Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
demonicdreams
23 Mayıs 2006, 23:45
slamdunk diğer illerde sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama bu anlattıkların tam bir komedi. Motor satışını da etkiler, satılmış motorun kavgasını da yaptırır. Benzeri bir sorun yaşayan var mı acaba. Biri ses etsin!..
volkanerguz
24 Mayıs 2006, 00:20
arkadaşlar çok beğendim ben bu motoru ama yedek parça sorunu var mı acaba?hani kaliteli olabilir ama malum acemiyiz olur olur bi tarafını kırarız hani bulmakta sorun çekermiyiz?
EMREUZESEN
24 Mayıs 2006, 00:23
arkadaşlar çok beğendim ben bu motoru ama yedek parça sorunu var mı acaba?hani kaliteli olabilir ama malum acemiyiz olur olur bi tarafını kırarız hani bulmakta sorun çekermiyiz?
HOCAM OKU FORMU GÖR... BENDE AYNI ŞEYİ DÜŞÜNÜYORDUM ŞİMDİYSE ALIYORUM CUMAYA... BU MOTOR 2005 DEN VERİ VAR TÜRKİYEDE YEDEK PARÇA NO PROBLEM. ÇIKAN UFAK TEFEK SORUNLARI ARKADAŞLAR ÇÖZÜYORLAR İNTERNETTE. BAYA BİRDE YETKİLİ SATICISI VAR. ALACAKSANDA ACELE ET ZAM GELECEK DİYORLAR.
Regalcİler GÜzel Bİr Haber :) DİĞer Forumlara Bakiyorum İnceleme Olayi. Aynen ŞÖyle Yaziyor :)
ArkadaŞlar Aldim ...... Markali Motoru Ama KeŞke Regal Alsaydim...
:) Yorumsuz...
TycOOn
24 Mayıs 2006, 00:31
slamdunk anlattıklarını iice okudum ve sen haklısın fakat servisler ile ilgili bildiğimi anlatayım. "xyz" nin yetkili servisi olan bir "a" servisin çalışma siztemini anlatıyorum sanıyorum diğer markalarda da durum aynıdır. motorundan garip bir ses geliyordu götürdüm servise açtılar baktılar piston kolu hatalı felan değişecek derken parca geldi değişti beş kuruş para vermedim. Fakat burada servis ile aramızda bir muhabbet ve zamanla olusan bir arkaslıgın önemi büyük çünkü:
"xyz"garanti kapsamında değiştirilmesi gereken parçayı servise ücretsiz yolluyor ve hatalı parçayı geri alıyor. değişen parçanın kendilerince değişmesi için gerken zaman x saat cinsinden süresi belirli ve işçilik ücreti olarak saatine 45 ytl ücret ödüyor. belki şimdi daha fazla da olabilir bilmiyorum.
benim değişen parça için ustam en az 3-4 saat zaman harcamıştı ve daha kısa sürmesi mümkün değildi. ama "xyz" o parçanın 30 dakikada değiştirilmesi gerektiğini hesap etmiş ve ustama atıyorum 25 ytl ödemiş.
şimdi siz servis olsanız 3-4 saat ugrasıp 25 ytl alacağınız işimi yaparsınız yoksa diğer müşterilerin işini yapıp hakettiğinizimi almak istersiniz. burada servis haklı diğer taraftan para ödememe yönünde siz haklısınız.
EMREUZESEN
24 Mayıs 2006, 00:43
Bu Egzos Sesİnİ İyİ Almak İÇİn İlle Kestİrmekmİ Gerekİyor??? Susturuculari Alamiyorlarmi Kesmeden??? YANİ BEN KISALSIN İSTEMİYORUM İÇİNE BİRŞEY SOKUP HALLOLUYORMU BU OLAY??? YAPTIRAN ARKADAŞ VARSA SESİ HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRMİ? YANİ ORTALIĞI YIKACAK KADAR BİR SES İSTEMİYORUM BEN. TOK SES ÇIKACAK BORN BORN DİYE :)
talkie
24 Mayıs 2006, 01:09
Daha önceden yeni aldığım raptorumun marşının basmadığını söylemiştim.Sorunu aküyü şarj aletiyle 4 saat kadar sarj ederek çözdüm.Yalnız garip bir durum var motoru çalıştırıken gaz verince boğulacagını duymustum, sadece jiklenin çekilmesi gerektiğini söylemişti tecrubeli olan arkadaşlar.Benim motorda tam tersi oluyo marşa bastıktan sonra gaza bir kez yükleniyorum ve anında calısıyo...Ayrıca vites boştayken biraz zor çalışıyo birinci vitese takıp debriyajı çekerek marşa basıyorum.Bu işte bir gariplik var, anlayamadım...
coldfire
24 Mayıs 2006, 01:55
slamdunk yazdıklarını okudum ve de hala şaşkınlık içerisindeyim.böyle birşeyin olması akıllara tamamiyle zarar birşey,verdiğin örnekte olduğu gibi aldığın televizyonun arızalı olan kondansatörünü servisinden alıp mahalledeki tv.tamircisine götürüp ücret karşılığında yaptırmak gibi birşey...bence ya sana şaka yapmışlar yada yanlış anlaşılma var.tüketici hakları denen birşey var ve buda pek hafife alınacak haklar değil özellikle yeni eklenen kanunlarla.ama inanıyorumki murat halledecektir çünkü şimdiye kadar içinden çıkamadığı bir arıza duymadık.gelişmeleri tekrar bizlerle paylaşırsan seviniriz.
batista123
24 Mayıs 2006, 09:38
Daha yeni sayılabilecek bir Regal Raptor kullanıcısıyım. 1500 km deyim. Şu an motorumdan çok memnunum.
FAKAT geçtiğimiz haftasonu öğrendiklerim bir anda Regal hakkında Ayrıca diğer illerde de bu sistem aynı mı?
Selam bu konuyu tam bilmiyorum ama geçen aykona gittiğimde bir R&R 'ın birinin motoru sokulmuştu Ali usta ile konusştuk (ben pek anlamam) motorun bir yeri bozulmuş.
Ali Usta yanındaki elemana sardırdı kolılettı ve motoru Sarıkayalara yolladı.
Burdan benim cıkardığım sonuç Garanti kapsamında olsun olmasın bir sorun var ise bunu kendileri hallediyoor.
Zaten beni kimse dışardıdan zurnanın son deliğine yollayamaz. Alırlar bakarlar söylerler (eğer garanti kapsamında olduğu anlaşılır ise)benden ok alıp yaparlar veya yaptırırlar .Garanti devam ise zaten yaparlar Zaten Aykon bu şekilde çalışıyoor.
Benim tavsiyem bir sarıkayalar yetkilisi ile görüşün yardımcı olacaklardır.(diye tahmin ediyorum)
EMREUZESEN
24 Mayıs 2006, 10:10
BU SORUYA CEVAP VERECEK ARKADAŞ YOKMU??? 4NCÜ SORUŞUM :(
Bu Egzos Sesİnİ İyİ Almak İÇİn İlle Kestİrmekmİ Gerekİyor??? Susturuculari Alamiyorlarmi Kesmeden??? YANİ BEN KISALSIN İSTEMİYORUM İÇİNE BİRŞEY SOKUP HALLOLUYORMU BU OLAY??? YAPTIRAN ARKADAŞ VARSA SESİ HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRMİ? YANİ ORTALIĞI YIKACAK KADAR BİR SES İSTEMİYORUM BEN. TOK SES ÇIKACAK BORN BORN DİYE
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
http://www.motosiklet.net\modules\Forums\images\smiles\ic on_arrow1.gifMesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/forum/announcement.php?f=14) kabul etmiş sayılır.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: teror (http://www.motosiklet.net/forum/member.php?u=6101) **************
cuk_o
24 Mayıs 2006, 10:29
batista123
o motoru paketlenen motor benimki geçen hafta 1. viteste kalmıştı tekrar şanzuman dağılmış dedi ali usta sarıkayalara göndermem gerekiyor dedi.sonra söküp gönderdi dün aykona uğradım motor gelmişti ali ustanın yoğun olmasından dolayı sanıyorum bu hafta içinde bi gün toplayacak tekrar zaten acelem yok hafta sonuna kadar yetişsin yeter benim için arkadaşın motorunu aldım o yüzden problemim yok hafta sonuna kadar bunla gezebilirim
ama ali ustanın yerinde olmak istemezdim bu aralar çünkü bayağı bir yoğun günde 10 motor toplama rekorunu kırar yakında :rendeer:
EMREUZESEN
abi megafon bağlıyosun egzosun ucuna çok iyi veriyo sesi :cherry:
bakşimdi hani egzos uç kısmına doğru inceliyor ya orayı bi kere kesmen lazım tam incelmeye başladığı noktadan sonra içine sağlam bi boru sokup yapabilirsin fakat bu bayağı yorucu bi iş egzoscular bununla uğraşmazlar kolay kolay ama sökülür yani olmaz die bişey yok çekiçle içinde yaklaşık 1,5 yada 2 mm olan sacdan yapılmış üzerine 3, 4cm kadar boru kaynatılmış parçalar var bunlar oraya puntalanarak tutturulmuş işte o puntalanılan parçaları çıkartırsan o istediğin sesi alırsın ve hatta egzosun içine bi tane R1 egzosu yerleştirirsen daha fazlasınıda alırsın :bestmt:
EMREUZESEN
24 Mayıs 2006, 10:45
cuko bu egzos işini sanırım sanayide yaptıracağız. egzosculara gitsek halledermi yoksa şöyle kaslı kuvvetli bir usta bulup bastıralım mı demiri içine? kime gideyim yani bu iş için???
cuk_o
24 Mayıs 2006, 10:55
valla abi ben amcamın orda kendim yaptım kestim egzosu 3 susturucuyuda çıkarttım egzos kısa kaldı bayağı sonrada tekrar uzatmadım böle daha spor bi hava kattı motora ama böyle bir şey yaptırıcaksan elinde açılı kesmek için alet edavatı olan bi yere götür yoksa biri başka biri başka oluyo içindeki susturucularıda kesmeden çıkartmak için egzosu kestikten sonra içine bi şey sokup çekiçle vurması gerekiyor tabi bayağı uğraştırıcı bi iş bu çünkü içindeki parçalar puntalı oraya ama egzosu keserim diosan cmrtsi amcamların oraya gelirsin beraber yaparız :cherry:
aidikurt
24 Mayıs 2006, 10:58
BU SORUYA CEVAP VERECEK ARKADAŞ YOKMU??? 4NCÜ SORUŞUM :(
Bu Egzos Sesİnİ İyİ Almak İÇİn İlle Kestİrmekmİ Gerekİyor??? Susturuculari Alamiyorlarmi Kesmeden??? YANİ BEN KISALSIN İSTEMİYORUM İÇİNE BİRŞEY SOKUP HALLOLUYORMU BU OLAY??? YAPTIRAN ARKADAŞ VARSA SESİ HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRMİ? YANİ ORTALIĞI YIKACAK KADAR BİR SES İSTEMİYORUM BEN. TOK SES ÇIKACAK BORN BORN DİYE
en kolayı matkap alıcan elıne ucuna 2mm enınde yada ıstege baglı olarak kalınlastırabılırısı n30 cm uzunlukta matkap ucu takıp esıt aralıklarla delıcen
scarface
24 Mayıs 2006, 14:05
arkadaşlar biri aletin kaç egzantirik, kaç sübap olduğunu söyleyebilirmi?
teknik verilerde yazmadığı için rahatsız ediyorum, kusuruma bakmayın artık...
Arkadaşlar ben de dün akşam motorumu teslim aldım ve 50 km.yaptım.
Motor gerçekten çok güzel ve tek bir şey hariç sorunsuz çalışıyor. Vites boşa geçmekte zorlanıyor. Vites takılma yapıyor. Debriyaja basıp motoru ileri veya geriye biraz yürüterek geçirmeye çalışıyorum bazen oluyor bazen olmuyor.
Bu durum ile karşılaşanınız oldumu? Zamanla vitesler alışınca geçermi yoksa servisemi gitmem iyi olur?
Bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
batista123
24 Mayıs 2006, 14:37
Bir sorun yok zamanla düzeliyoo genelde sıfır motorlarda bu oluyoo. Zamanla hem ayagın hemde dişliler alışıyor.
TycOOn
24 Mayıs 2006, 14:43
Arkadaşlar ben de dün akşam motorumu teslim aldım ve 50 km.yaptım.
Motor gerçekten çok güzel ve tek bir şey hariç sorunsuz çalışıyor. Vites boşa geçmekte zorlanıyor. Vites takılma yapıyor. Debriyaja basıp motoru ileri veya geriye biraz yürüterek geçirmeye çalışıyorum bazen oluyor bazen olmuyor.
Bu durum ile karşılaşanınız oldumu? Zamanla vitesler alışınca geçermi yoksa servisemi gitmem iyi olur?
Bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
ben de 2. viteste takılı kalmıştı yapılmıştı sonrada garip sesler gelmeye başlamıştı. bu gün ise serviste muhtemelen şanzıman dişlileri değişecek.
inşallah seninkinde de böyle bir problem yoktur. gerçi yukarılarda bir baska arkadasın motoru paketlenip yollanmış felan yazıyordu onda da aynı arıza var anladıgım kadarıyla. belkide bu gelen parti heps bu şekildedir.
ama butür motorlarda bosa almak biraz zor oluyor. yamaha virago da da bosa almak biraz hassastı 1 de direk 2 ye geçiyor yada tam tersi çok yavaş hareket etmek gerekiyordu. belkde sen zamanla alısırsın.
GreatWhiteShark
24 Mayıs 2006, 15:32
scarface
Bu resimlerden sonra artık rahatsız etmezsin umarım...:mrgreen:
http://img132.imageshack.us/img132/9180/dsc0054811cp.jpg
Görüldüğü üzere silindir başına bir giriş (18 nolu) bir de çıkış ( 19 nolu) süpabı vardır...
http://img149.imageshack.us/img149/7861/dsc005507yn.jpg
Hertürlü rahatsız edici soru sorabilirsiniz arkadaşlar...:cat:
Teşekkürler arkadaşlar.
Bir süre dişlilerin alışmasını bekleyim. Diğer vites geçişleri şuan için sorunsuz.
GreatWhiteShark
24 Mayıs 2006, 16:09
Can.
Teşekkürler arkadaşlar.
Bir süre dişlilerin alışmasını bekleyim. Diğer vites geçişleri şuan için sorunsuz.
Dişlilerden çok elin ayağın alışacak ve sonra da diyeceksin ki artık boş vitesi rahatlıkla bulabiliyorum...
Vitesleri sorunsuz geçirebiliyorum... diyeceksin...
Bazı arkadaşlar dişlilerin kaç diş olduğunu soruyorlar... Özel mesaj yeri buradan cevap vereyim dedim...:mrgreen:
Bizim makinalarda bulunan dişlilerin de bir resmini gönderiyim de bari hangi dişlileri kullandığımızı bilelim değil mi???
Şimdi bazı arkadaşlarımızın kafasına da dişlilerdeki diş sayıları takılabilir....
Boşşşşver takmayın kafanıza.... Motor süper gidiyor arkadaşlar... Sorunsuz ve sıkıntısız...:cat:
http://img111.imageshack.us/img111/1350/dsc00554viteskutusu2cl.jpg
14 nolu dişlideki diş sayısı T21....
Resmin üzerine tıklayarak zoom yapabilirsiniz...
cuk_o
24 Mayıs 2006, 16:13
hocam bende tam hatırlamıyom ama dediğim gibi tek egzantrik olması lazım SOCH ama DOCH da olabilir ya eğer SOCH sa silindir başına iki delikte sen aç DOCH olsun :queen: :queen:
evet bu resimlerden sonra SOCH olduğunu anlamış oluyoz ve DOCH isteyen arkadaşlara öneri iki deilk açıyonuz silindir başına
alikemal1972
24 Mayıs 2006, 16:52
arkadaşlar az önce eskişehirde ki rr bayisinde gri class modelin ve siyah e model için pazarlık yaptım... class için 5300 peşin veya 6375/17 taksit dediler.. e modeli için ise 4900 peşin veya 5750/17 taksit dediler (hepsi anahtar teslim).. bana biraz pahalı geldi siz ne düşünüyorsunuz.. eğer uygunsa hangisini tavsiye edersiniz.. yardımcı olursanız sevinirim...
not: motorlar 2 günde teslim dediler
Topuz
24 Mayıs 2006, 16:56
emreuzesen;
egsoz için şöyle bir yöntem de bir ara yazılmıştı. ancak, tehlikeli olduğu da yazılmıştı.
şimdi iyi bir oksijen kaynakçıya gidiyorsunuz. usta, egsozun herhangi bir yerini kesmeden, oksijen ile en ucundan eritmeye başlıyor. tabi bu arada birisi egsozun üstüne su döküyormuş.. nikelajlı kısımlar sararmasın diye. tabi bunu ayarlamak ustalık istermiş. neticede.. eriyen parçaları.. uzun bir pens ile çekip çekip çıkarıyormuşsunuz.
bu yöntem pek basit değil dimi. en iyisi siz ucunu çapraz kestirip.. içinden bir-yada iki susturucu çıkarın. aslında egsoz konusunda kaldera bayağı bir yazmıştı.. geçmiş sayfalarda. ancak, şu an bıkmış olmalı ki ya yazmıyor.. yada foruma girecek vakti yok. eski sayfaları kontrol ederseniz.. oralarda bu konular çok yazıldı.. değişik kestirenler oldu. onlara özel mesajlar yazabilir.. bilgi alabilirsiniz.
Tycoon;
bahsettiğiniz xyz servisi ve x motorunun sonraki yazdıklarınızdan mondial olmadığını anlayamadım. acaba doğru mu anlamışım?
great;
nihayet uzun bir sessizlikten sonra tekrar aramıza katıldınız. söz dişliden açılmışken ve sizin de bu konuda tecrübeli olduğunuzu bildiğim için gıyabınızda soralım:
daha önceden bir arkadaş, motorun çıkış dişlisinin (zincir ile bağlantılı olanı) yanılmıyorsam 13 diş olduğunu ve bu dişlinin 15 diş ile değiştirilerek daha fazla hız yapılıp yapılmayacağını sormuştu. ben cevapsız kalan sorulara taktığım için, hatırlatayım dedim. bu mümkün mü.. regal için olabilir mi? gerçekten hız artışı yaşanabilir mi?
bu arada, akü ile ilgili aparat sorumuzun cevabı hala gelmedi. hatırlatayım. konu ile ilgili resmi de ekliyorum. bu cihaz ile ilgili benim yorumlarım var ama.. yanlış birşey yazmak istemiyorum. konunun uzmanlarına danışalım diyorum ama.. kimse çıkmıyor. yok mu aramızda bu işten anlayan birisi? nasıl çalışıyor.. ne yapıyor? merak ediyorum.
http://img207.imageshack.us/img207/2913/akaparat6cv.jpg (http://imageshack.us)
arkadaşlar az önce eskişehirde ki rr bayisinde gri class modelin ve siyah e model için pazarlık yaptım... class için 5300 peşin veya 6375/17 taksit dediler.. e modeli için ise 4900 peşin veya 5750/17 taksit dediler (hepsi anahtar teslim).. bana biraz pahalı geldi siz ne düşünüyorsunuz.. eğer uygunsa hangisini tavsiye edersiniz.. yardımcı olursanız sevinirim...
Ben dün teslim aldım parasını geçen perşembe ödedim. O tarihten sonra motora zam gelmediyse çok fiyat söylemiş. 4320 peşin liste fiyatı + 200 plaka masrafları.
MACGYVER
24 Mayıs 2006, 17:21
[QUOTE=mete_han]yahu arkadaşlar geçenlerde memleketim Uşakta idim...
18 gündür yokum İstanbulda...herneyse...bir gsm dükkanının önünde bir choopre gördüm...
nedir len bu harleymi dragstarmı derken bide baktım bizim regal raptor...bi foto çekemedim...
nasip olmadı...siteye koysam hepiniz aşık olacaktınız valla.kısmet...
ama bişey farkediyorum RR fenomen olmuş...yakında efsane olmaya başlayacak diyorum...
:)))
Dostum zannedersem sen benim motoru gördün!
Rengi siyah ve deri çantaları varmıydı?
Önünde sis farları varmıydı?
Elcik püskülleri var mıydı?
Extra takılmış hareret göstergesi varmıydı?
Benim bir GSM dükkanım vardı hala varda diyebilirim herneyse yeride
söyliyim esentepe cad. Mecidiyeköy demiydi?
Neyalan söyliyim ben seni onlarca defa oradan geçerken gördüm çünkü
motorunun resmini görünce farkkettim ve muhtemelen senin gördüğün motor benimkiydi!:cat:
Senin için bu resmi çektim. Acaba resmini çekemediğin motorun resmi bumuydu?
http://img151.imageshack.us/img151/3457/21052006205dk4yn.jpg (http://imageshack.us)
TycOOn
24 Mayıs 2006, 17:47
topuz: ben bi marka sölemiyorum sonra polemik oluyo :) (nasıl olmuşsa gözden kaçırmışım xyz firmasını) nerden de çıkarıyosun mondial diye allah allah :)
az önce motorumun servis olayından sevindirici bir haber aldım.
şanzımandan gelen tıkırtının, şanzıman son dişlisinin oradaki bir somunun gevşemesi yüzünden olduğunu ve aykon da hemen sıkılıp çalışır hale geldiğini öğrendim. şimdi geriye bi plaka kaldı bakalım onuda halledebilecekmiyim bugün.
SWING
24 Mayıs 2006, 18:09
Merhaba,
RR Class 2006/2 model (çıkartılabilir susturuculu trombon ekzoslu) Gümüs Gri fiyatlari asagidadir. Ankara'da Marinmak bu fiyatlarla satiyor. Ayrica müsterilerine Proteck motosiklet giyimlerinde %25 iskonto ve pesin fiyatina 12 ay taksit yapiyor.
RR Class pesin fiyati : 4.790 YTL
Bonus card ile 18 ay taksitle : 5.939 ytl (330 ytl x 18 ay)
Bonus Card ile 36 ay taksitle : 7.020 ytl (195 ytl x 36 ay)
İs Bank/Maximum ve Worldcard ile 12 ay taksitle : 5.460 ytl (455 ytl x 12 ay)
Döviz kurlarindaki artistan dolayi bir zam bekleniyormus. Su anda stoklarinda 3 adet gümüs gri var.
Macgyver merhaba,
orjinal çantaları derimi kapladın?
Hayırsa bu çantaları nereden ve kaça aldığını öğrenebilirmiyim?
Benim motor kırmızı ve deri çantanın daha şık duracağını düşünüyorum.
Yardımcı olursan sevinirim.
Teşekkürler.
erdem.gunduz
24 Mayıs 2006, 18:23
arkadaşlar ben dün 4.400 den bostancıdaki bayiden e serisini aldım. hatta birazdan işten çıkıp teslim almaya gideceğim. eskişehirdeki fiatta tuhaflık var kazık yemek üzeresin
MACGYVER
24 Mayıs 2006, 19:00
Macgyver merhaba,
orjinal çantaları derimi kapladın?
Hayırsa bu çantaları nereden ve kaça aldığını öğrenebilirmiyim?
Benim motor kırmızı ve deri çantanın daha şık duracağını düşünüyorum.
Yardımcı olursan sevinirim.
Teşekkürler.
Dostum yer doğubank işhanının yanındaki motorculardan biri ismini hatırlıyamıyorum ama bu çantaları imal edip satan tek dükkan ve birazda küçük bir dükkan. Şöyle diyeyim doğu bankın Ana kapısına doğru sokağın içndeyken solda sokağa girerken sağda 1 yada 2. dükkan.
Ok ben ordan aldım fiyatıda 95 YTL idi ben alırken ancak aynı kişiler Lütfi kırdarda 75 e satıyorlardı alacak olursan onlara bana fuarda 75 demiştiniz de pazarlık et ve al ok.
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim Macgyver.
İlk fırsatta Sirkeci'ye gidip bakacağım. Bu çantaları satan tek dükkan olduğuna göre kolay bulurum. Zaten hepsi küçük bir alanda bulunuyor.
Verdiğin fiyat çiftinin fiyatıdır heralde.
Bu arada ben geçen cumartesi 40 YTL'ye (50 dedi nakit 40'a aldım) Sirkeci'den çok kaliteli branda aldım ilgilenen arkadaşlar varsa bilgilerine. Gri, su geçirmez ve her türlü hava şartlarına karşı dayanıklı bir branda. İç yüzeyi yumuşak ve çizme riski de yok.
Benimki kapalı garajda duruyor ama yinede çok tozlanıyordu. Şimdi çok rahat ettim. 2 gün önce motoru aldın ne zaman tozlandı diyen olursa bir motorum daha vardı onu dün sattım:)
Son olarak Unkapanındaki brandacılara da gidip araştırma yaptım. Su geçirmez olan brandaları 60 YTL'ye dikiyorlar ve motoru götürmeniz gerekiyor. Sadece tozdan korusun derseniz 40 YTL'ye dikiyorlar. Hazır brandalar 3 ebatta üretilmiş ve bizim motora orta boy cuk oturuyor.
buraketli
24 Mayıs 2006, 19:36
EskİŞehİrde Acayİp Bİr Tuhaflik Var Tekrar Sor Bence Bu Motor Sabİt Bİr Fİyattan Satiliyor Dİye Bİlİyorum Oda 4000 Cİvari Serİsİne BaĞli Olarak BİldİĞİm Kadariyla Bİrİ 3 990 Bİrİ 4 300 KÜsÜr BİŞey Olacakti Tekrar Sor Bence Bİde Bu Satici Tam Olarak Nerde Aradim Ama Bulamadim
http://img293.imageshack.us/img293/9485/dsci00429ni.jpgUrla motofast'te
clint
24 Mayıs 2006, 22:17
Arkadaşlar noluyo yahu, motorun fiyatı niye böyle değişiyomuş, benim bildiğim de e serisi 4270 + 200 plaka... Bazı bayiiler kendi kendine zam mı yapıyo, anlaşılan burada aleti biraz daha översek alamayacağız bu yaz....:P
Bu arada serbest piyasa ekonomisi ayağı yapmak isteyen bayiilere tenezzül etmeden en uygun bayiiden alırsak o zaman ellerinde patlar motorlar, olacağı o...:cat:
BABAADAM
24 Mayıs 2006, 22:28
arkadaşlar selamlar.....
bugun yaşadığım bir sorun için bana yardımcı olabilirmisiniz.....
benzin musluğunu kapalı unutup marşa bastım ve ısınsın biraz diye bekledim.haliyle biraz sonra stop etti,muslugu açıp tekrar çalıştırdım ama bu seferde rolanti çok zayıf biraz bekledim ve yola çıktım fakat motor pır pır edip doğru düzgün gaz yemez oldu.debriyaj gaz yola devam ettim buseferde yolda kaldım.benzin bitti yedek falan derken benzinde ilave ettim ama çalışması çok garip bir şekilde kaldı. valla anlamadım..... sizce sorun nereden olabilir ?
bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.
herşey gönlünüzce olsun......
sonyakuza
25 Mayıs 2006, 00:29
BABAADAM slm abicim büyük bir ihtimalle karbüratörüne pislik girmiş tavsiyem benzin katkısı koy depodan egzost çıkışınakadar temizler bir depo benzine bir kapak kadar koyarsın saygılarımla iyi akşamlar abicim:cat:
AloneWolf07
25 Mayıs 2006, 09:53
Herkese selam arkadaşlar bizim bu RR lar yedek depoda kaç km gidiyo deneyen oldumu bu gün benzinim bitti yedeğe geçirdim ve 10km. yaptım daha ne kadar gider acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:cat:
camadan
25 Mayıs 2006, 10:06
AloneWolf07 ne gerekvar yedek depo nekadar yapıyora yedeğe geçtiğinde kaç kilometre yol yaptın o kadar yol yapınca benzin al yedekle medekle uğraşma
:rendeer: :bounce:
petitfalcon
25 Mayıs 2006, 10:45
Şimdi Nick'ini hatırlayamadığım bir arkadaş (Sanırım Petitfalcon'du) Depoyu çevirince bişey çıkıyo falan gibisinden bi şey yazmıştı... Ne oldu o iş, noluyomuş öyle yapınca sonucu yazan olmadı...:silent:
Dostum clint alem adamsın valla. Ben depodan birşey çıkacak demedimki.
Benim o mesajda yazdıklarımı yaptığınızda yani depoyu tutup sola doğru bastırdığınızda benim motorun devri yükselmeye başlıyor hemde en az 2.000 devir civarı.
Sapancaya gideceksek bir an önce organize olalım hadi çete nerdesiniz.
bozkurt
25 Mayıs 2006, 12:05
Göztepeli raptor merhaba motoru çalıştırıp ilk vitese attığında maalesef o sesi ve bazende olsa stop etmeyi benim motorda yapıyor.Sordum debriyaj plakasının henüz ısınmadığından dediler anlamadım:silent: ama ısınınca yapmıyor.Buda ilginç.Neyse 1000 Km bakımını yaptırdım susuturucuları çıkardım.Ölçümleri yaptım.Şehiriçi Km de net 110 Krş.Artık istediğin sürati müsait olduğu sürece yapabilirsin.
Motoruma biraz değişiklik yaptım umarım beğenirsiniz.Arka koltuk ve sisi bar.http://img162.imageshack.us/img162/3624/dsc02185small6yk.th.jpg (http://img162.imageshack.us/my.php?image=dsc02185small6yk.jpg)http://img240.imageshack.us/img240/6492/dsc02186small3xu.th.jpg (http://img240.imageshack.us/my.php?image=dsc02186small3xu.jpg)http://img138.imageshack.us/img138/7133/dsc02187small0ax.th.jpg (http://img138.imageshack.us/my.php?image=dsc02187small0ax.jpg) Sağlıcakla kalın
infrared
25 Mayıs 2006, 12:07
arkadaşlar ben dün 4.400 den bostancıdaki bayiden e serisini aldım. hatta birazdan işten çıkıp teslim almaya gideceğim. eskişehirdeki fiatta tuhaflık var kazık yemek üzeresin
Bu fiyata herşey dahil mi?
HUUUUUUU!
Sarıkayalar uyuyor mu? :)
Bu harley bizim Regal' i biraz andırsa da fena değilmiş hani...:mrgreen:
Wallaa bir seneden beri burada bas bas bağırıyorum Çinlilerin en iyisi diye, dinleyen alıyor, dinlemeyen de ne alıyor bilmiyorum ama hakikatten motor süper...
Gördüğün Regal ne renkti acaba merak ettim şimdi... Kesin gümüş renkliyi görmüşsündür...
Senin Harley 10 kat fiyat farkına rağmen müthiş yaa... 45-50.000 TL. fiyatı olması lazım yanlış hatırlamıyorsam...:bounce:
Kırmızı ok ile gösterilen yerde ince bir tornavidanın ağzını kullanarak küçük kapakları (2 adet) kaldırıp alın... Altından çıkan civataları sökün... Bujiler karşınızda... Sarı ok ile gösterilen yerde bujiler gözüküyor zaten...
Takım kutusundaki özel anahtarı kullanarak ta bujileri saat yönünün tersine çevirerek sökün...
Takarken aman dikkat... Buji kesinlikle diş kapmasın... Nazikçe takın... Bir kez ağızladığına emin olduktan sonra korkmayın özel anahtar ile fazla abanmamak koşulu ile sıkın...:bounce:
http://img85.imageshack.us/img85/4462/buji0mb.jpg
Dostum unuturmuyuz hiç... Bildiğim kadarı ile Atiraptor' un nicki değişti ve Freak oldu...
Ben de 54 numaradaki Atiraptor' u Freak yaptım o kadar...
Bence senin nereden olduğunu unutmuşuz... Senin klavyende '' N '' harfi bazen çalışıyor bazen çalışmıyor...:queen:
Bana özelden yazarsan buraya eklerim...Datça mı Akçay mı? İkiside mi?:bounce: ikisi de bir de eskişehir:queen: Bu arada seni bu kadar teknik bilgiden ve verdigin emeklerden ötürü kutluyorum...
http://img101.imageshack.us/img101/7848/dsci00397ce1.jpgFotoyu beğenmiş olman beni sevindirdi.Huyum kurusun işte yasadığım güzel şeyleri siz degerli arkadaslarımla paylaşmazsam yapamıyorum...Resimi çekerken bos olmamasına bakan insana birseyler vermesine özen gösteriyorum hepsi bu...RR muhtesem bir makina gitmeyeceği yol yok ve çok ekonomik 80 liralık benzinle tam 765 km yol yaptı ve en küçük bir problem yasamadım insallah böyle devam eder.Problem yasayan arkadaslarımın yazılarını okuyorum bu durumda makinayı kusurlu bulmuyorum bunu ya talihsizlik ya da acemiliğe bağlıyorum...Benim Raptor'um kusursuz:cat: :rendeer:
demonicdreams
25 Mayıs 2006, 14:21
Dostum clint alem adamsın valla. Ben depodan birşey çıkacak demedimki.
Benim o mesajda yazdıklarımı yaptığınızda yani depoyu tutup sola doğru bastırdığınızda benim motorun devri yükselmeye başlıyor hemde en az 2.000 devir civarı.
Sapancaya gideceksek bir an önce organize olalım hadi çete nerdesiniz.
sen tarifi yapıp deneyin demiştin, ben de denedim depodan kartal çıkıyo demiştim :)
Denedim ama ne kartal çıktı ne de devir yükseldi. Sadece depo oynuyo azcık o kadar. Ama merak ettim seninkini şimdi. Sapanca gezisinde görmek iste
Carcharoth
25 Mayıs 2006, 14:31
Arkadaşlar motoru çok beyendim fiyatıda benim için çok uygun fakat aklıma takılan bir şey var eğer bu cevaba burda uygun yanıtı alırsam bu motordan almayı düşünüyorum. Daha önce kullandığım vitesli motor tecrübesi yok. Scooter'dada pek tecrübem yok. Özel derse yazıldım. Sizce ben bu motoru alsam zorlanırmıyım. Aslında aklımda CBR125 var ama bunada bittim :)
LÜTFEN KULLANAN ARKADAŞLARDAN BİR CEVAP ....
batista123
25 Mayıs 2006, 15:28
Arkadaşlar motoru çok beyendim fiyatıda benim için çok uygun fakat aklıma takılan bir şey var eğer bu cevaba burda uygun yanıtı alırsam bu motordan almayı düşünüyorum. Daha önce kullandığım vitesli motor tecrübesi yok. Scooter'dada pek tecrübem yok. Özel derse yazıldım. Sizce ben bu motoru alsam zorlanırmıyım. Aslında aklımda CBR125 var ama bunada bittim :)
LÜTFEN KULLANAN ARKADAŞLARDAN BİR CEVAP ....
valla ben de alırken senın gibi idim hatta bırak scooteri ben hiç motor kullanmamıştım .
Gittim Villa Levent ten 5 saat ders aldım hemen arkasından da bunu aldım . Şu an 5250 km olmuş.
Sonuçta ne CBR125 ne de R&R seni zorlamaz kolayca alışırsın.
Saygılar
erdem.gunduz
25 Mayıs 2006, 17:36
[QUOTE=infrared]Bu fiyata herşey dahil mi?
anahtar teslim olarak aldım bu fiyata.
isteyen beni arasın yönlendireyim bayiye
533-590 76 30
muhendis1959
25 Mayıs 2006, 21:43
Arkadaşlar sonunda benimde bir regal-raptorum oldu bugün Maslak Atatürk sanayi sitesindeki katrancı otomativden teslim aldım, serdar katrancı ya teşekkür ederim babası benim eski bir dostumdur.Fakat burada yazılanlardan öğrendiğimi farzederek ruhsatını yarın ben çıkaracağım eğer çıkarabilirsem şu sapanca gezisine bende geleceğim.HEPİNİZE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER.
polo34
25 Mayıs 2006, 22:20
[QUOTE=infrared]Bu fiyata herşey dahil mi?
anahtar teslim olarak aldım bu fiyata.
isteyen beni arasın yönlendireyim bayiye
533-590 76 30
kusura bakma cahilliğime, class serisi mi oluyor acaba ?
grave
25 Mayıs 2006, 22:23
ehliyet sınavına gittiğim gün kursun önünde motoru inceleyen arkadaş fark etti km'yi bende fotoladım. kazasız belasız 3600 km yol yaptım bir buçuk ayda. darısı yeni alan arkadaşların başına. tekeriniz kazasız belasız dönsün....
http://img297.imageshack.us/img297/403/dscn29199co.jpg (http://imageshack.us)
yanar17
26 Mayıs 2006, 00:23
1000 Km bakımını yaptırdım susuturucuları çıkardım.Ölçümleri yaptım.Şehiriçi Km de net 110 Krş.Artık istediğin sürati müsait olduğu sürece yapabilirsin.
Motoruma biraz değişiklik yaptım umarım beğenirsiniz.Arka koltuk ve sisi bar.http://img162.imageshack.us/img162/3624/dsc02185small6yk.th.jpg (http://img162.imageshack.us/my.php?image=dsc02185small6yk.jpg)http://img240.imageshack.us/img240/6492/dsc02186small3xu.th.jpg (http://img240.imageshack.us/my.php?image=dsc02186small3xu.jpg)http://img138.imageshack.us/img138/7133/dsc02187small0ax.th.jpg (http://img138.imageshack.us/my.php?image=dsc02187small0ax.jpg) Sağlıcakla kalın
Ali Kardeşim Merhaba:king:
Valla harika yapmışın motoru:cat:
Rüzgarlık, Ardçı minderi , sırtlık güzel olmuş.
Balıkesire geldiğim de şunu bir yakından göreyim yahu:tutkuy::
ne zamandır denk getiremedik. Egzost sesi dinliycez. Eksozları açacağız diye....
nasip bir başka buluşmayay mış .....
Ama görünüş harika. Ve kullanışlı görünüyor. Yapan ustanın eline sağlık bende minderi genişletmek istiyorum.
Yazmış ken bir sorsana balıkesir de ustalara bu ön amotrtisörlerin 10 cm kadar yükseltmek mümküm mü? Ön amortisörler yükselse çok şahane olacak.
Öyle görüyorum:queen: Olmasza muadili yüksek amortisör bulmak mümkün mü? :bounce: güzel GÜLÜNÜ güle güle kullan Aliciğim :rendeer:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO