PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133

pistolz
12 Kasım 2005, 17:52
http://img246.imageshack.us/img246/5229/pic09436oc7mr.jpg http://img246.imageshack.us/img246/742/pic09436oc22gx.jpg ben de diyorum bi gariplik var motorda ama ne diyodum bu resimde bi oynama yapınca motorun hoş görüntüsü konusunda fikrim değişti çünkü ön teker çok yakın şasiye yaa ben 2006modelini beklicem onda daha uzatmışlar ön tekeri

e_erdun
12 Kasım 2005, 17:58
sevgili arkadaşlarım çantaların altının delinmemesi için metal yere değen yerlere metalede zarar vermeyecek alımunyum levha zımbalayın daha önce ki motorumda bende bundan muzdariptim alimunyum levha sayesinde çantalarımın delinmesini önledim.
sevgi ve saygılarımla

Gencadam
12 Kasım 2005, 18:26
Arkadaşlar ben bişi daha sormak istiyorum DADYW 250E' nin sesini bi daha kaydedip topic'e koyabilirmisiniz...

Evet biliyorum daha önce dinlemiştik ama sanki sesi bana scooter gibi, cok uzaklardan gelioyomuş gibi geliyodu daha ii bi ses kayıdı istesem cok mu şey istemiş olurum? :rendeer: :rendeer:

Ben böyle pat pat pat :queen: :queen: bi ses istiyorum öylemi acabaa yani deilse bile alıcam daaa... :P Artık olmazsa bile ööle yaptırmayı düşünüyorum :cherry: :cherry:

SicK_BoY , daha önce verilen Raptor sesi aşağıdaki linkte:

http://media.putfile.com/raptor-sesi-by-greatwhiteshark

Senin dediğin gibi pat pat sesi tahmin edebiliyorum ama bu motorlarda o sesi duyamazsın. Ancak güçlü motorlardan çıkar o ses. Eksoz kestirme de buna çare değil. Sadece gürültüyü arttırıyor, yanında da benzin sarfiyatını. Motora da pek faydası yok susturucuyu çıkartmanın. Kestiren bir arkadaş vardı forumdan, Aykon'da da tanıştım, sesi gürültülü olmuştu ve susturuculu halinden daha ilgi çekici çıkıyordu açıkçası. Ama kendisi de biraz uzatmayı istediğini belirtmişti sonradan.

Raptor_SS
12 Kasım 2005, 20:47
e_erdun
Tarih: 2005-11-12, 15:58:35 Mesaj konusu:

"sevgili arkadaşlarım çantaların altının delinmemesi için metal yere değen yerlere metalede zarar vermeyecek alımunyum levha zımbalayın daha önce ki motorumda bende bundan muzdariptim alimunyum levha sayesinde çantalarımın delinmesini önledim.
sevgi ve saygılarımla "

Abi iyi fikir verdin teşekkürler ayrıca senin gibi tecrubeli bir motorcunun ilgi bu sayfaya ilgi göstermesi çok güzel önerilerine herzaman açığız

Şu yağmur meselesi kafamı çok bozdu arkadaşlar çeşke buluşsaydık yağmurda yağmadı meteroloji yine yanıldı geçen haftada yanılmıştı yarin ben öğleden sonra yağmur yağmazsa İşallah 2 gibi Üsküdar Kız kulesi Karşısındayım eğer yağmur yağmazsa buluşalım orda oturup muhabbet edebileceğimiz yerler var

isterseniz fenerbahçe - kalamış ta olabilir tabi 12 gibi kurstan çıkıyorum arkadaşlar gelecek olanlar beni ararsa buluşalım 3 kişi bile olsa buluşulur yoksa bu gidişle buluşamayacağız 0505 688 07 74

serdumeny
13 Kasım 2005, 01:27
Herkese selam
GreatWhiteShark 2960 km. deyim.
İş yoğunluğundan dolayı her nekadar foruma katılamasamda tüm yazılanları okuyorum bende bugün yani pazar siz regalcilerle buluşmak isterdim ama en yakın arkadaşı nişanlıycaz kısmetse haftaya diyorum.

GreatWhiteShark
13 Kasım 2005, 01:36
serdumeny

Herkese selam
GreatWhiteShark 2960 km. deyim.

Dostum rekor sende..... :cat:
Ben 2880 km...
Bizim rekorlar hergün kırılıp değişik kişilerin eline geçebilir ama Kaldera 'nın rekorunu kimse kıramaz...
Motoru alalı 2-3 ay oluyor.... 25 km.de... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

cyunus

tecrübeli ustalara soralım. böyle olmasının kullanım açısından ne zararı var. 2006 modelde olduğu gibi, ön teker şasiden daha uzak olunca ne faydası var. bilen var ise lütfen yazsın.

Bana kalırsa tekerlek şaseden uzaklaşınca kullanımı daha da zorlaşıyor.. :farao:
Ancak görüntü daha güzel duruyor bence...
Kanunileri beğenmeyişimin ana nedeni de budur... Ön tekerlek şasenin içine girmiş resmen ve motor şişman duruyor... :mrgreen:

Bu arada kahretsin sınavdan da 100 puan almışız.... :queen:
Kaldera dostum sen kalmışsın... :mrgreen: :bounce: puanın senin de buradan 100 gözüküyor... :cat:
:king:

KALDERA
13 Kasım 2005, 16:18
arkadaşlar bende baktım sınav sonuçlarına büyük beyaz ın dediği gibi 100 puan almışız beraber..kaldı 26 kasım :queen:
pazartesi günü sabahtan seyahate cıkıyorum tekrar :pale: ayın 24 ü akşamı bakalım nerden yola çıkacam istanbula sınava girmek için..
hani hep diyorumya motora binmeye fırsat blamıyorum zamansızlıktan dolayı..
bugün bari bir çalıştırayım dedim.bujileri geçen gün değiştirmeme rağmen yine çalışmadı.bujileri söküp baktım ateşleme yapıyor.ama bir türlü çalışma moduna girmedi.jikleyi çektim, hiç gaz vermedim boğulmasın diye.hiç banamısın demedi.sanki motor sehpada, marşa basıyorum,biraz aksırsa tıksırsa diyecemki ha hayret çalışacak.yağmurda vardı kartalda...ıslandım, bir de yetmezmiş gibi sanırım martıydı şaaap diye yukarıdan tam üstüme .. :queen: bu kadar şey bir kuştan nasıl çıktı anlamadım,sanki biri yukardan poşeti üzerime boşalttı.. yani gerilmişim zaten çalışmıyo diye.evden bağırıyorlar napıyosun gir içeri bu yağmurda şaşırdınmı.
en son on beş gün önce çalıştırmıştım .bir kaç dakika da çalışmıştı.ufak bir tur yapıp garaja koymuştum.eee noliiki buna .bana küstü mü ne :cherry: anlamadım gittti.sınav günü napcaz acaba .kendi motorumla girerim sınava diyordum.
diğer kullanıcı dostlarım ne yapıyor acaba ?sizlerdede bu sorun varmı.benimki çalışmıyo.içinde 98 oktan benzin var bu sıkıntı yapıyor olabilirmi acaba?motorun üzerinden buji olarak ngk marka cr6hsa numarlı buji çıkıyor.onbeşinci km de ateşleme yapmadığı için değiştirmiş,yeni bujileri takınca tek marş çalışmıştı.benim motorun acaba karbüratöründemi bir sorun var.?ama yirmi km deki motora nolur yaw.. :silent:
benim hayatımda dakikaların bile çok önemi var.bırakın gezmeyi çalıştırmaya bile razıydım. :pale:

bu arada raptorcuların içinde bu çantalardan ve elcik püsküllerinden isteyen varsa imalatçı ustası var izmirde yapabileceğim bir şey varsa yardımcı olabilirim.hafta sonu izmirdeyim...

motorun hoş görüntüsü konusunda fikrim değişti çünkü ön teker çok yakın şasiye
bence yanılıyorsun dostum motorun görünüşünde hiç aykırılık yok bence mesafesi yeterli uzunlukta

vstrom650
13 Kasım 2005, 20:06
arkadaşlar merhaba,

ben eski bir raptorcu olarak hala forumunuzu takip ediyorum ve imreniyorum, sizden başka hiçbir grup bu kadar yardımlaşıp birbirine yol göstermiyor(buji,çanta vs...).
ben suzuki v strom 650 aldım ama kabul ederseniz sizin forumda kalıp sizin buluşmalarada gelmek isterim mümkün olduğu derecede bursadan.(bu cümle biraz düşük mü oldu sanki)
ha bu arada eski nickim lustral .
arkadaşlar bir tespitte daha bulunmak istiyorum: motorlarınızın hakkını vermiyorsunuz. yağmur ve soğuk motor kullanmaya engel olmamalı.
örneğin ben bugün neşimle 310 km yol yaptım (bursa-gemlik-kurşunlu-mudanya-tirilye-zeytinbağı-apolyont-bursa) havada oldukça soğuktu ve ara ara yağmur atıştırdı. Bu arada tam koruma full koruma hep koruma.
herkese selamlar.

GreatWhiteShark
13 Kasım 2005, 21:23
batista123 geçmiş olsun...

Kaldera, ben de motoru 2 hafta kadar yatırmıştım... Sabah jikleyi çektim... HİÇ GAZ VERMEDİM)
Marşa baştım 5 sn. kadar... Çalışmayınca tekrar 5 sn. marşa bastım...
Çalışana kadar 5-6 kez denedim ve çalıştı... Bu arada biraz bile gaz verince motor boğulur ve çalışmaz. Benzin mi gelmedi acaba?
Benzin yedek tank vanasına bir bak.. Belki birisi yana çevirmiştir...

vstrom650 dostum cyunus a motoru sen mi satmıştın?
Buluşmalarımıza herzaman bekleriz..

Tabiiii buluşabilirsek.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KALDERA
13 Kasım 2005, 21:32
Bu arada biraz bile gaz verince motor boğulur ve çalışmaz. Benzin mi gelmedi acaba?
Benzin yedek tank vanasına bir bak.. Belki birisi yana çevirmiştir
yok dostum ne gaz verdim ,ne de benzin gelmeme sorunu var onada baktım.sol yanda karbüratörün tam altında ufak bir vida var çevirince biraz benzin geliyor dışarıya.benzin musluğuda tank durumunda zaten.kurcalıyacak hiç kimse yok zaten kilitli duruyor..
çantaların durumuna bugün tekrar baktım dostum..benim çantalar çatalın tam üzerine binmiş vaziyette.teker somunlarına mesafesi var.ayrıca çantaların yanlarında iç taraftan uzunca makrome ip dedikleri sağlam ipleri var bağlamak için ama ben bağlamadım öyle duruyor. benim fikrim bu çantaların alt tarafından başlayıp yukarı kadar paslanmaz saçlar var krom kaplı .bunları uygun şekilde kıvırıp sabitlemekti zaten.dıştan bakıldığında çok hoş duracağını sanıyorum

inancalio
13 Kasım 2005, 21:39
Arkadaşlar merhaba,
son bir kaç haftadır forumun bu başlığını sessizce takip ediyorum. Bir başka arkadaşın da dediği gibi bu forumda ki kadar yardımlaşma ve samimiyeti başka bir yerde görmedim. Hepinizi tebrik ederim.
Bir kaç aydır kendime bir motor bakıyordum (ekonomik sebeplerden dolayı arabamı satmak zorundayım, yerine bir motor almayı düşünüyorum). Bir dolu uygun fiyatlı, chopper tarzı motor bakındım. Neredeyse bir mondial 250mct ile söz kesecekken tesadüfen forumun bu başlığına girdim. Özellikle de resimleri gördükten sonra başka bir alternatif kalmadığını anladım. Hele ki "Great White Shark" dostumun da benim gibi balıkadam olduğunu ve hemen hemen benim güzergahımın aynısını (tersten) gittiğini öğrenince iyiden iyiye doğru bir tercih olduğuna kanaat getirdim.

Şimdi siz dostlarıma bir kaç şey sormak istiyorum.
1. Sınavına bu dönem gireceğim için ehliyeti ancak Ocak ayında alabileceğim. Ehliyetsiz kullanımda durum nasıl ? (benim güzergahım otobandan Bahçeşehir - Gayrettepe)
2. Bu motorun güvenlik olarak diğer tipteki motorlara göre kıyaslamasını yapabilecek kimse var mı ?
3. Sanırım Kış aylarında motora binmek zorunda kalabilirim. Kıyafetler gerçekten mağazacıların dediği kadar yağmur, rüzgar vs den koruyorlar mı? Ayrıca kışın motor kullanan arkadaşların tecrübelerini duymak isterim (Sürüş şartları, kış bakımı, motorun temizlenmesi, çamur vs vs gibi)
4. Motorunu Kredi ile alanlar ne şartlarla aldıklarını ve kasko fiyatlarını (sanırım kredi alırken zorunlu) anlatabilirler mi?
5. Pek fazla ekonomiden anlamam taşıt kredisi ( kasko, rehnli ruhsat vs masrafları) ile mi yoksa tüketici kredisi ile mi almak daha uygun ?

Sorularım ile vaktinizi aldıysam özür dilerim. Yaş 35 artık bazı şeylere kara verirken 3 kere düşünüyor insan : ))
Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
Umarım en kısa zamanda Regal Raptor listesinde adımı göreceksiniz..

Inanc Ali Ozdemir

vstrom650
14 Kasım 2005, 00:06
GreatWhiteShark,

evet motoru satan bendim daha çil çil 600 km deydi.
ben uzun yolmeraklısı ve artçıyla gezen biri olarak daha güçlü bir motora ihtiyaç duydum. aslında tam olarak birazda hızı sevdiğimi itiraf etmeliyim. hatta fazer almayı düşündüm fakat hanımı o kadarına ikna edemedim.neyse seneye inşallah v strom 1000 ile biraz daha kanatlanırız.
bu arada anadolu yakasında buluşamadınız avrupa yakasında buluşamadınız o zaman yalovada buluşma ayarlayın hem ulaşım kolay olur hemde bursa bölgeside katılır. regalciler bursada cirit atıyor burada çok sattı bu motor.

batista123
14 Kasım 2005, 01:34
inancalio,

1. Sınavına bu dönem gireceğim için ehliyeti ancak Ocak ayında alabileceğim. Ehliyetsiz kullanımda durum nasıl ? (benim güzergahım otobandan Bahçeşehir - Gayrettepe

ben her gün içernköy - birinci köprü -beşiktaş yapıyorum cevirmenin en fazla olduğu yer köprü onun haricinde pek sorun yaşanmıyor. ( az kaldı aralık gibi ehliyet sahibi olacağız)

2. Bu motorun güvenlik olarak diğer tipteki motorlara göre kıyaslamasını yapabilecek kimse var mı ?
Valla buna pek cevap verebilecek kapasitede değilim ama Çinliler içinde an iyiisi diyebilirim (sonuçta güvenlik motorun üzerindeki ile doğrudan orantılı)

3. Sanırım Kış aylarında motora binmek zorunda kalabilirim. Kıyafetler gerçekten mağazacıların dediği kadar yağmur, rüzgar vs den koruyorlar

Valla ben yeni motorcuyum ama kıyafete onem verdim ve paraya kıydım inanırmısın soğuğu hissetmiyorsun bile ancak doğa sporları dükkanından boğazlık ve içlik aldım bayağı bir faydası oluyor tavsiye ederim hem de ucuz.(Bu arada çizme ve yağmurluk şart gibi)
bu havaların en kötü yanı eve gelince 15 dakika motoru siliyorsun.
Bu arada kışın veya yamurda kullanma ile ilgili forumlar var onlara bakarsan daha aydınlatıcı olu :thumleft:

. Motorunu Kredi ile alanlar ne şartlarla aldıklarını ve kasko fiyatlarını (sanırım kredi alırken zorunlu) anlatabilirler mi

bankalar motorsiklet için taşıt kredisini anlaşmalı oldukları markalara veriyorlar BMW yamaha Honda tabiki taşıt kredisi faizi daha makul . Ben kredi kartına taksit yerine tüketici kredisi kullandım nerede ise kafa kafaya.
Kaskoyu ise türkiyede kocaliianz ve isviçre sigorta yapıyor bizim motor 250cc olduğu için koçallianz tam kapsamlı yapmadı bende İsviçre sigortaya full + asistans hizmetli yaptırdım 302 YTL 5 taksit
dilerim açıklayıcı olmusumdur. :bestmt:

Gencadam
14 Kasım 2005, 15:24
ben de motoru 2 hafta kadar yatırmıştım... Sabah jikleyi çektim... HİÇ GAZ VERMEDİM)
Marşa baştım 5 sn. kadar... Çalışmayınca tekrar 5 sn. marşa bastım...
Çalışana kadar 5-6 kez denedim ve çalıştı...

GreatWhiteShark, son 12 gündür benim motor da yarı açık yarı kapalı garajımızda yatıyordu brandası örtülü olarak. Bugün çalıştırmak istediğim de ateşleme yapmadı. Tıslama gibi bir ses geliyordu ve çalışmıyordu. 4-5 tur vurdurmak zorunda kaldık, en sonunda çalıştı. Ben de gittim NGK bujileri taktırttım. Umarım sorun bundan kaynaklanıyordur. Her 10 günde bir vurdurmak zorunda kalırsak yandık valla. Allah'tan kimse görmedi, sokakta 4-5 tur atan delinin birini :mrgreen: karizmayı çizdirmedik bu sefer.

İsviçre sigortaya full + asistans hizmetli yaptırdım 302 YTL 5 taksit

batista123, ben de İsviçre Sigorta'ya (Ceyhun Emeksiz) yaptırdım bana 493 YTL fiyat çıkarttılar, 6 taksit. Sigortaya yanma, çalınma, çarpışma, deprem, sel, asistans, hukuksal koruma, tefriksiz, ölüm süreli sakatlık dahil. Seninki de aynı mı? Aradaki fiyat farkı düşündürdü de beni.

batista123
14 Kasım 2005, 16:45
ben de İsviçre Sigorta'ya (Ceyhun Emeksiz) yaptırdım bana 493 YTL fiyat çıkarttılar, 6 taksit. Sigortaya yanma, çalınma, çarpışma, deprem, sel, asistans, hukuksal koruma, tefriksiz, ölüm süreli sakatlık dahil. Seninki de aynı mı? Aradaki fiyat farkı düşündürdü de beni.

Koc sigorta (isviçre sigorta bayi) M.Kamil Erkmen yaptı 4,000 YTL üzerinden ve full bahsettiklerinin hepsi +asistant 302,53 YTL +5taksit
valla farkı anlayamadım bende bu kişilere anet motosiklet üzerinden ulaşmıştım.

Guven
14 Kasım 2005, 20:40
Dolmabahçe;R&Rgerçekten iyi motor.Gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.Pek fazla km.yapamadım,(1200km.)ama şu ana kadar bujiler dahil hiç bir sıkıntı çekmedim.Sevgili İnancalio,motoru aldığımda ilk işim kasko yaptırmak oldu.Ben de İsviçre Sigorta'ya yaptırdım.Kaskom full.bana da 5 taksit,360 YTL'ye yaptılar.

xerox
14 Kasım 2005, 20:59
Slm arkadaşlar sürekli forumları okuyorum sonunda karar verdim ve bugün gidip aldım yarın ruhsat ile beraber plakayı taktırıcam. işallah beklediğim kadar iyi olur. Negatif bir şey ile karşılaşırsam sizlerle paylaşırım.

Raptor_SS
14 Kasım 2005, 23:11
Xerox Hayırlı olsun

Dolmabahce ben3-4 aydır bu motora biniyorum kesinlikle tavsiye ederim diğer çin malı motorlarla karşılaştırırsan hem teknik açıdan hemde işçilik kalitesi çok daha iyi ayrıca servis ve yedek parça konusunda hiç problem çeken olmadı.

Geçen gün motoru dışarı çıkarttım bir iki tur atim diye ateşlemede hiç problem çıkmadı öle sokakta turlarken birden motor durdu ben buji zannettim bujileri çıkarrtım biraz temizledim filan baktım yine ses yok sonra yakınlarda (2 sokak ötede) bi mobilet motor ustası vardı onu çağırdım adam bi iki baktı benim de o sırada aklıma benzin geldi benzin kapağını yedeğe aldım :pr: :pr: şak diye çalıştı ama adam görmedi o sırada benzin hortumuyla uğraşıyordu motor çalışınca tabi kendi yapmış gibi benzim hava yapmış hallettim dedi bende adamı bozmamak için bişey demedim :cherry: (daha doğrusu adama rezil olmamak için :thumleft: :bounce: )

batista123
14 Kasım 2005, 23:29
xerox,
hayırlı olsun ben İstanbulda biraz güneş ucundan gözüksün diye bekliyorken sen şanslısın.
Valla Raptor_SS, motoru aldığımın üçüncü günü idi akşam parkta disk kilidi zincir bilumum kilidi takmıştım 3-4 saat sonra dedim bir iki tur atayım tektek bütün kilitleri açtım sonra jikleyi çektim ana motor çalışırmış gibi yaptı sonra anında stop etti .allahım 6-7 dakika çalıştırmak için ugraştım kendi kendime de söyleniyorum. Etraftan bakıyorlar falan tam motoru boğdum (moral sıfır) derken aklıma geldi motor taze ya ben o kadar kilit ıvır zıvır derken benzin vanasınıda kapatmışım :joker: açtım hemen çalıştı ama ben bop bozum.
Bu arada ben hala benzinin bitmesine yakın diyorlar ya motor silkeler gaz yemez falan bir türlü anlamıyorum ve stop edince jeton düşüyor. Zamanla alışıcam herhalde.. :flower:

ChatnoiR soruna cevabım evet var.

Guven
15 Kasım 2005, 01:00
Demek bu benzin vanası sıkıntısını yaşayan bir ben değilmişim.Raptor SS ve Batista...Servisteki usta vanayı'açık'diye yedeğe getirip bana vermiş.Ben gayet rahat,benzin bitince nasılsa yedek var diyorum.Yolda salına salına giderken bir tanıdığa rast geldim ve(Raptor'umu göstereceğim ya)yanına yaklaşıp binmesini teklif ederken birden motor ''tısssss''Tabii aynen çalıştıramadım ve bukalemun gibi renkten renge :joker: girdim.Bu sefer kızcağızı motorun başında bekçi bırakıp benzin almaya gittim.Ertesi gün serviste ustaya bozuk atarak vananın ok işaretli olduğunu,olması gerektiği konumu gösterdim.O günden sonra yedeğe düştüğüm an benzin istasyonuna koşuyorum... :king:

yasinsubay
15 Kasım 2005, 01:35
Öncelikle Batista123, Sick Boy, YasinSubay' a verdikleri cevaplar ve ilgilendikleri için teşekkür ederim.
Kasko ile ilgili kapalı yerde kalmayan motorlara çalınma halinde ödeme yapılmadığını duymuştum bunu aslı astarı var mı ? Bir de camiada fazla kasko yaptıran yok gibi sanırım değil mi ?

Ben henuz motoru olmadım 1-2 aya kadar insallah alırsam kesinlikle kasko yaptıracagım, hatta bugun cok yakın tanıdıgım olan Ediz Beyi ( Sigortacı ) aradım.Her turlu kasko yapıyorlar yani motoru kilitsiz anahtarı uzerinde bile bıraksanız calınırsa eger vs.. vs.. isterseniz gorusebilirsiniz iyi bir yer kesinlikle tavsiye ederim hatta bir ara motorcular icin bir kampanya falan yapmıslardı.Ben de alınca oradan yaptıracagım.
İletisim Bilgileri
+90 216 464 88 95 Ediz Can ISIK
www.yonsigorta.com

Ben kendisiyle dun telefonda gorustum kısaca yukarıda belirttigim gibi detaylardan bahsetti,yani motoru kilitlemeden anahtarı uzerinde bile bıraksan kaskoya girecegini soyledi,hatta teklif atıcaktı bana ama henuz teklif elime ulasmadı,isterseniz kendisi ile gorusebilirsiniz ve adımı da verebilirsiniz gerekli kolaylıgı yapacagını dusunuyorum.
Yasin MISIR

GreatWhiteShark
15 Kasım 2005, 22:32
army dostum gecmis olsun...
uzulme bu aralar biz de binemiyoruz zatee.. :pale:
xerox dostum hayirli olsun motorun... :queen:

Sizler vana problemi yasamissiniz...
Ben de anahtar problemi yasamistim...
Motoru aldim ve eve gittim... ilk gun ise gidiyorum ve herkes beni bekliyor... Makinayi merak ediyorlar haliyle...
Otobana ciktigim anda az olan benzin haliyle motoru silkeledigi anda hemen vanayi yedege aliyorum ve yoluma hicbirsey yokmus gibi devam ediyorum... Yillarin motorcusu gibi ise yaklastigim anda bir de kosedeki benzinciden benzin alayim diyorum ve benzinciye giriyorum...Anahtari sokup benzin kapagini acip fulleyin lutfen dedikten sonra merakli bakislara motoru anlatiyorum... Herkes km.ye bak daha 40km. de diyorlar... 41 masallah falan derken depo fulleniyor... Ama oda ne!???? Anahtar benzin kapagindan birturlu cikmiyor... Terlemeye basliyorum... Ya anahtar kirilacak yada kapak... Motoru benzincide birakip ise yuruyerek te gitmek istemiyorum cunki herkes benim isyerine motorla gelecegimi biliyor...
Derken benzinci kapagi10-15 dakika ugrastiktan sonra yerine bastiriyor ve anahtar kendiliginden donerek cikiyor... Rezil oldum resmen...
Boyle bir hikayeydi iste benimki de... :king:

GreatWhiteShark
15 Kasım 2005, 22:42
petitfalcon

siz burda devamlı yok şöyle güzel yok böyle güzel derseniz fiyatlar ineceğine çıkacak gibi görünüyor.

Dostum uzulme artacagini sanmiyorum... Ben motoru aldigim ilk gunden beri buraya yaziyorum ve fiyatlar artacagina bana nispet yapar gibi iniyor!!! :sunny:

4524 YTL. ye 12 taksitle aldim... + 210 YTL. de plaka ve notere gitti...
435 YTL. kask + 155 YTL. eldiven ve dizlik... TOPLAM 5.324 YTL... :santa:

Bu makinayi benden pahaliya alan bir kisi daha yoktur sanirim... :pr:

:king:

petitfalcon
15 Kasım 2005, 23:10
GreatWhiteShark, dostum üzülme senden daha çok binen de yok ama.

Motorda hızdan çok hoşlanmam ama 0-100 hızlanmasını çok merak ediyorum.

Mesela bir v-tec ile kalkabilirmi 400 metrede falan.

batista123
15 Kasım 2005, 23:53
army,
çok geçmiş olsun geçen bizim şirketin eğitiminde de bir arkadaşın (top oynarken) başına geldi eylül sonuydu su an gayet sağlıklı fizik tedavini ihmal etme zaten kısın fazla binemiyecektik neyse yazın yollarda görüşürüz. Tekrar çok geçmiş olsun

Great ya aynı şey benimde başıma geldi hemde ehliyet sınavına giderken benzin bitti yolda giderken anlamadım stop etti neyse trafik akıyordu sağa çektim bir iki kötü düşünce ve üstüne üstlük sınava yetişme strsi derken vana aklıma geldi hallettim. En yakın benzinciye girdim ilk defa depoyu dolduracağım(ilkini aykondan Tuncayla doldurmuştuk) kapak gayet kolay acıldı benzinci doldurdu . Bende bakıyorum azda depoya damlattı içim gidiyorr. Tamam dedim. Kapagı takayım dedim yaa ben araba gibi zannediyorum. ANA kapanmıyor tam beş dakika ugraştım yokk ustune ustluk anahtarda cıkmıyor ben kafayı yıyecem hem sınava geç kalacam diye stess benzinciye sordum abi sen bilirsin adam anlamam dedi offff deli olacam dedim kusura bakma itekliyerek sağa çektim belki kurye lerden biri geçer diye bakındım yok kimse son gayret depo nun üzerine oturdum zorladım tık dedi oh be oldu :pr:
su ana kadar 3. depom ama hala doldururken tırsıyorum.

KALDERA
16 Kasım 2005, 01:06
ben bunları yaşayamadım :pale: üç ay önce 25 ytl benzin aldım antalyada sonuç 25 km hala.. :queen:
bu arada army arkadaşıma da geçmiş olsun dileklerimi iletirim.bir an önce ayaklanırsın umarım..bende diyordum bir iki defa yazıp nere kayboldun,kaybolmayın bi yere yaw..daha işimiz sizlerle...

http://img354.imageshack.us/img354/5127/ugur3ob.th.png (http://img354.imageshack.us/my.php?image=ugur3ob.png)

fes71
16 Kasım 2005, 01:57
Arkadaşlar sonunda benim de bir Raptor'um oldu :flower:.Bu akşam hanımla Aykon'a giderek motosikletin ücretini ödedim.Yarın kısmetse plaka ve ruhsatı kendim çıkaracağım.Bu arada A2 sertifikası da hala duruyor.O işi de halletmem gerekiyor. :santa:
Great abi (geleceğin DADYW'cisi) kısmını artık silebilirsin. :)
Raptor'umu ve :bestmt: 'i seviyorum :joker:

xerox
16 Kasım 2005, 12:05
army
arkadaşımıza geçmiş olsun.Çabucak toparlarsın kendini işallah. :rendeer:

Tekrar teşekkürler arkadaşlar.
Yalnız bir konuda kafam acayip takık onu paylaşmam istiyorum sizle.

Sanayide senelerin bir ustasını buldum (tanıdıklar vasıtası ile) usta dediki ilk 50 km pistonları filan alıştır.sonra kullanabildiğince devirli kullan çünkü motoru nasıl açarsan o şekilde gider dedi. Ne kadar doğrudur bilmem ama arkadaşlarımdan onu dinleyenler var ve gerçekten dediği gibiymiş.(arkadaşımda Tiger 250 var ve kadranı 160 a dayıyor kanuniler arasında bir ilk herhalde :) servisi bile inanamadı )

Bilgisi olan varmı. Paylaşırsanız sevinirim.
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

xerox
17 Kasım 2005, 12:09
Yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler arkadaşlar.

Bu arada yazdıklarım yanlış anlaşıldı diye dahmin ediyorum.Demek istediğim şuydu:
ilk 50-100 km normal devirde , ondan sonra devirli kullanmaktı. Ben denileni deniyorum şu an 80 km deyim. 2.viteste 65 km gördüm bence çook iyi. 3. vites baya baya uzun... :)

bi 100 km sonra motoru tamamen açıcam (zorlucam) tahminen kadranı sona dayıcam diye tahmin ediyorum.
Bu arada egzosları açtırdım. 3 kademe açtık ve inanın 350lik gibi ses çıkarıyor ama ne ses. Hatta sesini kaydeder yollarım arkadaşlar.

Bende istanbulluyum doğma büğme. Keşke orda olsamda sizlerle beraber toplanmalara katıla bilsem :pale:

Herkes kendine iyi baksın.Dikkat sizin ile beraber olsun :cherry:

KALDERA
17 Kasım 2005, 12:36
xerox 53. sayfada bir soru sormuştu; kısaca.. ilk 50 km den sonra yüksek devirli motor sürülsün ki.. iyi açılsın.. sonunda da yüksek hızlara çıkılabilsin. bu doğru mu

ben buna şöyle cevap vereyim.bu kısmen doğrudur.şöyleki .bir arkadaşımın binek aracı vardı beraber yol alıyoruz.baktım araç yürümüyo,yani 100 km yi geçmiyo .senmi basmıyon bas şuna dedim .yok abi bu kadar gidiyo dedi.aracı durdurup ben geçtim direksiyona.1.viteste 70 km ye kadar çıktım,ama motor inliyor.2 ci viteste 100 km yi gördü.3 viteste 120 yi geçtim.4.viteste 140 a dayadım 5. viteste 170 i gördük. motor açılmıştı bizim arkadaş devirsiz kullanıp sağır yapmış motoru adam 4 viteste 40 km le gitmeye alışmış.bana napıyon motoru patlatcan diyordu.yanı motorun limitlerini herkezin görmesi hakkıdır.motoru açalım ama daha sonra sürat yapmayalım o ayrı konu.
bu arada sınav günü buluşması bence de olabilir.. :king:

SicK_BoY
17 Kasım 2005, 16:56
Bende RAPTOR'umu alınca dediklerinizi yapıcam arkadaslar şu motor açma konusu yani ve sizlere kesinlikle katılıyorum motorun hakkını vermek lazım...

Bence bu olay sadece türkiyede gerçekleşiyor farkındaysanız araba kullananların coğuna bakın vitesi arttırma devirleri 2500-3500 RPM oluyor normalde bu devirlerin 5500-6500 olması lazımmış...

Fakat benim anlamadığım şey şu...
xerox

ilk 50-100 km normal devirde , ondan sonra devirli kullanmaktı

Şimdi ilk 50-100 km de normal devirde ondan sonrada devirli kullanmak nası oluyoo :silent: :silent: :silent:

Xerox benim anladığım şu ilk 50-100 km de normal yani 5000-6000 daha sonra yüksek devirde öylemi?

Kusura bakmayın arkadaslar biraz kafam karıstı zannedersem sizin aklınızı da karıstırdım :) :)

batista123
17 Kasım 2005, 18:14
SicK_BoY,
şimdi hatırlamıyorum ama bir forumda okumuştum ve mantıklı gelmişti. İlk 100-150 km motor yeni olduğu ve parçaları vidaları vs otorsun alışsın mantığından fazla zorlamadan kullnmammızı tavsiye ediyorlardı Ondan sonra parçalar oturduktan sonra motoru çok zorlamadan devirli kullanabilirsiniz demişlerdi.

SicK_BoY
17 Kasım 2005, 22:13
SicK_BoY,
şimdi hatırlamıyorum ama bir forumda okumuştum ve mantıklı gelmişti. İlk 100-150 km motor yeni olduğu ve parçaları vidaları vs otorsun alışsın mantığından fazla zorlamadan kullnmammızı tavsiye ediyorlardı Ondan sonra parçalar oturduktan sonra motoru çok zorlamadan devirli kullanabilirsiniz demişlerdi.

Aslında şu parça,vida v.s. şeyleri oturması kounsunda sana katılıyorum ilk zamanlarda motoru zorlarsan aşırı yüklenmeden dolayı titreme olur ve titreme sonucu parçalar daha yerine tam oturmadan çıkar...

Yaaa arkadaşlar zaten yeni motorsikletin ilk 50-100 km. 'nde motora alışmak için ugraşmıyormuyuz.O yüzden pek hız yapıcagımızı zannetmiyorum...

batista123
18 Kasım 2005, 01:51
Herkese, merhaba
bugun 1000 km bakımına Aykona uğradım . Turgay bey ile de tanıştık (hani motorda depoyu yükseltip , yüksek gidon takan ve egsozu kesen) motoru dinledik konuştuk . (ben motorumu böyle sade daha cok seviyorum)Bu oglendi
akşam motoru almaya gittiğimde Sarıkayalar satış temsilcisi olan İsmail beyle tanıştım dışarıda ali usta motorun son ayarlarını yaparken nasıl memnunmusunuz diye soran biri geldi bende ya yeni biri yada müşterileri diye düşündüm. Sarıkayalardan olduğunu öğrenince ayak üstü biraz konuştuk motordan çok çokmemnun olduğumu ilk motor için benim için ideal olduğunu belirttim. Aykondakilerin ilgili ve alakalı olduklarınıda. Ama Sarıkayalardan değil tamam Denizli de uçan kuş biliyor olabilir ama biz burada bilmiyoruz.
dediğine göre Çok Çok süprizlerr geliyoor. :cat: :cherry:
ilk sorum kardeşim biz istanbulda sizden cok aykonu tanıyoruz hiç mi reklam yapmayacaksınız , ayrıca intenet siteniz iğrenç (gerçi benim maillerime cevap yazdılar ve ilgilenmişlerdi ama) yazılan maillere cevap alamamaktan şikayetçi millet demiş oldum
cevaplara gelince
planlamalarının ve organizasyonun hala devam ettiğini bu konuda özellikle bayilik konusunda katı olduklarını ve seçici davrandıklarını belirtti. :bounce:
ocakdan sonra cok cok büyük reklam kampanyasına başlayacaklarını raytingi fazla olan TV kanallarında reklamlarının döneceğini çok takip edilen programlarda ödül olarak motor vereceklerini belirtti. :queen:

Ayrıca 2006 modellerde biras değişiklik olduğunu :salut: radyatör büyümüş tekerlek birazdaha ileri cıkmış
bende bizim forumdan bahsettim ve burada bir resim geldi o motormu acabna dedim eğer o ise farkı alın bana onu verin :joker:
neyse cok fazla duramadım ama arkadaş çok ilgili idi kendisi kartını verdi herhangi bir sorunda kendisi ile irtibata geçebileceğimi berlitti.
Ya size bir şey diyecem satış sonrası alınan hizmet beni mutlu ediyor bu yüzden bu motoru alırken doğru karar verdiğime seviniyorum :cat: :cat:

bu arada aldığım dedikoduya göre V3 ler gümrüğe gelmiş (meraklısına) ancak avrupa tipi onayda sorun varmış o evraklar bekleniyormuşşş.

Neyse herksese iyigünler
(Ya sitenin dedikodu yazarı gibi oldummm) :thumright:

demonicdreams
18 Kasım 2005, 02:28
bir başkadır motosiklet aşkı...
sadece hayran olduğum, hakkında pek de bişey bilmediğim iki tekerlekli canavarları ayağımdaki bir sorun dolasıyla kullanamayacağımı sandığımdan, yıllarca klasik görünümlü bu motorlara bakıp iç çektim. 6 ay kadar önce yine kullanamayacağımı sanarak "bari düz yolda 20 metrecik" diyerek xing fu denen 15 yaşında iki zamanlı 4 vites bi motora bindim..
aman allahım.. gidebiliyordum.. ve dur kalklarda vites değiştirmek için sağ ayağımı yere koyunca o 150 kiloluk makine devrilmiyordu! bir bisikletinde üstünde oturmaktan daha zor değildi!
peki şimdi ne yapmalıyım.. bir yandan motosiklet kullabildiğim için sevinçten ağlayacak gibi oluyordum, diğer yandaysa "kayıp yıllar"ın acısı vardı. bilseydim bunun imkansız bir aşk olmadığını almaz mıydım bi tane.. gerekirse yemez içmez, bir motor sahibi olmaz mıydım.
2 ay içinde de okulum bitti. şimdi yana döne iş arıyorum kazandığım tüm parayı DADYW'e yatırmak için.. ilk gördüğümde "vardır 8-9 milyar, beni aşar" dediğim o güzelim makineye.
önce enişteme, sonra aykon'dan uzun saçlı arkadaşa (tuncay mıydı?), sonra sizlere teşekkürler!.. en kısa sürede DADYW'imle aranızda olacağım inşallah..
sonrası rüzgar, tutku, özgürlük hissi...

motosiklet eğlence değildir!..

army
18 Kasım 2005, 13:50
sevgili arkadaşlar motordan çok fazla anlamam ama 15 yıldır bilfiil arabanın üzerindeyim.Belli bir süre ve kilometreye kadar motoru,firenleri fazla zorlamayından kasıt (Rodaj) yeni olan pistonların,gömleklerin,fren pabuçlarının birbirleriyle uyum içerisinde çalışmalarını sağlamaktır.uyum sağlandıktan sonra bende viteslerin üst limitlerde kullanılmasından yanayım ki motorlar açılsın.Ama sürat kötüdür bunu da unutmamak lazım.

Raptor_SS
18 Kasım 2005, 20:59
demonicdreams İşallah hasretin daha fazla sürmez :cat:

Arkadaşlar ben motoru aldığım da kimse bişey demediği için ilk 500 bakımı yapılana kadar çok devirsiz kullandım sonra motoru açana kadar baya uğraştım ama benim için 130 dan fazlası şuan hayel max 125-130 gördüm tabi kadran doğruysa Aykonda Ali usta 200 den sonra Erkana (Onunda Raptoru var) artık devirli kullan demişti. ben davaya biraz geç uyandım
2. vites 55
3. vites 85
4. vites 110
5. vites 130
evet 5. vites baya kısa ama daha fazla gitmiyor benim zamanında düştüğüm hataya siz düşmeyin :salut: şimdi vites aralarını biraz daha açmaya çalışıyorum bakalım

nikneym
18 Kasım 2005, 21:10
en sonunda fethiye bayisine giderek bu motoru yakından inceleme fırsatı buldum arkadaşlar.gerçekten goruntusude en az ozellikleri kadar etkileyici.resimlerinde cidden o kadar seksi durmuyo.yakından inanılmaz etkileyici.motor için 3,790 ytl iki adet kask için(biri hediye) 45 ytl,arkaya iki adet deri çanta için 150 ytl,plaka içinde 150 ytl toplam 4,150 ytlye son fiyat anlaştık.2,650 ytl peşin kalanı 6 taksit 283 ytl(200 ytl faiz odeyecez yani) olarak odeyecez.uzun aramalar sonunda bu motorda karar kıldım ve alıyoruuuuuuum. :flower: :flower: :flower: fiyatları bu kadar ayrıntılı vermemin sebebi hem aldığım fiyatları kontrol etmek hemde almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak içindir.herkeze kazasız belasız gunler diyorum.

fes71
18 Kasım 2005, 23:20
Arkadaşlar plaka ve ruhsatımı bugün teslim aldım.Dün Aykon'dan aldığım Fatura,Uygunluk Belgesi ve ÖTV ödeme Belgesi ile birlikte Bostancı'da bulunan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şubesi'ne gittim.Öncelikle bahçede bulunan Şöförler Odası Ofisinden 2 YTL ödeyerek 2 Adet Müracaat Formu (Ek-1)ve 1 adet dosya aldım.Daha sonra ilgili memurdan plaka numarası alarak plaka numarası ile zorunlu trafik sigortasını yatırmaya gittim.20 YTL ödeyerek sigortamı yaptırdım. Fatura'dan 3 adet,diğerlerinden 2'şer adet fotokopi çektirerek 2 YTL ödedim.Daha sonra evraklarla Vezneye giderek 49 YTL karşılığında Ruhsat ve Tescil belgelerini aldım ve dosyayı Vezneye teslim ettim.Yine bahçede bulunan ofiste 8 YTL ödeyerek plakamı bastırdım.Bugün 13.30 da gittiğimde Ruhsatım hazırdı.Son olarak bastırdığım plakamı mühürlettim.Böylece işlemi tamamladım.
İşlem sonunda cebimden çıkan toplam para 2+20+2+49+8= 81 YTL .

SicK_BoY
18 Kasım 2005, 23:37
fes71

81 ytl cok ideal bi ücret...

Vay bee ben daha fazla tutar diye düşünüyordum ama bu ücret beni mutlu etti emin ol fes71 sanki kendi motorsikletime plaka ve ruhsat çıkarmış kadar sevindim :queen: :queen: ...

Sizin söylediğiniz ve etraftan duyduğum bilgilere göre motorsikleti aldığımız yerden ruhsat ve plaka işlemleri için yanlış hatırlamıyorsam 200 ytl gibi bir ücret isteniyordu fes71 iyiki bu olanları bizimle paylaştın...
Artık motorsikletimi aldığımda plaka ve ruhsat işlemleri ile kendim ilgileneceğim :cat: :cat:

fes71
19 Kasım 2005, 00:04
Bu arada dün Aykon'a gittiğimde tanıştığım Sarıkayalar İzmir bayii yetkilisi beyden 2006 modellerin düz gidonlu ve ufak tefek birkaç değişiklikle makyajlanacağını ayrıca düz gidonun aksesuar olarak da satışa sunulacağını öğrendim.Bizim 2006 sandığımız model de B serisiymiş.Yani 2006 model değilmiş.Ben de daha önce linkini verdiğim Danimarka'lı dallamaların yalancısı oldum.Yanlış yönlendirme yaptıysam özür dilerim. :pale:

Bugün ruhsatı aldıktan sonra Galeri Sayan'a gittim sağolsun Serkan Bey çok yardımcı oluyor.Henüz artçı alacak tecrübem olmadığından 1 adet siyah Airoh SV 55 kask,Modeka'dan korumalı ve su geçirmez uzun mont,yine modeka'dan bir çift su geçirmez eldiven ve UFO'dan bir çift mafsallı dizlik aldım.Fiyatlar ve taksit seçenekleri çok uygun arkadaşlar.Sponsor firma olması hasebiyle ''Sayan'a uğramadan aksesuar almayın.'' demekte bir sakınca görmüyorum.Eksik olmasın kendisi bir de hediye takdim etti.Kendisinin takdiri olduğundan ne olduğunu yazmayacağım ama buradan kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.Gerçek esnaflık budur. Keza Aykon da öyle... İlgi alaka 10 numara :cat:

Raptor_SS
20 Kasım 2005, 01:34
ARES41 Öncelikle şunu söylim Biz bu sayfada Regali onlarla (diğer Çin M.) karşılaştırmıyoruz çünkü karşı tarafta karşılaştıracak bişey yok :queen: (biraz ağır oldu galiba)

neyse işin doğrusu ben bu motoru almadan önce 3 ay Mondial Keeway ve Kanuni üzerinde araştırma yaptım binenlerle konuştum filan İnan hiç biri Regalin yanına bile yaklaşamazlar ne motor olarak ne görüntü olarak. Size bir olayımı anlatayım bunda yaklaşık 1-2 ay önce motoru Aykona götürüyorum mecidiköy ışıklarda durdum yanımda Keeway ve Junlin duruyo tesadüf üçü trafikte yan yana :cherry: yan yana gelince anlıyorsun farkı Adamların üzerinde O 30 40 saniyelik sürede bariz bir üstünlük ve hakimiyet sağlıyorsun :bounce: :bounce:

fes71 motorunu bugün gördüm tekrar hayırlı olsun alabildinmi yolda bi problem olmadı işallah ?

Turgay(umarım yine yanlış hatırlamıyorumdur) abi yeni döşemelerle motorun fotolarını bekliyoruz :bestmt:

Bu arada Şu 2006 meselesi Yok öle bişey arkadaşlar bu konuda herkez bişeyler sölüyor ama öle bişey yok 2006 modelinde sadece gidon değişiyo belki lastiklede biraz oynanır ki zaten gidon aksesuar olarak ayriyeten verilcek beğenenler alabilcekler. 2006 yı bekliyenler boşuna beklemeyin bence alcaksanız şimdi alın çünkü fiyatlarında ucuzllayacağını hiç zannetmiyorum yazın O talepte fiyat indirmezler hatta arttırabilirler :king:

batista123
20 Kasım 2005, 03:19
selam ,
nikneym, hayırlı olsun, seni kısakanıyorum zira burada havalar oldukça soğudu valla cuma işe motorla gittim ama önümü bile yağmurda zor görüyordum.

MrBig, bence yanlış karar vermedin en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

ARES41, abi nololur büyük harflerle yazma saat sabahın ikisi ve ben okumakta baya zorlandım.. keway 250 landcruser su ana satılmıyor 2006 martından sonra diyorlar, 150 super light ile kıyaslamaya gelince ben ilk motor almaya karar verdiğimde gittiğim (bağlarbaşı yopaş) satıcıda her ikiside vardı yan yana usta ile yaklaşık yarım saat konuşunca regal dedi nedenleri
1 biri 150 öbürü 250cc
2 biri su diğeri hava soğutmalı
3 ustaya göre şehirler arası gitmeyi planlıyorsan regal (anlatığına gör şişmez vs. )
4 Superlight da daha fazla aksesuar var(tek ustun tarafı) (deri çanta kumanda sisler v.s.) ama yakından bakınca ucuz malzeme gibi geldi ve ileride değiştirilmesi gerekebilir(tabi benim görüşüm

Alırken 3-4 ay araştırdım. MCT-kanuni-Jinlun benim kararım regal raptor oldu
Kullanımları konusunda ise fikir veremem zira sadece dadwy mi (kursta yamaha dragstar250 (bir günlük de twister) saymazsak) kullandım.

Haa bu arada forum 58. sayfaya kadar gelmiş ve şu ana kadar iki kişide sorun çıktı.
1, Raptorda radyatör dü hallettiler.
2, hatırlamıyorum bir arkadaşın egsozunda idi oda yapıldı
yanlış hatırlıyorsam düzeltin.

Bu da doğru karar verdiğimizin en büyük kanıtı

SicK_BoY
20 Kasım 2005, 04:08
Arkadaşlar benim ailem biraz motora karşıydı bilmem belirttim mi....Beni REGAL-REPTOR sevdasından vaz geçirmek için araba almaya karar verdiler ve şu anda birazda araba konusunda benden yardım istiyorlar daha doğrusu modeli benim seçmemi istiyorlar.... :queen:

Amaaa ben ne yapıcam tabiki DADWY 250E sevdamdan vazgeçmiicem önümüzdeki ilk bahara motorsikletimle beraber giricem daha öncede dedim yaa sırf DADWY 250E için işe girdim.... :P :P

İşte ben DADWY 250E ye böyle bağlandım :joker: :joker:

(kusura bakmayın arkadaslar konunun biraz dışına çıktım ama sizlerle paylaşmak istedim...)

Bu arada Şu 2006 meselesi Yok öle bişey arkadaşlar bu konuda herkez bişeyler sölüyor ama öle bişey yok 2006 modelinde sadece gidon değişiyo belki lastiklede biraz oynanır ki zaten gidon aksesuar olarak ayriyeten verilcek beğenenler alabilcekler. 2006 yı bekliyenler boşuna beklemeyin bence alcaksanız şimdi alın çünkü fiyatlarında ucuzllayacağını hiç zannetmiyorum yazın O talepte fiyat indirmezler hatta arttırabilirler

Raptor_SS arkadasımızın dediği gibi 2006 model diye bişey yok ben bundan yaklaşık 10 gün kadar önce Aykon'a gittim ve ADAŞIM olan MURAT arkadaşımla konuştum gerçekten çok samimi,içten konuştu benimle ve ayrıca o bahsedilen, resimleri konulan RAPTOR modelinin 2006 olmadığını ve sadece B serisi bir model olduğunu söyledi fakat ne zaman gelip gelmiyeceği konusunda da bi bilgi almadım(Çok da merak etmemiştim açıkcası :cherry: ben E serisi DADWY 250E'ye aşık oldum :joker: )

nikneym
20 Kasım 2005, 10:59
nikneym, hayırlı olsun, seni kısakanıyorum zira burada havalar oldukça soğudu valla cuma işe motorla gittim ama önümü bile yağmurda zor görüyordum

valla batista123 ne yalan soyliyim bu konuda kendimi sizlerden bayaa şanslı goruyorum.sadece hava şartlarından deyil motorla gidebileceğim de çok yer var civarlarda.Dalaman,Gocek,Kaş,Kalkan,Marmaris,Bodru m,Antalya hep motorla bikaç saat mesafede.Zaten bu motoru almamdaki yegane sebep de bu.Şehirler arası gezinmek.Su soğutması ve 250 lik olması bu yüzden çok onemliydi.Şehir içinde zaten Todayim var,onunla geziniyorum.Ama tabiiki sağlam geziler için baharı beklemek lazım.Gidipte mahsur kalmakta var.Rezillik çekmekte istemem tabii.Bu arada aslen İstanbulluyum ama 4 yıl once kaçtım o şehirden.Allah sizlere kolaylık versin,hele birde motor kullanıcısı olarak :pale: :pale:

rainman
20 Kasım 2005, 10:59
selam arkadaslar
yazılarınızı uzun zamandır okudum ve dün nihayet regalimi aldım 90 km ilk gün yol yaptım ve tek kelimeyle cok mükemmel bir motor :)

sijelli
20 Kasım 2005, 15:59
GreatWhiteShark,
dostum motorun fiyatı belli her yerde aynı galeriye gidersen görürsün o motor gibi asya motor altında regal megal daddy filan değiştirmekle olmuyo o paraya o motor çok çokkk komik o para hayatta etmez devir saati benzin göstergesi alarm uzaktan kumanda o sese KEEWAY çokçok güzel ama senin motordan anlamadığın kesin olmayan özelliklerini doğan görünümlü şahine benzetmişsin porsche dede devir saati var !!! ama 96 şahinde yok senin dilinden söliyim anlarsın kaç km de devir yaptığını benzinin bitmediğini bile göremiyosn ve o önündeki iğrenç mazgallarla önden bi b.ka benzemeyen ve bi camı bile olmayan chooper diye satılan motora o para verilir diyosun :farao: :farao:

keewaY 90 MODEL HARLEYİN KALIPLARINDA yapılan bir motor harley görürsen sahibine sorarsın yada motomaxe git sizinki gibi nerrde satıldığı belli olmayan bi motor değil !!!! :king:

xerox
20 Kasım 2005, 16:39
slm arkadaşlar.
Tekrar yeni motor alanlara hayırlı olsun dileklerim ile kazasız belasız sürüşler dilerim.
Şu an canım çok sıkkın motor su kaynattı. İbredeki cooling ışığı sürekli yanıyor. Anladığım kadarıylada motor su devir daimi yapmıyor. Servisi aradım yarın araç ile gelip alacaklar :pale:
tamda havalar düzelmişti.
bu konuda bi bilgiye sahip olan varmı? (motor soğukken bile neden hararet göstergesi yanıyor) fanlar devreye girmiyor ve radyatör kapa kapalı olmasına rağmen kapaktan sı fışkırıyor (ısındığı zaman)
Başına böyle bişi gelen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Herkese zevkli ve güzel sürüşler dilerim.

:pr:

cuk_o
20 Kasım 2005, 16:54
motorun suyunu kontrol etmişmiydin suyu eksikse su kaynatabilir ayrıca fan müşürü bozulmuş olabilir radyatörün üzerinde sağ tarafta alt kısıma doğru iki kablo çıkar ucundan yuvarlak bi parça o bozulmuş olabilir yada fişlerden biri çıkmıştır en kötü

Gencadam
21 Kasım 2005, 01:51
Motoru alalı bir ay oldu ve henüz 560 km'de. Ama sıkıntılarım oluşmaya başladı. Sabahları çalışmama gibi bir huy ortaya çıktı. 2-3 gün yatınca garajda, aküden garip bir ses geliyor çalıştırırken ve bujiler ateşleme yapmıyor. Her seferinde bana bisiklete binmeye öğretir gibi arkamdan ittiriyorum motoru ve vurdurarak çalıştırmak zorunda kalıyorum. Ayrıca radyatörden antifriz sızmaya başladı. Yerini de bulamadık gitti. Motoru hergün itinayla temizliyorum ve sarsmadan kullanıyorum. Buna rağmen istemediğim sorunlarla karşılaştım son 1 haftadır. Çözüm yolu bulamıyorum :silent: