Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Yakında DADYW ciler buluşacağız eğer hava iyi olursa... O zaman bakacağız kim motora ne yapmış, kim olduğu gibi kullanıyor... :mrgreen:
2600 km. de dün motoru otoparka yatırdım... 5-6 gün yatacağa benziyor... :pale:
:king:
dostum bende alacam ama kaararsızım. topikteki yazılarını baştan sona okudum.
senin de etkinle ilk tercihim regal rarptor fakat;
http://img445.imageshack.us/img445/5257/keewaylandcruiser250schwarzgra.jpg
bu nasıl sence keeway 250...
raptordan güzel değil mi sence.
yakında geliyo.
GreatWhiteShark
30 Ekim 2005, 02:11
Şuan Keeway satılan heryerden alabileceksin sanırım... Ama 2006 Mart yada Nisan'ından sonra sanırım...
Fiyatına da 5000 YTL. yada onabenzer şeyler konuşuluyor...
GreatWhiteShark
30 Ekim 2005, 23:48
pistolz
whiteshark sen bilirsin böle şeyleri nerden bulabilriz
Dostum isviçre'de 4990 CHF ye satılıyormuş...
5262 YTL. ye denk geliyor...
Ama Türkiye'ye ne zaman gelir ve kaça satılır onu Keeway satış bayiileri daha iyi bilirler bence...
Diyorum ya ben beklemek istemedim ve DADYW aldım... Şimdi ise iyi bir karar vermiş olduğumu düşünüyorum... Makinamdan oldukça memnunum... :cat:
ilk kez motora başladığım için ve yolda kalmamak için 2. elden uzak durup 0 makinayı alabileceğim en iyi fiyata da bulunca kaçırmadım doğrusu... Ben aldığım zaman epey para bayılmıştım yaa...
Şimdi çantaları bile motorun yanında veriyorlar sanırım... :pr:
Aşağıda da land cruiser 250 özellikleri var...
http://img278.imageshack.us/img278/3140/landcruiser4990chf5hr.jpg
http://img255.imageshack.us/img255/4348/black27tu.jpg
http://img255.imageshack.us/img255/214/black39dy.jpg
http://img255.imageshack.us/img255/2127/black14zh.jpg
Hakikatten makina güzel duruyor ama Türkiye ye bakalım bu mu gelecek yoksa benzeri mi???
Su soğutma olayı yok...
Dünkü Bağdat caddesi bayrak geçişinde bazı motorcu arkadaşların hava soğutmalı motorlarının yavaş gidilmesinden dolayı şiştiğini ve konvoydan ayrılarak motorlarının soğuması için durduklarını duydum... Bu kadar soğuk havada bile bu olay olabiliyorsa yaz sıcağında düşünemiyorum bile... Radyatörlü motorumu seviyorum arkadaşlar... Ne diyeyim...
Yine de yardımcı olabildiysem ne mutlu bana... :bounce:
Siz yine de su soğutmalı motordan vazgeçmeyin bence...
Bugun yağmur mahvetti beni.. Hiç hesaba katmamıştım ama bu su olayına bir çözüm bulmak lazım su içinde kaldım, hani yawaşta gidiyordum ama ön tarafa gelen suyun haddi hesabı yok , cok su atıyor.Su çamurluğun arkasından da gelmiyor lastiğin ilk su ile temasında su ayaklara doğru geliyor yani çamurlukla çözüleceğini zannetmiyorum..Panel koysan radyetörü kapamamak lazım.. Bikliyorum herhalde otoparkta yatacak bugünden itibaren..
Birde şunu söylemek istiyorum, çantar cok dandik çıktı, alacak arkadaşlara önermiyorum, kendileri deri falan alsınlar, kapaklar cok zor kapanıyor çünkü...
batista123
31 Ekim 2005, 01:15
selam çantalar için bende aynı fikirdeyim ama yaza kadar idare eder. Zira motoru alınca ertesi gün çantacıya gidecektim masraftan yırrttım.. :king: ama eninde sonunda değişecek..
ilk işe giderkenhafif yamurda üstum başım çamur olmuştu . Yarın gidip bir yamurluk alacagım altıma
Raptorun bahsettiği süpürgelik nedir biri bir resmini yollayabilir mi?
serdumeny
hos geldin aramıza .
Raptor hiç muhim değil buluşmada görüşürüz. Konusuruz.
turkishflier
31 Ekim 2005, 15:07
Length 2300 mm
Width 760 mm
Height 1145 mm
Wheelbase 1530 mm
Ground Clearance 165 mm
Net Weight 140 kg
Engine Mode 2-cylinder, 4-stroke, air-cooled
Bore x Stroke 49 X 66 mm
Displacement 248 ccm
Max. Power 13,2 kW 7500/1min
Net Max. torque 16Nm 6000/1min
Braking Method Fr. Wheel disc brake, Rr. Wheel drum brake
Fr. Wheel Size 110/90 - 16
Rr. Wheel Size 130/90 - 16
Max. Speed 115 km/h
Economical consumption of fuel 2,4 - 3,6 l/100 km
Fuel Tank Volume 9 liter
Ignition CDI
Compression Ratio 9,4:1
Starting Method Electric Start
Clutch Type Wet shoe, multiplate
Battery 12 V 9 Ah
Landcruser hakkında biraz daha bilgi vereyim dedim.Motorun görüntüsü çok hoş,umarız kullanımıda o kadar hoş olur.Ama 5000 ytl lik etiket bana biraz pahalı geldi.Macaristandaki fiyatını ytl ye oranladığımızsa 4250 ytl gibi birşey ortaya çıkıyor.Neyse,motor gelince öğreniriz elbet fiyatını.
Raptor_SS
31 Ekim 2005, 20:58
hım küçük yüzeysel bi istatistik sayılabilir sanırım siz ne dersiniz bilmem sahibinden.com'da jinlun mondial keeway regal-raptorun ikinci ell chopperlarına baktım. jinlundan 2 sayfa dolusu motor satılık. mondialden bir sayfa, keeway 150superlighttan 2 adet ve regal-raptordan 1 adet satılık motor var chopper olanları ayrıca bütün modelleri de değil... : ))) regal açıkara önde :cat:tabi Bu istatistik biraz yanıltıcı çünkü bu saydıkların arasında Keeway ve Regal en son çıkan motorlar az olması normal
motor çamurluğuna paspas ekleme olayından bahsetmiştim ya arkadaşlar aldığım MZ paspasını küçültüp boyamayı düşünüyorum sanırım bu hafta sonu halleder resmi buraya koyarım havalar baya soğudu motoru baya ısıtmak gerekiyor ben 6-7 dk ısıtıyorum ondan sonra kaymak gibi gidiyor ben buji kapağının (pistonların oldupu bölümün nıkalaj kısmı) olduğu bölüm ısınmadan hareket etmiyorum :king:
speedman teşk iyi gidiyo herşey çok güzel Keeway 250 de benmi yanlış görüyotum V motormu var eğer öylşeyse çok iyi duruyo tabi Su soğutma bence herzaman bir ayrıcalıktır. bu arada kayış dağı tarafında otomobil pazarı varmış nerede olduğunu bilen varmı
Bugün ehliyeti almaya gittim 3 te kapanıyormuş alamadım polisle sorun çıkmasın diye yanımda evraklarla dolaşıyorum :cherry:
pistolz
31 Ekim 2005, 23:06
ne kadar oldu ki?? regal üç ay oldu diye biliyorum mondial martta çıkmış jinlunu bilmiyorum ama yanılıyorm demek ki, ben de regalciler motorlarından memnun satmıyorlar sandım :pale:
serdumeny
31 Ekim 2005, 23:12
Arkadaşlar bu havada kullanan varsa fanınız çalışıyomu ?
yani bi 20 30 dakikalık yolculuktan sonra
ben kağıthane küçükyalı yaptım mesala c.tesi yağmurda (çok iyi oluyo) :)
eve geldiğimde fan yeni değişmesine karşın hiç çalışmıyodu hava çok soğuktu bende hızlı geldim ondanmı dır anlamadım ama neyse bakalım artık.
cuk_o
01 Kasım 2005, 00:33
ben geçen hafta cumartesi günü aldım aykondan istanbul mecidiyeköyde
3790 motorun fiyatı + plaka masrafları plakayı onlar çıkartırsa 200 ytl istiyolardı galiba ben kendim hallettirdim tam hatırlamıyorum ama 100 ytl yi biraz geçiyodu sanırım yani toplam 3990 ytl ye geliyo anahtar tesilimi çanta ve ufak tefek aletleri veriyolar tornavida bi kaç anahtar falan işte motorun küçük bi alet çantası var ordan çıkıyo sonra aldığın gibi bujileri değiştirsinler üzerindekiler çin malı olan bujilerse çünkü çin malı bujilerle gezdiğinde motor biraz fazla yakıyo 100 bin gibi falan
sonra bana toplam 2 kask 250_ytl, 2 yağmurluk 120_ytl, 2 eldiven 20_ytl, 2 maske 40_ytl, yani toplam 4320 ye falan geldi herşeyiyle ayrıca fan motor ısınmassa çalışmıyo uzun yolda motoru zorlamadan gidersen ısınmıyo ve fan açmıyo diğer hallerde fan çalışıyo benim şu an şarj sorunu var bu gün bıraktım motoru yarın akşama halledeceklerini söylediler onun dışında çok memnunum motordan hiç bir sorunu yok 500 bakımından sonra ufak tefek sesler vardı onlarda gitti şimdi motor süper iki kişi hafif rampada devrini düşürürsen zorlanıyo vites küçütmek zorunda kalıyosun rodajı bittikten sonra bu sorunun kalkacağına inanıyorum şu an hiç zorlamadan 110 120 hatta bi ara 130 a kadar çıktım motor hiç zorlanmadı rodaj bittikten sonra bu motor 140 kadran olmasına rağman 160 görür gibi geliyor bana çünkü 130 la giderken sanki daha yokmu dermiş gibi gitmek istiyo dur olm yavrum dur diyom biraz elimi çekiyom kendine geliyo 100 geçmemeye çalışıyorum genelde arasırada tatlı tatlı zorlamak gerekiyo tabi
şimdilik bu kadar yakın zamanda motorun resimleri göndericem
motor şahane bişi düşünen varsa fazla düşünmesin gitsin alsın :D
dream_killer
01 Kasım 2005, 01:23
motoru yakından gördüm. uzun süre sağını solunu mıncıkladım. mct 250 den çok daha üstün. cuk_o, bu motorlara güvenip 130 - 140 yapmayın bence. çok tehlikeli. o süratle kask bile kurtaramaz sizi. ben arabayla bile okadar sürat yapmaya çekiniyorum.
cuk_o
01 Kasım 2005, 01:39
tehlike benim göbek adım falan dermişim :pl: :pl:
yok abi motor gayet güvenli gidiyo o hızlarda bide devamlı otobanda gide gele nerden ne çıkar öğrendik ben arabayla giderken 120 140 arasında gidiyorum hiç sorun yaşamadan motordada aynı şey geçerli bide motor rüzgardan falan pek etkilenmiyor çünkü o hıza çıktığımda hava bayağı rüzgarlıyı viyadüklerden falan geçerkende hiç sorun yaşamadım tabi bunu yeni başlayan birisi yapmamalı ne olursa olsundaha motora alışmadan ilk kez oturduğunda bu hızlara çıkarsa allah korusun çok kötü olaylar yaşayabilir hatta hayatını kaybedebilir bu hızları bende tasdik etmiyorum ama bi zaman sonra alışıyor insan yani en azından herşeyi öğrenene kadar normal kullanmalıdır ama öğrendikten sonra insan ne yapacağını bildikten sonra sorun olmaz sanırım :rendeer:
Gencadam
01 Kasım 2005, 01:48
cuk_o, ben de rodajı aşmamasına rağmen 130 yaptım. Belki yola alışmışsındır ama senin kontrolün dışında oluşacak bir aksilik istenmeyen şeylere sebep olabilir. Yine de dikkatli olmak lazım. Dikkate ttim de o hızla giderken, lastik patlasa veya herhangi birşey olsa kontrol ve güvenliğ isağlamak imkansız.
GreatWhiteShark
01 Kasım 2005, 14:50
Ben en fazla 135 km. yaptım ama 1000 km. civarında olduğum için fazla zorlamamıştım... Şuan 2600 km.deyim 100-120 arası gayet rahat bir kullanımı var.
140 km. rahat yapar... Yokuş aşağı belki 140 olan kadranın dışına da çıkar ama 150-160 bence yapmaz...
3. vitesle hiç korkmadan 100 km. ye çıkabiliyorsun.
4. vitesle de 120 km. ye kadar çıktım...
5. vitesle ise 135 km. yee......
Daha da fazla zorlamadım ama bu makinanın güvenli sürati 110-120 km. bence....
Yağmurlu havada kullanmıyorum motoru temizlemesi çok zor oluyor... Bir de durmasını bilemeyen bir sürü 4 teker var...
denbo
01 Kasım 2005, 15:12
Arkadaşlar sakın ukalalık yaptığımı düşünmeyin ama regal raptor ile 130-140 km süratler bana biraz fazla iyimser gözüküyor.650 cc dragstar ile bile 120-130 yaptığımda ulan ne oluyoruz diyorum.250 cc raptor ile bana sanki biraz zor gibi geliyor.Başka bir forum da veya başka bir sitede çin malı motorların kadranlarının doğru göstermediğiyle ilgili bir tartışma vardı.Yaptığınız sürati en iyi şekilde ölçmek için bir araba ile beraber aynı sürati kontrol etmek gerekir bence.Diyeceksiniz ki arabanın km'sinin doğru olduğu ne malum :thumright: .Batista'nın motorunu kullandım,gerçekten şık ve güzel bir makina :cat: .Bu fiyatlara cruiser arayanlara başka bir şey önermem.Ancak Keeway 250 gelirse dadyw'nin pabucu biraz dama atılır gibi geliyor.Görüntü olarak hakikaten şık yapmış adamlar.Ancak Keeway 150 deki işçilik kalitesi olursa patlarlar.
GreatWhiteShark
01 Kasım 2005, 22:21
denbo
Arkadaşlar sakın ukalalık yaptığımı düşünmeyin ama regal raptor ile 130-140 km süratler bana biraz fazla iyimser gözüküyor.650 cc dragstar ile bile 120-130 yaptığımda ulan ne oluyoruz diyorum.250 cc raptor ile bana sanki biraz zor gibi geliyor.Başka bir forum da veya başka bir sitede çin malı motorların kadranlarının doğru göstermediğiyle ilgili bir tartışma vardı.Yaptığınız sürati en iyi şekilde ölçmek için bir araba ile beraber aynı sürati kontrol etmek gerekir bence
Dostum... Seni anlıyorum... Ama diyorum ki TEM yoluna çıktıktan sonra genelde 2. yada 3. seritten gidiyorum... Trafiğin durumuna göre bazen en hızlı şeridi kullanıyorum... Ev ile işyerimin arasını Google Earth programı ile ölçmüştüm... DADYW nin km.saatinide evde ''0'' ladım ve işyerine geldiğimde 30 km. de sadece 200 m. şaşmış olduğunu gördüm...
Buda demek oluyor ki km. saatinin numaratörü kesinlikle doğru gösteriyor...
(Bazı taksicilerin yaptığı gibi taksimetre ayarından sonra ön tekerleği küçük çap tekerlekle değiştirirler ya, daha çok km. yazsın da fazladan para kazanalım derler hani!!!)
Bu demek oluyor ki km.saat numaratörü ile tekerlek çapı kesinlikle uyumlu...
Numaratörün doğru göstermesi kadranın 140 km./saat gösterdiği zaman doğru göstermesi demek değildir tabi ama bana göre yanlış gösterme olasılığını zayıflatıyor demektir...
Ama birgün sizin için ölçeceğim...
Bunu sizler de deneyebilirsiniz... :bounce:
Otobanda 90 km. sabit hız ile giderken tam 10 dakika kronometre tutun...
Eğer tam 15 km. yol giderseniz km. hız göstergesi doğru demektir...
15 km. den fazla giderseniz az bile gösteriyor, 15 km.den çok giderseniz gerçek hızınız 90 km/saatten az demektir.
Yine de söylüyorum bu makinanın güvenli sürati 110-120 km. bence....
4-5 günden beri yağmurdan dolayı motorum yatıyor...
Motorumu özlediiiim
serdumeny
02 Kasım 2005, 02:14
3. vitesle hiç korkmadan 100 km. ye çıkabiliyorsun.
4. vitesle de 120 km. ye kadar çıktım...
5. vitesle ise 135 km. yee......
Herkese selam
GreatWhiteShark
abi iyi demişsinde ben geçmi kaldım acaba benim motorla
2. vitesle 40 a dayandığımda motor çok bağırıyo
3. viteste max 70 de yine çok bağırıyo
4 viteste 90 lara falan geldinde aynı şekil
yani bağırmasını gözardımı edeyim motorun açılması için zorlamammı gerekiyo
bide önceki sayfada fan ile ilgili bi sorum vardı ama mantıklı bi cevabı olan varmıdır acaba :pale:
mastergenie
02 Kasım 2005, 02:50
Arkadaşlar sakın ukalalık yaptığımı düşünmeyin ama regal raptor ile 130-140 km süratler bana biraz fazla iyimser gözüküyor.650 cc dragstar ile bile 120-130 yaptığımda ulan ne oluyoruz diyorum.250 cc raptor ile bana sanki biraz zor gibi geliyor.
denbo, bunu bende çok merak ediyorum. Dragstar 650'de 120-130'dan sonra sarsıntı olduğu malum. Dahada hızlanırsan sarsıntıdan aynalardan hiç bir şey görünmüyor. Tamam Dragstar daha ağır, 230 kg., ama yine de bu açıklamaya yetmiyor tabii. :silent:
basbali
02 Kasım 2005, 04:06
Arkadaşlar sakın ukalalık yaptığımı düşünmeyin ama regal raptor ile 130-140 km süratler bana biraz fazla iyimser gözüküyor.650 cc dragstar ile bile 120-130 yaptığımda ulan ne oluyoruz diyorum.250 cc raptor ile bana sanki biraz zor gibi geliyor.Başka bir forum da veya başka bir sitede çin malı motorların kadranlarının doğru göstermediğiyle ilgili bir tartışma vardı.Yaptığınız sürati en iyi şekilde ölçmek için bir araba ile beraber aynı sürati kontrol etmek gerekir bence.Diyeceksiniz ki arabanın km'sinin doğru olduğu ne malum :thumright: .Batista'nın motorunu kullandım,gerçekten şık ve güzel bir makina :cat: .Bu fiyatlara cruiser arayanlara başka bir şey önermem.Ancak Keeway 250 gelirse dadyw'nin pabucu biraz dama atılır gibi geliyor.Görüntü olarak hakikaten şık yapmış adamlar.Ancak Keeway 150 deki işçilik kalitesi olursa patlarlar.
yanlış anlamayın arkadaşlar burada regal raptor hakkında konuşuyorsunuz ama bu arkadaş 130 -140 km için biraz fazla iyimser konuşuyorsunuz dedi.Ben 250 lik jinlun kullandım.Bir gün rekor denemesi için otobana çıktım normal düz yolda 140 bayır aşağı 160 yaptırdım.Evet ben bunu 250 lik jinlunla yaptım.Bu arada hatırlatayım km dorudur bunu arabamla yarıştırarak kontrol ettirdim.Demek oluyorki kadranınız 140 gösterebilir ama bu makinaları zorlarsanız 160 yaptırabiliyorsunuz.Fakat yinede en iyi sürat 100 km.650 dragstar la bu süratlere oha diyorsanız haklısınız.Ben 1100 virago kullandım 180 km hızı zor gördüm.Bu sebep viragonun kötü bir motor olduğu anlamına gelmiyor.250 cc bir motorda 160 vururken 1100 cc bir motorla 180 vurmak akıl karı değil.Normalde daha fazla yapması lazım gibi ama ööle değil .ben bu sürati düzde vuruyorum bayır yukarı vuruyorum iki kişiyken vuruyorum.Motorum bağırmıyor titremiyor.
designer-samo
02 Kasım 2005, 06:37
bu tarz motorlardan fazla bi beklenti olmamalı bence,hız isteyen naced yada race almalı,bunlar keyif işi,rahatına düşkün,yolda giderken mekandan keyif alan insanlara göre,jinlun u bilmem ama raptor verdiğn para değer bence
özelikle resimdeki 2006 modeli TR gelecekse bu başlık coşar, getirceklerini sanmam gelmeyen hava sogutmalı modelleri var :silent:
Raptor_SS
02 Kasım 2005, 18:09
shadowofspirit Tarla başından inen ben ve arkadaşımdı eğer gördüğün motorların biri siyah biri kırmızı ise bizdik
SciK Boy Roptorun 2. eli 1-2 tane satıldığını duydum ama bulman çok zor motor çıkalı 3-4 ay oldu daha
Ben Motorumla en fazla 125 yaptım arkadaşlar daha fazla gidermi bilmiyorum ama ne bir titreme vardı nede zorlanma ilk 1000 km benimde 2 vites 35-40 tan sonra bağırıyordu şimdi 45 ten önce 3 e geçmiyorum özellikle 300 km den sonra motoru yavaş yavaş açmanızı tavsiye ederim
GreatWhiteShark
02 Kasım 2005, 21:22
SicK_BoY
Tarih: 2005-11-02, 03:02:36
sormak istediğim şu DD250E'nin 2.elini bulabilirmiyim acaba?
lustral satıyor bir mail at istersen...
lustral
Tarih: 2005-10-27, 23:35:05
Selam Arkadaşlar,
Bursalı varmı diye sormuş bir arkadaşımız: EVET var ben.
Bu arada henüz 600 km de olan motorumu satıyorum. Alındığı günkü kadar temizdir. 500 km servisi yapıldı ngk buji takıldı. hyosung gt 650 almak istiyorum çünkü 250 uzun yolda beni kesmedi. ilginenler mail atabilir. serkan09031973@yahoo.com . fiyat pazarlıksız 3250 ytl. plaka 16 ( bursa )
kaldera dostum tabiiki buluşacağız ama şu yağmurlar tüm motorları otoparka yatırdı yaw.
designer-samo
2006 ya bu gelirmiki bu model,dady e bakmam bu gelirse
Walla arada pek fark göremedim doğrusu... Hatta eksileri var gibi geldi bana... Artçının arkandan düşüp kaybolması gibi :sunny:
Herkese selam
GreatWhiteShark
abi iyi demişsinde ben geçmi kaldım acaba benim motorla
Dostum geç kaldığını sanmıyorum ama kaç KM. de olduğunu da yazmamışsın aslında... Ama dediğim gibi deneme olsun diye ben bu devirlere çıkmıştım... En uygun devri ve hızı zaman geçtikçe sen daha iyi ayarlayacaksın bu makinada...
Bence 100 km. ile gayet güvenli bir sürüş gerçekleşiyor... Unutma bu süratten fazla gidersen de karbüratörün ikinci boğazı devreye giriyor ve yakıt sarfiyatın artıyor...
Rüzgarınız bol olsun hava da güneşli... :queen:
batista123
03 Kasım 2005, 03:51
selam lar yağmurda cıkmıyacagım demiştim ama dayanamadım iki gündür işe motorla giittim. (bunda arka tekerin yagmur lastiği olmasını öğrenmem, yagmurluk alt almam ve sabahları uykumdan feragat edememem etken) valla kendimi kurye gibi hissettim ama çok keyif aldım. Ayaklarımda çizme olsaydı daha iyi olacak bot olunca bilekten biraz su giriyor.
Gerçektende on teker den paçalarım baya bir çamur oluyor. raptor SS süpürgeligi taksa da görsek :bounce:
650 km ye geldik maşaallah hiç bir sorun yok tek sorun eve gelince yaklaşık yarım saat motoru silmek.Baplamak.
Planlarımda parkta ona uygun bir yer hazırlamak var ama önümüzdeki ay bakalım.
Herkesin Ramazan Bayramını kutlarım . Iyı Bayramlar...
yasinsubay
05 Kasım 2005, 04:29
Oncelikle herkesin mubarek ramazan bayramını kutlarım.
Ben motosikle isine 8-9 ay once merak kazanan birisiyim.Fazla sayılmayacak kadar motosiklet tecrubem var hatta 2 ay kadar once kursa yazıldım A2 ehliyet almak icin ve 22 Ekim de talihsiz bir sekilde sınava gittim fakat okul Maltepe yazmasına ragmen Küçükyalı da cıkınca 11:05 de okula yetisebildim ve benim gibi yaklasık 20 kisi ile beraber sınava alınmadık bircok cabamız basarız oldu ve mecburen 10 Aralık ık bekliyoruz:(
Bu arada gecenlerde ilk defa motosiklet kullandım yani kurs aracılıgı ile, B sınıfı ehliyetim var ve iyi derece araba kullanıyorum,iyi derecede de bisiklette kullanıyorum bu yuzden hic zorlanmadım bence sadece pratik yapmam gerekiyor 80-90 km hız yaptım viteslerede alıstım dengede iyiydi.
Su anda motorum yok ( Babamın kullandıgı ama 4 senedir yatan binilmeyen 1955 BMW haric ) ve ben de 8-9 aydır arastırmalarımdan ve forumları ve bu forumu takip ederek REGAL RAPTOR almayı dusunuyorum insallah bir aksilik cıkmazsa 2-3 ay icerisinde de alacagım.
Herkese saygı ve sevgilerimle.
Raptor_SS
05 Kasım 2005, 15:25
Çamurluk paspaslarını takmadım yakışmadı çok ıydırık oldu daha küçük ve şık mobilet paspası buldum siparişi verdim pazartesi gelecek takacağız İşallah O zaman resmini koyarım
Metoroloji yarin yağmurlu tahmin ediyor :salut:
Gencadam
05 Kasım 2005, 15:30
yasinsubay, dediğin gibi bol bol pratik yapman lazım. Ama asıl motor kullanmak sokak aralarında olacak. Uzun düz yolda gitmek zor değil. Yayalar, rabalar, köşeler falan... Pratik yapmadan dalma sokaklara derim :cat:
yasinsubay
05 Kasım 2005, 16:19
valla ilk defa ciddi anlamda motor kullanmıstım 80-90 yaptıgım gibi cıktım genisce bir kaldırıma dar yerlerden kaldırım inis cıkıslardan ancak bir motorun gecebilecegi yerlerden ve dur kalk calısarak baya alıstım aslında bir de insan kullanınca binmek istiyor cok zevkli geliyor iki teker insallah bende bir raptor alıcam 2-3 aya kadar ve 1-2 hafta sokak aralarında ve soyle bir sile yapıp gelicem alısmak icin.
Herkese sevgiler
designer-samo
06 Kasım 2005, 19:33
cyunus, 35 den önceki sayfadan koydum bende resmi ,ama gelirse eger ben ona talibim sırtlık filan ben sevmiyom zaten ,şasisi de uzun çatal boyuda tam istediğim gibi yani gelecekse fuarda görürüz zaten foto da regalin arması var tabi sonradan yapıştırmadılarsa, bende deli gibi dady-250 nin oldugu bayii leri geziyom hepsine de bindim :cherry: sağolsunlar yardımcı oluyolar ,2006 da gelmezsede yaza alicam regali valla ,bekliyemem 2007 filan , 2006 die şu ne tür oldugu belirsiz motoru saticaklarsa :farao: kalsın almiyim ondan
kullanan arkadaşlar özellikle 1000-2000 i devirenler benzin tüketiminiz ne alemde en son 3.5 civarında diyoduz aynımı hala :silent:
GreatWhiteShark
06 Kasım 2005, 21:28
fes71
Tarih: 2005-11-06, 16:42:27
http://www.parkhave.dk/default.aspx?nav=339&con=varegrupper&id=18
Sanırım linkteki bir Danimarka sitesi ve Mart 2006'da gelecek diyor ama ben bekleyemeyeceğim.8-9 Kasım gibi alıyorum inşallah.Yetti artık taş bile yağsa bineceğim.
Dostum 2006 modelinin 11 Mart ta satışa sunulacağını belirtmişsin ama Danimarka da!
Türkiye ye gelir mi bunu SARIKAYALAR dan öğrenebilirsiniz!!! :bounce:
Bizim şu an kullandığımız su soğutmalı 250cc.nin
Danimarkadaki satış fiyatı....27490 DKK. = 5917 YTL. eder.
2006 modeli geldiği zaman bu motorun satış fiyatı ise
Üzerini çizip 11 Mart 2006 da 21998 DKK. = 4735 YTL.ye satılacağını belirtmişler...
Bizim motorun havasoğutmalısı ise (Jinlun gibi olan) 17998 DKK. = 3874 YTL. ye satılıyor...
11 Mart 2006 da satılacak olan 2006 modelinin ise ( ne farkı var anlayabilmiş değilim sadece radyatörü büyük gözüküyor ve vitese topuk için kol koymuşlar o kadar!)
satışı 24998 DKK. = 5381 YTL. olacağı yazılmış...
Türkiyedeki vergiler ve özel !'^+%&/()(/&&%+^'! vergileri ile Danimarkadaki vergiler ne durumda bilen varsa kıyaslamasını yapabilir...
Bu arada
Keeway Landcruiser 250cc. 37625 DKK. = 8100 YTL... satılıyor...
Bu motoru bekleyen dostlara K O L A Y G E L S İ N ! :santa:
Keeway ARN 125 ise 16995 DKK. = 3662 YTL. ye satılıyormuş... Keeway bayilerinden Keeway ARN 125 öğrenilip kıyaslama yapılabilir. :thumleft:
Bizim motorun 150cc. tek silindirli ve hava soğutmalı olanı
(Keeway Superlight ile aynı olan) ise 9998 DKK. = 2155 YTL. ye satılıyor Ç o k. . . e n t e r e s a n !!!!!
GreatWhiteShark
06 Kasım 2005, 22:00
Evet Japon bujilerinden ve Çin motorumdan memnunum...
Sorun yoktur. :queen:
Depo boşaldı ve 10 günden beri motor yatıyor ama salı günü hava iyi olursa işe motorla gideceğim ve gitmeden önce fulleyeceğim...
O zaman bilgi veririm...
Şu Danimarka sitesinde ise 1 litre ile 20-30 km. gidilebilir denmiş...
Bu da demek oluyor ki 3,3 litre ile 5 litre arası benzin kullanarak 100 km. gidilebilir...
Km. de 86.666 TL. ile 130.000 TL. yakması normal diyor!!! :sunny:
Ben en son km. de 102.000 TL. hesaplamıştım sanırım... 1 litre benzinle 25,5 km. yani.... :king:
emreben
07 Kasım 2005, 02:10
kaldera bu v3 modeli raptor dan bağımsız ayrı bi model forumda bakarsanda bu konuda başlık var zaten bu motor vitessiz 250cc scooter motorunu bu kasaya yerleştirmişler hatta bunun satışı şu an başladı fiyatıda 4300 ytl civarı bişey olması lazım
batista123
07 Kasım 2005, 16:24
Selam ironic aramıza hoş geldin,
Bende sizin gibi yeni kullanıcıyım valla havaya bakmadan her sabah işe gidip gelmeye başladım acaip keyifli
bu gun çizme aldım aldığım yerde motor ile gitmiştim çizmeleri giydim motora atladım ama gidemiyorum. Aykon da vites cubugunu yukseltmeme ragmen çizme girmedi. Saolsun motosa Engin hemen pense tornovida halletti . Çizmeler ,yağmurluk vs herşey full yağmur olmasına rağmen acaip keyif alıyorum. (bayram boyunca zavallım örtü altındaydı ).
Yağmur çamur bakmayalım şu buluşmayı ayrlıyalım mühim olan rüzgar olmasın.
KALDERA
07 Kasım 2005, 21:23
son yakuza hoşgeldin
madem aykondansın bir şey soracağım.arka fren pedalını ben biraz yukarı almak istedim,frezeli yerden söküp çıkardım bir iki santim sola alıp tekrar yerine oturtmak istedim ama pedala yakın yerde alt tarafta bir kontralı cıvata var oraya dokunuyor.o cıvata komple mi çıkarılacak yada iptal mi edilecek.eger oraya koymuşlarsa vardır bir bildikleri diye düşünüp tekrar eski haline getirdim.ama ben padalı daha yukarıda istiyorum, nasıl yapalım?buraya gelin demeyin gelmem mümkün değil... :silent:
ironic
08 Kasım 2005, 17:26
Tuncay (son yakuza) merhaba,
Ben özelikle yedek parça fiyat listesi hakkında bir gelişme varmı onu merak ediyorum ve 2006 modeli konusunda bilgi almak istiyorum gelecekmi, koşulları ne olacak ve daha fazla online olursanız daha iyi olacağı kanısındayım çünkü diğer form sayfalarını gezdiğimde diğer markaların çoştuklarını görüyorum, ben firmanızdan ve motorumdan şu ana kadar memnunum hatta ilk geldiğimde seninle tanışmıştık sonra murat beyle devam ettik ufak tefek sorunlarımız oldu ama olası bir şekilde hallettik, TEŞEKKÜR EDERİM.
Sizleri burada sıkça görmeye ihtiyacımız var, daha sık görüşmeyi diliyorum.
Dün yeni kayıt olmuştum selamımı alan arkadaşlara teşekkürler.
Ben ilk defa motor kullanıyorum ve motorumu sevdiğim için alışma sürecim kısa sürdü, kullanımı rahat ve keyifli, bence (fiyat ve performansı düşünürsek) sınıfının en iyi motoru bu nedenle görsel vs. tanıtım anlamında örneğin internet sitesi, gazete reklamı biraz daha profesyonel yaklaşılarak yapılmalı diye acizane düşünüyorum...
Kolay gelsin :cat:
GreatWhiteShark
08 Kasım 2005, 17:30
sonyakuza
Tarih: 2005-11-07, 21:01:50
GreatWhiteShark, slm beyhendi
Selam dostum aramıza hoşgeldin... :queen:
ironic
Nereden: İstanbul
Motosikleti: Regal Raptor - Dadwy DD250E-9
Tarih: 2005-11-07, 13:11:18
Merhaba arkadaşlar, motorumu üç hafta önce aldım
Dostum sen de aramıza hoşgeldin... :queen:
Potenza
Tarih: 2005-11-08, 15:13:11 Mesaj konusu:
bizim soru havada kaldı sanırım
Dostum bu topicte hiçbir soru havada kalmaz... Senin sorunu önceki sayfalarımızda konuştuğumuz için kimse dikkate almmamış sanırım... Bu da senin topiği okumamış olmandan kaynaklanıyor. :rendeer:
http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5813&postdays=0&postorder=asc&start=372
Bu sayfaya bir bak! :cat:
Bir de cam olayını sormuşsun... Bildiğim kadarıyla takılabiliyor ama Regal de bugüne kadar takan görmedim... :silent:
petitfalcon dostum siyah daha asil ama kırmızı da göz alıyor... İkisini de al bence... Kim istemez bir sarışın birde esmer sevgilisi olsun ve özellikle de ya O ya BEN demeyen... :queen:
Gencadam
08 Kasım 2005, 17:46
DADYWciler arasına girmek için ismini yazdıranlar unutmasınlar ki bir daha çıkamazlar :P cezası gruptaki herkese yemek ısmarlama olur. Ona göre söz verip yazdırsınlar isimlerini :queen: grupta eksilme olmasın, diğer markalardan farkımız olsun dimi?
mtorsiklet süper aldığıma çok memnunum motoru alalı daha 2 hafta oldu maşallah tıkır tıkır işliyor, bornovadaki mağza bana hertürlü kolaylığı sağladı ve kafama takılan her soruyu istediğim zaman cevaplıyorlar :)
GreatWhiteShark
08 Kasım 2005, 22:01
Bugun 25,26 YTL. benzin aldim... 9,79 litre...
Km. 247 km. yi gosteriyordu...
102.267 TL./km. yakmis...
100 km. de 3,9 litre yakmisim... Bu sabah 5. veya 6. mars bastigimda calisti ama hava soguk sayilirdi ve 12 gunden beri otoparkta yatiyordu... 8-10 dakika kadar motoru isittiktan sonra ise gittim... Aksam ilk seferde calisti, eve geldim ve benzin full doldurdum ve hesabi buna gore yaptim... Bu hesaplamalari sehir ici diye dusunmek lazim... Km. de 10 Ykrs. un altina dusecegim sonunda ama ne zaman? :wiinkk:
KALDERA
09 Kasım 2005, 00:04
son yakuza ya bir konu hakkında danıştım ama cevap vermedi sebebi ne ola ki? :silent:
ayrıca raptorda ön camdan söz ediliyor.ben kask ve mont almak için sirkeciye gittiğimde bir tane gördüm.çeşitli yerlerinden ilave parçalarla tutturulmuştu,hiç de hoş durmuyordu ben beğenmedim.tavsiyede etmem şahsen kimseye.
raptorcu arkadaşlar listesi uzuyor ama istanbullular bir de hangi semtten olduklarını ilave etseler o boşluklara kim nerde ikamet ediyor, kim kime daha yakın bilirdik..
KALDERA
10 Kasım 2005, 18:32
arkadaşlar buji ihtiyacı olanlar aldılarmı acaba..verdiğim adresten.. bir türlü çıkamadım işyerinden.ama ben almak istiyorum,en az on adet. c6hsa bujini fiatı kdv dahil 2.50 ykrş cr6 hsa ise 2.95 ykrş.cr6 nın farkı bujinin rezistanslı olması yani daha dirençli ve kıvılcımı kuvvetli .. :cat: motordada yedek durur iki adet.ehliyet işini hallettimmi hep uzun gidecem.başta karadeniz.çamlı hemşin,ayder kışında mükemmel oraları.
GreatWhiteShark
10 Kasım 2005, 20:29
alberto_di_gio
niye durduruyor polisler?
Ehliyet soruyorlar... :pr:
cyunus
bu motora yandan sepet taktırsak nasıl olur?
Eskiden sutculer vardi motoru sepetli yapan :thumright:
Bence igrenc olur...
yasinsubay
Bu makina ile uzun yola cıkan var mı??
istanbul`dan Bursa`ya gidilip gelindi sadece... Ehliyeti alinca daha nerelere gidecegiz de... Bu ayin sonunu bekleyecegiz mecburen... :cat:
Kaldera dostum ben Genc Moto dan almistim... Tanesine 5 YTL. vermistim... Suan gayet memnunum... CR6HSA... :thumleft:
istanbul nekadar kucuk yaw...
Bu aksam Levent tarafindan eve gelirken onumdeki motor tanidik geliyor dedim ve bir de baktim ki e_erdun (JINLUN)... Arkadaki deri cantalardan tanidim... Trafikte kisa bir iki sohbet okadar...
Demek istedigim herkes ile herzaman heryerde karsilasabiliriz heran...
GreatWhiteShark
11 Kasım 2005, 17:13
e_erdun
shark kardeşim sisi farların akşam benimde gözümü aldı leventte
ne o öyle valla gemi prodökterleri gibi yanıyodu
yanlız yan çantalar arkadan görünüşü beğenmedim
ama yanlara şöyle püsküllü deri çanta koyarsan harika olur
bir an önce deri çanta düşün kardeşim
gezileri toplantılara sizleride bekleriz
sevgi ve saygılarımla
Motoru ilk aldığım zaman deri çantaları da taktırmıştım ama zamanla motorun süspansiyonundan dolayı alttan delindi... Ben de Regal Raptor'un orjinal çantaları ile değiştirdim...
Ama haklısın ben de beğenmedim ve diğer Regal'i olan arkadaşlar da beğenmiyor genelde ama önümüz kış diye şimdilik kullanıyorum... Sadece çantaların krom nikelden yapılmış olan şasesi fena değil... ilerde çantaları deri ile değiştireceğim...
Sizinle daha önce tanışmamamıza rağmen arka deri çantalarınız sizi ele verdi... :queen: Şıp diye tanıdım...
Sisler konusunda haklısın... Herzaman yakmıyorum aslında... Trafik sıkıştığı zaman kullanınca arabalar sola ve sağa açılarak bana yol veriyorlar. :queen:
Gözünü aldığının farkındayım... Size arkadan yaklaşınca şöööle bir baktınız kim geliyo diyee... :mrgreen:
Ehliyeti alalımda organizasyonlarınıza katılmaya çalışacağım... Sizin org.larınız Çanakkale'lere falan uzanıyor nede olsa... :wiinkk:
Rüzgarınız bol olsun... :king:
KALDERA
12 Kasım 2005, 12:49
arkadaşlar konuyu bölmeden resimlerimi iliştireyim şuraya
burası benim garajım :queen: park sorunum vardı böyle çözebildim..http://img388.imageshack.us/img388/3715/pic09427qh.th.jpg (http://img388.imageshack.us/my.php?image=pic09427qh.jpg) http://img367.imageshack.us/img367/9465/pic09514nh.th.jpg (http://img367.imageshack.us/my.php?image=pic09514nh.jpg) http://img367.imageshack.us/img367/4737/pic09436oc.th.jpg (http://img367.imageshack.us/my.php?image=pic09436oc.jpg) http://img367.imageshack.us/img367/1122/pic09476gj.th.jpg (http://img367.imageshack.us/my.php?image=pic09476gj.jpg)http://img496.imageshack.us/img496/6283/pic09467jz.th.jpg (http://img496.imageshack.us/my.php?image=pic09467jz.jpg)
hala 25 mk deyim :queen: bunun rekoru bende http://img496.imageshack.us/img496/4632/pic09455ew.th.jpg (http://img496.imageshack.us/my.php?image=pic09455ew.jpg) bu resimde arıza oldu http://img496.imageshack.us/img496/5798/pic09495lt.th.jpg (http://img496.imageshack.us/my.php?image=pic09495lt.jpg) ve resimleri yapıştırırken http://img496.imageshack.us/img496/2994/pic09575zy.th.jpg (http://img496.imageshack.us/my.php?image=pic09575zy.jpg)
JemiLL
12 Kasım 2005, 15:17
Cynunus.....Gencadam ile yazismamiz ile ilgili olarak..
Yaw orada benim yazim hatam olmus ... Onu soyle duzelteyim....Devir gostergesini hic sormadim ama hararet gostergesi takilabildigini duymustum....
O an yazarken yanlis yazmisim... ozurler..
Ama bana sorarsaniz her turlu gostergeyi takmam bencede mumkundur.... dedigin gibi dogru insani ve uygun parcayi bulmak lazim.....
Dun (cuma) foruma bakamadim.. galiba bulusma yine havalarin azizligine ugradi.....
ne yapalim... insallah bir ara musade ederde havalar gorusmeyi ayarlayabiliriz....
Ama bulusma olursa ben her halde varim... bilginiz olsun
Selamlar
KALDERA
12 Kasım 2005, 15:25
arkadaşlar özür dilerim ameliyat yaparken makas unuttuk.. :pale: tekrar
http://img451.imageshack.us/img451/6450/pic09473eu1wm.jpg (http://imageshack.us)
bu çantalara ben ilave olarak deri püsküller ekliyeceğim.daha şık olur diye düşünüyürum.bu çantaları izmirden almıştım 100 ytl .ama elcik püskülleriyle 110 ytl vermiştim.
GreatWhiteShark
12 Kasım 2005, 15:38
Motorun arka tekerleğinin yaylanmasından dolayı çantanın altına bir zarar gelmiyormu diye soracağım ama soramıyorum...
25 km. de yaylansa ne olur yayalanmasa ne olur... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ama şunu belirteyim...
Çantanın tam altında bulunan arka tekerleği sabitleyen somun zamanla çantanın altına vura vura delecektir... (Bende olduğu gibi... :pr: ) Buna bir çözüm bul bence... Bilmiyorum motor yaylandıkça somun çantaya değiyor mu değmiyor mu? :silent:
Şuan evdeyim ve eve motorla geldim... Hava yağmadı :pr: :pr: :pr:
Ama saat geç oldu ve dışarda müthiş bir cumartesi akşam üzeri trafiği var... :sunny:
Bir gün mutlaka buluşulacak... :queen: ama ne zaman? :bounce:
KALDERA
12 Kasım 2005, 15:47
büyük beyaz usta..heçmerak etmeyin buluşulacak.önce şo ehliyet işini bir halledelim.ehliyetsiz ben tedirgin oluyorum açıkcası..çantalara gelince altında mesafesi var onun.çantaları monte ederken dikkatimi çekmişti.sanırım zararı olmayacak.senın çantalar benımkınden az uzundu.
SicK_BoY
12 Kasım 2005, 15:47
Kaldera arkadaşlarıma katılıyorum gercekten çantalar hoş duruyor bide DADWY 250E 'yle daha da harika duruyor...
Eeeee ne de olsa REGAL-REPTOR... :queen: :queen:
Ayrıca accaip kelepir olmışsın çantaları 100 ytl ne demek yaa şu anda o çantaları sirkeci tarafından falan almak istesen en aşşagı 150 euro sen bide o çantalara püskül takarsan bi o kadar daha güzel olur :mrgreen:
Trafikte de gözler üstünde olucak kaldera artık sende :bounce: bööle gezersin :queen: :queen: :queen: :queen:
KALDERA
12 Kasım 2005, 15:54
Trafikte de gözler üstünde olucak kaldera
ben bu 25 km yi 3 seferde yaptım ilgiden alakadan gerçekten rahatsız oldum.bir yere parkedin kalabalıkça bir yere bakın noluyo.en çok gezen great sorun bak neler anlatacak...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO