baha
arkadaşım saol, ben sıfır almayı düşünüyorum, zaten class'tan ziyade DD250E-9 daha cok hoşuma gidior.:rendeer:
herkese kazasız sürüşler:queen:
Sculpture
17 Ocak 2007, 22:40
selam arkadaşlar ;
hala 15 kişiyiz bu olayı burdan değilde başka bi şekilde duyurmanın yolları nelerdir bide onları düşünelim... beyin fırtınası yapalım...zaman çok çabuk ilerliyor....
lordskeldan
17 Ocak 2007, 23:11
Selam Arkadaşlar
Uzun zamandır sizi takip ediyordum
Nihayet ben de yeni Kırmızı RR'ımla aranızdayım
Geziye katılmaya çalışcam malum benim meslek havalar ısınınca başlıyor :pr:
Olmadı size biraz eskortluk edip dönerim :salut:
selam arkadaşlar ;
hala 15 kişiyiz bu olayı burdan değilde başka bi şekilde duyurmanın yolları nelerdir bide onları düşünelim... beyin fırtınası yapalım...zaman çok çabuk ilerliyor....
Arkadaşlar şevkinizi kırmak gibi olmasın ama ,işinizi fazla dallandırıp budaklandırmadan halledin. geçen yıl bu zamanlar da aynı senaryo oynandı ,sonunda böyle birşey yapılamadı.Ne kadar çok beklerseniz hedeften o kadar uzaklaşırsınız.
carvalho
18 Ocak 2007, 15:36
1- mes -Bodrum
2- Carvalho -İstanbul
3- Okan0055 -Samsun
4- Madasret -izmir
5- Sculpture -Ankara
6- RPT57 -Ankara
7- Deepİmpact -İzmir
8- Cry -Kocaeli
9- Cruisermania -Bodrum
10-Coldfire -İzmir
11-De-Javu -İstanbul
12-Aidikurt-İstanbul
13-BABAADAM-istanbul
14-Agresus-İstanbul
15-Emrahss -Eskişehir
16-El_Mariachi -istanbul
17-Emrahküçükgirgin
18-Dewil&Rose
19-McGayver,İstanbul
20-Pan
21-Lordskeldan,Muğla
Arkadaşlar, 21 kişiyiz ve gezi-buluşma için çok motiveyiz. listeyi www.regalraptor.net den güncelliyoruz. Burada da topik içinde şişkinlik yaratmayı önlüyoruz böylece...
Sayımız daha da artacak, bu kesin ancak bu sayıda kalsak, hatta sayımız düşse bile bu geziyi gerçekleştireceğiz...
Umarım katılım daha da coşar ve anlı şanlı regalciler buluşmamızı gerçekleştiririz..
Sevgiler herkese
MaRaNtZz
18 Ocak 2007, 23:05
1- mes
2- Carvalho
3- Okan0055
4- Madasret
5- Sculpture
6- RPT57
7- Deepİmpact
8- Cry
9- Cruisermania
10-Coldfire
11-De-Javu
12-Göztepeli RAPTOR
14-Babaadam
15-Agresus
Arkadaşlar bu toplu Regal alımına beni de ekleyebilirsiniz.Tabi bu konuda msn'si olan birisiyle akılbirliği de yapmak isterim kafama takılan bazı şeyler var...
merhaba arkadaslar bende bayadır regal i takip ediyorum ve kesinlikle regal diyorum almak için kafamda bi kaç soru işareti var nerde satılıyor bunu istanbulda bir bayisi yokmu bulamadım yardımcı olsanızda aranıza katılsak
canavar_hk
19 Ocak 2007, 00:02
bendede regal raptor var arkadaslar gezi falan denıyo bu gezide toplanma yeri neresi nereye gidilcek..?????
innocentbystander
19 Ocak 2007, 11:25
Beyler, carvalho nun yazdigi liste toplu alim listesi degil Urgup'te yapilmasi planlanan Raptor bulusmasina katilacaklarin listesidir. Toplu alim listesi de vardi ama Regal Raptor'un kendi sitesindeydi galiba.
carvalho
19 Ocak 2007, 15:29
bendede regal raptor var arkadaslar gezi falan denıyo bu gezide toplanma yeri neresi nereye gidilcek..?????
19 Mayıs günü Ürgüp'te toplanılacak.
Her il grubu kendi lokasyonundan gelecek.
herkese slmlar bızım bu çantaları deri kaplıyorlarmıs sanırım kaplatan varsa resmlerını gore bılırmıyızzz ve malıyetı ne kadar sımdıden tessekkurler
nmurataydin
20 Ocak 2007, 12:39
Selam Arkadaşlar
Uzun zamandır sizi takip ediyordum
Nihayet ben de yeni Kırmızı RR'ımla aranızdayım
Geziye katılmaya çalışcam malum benim meslek havalar ısınınca başlıyor :pr:
Olmadı size biraz eskortluk edip dönerim :salut:
hayırlı olsun Selim..desene motordaş olduk..yarın bir gezi ayarlıyalım...
inn_dream
21 Ocak 2007, 13:57
http://download.yousendit.com/1E8C423634E40E44 arkadaslar ben ragal raptor hakkında bir mix. yaptım linkteki adresten indirip dinleyebilirsiniz bakalşım beğenicekmisiniz (uzun hava ağıt) :)) :cat:
coldfire
21 Ocak 2007, 15:11
ürgüp'e alternatif olarak dalyanda olabilir :silent: benim için farketmez
UYGary
21 Ocak 2007, 16:01
Hepsini geçin, Karadeniz kıyısında bir yer seçin...
Pişman olmazsınız..
Henüz yeni olduğum için dalyan'a yapılacak bir geziye denizli'den güvenle katılabilirim. Herhalde ürgüp'e gitmek için en az bir yıl pişmeme gerekecek.
Bu arada kendimi tanıtmayı unuttum.
Geçen hafta siyah bir dadyw e9 aldım. ara sokaklarda alışmaktayım, kullanımı oldukça rahat, keyifli bir motor bu... ehliyetimi 10 gün sonra alacağım ve resmen yollarda olacağım. Çok memnunum, 6 aydır sizleri izlediğim ve tüm forumu okuduğum için vites geçişleri ve ilk çalıştırmayla ilgili sorunlar bekliyordum. ama kaygılarımın ne kadar yersiz olduğunu gördüm, herşey harika...
Herkese selamlar...
Henüz yeni olduğum için dalyan'a yapılacak bir geziye denizli'den güvenle katılabilirim. Herhalde ürgüp'e gitmek için en az bir yıl pişmeme gerekecek.
Bu arada kendimi tanıtmayı unuttum.
Geçen hafta siyah bir dadyw e9 aldım. ara sokaklarda alışmaktayım, kullanımı oldukça rahat, keyifli bir motor bu... ehliyetimi 10 gün sonra alacağım ve resmen yollarda olacağım. Çok memnunum, 6 aydır sizleri izlediğim ve tüm forumu okuduğum için vites geçişleri ve ilk çalıştırmayla ilgili sorunlar bekliyordum. ama kaygılarımın ne kadar yersiz olduğunu gördüm, herşey harika...
Herkese selamlar...
Motorun hayırlı uğurlu olsun ,çok dikatli kullanırsan bişeycik olmaz.
Bi sorum olacak denizli de regalin durumu nedir yollarda sürekli olarak görebiliyor musun ?
Motorun hayırlı uğurlu olsun ,çok dikatli kullanırsan bişeycik olmaz.
Bi sorum olacak denizli de regalin durumu nedir yollarda sürekli olarak görebiliyor musun ?
denizli de 40-50 regal satıldığını söylüyorlar ama çok fazla regal görünmüyor ortalıkta... innocentbystander ve benden başka denizlili regalci yok burada da... dilerim 10-20 kişilik RR Denizli grubumuz olur gelecekte....
http://img251.imageshack.us/img251/4267/kapadokya2hz.jpg
gerçekleştirebilirsek Kapadokya süper olacak:queen:
deepimpact
23 Ocak 2007, 20:34
shıga hayırlısı olsun kazasız belasız diyorum sana bu arada bende şu an denizlideyim mesleğim gereği izmir denizli gidip geliyorum denizlide dolanan bir adet reptora rastlamadım ithalatçı firma burada olmasına rağmen reptor az.(yıldırım hoteldeyim garajın orada )
lunatic
23 Ocak 2007, 23:12
yaw millet. Bu forumda bi kaç mübarek adam var dediydiler vakti zamanında atın orijinal bujileri yenisini takın diye. Ama dinlemedim. Alet daha 230km de çalıştırdım. 1 dakika sonra stop etti. Bi daha da tövbe çalışmadı. :pr: Cikleylemi oynamadım, rölanti ayarını mı kurcalamadım. Tam da iyi havalar denk gelmişti biraz süreyim demiştim. Bujileri çıkardım, kuruttum yok. birini dışarda gövdeye temas eder şekilde denedim. kıvılcım normaldi, diğerini denemedim. Ertesi gün gene aynı şey aküyü doldurduktan sonra. Nihayetinde ötekini de çıkardım denedim. Kıvılcım iki uç arasında atacağına ortadan kenarlara yayılarak seramiğin çevresinde yok oluyordu. Allah bilir öteki de ıslakken aynı şeyi yapıyordu. Neyse değiştirdim (NGK ile) ikisini de. Tabii bu arada rölanti ayarının olması gereken yerini bile bilmiyordum artık. Ama tek başışta çalıştı. Daha sonra ayarları normale getirdim. Sözün kısası eskiler beş para etmez. ikisini 10 kağıda aldım. Büjileri aldığım servis/bayii de biz toplarken orijinalleri NGK ile değiştiriyoruz dedi. Aletin sesi de çekişi de değişti. Bilgilerinize... Toplantıya beni de yazın. ben de daha acemiyim ama o zamana kadar ilerlerim herhalde. birkaç güne kadar ehliyet de tamamdır. Karadeniz iyi olurdu ama farketmez. heryer olur. Hani kamp yapacak yer olursa daha iyi olur. Tabii işlerin yoğun zamanına gelmemesi kaydıyla.
RR net niye açılmıyor ???
yaw millet. Bu forumda bi kaç mübarek adam var dediydiler vakti zamanında atın orijinal bujileri yenisini takın diye. Ama dinlemedim. Alet daha 230km de çalıştırdım. 1 dakika sonra stop etti. Bi daha da tövbe çalışmadı. :pr: Cikleylemi oynamadım, rölanti ayarını mı kurcalamadım. Tam da iyi havalar denk gelmişti biraz süreyim demiştim. Bujileri çıkardım, kuruttum yok. birini dışarda gövdeye temas eder şekilde denedim. kıvılcım normaldi, diğerini denemedim. Ertesi gün gene aynı şey aküyü doldurduktan sonra. Nihayetinde ötekini de çıkardım denedim. Kıvılcım iki uç arasında atacağına ortadan kenarlara yayılarak seramiğin çevresinde yok oluyordu. Allah bilir öteki de ıslakken aynı şeyi yapıyordu. Neyse değiştirdim (NGK ile) ikisini de. Tabii bu arada rölanti ayarının olması gereken yerini bile bilmiyordum artık. Ama tek başışta çalıştı. Daha sonra ayarları normale getirdim. Sözün kısası eskiler beş para etmez. ikisini 10 kağıda aldım. Büjileri aldığım servis/bayii de biz toplarken orijinalleri NGK ile değiştiriyoruz dedi. Aletin sesi de çekişi de değişti. Bilgilerinize... Toplantıya beni de yazın. ben de daha acemiyim ama o zamana kadar ilerlerim herhalde. birkaç güne kadar ehliyet de tamamdır. Karadeniz iyi olurdu ama farketmez. heryer olur. Hani kamp yapacak yer olursa daha iyi olur. Tabii işlerin yoğun zamanına gelmemesi kaydıyla.
birazda şans sanırım, motorum 2400 km de üzerinde orjinal buji var. Daha tekleme sorunu yaşamadım.Soğuk havalarda iki ya da üçüncü çalıştırmada alıyor . hepsi bu
GÖZTEPELİ RAPTOR
24 Ocak 2007, 22:31
Merhaba Raptorlar...nasilsiniz...ben çok Iyiyim...hem De Fazla Iyi...benim Eşekten 100 Kez Helallik Istedim...bişeyciği Yokmuş Garibanin...aldim Bir Akü Canavar Gibi Oldu...yarim Marşta çalişiyor şerefsiz...o Kadar Iyi Oldu Ki,19 Mayista Ki ürgüp Gezisini Nemrut Dağina Uzatmayi öneriyorum Anasini Satiim (galeyana Gelip Fazla Mi Salladim Acaba?)...bu Arada Kuru Akü Aldim...bir Arkadaşim (şu Meşhuuurr Jinlun Cu) önerdi...şimdilik çok Memnunum...siz Ne Dersiniz...yahu çok özlemişim Keratayi Bee...bakkala Bile Onunla Gider Olduk....
batista123
25 Ocak 2007, 00:19
Herkese merhaba,
Yahu cocuklar benim sinyali kırmıslar , ama ön sağ sinyalin içindeki ampullun olduğu kulaklıklı aparatvar ya işte o.. devamı sağlam , komple sinyal yerine sadece bunu alsam yeterli nereden bulurum.. Anadolu tarafında bilen var mı?
olmadı japonla yapıstırıcam.. Ama bu seferde ıleride ampul yanarsa komple sinyali değiştirmem gerekir..
adi kurt ne oldu siteye...
sea scout
25 Ocak 2007, 00:22
selam arkadaşlar. motorumu alalı şubatta 1 yıl olacak. ruhsatımda vize süresi 1 yıl olarak yazıyor. bazı arkadaşlar vizenin 2 veya 3 yıl sonra olması gerektiğini söylediler. sizlerin ruhsatlarında vize süresi kaç yıl.
selam arkadaşlar. motorumu alalı şubatta 1 yıl olacak. ruhsatımda vize süresi 1 yıl olarak yazıyor. bazı arkadaşlar vizenin 2 veya 3 yıl sonra olması gerektiğini söylediler. sizlerin ruhsatlarında vize süresi kaç yıl.
ben geçen hafta ruhsat aldım, ilk vizem 3 yıl sonra, forumda daha önce yazıldığı için ben takipçiye özellikle hatırlattım.
http://img295.imageshack.us/img295/2928/plk2bw.jpg
Bu arada fotoşop marifetiyle böyle bir plaka imal ettim. imzaya eklemek istedim ama sanırım bu mümkün değil, yolunu bilen var mı
innocentbystander
25 Ocak 2007, 09:48
ben geçen hafta ruhsat aldım, ilk vizem 3 yıl sonra, forumda daha önce yazıldığı için ben takipçiye özellikle hatırlattım.
Benimki de üç yıl sonra.
Bu arada fotoşop marifetiyle böyle bir plaka imal ettim. imzaya eklemek istedim ama sanırım bu mümkün değil, yolunu bilen var mı
Abi bir ara ben de güzel imza yapayım diye uğraşmıştım ama olmadı, imzaya resim eklemenin yolunu bulamadım, mümkün olsaydı moderatörlerde olurdu diyorum.
komoster
25 Ocak 2007, 16:55
Merhaba ;
arkadaşlar bende burdayım artık..... :)
aramıza hoşgeldin arkadaşım:rendeer:
aidikurt
26 Ocak 2007, 21:08
Herkese merhaba,
Yahu cocuklar benim sinyali kırmıslar , ama ön sağ sinyalin içindeki ampullun olduğu kulaklıklı aparatvar ya işte o.. devamı sağlam , komple sinyal yerine sadece bunu alsam yeterli nereden bulurum.. Anadolu tarafında bilen var mı?
olmadı japonla yapıstırıcam.. Ama bu seferde ıleride ampul yanarsa komple sinyali değiştirmem gerekir..
adi kurt ne oldu siteye...
baba valla sansımıza tukureyım 3 yıldır host veren bır fırmadan almıstım adamların ılk defa serverları cokmus oda bıze denk geldı ama en sonunda halletmısler bılgılerı kurtarmak ıcın bu kadar uzun surmus allah ızın verırse bıda kapanmamak uzere bu gece falıyete gecıcek
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO