Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
grave
16 Mayıs 2006, 13:03
en azından ehliyetin ve motor tecrüben varmış o zaman sorun çıkarmaz eminim.
çünkü bende ikiside yoktu ondan dedim. görüşmek üzere...
Topuz
16 Mayıs 2006, 14:09
tycoon; aykon motor'un web sitesi vardı. hala var mı bilmiyorum. senin sorduğun soruyu ben aylar önce sormuştum. adresi ne diye. cevap olarak, "forumun eski sayfalarına bak" diye yazıldı. forumda o zamanlar itibariyle yine böyle kalabalık sayfalardan oluşuyordu. işin yoksa, aykon web i ara. forumda arattırma yaparak aykonlar çıkıyor ama.. hangi mesajda epey bakmak lazım. bir bilen çıkıp da yazamadı o zamanlar itibariyle. aykon'a giden arkadaşlar zahmet olmaz ise.. bu sorunun cevabını verebilirler.
bu arada, bir arkadaş motorun deposuna dizlikli temas halinde, temas edilen yerlerde boya-vernik tahribatı olduğunu yazmıştı ve çare soruyordu. hatırıma geldi ki; bazı kullanıcılar, depoyu bir kılıf ile örtüyorlar sürekli olarak. mesela, siyah renk bir muşambadan dikilmiş bir kılıf geçiriyorlar. aramızda böyle yapanlar var mı acaba?
bana mail olarak gelen bir adres var. motosiklet akülerine de uygulanan bir sistem ile ilgili bilgiler var. böylece akü bitme derdi olmuyormuş. ismi; Akü conditioner miş. bir kontrol ediniz. faydalı bir şey mi acaba? bu işten anlayan arkadaşlar yanıtlayabilirler belki.
http://www.btdepo.com/DisProduct.asp?Pid=MOBITRONIC%20MBCC-100
Yeni Raptorlanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. Yakında bende inşallah Raptorlu biri olma ayrıcalığına kavuşacağım. 4.400 plaka ruhsat dahil. Şavlı otomotivde
Ben de Bostancı'dan aynı fiyatı aldım.
talkie
16 Mayıs 2006, 15:14
tycoon; aykon motor'un web sitesi vardı. hala var mı bilmiyorum. senin sorduğun soruyu ben aylar önce sormuştum. adresi ne diye. cevap olarak, "forumun eski sayfalarına bak" diye yazıldı. forumda o zamanlar itibariyle yine böyle kalabalık sayfalardan oluşuyordu. işin yoksa, aykon web i ara. forumda arattırma yaparak aykonlar çıkıyor ama.. hangi mesajda epey bakmak lazım. bir bilen çıkıp da yazamadı o zamanlar itibariyle. aykon'a giden arkadaşlar zahmet olmaz ise.. bu sorunun cevabını verebilirler.
bu arada, bir arkadaş motorun deposuna dizlikli temas halinde, temas edilen yerlerde boya-vernik tahribatı olduğunu yazmıştı ve çare soruyordu. hatırıma geldi ki; bazı kullanıcılar, depoyu bir kılıf ile örtüyorlar sürekli olarak. mesela, siyah renk bir muşambadan dikilmiş bir kılıf geçiriyorlar. aramızda böyle yapanlar var mı acaba?
bana mail olarak gelen bir adres var. motosiklet akülerine de uygulanan bir sistem ile ilgili bilgiler var. böylece akü bitme derdi olmuyormuş. ismi; Akü conditioner miş. bir kontrol ediniz. faydalı bir şey mi acaba? bu işten anlayan arkadaşlar yanıtlayabilirler belki.
http://www.btdepo.com/DisProduct.asp?Pid=MOBITRONIC%20MBCC-100
arkadasım o alet aku sarj aletine benziyo ve eğer öyleyse o fiyat biraz fazla gibi geldi bana...
grave
16 Mayıs 2006, 15:31
LÜTFEN DİKKAT!!!
Arkadaşlar bu topiçin devamlı şişmesinden ötürü sadece gezi yazılarımızın konuşulabileceği bir topiç açtım istanbul'lu regalci arkadaşlara. lütfen kendi çapımızdaki gezilerimizi burda organize edelim. teknik sorunlarıda burda halletmeye çalışalım.
yeni topiç Moto Sohpet bölümünde, İSTANBUL ''Regal Raptor'' ÇETESİ... (MT) adı altında lütfen istanbul'lu arkadaşlar okusun... yeni topiçimiz aşağıda...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13950
bilinene kadar güncel kalmasında yarar var...
Bu akşam gittim kırmızı bir raptorda ben aldım. Gerçekten çok güzel bir motor.
Bir aksilik olmazsa en geç pazartesi akşamı teslim alacağım RR'mu.:)
clint
17 Mayıs 2006, 00:00
Herkese selam ,forum iyice kabarmış yine, pek çok yeni Regalci olmuş, hepsine yeni motorları hayırlı olsun, kazasız sürüşler dilerim. Umarım yukarıdaki listeye Ağustos'ta bende eklenirim. Bir de şu değişik fiyat veren bayiileri anlamış değilim. Hakikaten düşük fiyat veren varsa bilellim de biz de oradan alırız. Ben Kadıköy'deyim, Bostancıdaki bayii hakikaten öyle mi fiyat veriyo. Birileri adresini versin de biz de kazık yemeyelim alırken bari.
fahricin
17 Mayıs 2006, 00:08
Selam, ağustosta regalleneceklerden biride benim inşallah. Önce ehliyet diyorum ben.
Arkadaşlar iyi bir koruyucu giysi, dizlik eldiven vs almak istiyorum. Avrupa yakasında nerede satılır ve kaç paradır bunlar?
Motor alana kadar bari diğer eksikleri tamamlayayım.
clint
17 Mayıs 2006, 00:44
Selam, ağustosta regalleneceklerden biride benim inşallah. Önce ehliyet diyorum ben.
Arkadaşlar iyi bir koruyucu giysi, dizlik eldiven vs almak istiyorum. Avrupa yakasında nerede satılır ve kaç paradır bunlar?
Motor alana kadar bari diğer eksikleri tamamlayayım.
Valla ben de önce ehliyet ve giyim kuşam dediğim için Ağustos diyorum. Kask'ı hallettik şimdi giysiler de sıra. Ağustosta da Regali alırsak bu iş tamamdır. Sanırım bu siteye üye olan pek çok bilinçli kullanıcı da bizim yaptığımız gibi yapıyor. Kanımca doğru olan da bu.:cat:
Bu arada giyim için Sirkeci de pek çok mağaza var, değişik fiyat seçenekleriyle ürünler mevcut. Ben eşimin ve benim Kaskımı oradan aldım. Sanırım diğerleri için de oraya gideceğim.
ilkerkoparal
17 Mayıs 2006, 00:45
Herkeze Merhaba... 16 Mayis İtİbarİyle Raptoruma UlaŞtim. Bu AkŞam Raptorumu Aykondan Teslİm Aldim. Artik Bende HertÜrlÜ Falİyete Katilmaya Hazir Ve Nazirim. Herkeze Kazasiz GÜnle Dİleklerİmle....
fahricin
17 Mayıs 2006, 01:06
Selam ilkerkoparal, regali Şavlı'danmı aldın. Bugün oradaydımda. Ama ortalıkta regal megal yoktu. Neyse bende avcılardayım. İnşallah regalime kavuşunca beraber turlarız. Hayırlı olsun motorun bu arada.
MACGYVER
17 Mayıs 2006, 02:15
İstanbul çetesi valla çok özür dilerim yalova gezisine gelemedim:pr: çünkü haberim yoktu bidahaki sefere sizi yanlız bırakmayacağım emin olun :cat:
muhendis1959
17 Mayıs 2006, 02:32
Arkadaşlar hepinize selam ben bugün siteye üye oldum, ama daha önceden de forumları okuyordum, 15 gün önce yeğenime keeway 150 lik choper aldık (choper ı doğrumu yazdım) kendisi hiç motorsiklet kullanmadığından bende kaldı ben kullandım motor çok güzel ama kardeşim hem kendi ufak hemde motor bana ufak geldi, o yüzden ben kendime 250 cc lik bir motor almaya karar verdim ve kesinlikle keeway in 250cc lik motorlarını beklemeye karar verdim daha da gelmedi, ve en sonunda bugün forumlardan raptoru öğrenip mecidiyeköye gittim görür görmez bu motora hasta oldum, hemen almaya karar verdim, yarın hanımın beni boşama tehdidine rağmen gidip alacağım, ve sizlerin arasına katılacağım yaşım 47 ama ben çok eski motorcuyum, bu işleri de bilirim, bu tarzdaki motorların hepsinin soğukken çalışma huyları vardır, kullanıcı bunu bir müddet sonra alışır ve motoru soğukken tek marşla tıkır tıkır çalışır, keeway de öyleydi şimdi tek marş.Şimdilik bu kadar arkadaşlar.
fahricin
17 Mayıs 2006, 06:18
Mühendis1959 abi siteye hoşgeldin. Korkma abi yenge boşamaz seni, motorda bi gezintiye çıkar sen onu sinir minir kalmaz. hadi alda motoru, bilen biri olarak seninde görüşlerini alalım.
gyazici
17 Mayıs 2006, 09:48
pek çok arkadaşımız RR lenmiş,hepsine hayırlı uğurlu olsun,kazasız sürüşler dilerim,sayımız gittikçe artıyor:)
grave
17 Mayıs 2006, 09:56
o gyazıcı nabersiniz beyfendi, bi ayrıldık istanbul'dan hemen gezilere gitmişsiniz bizi bırakıp. resimleri gördüm çok eğlenmişsiniz. inşallah bir dahaki sefere yanınızdayım...
camadan
17 Mayıs 2006, 10:10
ahhh ağustos ahhhh :pr: :pr: :pr: :pr:
ulen neden önceden başvurmadım şu ehliyete şimdi bölye yazın şu başlangıç günlerini motorsuz ehliyetsiz beklemek çıldırtıyor.
Bu arada RR alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun darısı benim gibilerin başına diyorum.
AloneWolf07
17 Mayıs 2006, 10:34
Arkadaşlar hepinize merhaba dün motorumu aldım DADYW DD250E-9 siyah beni
listeye ekleyebilirsiniz.Yalnız bir sorunum var gibi vites değiştirirken biraz zorlanıyorum ölzellikle boşa alırken yeni motor alan arkadaşlarında motorları hayırlı olsun:cat:
tncytns
17 Mayıs 2006, 10:40
Arkadaşlar ben motoru çok beğendim ve almayı düşündüm ama bize en yakın bayii şanlıurfa da ben se şırnakta oturuyorum nerden bakarsan 600 km nasıl alacam ben şu motoru....?
grave
17 Mayıs 2006, 10:53
alone hayırlı olsun. vites zamanla dahada yumuşuyor. yeni dye motorun zor olması normal. zaten sende tanıdıkça alışacaksın.
tncytns gitmeden alamazsın arkadaşım. plaka falan filan başında senin olman lazım. vekalet vermeye kalksan bile senin gidip vekalet vermen gerek. yoksa motor kolay kargoyla otobüsle bile gönderirler.
GreatWhiteShark
17 Mayıs 2006, 12:04
ARKADAŞLAR...
Listeyi kopyalayıp kopyalayıp yapıştırmayın...
Topic gereksiz yere şişip sayfalar kabarıyor...
Listeye girmek için bana özel mesaj atın...
1. sayfadaki 2. mesaja yazıyorum... Oradan takip edin lütfen...
Yeni Regalcilere hayırlı olsun derim...
Arkadaşlar yeni Regalciler hepinize hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...İnşallah şu ehliyet işini hallettikten sonra bende aranıza katılırım. Kendinize iyi bakın..Keyfiniz gıcır muhabbetiniz bol olsun.
''w_y_a_t_t''
17 Mayıs 2006, 13:49
Dün akşam ''crato'' sağolsun Gelişim'e kaydımı yaptırdım. Kısa zamanda da RR ıma kavuşacağım inş. Eğer ikna edipte ''crato'' ya da RR aldırabilirsem 2 tane daha RR cı geliyor arkadaşlar.
uzman_1907
17 Mayıs 2006, 14:09
yeni RR cılar aramıza hoş geldiniz. kazasız ve keyifli sürüşler diliyorum.:cat:
karalanet
17 Mayıs 2006, 16:21
ben de almak istiyorum tabi önce şu hussar 125i satmalıyım m.köyde ki yere çok yakınım buranın adresini verebilirmisiniz motoru çok begendim bi de bu banka kredisi veriyomu acaba bu aykon motor herkes çok begeniyo bu motoru benim de çok hoşuma gitti bana bi yardımcı olursanız sevinirim bi de toplam ne kadara mal oluyo bu motor şu anki fiyatıyla
burakizar
17 Mayıs 2006, 18:16
Herkeze selam arkadaşlar,
Ben istanbuldan katılıyorum foruma ve bugün itibarı ile bende artık bir RR sahibiyim. Bu ilk motorum ve çok da heyecanlıyım. size şöyle bir soru sormak istiyorum. Acaba alete sonradan devir, benzin ve vites göstergesi takmak mümkün mü? Mümkünse bu nerede gerçekleştirilebilir.
Forumu meşgul etmek istemeyen arkadaşlar benimle abizar@ttnet.net.tr 'den de irtibata geçebilirler yada ilgili formdan da bana cevap yazabilirler.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=247807
Selamlar,
BuROcK
petitfalcon
17 Mayıs 2006, 19:28
Hepiniz aramıza hoşgeldiniz. 100 RR ile gezi nasıl olur acaba.
buraketli
17 Mayıs 2006, 20:50
Beyler Bu Canavarı Hem Tanıtmak Hemde Komiklik Olsun Diye Kendi Aramızda Tanıtım Filmi Çekmeyi Öneriyorum Kısa Metrajlı Komik Raptor Filimcikleri İstanbulda Gönüllü Olan Arkadaşlar Çeker Biz İzmirde Çekeriz İzler İzler Güleriz Hemde Tanıtımı Hoş Olur Bende Bu Motorun Hastasıyım Ancak Hakettiği Değeri Göremediğini Düşünüyorum Şahsen Böylece Hem Reklam Yaparız Hemde O muhteşem Karizmasını 1 Puanda Olsa Yükseltebiliriz Ben Fotoğraflarından Beğenmemiştim Ama Gidip Yakından Görünce Vurulmuştum :-)
muhendis1959
17 Mayıs 2006, 21:40
Bugün atatürk sanayi sitesinde katrancı otomative gittim, serdar katrancı bana sağolsun çok ilgi gösterdi hatta bir raptoru da hazırladı ben deneme sürüşüne çıktım, inanın çok sevdim ben bu makineyi, ama yine de keeway in 250 liklerini bekliyeceğim 25 inde gelecekmiş,ondan sonra karar vereceğim. arkadaşlar hepinize iyi sürüşler.
http://img273.imageshack.us/img273/2320/dsci00108bo.jpgbir cay molası...tüm Raptor'culara sevgi ve saygılar
BABAADAM
17 Mayıs 2006, 23:19
hepinize selamlar arkadaşlar......
bir kaç gündür ısınma turları falan derken bugun attım kendimi trafige levent,maslak,tarabya,sahil hem biraz kilometre yapayım hemde trafige motorlu olarak alişim dedim (harika bi duygu yavvv)....:cherry:
arkadaşlar kullanınca anladım ve sizlede paylaşmak istedim bu motorun sanırım bir tek kötü yanı var,bugun epey bi gezdim motoru zorlamadan dolandım ama bana hep aynı sorunu yaşattı.....herkes soruyor arkadaş ışıkta,yolda,durunca,evet bence bu motorun tek sorunu güzelliği arkadaş...çok dikkat çekiyor.....:queen: :queen:
abartmıyorum bugun benim ilk trafikte motorumla birlikteliğimdi ve tek sorun buydu.....(şımardım sanırım..:rendeer: . umarım yorumumu hoş görürsünüz.:cherry:
hepinize kazasız belasız sürüşler arkadaşlar .
herşey gönlünüzce olsun............
muhendis1959
17 Mayıs 2006, 23:43
babadam motorunu nerden aldın
BABAADAM
17 Mayıs 2006, 23:49
babadam motorunu nerden aldın
Aykon dan aldım arkadaşım mecidiyeköyde (bu topiğin 1. sayfasında bilgileri vardı)
muhendis1959
17 Mayıs 2006, 23:58
babaadam sende sabahları çalıştırma zorluğu yaşıyormusun
canavar_hk
18 Mayıs 2006, 00:13
Slm Beyler...ya Bu Motorun Parcalari Ne Kadar Pahali Boyle Bi Zincire 113 Milyon Cekiyolar Ayni Zincir Sanayide 24 Milyon Ne Olcak Bu Işin Sonu Bilmem Gallba En Iyisi Motoru Garantiden Cikarmak..motorun Ufak Tefen Parcalarina Verdiğim Parayla Kendime 0 Bitane Daha Regal Alirdim Heralde...
fes71
18 Mayıs 2006, 00:20
İnsanlar pek okumayı sevmediğinden güncel olması bakımından tekrar yazıyorum.Abilerim/Kardeşlerim,RR'da çalışma zorluğu diye birşey yoook.Motora binin,yan ayağı kaldırın,kontağı açın,sağ elcikteki kırmızı düğmeyi kendinize doğru bastırın,jikleyi kendinize doğru çekin,yakıt musluğunu üst konuma getirin(herhangi bir sızıntı durumunda bujilerin ıslanmaması için stop ettiğinizde yan konuma almıştınız ya),eğer ön panelde yeşil (boş vites) ışığı yanmıyorsa debriyaja basıp vitesi boşa alın ve marşa basın.En soğuk kış günlerinde bile 4. marşta çalıştı.Bilgilerinize arz olunur.Bu arada kesinlikle ve kesinlikle çalıştırırken gaz VERMEYİN.Motoru boğarsınız ve işte o zaman çalıştıramazsınız.
fahricin
18 Mayıs 2006, 00:36
::cekic:: ::tartis:: ::shhh:: yazacak bişeyler vardı, yazmıştım. Ama onlar yazılası değil silinesi şeylerdi sildim. anlayanların dikkatine.
BABAADAM
18 Mayıs 2006, 00:44
babaadam sende sabahları çalıştırma zorluğu yaşıyormusun
valla bende her marşa basmak istediğimde bu topikteki sorunları hatırlayınca hep aklıma geliyor marş basacakmı şimdi falan ama...arkadaşım hikaye, uygun olarak marş kapatıp uygun olarak açıyorsan bir sorun olmaz ..
sanırım biraz dikkat ama bir sorun var ise baktır derim. bu sayfada arkadaşımızda bayagı güzel açıklama yapmış saolsun..banada ole öğrettiler ve olede yapıyorum bi sorun yok. olmazda inşallah tek sorun benim acemiliğim:salut:
(sizle aykonda karşılaşmışmıydık acaba gri c serisine bakıyordunuz sanırsam) tahminim hatalıysa özür dilerim...
Bütün raptor kullanan arkadaşlarim ve diger iki tekerciler umarım ,
inşallah sorunsuz kazasız kullanmak nasip olur hepimize......:wiinkk:
batista123
18 Mayıs 2006, 01:06
Selamlar , bugun 5000 bakımına Aykonda idim amanını her gok motor kolıler halinde Ali usta canla başla topluyoo. Tuncay ve Murat da telefonlara yetişemiyo bu arada da ben oradayken baya bir satış yaptılar(nazar değmesin)
bu arada çantam bozulmuştu mecburen değiştirdim (deri ile) yarın Ali usta çantaları takacak (çanta demirleri sabit kalıyoor onun üzerine deri çantaları yerleştireceklermiş)
(YAHU SİZLERDEN deri çanta takanlar Bİ FOTO GONDERİN ÇANTALAR NASIL OLMUS DİYE KIMSE UMURSAMADI eskiden böyle bir istekte herkes yardımcı olurdu havalar düzeldi mertlik bozuldu galibaaa:salut: )
Mühendis1959
merhaba bu motoru en uzun zamandır kullananlardan biriyim (İstanbul 10/2005 de aldım)ve hemen hemen her gün kısa 15-20 gün karlı hava hariç kullandım.(hatta yağmurdan önünü bile göremezken delilik yapıp işe motorumla gidiyordum) birkere bile çalışmamazlık yapmadı(sadece amelliyat nedeni ile 20 gün yattım o zaman aku bittiğinden çalışmadı) en soğuk hava da bile ilk basışta (nadiren ikincide) çalıştı(Maaşallah)
Bu arada bu gun her yerini inceledim paslanan tek bir vida bile yok...(tabii bunda bakım yapmanın önemi coook),
Ya aklıma geldi fuarda keway 250 yi inceledim benim için hayal kırıklığı idi (çok fazla beklentiden olabilir)
Yeni gelen E serilerinde ki farklar ön sinyaller ön far hizasına gelmi(eskiden birazdaha yukarıda kablolara yakındı). Egsozlar ve çantalar clas serisindekinden olmuş. Kilometre göstergesinin arka yüzeyi renklenmiş (80 den sonrası kırmızı).
diğer herşey aynı..
sonyakuza
18 Mayıs 2006, 02:17
slm herkeze umarım hepiniz iyisinizdir öncelikle yeni alan arkadaşlara hayırlı olmasını dilerim allah kaza bela vermesin beyler ben fazla sitenize ziyaret şansı bulamıyorum ama gönlüm sizlerle bilmenizi isterim şunu bilin ailemiz büyüyor umarım dostluklarımızda böyle büyür düzenlediğiniz bir geziye katılmayı çok isterim ben yıllarca çok yaptım zevkini bilirim birçok ile motosikletle gittim muhteşem bir duygu dilerim hepiniz yaşarsınız.:cat: bülent abi senin motor garajda örümcek bağladı gel artık :mrgreen: ....
tümay abi senin çanta çok güzel kafanda soru işareti kalmasın yarın takarız motoru öyle gör bayılacaksın abi harbiden bu aralar çok yoğunuz eğer sizler geldiğinizde bir yanlışımız olduysa rica ederim bizi bağışlayın murat kankamla beraber sizler için elimizden gelen hizmeti vermeye çalışıyoruz:rendeer: biz sizlerle varız:queen:
grave
18 Mayıs 2006, 09:28
tuncaycım kolay gelsin...
arkadaşlar 21 mayıs pazar AYTEK abiyi (dogma) ziyarete gitmek için buluşmayı öneriyorum. lütfen aşağıdaki linki okuyun ve gelebilecekler ona göre msj bıraksın. görüşme üzere saygılar...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13950
AloneWolf07
18 Mayıs 2006, 10:01
Selam arkadaşlar bende motorumu yeni aldığım için acemiliğimden motorun yakıt musluğunun üst kısımda mı yoksa alt kısımdamı yedek depoda olduğunu bilmiyorum aldığım yer yedek depoya otomatik geçiyo dedi ama forumu takip ettiğim için yedek depoya otomatik geçmediğini biliyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim :)
yasinsubay
18 Mayıs 2006, 11:10
Bende dun aksam motorumu almıs bulunmaktayım ve dun aksam baya bir dolastım valla super ya:cat:
yakında resimler gelecek herkese sevgiler
simurg
18 Mayıs 2006, 11:13
yakıt musluğu asagıya bakarken yedek depoyu kullanıyorsundur.
Aldığın yerin otomatik gecer demesi de acayipmiş..
GreatWhiteShark
18 Mayıs 2006, 11:15
sonyakuza
bülent abi senin motor garajda örümcek bağladı gel artık ....
İşlerden fırsat bulsam motoru teslim alacağım ama gelemiyorum bir türlü...:mrgreen:
Millet motor için kıvranıyor.... Bizim motor da garajda yatıyor yaa...:mrgreen:
AloneWolf07
motorun yakıt musluğunun üst kısımda mı yoksa alt kısımdamı yedek depoda olduğunu bilmiyorum aldığım yer yedek depoya otomatik geçiyo dedi ama forumu takip ettiğim için yedek depoya otomatik geçmediğini biliyorum
Musluğun eğik kısmı yukarıyı gösterecek şekilde kullanırsan normal...
Benzin bittiği anda eğik kısmını aşağıya bakacak şekilde çevirirsen yedeğe geçmiş olursun...
Eğer eğik kısım aşağı bakacak şekilde kullanırsan benzin bittiği anda olduğun yerde kalırsın... Yedeği de kullanmış olursun anlamadan... Sonra da dersin ki vaybe otomatik olarak yedeğe geçmiş ama haberim yokmuş...:mrgreen:
Tüm R & R cilere sevgilerimle...
AloneWolf07
18 Mayıs 2006, 11:21
Yardımlarınız çok teşekkürler arkadaşlar benim gibi yeni RR cı arkadaşlar sizlerinde motorları hayırlı olsun güle güle kullanın
Freak
18 Mayıs 2006, 12:03
arkadaşlar 21 mayıs pazar AYTEK abiyi (dogma) ziyarete gitmek için buluşmayı öneriyorum. lütfen aşağıdaki linki okuyun ve gelebilecekler ona göre msj bıraksın. görüşme üzere saygılar...
Dostum Grave; Ben maalesef 19 Mayıs da Atamızı ziyaret için Ankara'da olacağım. Salı günü İstanbul'a dönmüş olacağım.
Kalbimiz Aytek abimizle. Benim adıma da geçmiş olsun dileyip ellerinden öper misiniz?
TycOOn
18 Mayıs 2006, 12:30
arkadaslar yalova gezimiz sırasında yakından incelediğim dadyw rr yi çok beğendim birtanede ben alayım dedim. Gazi bana en yakın şube gittim gaziye elinde var motor ama bendeki hsbc kk pos makinesi olmadığından geçmedi. Aykonu aradım karşıma çıkan murat bey bütün kkler var bizde gel buraya dedi. özellikle sordum hsbc varmı diye "var" dedi. Bende gaziye gittim aykonda varmış oraya ödeyim senden alayım motoru dedim olur dedi. gazi aykonu aradı bu sefer murat bey bizde hsbc pos makinesi yok dedi. şimdi ben mecidiyeköye gitsem boşuna gitmiş olacaktım. !!!madem yok beni niye çağırıyosun! neyse kimde var diye bütün şubeleri tek tek arayan gazi hiçbirinde olmadıgını ögrendi geriye bi tek şavlı kaldı telefon devamlı mesgul. daha sonra ben aradım konuştum pos makinesi oldugunu "gel burada öde, gaziden al motoru yada bizim arac var biz eve teslim ederiz" dediler çağırdılar beni.Dün ögleden sonra baktım iş yok hava güzel atladım zatıma feribot felan derken vardım avcılara. Adamlarda bi dünya motor var fakat 1 adet bile yellowrock motoru yok. daha sonra ögrendimki bu adamlar daha önce hiç yellowrock tan motor alıp satmamışlar.neyse bana ne canım diyerek beklemeye başladım.araları geçerek anlatıyorum 2,5 saat bekleme ardından yellowrock şavlıya motor vermiyor. ya 50 adet her çeşit motor al yada !!! alma diyo aykon. Şavlınında işine gelmiyo motor almak. Şavlı diyorki aykona tamam kardeşim bana motor verme ama müşteri burada yanımda 2 saattir bekliyo ona ver 1 tane diyo aykon illa diyo ya 50 tane al yada alma. herneyse ben yine motoru alamadım.
dolayısyla şavlı nın verdiği fiyat felan hep hikaye, öyle bir bayi olduğunu unutun arkadaslar. satışı bu şekilde olan bir şirketin servisi kimbilir nasıldır?
uslubu düzelttim en azından yeni okuycaklar kızmasın!
demonicdreams
18 Mayıs 2006, 12:42
Hepiniz aramıza hoşgeldiniz. 100 RR ile gezi nasıl olur acaba.Manyak olur! Ölürüz zevkten! Var mı 100 babayiğit?
satışı bu şekilde olan bir şirketin servisi kimbilir nasıldır?İyidir. Biz Memnunuz.
ve Grave:Aytek Abi'den haberim yoktu. Çok iyi oldu söylediğin. İlgili topic'e yazdım benim için mümkün olanı.
batista123
18 Mayıs 2006, 18:33
TYCON abicim haklı olabilirsin konuyu murat ile de konustum cok yogun olduğu bir anda telefon geldiğini ve tam dinlemeden evet dediğini hatırlıyor . Kendiside üzgün (bu konuşmayı sen buraya yazmadan 17/05 de bakım sırasında kendisi bahsetti).
Ama seni kınayacagım tek nokta forumda seviyeyi düşürmen oldu.
Ayrıca Aykonun ve sarıkayalar kendi stratejileri doğrultusunda bayilik vermekte her isteyen aracıya motor gönderseler herhalde yakında bakkallar da ister. Anladığım kadarı ile Şavlı da bakkal mantığı ile çalışan bir firma .....
Şahsen ben alacağım veya aldığım motorun yaptığı bu uygulamalardan memnunum
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO