PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 [89] 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133

okan0055
11 Kasım 2006, 15:21
Arkadaşlar motosikletinde zincir sorunu yaşayan varmı? zincir sürekli bollaşıyo en sona dayandı artık gerecek yerde kalmadı.. heralde zincir değiş beni diyo.. değiştiren varsa markası fiyatı konusunda bilgilendirirse memnun olurum. egsozlardan bahsediliyo ben kendim deldim çokta hoş oldu .. eski tip egsozu olanlar iki matkap ucunu birbirine kaynak yaptırıp ( 35 santim olması lazım) delebilirler ben artı şeklinde deldim çok tatlı oldu sesi .

Alper_tim
11 Kasım 2006, 16:23
[QUOTE=batista123;486702]Kablo sorununa bişey diyemiyecegım. Ama kesinlikle ısınmaması lazım servise gidip tam manası ile göster. (ne demek bulamadılar bulmalılar....Ali'ye göster bu uretim hatası gibi)
Fazla yakması benimde başıma gelmişti 200 km de yedek depoya düşüyordu (egsozlar değiştirdiğim ve anlamadığım için normal diyordum ama burda 300 km duyunca ....) sorunu Ali Usta buldu debriyaj kacırıyor (kullanım hatası) değiştirdiler sorun bitti. (Su an 265 km de yedeğe geçiyorum.)
Egsoz da kesmek çözüm değil..(bence) git ercana komple değiştir sesi duy....(%10-15 fazla yakmayıda gözönüne al...)
Adi kurt benim motorun sesini biliyor... (Kesin çözüm.)
Cam taktırmadım ama Adikurt'un takdırdığı ,su ana kadar gördüklerimin içinde en iyisi....

Valla ben geçen sene yaz kış devamlı kullandım. butun sene ustu açıktı akşam gelince cok yağmur var ise brandayı seriyordum.. su an tek bir pas bile yokk..
Yapman gereken arada sırada motoru sevecenn okşayacaksın.. :P (ayda veya 1,5 ayda bir yeterli)

Piyasada satılan nikalaj-krom parlatıcı - temizleyiciler var al birtane ve nikalajlı kısımları sıl.
WD40 denen spreyden al ve paslanma ihtimali olan yerlere (vidalar ve özelllikle fanların uzerindeki vidalara hatta fanların içine motor bölümündeki ufak vidalara , amortisör yaylarına , sınyallar üzerinde ve arkasında bulunan vida ve somunlara sık ...
Ayrıca ıyı bir cila (Boya koruma öz olan) depo ve çamurluklara uygula...
Bu sekilde sorun olmaması lazım. Ben oyle yapıyorum.
Lastiklere ise ben ön 2,2 arka 2,5 bar basıyorum
QUOTE]

çok teşekkür ederim arkadaşım:rendeer:
hemen dediklerini uygulayacağım önce şu wd40 pas ilacını bulmam lazım sorada diğerlerini alacağım yaza doğruda buluşmalar olursa RR cılar olarak toplanıp birbirimizi tanımamız lazım bu arada benim motor 2900 km oldu hala vibrasyon war ne iş anlamadım???
herkese hayırlı sohbetler
not: cevap biraz geç oldu her zaman giremiyorum ondan

orhanay
11 Kasım 2006, 20:27
okan0055 kardeş benim zincirde gevsiyor son bakımda altan motorda ustada artık değiştirelim dedi fiyatı 30 ytl imiş

eksozu cıkaran ustanın adı hamdi
telefonu:5355676555

aidikurt
12 Kasım 2006, 14:04
ustanın adı hamdi
küçükyalıda yeri,yer biraz karısık telefonu suan yanımda değil,internet cafeden yazıyorum,benim tel:5056752566 mesaj atarsanız telini size yollarım,veya birkac kişi olursak bulusup beraber gidebiliriz
birde su muayene 3 yıl meselesini sorucam bendede sure bir yıl yazılmıs bu 3 e mi çıkarıldı rica etsem acıklayabilirmisiniz:cat:

Bu linki incele
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=19707

[QUOTE=batista123;486702]Kablo sorununa bişey diyemiyecegım. Ama kesinlikle ısınmaması lazım servise gidip tam manası ile göster. (ne demek bulamadılar bulmalılar....Ali'ye göster bu uretim hatası gibi)
Fazla yakması benimde başıma gelmişti 200 km de yedek depoya düşüyordu (egsozlar değiştirdiğim ve anlamadığım için normal diyordum ama burda 300 km duyunca ....) sorunu Ali Usta buldu debriyaj kacırıyor (kullanım hatası) değiştirdiler sorun bitti. (Su an 265 km de yedeğe geçiyorum.)
Egsoz da kesmek çözüm değil..(bence) git ercana komple değiştir sesi duy....(%10-15 fazla yakmayıda gözönüne al...)
Adi kurt benim motorun sesini biliyor... (Kesin çözüm.)
Cam taktırmadım ama Adikurt'un takdırdığı ,su ana kadar gördüklerimin içinde en iyisi....
Kares bı ara musaıt olursan seıde gotururum kardes sende cam taktırırsın bıde bu arada Ali usta aykondan ayrılıp kendım yer acıcam dıyordu nereye acmıs adresı falan verırımısın

batista123
12 Kasım 2006, 20:29
Barbaros'dan aşağı inerken Atv yi geçince Renault bayi nin ordan darphaneye sapın darpaneyi geçip Ata bloklarından sola girin 300m ileride yol catallasıyor sol tali sokağa girin bir 300 m daha gidin tam orada.
iletişim 0 212 327 72 83 -cep 0535 975 10 82
ha bu arada adresi
Ali Demirtaş
Dikilitaş sk. no 19 Dikilitaş/Başiktaş İst.
dilerim çözüm olur..
Krokiside bir sayfa önde...

aidikurt
13 Kasım 2006, 14:07
Krokiside bir sayfa önde...
eyvallah abi saol.

okan0055 kardeş benim zincirde gevsiyor son bakımda altan motorda ustada artık değiştirelim dedi fiyatı 30 ytl imiş

eksozu cıkaran ustanın adı hamdi
telefonu:5355676555

kac kilometredekı motorun zıncır degıstırıyorsun

orhanay
13 Kasım 2006, 15:08
ben suan 10000 deyim

fedos
13 Kasım 2006, 15:18
Arkadaşlar en yüksek kilometre kaçta bilen var mı ?
merak ettim .

1100GLS
13 Kasım 2006, 17:58
Koruma demiri 100 YTL dir.

www.motohobi.com a bakınız, Ön cam , sis farı ve eksoz açtırma işlemi yapılan yerden temin edebilirsiniz.

Sabit telefon ile ulaşamazsanız, "iletişim" kısmından GSM numarasından arayabilirsiniz.

orhanay
14 Kasım 2006, 12:46
arkadaşlar bende bizim motorun çinden gelen orjinal kullanma kılavuzu var.bujiler hakkında diyor ki:
kışın ve alçak hız kullanımlarında:cr5hsa
normal havalarda ve orta hızlarda:cr6hsa
yazın ve yuksek suratlerde:cr7hsa
kullanın diyor,bununla ilgili detaylı bilgisi olan var mı:?

qrar
15 Kasım 2006, 16:11
merhabalar.
bende RR almayı planlıyorum. yalnız aykon yada sarıkayaların fiyat listesine ulaşamadım. adanada ki bayi 4.500 ytl fiyat çekti.(herşey dahil ve nakit olursa, kredikartı tek çekim dahi değil)
istanbuldaki bayilerde son fiyat durumu hakkında bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatsın. hoşçakalın.

aidikurt
15 Kasım 2006, 20:12
merhabalar.
bende RR almayı planlıyorum. yalnız aykon yada sarıkayaların fiyat listesine ulaşamadım. adanada ki bayi 4.500 ytl fiyat çekti.(herşey dahil ve nakit olursa, kredikartı tek çekim dahi değil)
istanbuldaki bayilerde son fiyat durumu hakkında bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatsın. hoşçakalın.
Kardeşim almaya niyetin vars sarıkayaların sitesine gir bayilerin telefon numaralarına ordan ulaşabılrısn ara ve son en mantıklısı bu en dogru bılgıyı bu sekılde alırsın

Cry
17 Kasım 2006, 14:00
Grar kardeş aykon kapandı sen sarıkayalardan bak...

coldfire
17 Kasım 2006, 22:45
arkadaşlar izmirde ön cam nerde taktırabilirim bilen varmı?

nurettin_
18 Kasım 2006, 00:23
Arkadaşlar selam. forumu okurken yedek depoya geçiş Km ' leri okudum .Arkadaşlar ben yedek depo dahil yaklaşık 450-460 km yapıyorum. Tabii hep tek kişi biniyorum.Fazlada basmıyorum yani 100-110 km arası hızda kullanıyorum etkisi var mı bilmiyorum.:)

watercolours
18 Kasım 2006, 06:23
Valla çok iyi diyorum.

Alper_tim
18 Kasım 2006, 12:14
Arkadaşlar selam. forumu okurken yedek depoya geçiş Km ' leri okudum .Arkadaşlar ben yedek depo dahil yaklaşık 450-460 km yapıyorum. Tabii hep tek kişi biniyorum.Fazlada basmıyorum yani 100-110 km arası hızda kullanıyorum etkisi var mı bilmiyorum.:)

walla duyduğum en iyi km yokuş aşşağı giderken kontak mı kapatıyosun yoksa :silent:
bizi bilgilendir yedek depo ya geçişim sanırım 280-290 km arası benim acaip yakıyo ocağıma incir ağacı dikti walla :mrgreen:

hakinen
19 Kasım 2006, 01:14
alper seninki gene iyi ben 106kg 200km filan yapiyor.senin fazla yakmanin nedeni sogukta fazla gezmen olabilir bi dusun derim:mrgreen:

mes
19 Kasım 2006, 20:46
http://img67.imageshack.us/img67/9991/dsci0040in9.jpg

gıpgıcır Raptor class'ımı 3,500 ytl ye bırakırım.İsteyen varsa cep:0533 762 77 80.....siyah 3000 km de kapalı garajda yatıyor.

fedos
20 Kasım 2006, 12:46
walla duyduğum en iyi km yokuş aşşağı giderken kontak mı kapatıyosun yoksa :silent:
bizi bilgilendir yedek depo ya geçişim sanırım 280-290 km arası benim acaip yakıyo ocağıma incir ağacı dikti walla :mrgreen:

bende 290 -300 km arası yedeğe geçiyorum
bi 50-60 km de öyle gitsek,
km de 85-90 yenikuruş yakmış oluruz , fena değil bence

Alper_tim
20 Kasım 2006, 12:49
bu alet garajda yatar mı beaaa:queen: :queen:

mes
20 Kasım 2006, 19:44
altında dl 650 v strom olursa,bu garajda yatar sevgili arkadasım:queen:

hakinen
21 Kasım 2006, 01:00
alper gel bizim garaj kapali yatir dedik yaa.hem az yakmis olur:queen:

GÖZTEPELİ RAPTOR
21 Kasım 2006, 19:33
arkadaşlar...geçenlerde birkaç sorunumu yazdım ama gelen cevaplar beni pek tatmin etmedi.motorum çok yakıyor.hesapladım km de 13-14 kuruş yakıyor.ne yapabilirim? 2500 km bakımına götürdüm...problem göremedik dediler.senkron ayarından ve ayrıca debriyaj ile ilgili bir kaçırma sorunundan bahsediliyor? acaba yaptırsam mı? yaptırırsam garanti açısından problem olur mu? bir de arkadaşın bir tanesi bir zincir fiyatı yazmıştı...30-40 mıydı yoksa ben mi yanılıyorum? zincirden epey şakırtı geliyor ne yapılabilir? izmir de adam gibi bir motor ustası bilen yok mu? motorun her tarafından şakırtılar cızırtılar geliyor deli oluyorum yahu...

McZeytin
22 Kasım 2006, 01:28
Evet arkadaşlar en sonunda bende kavuştum yeni sevgilime. Siyah istiyodum açıkçası ama gri kalmış siyah içinde +800YTL dediler yeni sipariş olacağı için bende griyi beğenmedim değil açıkçası... Bu arada kilometre saatime göre 1000km. doldu ama hala biraz vibrasyon (normal olarak devir yükseldikçe ama rahatsız edici düzeyde) var ve motor tam açılmadı gibi. bir iki sorun olacak bu arada

1)Ataköyde oturuyorum 1000km bakımına en yakın nerede götürebilirim... Sarıkayaların sitesindeki servisler hala çalışıyorlar mı??
2)Motoru boş vitese atarken ben mi zorlanıyorum? Bir kez basıp 1. vitese atıyorum bir kez çekip 2. vitese atıyorum,sonra bir kez basıp tekrar 1'e düşüyorum diyelim bu sırada boşa almak istersem yarım yukarı çekmem gerekiyor taa ki boşta ışığı yanana kadar. Sizde de böyle mi?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...

nurettin_
22 Kasım 2006, 01:48

valla arkadaşım kontak falan kapattığım yok ama ben hep böyle olduğunu sanıyordum her keste fazla yaktığını duyunca açıklamak istedim. Tabii bir ara bayağı fazla yakıyordu ustama söyleyince karbüratöre bir göz atıp tabii ki fazla yakar deyip, basit bir ayar yaptı.
Yalnızca motorun sesi son bir haftadır değişmiş ve adeta araba gibi ses çıkarıyor. Bir ara da gazı sona kadar açıp motoru bağırttığım halde 20 ' nin üstüne çıkmadı ve yaklaşık 30 dakika sonra birden eski haline döndü.nedenini bilecek biri var mı

Alper_tim
22 Kasım 2006, 10:05
valla arkadaşım kontak falan kapattığım yok ama ben hep böyle olduğunu sanıyordum her keste fazla yaktığını duyunca açıklamak istedim. Tabii bir ara bayağı fazla yakıyordu ustama söyleyince karbüratöre bir göz atıp tabii ki fazla yakar deyip, basit bir ayar yaptı.
Yalnızca motorun sesi son bir haftadır değişmiş ve adeta araba gibi ses çıkarıyor. Bir ara da gazı sona kadar açıp motoru bağırttığım halde 20 ' nin üstüne çıkmadı ve yaklaşık 30 dakika sonra birden eski haline döndü.nedenini bilecek biri var mı

bende bi ara karbüratöre baktırayım o zaman belki düzelir :silent:
motor soğuk yada debriyaj kaçırmış olabilir aklıma başka bi problem gelmedi dostum:pale:

Evet arkadaşlar en sonunda bende kavuştum yeni sevgilime. Siyah istiyodum açıkçası ama gri kalmış siyah içinde +800YTL dediler yeni sipariş olacağı için bende griyi beğenmedim değil açıkçası... Bu arada kilometre saatime göre 1000km. doldu ama hala biraz vibrasyon (normal olarak devir yükseldikçe ama rahatsız edici düzeyde) var ve motor tam açılmadı gibi. bir iki sorun olacak bu arada

1)Ataköyde oturuyorum 1000km bakımına en yakın nerede götürebilirim... Sarıkayaların sitesindeki servisler hala çalışıyorlar mı??
2)Motoru boş vitese atarken ben mi zorlanıyorum? Bir kez basıp 1. vitese atıyorum bir kez çekip 2. vitese atıyorum,sonra bir kez basıp tekrar 1'e düşüyorum diyelim bu sırada boşa almak istersem yarım yukarı çekmem gerekiyor taa ki boşta ışığı yanana kadar. Sizde de böyle mi?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...

1-walla dostum bende bakırköyde oturuyorum ancak sanırım topkapıda bi servis var ama ben hiç gitmedim ben maslakda Katrancı die bi servis var ben oraya götürüyorum ama BMC servisini ayrıca motor servisi olarak kullanıyolar ve sorup öğrendiğim kadarıyla bu bizim motoru hiç dağıtıp toplamamışlar kartalda ise Altan motordan bahsediliyor ve çok iyi oldukları söyleniyor sarıkayaların sitesinde ise onlar yetkili servis olarak gözükmüyor denizliyi arayıp bi öğrenmek lazım aslında
2-dostum ilk zamanlar boşa geçme problemi oluyor sora sora düzeliyor merak etme vites 1 deyken hafif yukarı kaldırdığında boşa geçer yada 2. vitesteyken hafif aşşağı indirince boşa geçer tabi lambadan kontrol etmeyi unutma :wiinkk:
tüm dostlara keyifli sürüşler:rendeer:

okan0055
23 Kasım 2006, 12:25
Arkadaşlar ,zincir değişimi için ustama gittim çok kaliteli bi zincir vardı ama boydan kurtarmadı, mecburen eski zincirimi takmak zorunda kaldım, 2 bakla aldıktan sonra tabiki.. motorların üzerindeki orijinal zincirler 5000 km den sonra uzama yapıyor, bu yüzden değiştirmekte fayda var... Eski rus motorlarının zincirlerini çok methediyorlar, ömürlükmüş ben buldum ama 1 tane vardı kısa geldi ilave için 1 tane daha bulmam gerekiyo araştırıyorum bulunca taktıracam... ayrıca benzin filtresi taktırdım ,şeffaf en azından görüyosun ne geldiğini karbüratöre , motorun çalışmasındaki tekleme kesildi ... benzinlerde her türlü pislik var dikkatli olun derim...

turlabo
23 Kasım 2006, 17:57
ben de dün izmir-aydın-izmir yaklaşık 250 kilometre yol gittim ve yakıt ölçümüne dikkat ettim.tam 0,124 ytl yaktı çok bence motor 4300 km de.urlada iyi bir usta varmış.hem anlaşmalı servismiş.bir de onu deneyeceğim bakalım

aşağıdaki linkte en küçük R&R ci var

sonyakuza
24 Kasım 2006, 00:43
herkeze selamlar arkadaşlar yeni motosikletine kavuşan dostlarada hayırlı olmasını dilerim bildiğiniz gibi uzun zamandır formu takip etmiyorum ama şuan biraz yazılarınızı okuma fırsatı buldum hala yakıt sorunlarınız devam ediyor cevabıda servislerde bulabilirsiniz ben bir süre bunun takipcisi olmuştum bildiğim kadarıyla eksozdan kaynaklanıyor kesik şeklindeyse yakıt olayını etkiler bir diyeri buji kablosu veya ateşleme dinamosu gereken elektiriği vermezse yakıt sarfiyatı olur başka bir sebeb karbüratördeki hava ayarından oluşur yani bir çok sebebi var oyüzden servisler çözüm olmak zorunda umarım çözümlerinize kavuşursunuz.ben aykondan ayrıldığımdan beri bir işe başlamadım açıkcası biraz tatil yaptım şuandan itibaren bir iş arayışına başlayacağım umarım bulacağım iş motosiklet işi olur ama kısmete nevarsa onu alacağız hayırlısı bakalım arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun allaha emanet olun.

ferrari_gani
24 Kasım 2006, 01:30
arkadaşlar şu anki regal raptor DADYW DD250 E-9 CLASS (uzun olan sanırım bu) fiyatı ne kadar gaziosmanpaşaya sordum 5200 dediler internette 4800 gördüm kafam karıştı acaba bana mı giydirmeye çalışıolar şu anki fiyatı nekadardır bilen warsa söyleyebilir mi

birde sorum şu olacak bikaç motor arasında kaldım gerçi cruiserlerde güç fazla beklenmez ama 0-100 hızlanması nasıldır yani yaklaşık kaç sn sürüyo ve son hızı nekadardır? (hoş broşüründe 105 km/h yazıo ama)

Raptor_SS
24 Kasım 2006, 10:39
http://urun.gittigidiyor.com/Regal-R...0QQidZZ2798339

Arkadaşlar motorumu satıyorum ilgilenenler 505 688 0774

aidikurt
24 Kasım 2006, 15:21
arkadaşlar şu anki regal raptor DADYW DD250 E-9 CLASS (uzun olan sanırım bu) fiyatı ne kadar gaziosmanpaşaya sordum 5200 dediler internette 4800 gördüm kafam karıştı acaba bana mı giydirmeye çalışıolar şu anki fiyatı nekadardır bilen warsa söyleyebilir mi

birde sorum şu olacak bikaç motor arasında kaldım gerçi cruiserlerde güç fazla beklenmez ama 0-100 hızlanması nasıldır yani yaklaşık kaç sn sürüyo ve son hızı nekadardır? (hoş broşüründe 105 km/h yazıo ama)

ya anlamadıgım cruiser alıyorsun 0-100 km hızlanması kaç saniye diye soruyorsun:pr: :pr:
son hıza gelınced 130 140 goruyor goruyor ben 2 kısı 130 1 kısı 140 gordum ıbrede aa baazıları 130 en fazla goruyor..

orhanay
24 Kasım 2006, 16:19
arkadaslar sizlerle bir sorunu paylaşmak istedim
beni regalin on fren sisteminde bir sorun oluştu,serviste sarıkayalar dan parça istedi ve gelen cevap sizin motor 10.000 km yi geçmiş artık arızalar olması normal km niz cok fazla garantiden değiştiremeyiz.
böyle bir cevap mı olur arkadaslar garanti süresi 2 yıl ise 2 yıldır.
ayrıca fren sistemi tamamen motorun bir mekanik sistemi zorla elimizle bozamayız ya!
bu konuda ne tavsiye edersiniz, ben tüketüci ve rekabeti koruma genel müd. şikayet etmeyi düşünüyorum siz ne dersiniz?

watercolours
24 Kasım 2006, 19:42
Yuh, 10bin kilometre sonra at diyor yani Sarıkayalar, öyle mi?
Km sınırı belirtilmediği sürece 2 yıl boyunca garanti kapsamındadır. Sen şikayetini yap beklemeden.

lunatic
24 Kasım 2006, 21:52

Aşağıdaki sayfadan mesajımı oku içinde var. Bayie gelen faxta bizzat gördüm. Artık şu motoru bukadar övmesek mi ne. Adamlar zaten fırsat kolluyo. Kışın kışın zammı olurmuş. Sen yine stoğunda olan bayisine bak. eski fiyattan verebilirler.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18557&page=219&highlight=dadyw+hakk%FDnda

batista123
25 Kasım 2006, 00:07
beni regalin on fren sisteminde bir sorun oluştu,serviste sarıkayalar dan parça istedi ve gelen cevap sizin motor 10.000 km yi geçmiş artık arızalar olması normal km niz cok fazla garantiden değiştiremeyiz.
ayrıca fren sistemi tamamen motorun bir mekanik sistemi zorla elimizle bozamayız ya!
bu konuda ne tavsiye edersiniz, ben tüketüci ve rekabeti koruma genel müd. şikayet etmeyi düşünüyorum siz ne dersiniz?

Boyle bir sey olamaz daha geçen gün Ali fan müşirimi garantiden değiştirdi.. Bence bu servisin sorunu .... Ali ustaya bir telefon acın sorun danısın yardımcı olur zannederim..... (Bu arada benim motor da 10800 oldu). bir kaç sayfa geride teli vardı...

Hız soran arkadas max hız 140 görüyor ama cok zorlarsan standart hızı 120-125 bu arada hiç saniye tutmadım:-)

TUNCAY dilerim gönlünce bir iş bulursun.....

Raptorsss hayırdır ne alıyorsun.......

ferrari_gani
25 Kasım 2006, 02:40
aidikurt ve batista cvplarınız için teşekkürler

mesajımda da yazdıım gibi cruiserlerden fazla güç beklenmez ama araştırmalarımda bu soruya cvp bulamadım o yüzden sordum

sormadaki asıl amacım şu
yani yolda bi aracı sollamak istediğimizde uzun bi düzlük beklememize gerek warmı yoksa yeterince çabuk ivmeleniyo mu?

tekrar teşekkürler & ii akşamlar

BABAADAM
25 Kasım 2006, 14:36
arkadaşlar selam....

sarıkayaların sitesini bulamıyorum.motorlarımızla alakalı servis,bayiler, parça, teknik bilgi alabileceğimiz neresi var.......
yardımcı olursanız sevinirim...
herşey gönlünüzce olsun............

taylo
26 Kasım 2006, 01:54
merhabalar ve garanti konusun da yanılmayın genelde 2yıl 30.000 km dir ama hangisi önce dolarsa siz yinede garanti kağıdına iyi bakın. eğer 2 yıl ve 30.000 km ise işinizi yaptırın ve hayırlı işler deyin gidin yalnız fren balataları garantiye genelde girmez.kazasız belasız sürüşler.

orhanay
26 Kasım 2006, 18:39
babaadam(sevgili zafer abi) abi bide www.yellowrockmotorcycle.com sitesini bi dene abi

aidikurt
26 Kasım 2006, 20:41
Boyle bir sey olamaz daha geçen gün Ali fan müşirimi garantiden değiştirdi.. Bence bu servisin sorunu .... Ali ustaya bir telefon acın sorun danısın yardımcı olur zannederim..... (Bu arada benim motor da 10800 oldu). bir kaç sayfa geride teli vardı...

Hız soran arkadas max hız 140 görüyor ama cok zorlarsan standart hızı 120-125 bu arada hiç saniye tutmadım:-)

TUNCAY dilerim gönlünce bir iş bulursun.....

Raptorsss hayırdır ne alıyorsun.......
Arkadaşlar fan muşiri arızalanları sevındırıcek bı haberım var benım tam 3 kez fan musırım bozuldu artık sorun cozuldu yapıcagınız cok basıt fan musırıne role baglattıracaksınız bu cozumu eskı oto elektrıkcısı olan amcam buldu bılgınıze onlarda eskıden fan musırı bozulan araclara role eklerlermıs musır sıstemıne bıda bu dert olmazmıs cok onemli bilgi bi yere not edin.

serdumeny
26 Kasım 2006, 23:37
arkadaşlar hepinize selam
benim radyötör 5000 km civarında delinmişti garantiden değişti (veya tamir edildi bilemiyorum), 7900 km deyim yine ufak bi sızıntısı var değişcekmi (yoksa tamir edilip gönderilecekmi) bilmiyorum. sizce fan müşürü bozulması sonucu motorun ısınması (ki bu havada fanlar ne derece önemli bilmiyorum) radyötörün delinmesini etkilermi yorumlarınızı bekliyorum
teşekkürler.

aidikurt
27 Kasım 2006, 00:45
kardes kusura bakma ama seni yemişler bizim motorlarda 2 sene veya 30.000km garantisi var hangisi once dolarsa hemen şikayette bulun

Siyahİnci
27 Kasım 2006, 02:20
Arkadaşlar geçenlerde sol elciğin ucundaki krom parça kaybolmuştu.Akabinde Perşembe sabahı da TEM'de giderken hava filtresinin krom kapağı düştü.Tabii garantiden değişmedi Altan Motor'la görüştüm Sarıkayalar'dan sipariş ettiler.Cumartesi günü 4000 bakımına gittiğimde takıldı.Sipariş edilen iki parçanın fiyatı 55 YTL idi.Durduk yere 55 YTL gitti.Siz siz olun tornavidayı elinizden düşürmeyin.Aklınıza geldikçe gevşemesi muhtemel yerleri sıkın.Bakıma verdiğim paraya değil de o iki parçaya haybeden verdiğim paraya acıdım doğrusu.:(

aidikurt
27 Kasım 2006, 18:00
http://images.hepsiburada.com/assets/OA/200/otm311120.jpg
STEBEL NAUTİLUS MOTORSİKLET İÇİN DAR TİP KORNA 311120
http://www.hepsiburada.com//productDetails.aspx?CategoryId=253701&productId=otm311120
Arkadaşlar kornayı aldım taktım valla herkese tavsıye ederım mutlaka ama mutlaka alın cuku ustundekı kornayı kımse duymuyor bunu takınca bu dertten kurtulucaksınız

okan0055
27 Kasım 2006, 18:42
alperciğim kornayı nereye ve nasıl monte ettiğini görmemiz lazım... banada bi tane al yaaf, harbiden duyulmuyo uzun yolda..nikelajlısı vardır inşallah...bide ben hala şu resim koyma işini beceremiyorum msnden bana bi yardımcı olursan sevinirim...

aidikurt
28 Kasım 2006, 00:40
alperciğim kornayı nereye ve nasıl monte ettiğini görmemiz lazım... banada bi tane al yaaf, harbiden duyulmuyo uzun yolda..nikelajlısı vardır inşallah...bide ben hala şu resim koyma işini beceremiyorum msnden bana bi yardımcı olursan sevinirim...

Kardeşim ön tarafa monte ettim resimlerini cekince koyarım.Ben siyahını aldım gayet ıyı nıkelajlıya gerek yok

Tango
28 Kasım 2006, 21:01
Arkadaşlar regalimi haziran ayında aldım ve bütün yaz boyunca 4 ay
sorunsuz kullandım.Yaz bitince regalimin altına tahta koyarak üstüne çıkardım ve yan ayağının üstünde 8 ay duracak sekilde bıraktım.Sizlerdem istediğim bizim regallere göre sehpalar varmı veya yapan varmı.Yazlık uzak olduğu için motoru yerini değiştirmeye gidemiyorum.Tekerleklerini yerden kesip havada bırakmak istiyorum.Bana yardımcı olursanız memnun olurum.

aidikurt
28 Kasım 2006, 22:10
Arkadaşlar regalimi haziran ayında aldım ve bütün yaz boyunca 4 ay
sorunsuz kullandım.Yaz bitince regalimin altına tahta koyarak üstüne çıkardım ve yan ayağının üstünde 8 ay duracak sekilde bıraktım.Sizlerdem istediğim bizim regallere göre sehpalar varmı veya yapan varmı.Yazlık uzak olduğu için motoru yerini değiştirmeye gidemiyorum.Tekerleklerini yerden kesip havada bırakmak istiyorum.Bana yardımcı olursanız memnun olurum.
Valla ben baktım ama bızım motora uygun sehpa bulamadım zaten bulsamda söylemezdim nerden alabileceğini :)sen sehpayı falan bosver bak motoruna bınmezsen sana kuser seker adam olmayın yavv ben bıle uzuluyorum motorlarınıza bınemyınce yaz kıs bınebılırsın kar ve cok yagmur camur olmadıgı surece buda turkıyede tas catlasın 60 gundur 10 gün sis falanda umutmamak lazım :cherry:
365-60-10=295 gün binebilirsin sehpaya falan alma yavvvvvvvvvvvv:pr: