Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
muhendis1959
15 Ağustos 2006, 10:59
bozarım abi ben :cherry: :cherry: aynı sorun tekrarlıyordu artık olmayacak.
dediğin gibi el memleketlerde bir telefon müslüm abi ve aksu 15-20 dk içinde hazır da bekleyen bir servis ayarladılar. ikisine de tekrar tekrar çok teşekkür ederim.
arkadaşlar dün bir suzuki intruder buldum çok uygun fiyata onu alacağım benim motor satılık haberiniz olsun
Haydaaa Erdem bizden ayrılmıyorsun değilmi? Motorunu satma kararını yeniden gözden geçir derim ben, bide suzuki yi kaça buldun.:pale:
erdem.gunduz
15 Ağustos 2006, 12:22
Haydaaa Erdem bizden ayrılmıyorsun değilmi? Motorunu satma kararını yeniden gözden geçir derim ben, bide suzuki yi kaça buldun.:pale:
abi sadece motoru değiştiriyorum sizlerden niye ayrılayımki. Regali bıraktım diye siz beni topic den kovmadıktan sonra ben bir yere gitmem :cherry: :cherry:
satma kararımı gözden geçirmeme gerek yok çünkü birçok kişi biliyor be yılı geçirmek için aldım ben 250cc yi. hep geçmek istediğim makina da suzuki intruder 800 idi. supereva dan bir arkadas tarz değiştirdiği için 600 lük intruderını satılığa çıkarınca bende onu almaya karar verdim. 95 model 43.000 km de
demonicdreams
15 Ağustos 2006, 13:26
motoruna şu ana kadar sibop ayarı yapılan varmı yazarsanız öğreniriz.4000 bakımı için Katrancı'ya gittiğimde genel bakım yaptıklarını, sibop ayarını da yaptıklarını söylemişlerdi bana. Ne derece sağlıklı bir sibop ayarı olduğu konusunda bir fikrim yok. Tek bildiğim Sipob kapağının üstünde beyin dedikleri yeri aşırı ısıdan koruması konmuş olan kapağın artık orada olmadığı. Arayıp sormayı düşündüm ama ben farkettiğimde üzerinden 1500 km geçmişti. Bir kapak işte... kesin kaybolmuştur diye düşündüm. Bu kapağın önemi ne derecededir, bir bilen varsa yazsın, çünkü anında önlem almam gerekebilir. Emin değilim.
Y.E.D
15 Ağustos 2006, 13:40
vehbi karakaya, maltepeli.meslek ferforje demir doğrama mator RR 250. bu arkadaşlık gurubuna katılmayı ve faydalı olabileceğimiz her konuda arkadaşların yanında olmaya çalışırız,sevgiler saygılar.
hunluata
15 Ağustos 2006, 13:45
Teşekkürler,
Ben yine de bir günde +300 km lik seyahat performansını motor ve sürücü açısından merak etmekteyim. Böyle bir deneyimi olan varsa (ki yazılanlara göre var) RR performansı ve sürücü konforu açısından deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Hatta karşılaştırmalı olursa (örneğin aynı ya da yaklaşık hacimli endurolara göre avantaj-dezavantaj) çok da bilgilendirici olacaktır.
Arkadaşlar paylaşmazsa canları sağolsun ::sefereee
Sevgiler..
Arkadaşım 2 kere kırklareli yaptım motorumla. Hala aldığım zevk damağımda. Şimdi iğneadaya kamp organizasyonlu gezi planlamayı düşünüyorum. Yokuşlarda falan asla bayılmıyor, otobanda 140 km görüyorsun ama ben 100-110 tavsiye ediyorum. Birde benim motorum km saatinde mile/h yazıyor. Demek ki 140 km den fazla gitmiş:queen:
erdem.gunduz
15 Ağustos 2006, 14:39
Teşekkürler,
Ben yine de bir günde +300 km lik seyahat performansını motor ve sürücü açısından merak etmekteyim. Böyle bir deneyimi olan varsa (ki yazılanlara göre var) RR performansı ve sürücü konforu açısından deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Hatta karşılaştırmalı olursa (örneğin aynı ya da yaklaşık hacimli endurolara göre avantaj-dezavantaj) çok da bilgilendirici olacaktır.
Arkadaşlar paylaşmazsa canları sağolsun ::sefereee
Sevgiler..
en son ben geçen hafta sonu ankaraya gittim. yaklaşık 430 km
cumartesi sabah 06:00 gibi bostancıdan yola çıktım 100 km sonra TEM izmit çıkışındaki mcdonalds da kahvaltı yaptım. bir sonraki molayı kaynaşlı çıkışından hemen önceki yerde yapmayı planlıyordum ama gerede deki metro dinlenme tesilerine kadar ihtiyaç hissetmedim yaklaşık180-190 km hiç durmadan gitmiş oldum. yakıt ihtiyacı doğmasa bir sonraki konaklama noktasına kadar gidecektim. yani ankaraya 2 molayla gitmiş oldum.
ancak hiç bir zaman cruiser ile enduronun uzun yolda sürücü konforu kıyaslanamaz. her zaman için endurolar daha konforludur. ikisinin tarzı tamamen farklı. bu ikiside meyva olmasına rağmen elma ile armudu kıyaslamak gibi birşey bana göre
Freak
15 Ağustos 2006, 15:03
arkadaşlar dün bir suzuki intruder buldum çok uygun fiyata onu alacağım benim motor satılık haberiniz olsun
RR kaleleri düşmeye mi başlıyor? :)
Servisten bunalan motoru satıp kurtuluyor galiba ;)
nmurataydin
15 Ağustos 2006, 15:41
arkadaşlar RR nin klibi....
http://www.youtube.com/watch?v=1BsEQ8ae-Fk
erdem.gunduz
15 Ağustos 2006, 17:25
yok ya benimki servisle alakalı değil. zaten alırken de bu sene kullanıp satacağım demiştim. daha yüksek cc bir makina almak baştan beri hedefti zaten.
şimdide bir arkadaş kendi motorunu değiştiriyor, satacağı motor da benim aradığımın bir alt modeli ama iyi fiyatla alacağım.
muhendis1959
15 Ağustos 2006, 18:45
Satacak ama sonra pişman olacak.:cat: :cat:
dishchy
15 Ağustos 2006, 19:33
Arkadaşlar bu motorların sibop ayarları ile ilgili olarak İzmirde yapan/yaptıran var mı? Tavsiye edebileceğinizbir yer varsa bende baktırmak istiyorum...
gyazici
15 Ağustos 2006, 22:26
Y.E.D hoşgeldin aramıza galiba biz kastroya giderken sabah gülsuyu köprüsünün ordaki petrol ofisinde karşılaşmıştık yanlış hatırlamıyorum inşallah
sevgili carvalho bir kere iğneadaya yüklü ve artçıyla gittim,kastroda belimize kadar suyun içine girdik(gelen arkadaşlar o anı unutmamışlardır:)) en son 15-30 temmuz arası olan yıllık iznimi motorla ayvalığa giderken kullandım,istanbula dönüşte bir motoguzzi nevada,bir honda transalp,veee bendeniz REGAL RAPTOR ile döndük,hacimce RR den oldukça güçlü motorlarla gittiğim içi benim motoru biraz sıkıştırmam gerekti ve hiçbir sorun yaşamadım,konfor olarak ise RR nin diğer adı yürüyen koltuktur:)
bakımını güzel yaptığın ve en önemlisi elinde anahtar motorunu kendin kontrol ettiğin sürece sorun yaşamayacağını umuyorum(istanbuldan ayvalığa çıkış gidiş-dönüş ve oradaki gezmelerimle beraber 1250 km yol yaptım)
Can.
15 Ağustos 2006, 22:32
Şöyle deme arkadaşım kızacaklar sonra.
Hevesini alan satıyor diyelim şuna:cat:
gyazici
15 Ağustos 2006, 23:01
yahu freak in bujilerini falan çalalım geceleyin,düşmedik abicim yıkılmadık ayaktayız!!!!!!!:):):)
bak Can'a daha kibarcasını söylüyor,bu arada can resimdeki senin motr mu çok şık
Can.
15 Ağustos 2006, 23:13
yahu freak in bujilerini falan çalalım geceleyin,düşmedik abicim yıkılmadık ayaktayız!!!!!!!:):):)
bak Can'a daha kibarcasını söylüyor,bu arada can resimdeki senin motr mu çok şık
Bu benimki. önceki 1000RR Fireblade'di.
Arkadaşlar Kastro ekibini toplayın da Beşiktaşda bir çay içip sohbet edelim.
Özledim sizleri...
Grave hani sende 600F alacaktın nerelerdesin??
muhendis1959
16 Ağustos 2006, 11:31
arkadaşlar RR nin klibi....
http://www.youtube.com/watch?v=1BsEQ8ae-Fk
Helal olsun yahu bunları nereden buluyorsunuz size şaşırıyorum, çok hoşuma gitti:cat: :cat:
freeman
16 Ağustos 2006, 12:34
2005 model 6000 km deki kırmızı regalimi satıyorum
acil olduğu için uygun fiyata vericem.
ilgilenenler ceylanilkay@yahoo.com dan ban ulaşabilir.
crea
16 Ağustos 2006, 13:11
En Sonunda Forum Duzeldi. Dogru Duzgun Takip Edemiyordum.. Bu arada arkadaslar Edirne olan yokmu Regalci? Bi goreim bi sesini duyayim su makinanin.
erdem.gunduz
16 Ağustos 2006, 13:42
Müslüm abicim 250cc de kalacak olsam kesinlikle satmazdım. genel olarak motordan memnunum. sadece 250cc ve 17HP bana yetmiyor. zaten alırken de bunu düşünerek almıştım. bu yazı geçireyim seneye büyük makina alırım düşüncesindeydim. son iki uzun gezim (bolu kartalkaya ve ankara) makinanın kapasitesinin bana yetersiz olduğunu kesinleştirdi. almak istediğim makine de 1. sırada suzuki intruder 800 idi. izmirden bir arkadaşımız 600' ünü (45 HP) satıyor temiz ve uygun fiat olunca kaçırmadım onu aldım.
iki makine arasındaki kapasite farkını gözönüne alınca pişman olmam söz konusu değil. ama her zaman küçük makine almak isteyene Regali tavsiye ediyorum.
lautreamont
16 Ağustos 2006, 13:47
Bence olmayacak :) Raptor çook iyi makina ama şehir içi için. Uzunyolda Erdemi ne kadar zorladığını, nasıl tehlikeye soktuğunu ben gözlerimle gördüm...
muhendis1959
16 Ağustos 2006, 19:29
Müslüm abicim 250cc de kalacak olsam kesinlikle satmazdım. genel olarak motordan memnunum. sadece 250cc ve 17HP bana yetmiyor. zaten alırken de bunu düşünerek almıştım. bu yazı geçireyim seneye büyük makina alırım düşüncesindeydim. son iki uzun gezim (bolu kartalkaya ve ankara) makinanın kapasitesinin bana yetersiz olduğunu kesinleştirdi. almak istediğim makine de 1. sırada suzuki intruder 800 idi. izmirden bir arkadaşımız 600' ünü (45 HP) satıyor temiz ve uygun fiat olunca kaçırmadım onu aldım.
iki makine arasındaki kapasite farkını gözönüne alınca pişman olmam söz konusu değil. ama her zaman küçük makine almak isteyene Regali tavsiye ediyorum.
Erdem suzuki hayırlı olsun allah kaza bela vermesin, ama sen yinede bu motoru Altan motora sormadan alma çünkü onlar suzuki nin yetkili servisi.:pale:
Tabiki kapasite ve kalite olarak regal den üstün bir motor ama bana yaşı biraz fazla gibi geldi,servise göstermeden sakın alma.:pale:
Artık bizede bi tur verirsin:queen:
Bence olmayacak :) Raptor çook iyi makina ama şehir içi için. Uzunyolda Erdemi ne kadar zorladığını, nasıl tehlikeye soktuğunu ben gözlerimle gördüm...
Bu motorda parça sorunu yaşanabilir, yoksa uzun yol için regalden iyidir, yalnız size şunu söyliyeyim benim motor 3 aylık KM 5000 i geçti daha uzun yolda hiç sorun yaşamadım, basabildiğim kadar da basarım, motor işide galiba şans, Erdem çok şansızlık yaşadı,
erdem.gunduz
17 Ağustos 2006, 13:14
Erdem suzuki hayırlı olsun allah kaza bela vermesin, ama sen yinede bu motoru Altan motora sormadan alma çünkü onlar suzuki nin yetkili servisi.:pale:
Tabiki kapasite ve kalite olarak regal den üstün bir motor ama bana yaşı biraz fazla gibi geldi,servise göstermeden sakın alma.:pale:
Artık bizede bi tur verirsin:queen:
Bu motorda parça sorunu yaşanabilir, yoksa uzun yol için regalden iyidir, yalnız size şunu söyliyeyim benim motor 3 aylık KM 5000 i geçti daha uzun yolda hiç sorun yaşamadım, basabildiğim kadar da basarım, motor işide galiba şans, Erdem çok şansızlık yaşadı,
markayı ve modeli çok iyi biliyorum, ayrıca alacağım makine de temiz hem üyesi olduğum diğer gurubun içinden birine ait. o grupta üyeler arasında kazık atmak gibi birşey sözkonu değil. nesi varsa açık açık söylenir.
sana bir tur değil her zaman veririm abicim :)
benim uzun yolda yaşadığım sıkıntı arıza ile ilgili değil müslüm abi. otobanda yol alırken yerine gör eçok rahat 140-150-160 km sürate çıkabilmeliyim. yada 120-130 la giderken gerektiğinde atağa hemen cevap verebilmeli. Regalin 250cc ve 17 Hp gücüyle bunları yapamaması çok doğal. motorun kapasitesi bana yetmiyor. yoksa genel haliyle kesinlikle beğendiğim bir makine. bugüne kadar her konuşmam da makinenin hakkı neyse onu açık açık söyledim. yine diyorumki ödediğimiz paranın karşılığını fazlasıyla bize veren bir makine.
================================================== =============================
Marka : Regal Raptor
Model : DADYW DD250E-9
KM : 6000
Renk : Siyah
Fiyat : 3.750 YTL
Açıklama : Garantisi devam ediyor. Bakımları yetkili servis tarafından yapılıyor. sis farları, yan çantalar, sosis çanta, yükseltilmiş sisybar, genişletilmiş pilyon (artçı) koltuğu.
İl/İlçe : İstanbul / Bostancı
İletişim : 533-590 76 30 / 216-474 74 24 Dahili : 503 / erdem.gunduz@mynet.com
Msn : erdem.gunduz@msn.com
muhendis1959
17 Ağustos 2006, 13:35
markayı ve modeli çok iyi biliyorum, ayrıca alacağım makine de temiz hem üyesi olduğum diğer gurubun içinden birine ait. o grupta üyeler arasında kazık atmak gibi birşey sözkonu değil. nesi varsa açık açık söylenir.
sana bir tur değil her zaman veririm abicim :)
benim uzun yolda yaşadığım sıkıntı arıza ile ilgili değil müslüm abi. otobanda yol alırken yerine gör eçok rahat 140-150-160 km sürate çıkabilmeliyim. yada 120-130 la giderken gerektiğinde atağa hemen cevap verebilmeli. Regalin 250cc ve 17 Hp gücüyle bunları yapamaması çok doğal. motorun kapasitesi bana yetmiyor. yoksa genel haliyle kesinlikle beğendiğim bir makine. bugüne kadar her konuşmam da makinenin hakkı neyse onu açık açık söyledim. yine diyorumki ödediğimiz paranın karşılığını fazlasıyla bize veren bir makine.
================================================== =============================
Hadi abi şu motoru alda bi tur atalım.:cat:
erdem.gunduz
17 Ağustos 2006, 13:38
yaw bizim topic ne olmuş böyle, sayfa sayısı azalmış eskisi gibi yazan yok başka topicdemi buluştunuz :)
sayfalar neden azaldı? neler silindi bilen varmı?
Cry
17 Ağustos 2006, 14:17
Müslüm abi RR kullanım ömrü kaç yıl herhangi bir bilgin varmı?
davuttasdemir
17 Ağustos 2006, 14:50
motor hakkında elindeki tüm resim avrişini verebilecek arkadaş varmı.
talkie
17 Ağustos 2006, 17:41
Dejavu nickli arkadaşın hazırladığı bir dosya olacaktı.Powerpoint sunumu şeklinde bir çok raptor resmi vardı.
muhendis1959
17 Ağustos 2006, 19:25
Arkadaşlar bugün, benzin aldım, 210Km yaptıktan sonra depoyu tam fulledim, 19YTl benzin aldı, benzinin ucuzlamasını bile göz önüne alsak, yakıt çok düştü, eskiden Km başına 120Krş Yakan motor şu an 90Ykrş yakıyor:cat: :cat: Bu değişiklik ya sibop ayarlarından yada karbüratör ayarlarından oldu, bilgilerinize.
hunluata
17 Ağustos 2006, 19:34
Arkadaşlar bugün, benzin aldım, 210Km yaptıktan sonra depoyu tam fulledim, 19YTl benzin aldı, benzinin ucuzlamasını bile göz önüne alsak, yakıt çok düştü, eskiden Km başına 120Krş Yakan motor şu an 90Ykrş yakıyor:cat: :cat: Bu değişiklik ya sibop ayarlarından yada karbüratör ayarlarından oldu, bilgilerinize.
sürekli 120 km yi alışkanlık edinmiş birisi olarak bu gün 130 lira harcama tespit ettim. ende bir sibop ayarı yaptyırayım bakalım nolucak.
muhendis1959
17 Ağustos 2006, 19:49
sürekli 120 km yi alışkanlık edinmiş birisi olarak bu gün 130 lira harcama tespit ettim. ende bir sibop ayarı yaptyırayım bakalım nolucak.
Hakan kardeşim aynen bende öyleyim 120-130 sürekli basıyorum, en çok benim yakmam gerek, ayrıca şimdi öğrendim ki benzin indirimini pompalara yansıtmamışlar.:cat:
crea
17 Ağustos 2006, 20:04
bende bunu isticektim walla. kalbim temizmis. Daha once hazirlanmis vardi bitane ama calistiramadim. simdiden tesekkurler..
leonskennedy
17 Ağustos 2006, 20:13
Selamlar RR sahibi şanslı kişiler ve olmak isteyenler,
Bu topic i takip etmeye başladığım andan itibaren regal raptor motor rüyalarıma girmeye başladı.Yılbaşına kadar bi aksilik olmazsa almayı planlıyorum ama az önce sitesine girdim ve bursada ne bir bayi nede bir servis olmadığını öğrendim.Bir parçada olsa hevesim kursağımda kaldı ama yinede elimde gelen her türlü imkanı zorlayacağım bu motoru almak için.Aranızda bursalı olupta bu motora sahip arkadaşlar varmı merak ediyorum.Varsa onunla bilgi alışverişinde bulunursak iyi olur sanırım.Baryburton@hotmail.com dan bana ulaşabilirler.Birde az önce siteye girdim ve sitede motorun fiyatı ile ilgili bi bilgi bulamadım,iki çeşit motor vardı sitede DADYW ve class bunların farkı nedir?Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler ve herkese hayırlı yolculuklar...
muhendis1959
17 Ağustos 2006, 20:24
Müslüm abi RR kullanım ömrü kaç yıl herhangi bir bilgin varmı?
Güzel bir soru ama cevabını vermek çok zor, tahninimce hiç sorunsuz 5 sene kullanılır, bunu nerden çıkardın dersen, İngiltere de ve Japonyada bu motorların hava soğutmalılarını polisler kullanıyor, o ülkelerin politikası 4-5 senede bu araçları hurdaya atar, ama bizimkilerde hurdadan alır Türkiyeye getirir 15 sene daha kullanır.:silent: :silent: Sen kararını kendin ver.:cat:
Bu topic i takip etmeye başladığım andan itibaren regal raptor motor rüyalarıma girmeye başladı.Yılbaşına kadar bi aksilik olmazsa almayı planlıyorum ama az önce sitesine girdim ve bursada ne bir bayi nede bir servis olmadığını öğrendim.Bir parçada olsa hevesim kursağımda kaldı ama yinede elimde gelen her türlü imkanı zorlayacağım bu motoru almak için.Aranızda bursalı olupta bu motora sahip arkadaşlar varmı merak ediyorum.Varsa onunla bilgi alışverişinde bulunursak iyi olur sanırım.Baryburton@hotmail.com dan bana ulaşabilirler.Birde az önce siteye girdim ve sitede motorun fiyatı ile ilgili bi bilgi bulamadım,iki çeşit motor vardı sitede DADYW ve class bunların farkı nedir?Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler ve herkese hayırlı yolculuklar...
Kardeşim topiği baştan okusaydın bu sorularının cevaplarını bulurdun ama ben seni bilgilendireyim, Bursada şu an yok ama İstanbula yakınsın sorun olmaz, claas motor ön çatalı uzun olan tipler, ayrıca göstergeleri deponun üstündedir, başka hiçbir değişiklik yok,motoru bile aynı, sadece su soğutma radyatörü dikey monte edilmiştir, alırsan memnun kalırsın kardeşim.:cat:
wakeup
17 Ağustos 2006, 20:54
erdem hocam sen yeni motorunu alana kadar ben sibop ayarı yapmaya başladım. en kısa zamanda bir senkron sayacı alıp senkron ayarıda yapmaya başlıycam. bu arada fabrikanın önerdiği oranlar emiş:0,5mm egzost:0,10mm.
leonskennedy
17 Ağustos 2006, 21:05
Teşekkür ederim dostum bilgiler için.Topic e biraz göz gezdirdim ama 100 küsür sayfanın hepsini okuyamadım.Fiyatlarıda yazabilirmisin rica etsem ? Birde diyelim ist. dan gidip aldım servis için ne sıklıkta gitmem gerekir yada garanti için ist ye mecbur gitmek zorundamıyım ? burdan bir motorcuya götürebilirmiyim ? Bu konuda çok bilgim yok o yüzden soruyorum bunları.Motordan,teknik ayarlardan falan hiç anlamam yani.Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
muhendis1959
18 Ağustos 2006, 00:17
Teşekkür ederim dostum bilgiler için.Topic e biraz göz gezdirdim ama 100 küsür sayfanın hepsini okuyamadım.Fiyatlarıda yazabilirmisin rica etsem ? Birde diyelim ist. dan gidip aldım servis için ne sıklıkta gitmem gerekir yada garanti için ist ye mecbur gitmek zorundamıyım ? burdan bir motorcuya götürebilirmiyim ? Bu konuda çok bilgim yok o yüzden soruyorum bunları.Motordan,teknik ayarlardan falan hiç anlamam yani.Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
Kardeşim, sen motorunu nerden alırsan al mutlaka yetkili servislere götürmen gerekiyor yoksa garanti dışı kalır, periyodik bakımları ilk 500Km, 1000Km, 2500Km,4000Km,5500,Km olarak gider, bu bakımları mutlaka yetkili servislerde yaptırmalısın, ama sen motoru alırken bursada bir servis ayarlasınlar orada yaptırırsın, ancak Bursa da regal kullanan var bu arkadaşlar ne yapıyor bilmiyorum ama ben yarın bu konuyu araştırıp sana haber veririm.:cat:
Regalciler neredesiniz yahu, dünden beri topikte kimse yok, ERDEM hep senin yüzünden oldu motoru satıyorum dedin topikte kimse kalmadı, herkes japon aramaya başladı galiba.:queen: :queen:
Gece
18 Ağustos 2006, 14:23
yaw burdayız müslüm abi....
yokmu artıran arkadaşlar
muhendis1959
18 Ağustos 2006, 14:41
yaw burdayız müslüm abi....
yokmu artıran arkadaşlar
Nerelerdesin sen yahu, Deniz akşam a mangala geliyormusun
Gece
18 Ağustos 2006, 15:09
Nerelerdesin sen yahu, Deniz akşam a mangala geliyormusun
anammmmm ne mangalı
haberim yok abi işlerden takip edemiyom ki...
sonyakuza
18 Ağustos 2006, 15:14
herkeze slm bu resimleri masaüstü yaparsınız umarım hoşunuza giderhttp://img81.imageshack.us/img81/6069/cet5640vr0.jpg (http://imageshack.us) http://img221.imageshack.us/img221/3441/6tersuc7.jpg (http://imageshack.us) http://img91.imageshack.us/img91/8443/cet52021ak7.jpg (http://imageshack.us) http://img221.imageshack.us/img221/204/cet5705fz9.jpg (http://imageshack.us) http://img221.imageshack.us/img221/6053/cet5580ow5.jpg (http://imageshack.us)
birde bu varhttp://img148.imageshack.us/img148/4593/cet5776hm8.jpg (http://imageshack.us)
fuser
18 Ağustos 2006, 15:47
Selam leonskennedy Bursada Regal Raptorun Bayisi Gazcılar motordur
Servisin adı da kalender di galiba. Sana gazcılar motorun telefonunu yazıyorum
02242730707 Süleyman beyle görüşürsen sana yardımcı olacaktır. Gazcılar motorun yeri ise yeni yalova yolunda 2. üstgeçidin orada.
Şuan bildiğim kadarıyla Süleyman abide e sınıfı yani kısa olan model mevcut. Ama sanırım uzun olan c sınıfını getirtmedi istek olursa getirecekti.
Topuz
18 Ağustos 2006, 15:59
arkadaşlar, ben bursa'dan katılıyorum şu an (izin nedeniyle, izin bitince Erzurum'dan katılacağım) ve bursa'da bu motoru hem satan bayi hem de servisi var. leonskennedy'e gerekli özel mesajları da gönderdim. bursa da regal için bir sorun yok. bilgi amaçlı olarak burada da yazıyorum:
motoru satan bayi Gazcılar Motor, yeni yalova yolu üzerinde, osmangazi ptt den istanbula doğru giderken sağda kalıyor. tel: 273 07 07. motorun servisi ise, zafer mahallesinin baş taraflarında bir yerde. kalender motor (motorcu ali). tel:250 00 34.
regal'i gören ustalar çok beğeniyor. bir usta çok inceledi. eleştirileri oldu tabiiki. özellikle plastik parçaları eleştirdi. ancak, motorun işçiliğinin çok iyi olduğunu, özellikle şasinin sağlamlığına, motor bloğu kalitesine, ayak freni mekanizması, yolcu ayaklıkları'nın kalitesine hayran kaldı. sıvı soğutmalı oluşuna zaten hasta oldu. sürdü, başka çin menşeililere göre çok kaliteli ve güçlü olduğunu ifade etti. bu gibi bilgileri işin ehlinden ve de kendi kulaklarınızla duymak çok tatlı oluyor. elbette ki bu manada daha önce bu topikte regal için çok yazıldı. ama ben hiç yazmamıştım işte yazıyorum. bir başka usta ise şöyle demişti "motorun çok güzel, kıymetini bil" .
motorunu satan arkadaşlar inşallah gönüllerine göre motor alabilirler. ama bizler ile diyaloğu kesmemelerini temenni ediyorum.
bu arada kornayı ben de değiştirdim. eskisi gerçekten çok az ses çıkarıyordu. kamyon, otobüs gibi araçlar kornayı duymuyorlardı.
aytu, dişli değiştirdiğiniz motorunuzda zincir kopmuştu. son durumda ne yaptınız.. eski dişliyi geri mi taktınız?
biraz geç oldu ama, h4 12 V 35*35 W ampul ile ilgili bir resim de ben çekmiştim. şimdi aktarabildim. ankara'da yiba çarşısında Başkent Bisiklet (3110917) den almıştım. 2,5 tl ye.
http://img91.imageshack.us/img91/5674/ampulrs2.th.jpg (http://img91.imageshack.us/my.php?image=ampulrs2.jpg)
De-Javu
18 Ağustos 2006, 19:08
sonyakuza,
Bunları daha önce görmemiştim ::ohmy:: arşive eklicem hemen :cat: teşekkürler.
Bu arada arkadaşlar yeni RR spyder katalog çekimlerinde poz vermesi için oyumu Tuncay abi den yana kullanmak istiyorum bilginize... RR ruhunu motor üstünde en iyi verebilecek kişi eski bir motorcu ve aramızdan biri olarak kendisidir kaldı ki mankenlere taş çıkartır tanıyanlar bilir. :cat:
sonyakuza
18 Ağustos 2006, 19:20
DE_JAVU: rıca ederim ne demek herzaman kanka, zaten çekimde ordaydım çeken yani yönetmen beni görünce yahu keşke seni çekseydik oynattığımız adam aynı sana benziyor saçlar sakal boy kilo aynı dedi, zaten resimlerdenbiri benim yanımda asılı millet resimdekini ben zannediyor :)
De-Javu
18 Ağustos 2006, 19:40
DE_JAVU: rıca ederim ne demek herzaman kanka, zaten çekimde ordaydım çeken yani yönetmen beni görünce yahu keşke seni çekseydik oynattığımız adam aynı sana benziyor saçlar sakal boy kilo aynı dedi, zaten resimlerdenbiri benim yanımda asılı millet resimdekini ben zannediyor :)
Abi zaten normal zekada bir karar verici, ajanstan bir manken yerine seni oynatınca nasıl daha fazla geri dönüş olacağını idrak eder diye düşünüyorum hem maddi hem kapasite bakmından düşünüldüğünde... Olmadı radyodan açıp mikrofonu bağırıcam :queen:
muhendis1959
19 Ağustos 2006, 12:47
Beni unutmayın yaw, en yaşlı regal binicisi diye beni de çekin, kataloglarda çok karizma olurum:queen: :queen:
demonicdreams
19 Ağustos 2006, 13:00
Beni unutmayın yaw, en yaşlı regal binicisi diye beni de çekin, kataloglarda çok karizma olurumMaalesef en yaşlısı sen değilsin abi :) Yine siteden, aktif üye aytek (dogma) abimiz var. Kendisi 61 yaşında olup uzunlu kısalı her türlü geziye de katılan bir abimizdir. Geçirdiği ameliyattan sonra bir gezilere bir süre ara vermişti. Şimdiyse kısa mesafeli buluşmalara katılıyor. Hatta biz de arada abiyi yormamak için anadolu yakasına geçiyoruz. En kısa zaman da yine aramıza dönüp bizimle beraber uzaklara gaz açmaya başlayacaktır.
muhendis1959
19 Ağustos 2006, 13:10
Maalesef en yaşlısı sen değilsin abi :) Yine siteden, aktif üye aytek (dogma) abimiz var. Kendisi 61 yaşında olup uzunlu kısalı her türlü geziye de katılan bir abimizdir. Geçirdiği ameliyattan sonra bir gezilere bir süre ara vermişti. Şimdiyse kısa mesafeli buluşmalara katılıyor. Hatta biz de arada abiyi yormamak için anadolu yakasına geçiyoruz. En kısa zaman da yine aramıza dönüp bizimle beraber uzaklara gaz açmaya başlayacaktır.
Sahi yaa unutmuşum, konu açılmışken ziyarete giderseniz benide çağırın yahu bende göreyim aytek abiyi, tanışamadık kendisiyle.
biraz geç oldu ama, h4 12 V 35*35 W ampul ile ilgili bir resim de ben çekmiştim. şimdi aktarabildim. ankara'da yiba çarşısında Başkent Bisiklet (3110917) den almıştım. 2,5 tl ye.
http://img91.imageshack.us/img91/5674/ampulrs2.th.jpg (http://img91.imageshack.us/my.php?image=ampulrs2.jpg)
İyide bu ampul bizim motorlara uymazki,ampulün düye giren kısmı bizimkilerle aynı değil.
Bir zamanlar bir arkadaşımız vardı Serkan Çapur hayırsız çıktı hep bizim aramamızı bekledi kendi bi kere bile aramadı acaba nerde şu an ne yapıyor, özledik kendisini, allah işini rast getirsin.:silent:
serkan çapur
20 Ağustos 2006, 01:45
ben hiç seni unuturmuyum.bir kaç talihsiz olay neticesinde bir aydan daha fazla bir süre ile ne senin gibi dostları arayabildim nede bu foruma bakabildim.vallahi bu gün okuyamadığım 67 sayfanın tamamını bitirmeden önce
senin özele mesaj bile atmıştım.beni unutmamış olman ve benim adımı burada sitemkar bir üslupla bile yaad etmiş olmana çok sevindim ve şaşırdım nitekim saat 00:42 yi gösterirken ve gözlerim okumaktan şaşı olmuşken farketmiş bulundum bunu.bundan sonra inşallah hatamı telafi ederim abim benim.tekrar özür dilerim.ben her daim buradayım sen merak etme.
QUOTE=muhendis1959;396284]Sahi yaa unutmuşum, konu açılmışken ziyarete giderseniz benide çağırın yahu bende göreyim aytek abiyi, tanışamadık kendisiyle.
İyide bu ampul bizim motorlara uymazki,ampulün düye giren kısmı bizimkilerle aynı değil.
Bir zamanlar bir arkadaşımız vardı Serkan Çapur hayırsız çıktı hep bizim aramamızı bekledi kendi bi kere bile aramadı acaba nerde şu an ne yapıyor, özledik kendisini, allah işini rast getirsin.:silent: [/QUOTE]
aidikurt
20 Ağustos 2006, 02:39
Y.E.D hoşgeldin aramıza galiba biz kastroya giderken sabah gülsuyu köprüsünün ordaki petrol ofisinde karşılaşmıştık yanlış hatırlamıyorum inşallah
sevgili carvalho bir kere iğneadaya yüklü ve artçıyla gittim,kastroda belimize kadar suyun içine girdik(gelen arkadaşlar o anı unutmamışlardır:)) en son 15-30 temmuz arası olan yıllık iznimi motorla ayvalığa giderken kullandım,istanbula dönüşte bir motoguzzi nevada,bir honda transalp,veee bendeniz REGAL RAPTOR ile döndük,hacimce RR den oldukça güçlü motorlarla gittiğim içi benim motoru biraz sıkıştırmam gerekti ve hiçbir sorun yaşamadım,konfor olarak ise RR nin diğer adı yürüyen koltuktur:)
bakımını güzel yaptığın ve en önemlisi elinde anahtar motorunu kendin kontrol ettiğin sürece sorun yaşamayacağını umuyorum(istanbuldan ayvalığa çıkış gidiş-dönüş ve oradaki gezmelerimle beraber 1250 km yol yaptım)
baba napıyon yav ozledım valla baksana net cosmus subap ayarları falan bı haftada bız gıdelım halledelım ok??????????????
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO