PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133

hunluata
27 Haziran 2006, 09:46
sonyakuza ne diyor : slm arkadaşlar sitemiz ne yazıkki şikayetlerle dolmuş bundan dolayı büyük üzüntü içersindeyim arkadaşlar sizlerden rıcam ılımlı ve yapıcı olalım ben işin içinde olduğum için sizlerin bir çoğunu tanıyorum ve seviyorum

Slm sonyakuza kasaplığı bırakmaya ve motorsikletçilik yapmaya karar verdim. Bak listenin en başına seni aldım. İtiraz edenlere sen yakuzalık yaparsın bende satır çeker doğrarım. hahahahaha:queen: Sen iyiki varsın.

EMREUZESEN
27 Haziran 2006, 10:40
ÖNDEN GELEN ZIRILTIYI HALLEDEN VARSA ÖZELİME MESAJ ATABİLİRMİ???

EGZOS İLE İLGİLİ.
ARKADAŞLAR EGZOSLARI AÇTIRDIM. MOTORSİKLETİN ŞEKLİNİ ŞEMALİNİ BOZMADAN YAPTIM BU İŞİ. KAYNAK USTASINA GİDİN. EGZOSLARI SÖKTÜRÜN Kİ EGZOSLARI SÖKMEK BASİT BİR OLAY. DAHA SONRA EGZOSUN ÜZERİNE ISLAK BEZ SARIN. BU BEZİ DEVAMLI SULAMANIZ GEREKECEK NİKELAJIN BOZULMASINI ENGELLEMEK İÇİN. USTA KAYNAK MAKİNASIYLA DELMEYE BAŞLASIN.

BOĞUMLAR, SUSTURUCULAR, PETEKLER

DIŞTAN İÇE DOĞRU BİR BORU GÖZÜKÜYOR. BU BORU TEK HORTUM ÜZERİNE İKİ PETEK SARILI. İKİ PETEKĞİ ERİTTİĞİNİZ ZAMAN BU 10 CM LİK BORU DÜŞÜYOR. BUNUN ARKASINDAN BİR PETEK İÇİNDEN 2 BORU GEÇİYOR. BEN TOPLAM TEK EGZOS DAN 3 PETEK 3 BORU ÇIKATTIRDIM. SESMİ??? BİR HARİKA OLDU. TOK BİR SES ÇIKIYOR. ARADIĞIM SES BUYDU İŞTE...

ÖZEL SORUSU OLANLAR ÖZELİME MESAJ ATABİLİR...

KAZASIZ SÜRÜŞLER

ALET EDAVAT KUTUSU MOTORSİKLETİMİZİN ÜZERİNDE İÇİNDEN BUJİ ANAHTARI TORNOVİDA GİBİ UFAK İŞLERİN HALLEDİLMESİNDE KULLANILACAK BİR BÖLME VAR. BİLMEYENLER İÇİN SÖYLEYEYİM. YANDAKİ NİKELAJLI PLASTİKLERİN YANINDA HEMEN KOLTUĞUN ALTINDA KALIYOR.

HAVA FİLİTRESİ TEMİZLENMESİ VE HORTUMLARIN KONTORLÜ ARKADAŞLAR KOLTUK ALTINDA NİKELAJLI PLASTİK KISIMIN ALTINDA HAVA FİLİTRESİ VAR. YAKIT TÜKETİMİNİZ VE MOTORUN GÜCÜ İÇİN BU FİLİTRESİ BAKIM ZAMANI GELMEDEN TEMİZLEMENİZ GEREKİYOR. BEN BUNU TEMİZLERKEN KARBÜRATÖRE GİDEN HORTUMUN YIRTIK OLDUĞUNUN FARKINA VARDIM. BU AKSAMLAR GARANTİSİ DEVAM EDENLER İÇİN ÜCRETSİZ. ETMEYENLER İÇİN TAKIMI 35 YTL. FİYATI ÇOK UYGUN. BEN SİPARİŞ VERDİM VE HAFTA SONU GELİYOR. YEDEK PARÇA PROBLEMİ KESİNLİKLE YOK.

NİKELAJLI PLASTİK PARÇALARIN YERİNDE DURMAMASI
BEN BU PROBLEMİDE YAŞIYORDUM. VE DÜN VİDALARI SÖKEREK BURALARA BİRER TANE CONTA TAKTIM. AYRICA KUTU ÜZERİNDEKİ PİMLERİN GİRDİĞİ YERLERDEKİ CONTALARDAN SİPARİŞ VERDİM...

KORNA İLE İLGİLİ MOTORSİKLETLERİMİZİN ÜZERİNDE BULUNAN KORNALAR ÇOK ZAYIF. BU AKSAM UCUZ FAKAT HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR. YOL GÜVENLİĞİNİZ İÇİN BU KORNAYI DEĞİŞTİRMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM. AYNI EBATTAKİ KALİTELİ ARABA KORNASI FİYATI 20 YTL...

Ahmet taner
27 Haziran 2006, 11:02
tuncay merhaba,

söylediklerine sonuna kadar katılıyorum, fakat şikayet değilde sorun paylaşımı olarak düzeltmek istiyorum burda rr dosları tek amacımız rr mızı sorunsuz kullanabilmek bundan aldığımız keyifi daim kılmak şikayet deyince bana garip geldi kimi kime şikayet edicez? bence burda herkezin birbirine ihtiyacı var . ve bence kimse kötü niyetli değil en önemliside bu...
emreuzesen sanada verdiğin bilgilerden dolayı teşekkür ederim benim egsozda eski tip ve açtırmak istiyorum..madem memnun kaldın nerde yaptırdığını paylaşabilirmisin bende oraya gidebilirim saygılar..

cbrhalil
27 Haziran 2006, 11:24
evet egzost ile alakalı işlemi nerde yaptırabiliriz, bizde istiyoruz bizimkiside tok sesli olsun:mrgreen:

muhendis1959
27 Haziran 2006, 11:48
slm arkadaşlar izmirden yazıyorum

daha önceleride yazmıştım 1 aylık dadyw class sahibiyim

muhabbetinize katılmak isterim

herkeze kazasız belasız ii sürüşler

...............

turlabo
27 Haziran 2006, 13:43
uzun zamandır yoğunluğum dolayısı ile nete giremedim.oldukça kalabalık bir grub olmuşuz be yaw.
Ben de motora kasko yaptırdım.452,50 ytl 116 peşin kalan 7 taksit. 5,000 ytl değeri.çalıntı,terör,aksesuar full kasko. yaptırmak isteyene yardımcı olabilirim.özelle mesaj atabilirler

mes
27 Haziran 2006, 14:02
Turlabo kardesim şükür kavuşturana...Marmok'ta gözüm seni aradı ama yoktun...:rendeer:

erdem.gunduz
27 Haziran 2006, 14:45
Arkadaşlar konuyla tamamen alakasız olacak ama kasko yaptıran var mı? En ucuz kaça buldunuz? Ben 4500 ytliçin 416 (108.77 peşin 44*7 ay) Ytl teklif aldım. Aracın %100 ü ödeniyor.... Ne dersiniz?

0216-550 38 98 Murat Taşçı - Arkadaş kendisi de motorcu olduğu için derdimizden anlıyor. istanbul dışında da olsanız arayın konuşun. isterseniz benim ismimi de verirsiniz.

250 cc ve altındaki motorlara hiç bir sigorta şirketi kapalı alan dışındaki çalınmalar da bedel ödemiyor. aksini söyleyen acenta varsa ya yalan söylüyor yada işi bilmiyor haberiniz olsun

bende yukarıda bahsettiğim sigortacı ile benim RR ı sigorta yaptırırken tanıştım. yani daha önceden arkadaşlığım yoktu. ama şimdi arkadaş olduk. oda motorcu demiştim, aynı zamanda superevariders.com üyesi bu yüzden de sigorta ile ilgili biz ne yaşayacaksak aynı şeyleri onun da yaşaması muhtemel olduğundan kasko ile ilgili hangi şirket ne yapıyor çok iyi bilir durum da

25 mayıs da 581 ytl ye sigortalattım. yol yardımı da var. bilenler var içinizde sigortadan bir gün sonra kaza yaptı benim motor, sigortayı aradım çekici ile yetkili servise götürdüler ve bedel talep edilmedi.

moonchild
27 Haziran 2006, 15:47
Herkese yeniden merhaba! İşlerin yoğunluğu, hayatın koşuşturmacası ve kısa bi yurt dışı macerası nedeniyle bi süredir forum sayfalarında değildim. Geri döndüm ve bir RR'ci olarak döndüm :) Bugün motorumu alalı 1 hafta oldu ve 250 kilometre yaptım sadece. Son bıraktığımda herkes Aykon'dan övgü dolu sözlerle bahsediyordu ve çok memnundu. Açıkçası döndüğümde bulduğum ortam biraz gözümü korkuttu. Bu konuda yazacak 1-2 satır bişeyim ve bir iki sorum olacak. Umarım kimsenin vaktini boşa harcamış, canları sıkmış olmam.

Pazar günü Maltepe sahil yolunda sağ sinyal verme zahmetinde bulunmayan bir Kangoo sayesinde asfaltla yakından tanıştım. Açıkçası çok kısa bir süre olmuş olmasına rağmen motorun lastikleri bana pek güven vermiyordu ve pazar günü de kendilerini kanıtladılar. İlk panik frende ön tekerim kayarak beni yere düşürmeyi başardı. Sol aynam kırıldı, viteslerimde geçici bir sorun oldu, vs... Bi şekilde Maltepe'den Ziverbey'e eve dönmeyi başardım.

Dün sabah motoru yaptırmak üzere kızıltoprakta uygun bi motor ustası ararken, referans vasıtasıyla bana güven veren bir ustaya ulaştım ve RR'mi teslim ettim. Ben motor konusunda çok toy olduğum için kendi görüşlerime yer vermek istemedim, o yüzden ustanın tamirat sırasında yapmış olduğu yorumları paylaşmak istiyorum:

1- Motor şahane! Böyle Çinli görmedim
2- Montaj berbat! Böyle montaj görmedim
3- Lastikler berbat! Yine kayarsın, yine düşersin.. İyi bişeylerle değiştir!

Aynayı ve vitesteki sorunu çözdükten sonra yalan sölemiyim ama yaklaşık 1 saat kadar motorun orasındaki burasındaki gevşek vidaları sıkmakla uğraştı usta. İşini bitirdiğinde "bu da bi 250 bakımı olsun sana" diyip kahkahayı patlattı!!

Sorularıma gelince; motoruma yeniden güvenebilmem için hangi lastikleri önerirsiniz? Lastikler gerçekten sorunlu mu? Görünen o ki motorun rutin bakımını satın aldığım yerde yaptıramayacağım, fakat o garanti belgesinin bi şekilde kaşelenmesi gerekiyor. Sanırım herkes Katrancı'yı önerecektir.. Yeri tam olarak neresi?

Forum gerçekten oldukça uzun olmuş...Dürüst olmak gerekirse hepsini okuyamadım. Bu nedenle eğer gereksiz tekrar yaptıysam herkesten özür dilerim!

Keyifli sürüşler!

watercolours
27 Haziran 2006, 16:25
ALET EDAVAT KUTUSU MOTORSİKLETİMİZİN ÜZERİNDE İÇİNDEN BUJİ ANAHTARI TORNOVİDA GİBİ UFAK İŞLERİN HALLEDİLMESİNDE KULLANILACAK BİR BÖLME VAR. BİLMEYENLER İÇİN SÖYLEYEYİM. YANDAKİ NİKELAJLI PLASTİKLERİN YANINDA HEMEN KOLTUĞUN ALTINDA KALIYOR.

Forumlarda büyük harfle yazmak bağırmakla aynı anlamına gelir diye hatırlattıktan sonra bu bölmenin resmini göstermeni rica edebilir miyim?

1- Motor şahane! Böyle Çinli görmedim
2- Montaj berbat! Böyle montaj görmedim
3- Lastikler berbat! Yine kayarsın, yine düşersin.. İyi bişeylerle değiştir!

Bu motosikletin montajı bayilerde yapıldığına göre iyi montaj yapan bir yerden almak gerekiyor o zaman. Bir de aklıma takıldı, montajlarda falan hep vidalar iyi sıkılmamış deniyor. Bir vida sıkmak bu kadar zor mu ki bu iş yarım yamalak yapılıyor. Ben bunu anlamadım.

Şu depo kılıfıyla ilgili sorum havada kaldı. Orada deri bir cep var. Ne işe yarar? Ne koyuyorsunuz içine?

dishchy
27 Haziran 2006, 16:31
0216-550 38 98 Murat Taşçı - Arkadaş kendisi de motorcu olduğu için derdimizden anlıyor. istanbul dışında da olsanız arayın konuşun. isterseniz benim ismimi de verirsiniz.

250 cc ve altındaki motorlara hiç bir sigorta şirketi kapalı alan dışındaki çalınmalar da bedel ödemiyor. aksini söyleyen acenta varsa ya yalan söylüyor yada işi bilmiyor haberiniz olsun

bende yukarıda bahsettiğim sigortacı ile benim RR ı sigorta yaptırırken tanıştım. yani daha önceden arkadaşlığım yoktu. ama şimdi arkadaş olduk. oda motorcu demiştim, aynı zamanda superevariders.com üyesi bu yüzden de sigorta ile ilgili biz ne yaşayacaksak aynı şeyleri onun da yaşaması muhtemel olduğundan kasko ile ilgili hangi şirket ne yapıyor çok iyi bilir durum da

25 mayıs da 581 ytl ye sigortalattım. yol yardımı da var. bilenler var içinizde sigortadan bir gün sonra kaza yaptı benim motor, sigortayı aradım çekici ile yetkili servise götürdüler ve bedel talep edilmedi.

Erdem abi sizin uyarınızdan hemen sonra kasko firmasını aradım. Bana söylenen yapılabileceği yönünde idi ama ruhsatta 234 cc yazdığı için kabul edilmedi. Uyarın için çok teşekkürler boş yere kasko yaptırıyordum az daha.....Çalınmaya karşı bir güvence sağlamadığı için boşu boşıuna 416 ytl vermenin anlamsız olduğunu düşünüp iptal ettirdim......

fedos
27 Haziran 2006, 17:59
arkadaşlar 300 km de ki motorumu, pendik sanal oto da sadece kontrol için götürdüğümde ,ilgili ekrem bey diyebilirim ki bütün vidaları baştan aşşağı elden geçirdi.biraz erken olmasına rağmen yağınıda değiştirdim.birde iki yan plastik kapak ve alttaki büyük metal kapak arasına zırıltı yapmaması için lastik fitillerden monte etti.yaklaşık bir saat gözümün önünde titizlikle uğraştı. her ne kadar bayilik anlaşması iptal olmuş olsada ,teknik servis noktası olarak anlaşması devam ediyor.o bölgede iseniz randevulu olarak gidebilirsiniz.
tavsiye ederim.Aykon ise anladığım kadar servis konusunda sıkıntı yaşıyor.Umarım bu durumu ciddi olarak düşünürler.Biz kullanıcıların bu markanın tek reklam kaynağı olduğumuzu da unutmazlar.

gyazici
27 Haziran 2006, 18:15
arkadaşlar gezi topiğine lütfen bir göz atın,görüşlerinizi bekliyoruz haftasonu için

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13950&page=5

erdem.gunduz
27 Haziran 2006, 18:23
Erdem abi sizin uyarınızdan hemen sonra kasko firmasını aradım. Bana söylenen yapılabileceği yönünde idi ama ruhsatta 234 cc yazdığı için kabul edilmedi. Uyarın için çok teşekkürler boş yere kasko yaptırıyordum az daha.....Çalınmaya karşı bir güvence sağlamadığı için boşu boşıuna 416 ytl vermenin anlamsız olduğunu düşünüp iptal ettirdim......

kaskoyu sadece çalınma için düşünme, allah korusun kazası var yolda kalması var. bence yaptırmakta fayda var

gyazici
27 Haziran 2006, 18:41
1 Temmuz 2006 Kastro Gezisi
Hareket yeri ve saati:
Kozyatağı Carrefour 2. kapı Saat 07:00, Hareket :07:15
Avrupa yakasındakilerle buluşma:
Mahmutbey Gişeler Saat 08:00 hareket 08:15
Pazar günü gelecekler için Nihat sen saat belirtirsen daha iyi olur heralde
pazar günü gelen arkadaşları karşılar uygun bir saattede topluca dönüşe geçeriz

Arkadaşlar katılacak arkadaşlar hangi gün katılacaklarını belirtsin de liste yapalım

http://www.motosiklet.net/forum/show...t=13950&page=5

Ahmet taner
27 Haziran 2006, 18:55
sevgili moonchild
Öncelikle geçmiş olsun. umarım son kazan olur. ilk kazanı yapmış olman, vede ucuz atlaşmış olduğun için şanslısın artık asvaltlada tanıştığına göre ne kadar kolay düşüldüğünü görmüş olman, sevindirici bence bundan sonra herşey daha güzel ve kolay olacak..motorunu tanımaya çalış ve her ne yaparsan yap yağını ve suyunu mutlaka kontrol et:) katrancı maslak sanayi 2. kısımda katrancı otomotiv 0 555 5739010 serdar katrancı kazasız sürüşler

gyazici
27 Haziran 2006, 19:01
Evet RR ciler,,sadece yazı yazmayın gelin gezilere katılın,onun için almadınız mı motoru?:) RR'nin hakkını verin hakkını,teknik konuşma biryere kadar yüzyyüze gelelim de bilgi ve tecrübelerimizi daha güzel paylaşırız

marka
27 Haziran 2006, 19:30
fedos arkadaşım PENDİK sanal oto bayilik yada servis anlamında yetkisi artık yoktur.tüm kullanıcı arkadaşların dikkatine.saygılar iyi akşamlar.AYKON murat

moonchild
27 Haziran 2006, 21:33
sevgili moonchild
Öncelikle geçmiş olsun. umarım son kazan olur. ilk kazanı yapmış olman, vede ucuz atlaşmış olduğun için şanslısın artık asvaltlada tanıştığına göre ne kadar kolay düşüldüğünü görmüş olman, sevindirici bence bundan sonra herşey daha güzel ve kolay olacak..motorunu tanımaya çalış ve her ne yaparsan yap yağını ve suyunu mutlaka kontrol et:) katrancı maslak sanayi 2. kısımda katrancı otomotiv 0 555 5739010 serdar katrancı kazasız sürüşler

Teşekkürler! Evet sanırım bu kazayı bu kilometrede, bu süratle ve bu kadar az maddi-manevi hasarla atlatmış olduğum için sevinmeliyim! Tam da kazadan 30 dakika kadar önce deneyimli bir abimizle arabalı vapurda tanışıp, sohbetimizi "kazasız belasız ve arızasız bi sezon olur inşallah" temennileriyle noktalamıştık :) Hayat işte... Her zaman sürprize açık olmak lazım

Bu arada bu haftasonu sizlere katılmayı çok isterdim ama o mesafe için biraz fazla toyum gibi hissediyorum! Herkese iyi eğlenceler :cat:

hunluata
27 Haziran 2006, 23:33
değerli abiler iyi akşamlar. Motorsiklet almaya karar verdiğimde bir çok model inceledim. İlk önce piaggio X8 sonra Yamaha X-Max en sonra SYM GTS de karar kıldım. Bu markaları incelerken tesadüfen bu siteyle karşılaşıp üye oldum ve burada sizin topiclerde Dadyw ile tanıştım. Motorun güzelliğinden ziyade burada güzel bir dostluk havasını koklamış ve tornistan yapıp regal almıştım.
Arkadaşlarla tanışır ,gezer sosyal birer vatandaş oluruz diye düşündüm. Şimdi mümkün mertebe buluşmalara yada örgütlenmeye müracatım oluyor ama gördüğüm kadarıyla biraz soğukluk var. Yahoogroups ta katlım yok, burada biraz rüzgar serin hafta sonu güzel gezi var topu topu 5-6 kişi geliyor. Nerede benim Mühendis abim Erdem abim greatwhiteshark,kaldera,dogma,freak,fes71
tayfuns,uzman_1907,goya,babaadam,mr.wish,hakinen,d inof1,dhocka, petitfalcon,myway ,agem, yasinsubay, infrared ,tycOOn , ataper v.s v.s arkadaşlarımız. Hadi yaw raptor kardeşliği kuralım. Mutlu olalım:queen:

Unicorn Knight
28 Haziran 2006, 00:33
bugün dalgınlığım yüzünden tanımadığım bir insanın gözündeki imajım 0'a düştü...dün aykon'dan murat abi beni aramadan önce katrancı otomobil ile görüşerek (serdar bey değildi ama başka biriydi o an görüştüğüm) bundan sonra servis hizmetini oradan almak istediğimi ve ilk olarak talep ettiğim şeyleri söylemiştim...(amortisör falan)...ardından murat abi beni arayıp çağırdıktan sonra,biraz da orada lafın lafı açması ile aklımdan tamamen çıktı bu...bugün ben işteyken serdar bey bizzat kendisi aramış cepten,yetinmemiş telesekreterime not bırakmış...akşam işten geç çıktığım ve işyerindeyken telefonu soyunma odasındaki dolapta bıraktığım için maalesef geç haberdar oldum durumdan...yarın tüm riskleri göze alıp (işyerinde telefon kullanmayla ilgili çok ama çok katı kurallar var) öğleğin civarı kendisini arayıp durumu izah etmeye çalışacağım ama bir kere gözünde kötü bir imaj edinmişizdir unutkanlığımın neden olduğu sorumsuzluğum yüzünden...umarım kendisi yine de affedici olur bana karşı...
bu arada birileri hyosung denen aletten bahsetmiş...cumartesi günü öğleden sonra parseller yönünden beylikdüzü istikametine giderken haramidere rampasında denk geldim birisi ile...doğrusu motorun görünüşü benim kızımın ki kadar iyi olmasa da fena değildi...ama ben özellikle sesine hasta oldum...lakin rampanın iniş kısmı bitip carrefour'a doğru olan tırmanma kısmı başlayınca onda da bende de artçı olmasına rağmen,ikimizin de makinalar 250cc olmasına rağmen arkadaşa resmen toz yutturdum,öyle yavaş yavaş bir geçme olayı değil...ikimizde sonuna kadar gaz açmamıza rağmen ben resmen bir anda atıldım ileri ve devamında da performansımdan hiçbir şey yitirmedim...bu sayede kızımla bir kez daha gurur duydum...dikiz aynasından bakıp ikiteker dostumun yüz ifadesinin aldığı şekli görmek orgazma eşdeğer bir zevk verdi bana...uzun lafın kısası dikkat çeken güzel bir görünüm ve deliler gibi tork istiyorsanız regal raptor'den şaşmayın...yok eğer ses olayına hasta oluyorsanız gidip hyosung alın ama sonra bir r&r sürücüsü sizi toza dumana boğup yanınızdan geçtinde oturup ağlamayın... :D

yasinsubay
28 Haziran 2006, 00:50
değerli abiler iyi akşamlar. Motorsiklet almaya karar verdiğimde bir çok model inceledim. İlk önce piaggio X8 sonra Yamaha X-Max en sonra SYM GTS de karar kıldım. Bu markaları incelerken tesadüfen bu siteyle karşılaşıp üye oldum ve burada sizin topiclerde Dadyw ile tanıştım. Motorun güzelliğinden ziyade burada güzel bir dostluk havasını koklamış ve tornistan yapıp regal almıştım.
Arkadaşlarla tanışır ,gezer sosyal birer vatandaş oluruz diye düşündüm. Şimdi mümkün mertebe buluşmalara yada örgütlenmeye müracatım oluyor ama gördüğüm kadarıyla biraz soğukluk var. Yahoogroups ta katlım yok, burada biraz rüzgar serin hafta sonu güzel gezi var topu topu 5-6 kişi geliyor. Nerede benim Mühendis abim Erdem abim greatwhiteshark,kaldera,dogma,freak,fes71
tayfuns,uzman_1907,goya,babaadam,mr.wish,hakinen,d inof1,dhocka, petitfalcon,myway ,agem, yasinsubay, infrared ,tycOOn , ataper v.s v.s arkadaşlarımız. Hadi yaw raptor kardeşliği kuralım. Mutlu olalım:queen:
Helal olsun sana valla yuzde yuz katılıyorum sana ama kimse katılmıyor ki emin ol herkesin gelecegini bilsem bir sekilde birseyler ayarlar bende gelirim

Can.
28 Haziran 2006, 00:55
Unicorn Knight iyi akşamlar,
Bahsettiğin Hysoung muhtemelen GV250 modelidirki bu motor 28 HP'dir.
Adamın motoru rodajdadır basmamıştır. Aksi taktirde iyi açılmış bir GV250 bize 11 HP'lik farkı hissettirir emin ol. Bu arada o egzostunda oynama yapmıştır çünkü hysounglar çok sessiz çalışıyorlar. Arkadaşlarımda naked ve GV250 var oradan biliyorum.

yasinsubay
28 Haziran 2006, 01:03
Unicorn Knight iyi akşamlar,
Bahsettiğin Hysoung muhtemelen GV250 modelidirki bu motor 28 HP'dir.
Adamın motoru rodajdadır basmamıştır. Aksi taktirde iyi açılmış bir GV250 bize 11 HP'lik farkı hissettirir emin ol. Bu arada o egzostunda oynama yapmıştır çünkü hysounglar çok sessiz çalışıyorlar. Arkadaşlarımda naked ve GV250 var oradan biliyorum.

Valla gercekci olmak lazım bende senin gibi dusunuyorum kesinlikle

Ahmet taner
28 Haziran 2006, 01:12
arkadaşlar bu akşam sahilde sessiz sessiz kendi kendime gezerken bir ara tarabya civarında durdum öyle denize bakarken 6- 7 tane motorsiklet geçti 1 yada 2 tanesi regaldi peşlerine takılsammı acaba burdan birileri varmıdır içinde diye düşünürken bir regal daha geldi benim motoru farketti ve durdu bende geliyorum şeklinde işaret yaptım yanına gittim erdem gündüz'le tanışmış oldum buluşma yerine gidiyolarmış gel sende dedi takıldım peşine tarabya sırtlarında cumhurbaşkanlığı köşkünün hemen orda secret garden diye çok hoş bir mekan var buluşma yeri orasıymış gittim motorumu parkettim ben gittiğimde yaklaşık 10-15 motor vardı ama sayı tahminen 40 civarına ulaştı çok keyif aldım bu topikteki hemen herkez ordaydı ...300 km susuz motorla giden adam deyince herkez beni tanıdı çok güzel sohbetler oldu ...bu arada bakırköy akşam sefası gurubununda çok güzel bir önerisi oldu önümüzdeki günlerde darülacize deki yaşlıları gurup olarak ziyare etme fikri ben seve seve gelirim ...ilerleyen günlerde bu konuyla alakalı paylaşımları olacaktır..çok keyif aldım...özellikle oraya gitmeme vesile olan erdem gündüze çok teşekkür ederim ..ama bir kez daha rr kullanıcısı olduğum için gurur duydum başka marka motorum olsaydı erdem gündüz durmazdı eminim ama şunuda belirtmek istiyorum bende olsam dururdum arabamla giderken bile yolda rr görsem napıcamı şaşırıyorum ..geçer heralde bu dururm pekte normal değil:):)

Unicorn Knight
28 Haziran 2006, 01:13
eheh keşke bu foruma üye olsa da kendisi tasdik etse motorun sahibi mevzuyu...ikimizde yanyanayken birden gaz açtık saliselik farklarla...sonuç ortada...neticede motoru böğürdü mü arkadaşın,böğürdü,böğürdüğü kadar gittimi,eheh,ne gitmesi ya,nal topladı...neyse,sabah 8'de işbaşında olacağım...6'da kalkmak icap eder,akşam da gidip kızımı teslim alacağım...görüşmek üzere ahali... :)

Dj_ROM
28 Haziran 2006, 01:42
SLM arkadaşlar bende regal raptor fethiye bayisiyim...msjlarınızı bekliyorum...

fedos
28 Haziran 2006, 11:37
fedos arkadaşım PENDİK sanal oto bayilik yada servis anlamında yetkisi artık yoktur.tüm kullanıcı arkadaşların dikkatine.saygılar iyi akşamlar.AYKON murat

muratçım bilgi için teşekkürler,pendik bölgesi için servis noktası var mı ? nereye gitmeliyiz?

turlabo
28 Haziran 2006, 12:25
mes sizleri özledik,işlerim dolayısı ile Mormak A gelemedim. Urla da sana elcekler için püskül sözü vermiştim.püskülleri aldım ancak yollama imkanım olmadı.özelden kargo adresi yollarsan çıkarayım da borcumuzdan kurtulayım.kendine iyi bak.tüm iki tekerci ve r&r cilere selamlar

gyazici
28 Haziran 2006, 12:39
Şu ana kadar kesinleşen isimler:
Cumartesi için:
gyazici
grave
mac gywer

Pazar için:
demonicdreams
hunluata
can.

Cumartesi için çıkış saati buluşma saati bir saat ileri kaydırılabilir.
Pazar gidecekler de 7.30'da Mahmutbey Gişelerde buluşacağız.

Freak bir yolunu bul işte yaa!.. Arabayla gideceğimi hiç sanmıyorum :) ama gelmeni de çok isteriz.
Bazı arkadaşlara mesaj attım ben ama atladıklarım olabilir.
Güncel kalalım.

hadi millet kıprdayın biraz

acemi_sofer
28 Haziran 2006, 12:39
[QUOTE=marka´isimli üyeden Alıntı
fedos arkadaşım PENDİK sanal oto bayilik yada servis anlamında yetkisi artık yoktur.tüm kullanıcı arkadaşların dikkatine.saygılar iyi akşamlar.AYKON murat[/QUOTE]

Raptor'un türkiye resmi sitesi olarak bildiğim http://www.yellowrockmotorcycle.com/ sayfasında Sanal halen daha resmi servis olarak gözüküyor. Murat bilgilendirme için teşekkurkler, çünkü resmi servis zannederek gidebilirdim.

Yarın, Perşembe - (29 Haz.) Anadolu yakasındaki buluşma noktası Sera Cafe'ye gelecek var mı ? Gelenler olacaksa işten zamanında çıkabilirsem gelmeyi planlıyorum.

Topuz
28 Haziran 2006, 12:49
moonchild;
lastik konusu bir kaç kez yazıldı. rr'cilerin çoğu lastik değiştirmedi ve gerek de görmediler anladığım kadarı ile. çünkü, mevcut lastikler eskiyince iyi bir şeyler ile değiştirme düşüncesi hakim. ancak, bir rr'ci arkadaş alır almaz.. zannedersem "metzeler" diye bir marka arka lastik, 100 TL'ye takmıştı. ve bu arkadaş, o zaman itibariyle lastiklerin iyi olmadığını da yazmıştı. ancak, yine hatırladığıma göre bu arkadaş, rr'yi elinde fazla tutmadan, daha yüksek cc'li bir motosiklet almak için satmıştı. sonuç olarak, hangi lastik daha iyidir.. bunu denemeden bilemeyiz. siz motosiklet lastiği satanlara bunu sorarak, araştırarak almalısınız.

watercolours;
montaj ile ilgili bir hatırlatma yapmak istiyorum. ilk montajda vidalar ne kadar sıkı da sıkılsa.. muhtemelen belirli bir km sonrası gevşemeler oluyor. bu konu otomobillerde de aynıdır. ilk bakımlarda bunların her yeri kontrolden geçer ve geçmeli. ancak, servis işini güzel yapmaz ise elbette ki vida problemleri de devam eder. yani İLK MONTAJ sonrası bazı vida gevşemeleri normaldir diyorum. ilk bakımdan sonra, kullanıcı gevşeyen vida, somun, civata vb. kontrolleri sık sık yapmalıdır. erken teşhis açısından bu önemlidir.

depo kılıfı ile ilgili olarak hep sormak istemişimdir.. ama bir türlü sormadım. şimdi soruyorum. bunu yapan arkadaş bu forumda yazmıştı ve yanılmıyorsam 45 TL fiyatı vardı. merak ediyorum.. bunun neyi 45 TL ediyor. kullananlar gerçekten bundan bir verim aldılar mı yani bir işe yarıyor mu.. yoksa sadece görüntü mü? gerçekten 45 TL değeri var mıdır?

unicorn;
daha önceleri de bu forumda motosiklet ses konusu yazıldı. muhtemelen topiğin eski sayfalarını okumuşsunuzdur. ben yine de hatırlatmak için yazayım. regalde ses istiyorsanız.. hyosung almanıza gerek yok. egsozu değiştirirsiniz olur biter. bu kadar basit. egsozu değiştirmek çok pahalı olacaksa.. egsozu kestirir susturucu çıkarırsınız.. alın size ses. hyosung'un egsozu o sesi çıkarıyor.. bundan emin olabilirsiniz. hyosung'a da regal egsozu takarsanız her iki motor arasında ses yönünden pek bir fark kalmaz. sonuç.. motosiklette ses olayı tamamen egsoz ile ilgilidir.

diğer bir husus, hyosung'un 250 lik makinesi bildiğim kadarı ile Can'ın da belirttiği gibi 28 beygir gücünde olup v tipli hava ve yağ soğutmalı bir motor kullanıyor. regal ise gerçekte 17 beygir civarı. nasıl oluyor da bahsettiğiniz hyosung rampada çıkamıyor. muhtemelen bahsettiğiniz hyosung'çu motosikleti iyi kullanamıyordu.. yada aynı motosikletten bahsetmiyoruz. ben bir zaman vitessiz bir bisiklet ile vitesli bir yarış bisikletini geçmiştim (çocukluk hatırası). gerçi söz konusu hyosung bir zamanlar hayallerimi süslemişti. ama parası yüzünden alamamıştım. arkadaşlar, bilginiz olsun, regal raptorun kendisine en yakın ve daha üstün en ciddi rakibi şu an kore menşeili olan ve sağlamlığı ile bilinen hyosung gv 250. ancak, rr alternatifi değil.. çünkü fiyat olarak arada epey fark var (gv 250 şu anda 7250 TL. biraz reklam gibi oldu ama, bilginiz olsun diye yazdım)

infrared
28 Haziran 2006, 14:02
ilk bakıma 300-400 km arası getir demişti servis. Ben 615km de baktırabildim. Sadece 10 YTL yağ değişim ücreti ödedim. Vidalar sıkıldı. Genel bakım yapıldı.

Sadece 10/40 yağ öneriliyor kılavuzda ama usta 15/40 yağ kullandı. Ben de onun tecrübesine güvendim. Bu konuda görüşü olan var mı?

fedos
28 Haziran 2006, 14:12
Raptor'un türkiye resmi sitesi olarak bildiğim http://www.yellowrockmotorcycle.com/ sayfasında Sanal halen daha resmi servis olarak gözüküyor. Murat bilgilendirme için teşekkurkler, çünkü resmi servis zannederek gidebilirdim.

Yarın, Perşembe - (29 Haz.) Anadolu yakasındaki buluşma noktası Sera Cafe'ye gelecek var mı ? Gelenler olacaksa işten zamanında çıkabilirsem gelmeyi planlıyorum.

arkadaşlar şu anda aldığım bilgi ile sanal oto pendik bölgesi olarak YETKİLİ SERVİS anlaşması devam ediyormuş.

Can.
28 Haziran 2006, 16:15
Topuz selam,

Ben bahsettiğin kılıfdan aldım. 45 + 6 kurye masrafı 51 YTL'ye mal oldu.
Benim motorum kırmızı olduğu için çok hoş duruyor. Tamamen görüntü amaçlı aldım ben. Başka bir beklentim olmadığı için memnunum. Öndeki cebini bile hiç kullanmadım henüz. Maliyetine gelince 45 asla etmez ama aksesuarların her zaman pahalı olduğunu ve pek maliyet hesabı yapılmaması gerekitiğini belirtmek isterim. Masa fiyatına satılan ufak mobilya aksesuarları olduğu gibi. Kullanılan malzeme aynı değil ama fiyat farklıdır. Her yerde bulabileceğiniz bir aksesuar değil. Bir de görüntü amaçlı almayı düşünenler için kırmızı motorlara bunu tavsiye edebilirim çünkü siyahlarda kendini pek gösteremiyor.
Öne koyu renkli cam taktırdım, süet püsküllü elcik ve depo üzerine bu deri kılıfı taktım motor çok hoş oldu.

cangoss
28 Haziran 2006, 17:13
slm arkadaşlar. şu an bir çıkmazdayım...lütfen yardım.
ben bir motosiklet delisiydim(yine içimdeki canavar canlandı),zamanında annem izin vemedi,şimdi maddi sorunlar yüzünden kararsızım.sizlere 2 motor hakkında danışmak istiyorum.2 adet 2. el motor var.2 side 2005. 1 tanesi RR DADY250E(3.000 YTL)-diğeri mondial 250 MTC (2.000 YTL)
aslında gönlümdeki RR CLASS ama şu an maddi açıdan sıkıntılar yaşadığım için ancak 2.el düşünmek zorundayım.gönlüm raptor dan yana... yorumlarınızı bekliyorum.birde bu araçların alım satımı neye mal oluyor bilen var mı?
inanın sizlere çoooooooooooooooook imreniyorum.
yaşasın özgür rüzgar

watercolours
28 Haziran 2006, 17:20
Alım satımda 300ytl gibi bir ek masraf çıkıyor. İmkanın varsa raptor al derim.

acemi_sofer
28 Haziran 2006, 17:57
Topuz selam,

Ben bahsettiğin kılıfdan aldım. 45 + 6 kurye masrafı 51 YTL'ye mal oldu.
Benim motorum kırmızı olduğu için çok hoş duruyor. Tamamen görüntü amaçlı aldım ben. Başka bir beklentim olmadığı için memnunum. Öndeki cebini bile hiç kullanmadım henüz. Maliyetine gelince 45 asla etmez ama aksesuarların her zaman pahalı olduğunu ve pek maliyet hesabı yapılmaması gerekitiğini belirtmek isterim. Masa fiyatına satılan ufak mobilya aksesuarları olduğu gibi. Kullanılan malzeme aynı değil ama fiyat farklıdır. Her yerde bulabileceğiniz bir aksesuar değil. Bir de görüntü amaçlı almayı düşünenler için kırmızı motorlara bunu tavsiye edebilirim çünkü siyahlarda kendini pek gösteremiyor.
Öne koyu renkli cam taktırdım, süet püsküllü elcik ve depo üzerine bu deri kılıfı taktım motor çok hoş oldu.

Can fikir vermesi açısından bir resim koyar mısın ? (kırmızı da nasıl durduğu : benim motor da kırmızı da)

watercolours
28 Haziran 2006, 18:00
Var ya eski sayfalarda (kırmızıda da var, siyahta da). Gayet güzel duruyor...

MALZEMECI
28 Haziran 2006, 18:19
arkadaslar benim anlamadigim bu raptor DADY250E nin sifir anahtar teslim fiyati biri bu konuya aciklik getirebilir mi? bayiler arasi fark cokmus gibi geldi bana ayrica bu motora 4800 vermek kesinlikle akil kari degil alti ustu cin nasil olurda uzerine insan 1 - 2 daha koymaz gidip çin alır anlamış değilim, açıklanabilir bişiler var mı?

mes
28 Haziran 2006, 18:45
http://img74.imageshack.us/img74/6909/dsci00146oi.jpg
marmok festivalinden:queen:

watercolours
28 Haziran 2006, 18:47
Güzeeeel, yanındaki ne?

mes
28 Haziran 2006, 18:50
Harley Davidson Dyna wide Glide 1535 cc yeter mi?:queen:

icetoo
28 Haziran 2006, 19:51
hadi millet kıprdayın biraz

Gökhan kardeş topicleri okudukça galiba içinizde vardiyalı sistemde çalışan bir tek benim;bizlerin cumartesi-pazar tatili,resmi tatiller,bayramlar vs. yoktur,4 günde bir ( 3 lü sistem,4-12,8-4,12-8) vardiya değişir ve aralarda 1 gün dinlenilir ve 3 vardiya toplamı 15 gün sonra 80 saat dinleniriz tabiiki mesai olmazsa bu motoru aldım ama çalışma hayatım yüzünden gezilerinize gelemiyorum en son cunda ya festivale gittim birde Yalova daki ufak gezilere katıldım ehliyeti bile sorun etmiyorum.
Yeni yerler görmek ve sizin gibi insanlarla tanışmak çok güzel umarım neden gelemediğimi anlamışsınızdır sizlere iyi eğlenceler.............:bounce:

Ahmet taner
29 Haziran 2006, 10:50
arkadaşlar ben kısmetsiz rr cıyım bu kesin ...dün güzel güzel gezerken maslak bp civarında zincirim koptu şu anda princes otel karşısındaki bp motorum kitli olarak benim ona yardım götürmemi bekliyor delirmek üzereyim...sanırım buda ilktir ..umarım bu son ilkim olur ..daha öncede susuz motorla 200- 300 km yol yapmıştım ama zincirsiz gitmiyo:):):)

METALİ
29 Haziran 2006, 11:17
Arkadaşlar bende birtane almak istiyorum ama sıfır mı ikinci elmi karar veremedim , sualim şu bu yellowrock ile rr aynı motor demi yanlış işe girmeyelim fazla araştırmadım henüz...

Can.
29 Haziran 2006, 11:40
Evet aynı. 2 nci el almayı düşünüyorsan sana Ahmet'i referans gösterebilirim.
2 nci el aldı başına sürekli birşeyler geliyor. Bildik birinden almıyorsan veya bu işten anlayan birileri kefil olmuyorsa 2 nci el özellikle Çinli motorlarda çok riskli benden söylemesi.
Ahmet geçmiş olsun. Allah korusun yolda yüksek hızda giderken kopsaydı kaza tehlikesi de atlatabilirdin. Sorunları kazasız atlatmana seviniyorum. İlk sahibi motoru çok zorlamış olabilir. Zincirin senin kilometrelerinde kopması normal değil çünkü.
Bu arada motorunu biran önce yaptır da pazar bizimle geziye gel sende..

watercolours
29 Haziran 2006, 11:48
mes, o Harley RR'nin yanında hiç 1535cc gibi durmuyor. Ya o çelimsiz, ya da RR ihtişamlı :)

rEnE
29 Haziran 2006, 12:20
::belge::

arkadaslar benim anlamadigim bu raptor DADY250E nin sifir anahtar teslim fiyati biri bu konuya aciklik getirebilir mi? bayiler arasi fark cokmus gibi geldi bana ayrica bu motora 4800 vermek kesinlikle akil kari degil alti ustu cin nasil olurda uzerine insan 1 - 2 daha koymaz gidip çin alır anlamış değilim, açıklanabilir bişiler var mı?

MADEM SATIYORUM FİYATA BİNDİRİRİM MANTIGI.
AÇIKLAMASI BU HOCAM.
::lac::

mes
29 Haziran 2006, 13:46
agzından bal damlıyor water.Ben de aynı fikirdeyim.Marmariste 40 derece sıcak altında yaptıgımız kortej geçidinde Harley sıcaktan sapıttı.Oysa ben sıcak mı hararet mi farkında bile degildim...RR bambaska birşey:cat: