Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Tango
28 Kasım 2006, 23:37
motor 700 km uzaklıkta yakınımda olsa zaten böyle bir sey istemezdim
nurettin_
29 Kasım 2006, 01:32
Arkadaşlar, her kese iyi günler,akşamlar ve kazasız sürüşler.
bende klas model var ancak fren sisteminde ABS tabir edilen parça bulunmamaktadır.
Sorum şu ki : Olayın hakiki ABS olmadığını biliyorum da, fren esnasında ön tekerlek bloke oluyor mu ? olmuyorsa taktırmak iztiyorum.
Kullananlardan bilgi gelirse sevinirim.
okan0055
29 Kasım 2006, 13:52
Arkadaşlar, her kese iyi günler,akşamlar ve kazasız sürüşler.
bende klas model var ancak fren sisteminde ABS tabir edilen parça bulunmamaktadır.
Sorum şu ki : Olayın hakiki ABS olmadığını biliyorum da, fren esnasında ön tekerlek bloke oluyor mu ? olmuyorsa taktırmak iztiyorum.
Kullananlardan bilgi gelirse sevinirim.
kardeş abs falan yok bizim motorlarda.. sen yinede dikkatli kullan, kaymayan motor daha icat edilmedi ... kaliteli motor kullanan arkadaşlarımız var onlarda tam aksine abs yi iptal ediyorlar... zaten yeni çıkan motorlarda bi düğme yardımıyla bu iş yapılıyo çoğuda abs iptal şeklinde kullanıyo fren mesafesi uzadığı için...:cat:
orhanay
29 Kasım 2006, 17:11
aidikurt kardeş resimleri bekliyoruz unutma :)
birde bişey sorucam abi bu kornanaın açıklamasında formula araba sesi çıkarıyor yazıyor,ses nasıl çıkıyor?
Emrahkucukgirgin
29 Kasım 2006, 17:52
Selamlar Herkese
Spider 300 modelini yakından takip ediyorum hatta Çin ile yazışıyorum bile...
Aşağıda özellikleri bulabilirsiniz...
Bence 300 cc en iyi seçim... tek dileğim var... sarı kayaların düz siyah modelini de getirmesi... Üstündee dandik çıkartma desenler olan modeller hiç de kaliteli durmuyor...
Complete Vehicle Length * width * height mm mm 2550×900×1080
Wheelbase mm 1860
Tyre tread mm /
Kerb weight kg 150
Rated load kg 150
Max. speed km/h 115
Brake type(Front / Rear) Disc / Disc
Brake Operating(Front / Rear) Manual / Foot Brake
Wheel Rim(Front / Rear) Light alloy / Light alloy
Tyre size(Front / Rear) 80/90-21、160/80-16
Tyre pressure(Front / Rear) kPa 225/225
Engine Model No. DD257MN
Engine Make DADYW
Identification / Type 2 cylinder, 4 stroke,Water cooled WAtWWAwater-cooled
Manufacturer LiFeng Group Co.,Ltd
公司
Bore × Stroke mm 57×53
Engine capacity cc 270.3
Compression Ratio 10.2 :1
Rated Power kW/(r/min) 13/7500
Max. Power kW/(r/min) 15.05.7800
Max. Torque N·m/(r/min) 17.05.6000
Mini. Idle Speed r/min 1500±100
Mini. Fuel Consumption g/(kW·h) 354
Fuel Type RQ-93
Lubrication Forced lubrication
Lubricant Type SAE 10W/40 API SG
Clutch Type Oil-bathing multi-plate clutch
Starting Electric start
Ignition CDI
Horn Type DC(direct current)
Parts Carburetor Type constant-vacuum carburetor
Spark Plug CR6 or CR7
Radio Interference Suppression Screened + Impedance
Pollution Control Description Catalytic converter / ENTE357-2
Speedometer Type Magnetic inductive
Headlight Type One light, Sealed headlight
Rearview Mirror Type Rectangular
Transmission Ratio Primary: 3.631 Terminal: 2.846 Successive transmission ratio:/
I^:2.846 Ⅱ^:1.777 Ⅲ^:1.333 Ⅳ^:1.083 Ⅴ^:0.913 Ⅵ^:/
Tekrar Selamlar
Eski mesajları okurken Spider hk bilgi istendiğini gördüm... Bendeki bilgileri paylaşmak istedim.
Regal-Raptor satış müdüründen aldığım bilgiye göre motorun ECC adlı bir belgeye ihtiyacı varmış. O belge yıl sonunda hazırlanacakmış. ve Ocak ayında da Türkiye'ye ithali gerçekleştirilecekmiş. Tabi sarıkayalar stok tutmamak için sezonu bekleyerek Martta da getirebilir... Ama şundan eminim hızlı olan malı kapacak... Tahminlerinin çok üstünde talep gelecek... Hele fuardan sonra allah allah kıyamet kopacak...
Topuz
29 Kasım 2006, 18:35
serdumeny;
radyatörünü yerinden söktürerek zaman kaybetmek istemiyorsan, radyatör delik tıkayıcı al (benzin istasyonlarında bulunabiliyor). radyadör kapağını aç, 3/1 oranında içine dök. sonra motoru çalıştır. boşta iken fanlar açana kadar gaz ver. kısa bir süre sonra, radyatördeki delik tıkanacaktır. herhangi bir sakıncası yok.
nurettin_;
ön freni güçlü sıkarsanız, elbette ki bloke olur. ayak ile basılan arka fren ve el ile sıkılan ön freni en uygun şekilde kullanırsanız motorun zınk diye yerine çakıldığını ve denge kaybının da olmadığını görürsünüz. yalnız bu husus şimdilik tecrübeli sürücü olmayanlar için, düşük hızlarda geçerlidir. bunun en tehlikeli tarafı, hızlı isek ön fren sıkıldığı anda gidon döndürülmesi hatası yapılmasıdır. ön fren sıkıldığında gidon döndürülmemelidir. elbette ki zeminin kuru asfalt olduğu varsayılıyor. bu nedenle, abs ye gerek yok. motorun üzerindeki abs, fren parçasının adı imiş. daha önceleri öyle yazılmıştı. yani fren sistemi abs değil. parçanın adı abs.
watercolours
29 Kasım 2006, 21:29
F1 arabası sesi çıkartmıyor. F1 yarışlarında seyircilerin elinde havalı kornalar vardır. Onlar gibi ses çıkarıyor. Ürünün sitesinde ses örneği var, oradan dinleyebilirsin.
hakinen
30 Kasım 2006, 00:15
orhanay senin meseleyi ali usta ile konustum sorununu cozecek ama ali ustayi aramalisin teli onceki sayfada var/sorununu kesin cozer:cat:
Siyahİnci
30 Kasım 2006, 00:23
aidikurt senin matematik de süpermiş 365-60=295 ha:queen:
okan0055
30 Kasım 2006, 00:36
aidikurt yazmayı unutmuş heralde 60 gün yağmur çamur 10 gün sisli geçiyo ... anca hesap tutuyo zaten ... siyahinci süper dikkatlisin valla:queen:
hakinen
30 Kasım 2006, 00:46
bu f1 korna bir zaman sonra icine pislik girince tikanir agzini asagiya cevirmek gerekir ama yinede girer toz vs..benim arabadaki strobel made in italy ama ben alali 1 yil oldu ilk zamanlardaki ses yok haa birde icinden cikan sigortayi takmayip 1 bugunu takarsaniz daha iyi olur fazla basinca sigorta atiyor yani yakiyor
fedos
30 Kasım 2006, 10:28
arkadaşlar cumartesi sabahı kartalda ki altan motora gideceğim.gelmek isteyenlere duyurulur.Orada ufak bir regal kritiği yapabiliriz.
EMREUZESEN
30 Kasım 2006, 21:11
SATILIK REGAL RAPTOR DADYW 250-9B
ÇANAKKALE VE BALIKESİR BÖLGESİNE MOTORSİKLETİ GETİREBİLİRİM... AÇILMIŞ EGZOSLAR, GÜÇLENDİRİLMİŞ FAR, GÜÇLENDİRİLMİŞ KORNA, ÖN TARAFA SOSİS, ARKA ÇANTALAR, BAKIMLARI SERVİSTE YAPILMIŞTIR... 8000 KM DE VİBRASYON 0... İTİNA İLE RODAJI YAPILDI... SADECE ASFALT ZEMİNDE KULLANDIM... 3750 DİYORUM AMA BU SİTEDEN ULAŞAN ARKADAŞLARA İNDİRİM YAPACAĞIM... MSN ADRESİM EMREUZESEN@hotmail.com
cengiz.ipek
30 Kasım 2006, 21:37
Merhaba arkadaşlar;
motoru Anadolu Çetelem'den almıştım ALLAH'a şükür borcu bitti bugün kağıtlarıda geldi gidip işlemleri yaptırmak kaldı anlayamadığım bi konu var muayene süresi uzatılıyor konularına baktım ruhsattan rehinli ibaresini kaldırmaya gidince muayene süresinide uzatırım diyodum servisteki arkadaşlar senin için geçerli değil dediler benim motor 05-09-2005 tescil tarihine sahip yardımcı olursanız sevinirim
aidikurt
30 Kasım 2006, 23:58
aidikurt senin matematik de süpermiş 365-60=295 ha:queen:
baba okan55 dediği gibi 10 gün sis olayını yazmayı unutmuşum:queen:
Sendende bişey kaçmıyor yüzümüze vurmasan olmazmıydı:salut:
alperciğim kornayı nereye ve nasıl monte ettiğini görmemiz lazım... banada bi tane al yaaf, harbiden duyulmuyo uzun yolda..nikelajlısı vardır inşallah...bide ben hala şu resim koyma işini beceremiyorum msnden bana bi yardımcı olursan sevinirim...
baba hepsiburada.com dan sipariş ver 2 güne geliyor sonra bi oto elektrikçisine hemen taktırabilrsin
Siyahİnci
01 Aralık 2006, 00:46
Yaa kardeş ağlama yaa bak kötü oldum şimdi:rendeer:
Şaka bi yana da askerliğin verdiği bir ayrıntı hastalığı olsa gerek.
Bu arada motosikleti satıp model değiştirmeye karar verdim;2005 model 4000'de 4000 bakımı 5 gün önce Altan Motor'da yapıldı.3.350 YTL
0.544.2546700
nurettin_
01 Aralık 2006, 01:22
serdumeny;
radyatörünü yerinden söktürerek zaman kaybetmek istemiyorsan, radyatör delik tıkayıcı al (benzin istasyonlarında bulunabiliyor). radyadör kapağını aç, 3/1 oranında içine dök. sonra motoru çalıştır. boşta iken fanlar açana kadar gaz ver. kısa bir süre sonra, radyatördeki delik tıkanacaktır. herhangi bir sakıncası yok.
nurettin_;
ön freni güçlü sıkarsanız, elbette ki bloke olur. ayak ile basılan arka fren ve el ile sıkılan ön freni en uygun şekilde kullanırsanız motorun zınk diye yerine çakıldığını ve denge kaybının da olmadığını görürsünüz. yalnız bu husus şimdilik tecrübeli sürücü olmayanlar için, düşük hızlarda geçerlidir. bunun en tehlikeli tarafı, hızlı isek ön fren sıkıldığı anda gidon döndürülmesi hatası yapılmasıdır. ön fren sıkıldığında gidon döndürülmemelidir. elbette ki zeminin kuru asfalt olduğu varsayılıyor. bu nedenle, abs ye gerek yok. motorun üzerindeki abs, fren parçasının adı imiş. daha önceleri öyle yazılmıştı. yani fren sistemi abs değil. parçanın adı abs.
Topuzcuğum teşekkürler.
Alper arkadaş şahsında diğer ön cam ve sis farı taktıran arkadaşların dikkatine
Arkadaşlar bende tavsiyeler üzerine bu takımı taktırdım. Çok'ta yakışıklı oldu :cat: ancak ön camın gidona bağlandığı vidalar gidon hareketi ile maalesef depoda yaralanmalar ve boya hasarı yarattı.:pr: Ben bu sorunları vidaların başına lastik geçirerek çözdüm ama depo hasarı duruyor. Bilmem dikkatinizi çekti mi ve üreticiye bu sorunu bundan sonraki üretimde göz önüne almaları için nasıl bir uyarı yapılmalı ?:salut: :silent:
antiachos
01 Aralık 2006, 02:07
regal ile ilgili verilen web sitesine girdim...girmesem daha iyiydi! orda gördüğüm harley ambleminin üstüne yapılmış kolpa görüntülü regal amblemi çok antipatik göründü bana.öyle motora böyle amblem yazıııııııık!
KingoftHeWest
01 Aralık 2006, 12:16
Arkadaşlar.
İstanbulda bu motoru satan bayinin telefonunu varsa internet sitesini alabilirmiyim.
Hatta 1 den fazla bayi ile görüşürsem daha iyi olur.
Dün konu açmıştım ama sağolsun moderatör arkadaş kapattı bu konuya yönlendirdi.
İlk sayfaları okudum orda yazan bayi artık satmıyormuş,224 sayfayı okuyamayacağım kusura bakmayın.
Acil bir durum,şimdiden teşekkür ederim...
Bi el atıverin arkadaşlar,güncel...
EMREUZESEN
01 Aralık 2006, 17:52
ÇANAKKALE VE BALIKESİR BÖLGESİNE MOTORSİKLETİ GETİREBİLİRİM... AÇILMIŞ EGZOSLAR, GÜÇLENDİRİLMİŞ FAR, GÜÇLENDİRİLMİŞ KORNA, ÖN TARAFA SOSİS, ARKA ÇANTALAR, BAKIMLARI SERVİSTE YAPILMIŞTIR... 8000 KM DE VİBRASYON 0... İTİNA İLE RODAJI YAPILDI... SADECE ASFALT ZEMİNDE KULLANDIM... 3750 DİYORUM AMA BU SİTEDEN ULAŞAN ARKADAŞLARA İNDİRİM YAPACAĞIM... MSN ADRESİM EMREUZESEN@hotmail.com
GÖZTEPELİ RAPTOR
01 Aralık 2006, 19:36
arkadaşlar hepinize merhabalar.Benim yine bir sorunum var.yardımcı olursanız sevinirim.geçenlerde işlerimin yoğunluğu nedeniyle motorumu 10 gün kadar kullanamadım.çarşamba günü üzerini açtım çalıştırayım dedim ama tık yok.aküyü açtım.kutup başları oksitlenmiş.sıcak su döktüm yine tık yok.aküyü söktüm şarj ettirdim.ertesi gün aküyü taktığımda marş bir güzel basıyor.hatta motor bir 5-10 saniye çalıştı ve yine stop etti.marşa bastığımda çalışacak gibi oluyor ama çalışmıyor bir türlü.benzini var.acaba diyorum jikleyi çektiğim için motor boğulmuş olabilir mi? eğer boğumadıysa sorun neden kaynaklanabilir? yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden herkese teşekkür eder kazasız ve
" sorunsuz" güner dilerim...
dogma
01 Aralık 2006, 20:23
arkadaşlar hepinize merhabalar.... çalıştırayım dedim ama tık yok.aküyü açtım.kutup başları oksitlenmiş.sıcak su döktüm yine tık yok....aküyü söktüm şarj ettirdim.ertesi gün aküyü taktığımda marş bir güzel basıyor.hatta motor bir 5-10 saniye çalıştı ve yine stop etti.marşa bastığımda çalışacak gibi oluyor ama çalışmıyor bir türlü.benzini var.acaba diyorum jikleyi çektiğim için motor boğulmuş olabilir mi? ...
Göztepeli, bizim motorların jiklesiçok hassastır, bilirsin. Napıcağı pek belli olmaz. Bujiler çok kolay ıslanır. Tavsiyem şu:
-Her zaman çantanda iki buji olsun,
-Eğer teklemeyle biraz çalışıp stop ederse, motorun gövdesinin (veya egzoslar) her iki tarafını elinle kontrol et, bir taraf daha soğuk ise o silindirdeki buji çalışmamıştır. Hemen sök, değiştir.
- Jikleyi hafif çek, gaza hiç ilişme ve bas marşa.:cat:
-Duruma göre iki bujiyi de değiştirebilirsin.
- Bujilerin yenisini al diyenlere inanma, bunlar 10.000 km rahat iş görür.:queen:
NOT: Karaköy'de Selanik pasajının girişinde soldaki dükkandan 25 YTL.ye bir akü şarj cihazı aldım,önümüz kış ne de olsa .. Gayet güzel şarj ediyor.
aidikurt
01 Aralık 2006, 21:38
Topuzcuğum teşekkürler.
Arkadaşlar bende tavsiyeler üzerine bu takımı taktırdım. Çok'ta yakışıklı oldu :cat: ancak ön camın gidona bağlandığı vidalar gidon hareketi ile maalesef depoda yaralanmalar ve boya hasarı yarattı.:pr: Ben bu sorunları vidaların başına lastik geçirerek çözdüm ama depo hasarı duruyor. Bilmem dikkatinizi çekti mi ve üreticiye bu sorunu bundan sonraki üretimde göz önüne almaları için nasıl bir uyarı yapılmalı ?:salut: :silent:
Allah allah ben pek dediğiini anlamadım bende kullanıyorum depoyla falan ılgısı yokkı on camın valla demek ıstedıgını anlayamadım gıdonu hareket ettırınce depoya baya uzak daha acarmısın konuyu?
balikesir
01 Aralık 2006, 21:58
aidikurt arkadaşım siperlik ve sis farlarını bende taktırmak istiyorum ancak bizim buralarda bu malzemeleri temin etmemiz mümkün değil.eğer temin yerlerinin tel.no larını veya irtibat adreslerini web sayfası gibi verirsen sevinirim. mail adresim aliilban@yahoo.com.balikesir
mail adresimde com.dan sonra uzantı yok yani aliilban@yahoo.com şimdiden teşekkürler
KingoftHeWest
01 Aralık 2006, 23:14
Arkadaşlar.
İstanbulda bu motoru satan bayinin telefonunu varsa internet sitesini alabilirmiyim.
Hatta 1 den fazla bayi ile görüşürsem daha iyi olur.
Dün konu açmıştım ama sağolsun moderatör arkadaş kapattı bu konuya yönlendirdi.
İlk sayfaları okudum orda yazan bayi artık satmıyormuş,224 sayfayı okuyamayacağım kusura bakmayın.
Acil bir durum,şimdiden teşekkür ederim...
Bi el atıverin arkadaşlar,güncel...
Güncel......
okan0055
02 Aralık 2006, 02:07
Topuzcuğum teşekkürler.
Arkadaşlar bende tavsiyeler üzerine bu takımı taktırdım. Çok'ta yakışıklı oldu :cat: ancak ön camın gidona bağlandığı vidalar gidon hareketi ile maalesef depoda yaralanmalar ve boya hasarı yarattı.:pr: Ben bu sorunları vidaların başına lastik geçirerek çözdüm ama depo hasarı duruyor. Bilmem dikkatinizi çekti mi ve üreticiye bu sorunu bundan sonraki üretimde göz önüne almaları için nasıl bir uyarı yapılmalı ?:salut: :silent: Nurettin aynı camdan bende taktırdım .. senin dediğin olayı anladım ,alyan vidalar depoya değiyo diye yazmışsın ,senin depo biraz öne monte edilmiş heralde depoyu biraz geri alabilirsen sorun çözülür eğer kurtarmazsa direksiyonu çevirince fazla dönmesini engelleyen bi parça var kilite yakın bi yerlerde o parça aşındıysa haliyle direksiyon fazla dönecektir o zaman da depoya vurabilir ...sen bu dediğim 2 şıkkı bi gözden geçir yine haberleşelim ...yinede tahminim deponun önde oluşundandır..kolay gelsin...:cat:
Alper_tim
02 Aralık 2006, 15:53
Güncel......
dostum burdan bayiler kısmına gir ist. daki bayileri adresleri ve telefonlarını göreceksin kolay gelsin
http://www.yellowrockmotorcycle.com/
aidikurt
02 Aralık 2006, 16:07
Arkadaşlar bugün gene bozulmuş olan fan müşirim Altan motora gelmiş telefon ettim ama Altan motor yanlız ücretli geldi kısa sürede 2-3 defa fan müşirim bozuldu diye garantiden veremezlermiş parasıyla almalıymısım Allah askına 2 sene garanti var boyke bır mantık varmı yav
okan0055
02 Aralık 2006, 18:54
Arkadaşlar bugün gene bozulmuş olan fan müşirim Altan motora gelmiş telefon ettim ama Altan motor yanlız ücretli geldi kısa sürede 2-3 defa fan müşirim bozuldu diye garantiden veremezlermiş parasıyla almalıymısım ücretide 120 ytl miş inanabiliyormusunz ben simdi hesap sormazmıyım bunlardan bu nasıl bi anlayıs anlayamadım
Alper böyle iş olurmu yaa .. demekki yapamıyorlar arızayı ..niye bozulsunki ikidebir fan muşuru o zaman başka bi arıza var motorunda bulup tamir etmeleri lazım.. para falan niye istiyorlar anlamadım çok ayıp yani istesende bozamayacağın bi parça hemde çok pahalıymışş yanii elektirik aksamını komple kontrol ettir konjektördende olabilir fazla cereyan olursa bozulabilir birsürü sebebi var ama sonuçta garantisi devam eden bi motosikletin her şeyini her koşulda tamir etmek zorundalar ... biz çocukken lunaparkta minyatür arabalarla oynardık her seferinde kazanınca adam: hadi bakimm yeter bedavanın bedavası yok derdi... senin iş de buna benziyo birazz . hakkını ara kardeşş ... kolay gelsin..:cat:
nurettin_
02 Aralık 2006, 20:06
Nurettin aynı camdan bende taktırdım .. senin dediğin olayı anladım ,alyan vidalar depoya değiyo diye yazmışsın ,senin depo biraz öne monte edilmiş heralde depoyu biraz geri alabilirsen sorun çözülür eğer kurtarmazsa direksiyonu çevirince fazla dönmesini engelleyen bi parça var kilite yakın bi yerlerde o parça aşındıysa haliyle direksiyon fazla dönecektir o zaman da depoya vurabilir ...sen bu dediğim 2 şıkkı bi gözden geçir yine haberleşelim ...yinede tahminim deponun önde oluşundandır..kolay gelsin...:cat:
Okanciğım iyi akşamlar.
İlgin için teşekkürler.Yarın ilk iş olarak depoyu ve kilidi inceliyeceğim. Sağ ol.:bounce: :rendeer:
rkadaşım . Hani gidonda bir kısım var ya vidası her iki taraftan çıkarılıp
camın gidona bağlanan parçası oraya vidalanıyor. İşte o vidalar direksiyonu sağa sola çevirdiğinde (en sona kadar çevrildiğinde olsa gerek) takılan vidaların başı depoya çarpmış ve yaralamış.
serdumeny
03 Aralık 2006, 03:13
Abiler bende bunu diyordum geçende ama kimse oralı olmamıştı.
Benim ilk radyötör bozulduğunda aykon 2. kere olursa parayla değişir dedi, neyse bu radyötör taş maş gelmiş olabilir. Bunu geçelim ama benimde müşür bozuldu bunun içinde aynısı dendi fuar zamanı regal standında bi yetkili ile görüştüm, hayır alakası yok değişicek tabiki dedi yüzyüzeyken öylemi oluyo, bu insanları anlamak mümkün dil abicim. hakkımızı sonuna kadar aramamız lazım. o zaman parça başına 1 kerelik garanti var yazsınlar .
sarıkayalardan bir yetkili okuyorsa bu forumu cevap yazsın lütfen.
herkeze kazasız belasız sürüşler.
aidikurt
03 Aralık 2006, 03:22
Arkadaşlar merak etmeyin haftaiçi bu konuyu halledicem kolaymı oyle adam kazıklamak 2 sene garantı var ısterse 10 kere bozulsun yapmak zorundalar adam gıbı musır kullansalardı o zaman
Okanciğım iyi akşamlar.
İlgin için teşekkürler.Yarın ilk iş olarak depoyu ve kilidi inceliyeceğim. Sağ ol.:bounce: :rendeer:
rkadaşım . Hani gidonda bir kısım var ya vidası her iki taraftan çıkarılıp
camın gidona bağlanan parçası oraya vidalanıyor. İşte o vidalar direksiyonu sağa sola çevirdiğinde (en sona kadar çevrildiğinde olsa gerek) takılan vidaların başı depoya çarpmış ve yaralamış.
Şimdi anladım kardeş ama bende baktım depoyla o vıdalar arasında 5 -10 cantıme kadadr mesafe kalıyor senın motorun depo onde herhalde
balikesir
03 Aralık 2006, 21:54
motorum beni bugün delirtti.bir haftalık aradan sonra çalıştırmak istedim önceleri öksürdü tıksırdı sonra 10-15 saniye çalıştı ve sonnn.öldür allah birdaha çalışmadı.bujileri söktüm ıslanmış kuruttum taktım yine çalışmadı.aküde sorun yok ama yarım saat marşa basınca garibim aküde bayılmaya başladı.motor rölanti ayarı ile bir ilgisi olurmu varsa rölanti ayarı hangi tarafa çevrilince artar.rölanti ayarını artırmammı lazım.bana yardımcı olan olursa sevinirim.aidikurt arkadaşımdan siperlik ve sis farı satan yerin tel.no larını istemiştim ama görmedi galib. selamlar
emrac
03 Aralık 2006, 23:22
formu yakından takıp ediyorum hepınız ellerıne sagık cok yarrlı bilgiler topladım sizlerden yakınDA ARANIZA KATILIYORUM BİLGİLERİ PAYLAŞMAK ÜZERE SAĞLICAKLA kalınnnnnnnnn:cat:
carvalho
04 Aralık 2006, 10:17
Nazar değmesin havalar mükemmel gidiyor. Pazar günü K.yalı'dan çıkıp İzmit istikametine doğru yol almaya başladım. Her zamanki gibi rotayı önceden belirlememiştim. Gidon nereye dönerse oraya gidecektim ve kendimi Maşukiye'de buluverdim. Mis gibi tabiat kokusu, dere manzarası ile birlikte kiremitte alabalık, kaşarlı mantarları yuvarladım söylemesi ayıp.
Keşke hep birlikte yapsaydık bu aktiviteyi.
Havalar kuru devam ettikçe gezmeye devam...:mrgreen:
Motorumu seviyorum...:cat:
İyi haftalar herkese...
Alper_tim
04 Aralık 2006, 13:19
arkadaşlar merhabalar
ben bu hafta sonu c.tesi çıkarabildim motorumu ve silip temizledikten sora bujilere bi bakayım dedim neyse bujiler normal çıktı ancak porselen kısmı her iki bujininde bayaa bi sararmış olduğunu gördüm yani porselen kısımlar yanmış bu bujiler yaklaşık olarak 2500 km gitti ama 600-700 km de üstünden çıkardığım bujilerde bu haldeydi kullandığım bujiler NGK marka c.tesi yeni aldığım bujilerde NGK marka ve yanlış hatırlamıyorsam cr7hsa buji taktım bakalım bunlar kaç km sora yanacak
benim merak ettiğim bujiler görevini görmeye dewam ediyor ben her ihtimale karşı değiştirdim acaba bunun sorunu ne olabilir bilen var mı
şimdiden sağolun teşekkürler
aidikurt
04 Aralık 2006, 18:24
Beyler bugun sarıkayalardan Yedek parça kısmının sorumlusu Ali Beyle görüştüm dediklerine inanamayacaksınız müşirim 2 kez değiştirildiğinde garanti kapsamından değişmiyormus sadece 1 parcayı 1 kez değiştirebiliyorlarmıs 2 ncı degısımde parasıyla degıstırıyorlarmıs bende kendısıne garantı sozlesmesınde boyle bısey yazmadıgını 2 sene boyunca garantı ıcınde oldugunu yazıyor dedım tuketıcıyı korumaya sıkayet edıcem sızı dedım oda cıdden olmuyor sıstem dahı ızın vermıyor parca cıkısı yapamıyorum ama bı ust yetkılıyle gorusup bana donucegını bıldırdı ve kapadı.İnanabılıyormusunuz adamlar 1 den fazla degıstırmıyor fan musırı ıcınde para ıstıyorlar .Bende bu olayın peşini bırakırsam bana aidikurt demesinler.
Nazar değmesin havalar mükemmel gidiyor. Pazar günü K.yalı'dan çıkıp İzmit istikametine doğru yol almaya başladım. Her zamanki gibi rotayı önceden belirlememiştim. Gidon nereye dönerse oraya gidecektim ve kendimi Maşukiye'de buluverdim. Mis gibi tabiat kokusu, dere manzarası ile birlikte kiremitte alabalık, kaşarlı mantarları yuvarladım söylemesi ayıp.
Keşke hep birlikte yapsaydık bu aktiviteyi.
Havalar kuru devam ettikçe gezmeye devam...:mrgreen:
Motorumu seviyorum...:cat:
İyi haftalar herkese...
baba alıcagın olsun ınsan bi tel falan acardı :salut:
EMREUZESEN
04 Aralık 2006, 18:50
innocentbystander
04 Aralık 2006, 19:30
Gecen hafta butun sayfalari okuduktan sonra cuma gunu hemen kosup Regal Raptor 250 E-9 aldim. Cok uygun bir ilk motorsiklet olduguna ikna olmusum demek ki. Bujileri degistirdim, marsa basar basmaz hemen calisiyor simdi.
http://img286.imageshack.us/img286/9317/dsci0042uk0.jpg
yok mu bu motoru alan? 3000 km de gıcır gıcır.Garajda yatıyor.sadece 3,500ytl
bayideki 5.500 e maloluyor:queen:
cep :05337627780:cat:
balikesir
04 Aralık 2006, 21:12
arkadaşlar ayvalık-altınova'da regal servisi olmadığından yağ değişimini kendim yapacağım fakat yağdeğişim tapası ile dolum yeri hakkında bilgisi olan ve dikkat etmem gereken noktalar varsa söylermisiniz.bu forumu baştan sona okudum bir yerde bu konu ile ilgili bir açıklama vardı ama kaybettim.yağdeğiştirme ile ilgili sayfayı bilen varsa veya bu konuda beni aydınlatan olursa memnun olurum.aidikurt arkadaşımdan siperlik camı ve sis farı için ilgili satıcının tel.no.sunu bekliyorum.sağlıkla kalın
Siyahİnci
04 Aralık 2006, 21:33
Arkadaşlar çok acil nakite ihtiyacım var.2005 4000 km.de Siyah DD 250E-9 bir an evvel satmam lazım.3.150 YTL.
İrtibat.0.544.2546700/Erkin
Not: Noter satışı aynı gün yapılacaktır.
aidikurt
05 Aralık 2006, 00:48
bu ne yav anlasarakmı satıyonuz:mrgreen:
serdumeny
05 Aralık 2006, 02:16
aidikurt sorsaydın eğer yeni müşiri alırsam ne kadar garanti ediceksiniz diye
ne malüm 1 hafta dayanacağı veya biraz daha uzun,
birde madem stand kuruyosunuz müşteri temsilcisi gönderiyosun önce personellerini bilgilendirsinler. satarken ballı ballı... pes abiler pesss.
piyasadan ne alırsanız alın minimum garantisi 2 yıldır bunların yaptığı abest ötesi.
minardi
05 Aralık 2006, 06:42
arkadaşlar merak ettiğim konu hiç şikayetlerizi yellow rocka kendi sitelerinden yazıyormusunuz vede cevap alabiliyormusunuz çünkü bir müşteri şikayet formları var ... yada alan varmı ?
carvalho
05 Aralık 2006, 09:09
baba alıcagın olsun ınsan bi tel falan acardı :salut:
Alper kardeşim, havalar kuru oldukça her hafta sonu bir rota yapacağım Allah'ın izniyle. Paslaşalım muhakkak...
emrac
05 Aralık 2006, 20:48
arkadslar son 3 günüm regalıme kavuşmak için umarım hersey dediğiniz gibi olur:cat:
aidikurt
05 Aralık 2006, 20:49
arkadaşlar merak ettiğim konu hiç şikayetlerizi yellow rocka kendi sitelerinden yazıyormusunuz vede cevap alabiliyormusunuz çünkü bir müşteri şikayet formları var ... yada alan varmı ?
valla oncelikle telefon yoluyla halletmeye calısıcam oda olmazsa maıl yoluyla oda olmazsa kanuni yollarla
EMREUZESEN
06 Aralık 2006, 10:36
aidikurt
06 Aralık 2006, 18:03
Arkadaslar müşir olayı sonunda halloldu musırı degıstırıyorlar Müşteri hizmetlerinden Alper beyle görüştüm durumu anlattım daha once yedek parcadan sorumlu olan Ali Beyle konustugumu ve Ali Beyin beni geçiştirdiğini dile getirdim.Alper beyde ben size 10 dakka ıcınde donucem dedı ve on dakka ıcınde aradı yarın altan motora gıdıp parcayı grantıden degıstırebılırısınız dedi biz Altan motoru arayıp bıldırıcez dedı 10 dakka sonrada ben Altan motoru aradım haber verdılermı dedım hemen haber vermısler yarın gıdıp degıstırıcem valla helal olsun diyorumilgilenen olunca hemen cozuluyor Alper beye cok tesekkurler.Ali Beye gelince 10 dakkada hallolacak bir olayı neden 4 gün boyunca sanki bana eziyet etmek isteyen bi insan edasıyla bu kadar uzattıgını bır turlu anlayamadım.Sanırım anlıyamıyacagımda
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO