Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
galipo
20 Temmuz 2006, 00:50
arkadaslar DADYW 250cc ve DADYW CLASS olarak iki model var. aradaki fark nedir? siz hangisini tavsiye edersiniz aradaki fiyat farkı ne kadar bilgisi olan paylasırsa cok sevinirim.
cannibal
20 Temmuz 2006, 01:20
2006 YELLOW ROCK DD250E-9B class
20hp/4999 ytl/ayrıca görünüş itabariyle biraz değişiklik var
http://rapidshare.de/files/26335542/250e-9b_class.jpg.html
2006 YELLOW ROCK DD250E-9
16hp/4499ytl
http://rapidshare.de/files/26335463/250e-9.jpg.html
Ahmet taner
20 Temmuz 2006, 10:22
16hp/4499ytl
bence bu bilgi yanlış aralarında beygir farkı yok sadece 9b b modelinin şasesi uzun ve uzun yolda rahat ettirirken şehir içinde kullanımı zor olmakta birde denge olarak 9 b modelini kullanan arkadaşların daha dengesiz bulduğu yönündeydi..
BFurkanK
20 Temmuz 2006, 10:35
AHMET TANER peki fiyatları doğrumudur?? regal raptor ile ilgili 3 tane site buldum
regalraptor.com
regal-raptor.com
yellowrockmotorcycle.com
bunların yanında fiyat belirten bi site biliyormusun?? türkçe..
uludagnet
20 Temmuz 2006, 11:39
Merhaba arkadaşlar forumu uzun süredir takip etmeme rağmen,biraz işten güçten birazda üşengeçliğimden aranıza yeni katılıyorum.3 aylık raptorcuyum.Benim ilk motorum. 2200 km yi devirdim.Ufak tefek şeyler hariç hiç bir sorunla karşılaşmadım.Arkadaşın sorusuna gelince Benim motoru aldığım yerde (ankara--birol oto) 3 hafta önceki fiyat 4650 lira..son zamlardan sonra bu fiyata yükseldi. Zira ben anahtar teslim 4250 ytl ye almıştım.Birde Ankaralı arkadaşlara sesleniyorum.buluşup beypazarı ----k.hamam ---v.b yerlere gezi düzenleyelim.....kalın sağlıcakla
BABAADAM
20 Temmuz 2006, 12:24
selam arkadaşlar...
bir kaç defa yazıldı ama sanırım bir netliye ulaşamadık.
motorlarımız hakkında daha önceleri 400km falan yapanların olduğu yazıyordu.bazı arkadaşlar ve bende malesef 300-320 km geçemedik belki kullanımdan kaynaklanan sebeplerden bu fark olabilir diyeceğim ama bazı arkadaşların bu kilometrelere bile ulaşamadığını konuşurken öğrendim.bir depo ile 370-400 kilometre arası yol yapabilen motorlarımızın.bu kadar düşük kilometre yapıyor olmasının muhakkakki bir açıklaması olmalı diye düşünüyorum.
benim aklıma yeni motorların ekzostlarının açık olması ,susturucularının çıkartılması gibi farlı sebepler geliyor ama sanırım bunun net bir cevabı olacaktır.
bu konu hakkında teknik bilgisi olan arkadaşlarımızın bilgi vermesini rica ediyorum arkadaşlar.
herşey gönlünüzce olsun..................
uzman_1907
20 Temmuz 2006, 12:36
selam arkadaşlar...
motorlarımız hakkında daha önceleri 400km falan yapanların olduğu yazıyordu.bazı arkadaşlar ve bende malesef 300-320 km geçemedik belki kullanımdan kaynaklanan sebeplerden bu fark olabilir diyeceğim ama bazı arkadaşların bu kilometrelere bile ulaşamadığını konuşurken öğrendim.bir depo ile 370-400 kilometre arası yol yapabilen motorlarımızın.bu kadar düşük kilometre yapıyor olmasının muhakkakki bir açıklaması olmalı diye düşünüyorum.
benim aklıma yeni motorların ekzostlarının açık olması ,susturucularının çıkartılması gibi farlı sebepler geliyor ama sanırım bunun net bir cevabı olacaktır.
bu konu hakkında teknik bilgisi olan arkadaşlarımızın bilgi vermesini rica ediyorum arkadaşlar.
valla arkadasım
benım motor ilk çıkanlardan bende 320 km gördüm yedek depo hariç herkes bişeyler söylüyo ama gerçek olan km göstergesi galiba
selamlar
wkemal
20 Temmuz 2006, 12:43
arkadaşlar ben bu regal raptordan almayı düşünüyorum nerden uygun alabilirim bilgi verirmisiniz 0 veya 2 el temiz olarak wkemal@hotmail.com
veya 05366395792 olarak iletirseniz sevinirim satmak istiyen arkadaşlarda ulaşabilirler ve birbirinize baglı olmanız çok hoşuma gidiyor inşallah hep böyle kalırsınız birde arkadaşlar sık arıza veren parçalar hakında bilgi verirmisiniz
bir arkadaş sık arıza veren parçaları daha iyilerinle degiştirdim diye yazmış acaba hangi parçalar ve hangi başka parçalarla degiştirmiş modelleriyle verirse hem benim için hemde arkadaşlar için çok iyi olur sizleri seviyorum saygılar
nmurataydin
20 Temmuz 2006, 13:18
selam arkadaşlar...
selam...
ben motoru 2525 km de aldım.. iki kere 30 ytl..yani toplam 60 ytl benzin aldım...şu an 3087 km deyim..hala yedek depoya düşmedim..60 ytl ile şu an 562 km deyim..yani ortalama 60/562=0.10 yani kmde 10 krş km de..teknik deyimle..3,5 lt ile 100 km gidiyor...bu arada hep şehir içindeydim ve son susuturucular takılı değil...
depo 14 lt olduğuna göre...(4x3,5lt=14 lt)...yani bir depoyla yaklaşı 400 km yapıyor ...
caser
20 Temmuz 2006, 13:48
Arkadaşlar sıfır bir Raptor almak üzereyim.
Bana ucuz ama elbette kaliteli ve işlevsel Kask(Flip up), Mont ve Dizlik alabileceğimi, markaları ve fiatlarını yazabilir misiniz.
Freak
20 Temmuz 2006, 14:00
patronlarımdan birinin BMW 1200 gs motoru var yaklaşık 2200 km de. onun da geçen gün firenler boşaldı ve önündeki arabaya vurdu. allahtan ışıklarda durmak üzereyken 20-25 km civarında bir hızdaydı. yani anlayacağınız üretimle ilgili hata en kaliteli markalar da bile olabiliyor. bunu neden anlattım şimdi hemen birileri çıkıp da işte çinli değilmi böyle olur alacaksın bir japon demesin diye.
Ee Erdem'cim, adam BMW ile vurmuş. BMW alman markası. Alsaydı bir japon üzülmezdi :)
turgay şen
20 Temmuz 2006, 14:00
merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 aydır siteyi takip ediyorum bende sizin gibi bir regal raptor kullanıcısıyım yaklaşık 3 aydır kullanıyoru her hangi bir problem yaşamadım fakat daha büyük bir makina almaya karar verdim onun için regal raptor rumu satmaya karar verdim motoru katrancıdan aldım şu an 3500km de bütün bakımları katrancı tarafından yapıldı 3.750ytl ye satıyorum ilgilenen arkadaşlar varsa 05337493457den bana ulaşabilirler rüzgarınız bol olsun.
Freak
20 Temmuz 2006, 14:02
16hp/4499ytl
Bu ürünler arasında bir beygir farkı yok. O sanal beygir farkı tamamen Sarıkayalar'ın uydurması.
Her iki motoru da dinamometre de test ettik. 2 side 13 beygir veriyor.
uzman_1907
20 Temmuz 2006, 14:07
::offtp::
Woaki kamina, tekabuki nanna. Umsala bimsasa, bimsa namba!
bunun anlamı nedır yaw:P
Freak
20 Temmuz 2006, 14:14
::offtp::
bunun anlamı nedır yaw:P
Kara büyü (Voodoo) :)
ssistem
20 Temmuz 2006, 14:25
selam benim raptor 1000 km de alalı 1 ay oldu (bundan önce keeway 150 sl. vardı) bir depo benzinle 400 km geçiyorum. hatta bu sabah baktım halen bitmemiş yedek depoyu kullanmak istemediğimden sabah fulledim. sitede oturuyorum. sitedekiler biraz kıl, sabah çalıştırınca çok ses falan oluyor uyuyamıyoruz falan triplerinde laleler. o yüzden dedim şimdi sabah çalıştırırken çalışmaz benzinden mi soğuktan falan terettüdü yaşamayım diye fulledim benzini (35 YTL tuttu) 95 oktan alıyorum. sürekli şehir içinde kullanıyorum. bilginize
BABAADAM
20 Temmuz 2006, 16:01
arkadaşlar anladığım kadarıyla 400km civarı okey....peki daha çok yakan motorlar için ne yapmalı neye bakmalı,yani ortada bir dengesizlik var.
bunun çözümüyle alakalı bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyoruz...
selamlar.
servisle alakalı bir duyurumda olacak arkadaşlar....
motorum boğulduğu için çalışmayınca yakın olduğum için aykon firmasını aradım.
(burada yazdığım konuda aykon çalışanı olan tuncay,murat ve ali beyi ayırıyorum.onlar kendi özverileri ile bizlere yardımcı oluyorlar biliyorum.)
ve buji almak için oraya gittim.buraya kadar herşey güzel.ödeme için fiyatı sorduğumda aldığım cevap 35 ytl. buaradn daha önce değişim yapan arkadaşlardan aldığım bilgiye göre 10 ytl olan buji (NGK) oldu 17,5 ytl.
tabiki itiraz ettim.ve yukarıdaki ismi olan arkadaşların mudahalesi ile 20ytl ödedim.
evet bu konuda sizleri uyarmak ve sarıkayalardan bu siteyi takip eden varsa iletmek için yazmak istedim...Aykon sanırım hepimizi salak ve aptal sanıyor sanırım,Aykon bu cep tel.satmaya benzemez sizleri esnafca,insanca bir ticari diyaloğa çağırıyorum bütün arkadaşlarım adına.bu mantığınızı beyenmedik.gelecekte bu tutumunuz yüzünden telafisi mümkün olmayacak sorunları yaşamamanız ve yaşatmamanız dileği ile.
orada çalışan arkadaşlarımızı tekrar tenzih ediyorum.
vesizlerden ricam istanbulun muhtelif yerlerindeki giden arkadaşların memnun olduğu ve reel servis hizmeti aldığı yerleri bir araya getirelim isterseniz buradanda ilan edelim diyorum,sorunumuz olduğunda hiç deilse en yakındaki servise ulaşır insanca ve esnafca bir hizmet alırız....
kusra bakmayın bukadar uzun yazmayı sevmem ama,konduğum enayi şekli zoruma gitti.sarıkayalara bile şikayet edim dedim ama,engüzeli buradan afiş etmek olur dedim.neticede bu işi yapacaklarsa bizlerle yapacaklar...
hepinize saygılar.herşey gönlünüzce olsun
cbrhalil
20 Temmuz 2006, 16:25
Birşey sorucam Arkadaşlar ben kendi servisime ilk 1000 bakımı için götürdüğümde, bujiler değişti, yağ değişti 50 ytl para verdim sizce bu normalmi?
clint
20 Temmuz 2006, 16:39
Valla geçen gün bir arkadaştan garanti kapsamındayken bakım için yapılan işlemlerden aslında para alınmaması gerektiğini duymuştum.
muhendis1959
20 Temmuz 2006, 16:56
Birşey sorucam Arkadaşlar ben kendi servisime ilk 1000 bakımı için götürdüğümde, bujiler değişti, yağ değişti 50 ytl para verdim sizce bu normalmi?
10YTL fazla almışlar.
Bujilerini sen alsaydın keşke, takılanlarda dandik oluyor,kısa zamanda sorun yaşatıyor,ama böyle 2-3 bin gidersin.
Ekzostları ne yaptın?
uzman_1907
20 Temmuz 2006, 16:56
arkadaşlar anladığım kadarıyla 400km civarı okey....peki daha çok yakan motorlar için ne yapmalı neye bakmalı,yani ortada bir dengesizlik var.
selamlar.
(burada yazdığım konuda aykon çalışanı olan tuncay,murat ve ali beyi ayırıyorum.onlar kendi özverileri ile bizlere yardımcı oluyorlar biliyorum.)
ve buji almak için oraya gittim.buraya kadar herşey güzel.ödeme için fiyatı sorduğumda aldığım cevap 35 ytl. buaradn daha önce değişim yapan arkadaşlardan aldığım bilgiye göre 10 ytl olan buji (NGK) oldu 17,5 ytl.
tabiki itiraz ettim.ve yukarıdaki ismi olan arkadaşların mudahalesi ile 20ytl ödedim.
evet bu konuda sizleri uyarmak ve sarıkayalardan bu siteyi takip eden varsa iletmek için yazmak istedim...Aykon sanırım hepimizi salak ve aptal sanıyor sanırım,Aykon bu cep tel.satmaya benzemez sizleri esnafca,insanca bir ticari diyaloğa çağırıyorum bütün arkadaşlarım adına.bu mantığınızı beyenmedik.gelecekte bu tutumunuz yüzünden telafisi mümkün olmayacak sorunları yaşamamanız ve yaşatmamanız dileği ile.
vesizlerden ricam istanbulun muhtelif yerlerindeki giden arkadaşların memnun olduğu ve reel servis hizmeti aldığı yerleri bir araya getirelim isterseniz buradanda ilan edelim diyorum,sorunumuz olduğunda hiç deilse en yakındaki servise ulaşır insanca ve esnafca bir hizmet alırız....
kusra bakmayın bukadar uzun yazmayı sevmem ama,konduğum enayi şekli zoruma gitti.sarıkayalara bile şikayet edim dedim ama,engüzeli buradan afiş etmek olur dedim.neticede bu işi yapacaklarsa bizlerle yapacaklar...
arkadasım ben o bujıleri 15 ytl ye aldım bır arkadasım da 12 ytl ye aldı.bilginize
selamlar hepinize
Kolt
20 Temmuz 2006, 16:59
selamlar.
1445 Km de 35 ytl benzin aldım. 1714 Km de benzinim bitti yedek depo açarak benzinciye kadar gittim. Toplam'da 269 Km yol gitmiş oldum.
269 Km'yi Otobanda yaptım..
NGK Buji Sirkecide Herhangi bir dükkanda 5 YTL ye satılmakta,
servisler işçilik olarakda 10 küsür ytl koyuyormuş anlaşılan.
Servise gittiğimizde bi yağ değişip, bakımınızı yaptık verin 35 YTL diyorlar. Regalciler; iyi bilinen bir servisle pazarlık edip, bakım ücretlerini normal fiyata çektirebilirmiyiz acaba?
muhendis1959
20 Temmuz 2006, 17:13
1445 Km de 35 ytl benzin aldım. 1714 Km de benzinim bitti yedek depo açarak benzinciye kadar gittim. Toplam'da 269 Km yol gitmiş oldum.
269 Km'yi Otobanda yaptım..
NGK Buji Sirkecide Herhangi bir dükkanda 5 YTL ye satılmakta,
servisler işçilik olarakda 10 küsür ytl koyuyormuş anlaşılan.
Servise gittiğimizde bi yağ değişip, bakımınızı yaptık verin 35 YTL diyorlar. Regalciler; iyi bilinen bir servisle pazarlık edip, bakım ücretlerini normal fiyata çektirebilirmiyiz acaba?
Bu konu gerçekten can sıkıcı olmaya başladı her servis kafasına göre fiyat belirlemiş, araba servislerinde böyle değil, bence bu konuyu sarıkayalara bildirmek gerek yetkili servislerine fiyat listesi versin.
Ben iki bujiyi 10YTL ye aldım 3000Km yaptım daha tık yok söküp bakıyorum hiç kurum yok canavar gibi, BURADAN SERVİSLERE SESLENİYORUM YETER ARTIK ATTIĞINIZ KAZIKkimsenin yaptığı yanına kar kalmıyacak bu dandik adamların servisleri eninde sonunda işsizlikten kapanacak, bu insanlar motor kullananları sabancının torunları sanıyor herhalde.:pr: :pr:
Arkadaşlar hakkınızı arayın, her istedikleri parayı vermek zorunda değilsiniz çünkü fiyat tarifesi yok ellerinde, ayrıca ne yağ koyduklarını ne kalitede buji taktıklarını da bilmiyoruz, sizde benim gibi yapın her şeyi sorun, KATRANCI SERDAR artık benden bıktı, neredeyse beni kovacak ama ben babam bile olsa hakkımı ararım.:pr:
ARKADAŞLAR REGAL MARKASI ARTIK TÜRKİYE DE OTURDU, BİZİM BAYİLERE VE SERVİSLERE GEBELİĞİMİZ YOK GEÇEN GÜN GAZETEYE SARIKAYALAR İLAN VERMİŞTİ BAYİLERİN LİSTESİ VARDI NEREDEYSE ADIMBAŞI VAR ARTIK, KİMSEYE EYİVALLAH ETMEYİN.
KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER.:cat: :cat:
cbrhalil
20 Temmuz 2006, 17:18
10YTL fazla almışlar.
Bujilerini sen alsaydın keşke, takılanlarda dandik oluyor,kısa zamanda sorun yaşatıyor,ama böyle 2-3 bin gidersin.
Ekzostları ne yaptın?
Hala aynı abi senin msn varmıydı abi bugun sana uğramak istiyodum aslında eve geçerken merterde nerdesin bilmiyorum tabi:pale:
BABAADAM
20 Temmuz 2006, 17:41
arkadaşlar biz en iyisi hizmet kalitesinden memmun olduğumuz servisleri belirleyip onlara gidelim diyorum,sanırım bu civarda (levent,maslak,beşiktaş istikametinde olanlar için) maslak oto sanayide katrancı var.digerlerinide sizler ekleyin arkadaşlar....
muhendis1959
20 Temmuz 2006, 17:50
arkadaşlar biz en iyisi hizmet kalitesinden memmun olduğumuz servisleri belirleyip onlara gidelim diyorum,sanırım bu civarda (levent,maslak,beşiktaş istikametinde olanlar için) maslak oto sanayide katrancı var.digerlerinide sizler ekleyin arkadaşlar....
Evet zafer bence iyi fikir, burada reklam olur diye düşünmiyelim ve memnun kaldığımız servislerin adlarını ve telefonlarını yazalım.:cat: :cat:
Ahmet taner
20 Temmuz 2006, 18:01
AHMET TANER peki fiyatları doğrumudur?? regal raptor ile ilgili 3 tane site buldum
regalraptor.com
regal-raptor.com
yellowrockmotorcycle.com
bunların yanında fiyat belirten bi site biliyormusun?? türkçe..
bildiğim kadarıyla ruhsat dahil olmayan fiyatları yazmışsın fakat 9b modeli 4.800 civarında olması lazım www.sarıkayalar.com adresine bir bak istersen aralarında 300 ytl fark var 4.500-4.800 gibi bunlara yaklaşık 200 ytl plaka ruhsat vs masrafı ekle sana malolan fiyatı bulursun şimdiden hayırlısı olsun.
Raptor_SS
20 Temmuz 2006, 18:45
muhendis1959 Hocam karaköyde tanışmıştık ayak üstü hatırladın mı çok memnun oldum bidahaki toplantıya bende gelmeye çalışıcam saygılar
muhendis1959
20 Temmuz 2006, 18:55
muhendis1959 Hocam karaköyde tanışmıştık ayak üstü hatırladın mı çok memnun oldum bidahaki toplantıya bende gelmeye çalışıcam saygılar
Hatırlamazmıyım canım kardeşim, tabiki bekleriz, hatta istersen bu pazar darülacezeye de gel, sayfayı bi incele istersen.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928
bildiğim kadarıyla ruhsat dahil olmayan fiyatları yazmışsın fakat 9b modeli 4.800 civarında olması lazım www.sarıkayalar.com adresine bir bak istersen aralarında 300 ytl fark var 4.500-4.800 gibi bunlara yaklaşık 200 ytl plaka ruhsat vs masrafı ekle sana malolan fiyatı bulursun şimdiden hayırlısı olsun.
Ahmet ben bu sarıkayaların sayfasını hiç açamadım, sayfa mefta olmuş.
bluebee
20 Temmuz 2006, 19:04
http://www.sarikayalar.com.tr/ olsa gerek müslüm abi :)
aidikurt
20 Temmuz 2006, 19:05
selam benim raptor 1000 km de alalı 1 ay oldu (bundan önce keeway 150 sl. vardı) bir depo benzinle 400 km geçiyorum. hatta bu sabah baktım halen bitmemiş yedek depoyu kullanmak istemediğimden sabah fulledim. sitede oturuyorum. sitedekiler biraz kıl, sabah çalıştırınca çok ses falan oluyor uyuyamıyoruz falan triplerinde laleler. o yüzden dedim şimdi sabah çalıştırırken çalışmaz benzinden mi soğuktan falan terettüdü yaşamayım diye fulledim benzini (35 YTL tuttu) 95 oktan alıyorum. sürekli şehir içinde kullanıyorum. bilginize
aynı benımde 1000 km alalı 1 ay oldu bir depo benzınle 400 km gectı rodajda olmasına rahmen (Not:Bende sl150 den gectım ) ıkımız aynı kısı gıbıyız :)
muhendis1959
20 Temmuz 2006, 19:48
Tamam ya şimdi açıldı.
caser
20 Temmuz 2006, 20:22
Arkadaşlar sıfır bir Raptor almak üzereyim.
Bana ucuz ama elbette kaliteli ve işlevsel Kask(Flip up), Mont ve Dizlik alabileceğimi, markaları ve fiatlarını yazabilir misiniz.
Arkadaşlar kendimden alıntı yapıyorum ama lütfen yardımcı olabilecek bir arkadaş var ise sevinirim.
watercolours
20 Temmuz 2006, 22:28
muhendis, resimler için sağol.
fevkalbesher
20 Temmuz 2006, 22:42
Bu konu gerçekten can sıkıcı olmaya başladı her servis kafasına göre fiyat belirlemiş, araba servislerinde böyle değil, bence bu konuyu sarıkayalara bildirmek gerek yetkili servislerine fiyat listesi versin.
Ben iki bujiyi 10YTL ye aldım 3000Km yaptım daha tık yok söküp bakıyorum hiç kurum yok canavar gibi, BURADAN SERVİSLERE SESLENİYORUM YETER ARTIK ATTIĞINIZ KAZIKkimsenin yaptığı yanına kar kalmıyacak bu dandik adamların servisleri eninde sonunda işsizlikten kapanacak, bu insanlar motor kullananları sabancının torunları sanıyor herhalde.:pr: :pr:
Arkadaşlar hakkınızı arayın, her istedikleri parayı vermek zorunda değilsiniz çünkü fiyat tarifesi yok ellerinde, ayrıca ne yağ koyduklarını ne kalitede buji taktıklarını da bilmiyoruz, sizde benim gibi yapın her şeyi sorun, KATRANCI SERDAR artık benden bıktı, neredeyse beni kovacak ama ben babam bile olsa hakkımı ararım.:pr:
ARKADAŞLAR REGAL MARKASI ARTIK TÜRKİYE DE OTURDU, BİZİM BAYİLERE VE SERVİSLERE GEBELİĞİMİZ YOK GEÇEN GÜN GAZETEYE SARIKAYALAR İLAN VERMİŞTİ BAYİLERİN LİSTESİ VARDI NEREDEYSE ADIMBAŞI VAR ARTIK, KİMSEYE EYİVALLAH ETMEYİN.
KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER.:cat: :cat:
Selamlar,
Motorun bakımı aldığım yer olan Bağlarbaşı'ndaki Yopaş'a yaptırıyorum. Son derece memnunum. En ufak isteğimi geri çevirmiyorlar.
Serviste konu güven meselesidir. Güvendiğiniz servise ancak motorunuzu emanet edebilirsiniz. Sonuçta servisin tamiratını yaptığı şey can taşıyor ve riski diğer kara taşıtlarından çok daha fazla.
En büyük güven unsuru da maliyetlerdir. Fiyat konusunda size kazık atabilen biri, kendi maliyetlerini düşürmek için her türlü ahlaksızlığı da yapabilir. Yapmadığı işçilikten, değiştirmediği parçadan para talep edebilir. Kendisi kısa vadede kar edebilir ama sizin can güvenliğinizi tehlikeye atarak aslında uzun vadede çok şey kaybeder.
Eğer güvenmiyorsanız o servise gitmeyin. İçinize sinerek binin, tamirciye küfrederek değil...
Sevgiler,
AA.
muhendis1959
20 Temmuz 2006, 23:34
Selamlar,
Motorun bakımı aldığım yer olan Bağlarbaşı'ndaki Yopaş'a yaptırıyorum. Son derece memnunum. En ufak isteğimi geri çevirmiyorlar.
Serviste konu güven meselesidir. Güvendiğiniz servise ancak motorunuzu emanet edebilirsiniz. Sonuçta servisin tamiratını yaptığı şey can taşıyor ve riski diğer kara taşıtlarından çok daha fazla.
En büyük güven unsuru da maliyetlerdir. Fiyat konusunda size kazık atabilen biri, kendi maliyetlerini düşürmek için her türlü ahlaksızlığı da yapabilir. Yapmadığı işçilikten, değiştirmediği parçadan para talep edebilir. Kendisi kısa vadede kar edebilir ama sizin can güvenliğinizi tehlikeye atarak aslında uzun vadede çok şey kaybeder.
Eğer güvenmiyorsanız o servise gitmeyin. İçinize sinerek binin, tamirciye küfrederek değil...
Sevgiler,
AA.
Dostum YOPAŞ ın telefonunu ve adresini de ver ki diğer servislere ders olsun.:cat: :cat:
Mr.Wish
20 Temmuz 2006, 23:34
[QUOTE=BABAADAM] (burada yazdığım konuda aykon çalışanı olan tuncay,murat ve ali beyi ayırıyorum.onlar kendi özverileri ile bizlere yardımcı oluyorlar biliyorum.)
Selam arkadaşım sanırım hatırlarsın, bir kere karşılaşmıştık Aykonda bende onlardan bir kere NGK aldım ve çiftine 20 ytl ödedim, bu bile çok gelmişti çünkü topicte eskiler sirkecide 3,75 YKR yani çiftinin 7.50 en fazla 10 ytl olabileceğini yazmışlardı ama insan bir kere başına gelmeden dersini alamıyor. Sende almışsın dersini takma kafana.. İleride gene görüşebilmek dileğimle.. Kazasız belasız ve arızasız sürüşler dilerim.
[QUOTE=fevkalbesher]Selamlar,
Sanıyorum mekan olarak bana yakınsın, ben hala kullanmıyorum motorumu ama
servis ihtiyacı için Yopaşa bir gün görüşmeye gitmiştim ustaları yoktu. Şu an yeni usta gelmişmi? Yoksa orada masa başındaki arkadaş mı ilgileniyor? Bir çok işi yapabildiğini söylemişti ve aşırı derece problemlerde ana servise yolladığından bahsetmişti.. Nedir şu an Yopaştaki son durum bilgi verebilirsen sevinirim..
muhendis1959
20 Temmuz 2006, 23:56
Serkan Çapur, canım kardeşim sigorta ile ilgili bir gelişme olmadımı, ben hala kasko yaptırmadım,,:silent: :silent:
nmurataydin
21 Temmuz 2006, 00:00
selam arkadaşlar...
ben motoruma ön cam almak istiyorum...bu konuda önerileriniz nedir?..sanırım raptorun kendi aksesuarları yok..ha bir de arka için portbagaj...
aytu
21 Temmuz 2006, 00:26
Satilik Raptor Dadyw 250 1000 Km De Sİyah
0536 5251527
0544 3578449
Noter Masrafi Yok
Ahmet taner
21 Temmuz 2006, 00:29
evet sonuna tr koymayı unutmuşum teşekkür ederim..
arkadaşlar motorum 5600 km oldu bu akşam katrancıdaydım ..yağını castrol 10/40 kırmızı bir yağ tam sentetik bence süpermiş bakımdan sonra gezdim yaklaşık 50 -60 km zaten motorumu katrancıya götürmeye başladıktan seonra ne ses var ne vibrasyon viteslerlede sorunum yoktu ama o yağ inanın çok farkettiriyo olayı sanırım bundan sonraki bakımlarda isteyenler o yağdan koyacaklar fiyatı biraz pahalı ama benim motoru bir kez sürmeniz gerekiyo farkı anlamanız için ...bu arada katrancı otonun sahibi serdar arkadaşıma ve coşkun ustaya burdanda teşekkür ediyorum...arkadaşlar sanırım bu motorlar kullanıldıkça kalitesi ve sürüş keyfi artıyo acil km yapın bence.. motorunu sevip tanıdıkça oda yapıyo güzelliğini...
sonyakuza
21 Temmuz 2006, 00:43
slm arkadaşlar sizlere bir konu hakkında bilgi vermem gerekiyor bir yanlış anlaşılma ortada depodaki görevli arkadaşımızın zafer abimizden talep ettiği buji ücreti olarak 35ytl hatalıdır istemesi gereken 20ytl'dir arkadaşımız bu yanlışı yapsada belgelerde yanlış ortaya çıkardı ve fazla alınan para geri iyade edilirdi aykon bazı sözleri hak etmiyor arkadaşlar kafasına göre fiyat uygulaması yapmıyor lütfen arkadaşlar ben bunları yazarken inanın şirket için deyil kendi şahsi bilgilerimi sizlerle paylaşmaktır.beni tanıyan arkadaşlarım bu sözlerimin bana ayit olduğunu bilirler başta babaadam olmak üzere ben şirketini korumaya çalışan biri deyilim ben vicdanını dinleyen biriyim not:fiyatlar sıtandarttır tüm servislerde.arkadaşlar herkeze hayırlı sehirler allah sizlerle olsun görüşmek üzere herşey gölünüzce olsun
clint
21 Temmuz 2006, 01:00
Satilik Raptor Dadyw 250 1000 Km De Sİyah
0536 5251527
0544 3578449
Noter Masrafi Yok
Şu siyah raptor İstanbulda olsaydı bişeyler düşünürdüm ama. Şans.
sonyakuza
21 Temmuz 2006, 01:11
arkadaşlar ben internet bilgisi zayıf biriyim bir arkadaş bana resim nasıl ekleniyor tarif edebilirmi rıca ediyorum lütfen şimdiden teşekkürler
infrared
21 Temmuz 2006, 01:28
Ben 1000 km de sadece yağ değiştirdim. Yağ parası olarak 10 YTL verdim. Başka para almadı servis...15/40 yağ koydu .. Buji değişmedi ama NGK Japon buji tanesi 6 YTL idi..
clint
21 Temmuz 2006, 01:40
Geçenlerde buradaki topiclerden birinde, hangisiydi hatırlamıyorum ama, bir arkadaş, garanti kapsamındaki motorun bakımları için aslında para alınmaması gerktiğini öğrenmişti ve bilgi veriyordu. Bu ne iş o zaman. Motor almadan önce bi tane de tüketici hakları kanunu kitapçığı edinmek lazım, şimdiye kadar edinmediğimiz hata zaten.
erdem.gunduz
21 Temmuz 2006, 02:14
Serkan Çapur, canım kardeşim sigorta ile ilgili bir gelişme olmadımı, ben hala kasko yaptırmadım,,:silent: :silent:
Müslüm abi kaskoyu neden sadece çalınma için değerlendiriyorsunuz. allah korusun ama bunun kazası var, yolda kalması var, doğal afeti var, halk hareketleri var, terör olayları var gibi gidiyor liste.
ben 581 YTL ye yaptırdım ve 5 taksitte ödüyorum. ama motoru aldım ertesi gün kasko yaptırdım bir gün sonra da kaza yaptım 528 YTL tuttu parayı peşin aldım. kaza yaptığımda asistan hizmet motoru kaza yerinden aldı en yakın servise götürdü bana para sormadı (kendim tutsam 75-100 ytl gibi alırlardı) en son hepinizin bildiği gibi geçen pazar yolda kaldım. yine asistans servis getirdi ben ödeyecek olsaydım 450 YTL verecektim.
528
75
450
------
1053 YTL kasko olmasa cebimden çıkması gereken para. ben ise 581 YTL yi taksitle ödüyorum!!!
muhendis1959
21 Temmuz 2006, 10:55
Müslüm abi kaskoyu neden sadece çalınma için değerlendiriyorsunuz. allah korusun ama bunun kazası var, yolda kalması var, doğal afeti var, halk hareketleri var, terör olayları var gibi gidiyor liste.
ben 581 YTL ye yaptırdım ve 5 taksitte ödüyorum. ama motoru aldım ertesi gün kasko yaptırdım bir gün sonra da kaza yaptım 528 YTL tuttu parayı peşin aldım. kaza yaptığımda asistan hizmet motoru kaza yerinden aldı en yakın servise götürdü bana para sormadı (kendim tutsam 75-100 ytl gibi alırlardı) en son hepinizin bildiği gibi geçen pazar yolda kaldım. yine asistans servis getirdi ben ödeyecek olsaydım 450 YTL verecektim.
528
75
450
------
1053 YTL kasko olmasa cebimden çıkması gereken para. ben ise 581 YTL yi taksitle ödüyorum!!!
Erdem tamam hemen yaptıracağım sen şu sigortacının telefonunu yazarmısın.:cat: :cat:
BABAADAM
21 Temmuz 2006, 10:56
herkese günaydın arkadaşlar.....
Tuncay kardesşim sizleri çpok seviyoruz.....ve sizi firmanızın ticari mantığı ve ahlakından ayrı tutuyoruz....
burada herkes ticaretin içinde ve bir şekilde tecrübe ve birikime sahip fazla izahat yapmaya da gerek yok sanırım.benim yaşadığım olay ve fiyat meselesi sizin elinizde olmayan bir konu olduğunuda cok iyi biliyorum.bu tamamen doldur boşalt denen müşterisini şahsiyet olarak görmeyen hatta piyasa konusunda araştırma bile yapmayan firmalarda yaşanan bir tamamen yanlış olan belki kısa vadede çok kazanmak cazipmiş gibi gözüken bir anlayış....Aykon olarak belki bu yargıyı yapmam bile hata olarak düşünüle bilir.ben bu konuyu dile bile getirmeyecek yapıda bir insanım bunu sanırım ve tanıdığım bazı arkadaşlarımız bilirler.ben sadece firma olarak aykonun ciddiyetsiz ve saygısız tavrını dile getirmek istedim. tekrar ediyorum,bu anlayış yanlış.olası başka bir hata da geri dönüşü olmayacak sıkıntıların yaşanmaması ,yaşatılmaması adına ikaz etmek istedim buda benim doğal olan ahkkım.burada hepimizin yani satan, alan ,kullanan ,bakan ne bilim bi şekilde bu motorla alakası olan herkesin; ticari,insani,ahlaki,hukuki vs.... olgunluğu ve saygıyı hakkettiğine inanıyorum.amacım karalamak deyil ve bunun yeride burası deyil zaten..
sizleri (tuncay,murat,ali ve adaşım zafer) çok seviyorum ve bu konuyu bunun tamamen dışında tutuyorum. kendinize iyi bakın ve bu konuyuda burada kapatıyorum gereken bir şey varsa özelden yazışalım ok.....
evet arkadaşlar; şu servis olayını bi toparlayalım,güvendiğiniz ve memmun kaldığınız servisleri karşılıklı paylaşalım.hatta deneyimli bir arkadaşım bunları toparlayıp listelerse sanırım daha güzel olacak....
pazar günü bayraklar hazır sabah saat 10:00 da maslak civarındaki buluşma yerindeyiz arkadaşlar...gelecek olan yakın arkadaşlara duyrulur:cherry:
herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar.....
erdem.gunduz
21 Temmuz 2006, 11:24
Erdem tamam hemen yaptıracağım sen şu sigortacının telefonunu yazarmısın.:cat: :cat:
MRT Sigorta
Murat Taşçı
216-5503898
532-5774774
Bu aralar kabul günüm galiba :) çarşamba akşamı işten çıktım göztepe de bir arkadaşın dükkanına gitti. yaklaşık 1 saat oturdum. kalktım motoru çalıştırdım yan sokağa döndüm önden bir zırıltı, baktım sosis çantanın kilitleri takılı değil ondan sandım durup kapattım. haraket ettim yine zırıltı devam, tekrar durup sağa sola bakmaya başladım ve sesin kaynağı karşımda. sol taraftaki fan bağlantı ayaklarından kırılmış sallanıyor :)) fanı orda bir yerlere sıkıştırdım ve yola devam önce şakınbakkal sonra ev. ertesi günü işyerime geldim ve aykon dan Tuncay kardeşimle görüştüm zaten o gün daha önceki olaydan dolayı kontrole gidecektim.
gittim aykona tuncay kardeşime durumu gösterdim, fan petekleri de ezmişti ali usta ile telefonlaştılar ve radyatörün değişimine karar verdiler.
gelelim asıl konumuza, konjektörle ilgili yaşadığım sorunu biliyorsunuz. yine tuncay kardeşimle konuşunca abi getir motoru duruma bir bakalım, konjektörü değişelim akünün de durumunu inceleyelim demişti. konjektör olayından sonra far ampulünün uzunu ve stop ampulü iptal oldu. dün öğlen aykona gittiğim de bunu da anlatınca yeni başlayan elektirik ustası arkadaşımız konjektör kablusunun kısa devre yaptığın da tesisatta başka yerlerde sorun çıkmış olabilir bugün motoru bırak yarın akşama gel ben tesisatın tamamını kontrol edeyim dedi. her zaman ben de dahil eleştirdiğimiz aykon hiç bana söz bırakmadan yapılası gerekeni yapıyor. dünkü bana yaklaşımları sorunu çözme yönün de olan tuncay ve elektrik ustası (ismini unuttuğum için özür dilerim) kardeşlerime teşekkür ederim.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO