PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133

gyazici
25 Temmuz 2006, 20:09
bu arada eski sayfaları anca okudum da Muratçım bizden o kadar kolay kurtulamazsın:)yeni çalıştığın yeri de öğrendik gelip basacağız orayı:)
can yeni motorun da hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah

KALDERA
25 Temmuz 2006, 20:38
arkadaşlar hafta sonu için bir program yapalımmı,ne dersiniz..?
seyahatten yeni geldim.motorun arka fren pedalı bayağı bir düşüktü.dün pedalı kaldırdım.şimdi iyi oldu.ama bu seferde kontak açıkken fren lambası direk yanıyordu..fren müşür yayını az uzattım oda düzeldi..

hafta sonu için önerileriniz varsa değerlendirelim...:)
aykondan murat beyin işten ayrılmasına üzüldüm..gerçi aykona ben hiç gitmedim servise falan.
ama fuarda şahsıma ve diğer arkadaşlara gösterdikleri alakayı hiç unutmam...

fevkalbesher
25 Temmuz 2006, 23:50
arkadaşlar hafta sonu için bir program yapalımmı,ne dersiniz..?
seyahatten yeni geldim.motorun arka fren pedalı bayağı bir düşüktü.dün pedalı kaldırdım.şimdi iyi oldu.ama bu seferde kontak açıkken fren lambası direk yanıyordu..fren müşür yayını az uzattım oda düzeldi..

hafta sonu için önerileriniz varsa değerlendirelim...:)
aykondan murat beyin işten ayrılmasına üzüldüm..gerçi aykona ben hiç gitmedim servise falan.
ama fuarda şahsıma ve diğer arkadaşlara gösterdikleri alakayı hiç unutmam...

Mümkünse pazar akşamüstü olsun, haftaiçi ve c.tesi adapazarı'nda kalmak durumundayım, iş vesilesiyle. Bitmiyor iş, otobüs-kamyon-jip-bip derken bipliicez bi' gün ama du' bakalım.

Adapazarı'na yolu düşen olursa beklerim, beraber bir kafve içeriz. Telefonum 0532 560 17 12.

Sevgiler,
AA.

faygun
26 Temmuz 2006, 01:24
Sevgili RR'ciler merhaba,
Adım Fatih,
Günlerdir okuduğum sayfalar dolusu forum yüzünden gözlerim bozulacak olsada en sonunda sayenizde en doğru kararı verdiğimi düşünerek bugün "Regal Raptor DADYW 250 E9" motorumu Gaziosmanpaşa Bayiisi Atakan Motor Show'un sahibi Gökhan Bey den(gerçekten çok ilgiliydi ve çok yardımcı oldu,reklam olmasın ama herkese tavsiye ederim.) aldım.Onda siyah kalmadığı için beraber Aykon'a gittik ve oradan aldık.Plaka işlemleri hallolunca sanırım yarın akşam teslim alacağım.:mrgreen: :mrgreen:
Kardeşimle beraber bineceğiz inşallah.Bu forum vasıtası ile sanal olarak tanıdığım hepinizi, gerçekten şahsen tanımayı çok isterim.
Herkese tekrar teşekkür ederim.
Fatih Aygün

Raptor_SS
26 Temmuz 2006, 02:20
metzler LASTIK üstün bir lastiktir. sadece motor, scooter ve özel is araclarin lastiklerini üretir. eger maddi durumunuz el veriyor ise hic beklemeden alin kayma, frenleme mesafesi ve benzin tasarufu ile ödülenirsinz.
QUOTE]

Benim aldığım modelde kampanya vardı bir üstmodel neredeyse 2 katı o yüzden düşünen arkadaşlar kaçırmasın derim

Özellikle lastiklerin performansını çok merak ediyorum, biraz kullanıp değerlendirirsen hepimiz seviniriz, ben çok şikayetçiyim arka lastiklerimden buzda gider gibi o kadar çok kayıyorki, bi gün asfaltla tanışacağım diye korkuyorum.Senden dört gözle haber bekliyorum.
neler.:silent: :silent:
.:cat:

neredeyse tüm cruiser tarzı çin malı motor kullananlar lastiklerden şikayetçi bence hiç düşünmeden değiştirin güvenlik çok önemli Metzeller da tanınmış bir marka tabi ben sonuçları yazıcam ama performansın anlaşılması için sıfır lastiğin 100-120 km yapması gerekiyormuş. o da 1-2 gün demek. benim asıl merak ettiğim balata ve disk performansı firenleme de onlarda önemli Lucas YAMAHA HONDA gibi motorlara takılıyor. şu an bişey demek için erken ama lastiklerin yeni olmasına rağmen fren mesafesinin hissedilir biçimde düştüğünü söyleyebilrim. :cat:

rainstorm10
26 Temmuz 2006, 03:07
merhaba sevgili regalciler..gri rr class sahibiyim.henüz 64 km.de.dahası ehliyetmi almama sadece 1 hafta kalmıştı.ailemden gizli aldığım canım ciğerim herşeyim motorumu annemin günlerdir ağlayarak sürekli araması ve hatta artık ya motor ya ben demesi üzerine deyim yerindeyse ağlaya ağlaya satmak zorundayım.daha ona doyamadan ayrılmak şu ana kadar yaşadığım acıların e büyüğü.abartmıyorum..ona çok iyi bakacak olanlar arasın lütfen..saygılar hepinize..05434395570

muhendis1959
26 Temmuz 2006, 11:24
Sevgili RR'ciler merhaba,
Adım Fatih,
Günlerdir okuduğum sayfalar dolusu forum yüzünden gözlerim bozulacak olsada en sonunda sayenizde en doğru kararı verdiğimi düşünerek bugün "Regal Raptor DADYW 250 E9" motorumu Gaziosmanpaşa Bayiisi Atakan Motor Show'un sahibi Gökhan Bey den(gerçekten çok ilgiliydi ve çok yardımcı oldu,reklam olmasın ama herkese tavsiye ederim.) aldım.Onda siyah kalmadığı için beraber Aykon'a gittik ve oradan aldık.Plaka işlemleri hallolunca sanırım yarın akşam teslim alacağım.:mrgreen: :mrgreen:
Kardeşimle beraber bineceğiz inşallah.Bu forum vasıtası ile sanal olarak tanıdığım hepinizi, gerçekten şahsen tanımayı çok isterim.
Herkese tekrar teşekkür ederim.
Fatih Aygün

Dostum aramıza hoş geldin,

KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER,

merhaba sevgili regalciler..gri rr class sahibiyim.henüz 64 km.de.dahası ehliyetmi almama sadece 1 hafta kalmıştı.ailemden gizli aldığım canım ciğerim herşeyim motorumu annemin günlerdir ağlayarak sürekli araması ve hatta artık ya motor ya ben demesi üzerine deyim yerindeyse ağlaya ağlaya satmak zorundayım.daha ona doyamadan ayrılmak şu ana kadar yaşadığım acıların e büyüğü.abartmıyorum..ona çok iyi bakacak olanlar arasın lütfen..saygılar hepinize..05434395570

İnan çok üzüldüm herhalde en iyi seni ben anlarım çünkü uzun yıllar önce benimde başıma gelmişti, sen bu cumartesi annene okan bayülgenin programını izlettir, hepimiz oradayız belki fikri değişir.:silent:

metzler LASTIK üstün bir lastiktir. sadece motor, scooter ve özel is araclarin lastiklerini üretir. eger maddi durumunuz el veriyor ise hic beklemeden alin kayma, frenleme mesafesi ve benzin tasarufu ile ödülenirsinz.

bu ara bi de sizlerden bir cevab alabilsem ne mutlu olurum.... yok mu hic aranizda artici ile beylikdüzüne, E-5 de camlicaya tirmanan? süratiniz 60-70 arasina kadar iniyormu????

Dostum sende ne motoru var, hangi motor için bu bilgiyi istiyorsun?
Eğer regali soruyorsan, regal artçıyla en dik rampalarda bile 3 ün altına düşmez, hatta artçıyla dik rampada durup kalktım denemek için tabii, hemen 3.vitese kadar çıktı, yani anlıyacağın regal haramidere rampasını artçıyla 60Km altına düşmez,hatta ben 80-90 4 vites çıkıyorum.:cat:

intercom
26 Temmuz 2006, 11:48
Dostum sende ne motoru var, hangi motor için bu bilgiyi istiyorsun?
Eğer regali soruyorsan, regal artçıyla en dik rampalarda bile 3 ün altına düşmez, hatta artçıyla dik rampada durup kalktım denemek için tabii, hemen 3.vitese kadar çıktı, yani anlıyacağın regal haramidere rampasını artçıyla 60Km altına düşmez,hatta ben 80-90 4 vites çıkıyorum.:cat:

uzun rampalarda agir vasitalar 40 ile 60 km/h arasi ilerliyorlar. sende bu süratin icinde isen seni un ufak edebilecek kamyonlardan korkmaya basliyorsun. Bende bu sorunlari tanimadigim 67 HP gücünde bir Kawasaki var, fakat bu güzel kizim almanyada ve senenin yarisini orda yasadigimdan getirmeyide düsünmüyorum. Istanbulda ulasimimi kolaylastirmak icin cok memnun kaldigim bir mondial scooterim var, fakat onunla uzun ve keyifli bir yolculuk yapilamiyor. Bu sebeten ya bir RR yada kanuni tiger ile oynasiyorum, RR ler daha gösterisli, su sogutmali ve daha kaliteli görünüyorlar (ki tahminen de öyledirler) Tiger ise Yüksek oturma posisyonu ile trafigte RR ye nazaran bir emniyet sagliyor. Burasi RR cilerin topigi disardan katilip sizlere (galiba sinir bozucu??) sorular soruyorum. CEVAP veren zahmet eden herkeze cok tesekkür derim arkadaslar. :rendeer:
verdiginiz cevablar icin tesekkür ederim :rendeer:

26 Temmuz 2006, 12:37
yok mu taksitle RR satan biri/bi yer

Freak
26 Temmuz 2006, 12:42
Değil mi? E sen bir daha gelirsin bizimle dereye, denize bilmem nereye... boğmazsak görürsün!.. Motosikletime laf ettirmem! :)

Eheheh dayak yiyeceğimiz belli oldu. :)
Şimdi çevirelim kazı yanmasın: Yahu ben senin motosikletine laf etmedimki, kendi eski motoruma söylendim. ;)

Arkadaşım, bu topikte böyle bir şey söyliyemezsin sattım kurtuldum diyemezsin, sadece nedenlerini tek tek açıklarsın, insanlarda regalin ne kadar kötü bir motor olduğunu anlar.
Ben şahsen hiçbir sorun yaşamadım benim kadar da bu motoru hor kullanan olacağını sanmıyorum, yaptığım tek şey motorun orjinalliğini bozmuyorum.

Senden tek istediğim neden regalden bu kadar nefret ettin lütfen buraya yaz da bizde bilelim, bidahada sebepsiz bi şekilde sattım kurtuldum deme, bekliyorum kardeşim şikayetlerin neler.:silent: :silent:
İşin maddi kısmını tamamen gözardı ederek başlıyorum anlatmaya.
Buradaki birçok arkadaşımızın ilk motoru RR.
O yüzden RR kullanıcısı çok kimse bir japon ile RR arasındaki farkları görmediği için hep olumlu yönünden bakıyoruz olaya.
RR "bana göre" iyi bir başlangıç makinesi, çekik gözlerin içindeki alınabilecek tek marka.
Ama dediğim gibi eskiden japon (veya alman, italyan, vb) bir makine kullandı iseniz göreceksiniz ki size gayet yetrsiz gelecek.
Her sabah uyandığınızda acaba bugün aküsü bitecek mi, çalışacak mı, vurduracaz mı, gezilerde iken yol yardım çağıracaz mı, o servisin berbatlığı bu servisin parça yokluğu bizi ne kadar etkileyecek, acaba beygir gücü harbiden kaç bu aletin, şuna orijinal aksesuar nerden bulurum gibi sorunlarınızı dert etmiyorsanız (Ben uzun süre dert etmedim, ama bir yere kadar) tabii ki kullanılacak en iyi makine RR.
Ama bir de benim gibi bir noktada kayış kopunca üzerine benzin döküp yakasınız geliyor.
Ben çok şükür RR'ı yakmadan kurtuldum. :)

hocam seni senin termoya havale ediyorum o icabına bakar.

Arkadaşlar bakmayın siz onun öyle söylediğine transalp alalı bayağı oldu ama regalin sayfalarını ziyaret edemeden de yapamaz. Öyle değilmi Atilla Hocam

RR ı satsak da, dostlarımız burada.
Makine TA ama mekan RR :)

Katılıyorum Atilla iyidir.
Kurtuldum lafının altında art niyet aramayın lütfen.
Arkadaş biraz büyüktür de kendine daha uygun bir motor aldı.
Bu arada Atilla E-5 de yakalarsam lütfen önümden çekil:queen:

Eywallah dostum, anında grup sürüşüne geçer ve artçı olurum :)

Şaka bir yana RR da en büyük sıkıntım yavaşlayarak sağa dönmekti. Virajda arka frene basmak zorunda kalıyordum ve frene basrken çekemediğim sağ dizime çarpan direksiyon nedeni ile de sağa dönemiyordum :)
Bunun çözümü olarak direksiyonu yüseltmem gerekiyordu ama ben işi olumsuz tarafından görüp değiştirmek için bir bahane daha ürettim kendime :rendeer:

şu lastik konusu,benim motorda normalin dışında kayma olmuyor,yeni egzoslu tiplerin lastiklere baktım da kenda yazıyor,öncekilerde yani bizimkilerde ise duro etkisi var mıdır acaba?
can sende değiştiriyordun galiba motoru?
yılbaşından sonra değişik tipleri gelirse ,boylarına göre(maşallah can da atilla da sulak yerde büyümüş sanki) RR lendiririz gene:)

Şaka bir yana terminatör ü motorcu yapmak için şimdiden turlara başladık.
Mini moto bulursam bu yaz ona da ufacık birşey alacağım ki çekirdekten yetişsin.
RR mini moto getirirse Termo'yu anında RR cı yaparım. :)

Bu aralar bende MX (Cross) a merak sardım. RR cross getirsin ilk alan ben olacağım. :cherry:

clint
26 Temmuz 2006, 13:09

Vay be biz alabilmek için para biriktiriyoruz, sense daha rodajı tamamalamadan satıyosun. Ne dünya bee. Ama anaların sözünü dinlemek gerek. Belki bişey hissetmiştir kadıncağız. Olsun varsın, üzülme, günün birinde yine alırsın. Belki de bu uygun zaman değildi. Alacak olana da şimdiden hayırlı olsun.

darnglove
26 Temmuz 2006, 14:01
öncelikle tüm abilerimee slmlar(22 yaşındaym) diyerek başlıorum yazıma son bikaç aydır motor sewdası başladı bende yaklaşık iki ay önce ehliyetim olmadığı we daha önce hiç bişey kullanmadığm içn honda today aldım bi tane sıfır fakat sonra regal raptoru gördüm gerçekten çok hoşuma gitti 4 gündür okuorum forumu anca bitti okuduklarımaa göre bu fiyata alınabilecek we benim istediğm tarzda en uygun motor aynı zmnda en az problem çıkaran çin malı ....ehliyetimi ağustos sonu alıcam kayıt oldum fakat bi problemim war daha önce scooter haricinde hiç bi motor kullanmadım kolay alışırım diye tahmin ediorm ama içimde yinede bi tereddüt war gerçi ehliyet kursunda yardımcı olucaklar ama şimdi böyle direk olarak 250cc lik bi chopper kullanmak nasl olur sizce , benim gibi direk hiç motor kullanmadan chopper kullanan warmı acaba fikirlerinizi we yardımlarınızı bekliorm şimdiden tşk herkese regaliyle bol keyifler kazasız belasızz günler.....msndende ulaşabilrsinzz aspirinim@hotmail.com

clint
26 Temmuz 2006, 14:22
yok mu taksitle RR satan biri/bi yer

Kardeş neredeyse tüm bayiiler taksitle satıyo zaten, hiç araştırmadın mı? + banka kredisi alıp onu da taksitle ödeyebilirsin yav, şaka gibi bi soru sormuşun valla.:wiinkk: :P

Can.
26 Temmuz 2006, 14:33
bu arada eski sayfaları anca okudum da Muratçım bizden o kadar kolay kurtulamazsın:)yeni çalıştığın yeri de öğrendik gelip basacağız orayı:)
can yeni motorun da hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah
Teşekkürler..

intercom
26 Temmuz 2006, 14:47
benim gibi direk hiç motor kullanmadan chopper kullanan warmı acaba fikirlerinizi we yardımlarınızı bekliorm şimdiden tşk herkese regaliyle bol keyifler kazasız belasızz günler.....msndende ulaşabilrsinzz aspirinim@hotmail.com

scooterde yaptigin iki sey var, gaz vermek ve frenlemek. yani sadece ellerin calisiyor. vitesli motorda ise sag ayagin (arka fren) sol ayagin (vites) sag elin (gaz ve öncelikle kulanacagin ön fren) ve sol elin (debriaj) ile mesgul olucak. karmasik gibi gelsede dert etme, tahmin ettiginden cok daha cabuk alisirsin. sana tavsiyem al motorunu ve trafige kapali bir alana git. bir arabanin etrafina cizdigin bir cember üzeri ayagini yere koymadan agir agir 5-10 tur saga 5-10 tur sola dön. (böylelikle viraja yatma ve motorun agirligini hisedebilirsin) sonra önce üc sonra iki metre araliklarla birer tas, bidon, teneke koy ve YÜRÜME hizi ile slalom yap. son olarak ta hizlanip "tam fren" yani mümkün oldugunca sert frenlemeyi ögren. UNUTMA gaza basip, hizli gitmek EN kolayidir!!! sürtali bir sekilde yavaslamak, yavas ve dengeli kullanmak ustalik isteyen istir. bu egsersisleri kesinlikle birkac kere yapmani tavsiye ederim.
yolun acik kaskin takili olsun. :rendeer:

Can.
26 Temmuz 2006, 14:59
Arkadaşlar motorumun üzerindeki aksesuarları satıyorum ilgilenenlere duyurulur.
Ön cam, Deri depo koruma kılıfı, artçı koltuğu.
İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj atabilirler.

uzman_1907
26 Temmuz 2006, 15:01
öncelikle tüm abilerimee slmlar(22 yaşındaym) diyerek başlıorum yazıma son bikaç aydır motor sewdası başladı bende yaklaşık iki ay önce ehliyetim olmadığı we daha önce hiç bişey kullanmadığm içn honda today aldım bi tane sıfır fakat sonra regal raptoru gördüm gerçekten çok hoşuma gitti 4 gündür okuorum forumu anca bitti okuduklarımaa göre bu fiyata alınabilecek we benim istediğm tarzda en uygun motor aynı zmnda en az problem çıkaran çin malı ....ehliyetimi ağustos sonu alıcam kayıt oldum fakat bi problemim war daha önce scooter haricinde hiç bi motor kullanmadım kolay alışırım diye tahmin ediorm ama içimde yinede bi tereddüt war gerçi ehliyet kursunda yardımcı olucaklar ama şimdi böyle direk olarak 250cc lik bi chopper kullanmak nasl olur sizce , benim gibi direk hiç motor kullanmadan chopper kullanan warmı acaba fikirlerinizi we yardımlarınızı bekliorm şimdiden tşk herkese regaliyle bol keyifler kazasız belasızz günler.....msndende ulaşabilrsinzz aspirinim@hotmail.com

arkadaşım ben senın gıbı scooter da kullanmadım direkt olarak 250 cc lık regali kullandım. çok rahat ve sürüşü çok keyifli. bazı acemilikler çektim(kalkış ve duruşlarda) sürücü kursunun vermiş olduğu eğitime mutlaka katılmaya çalış çok yararını görürsün ben iki kere gittim tecrübe kazanmış olursun vitesli motorda.
Motora alışana kadar yavaş gıtmeye bak (motoru tanıma açısından)
kazasız sürüşler

selamlar

obkavi
26 Temmuz 2006, 15:33
arkadaşlar bu motoru türkiyeye kim getiriyo bi internet sitesi varmı ya yardımcı olurmusunuz

muhendis1959
26 Temmuz 2006, 15:42
uzun rampalarda agir vasitalar 40 ile 60 km/h arasi ilerliyorlar. sende bu süratin icinde isen seni un ufak edebilecek kamyonlardan korkmaya basliyorsun. Bende bu sorunlari tanimadigim 67 HP gücünde bir Kawasaki var, fakat bu güzel kizim almanyada ve senenin yarisini orda yasadigimdan getirmeyide düsünmüyorum. Istanbulda ulasimimi kolaylastirmak icin cok memnun kaldigim bir mondial scooterim var, fakat onunla uzun ve keyifli bir yolculuk yapilamiyor. Bu sebeten ya bir RR yada kanuni tiger ile oynasiyorum, RR ler daha gösterisli, su sogutmali ve daha kaliteli görünüyorlar (ki tahminen de öyledirler) Tiger ise Yüksek oturma posisyonu ile trafigte RR ye nazaran bir emniyet sagliyor. Burasi RR cilerin topigi disardan katilip sizlere (galiba sinir bozucu??) sorular soruyorum. CEVAP veren zahmet eden herkeze cok tesekkür derim arkadaslar. :rendeer:
verdiginiz cevablar icin tesekkür ederim :rendeer:

Burası kimsenin tapulu malı değil kardeşim, hiçde sinir bozucu sorular sormuyorsun, kafana takma, istiyen cevap verir istemiyen vermez, sen sorularını sormaya devam et, tabiki herkes herşeyi bilemez, ben 10 yaşındakini de 90 yaşındakinide herzaman dinlerim, hala da öğreniyorum, sende çok sor ki çok şey öğrenesin, KİMSENİN CANINI SIKMIYORSUN MERAK ETME.:rendeer: :rendeer:

darnglove
26 Temmuz 2006, 15:43
ehliyetim olsa aslında motoru alabilrim ama işte beklemek zorunaym sabır sabır......

muhendis1959
26 Temmuz 2006, 15:55
ARKDAŞLAR 28.07.2006 CUMA AKŞAMI AKALTEKE KARDEŞİMİZİN DAVETİNE GİDECEĞİZ, YERLE İLGİLİ BİLGİLER AÇILAN TOPİKTE VAR, KATILIMIN YÜKSEK OLACAĞINI SANIYORUM, MEKAN ÇOK NEZİH, ÇAYLAR ŞİRKETTEN ŞİMDİDEN HERKES İŞLERİNİ AYARLASIN,REGALCİLER HADİ BASKINA. http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18527

uzman_1907
26 Temmuz 2006, 15:57
arkadaşlar bu motoru türkiyeye kim getiriyo bi internet sitesi varmı ya yardımcı olurmusunuz

arkadasım bu malı iki firma getiriyo galiba

1-www.sarıkayalar.com.tr
2-www.emreltd.net

obkavi
26 Temmuz 2006, 15:59

dostlar bi el atın ya

uzman dostum çok teşekkür ederim

muhendis1959
26 Temmuz 2006, 16:03
arkadasım bu malı iki firma getiriyo galiba

1-www.sarıkayalar.com.tr
2-www.emreltd.net

Ben sadece sarıkayalar diye biliyorum.

Az önce Emreltd şirketiyle görüştüm, bizde bu motoru ithal ediyoruz dediler, aynı markanın bir ülkede 2 ithalatcısı nasıl oluyor anlamadım, eğer doğruysa biz neden bu kadar parça problemi yaşadıkki, burnumuzun dibinde ithalatcısı varmış, hemen gidip yüz yüze konuşacağım, hatta adamlar regalin başka tiplerini de getiriyorlarmış.:silent: :silent:

intercom
26 Temmuz 2006, 16:25
Burası kimsenin tapulu malı değil kardeşim, hiçde sinir bozucu sorular sormuyorsun, kafana takma, istiyen cevap verir istemiyen vermez, sen sorularını sormaya devam et, tabiki herkes herşeyi bilemez, ben 10 yaşındakini de 90 yaşındakinide herzaman dinlerim, hala da öğreniyorum, sende çok sor ki çok şey öğrenesin, KİMSENİN CANINI SIKMIYORSUN MERAK ETME.:rendeer: :rendeer:

:rendeer: tesekkür ederim mühendis1959, akaltekenin eyüp toplantsinda umarim bulusuruz. cok soru ve acil acil cevab isteysim gercekten iki arada bir derede kaldigimdan, RR lere bayildim, Tiger den vaz gectim su an AS 200 GY-2 ile oynasiyorum. tabiiki tamamen ayri konumlu motorlar... cuma günü görüstügümüzde seninle insallah biraz fikir alis verisi yapabilirim. sagol!!!!

uzman_1907
26 Temmuz 2006, 16:27
Ben sadece sarıkayalar diye biliyorum.

Az önce Emreltd şirketiyle görüştüm, bizde bu motoru ithal ediyoruz dediler, aynı markanın bir ülkede 2 ithalatcısı nasıl oluyor anlamadım, eğer doğruysa biz neden bu kadar parça problemi yaşadıkki, burnumuzun dibinde ithalatcısı varmış, hemen gidip yüz yüze konuşacağım, hatta adamlar regalin başka tiplerini de getiriyorlarmış.:silent: :silent:

abi ben bugün gittim konuştum kendileriyle regalin diğer modellerini de gördüm. sarıkayaları tanımıyorlar. adamlarda 100 cc 125 cc 150 cc regal var 250 cc gelecek dıyorlar. Aynı anda nasıl iki tane ıthalatcı oluyo distribitör olayı nasıl oluyo onuda anlamadım. fiyat farkı olayıda var bır yerde onuda anlamadım.

26 Temmuz 2006, 16:31
Kardeş neredeyse tüm bayiiler taksitle satıyo zaten, hiç araştırmadın mı? + banka kredisi alıp onu da taksitle ödeyebilirsin yav, şaka gibi bi soru sormuşun valla.:wiinkk: :P

kredi kartı+banka kredisi haricinde demeyi unutmuşum:P

TycOOn
26 Temmuz 2006, 16:38
ya kardeşim bu adamlar nası bu motor için aynı ülkeye 2 tane distribitör veriyolar! biri 4670 e satıyo digeri 4150 ye! ee ben motoru 4670 e aldıysam 4000 e satmayı düşünüyosam şimdi alıcı demiycekmi senden niye 4000 e alıyım 4150 zaten sıfır fiyatı! adama ne diycem ya ben sarıkayalardan aldıydımda zırttı pırttı. adam anlarmı? ee ozaman 3500 e satacaz başka yolu yok!
ee kardeşim şimdi kimi dövelim sarıkayalarımı bu emre yimi yoksa çekik gözlülerimi:pr:

uzman_1907
26 Temmuz 2006, 16:43
ya kardeşim bu adamlar nası bu motor için aynı ülkeye 2 tane distribitör veriyolar! biri 4670 e satıyo digeri 4150 ye! ee ben motoru 4670 e aldıysam 4000 e satmayı düşünüyosam şimdi alıcı demiycekmi senden niye 4000 e alıyım 4150 zaten sıfır fiyatı! adama ne diycem ya ben sarıkayalardan aldıydımda zırttı pırttı. adam anlarmı? ee ozaman 3500 e satacaz başka yolu yok!
ee kardeşim şimdi kimi dövelim sarıkayalarımı bu emre yimi yoksa çekik gözlülerimi:pr:

Çok haklısın tycoon hepsini dövelim:cherry:

muhendis1959
26 Temmuz 2006, 16:56

Ben bu işlere uyuz oluyorum, bir devlet düşünün halkını döve döve sakat bırakıyor.
Hemen ticaret odasındaki dostları aradım, bir ikisi ile konuştum, hepsi şaşkın, yarın ben bu işi patlatacağım, en azından işin gerçeği ortaya çıksın, sanki biri direk ithalatcı, öteki de onun altında çalışıyor. Hatta çine bile birazdan email atacağım,gerçi cevap vermiyorlar ama yine de atacağım.
Kimin oyuncağı olduğumuzu öğrenelim bakalım, yine sinirlendim akşam akşam.:silent: :silent:

obkavi
26 Temmuz 2006, 17:12
olur arkadaşlar benim çalıştığım şirket samsung monitörleri türkiye dist. ama bizdenbaşka bir dist. firma daha var

başka örnek philips monitörlerin türkiye dist. 2 adet
amd işlemci dist. 4 adet
intel işlemci dist. 4 adet
microsoft dist. 5 adet

bunlar benim sektörümdeki firmalar
fiyatları da farklılıklar gösterebiliyor çok ta normal
bunu araba gidi düşünmejin ucuz ürünler bunlar

fevkalbesher
26 Temmuz 2006, 17:18
yok mu yaw c.tesi TV Makinesine gelen? MT Makinesi'ni kuracaz, kısmetse orada...

Unicorn Knight
26 Temmuz 2006, 18:16
Eheheh dayak yiyeceğimiz belli oldu. :)
Şimdi çevirelim kazı yanmasın: Yahu ben senin motosikletine laf etmedimki, kendi eski motoruma söylendim. ;)

İşin maddi kısmını tamamen gözardı ederek başlıyorum anlatmaya.
Buradaki birçok arkadaşımızın ilk motoru RR.
O yüzden RR kullanıcısı çok kimse bir japon ile RR arasındaki farkları görmediği için hep olumlu yönünden bakıyoruz olaya.
RR "bana göre" iyi bir başlangıç makinesi, çekik gözlerin içindeki alınabilecek tek marka.
Ama dediğim gibi eskiden japon (veya alman, italyan, vb) bir makine kullandı iseniz göreceksiniz ki size gayet yetrsiz gelecek.
Her sabah uyandığınızda acaba bugün aküsü bitecek mi, çalışacak mı, vurduracaz mı, gezilerde iken yol yardım çağıracaz mı, o servisin berbatlığı bu servisin parça yokluğu bizi ne kadar etkileyecek, acaba beygir gücü harbiden kaç bu aletin, şuna orijinal aksesuar nerden bulurum gibi sorunlarınızı dert etmiyorsanız (Ben uzun süre dert etmedim, ama bir yere kadar) tabii ki kullanılacak en iyi makine RR.
Ama bir de benim gibi bir noktada kayış kopunca üzerine benzin döküp yakasınız geliyor.
Ben çok şükür RR'ı yakmadan kurtuldum. :)

RR ı satsak da, dostlarımız burada.
Makine TA ama mekan RR :)

Eywallah dostum, anında grup sürüşüne geçer ve artçı olurum :)

Şaka bir yana RR da en büyük sıkıntım yavaşlayarak sağa dönmekti. Virajda arka frene basmak zorunda kalıyordum ve frene basrken çekemediğim sağ dizime çarpan direksiyon nedeni ile de sağa dönemiyordum :)
Bunun çözümü olarak direksiyonu yüseltmem gerekiyordu ama ben işi olumsuz tarafından görüp değiştirmek için bir bahane daha ürettim kendime :rendeer:

Şaka bir yana terminatör ü motorcu yapmak için şimdiden turlara başladık.
Mini moto bulursam bu yaz ona da ufacık birşey alacağım ki çekirdekten yetişsin.
RR mini moto getirirse Termo'yu anında RR cı yaparım. :)

Bu aralar bende MX (Cross) a merak sardım. RR cross getirsin ilk alan ben olacağım. :cherry:
hocam mini moto olayını ciddi ciddi düşünürsen büyükçekmece'ye bir uğra...mondial servisini (bayii değil,servis) sor,bul (mega motor),orada cruiser'ından tut racing'ine hatta cross'una kadar her makinanın mini versiyonu var...(25/50 cc) kaliteleri konusunda bir şey diyemem ama,anlayan biri ile gelip bakarsan iyi edersin...zira mekan sahibi benim arkadaşım ama makinalar onun değil,bir tanıdığı onun mekanında satıyor ve benim arkadaş onlarla pek ilgilenmiyor fiyat söylemek dışında... (bu arada makinaları müslüm abi gördü bana yardımcı olmak için geldiğinde...)

bu arada regal raptor'ün beylikdüzü performansını merak eden bir arkadaş olmuş...arkadaşım,büyükçekmece yönünde 90km/h,istanbul yönünde ise 95-100 km/h (4. ya da 5. vites) devirmekte benim unicorn'um...

biker
26 Temmuz 2006, 18:59
mühendis abicim tesekkür edrim verdiğin bilgiler için bende topic sayesinde sizden ve diğer arkadaşlardan faydalanmaya çalışacağım, tesekkur ederim

KALDERA
26 Temmuz 2006, 19:01
ya kardeşim bu adamlar nası bu motor için aynı ülkeye 2 tane distribitör veriyolar!
arkadaşlar, bu konuda fikirleriniz doğru değil..
bir ülkede bir ürünün tek tedarikçisi olacak diye bir koşul yok..
ithalalat ayrı şey ,distribütör firma olmak ayrı şey..
biz beş yıl mann filter türkiye distribütör firma olarak almanlarla çalıştık.önceleri iki firma idik distribütör olarak.
daha sonra diğer firma pazardan çekilince tek kaldık beş yıl süre ile..
ama aynı malın yunanistanda dört rusyada iki ve diğer ülkelerdede ikişer firması vardı..
bunda sıkıntı yok,olabilir ve hatta bu son kullanıcı için iyidirde....

sarıkayalar üretici firmanın taleplerini çok iddialı bulabilir...
belki satış rakamları hedefi tutmadı, yani buna benzer bir yığın konu ..
ayrıca distribütör firma koşullarında ithalat yapmıyordur...ki ben bu ünvanı ne sitelerinde nede fiat listelerinde görmedim sanırım..

Tankut_79
26 Temmuz 2006, 19:17
Ben bu işlere uyuz oluyorum, bir devlet düşünün halkını döve döve sakat bırakıyor.
Hemen ticaret odasındaki dostları aradım, bir ikisi ile konuştum, hepsi şaşkın, yarın ben bu işi patlatacağım, en azından işin gerçeği ortaya çıksın, sanki biri direk ithalatcı, öteki de onun altında çalışıyor. Hatta çine bile birazdan email atacağım,gerçi cevap vermiyorlar ama yine de atacağım.
Kimin oyuncağı olduğumuzu öğrenelim bakalım, yine sinirlendim akşam akşam.:silent: :silent:

Aslında bu bir açıdanda iyi oldu. Henüz almayanlar ve almayı düşünenler daha uygun fiyata alacaklar. Emre Ltd. ile konuştum ve önümüzdeki hafta geliyomuş 250'lilikler. Beyler daha önceki yazılarımda bu motorun çok düşük bir maliyeti olduğunu söylemiştim ve kimsede pek oralı olmadı. O zaman bastırsaydık, sarıkayalar fiyatı düşürecekti belki şimdi Emre Ltd. çıktı aradaki rekabet ile göreceğiz fiyatın ne seviyelere geleceğini. Çinli firmalarla iş dolayısıyla bizde çalışıyoruz kötülemek gibi olmasın ama bu gibi konularda pek güvenli olmuyorlar. Gerçi Emre ltd. bu motoru başka bir ülke üzerinden de ithal etmiş olabilir. Düşsün fiyat düşsün.

fevkalbesher
26 Temmuz 2006, 22:06
Aslında bu bir açıdanda iyi oldu. Henüz almayanlar ve almayı düşünenler daha uygun fiyata alacaklar. Emre Ltd. ile konuştum ve önümüzdeki hafta geliyomuş 250'lilikler. Beyler daha önceki yazılarımda bu motorun çok düşük bir maliyeti olduğunu söylemiştim ve kimsede pek oralı olmadı. O zaman bastırsaydık, sarıkayalar fiyatı düşürecekti belki şimdi Emre Ltd. çıktı aradaki rekabet ile göreceğiz fiyatın ne seviyelere geleceğini. Çinli firmalarla iş dolayısıyla bizde çalışıyoruz kötülemek gibi olmasın ama bu gibi konularda pek güvenli olmuyorlar. Gerçi Emre ltd. bu motoru başka bir ülke üzerinden de ithal etmiş olabilir. Düşsün fiyat düşsün.

Hımm, bir yerlerde tüketici kanunu olacaktı en son. bir malı aldıktan sonra belli bir süre içinde o malda iskonto olursa aynı iskontoyu o süre içinde almış olanlara da yapmak zorundalar., artık 1 ay mı, 3 ay mı, 5 ay mı bilemiyorum. aksi halde önce alan tüketici cezalandırılmış oluyor. ama günümüz rekabetçi piyasasında bu sürenin 1 ayı geçmeyeceğini düşünüyorum. iyi araştırılmalı, haklar sonuna kadar korunmalı.

bir taraftan da bir ürünü birden fazla firmanın satması iyidir, rekabet artar, tekel ortadan kalkar, satış rakamları coşar, son tüketici memnun olur, ürünün kalitesi yükselir. tabii satışlara kota uygulanmazsa.

sevgiler,
AA.

KK: bitmiyor işler offff....

faygun
27 Temmuz 2006, 01:05
Selam
Benim bu Emre ltd.işine kafam takıldı.eğer motoru bir gün sonra almış olsaydım,gidip hepiniz için araştırırdım.Bugünde Güneşlideydim aslında.Şimdi motoru bir şekilde aldık bu saatten sonra gidipte can sıkmaya fazla gerek yok ama tuhaf olan taraf ben günlerdir Google dan bu motorla ilgili yüzlerce belge taradım ama Emre Ltd.e hiç rastlamadım.ayrıca Web sitesinde bazı servisleri Sarıkayalarla aynı yani her ikiside nasıl servis anlaşması yapıyorlar onu anlamadım.Benim burnuma pek hoş kokular gelmiyor.Sanki bu emre ltd.ile Sarıkayaların bir ilgisi varmış gib hissediyorum.Genede araştırmak lazım.
Bu arada Okan a çok gelmek isterdim ama henüz ehliyetim olmadığı için TV en seyretmekle yetineceğim.

Herkese selamlar.

Plakamızda belli oldu
34 GS 1767..On the Road..Coming Soon

BABAADAM
27 Temmuz 2006, 10:22
selam arkadaşlar...

hepinizin kandilini kutlarım....
bizlere ve bütün insanlığa hayırlar getirmasi dileği ile ........

emraxi
27 Temmuz 2006, 10:37
emre ltd nin sitesinde yedek parca listeleri var ama RR diye belirtlmemiş sadece çin kategorisinde.birde parça fiyatları ve stok durumları yazsaydı iyi olacakmış kanaatindeyim.Gerçi ben izmirliyim ama en azından İstanbullu arkadaşlar faydalansın.Ben çetincan ticaret e yakın oturuyorum her gün önünden geçerken RR lara bakıp iç çeke çeke evime gidiyorum ama alacam bende kafaya koydum.

forumun başlarında sarıkayaların yedek parça listesi olayı vardı o iş ne oldu sarikayalar parça fiyat listesi gönderdimi birinize?

izmirde oturan sevgili RR sahipleri sizin buluşmanız gerçekleştimi ?

Motorum şimdilik yok ama çok uyumlu bir artçıyımdır. :D

muhendis1959
27 Temmuz 2006, 11:37
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR, DAHA NİCE KANDİLLERİ BERABER GÖRELİM.KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER

freeman
27 Temmuz 2006, 12:24
merhabalar
rica etsem şu farın model ve markasını söyleyebilir misiniz tekrardan?
bir de artçı koltuğunu çıkartıp sisy barı sürücü arkasına yerleştirebilmek mümkün mü?böyle bir uygulama yapan arkadaş yapan var mı aranızda?

emraxi
27 Temmuz 2006, 13:54
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN. NİCE KANDİLLERİ SAĞLIKLA, HUZURLA VE SEVDİKLERİNİZLE BERABER GEÇİRMENİZİ DİLERİM...

SAYGI VE SEVGİLERİMLE,

Emraxi (Motoru olmayan Motorcu) :pale:

muhendis1959
27 Temmuz 2006, 13:59
Arkadaşlar ben dün akşama doğru Emre ltd şirketine gittim, çok sıcak karşıladılar, sahipleri çok iyi insanlara benziyorlar, kendileri motosiklet sektöründe çok eskiler, asıl yaptıkları bütün çin malı motorların yedek parçalarını ithal edip toptan yurt içine satmak, REGAL-RAPTOR unda anlaşmasını yapmışlar, 1 ay içinde regalin tüm parçalarını satar hale geleceklermiş, bana yedek parça depolarını gösterdiler, yok yok.

Ayrıca regal in motorlarının da Türkiye bayiliğini almışlar fakat bu anlaşmaları yaparken Sarıkayalar dan haberleri yokmuş çinlide söylememiş iş bittikten sonra farkına varmışlar ve moralleri bozulmuş, yani çinli Emre Ltd ye kazık atmış, ama bu belki de bizim açımızdan iyi oldu, şimdi hem rekabet olacak hemde her aradığımızı bulacağız.

Ben de yıllardır ticaretin içindeyim, bu bir centilmenlik anlaşmasıdır, aynı markanın bir ülke içinde distrübütörlüğü birden fazla firmaya verilmez,ancak firma işin altından kalkamazsa anlaşma fesh edilir ve başkasına verilir, renault opel in türkiyede 2 distrübütörü olabilirmi, neden regalin olsun, bu yedek parça değilki markası olan bir binek aracı.

Neyse regalin yeni modellerini de gördüm orada fena değiller ama bizim 250cc gibi olamaz, işte resimleri.

http://img142.imageshack.us/img142/3518/photo0016sw2.jpg (http://imageshack.us)

http://img142.imageshack.us/img142/9948/photo0017ee5.jpg (http://imageshack.us)

http://img142.imageshack.us/img142/8374/photo0018fa7.jpg (http://imageshack.us)

http://img142.imageshack.us/img142/7549/photo0019pj0.jpg (http://imageshack.us)

http://img142.imageshack.us/img142/2162/photo0020qp3.jpg (http://imageshack.us)

Bilgi almak istiyenler için

www.emreltd.net

0212 656 26 56

faygun
27 Temmuz 2006, 14:45
Arkadaşlar,
herkesin Regaip Kandili mübarek olsun.
Mühendis abimin araştırmaları için teşekkürler.Emre Ltd.teki adamlara yazık olmuş aslında,ama genede belli olmaz belki de böylesi onlar için de bizler için uzun vadede iyi olur.
Selamlar.

myway
27 Temmuz 2006, 14:49
Arkadaşlar herkese selam, uzun zamandır yazmıyorum ancak fırsat buldukca okuyarak gelişmeleri takip ediyorum, ehliyeti beklediğim içinde gezilere katılmıyorum. Biraz önce ilginç bişeyle karşılaştım, şeytan dürttü ve gelirler idaresinin sitesine girerek motorumun vergisi ile ilgili sorgulamayı yaptırdım ve ilginçtir 254,68 ytl borcu çıktı, şimdi motoru 16.03.2006 tarihinde aldığıma göre, ve anlaşmamız herşey dahil olduğuna göre herkesin yaptığı gibi ve ancak motorlu taşıtlar vergisinin 2. taksitinden sorumlu olduğuma göre ki buda 31.07.2006 da en son ödenecek, aşağıda siteden kopyaladığım borçdurumu nedemek ben anlamadım. Arkadaşlar, Aykon dan aldım motoru, sizden ricam, aykonu arayıp ortalığı ayağa kaldırmadan önce bu durumun normal olup olmadığı ile ilgili yorumlarınızı yazmanız, önce bu durumu sizlerle paylaşmak istedim, sizden alacağım bilgiler doğrultusunda gerekli yerlerle konuşacağım.
Herkese kazasız sürüşler dilerim, hepinizin kandili kutlu olsun
Kerem

VERGİ TÜRÜ VERGİ DÖNEMİ TAKSİT VADE TARİHİ TAHAKKUK BORÇ GECİKME ZAMMI TOPLAM BORÇ ÖDENEN BORÇ MİKTARI
Motorlu Taşıtlar Vergisi 2006 2 31/07/2006 30,00 30,00 0,00 30,00 0,00
Motorlu Taşıtlar Vergisi 2006 2 31/07/2006 192,00 192,00 0,00 192,00 0,00
Motorlu Taşıtlar Vergisi 2006 1 16/04/2006 30,00 30,00 2,68 32,68 0,00

TOPLAM BORÇ MİKTARI 254,68

Freak
27 Temmuz 2006, 14:50
hocam mini moto olayını ciddi ciddi düşünürsen büyükçekmece'ye bir uğra...mondial servisini (bayii değil,servis) sor,bul (mega motor),orada cruiser'ından tut racing'ine hatta cross'una kadar her makinanın mini versiyonu var...(25/50 cc) kaliteleri konusunda bir şey diyemem ama,anlayan biri ile gelip bakarsan iyi edersin...zira mekan sahibi benim arkadaşım ama makinalar onun değil,bir tanıdığı onun mekanında satıyor ve benim arkadaş onlarla pek ilgilenmiyor fiyat söylemek dışında... (bu arada makinaları müslüm abi gördü bana yardımcı olmak için geldiğinde...)

Ben minimoto konusunda ciddiyim.
Hemen söylediğin yeri cts günü AirRace den önce gidip ziyaret edeceğim.
Teşekkürler.

Can.
27 Temmuz 2006, 15:02
Arkadaşlar herkese selam, uzun zamandır yazmıyorum ancak fırsat buldukca okuyarak gelişmeleri takip ediyorum, ehliyeti beklediğim içinde gezilere katılmıyorum. Biraz önce ilginç bişeyle karşılaştım, şeytan dürttü ve gelirler idaresinin sitesine girerek motorumun vergisi ile ilgili sorgulamayı yaptırdım ve ilginçtir 254,68 ytl borcu çıktı, şimdi motoru 16.03.2006 tarihinde aldığıma göre, ve anlaşmamız herşey dahil olduğuna göre herkesin yaptığı gibi ve ancak motorlu taşıtlar vergisinin 2. taksitinden sorumlu olduğuma göre ki buda 31.07.2006 da en son ödenecek, aşağıda siteden kopyaladığım borçdurumu nedemek ben anlamadım. Arkadaşlar, Aykon dan aldım motoru, sizden ricam, aykonu arayıp ortalığı ayağa kaldırmadan önce bu durumun normal olup olmadığı ile ilgili yorumlarınızı yazmanız, önce bu durumu sizlerle paylaşmak istedim, sizden alacağım bilgiler doğrultusunda gerekli yerlerle konuşacağım.
Herkese kazasız sürüşler dilerim, hepinizin kandili kutlu olsun
Kerem

VERGİ TÜRÜ VERGİ DÖNEMİ TAKSİT VADE TARİHİ TAHAKKUK BORÇ GECİKME ZAMMI TOPLAM BORÇ ÖDENEN BORÇ MİKTARI
Motorlu Taşıtlar Vergisi 2006 2 31/07/2006 30,00 30,00 0,00 30,00 0,00
Motorlu Taşıtlar Vergisi 2006 2 31/07/2006 192,00 192,00 0,00 192,00 0,00
Motorlu Taşıtlar Vergisi 2006 1 16/04/2006 30,00 30,00 2,68 32,68 0,00

TOPLAM BORÇ MİKTARI 254,68

Arkadaşım aynı şey benim başıma geldi.
Araba alırken ilk taksit fiyata dahildir ancak bu durum motorlarda aynı şekilde değilmiş. Yani motoru aldıktan sonra 1 ay içerisinde vergiyi bizim ödememiz gerekiyormuş. Ben nasılmı öğrendim. honda alarak öğrendim. kaliteyi satın alırken anlıyorsun. Adamlar öyle detaylar veriyorlarkı aklında hiçbir soru işareti kalmıyor. ben RR'ı 23 mayısda aldım ve tabiki verginin ödendiğini düşünüyordum. Aykon'da beni hiç uyarmadı sağolsun. Hondayı alırken durumu öğrenince hemen sisteme girip bir baktım 1 nci taksitim cezaya girmiş...
23 mayısda aldığım motor için cezası ile birlikte 2 taksiti de ben ödedim anlayacağınız. Aman dikkat motorlarda durum araba gibi değil...

fuser
27 Temmuz 2006, 15:58
Herkese selamlar
daha önce bahsi geçmişti forumu taradım ama
ayrıntısını göremedim yaqrdımcı olursanız sevinirim...
Geceleri karambole motor kullanmaktan bıktım ve farımı değiştirmek istiyorum
Daha önce bahsi geçen 35/35 lik h4 ampulun yuvasının nasıl olması gerekiyor?

Birde dün akşam motorun nekadar civatası varsa sıkayım zırıltıdan kurtulayım dedim çok güzel oldu ama bu seferde boş vites lambası sürekli yanıyor
acaba nasıl düzeltirim?

uludagnet
27 Temmuz 2006, 17:56
Arkadaşın yazısı üzerine gelir idaresinin sayfasından sorgulattım motoru ...Ve beklediğim şey oldu....Benim de 30 lira +1 ytl gecikme zammmıyla bereaber 31 lira borç görünüyor....Bende 22 mayısta almıştım motoru...1 temmmuzdan önce alan arkadaşlara sesleniyorum.plakayı sorgulatın arkadaşlar...Sanırım çoğu kişi biraz daha devlete para akıtacak.Napalım ödicez...Ayrıca fotoraftaki ragal resimlerini dikkatlice inceledim motor farklı....Radyotör yok...hava soğutmalı versiyonu var...EEE..fiyatıda düşüktür tabi o zaman...Ama sevindirici gelişme olarak şunu söyleyebilirim; şu kafamızı kurcalayan ilerde yedek parça bulunurmu bulunmazmı sorusu aydınlığa kavuşuyor...Emre ltd sayesinde yedek parça tedariği daha pratik bir hal alıcak benim görüşümce....

Bu arada Cumartesi direksiyon sınavım var...Tüm ehliyet alıcak arkadaşlara başarılar diliyorum..