Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
fahricin
18 Mayıs 2006, 22:02
arkadaslar yalova gezimiz sırasında yakından incelediğim dadyw rr yi çok beğendim birtanede ben alayım dedim. Gazi bana en yakın şube gittim gaziye elinde var motor ama bendeki hsbc kk pos makinesi olmadığından geçmedi. Aykonu aradım karşıma çıkan murat bey bütün kkler var bizde gel buraya dedi. özellikle sordum hsbc varmı diye "var" dedi. Bende gaziye gittim aykonda varmış oraya ödeyim senden alayım motoru dedim olur dedi. gazi aykonu aradı bu sefer murat bey bizde hsbc pos makinesi yok dedi. şimdi ben mecidiyeköye gitsem boşuna gitmiş olacaktım. ulan pek sayın okul çocuu madem yok beni niye çağırıyosun! neyse kimde var diye bütün şubeleri tek tek arayan gazi hiçbirinde olmadıgını ögrendi geriye bi tek şavlı kaldı telefon devamlı mesgul. daha sonra ben aradım konuştum pos makinesi oldugunu "gel burada öde, gaziden al motoru yada bizim arac var biz eve teslim ederiz" dediler çağırdılar beni.Dün ögleden sonra baktım iş yok hava güzel atladım zatıma feribot felan derken vardım avcılara. Adamlarda bi dünya motor var fakat 1 adet bile yellowrock motoru yok. daha sonra ögrendimki bu adamlar daha önce hiç yellowrock tan motor alıp satmamışlar.neyse bana ne canım diyerek beklemeye başladım.araları geçerek anlatıyorum 2,5 saat bekleme ardından yellowrock şavlıya motor vermiyor. ya 50 adet her çeşit motor al yada babayı al diyo aykon. Şavlınında işine gelmiyo motor almak. Şavlı diyorki aykona tamam kardeşim bana motor verme ama müşteri burada yanımda 2 saattir bekliyo ona ver 1 tane diyo aykon illa diyo ya 50 tane al yada alma. herneyse ben yine motoru alamadım.
dolayısyla şavlı nın verdiği fiyat felan hep hikaye, öyle bir bayi olduğunu unutun arkadaslar. satışı bu şekilde olan bir şirketin servisi kimbilir nasıldır?
Tycoon ne yaptın abi? yıktın bütün hayallerimi. Bende avcılarda oturuyorum. Şavlıdan alacaktım motoru. Benim yanımda saga sola telefon açıyo, şimdi sipariş versen yarın burda falan diyo. Demek bunlar tiyatro ha.
sonyakuza
18 Mayıs 2006, 22:05
TYCOOM ulan pek sayın okullu. sen bu şekilde yazmakla neyi ifade etmeye çalışıyorsun amacın motormu almak yoksa başka şirketleremi getirmek senin gibi insanların böyle toplumda işi olamaz al yada alma ulan diye kimseye hitap edemezsin söz herzaman sahibinindir bunu bil 1:huardan beri büyük yogunluk var sana yanlış cevap verebilir çok doğal birşey ve arkniyetsizdir 2:şanlı mot ticaret anlayışı aykona zıt olabilir aykonu suçlamaya çalışma ticareti bilmiyorsan 3:şanlı bu motorları hiç satmadığını söylediyse ayıp etmiş yazık 4:kimse babayı almaz ama sen bu kafayla gidersen sen babayı alırsın 5:bu motoru alsanda bu camiaya giremezsin
FAHRİCİN:slm arkadaşım ortada tiyatro falan yok gir sarikayalar.com bütün bayiler karşına gelir tümündede var
:cat:
AYTEK.abicim allahtan sana şifalar dilerim allah seninle olsun inşallah yatağından kalkıp motorunla gezmelerine başlarsın sevgiler abicim görüşürüz:rendeer:
coldfire
18 Mayıs 2006, 22:27
herkese selamlar arkadaşlar,motorumun egzosunu bende kesmek istiyorum.içinde tek susturucu bırakmak istiyorum da kaç santimden kesmek lazım?şimdiden yanıtlarınız için çok teşekkürler.
sonyakuza
18 Mayıs 2006, 22:46
slm coldfire.sana tavsiyem kesme deldir daha iyi ses veriyor tabi zevk meselesi kesersen sesi cok cıkıyor mesala batistanın egzost harika birşey
BABAADAM
18 Mayıs 2006, 22:59
arkadaşlar hepinize iyi akşamşalar....
dostlar bir şeyin acemisi olmak ne kötü yav..motoru aldığım günden beri ben yedek depoyla gidiyormuşum...motoru alırken ali usta bana anlattı ne yap ne yapma falan ama işte,odakka ben yanlış anlamışım meger.....bu gun topikte yazılanlara bakınca jeton düştü:P
ama sanırım yedek depoyla ne kadar gidiliyor acaba deniyen bir arkadaşımız vardı ben bir ilave yapayım...ben yedek depoyla 68 km gittim:queen: :queen:
bilmemek ne kötü yavv çakılıp kalacaktık yollarda :pr:
eski raptorcüler abiler /kardeşler toplayın biz çaylakları bi anlatın çekip çevirin bizleri...:cherry:
bu arada tanımıyorum ama hasta olan arkadaşımıza acil şifalar diliyorum.
herşey gönlünüzce olsun..........
volkanerguz
18 Mayıs 2006, 23:42
arkadaşlar şuanda son vergi zammından falan sonra bu motorun fiyatı ne kadar? ben doğru dürüst bi site bulamadım öğrenebilecek varsa bildiğiniz bide link yazarsanız sevinirim.teşekkürler!!
grave
18 Mayıs 2006, 23:51
Selamlar , bugun 5000 bakımına Aykonda idim amanını her gok motor kolıler halinde Ali usta canla başla topluyoo. Tuncay ve Murat da telefonlara yetişemiyo bu arada da ben oradayken baya bir satış yaptılar(nazar değmesin)
bu arada çantam bozulmuştu mecburen değiştirdim (deri ile) yarın Ali usta çantaları takacak (çanta demirleri sabit kalıyoor onun üzerine deri çantaları yerleştireceklermiş)
(YAHU SİZLERDEN deri çanta takanlar Bİ FOTO GONDERİN ÇANTALAR NASIL OLMUS DİYE KIMSE UMURSAMADI eskiden böyle bir istekte herkes yardımcı olurdu havalar düzeldi mertlik bozuldu galibaaa:salut: )
batista kusura bakma biraz geç oldu. işte benim kızımın yeni çantaları.
çanta üzerindeki motosiklet armasının yerine kartal figürü koymayı düşünüyorum. çantaları diğer çantaların yerine aynı esaslarla taktım. yani alttan ve yandan vidalı, heybe kısmıda artçı koltuğunun altına vidalı oldu.
iyi yada kötü yorumlarınızı bekliyorum ona göre aklımdsa başka planlarda var. mesela orjinal çantayı deri kaplatmak gibi...
http://img294.imageshack.us/img294/4028/dscn28433jn.jpg (http://imageshack.us)
arkadaşlar merhaba,
Ben de motorumu Aykon'dan aldım ve Aykon'un ilk kapısından girdiğimden bu yana gerek Tuncay bey gerekse Murat bey çok yakın ilgi gösterdiler onlara buradan teşekkür ederim.:rendeer:
Çok yoğun oldukları her hallerinden belli ve ben sırf bu yüzden bu sabah motorun tamamının parasını ödediğim halde pazartesi teslim etme tekliflerini tereddütsüz kabul ettim. Biraz anlayışlı olmak lazım. Yoğunlukda yanlış anlaşılma olmuş olabilir bunu hemen büyütüp burada bu uslubla yazmak doğru değil.
Ticari tercihleri ise bırakalım onlar yapsınlar. Motordan anlamayan işinin erbabı olmayan herkese bayilik verilse ve eğil olmayan kişiler motorlarınızı toplayı size teslim edip canınızı tehlikeye atsa dahamı iy? Kasaplar, kuruyemişçiler, bakkallar bayilik talebi yapıyorlarmış. Bu abartı değil gerçek. Gazeteler bile yazdı. Bizim buralarda lastikçiler motor satıyor hatta bir kuruyemişçide motor satıyor:pr:
Aykon'un önüne gelene bayilik vermemesini ve bu konuda seçici davranmasını tebrik ediyorum. Bu hem bizlere hem de markalarına değer verdiklerini gösterir.
grave
19 Mayıs 2006, 00:12
arkadaşlar bugün 2500 bakımına girdim ankara marinmakta. servis anlayışları gerçekten güzel, bu nedenle marinmak'a ve mustafa ustaya teşekkürler...
serviste en hoşuma giden yan motor yağ seçimini size bırakıyorlar. yani motora uyan bir kaç farklı marka yağdan kesenize uygun olanı koyabiliyorlar.
daha önceki servisimde sadece elf marka yağ kullanmışlardı.
bu serviste tavsiye ettikleri yağ olan castrol gps 4t 10w-40 motosiklet yağı kullandım. litresi 15 ytl. bizim motor için 22.5 ytl tutuyor yağ ücreti. ama gerçekten anormal fark etti. yağ değiştikten sonra 100 km kullandım gerçekten müthiş rahatladı alet akıyor şimdi.
biraz daha zaman geçsin dahada hissedersin dediler. istanbul'a gelince artık servise kendim getireceğim yağımı.
bende sizlerden bu şekilde faydalı olacak pratik bilgileri bekliyorum.
arkadaşlar şuanda son vergi zammından falan sonra bu motorun fiyatı ne kadar? ben doğru dürüst bi site bulamadım öğrenebilecek varsa bildiğiniz bide link yazarsanız sevinirim.teşekkürler!!
bir kaç sayfa önce fiyatlar yazıyor arkadaşım...
TycOOn
19 Mayıs 2006, 01:29
TYCON abicim haklı olabilirsin konuyu murat ile de konustum cok yogun olduğu bir anda telefon geldiğini ve tam dinlemeden evet dediğini hatırlıyor . Kendiside üzgün (bu konuşmayı sen buraya yazmadan 17/05 de bakım sırasında kendisi bahsetti).
Ama seni kınayacagım tek nokta forumda seviyeyi düşürmen oldu.
Ayrıca Aykonun ve sarıkayalar kendi stratejileri doğrultusunda bayilik vermekte her isteyen aracıya motor gönderseler herhalde yakında bakkallar da ister. Anladığım kadarı ile Şavlı da bakkal mantığı ile çalışan bir firma .....
batista123 haklısın seviyeyi düşürdüm elimde olmadan bütün sinirimle yazdım bu bakımdan herkezden özürdilerim!
ben motor için kötü veya benzeri bişey söylemiyorum, zaten kötü bişey olsa almaya çalışmazdım. benim burada kızdıgım madem şavlıya mal vermiyosun niye o adamları konuşturuyosun benimle muhatap ediyosun. madem senin bayin değil niye hala sitende bayimiz diye yazıyor. aralarındaki sorundan bana ne! ben niye ordan oraya gidip günümü rezilediyorum.
Fahricin: şavlı aykondan motor alabilse sana bana veya isteyene satış yapacaklar fakat mal alamıyo ve alamazda! bende aykonun yerinde olsam bende mal vermem onlara çümkü ellerinde mal tutmuycak sadece sipariş gelince ordan alıp sana teslim etcek. sende olsan böyle bir bayi istemezsin. madem bayim oldun ozaman bütün motorlardasn en azından 1 er tane alıp satmasan bile teşhir edersin heralde.
TYCOOM ulan pek sayın okullu. sen bu şekilde yazmakla neyi ifade etmeye çalışıyorsun amacın motormu almak yoksa başka şirketleremi getirmek senin gibi insanların böyle toplumda işi olamaz al yada alma ulan diye kimseye hitap edemezsin söz herzaman sahibinindir bunu bil 1:huardan beri büyük yogunluk var sana yanlış cevap verebilir çok doğal birşey ve arkniyetsizdir 2:şanlı mot ticaret anlayışı aykona zıt olabilir aykonu suçlamaya çalışma ticareti bilmiyorsan 3:şanlı bu motorları hiç satmadığını söylediyse ayıp etmiş yazık 4:kimse babayı almaz ama sen bu kafayla gidersen sen babayı alırsın 5:bu motoru alsanda bu camiaya giremezsin
FAHRİCİN:slm arkadaşım ortada tiyatro falan yok gir sarikayalar.com bütün bayiler karşına gelir tümündede var
sonyakuza bilip bilmeden konuşuyorsun! sözlerimi eleştirebilirsin haklısında. 1: amacım motor almak ve herhangibir motor satıcısıyla ilgim alakam yok ayrıca motoru kötülemiyorum ve sizin motorunuzu bugun gördüğümde zaten hoşuma giden motor dahada bir güzel geldi. 2:ben aykona niye şavlıya mal vermiyosun demiyorum. 3:şavlının sahibi bu motoru kendisi kullanmak için 1 adet almış ve onuda 0 diye satmış. bu bilgiyi sizin yanınızda aykon elemanı söyledi! 4:ben bu motoru alınca üstün bir insanmı olacamda camiaya girmeye çalışacam. yoksa siz regalcilerin liderisinizde bu adamı aramızda istemiyorummu diyeceksiniz? ayrıca ben bu motoru birşekilde aldığıumda kim para kazanacak benim mi cebime para girecek? motoru nereden alırsam alayım para birşekilde aykonun kasasından geçecek. bana zorluk çıkararak bir kar edilemez ticari açıdan.5:kimsenin regal için avukatlık yapmasına gerek yok çünkü bir suçlamada bulunmuyorum yapılan yanlışlıkları gözönüne getiriyorum.
murat bey ile şans eseri bugun karşılaşmamız oldu kendisinin burada yazılanlardan haberi var butun yazıları okudu. kendisinden uslübumdan dolayı özürdilerim! fakat kendiside bana hak verip bu sorunları müşteriye yansımasının dogru olmadıgını belirtti. murat beyin kendisine sordum hangi kredi kartları geçiyor diye sadece bonus cevabını aldım. ama aykonu temsil eden birisi müşterisini dikkatle dinlemelidir dikkat dagılması yorgunluk yüzünden bazı yanlışlıklar olması normal olabilir ama sadece bonus kullanan bir yer niye bütün kredi kartları geçerli diyebilirki?
grave
19 Mayıs 2006, 01:39
arkadaşlar bırakalım bu kısır muhabbeti neşemize bakalım. nette yazışarak sorun halledilmez. burda mimik yok jest yok tebessüm yok. bunu dikkate alarak yazışın. arkadaş çok sinirlenmiş yanlış kelime kullanmış, sonrada murat'tan özür dilemiş olmuş bitmiş, bizi ilgilendirmez bundan sonra...
evet yok mu regalciler uyudunuz mu???
hakomzitr
19 Mayıs 2006, 01:47
sayın tcoon maalesef çinin turk piyasasına girmesi ile beraber aynen cep telefon furyasındaki durum tekrarlanıyor bu motor furyasından mümkün olan en hızlı şekilde faydalanmak adına önüne gelen motor getiriyor ve kasasını doldurmayı düşünüyor ve bu maksatla birçok bayii açılıyor.Biz tüketiciler olarak üstümüze düşen gelecekte alacağımız hizmetin durumunu iyi algılamaktır.İnanıyorum ki suan mevcut olan birçok firmadan ancak çokazı yakın gelecekte hizmet verebiliyor olacaktır.
fahricin
19 Mayıs 2006, 01:50
arkadaşlar bırakalım bu kısır muhabbeti neşemize bakalım. nette yazışarak sorun halledilmez. burda mimik yok jest yok tebessüm yok. bunu dikkate alarak yazışın. arkadaş çok sinirlenmiş yanlış kelime kullanmış, sonrada murat'tan özür dilemiş olmuş bitmiş, bizi ilgilendirmez bundan sonra...
evet yok mu regalciler uyudunuz mu???
Uyumadık. haklısın, arkadaşın sinir anındaki bazı söylemleri sert olmuş. Ama bak mesela ben Şavlı'ya kapora bırakacaktım vazgeçtim. Bir yerde iyi oluyo böyle birbirimizi uyandırmalar.
Bende Regalci oldum çıktım yaw daha regalim yokki benim.:pr: Şimdi nedir abi durum? bu motoru Aykondanmı alacaz yani? Ben avcılardayım, bana en yakın servis neresi olur arkadaşlar? İnternette Şavlı diyo ama güvenmem artıkın ben oraya.
sonyakuza
19 Mayıs 2006, 02:01
tycoon.arkadaşım öncelikle yaklaşımın çok yanlıştı bir insana sinirlenirsin ama bunu o insanla görüşerek sonuca bağlarsın küfür eder gibi deyil hemde binlerce okuyucunun karşısında. tün canlıların kendine göre gururu vardır unutma.yaptığın yanlıştı:farao: sana tavsiye bankalarla görüş taşıt kredisini sor verenler bildiğim kadarıyla .anadolu hcbs işbankası oyak bunlar veriyor 1.70 oranlar dene .:cat:
fahricin:arkadaşım sana en yakın sefa köyde var yarın aykonu ara sana tel no versinler adresinide alırsın servis hizmetide veriyor arkadaşlar bu işte iyiler umarım sana uyacaktır hayırlısıyla motorunu alırsın:cat:
fahricin
19 Mayıs 2006, 02:15
fahricin:arkadaşım sana en yakın sefa köyde var yarın aykonu ara sana tel no versinler adresinide alırsın servis hizmetide veriyor arkadaşlar bu işte iyiler umarım sana uyacaktır hayırlısıyla motorunu alırsın:cat:
Sağol arkadaşım yarın bir ararım.
TycOOn
19 Mayıs 2006, 02:23
Fahricin: sen en iyisi aykona git al motorunu temiz temiz. bugun gördüm ellerinde bi dünya motor hazır müşterisini beklemekte. Şavlı belki aykon ile arasındaki problemi çözer ama sen işini garantiye al oralarda ağac olma.
Sonyakuza: benim problemin para ile değil zaten kullanmakta oldugum bir motorum var ve rr alırsam sadece zevk için alacağım. alacagım rr yi sadece bu yaz kullanmak için alacağım seneye kısmetse bir honda deuville almayı planlıyorum. yaptıgımın yanlış oldugunun farkına vardım teşekkür ederim tabi o an yazarken mantıklı gelmişti.
neyse konuyu, tartışmayı uzatmaya gerek yok. sonuçta hsbc gıcık bi banka oldugunu herkez söylüyor, heryerdede pos makinesi olmaması normal dolayısıyla bu kart bi işe yaramıyo bu alışverişte.
ama alırsam ilk işim egozu değiştirmek olacak sizin rr nin sesi çok güzeldi!
Kredi almak isteyen arkadaşlar olursa Koçbank'da faiz oranı 1.10 bilgilerinize.
Şuan en düşük oran bu.
icetoo
19 Mayıs 2006, 02:52
AYTEK.abicim allahtan sana şifalar dilerim allah seninle olsun inşallah yatağından kalkıp motorunla gezmelerine başlarsın sevgiler abicim görüşürüz:rendeer:
Herşey şey iyi hoş anladık bir gün sen bu arkadaşla bir gezide beraber olacaksın burdaki amaç motorlardan olduğu kadar dostluk ve arkadaşlık;önce Tycoom arkadaşa BU CAMİADA YERİN YOK demek ne anlama geliyor...sen kimsin...............:farao: cevabını bekliyoruz..................yalova lı RR ciler
Yalovalı arkadaşlar,
Yazlığımız olduğu için 5 yaşımdan beri bir ayağım Yalova'da.
Çok severim Yalova'yı ve yazın bol bol orada olacağım. Sizlerle tanışmak isterim.
Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma olmuş ve sinirle bazı kelimeler sarf edilmiş. Üzerine gitmeyin kapansın artık konu. Dediğiniz gibi bir gün bir yerlerde bir araya gelinecek ve o zaman ortamda gerginlikler kırgınlıklar olmasın.
Yangına körükle gitmeyelim birlik olup sorunlarımızı çözelim.:cat:
hakomzitr
19 Mayıs 2006, 03:31
aynen katılıyorum konu konusuldu tartısıldı hersey bıttı.:cat:
fahricin
19 Mayıs 2006, 03:42
mevzu amma uzamış bee. Halen bumu konuşuluyor. Kapayın yaw konuyu. Abi iki teker üstündeki herkes kardeştir diye bir önermede bulunsam çokmu abartmış olurum.
Kardeş olmasakda arkadaşız yaw, şunun şurasında.
Adam sinirliydi okadar, geçti gitti. Birbirimize anlayış gösterelim arkadaşlar. aa bakın olmuyo böyle ha.::yanliss:
alikemal1972
19 Mayıs 2006, 04:09
arkadaşlar ben eskişehirdenim
burda rr satan veya parçasını bulma şansım nedir sizce
bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim
infrared
19 Mayıs 2006, 09:42
Sevgili Dostlar,
Bu konuda karar veremediğim için ben de bir çok araştırma yaptım topicler,anketler actim. Sonunda kararimi Regal Raptor Dadyw'den yana kullandim. Tabi "japon disinda 5000 YTL alti motor arayan, parasi olmayan ya da 250cc'lik motorla baslayacak acemiler icin" kriterlerine gore yaptigim kiyaslamada RR sectiğim unutulmasin...
Bu konuda bana yardimci olan, fikir veren, motor hakkinda aciklama yapan sevgili dostum AtiRaptor(Atilla)'a, Kaldera(Uğur)'ya, Sukida(Onur)'ya
tesekkur ediyorum..
İmzamda bulunan aşağıdaki topicler ve anketler umarim size yardimci olur....
fes71
19 Mayıs 2006, 11:11
Arkadaşlar bu topiğin ilk açıldığı günden bu yana bence en önemli özelliği gereksiz tartışmalar ve polemikler yaşanmamasıdır.Ben kendi adıma o şekilde devam etmesini istiyorum.Motosikletini Kasım 2005'te Aykon'dan almış bir müşteri olarak söylüyorum;bu insanlara haksızlık etmeyin.Ve Yalovalı arkadaşlardan da rica ediyorum;olay kapanmış ve tatlıya bağlanmışken ortalığı karıştırmayın.Dün servis için Aykon'a gittim.Sabah 09.00'dan 14.30'a kadar orada bulundum.Bu süre zarfında Murat ve Tuncay Beylerin ve Ali Usta'nın 5 dk. dinlendiklerini görmedim.İşleri o kadar yoğun ki.Ve bu insanlar kaç gece geç vakitlere kadar motor indirdiler.İşin hem hamallığını hem işçiliğini hem memurluğunu kısaca herşeyini bu insanlar yapıyor.Bu insanların her insan gibi yanlış yapabileceğini,çok basit bir soruya yanlış cevap verebileceğini,stresli ve sinirli olabileceklerini ve bunu da yoğunlukları nedeniyle mazur görebilmeniz gerektiğini gözardı etmeyin.Bu insanların özverisine saygı duyun,size gerçekten yardımcı olmaya çalıştıklarına inanın ve bu insanları kırmamaya gayret edin lütfen.
volkanerguz
19 Mayıs 2006, 11:28
arkadaşlar bu motorda tecrübeli arkadaşlara bişey sormak istiyorum.Bende burdaki yazılarınız okuyup bi RR almaya karar verdim ancak tek sorunum motoru kapalı bi garajda saklayamıcak olmam.sokakta kaldırımda park etmek zorundayım ve üstüne kalın bi brdanda diktirmeyi ve alarm taktırmayı düşünüyoru.Szce yeterli olur mu korumak için.(gerek hava koşullarından gerekse şu kahrolası hırsızlardan)Bu arada izmirde oturuyorum burda bilirsiniz iklim pek sert değildir.
fes71
19 Mayıs 2006, 11:35
arkadaşlar bu motorda tecrübeli arkadaşlara bişey sormak istiyorum.Bende burdaki yazılarınız okuyup bi RR almaya karar verdim ancak tek sorunum motoru kapalı bi garajda saklayamıcak olmam.sokakta kaldırımda park etmek zorundayım ve üstüne kalın bi brdanda diktirmeyi ve alarm taktırmayı düşünüyoru.Szce yeterli olur mu korumak için.(gerek hava koşullarından gerekse şu kahrolası hırsızlardan)Bu arada izmirde oturuyorum burda bilirsiniz iklim pek sert değildir.
Arkadaşım sana tavsiyem şu,demir makaslarıyla kesilemeyen çelik halatlı kilitlerden alıp sokak lambası gibi sabit ve yüksek bir şeye ve yere yakın şekilde şaseden bağlaman.Sadece ön tekerden bağlarsan sabah tekeri bulabilirsin.:queen: Diğer yandan brandayı da elinden geldiğince kirlet ki görenler altında çalmaya değer birşey olamayacağını düşünsün:cat:
talkie
19 Mayıs 2006, 15:26
Arkadaşlar ben motoruma yeni kavuştum bir iki sorun olacak oturduğumuz koltuk acılıyo mu acılıyosa nasıl acılıyo ben bir türlü beceremedim.Bi de koltuğun alt tarafında sol tarafta anahtarla acılan bir parca var o ne işe yarıyo????(sürgü kilitlere benzer)
KARABURUN
19 Mayıs 2006, 17:40
merhaba arkadaslar.ben de motorsiklet almaya çok şükür karar vermiş şanslı insanlardanım.sabahtan beri bi forumu okuyorum daha bitiremedim.bi kaç sorum olacak,cevaplama lütfünde bulunursanız çok sevinirim. 1-şuan motorun fiyatı ne kadar? 2-en uygun satış koşulları sizce nedir?3-izmir'deki RR'cilerin bi faaliyet düşünceleri var mı? aranıza beni de kabul ederseniz çok sevinirim. kazasız belasız yolculuklar...
fes71
19 Mayıs 2006, 18:06
Arkadaşlar ben motoruma yeni kavuştum bir iki sorun olacak oturduğumuz koltuk acılıyo mu acılıyosa nasıl acılıyo ben bir türlü beceremedim.Bi de koltuğun alt tarafında sol tarafta anahtarla acılan bir parca var o ne işe yarıyo????(sürgü kilitlere benzer)
Dostum orası kask kiliti.Kaskında kilit mekanizması olan oraya takıyor.
talkie
19 Mayıs 2006, 18:46
Dostum orası kask kiliti.Kaskında kilit mekanizması olan oraya takıyor.
teşekkür ederim koltuk hakkında bilgisi olna var mı peki????
gyazici
19 Mayıs 2006, 19:18
grave çantalar ve file çok şık olmuş yağ meslesine gelince buluşunca motorunla bir tur atar farka bakarız:)
sitemize RR lenmiş pek çok arkadaşımız dahil oldu hepsiyle tanışamadık henüz,hatta bugün yolda çevirdim bir RR ciyi siteden haberi yok katıl bize dedim ,
o yüzden haziran başı gibi bir organizasyon yapalım diyorum,nispeten eski bir RR ci olarak yeni arkadaşlarla tanışmayı çok istiyorum,
bir de nahoş tartışmalar olmuş gerek tycoon arkadaşımızı gerekse sonyakuza ve aykon çalışanlarını tanırım,hepsi de iyi arkadaşlardır,hepimiz insanız ve bu tür şeyler olabiliyor,tatlıya bağlanmış olması güzel ve uzatmanın mantığı yok,bence burda iş-güç,yaş meslek vs kavramları olmamalı,herkesin tek derdi RR ve bu tür tartışmalara alışkın değiliz ve olmaması taraftarıyız,derdi olan yüzyüze görüşsün buradan yazılınca olmadık yerlere gidebiliyor konu,gerçi arkadaşlar yorumlarını aktarmış,bende naçizane görüşümü belirtmek istedim,birliğimizi bozmayalım ve bütün arkadaşlar toplanalım
hepiniz sağlıcakla kalın,Allah RR nizden ayrı düşürmesin:):):)
muhendis1959
19 Mayıs 2006, 19:50
arkadaşlar bende RR ci olmak üzereyim. Ben motorumu atatürk san.sitesindeki katrancı otomativden alacağım, tabi ayın 25 inde geleceğini söyleikleri keeway in 250 cc lik motorlarını gördükten sonra, eski bir motorcu olarak uzun yol avantajı yüzünden RR yi tercih edeceğimi biliyorum ama yine de keewat ı görmek istiyoruö. Ne olşur arkadaşlar sakin olalım motorcular birbiriyle kavga etmez.
hkn78
20 Mayıs 2006, 00:32
merhaba arkadaslar.ben de motorsiklet almaya çok şükür karar vermiş şanslı insanlardanım.sabahtan beri bi forumu okuyorum daha bitiremedim.bi kaç sorum olacak,cevaplama lütfünde bulunursanız çok sevinirim. 1-şuan motorun fiyatı ne kadar? 2-en uygun satış koşulları sizce nedir?3-izmir'deki RR'cilerin bi faaliyet düşünceleri var mı? aranıza beni de kabul ederseniz çok sevinirim. kazasız belasız yolculuklar...
sanada merhaba dostum. bende bu hafta başında banka işlerini hallettim. ben motoru bornova daki çetincan dan aldım peşin fiyatı 4280 di ben banka kredisiyle aldım(işbankası). açıkçası kredi kartına taksit yapmaktan daha uygun ama istersen onuda yapıyorlar. ama kasmaya hiç gerekyok 36 ay krediyle sıkışmadan halledebilirsin.
kazasız belasız bin inşallah
hakinen
20 Mayıs 2006, 01:41
selam ben RR min eksozunu kestirme veya deldirme işlemini kafaya koydum.nerde yaptırabilirim.kaça maal olur.garanti dışı olma ihtimali varmıdır acep:P sesi biraz bana cılız gibi geliyo sanki yaptırıpta memnun alan var mı?
MACGYVER
20 Mayıs 2006, 01:53
Arkadaşlar selamlar ben yine motorumdaki son değişikliği sizlerle paylaşmak istiyorum. :wiinkk:
Özellikle motorumda bir eksik olarak gördüğüm bir şeydi beni endişeden kurtardı ve herdaim gözümün önünde anlık değişimini görür hale geldim nemi bu dediğim şey tabiki hareret göstergesi.... :P
Isınan havalarda çok önemli bir ayrıntı bence ve yok fan açmadı yok müşür ışığı yanmadı yok ışığı zamanında farketmedemem gibi endişelerdende insanı arındırıyor ve motor gibi en önemli aksamın en büyük düşmanı olan hareretede çok iyi bir önlem aldığımı düşünüyorum. :cat:
Aşağıda, yaptığım eklemenin resimlerini veriyorum.
Birde istek üzerine sis farlarımın resim resimlerinide aşağıda görebilirsiniz.
http://img63.imageshack.us/img63/4041/180520061852vd.jpg (http://imageshack.us)
Radyatörün sökülmesi
http://img303.imageshack.us/img303/7275/180520061872zj.jpg (http://imageshack.us)
Radyetöre hareret sondasının yerleştirilmesi
http://img126.imageshack.us/img126/1057/180520061884gs.jpg (http://imageshack.us)
Sondanın yakın görüntüsü
http://img126.imageshack.us/img126/6052/180520061960kf.jpg (http://imageshack.us)
Takılan hareret göstergesi gece görüntüsü
http://img53.imageshack.us/img53/5449/180520062004tw.jpg (http://imageshack.us)
http://img126.imageshack.us/img126/8540/180520062012pj.jpg (http://imageshack.us)
http://img53.imageshack.us/img53/7254/190520062037ou.jpg (http://imageshack.us)
http://img53.imageshack.us/img53/9811/190520062044tl.jpg (http://imageshack.us)
İstek üzerine işte bunlarda daha önce taktırdığım sis lambalarımın resimleri
http://img126.imageshack.us/img126/5294/sis4nj.jpg (http://imageshack.us)
http://img126.imageshack.us/img126/4122/sis16bo.jpg (http://imageshack.us)
http://img390.imageshack.us/img390/4720/sis29jw.jpg (http://imageshack.us)
http://img126.imageshack.us/img126/9122/sis32el.jpg (http://imageshack.us)
Arkadaşlar burada öğrendiğim bir bilgiyi sizle paylaşmak istedim.Herkezi bu topikle ilgili inkar edemeyeceği tek şey sanırım bunun bir yardımlaşma be bilgilenme topiği olduğudur.Bir çoğumuz RR sahibi olsakda sanırım aramızda bu işin inceliklerini bilen kimse yok.Ankara Marinmak yetkilisi can bey'e motosiklet net den ve topic den bahsettim .Neden topicte insanlara yardımcı olmadıklarını bizleri neden bilgilendirmediklerini sordum .
Aldğım cevap beni çok utandırdı insanlara RR nin ateşleme akü prolemi ile ilgili bir bilgi aktarmaya çalıştıklarında terslendiklerini ve hakarete maruz kaldığından bahsetti.Arkadaşlar motorların gümrüğe inip inmediğini 15 gün tartışıp ya da akü problemini kendi aramızda çözmeye çalışıp vakit kaybedeceğimize bu insanlaradan faydalansak daha iyi olmazmı acaba .
NOT:Yanlış anlamaya mahal vermemek için yazıyorum .Satıcı değilim kullanıcıym :) Bütün RR lar arasın da da en sorunlu benimki
volkanerguz
20 Mayıs 2006, 02:36
fes71 çok teşekkürler bu topic altına ilk defa bi soruma cevap veren sen oldun millet nerde olduğunu şaşırmış moto sohbet bölümünde yapması gereken tartışma geyik ve sohbetleri motosiklet modelinin özelliklerinin tartışılması gerekn bu topic altında yapar olmuşlar.Sayın Moderatör arkadaşlardan rica ediyorum şu topic i bi incelesinler 110 sayfa olmuş ve acaba kaç sayfası bu model ile ilgili konuşmalar kaç sayfa arkadaşların gezi muhabbeleri veya aralarındaki polemiklerle geçmiş.Neyse umarım annatmak istediğimi annamışsınızdır lafı fazla uzatmak istemiyorum ama artık diğer arkadaşlar da bu güzel motorla ilgili topici gereksiz laflarla doldurmasınlar.
Tayfuns
20 Mayıs 2006, 11:18
Arkadaşlar RR la ilk günümü ve ilk 40 km mi sizinle paylaşmak istiyorum.
Motorumu perşembe günü akşam 4 sıralarında teslim almaya gittim, murat beyle 1 saatten fazla makara muhabbet ettikten sonra, tuncay beyle benzin almaya gittik, kendi motoruma siftah artçı olarak başladım arkadaşlar :) , benzini aldık ve aykona dönüşte tuncay bey bizi eski tabirle DEVE BAĞIRTAN derler bir yokuş çıkardı dudağım uçukladı, arabaların zorlandığı yokuşu bizimki dağılın ulen edasında bir tırmandıki hak getire :mrgreen: , şimdiye kadar vitesli motor hiç kullanmadığım için tuncay beye beni aykonun altındaki garaja indirmesini ve biraz alıştırma yapmak istediğimi söyledim, garaja indik motoru bana verdi, bende paşa paşa oturdum debriyaja bastım motoru 1'e aldım ve normal bir kalkış yaptım, arkamdan tuncay beyin bağırmasına ikimizde koptuk aynen şöyleydi, "YA AL MOTORUNU S.KTİR GİT ŞURDAN BİLMİYORMUŞ" abi dedim gözünün yağını yiyeyim gerçekten ilk defa vitesli motor kullanıyorum dedim, garajın rampasında alıştırma yapmamı istedi, yalan yok 3-4 kere yokuş kalkışında stop ettirdim ama onuda kavradım hemen ortalama 45 dakika sürdü idmanım, yukarı çıkıp murat ve tuncay beyle vedalaştıktan sonra motoruma bindim kaskımı taktım ve önce mecidiyeköyün sıkışık trafiğinde aralardan sıvışarak ulusa gittim, orda küçük bir moladan sonra çevre yolundan taksime çıktım, istiklalde mesai arkadaşlarımın yanına gittim gitmez olaydım, motoru altımdan aldılar resmen, 20 kişi fotoğraf çekti cep telefonlarıyla üzerine binip, motor hakkında bilgi vermemde 1 saaten fazla sürdü tam bayılma noktasına gelmişken allah işinizi rast getirsin dedim ve kaçtım hemen :bounce: , sonra semte geldim 1-2 turda burda attım ve sonra motoru garaja dinlenmeye bıraktım ilk gün ve ilk denemede 40 km yol yapmışım. Arkadaşlar bu gerçekten tarifsiz bir duygu öncedende imkanlarımız müsait olsaydıda daha önceki yıllardan motor sahibi olabilseydik(olanlara lafım yok:). Motora gelince arkadaşlar gerçekten bir canavar, virajlarda çok güzel yatıyor(abartı yatış değil) güven veriyor ve aşırı havalı, çevre yolunda belediye otobüsünün yanından geçerken en az 20 kafanın bana baktığını görünce utandım valla :P , işte böyle arkadaşlar.
Ha birde birşey söylemek istiyorum, Aykonun garajında siyah bir raptor ve bu büyük ihtimalle GWS abimizin motoru, neden derseniz siz farlarından tanıdım bildiğim kadarıyla başkasında yok, motor çok tozlanmıştı, benim regalle yanına yaklaştım ve tozlu deposunun üzerine parmağımla AIR BRUSH yaptım :queen: yan olarak büyük harflerle GWS yazdım :bounce: GWS abime ve sizlere saygılarımı ve sevgilerimi gönderiyorum arkadaşlar, ALLAH TEKERLEKLERİNİZİ DÜZ BASTIRTSIN İNŞALLAH...
buraketli
20 Mayıs 2006, 14:45
Sevgili MACGYVER güzel bir çalışma olmuş ancak şahsi fikrim hararet göstergesinin fon rengini beyaz değilde gri yapabilseydin daha hoş olurmuştu sanki bu haliyle biraz sırıtıyor gibi saygılar ...
sonyakuza
20 Mayıs 2006, 16:29
slm arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir,TAYFUNS,abicim gercekten olayları kavraman cok iyi tekrar hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. bülent abi gelmeden önce beni arada motorundaki örümcekleri aldırim:queen: sana o şekilde teslim edemem
yanar17
20 Mayıs 2006, 21:16
Arkadaşlar selamlar ben yine motorumdaki son değişikliği sizlerle paylaşmak istiyorum. :wiinkk:
Özellikle motorumda bir eksik olarak gördüğüm bir şeydi beni endişeden kurtardı ve herdaim gözümün önünde anlık değişimini görür hale geldim nemi bu dediğim şey tabiki hareret göstergesi.... :P
Çok güzel eline sağlık. Sayende bizlerde birşeyler görüyor öğreniyoruz. Radyatörü sökmek oldukça zahmetlidir. Eli anahtar tutan nasıl belli oluyor. :cat:
Radyatöründe sızıntı veya delik olsaydı nasıl bir çözüm bulurdun? :silent:
Yeni rayatör 40 ytl civarında olduğu listelerden anlaşılıyor ama doğrumu acaba.
garanti kapsamında servise bahsettim banamısın demedi. :pale:
tuna_2
21 Mayıs 2006, 01:21
MACGYVER merabalar sıslerın cok hosuma gıttı bende arıyorum ole sıs nerden algını ve nekadara aldıgını yazarsan sevınırım tesekkur ederım
EMREUZESEN
21 Mayıs 2006, 10:35
Bu Siteye Yeni üye Oldum.
2 Sene önce Bir Tanidiktan Nasil Bir Tanidiksa Motorsiklet Aldim. 12 Milyar... Suziki Gsxr 750. Ve Motor çalinti çikti. Işte Benim Motorsiklet Sevdami Baltalayan Olay. Hem Param Gitti Hemde Acayip Canim Sikildi. Neyse Konumuz Bu Değil. şimdi 5 Kuruşum Olmadan Motor Bakiyorum. Hepinize Tşk Ederim. Ucuz Ve Güzel Bu Motor Hakkinda Bilgi Vermişsiniz. çanakkaledeyim. Sormak Istediğim Paranin Hepsini Kredi çekeceğim Ve Plaka Ruhsat Işlemleriyle Uğraşamam. Yani Nereden Alirsam Bana Böyle Bir Imkan Sunarlar. Ve Hepsi Kaça Malolur. Tşk Ederim. Görüşmek ümidiyle Motor Sevdalilari.
grave
21 Mayıs 2006, 12:44
bugün 16:30 harem'de arabalı vapur iskelesi önünde buluşuyoruz. (dogma) aytek abiyi ziyaret herkezi bekleriz...
şuan 3-4 kişiyiz hadi arttıralım sayıyı...
fahricin
21 Mayıs 2006, 12:58
Bu Siteye Yeni üye Oldum.
2 Sene önce Bir Tanidiktan Nasil Bir Tanidiksa Motorsiklet Aldim. 12 Milyar... Suziki Gsxr 750. Ve Motor çalinti çikti. Işte Benim Motorsiklet Sevdami Baltalayan Olay. Hem Param Gitti Hemde Acayip Canim Sikildi. Neyse Konumuz Bu Değil. şimdi 5 Kuruşum Olmadan Motor Bakiyorum. Hepinize Tşk Ederim. Ucuz Ve Güzel Bu Motor Hakkinda Bilgi Vermişsiniz. çanakkaledeyim. Sormak Istediğim Paranin Hepsini Kredi çekeceğim Ve Plaka Ruhsat Işlemleriyle Uğraşamam. Yani Nereden Alirsam Bana Böyle Bir Imkan Sunarlar. Ve Hepsi Kaça Malolur. Tşk Ederim. Görüşmek ümidiyle Motor Sevdalilari.
öncelikle yaşadığın talihsizlikden dolayı geçmiş olsun. Paranın hepsini kredi çekmek istiyorsunya, bu imkan hemen hemen her bayiide var. Kredi kartın varsa taksitlendirme yaparlar, tabi vade farkı koşulu ile. 24 aya bile bölüyorlar. plakdır ruhsattır, bunlar için senin bişey yapmana gerek yok. plaka ruhsat dahil fiyat ödediğin sürece bunları düşünme. senin yapman gereken sana en yakın yellowrock bayiisini tesbit edip orayla görüşmen.
M.KAAN37
21 Mayıs 2006, 12:59
selamlar arkadaşlar sizlere 1-2 sorum var çoğu topii okudum ama anlayamadım bu regal raptorlar(su yellowrock dadyw) ne kadar iyi ne kadar kötü ???
Bende mondial 250 var ve accaip vibrasyon var servisle konustum montaj hatası dendi ve heralde değiştirecem...
125mt mi ve 250 mct mi satıp söyle regal falan almayı düşünüyorum hangi motorun titreşimi yok denecek kadar azsa onu...
Bi yardımcı olun abiler kardeşler...
fahricin
21 Mayıs 2006, 13:10
merhaba arkadaslar.ben de motorsiklet almaya çok şükür karar vermiş şanslı insanlardanım.sabahtan beri bi forumu okuyorum daha bitiremedim.bi kaç sorum olacak,cevaplama lütfünde bulunursanız çok sevinirim. 1-şuan motorun fiyatı ne kadar? 2-en uygun satış koşulları sizce nedir?3-izmir'deki RR'cilerin bi faaliyet düşünceleri var mı? aranıza beni de kabul ederseniz çok sevinirim. kazasız belasız yolculuklar... Çaylak kardeş 1-Şu an motorun fiyatı 4.300 ytl
2-Bence peşin alman daha mantıklı (daha doğrusu ben öyle tercih ederim)
3-Ben İzmirli değilim ama seni zevkle aralarına kabul edeceklerdir.
Ama senden ricam avatarını en kısa zamanda değiştir. Böylece seni daha çabuk aralarına kabul ederler. Abi muhtara verdiğin resmin aynısı o be ::koop:: avukatsın ama resim hiç karizmatik diil. Regalciler karizmatik olur. Bak ben regali almadan önce karizmatik olmayı öğreniyorum, işe avatardan başladım:bounce: . Hadi kal sağlıcakla.
simurg
21 Mayıs 2006, 13:22
[QUOTE=M.KAAN37]selamlar arkadaşlar sizlere 1-2 sorum var çoğu topii okudum ama anlayamadım bu regal raptorlar(su yellowrock dadyw) ne kadar iyi ne kadar kötü ???
Bende mondial 250 var ve accaip vibrasyon var servisle konustum montaj hatası dendi ve heralde değiştirecem...
Ya da okuyup anlamamıssın. Dadyw'imizi acımasızca neredeyse bitek ben eleştiriyorum forumda ve bende vibrasyon oldugunu soylemedim hic. Sınıfının en kusursuz vibrasyonu Dadyw'dedir.. 250 MCT yanında oyuncak kalıyor. Titresimli bir oyuncak..
fes71
21 Mayıs 2006, 13:31
Dostum en iyi motosikleti alsan bile rodajda biraz titreşim hissedersin ama iyi bir rodaj sonunda 120 kmh.de sorunsuz kullanırsın Regali.
demonicdreams
21 Mayıs 2006, 14:49
selamlar arkadaşlar sizlere 1-2 sorum var çoğu topii okudum ama anlayamadım bu regal raptorlar(su yellowrock dadyw) ne kadar iyi ne kadar kötü ???
125mt mi ve 250 mct mi satıp söyle regal falan almayı düşünüyorum hangi motorun titreşimi yok denecek kadar azsa onu...
Bi yardımcı olun abiler kardeşler...
Sen çoğu topicii okumamışsın ki, Ya da okuyup anlamamıssın. Dadyw'imizi acımasızca neredeyse bitek ben eleştiriyorum forumda ve bende vibrasyon oldugunu soylemedim hic. Sınıfının en kusursuz vibrasyonu Dadyw'dedir.. 250 MCT yanında oyuncak kalıyor. Titresimli bir oyuncak..
Evet arkadaşım, simurg'un da dediği gibi bu motor da küçük büyük, olan olmayan bir çok sorundan bahsedildi. Tamamına yakını "kullanıcı hatası" olarak tespit edildi, ama hiç bir yerde vibrasyonla ilgili olumsuz bir şey söylenmedi.
Benim makine henüz 2700 civarında... rodaj esnasında heyecandan olsa gerek hiç vibrasyon hissetmedim. Rodajdan sonraysa sevgili Rüştü "Donald Duck" Erbaş abimizin öğretilerindeki gibi 'omuzlar düşük, kollar rahat' kullanım pozisyonundayken bile evimde tv izler rahatlığında sürebildim. Uzun yol sonrası titreşime bağlı yorgunluktan nasibimi hiç almadım. Eğer sorun vibrasyon diyorsan bu motor için endişelenme. Başka bir derdin varsa da forumda yeteri kadar cevap bulabilirsin.
Kaldera'nın dediği gibi: "Budur... Bunu alın"
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO