PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133

TRADER
08 Mayıs 2006, 22:38
Pazar günü benim de sol tarafımda, hemen yanımda bu özelliklere sahip biri oturuyordu...:king: :queen:
Sevgilerle...
Uğramadıysanız Duyurular bölümündeki topiğe fotoğrafları ekledim.
hoıcam soylesene bende nerde fotolar dıyorum

Mr.Wish
08 Mayıs 2006, 22:51
Mr.Wish, ben de Çamlıca'dayım ve pazar günü buradan gittim Bostancı'daki buluşmaya, keşke sen de gelseydin. Bunun dışında ikimizin de uygun olduğu zamanlar ayarlayabilirsek, buralarda beraber geziler,buluşmalar düzenlemek iyi olabilir.

Gelmeyi çok istiyordum ama cumartesi üst üste aksilikler yaşayınca buna düşüşde dahil, trafik tecrübesi kazanmak kadar motorlada çok çalışmam gerektiğine karar verdim. Kurs süresi dahil hayatım boyunca motosiklet tecrübem 5 saati bulmaz:( Bu yüzden zor olacak farkındayım ama elbet olacak... Yakınlarda bildiğin asfalt yüzeyli çalışılabilecek bir yer var mı? Bana Papyon araba parkı yakın ama mıcır olduğu için çok tehlikeli. Bisiklet alıştırmalarını geçen sene orada yapmıştım ama motora uymaz sanıyorum.

KALDERA
08 Mayıs 2006, 22:53
Ya sabah erkenden giderim yada ite ite getirirm.. Hırs yaptımda:)
motorunda sorunlar olan sizdiniz değilmi.? gelseydiniz pazar günü incelerdik bir

Olcan138
08 Mayıs 2006, 22:59
Gelmeyi çok istiyordum ama cumartesi üst üste aksilikler yaşayınca buna düşüşde dahil, trafik tecrübesi kazanmak kadar motorlada çok çalışmam gerektiğine karar verdim. Kurs süresi dahil hayatım boyunca motosiklet tecrübem 5 saati bulmaz:( Bu yüzden zor olacak farkındayım ama elbet olacak... Yakınlarda bildiğin asfalt yüzeyli çalışılabilecek bir yer var mı? Bana Papyon araba parkı yakın ama mıcır olduğu için çok tehlikeli. Bisiklet alıştırmalarını geçen sene orada yapmıştım ama motora uymaz sanıyorum.
Bulgurlu Caddesi'nde Dinçmar market'in karşısında, Doğan market'in arkasında genellikle sakin olan sokaklar var. Orada alıştırma yapabilirsin. Ben de katılıp elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

Mr.Wish
08 Mayıs 2006, 23:30
motorunda sorunlar olan sizdiniz değilmi.? gelseydiniz pazar günü incelerdik bir

Teşekkür ederim. Cumartesi düşüşüm gözümü korkuttu.. Motor dışında trafik tecrübeminde olmaması bana büyük dezavantaj. Yoksa hanımda dört gözle alışmamı bekliyor. Uzaktan gören bi motor kullanmayı bilen ön freni kullandığımı bu yüzden düştüğümü söyledi sonra ama ben farkında bile değilim. Araçla kafa kafaya gelince panikledim sanıyorum, herifçioğlu zaten hızlıydı beni 20-25 mt geçtikten sonra ancak durrdu.(Yokuş yukarı idi)
Sorunlarıma gelice ; temizledikten ve cilalayıp yakıtıda aldıktan sonra pek teklemedi ama dik yokuşta kaldıramadım bir kaç kere.. ince ayarlarına bakılması gerekiyordur sanıyorum. Vitespegi-ayaklık arasına botum girmekte zorlanıyor mesela.(Tracking botum var) Elimde klavuz olsa çözerdim hoş aslında klavuzsuzda çözerim ama bu şekilde yaklaşmak istemiyorum motoruma.. Bilene sorarak bir seferde ve çabuk olsun istiyorum asla denemelere kurban etmek istemiyorum. Elbet tanışıp fikir alışverişinde bulunacağımız günlerde gelecek. Moto GP deki :( gibi olmuyordur sanırım buluşmalar... Herkes bi telden çalıyordu. Doğru dürüst kimseyle tanışamadık...

Olcay138 -- tanışmak isterim seninlede uygun zamanında.. Teşekkürler ilgine ve verdiğin bilgilere..

icetoo
08 Mayıs 2006, 23:32
İstanbul Regal'ci arkadaşlar bugün aranızda olmayı çok isterdim ama Cumartesi nöbetçiydim ve bu sabah 11.00 gibi eve gelip yattım.Kalktığımda saat 15.00 olmuştu.Akşam 18.00'den sonra biraz turladım.Eve döndüğümde sol taraftaki nikelajlı yuvarlağın göbeğindeki büyük vidanın yolda düştüğünü gördüm:silent: . Arabayla resmen geri dönüp dolaştığım yerlerde aradım.Tabii bulamadım canım sıkıldı:pr: .Aykon bi güzellik yapar artık:rendeer: :cherry: . Uğur Abi bu arada avatarın güzel olmuş:cat: .
Geçmiş olsun aynı vida bende de düştü 17 gün oldu bugün hala parça yok sorun aykonda değil SARIKAYALAR şirketinde arkadaş ufacık vidayı gönderemeyen firma ilerde bize nasıl sorunlar çıkartır bilemiyorum iyimi yaptık almakala kötümü bilemiyorum allah sonumuzu hayır etsin............

fes71, aramızda olsan sevinirdik. Bir dahaki sefere görüşelim..

Değerli Arkadaşlar,Trader arkadaşımızın, çay bahçesindeki sohbetimizde yaptığı "Esenköy "( Yalova) önerisi oldukça güzeldi. 14 Mayıs Pazar için hava durumu tahminlerini de izleyerek bu geziyi programlayabiliriz.
Bu konu gelişirse "Duyurular "başlığı altında katılımcı listesi de oluştururuz.
Ne dersiniz:bounce: ?
Çok sevindim umarım bir aksilik olmaz da gelirsiniz sizleri bekliyeceğiz özelden kaldera cebini versin araşalım sizleri yalova da bekliyor olacağız

batista123
09 Mayıs 2006, 01:24
Trader
abı dağ dağa kavusmaz insan insana kavusurmus.
bears daki buluşmaya gelmek istiyordum ama kısmet değilmiş. Forum da da trader, trader diye yazılanları okudum ama belki tanıyorumdur diyordum valla seni hiç tahmin etmiyordum... Bu arada neredesin şimdi. Bir mail at.

Nedense bu mesajı özelden yazmak içimden gelmedi .

Bu arada benim motor yakında (bir iki gün içinde)5000 km bakımına girecek su ana kadar hiç sorunum yok sadece on diskten arada sırada bir inilti geliyoor Ali usta 5000 de komple soker bakarım dedii

bugun çantanın kiliidi kırıldı. Kopru gişelerden cıkarken cukur vardı kaçamadım sert giridim çantada boştu disk kilidi cukura girince sert sekilde kilide carpıp kırdı(içerden) ordan dısarı fırladı valla ıleride durdum ama arabaların yuzunden kilidi gidip alamadım kaldı orada . YAhu suna bi deri çanta uyduramadım.Ugrastıracak gibi. su arka sinyal isi bozuyoo..
beyler, bayanlar( aramızda fazla yok) deri çanta takanlar fotoları gondersinnn.

Murat telefon bekliyorum numaram sende var...

Tunay YALAVAÇ
batista123

TRADER
09 Mayıs 2006, 08:39
Trader
abı dağ dağa kavusmaz insan insana kavusurmus.
bears daki buluşmaya gelmek istiyordum ama kısmet değilmiş. Forum da da trader, trader diye yazılanları okudum ama belki tanıyorumdur diyordum valla seni hiç tahmin etmiyordum... Bu arada neredesin şimdi. Bir mail at.

Nedense bu mesajı özelden yazmak içimden gelmedi .

Bu arada benim motor yakında (bir iki gün içinde)5000 km bakımına girecek su ana kadar hiç sorunum yok sadece on diskten arada sırada bir inilti geliyoor Ali usta 5000 de komple soker bakarım dedii

bugun çantanın kiliidi kırıldı. Kopru gişelerden cıkarken cukur vardı kaçamadım sert giridim çantada boştu disk kilidi cukura girince sert sekilde kilide carpıp kırdı(içerden) ordan dısarı fırladı valla ıleride durdum ama arabaların yuzunden kilidi gidip alamadım kaldı orada . YAhu suna bi deri çanta uyduramadım.Ugrastıracak gibi. su arka sinyal isi bozuyoo..
beyler, bayanlar( aramızda fazla yok) deri çanta takanlar fotoları gondersinnn.

Murat telefon bekliyorum numaram sende var...

Tunay YALAVAÇ
batista123

Tunay dostum

bugun sana ulasırım kısmetse.. senı de buralarda gormek cok sık oldu. bende dıyordum nerde bu borsacılar.. senın raptorcu arkadaslar cok sıkı walla. durup durup bulusuyorlarmıs. artık senı de aramızda gorelım..
selamlar

KALDERA
09 Mayıs 2006, 12:30
Geçmiş olsun aynı vida bende de düştü 17 gün oldu bugün hala parça yok sorun aykonda değil SARIKAYALAR şirketinde arkadaş ufacık vidayı gönderemeyen firma ilerde bize nasıl sorunlar çıkartır bilemiyorum iyimi yaptık almakala kötümü bilemiyorum allah sonumuzu hayır etsin............
Çok sevindim umarım bir aksilik olmaz da gelirsiniz sizleri bekliyeceğiz özelden kaldera cebini versin araşalım sizleri yalova da bekliyor olacağız

arkadaşım,beş santimlik cıvatayıda sarıkayalardan beklemeyelim. daha öncede yazdım motosikletlerde cıvata gevşeme sorunu vardır.fakat bu sürekli olmaz.gevşer sıkarsın aradan birkaç gün geçer tekrar sıkar yoklarsın bir dahada gevşemez.
arkası çift teker olan araçlardada böyledir bu.lastik patlar değiştirirsiniz,eğer arka teker bijonlarını tekrar sıkmazsanız teker fırlar gider,gevşer çünkü.
kısaca herkez motorunda gördüğü görebildiği cıvata,somun ne varsa sıksın.
zor birşey değilki bunlar. yoklamazsanız bu cıvata somunları sıkıntınız olacaktır....:pale:

fedos
09 Mayıs 2006, 16:04
piyasadan bu civatalar bulunamaz mı acaba ?

Mr.Wish
09 Mayıs 2006, 16:20
piyasadan bu civatalar bulunamaz mı acaba ?

Karaköy Perşembe pazarında bulunmayacak bişi olduğunu sanmıyorum. Vakit ayırıp gezmek lazım bide 1 tane sormanızı tavsiye etmem:( valla gözünüzün yaşına bakmaz 1 avuç civata parasını isterler. Orada gram yada kilo telaffuz etmek gerekir..

myway
09 Mayıs 2006, 19:40
ya ne güzel buluşup görüşüyosunuz acayip imreniyorum, yeşivadi gezisinden sonra başlayan polis çevirmeleri beni fena bunalttı,:pale: acayip sıkıldım, bunaldım diyebilirim hatta bi çılgınlık yapıp motoru bile satabilrim,:silent: siz geziyosunuz bende burdan okuyup sinir küpü oluyorum, size değil tabi, başta kendime :pr: ve başkalarına, kadıköyde oturuyorum ve hergün salı pazarının yanındaki oto parkdan geçiyorum, çekilmiş motorları gördükce cesaretim kırılıyo,
napalım bekleyecez heralde ağustosa kadar:salut: belkide beklemem ya acayip bi ruh haline büründüm, napacamı şaşırdım

icetoo
09 Mayıs 2006, 22:06
arkadaşım,beş santimlik cıvatayıda sarıkayalardan beklemeyelim. daha öncede yazdım motosikletlerde cıvata gevşeme sorunu vardır.fakat bu sürekli olmaz.gevşer sıkarsın aradan birkaç gün geçer tekrar sıkar yoklarsın bir dahada gevşemez.
arkası çift teker olan araçlardada böyledir bu.lastik patlar değiştirirsiniz,eğer arka teker bijonlarını tekrar sıkmazsanız teker fırlar gider,gevşer çünkü.
kısaca herkez motorunda gördüğü görebildiği cıvata,somun ne varsa sıksın.
zor birşey değilki bunlar. yoklamazsanız bu cıvata somunları sıkıntınız olacaktır....:pale:
Bu 5 cm.lik vidayı nereden bulacağımı söylermisin varsa adres ver gider alırım...

Rüzgarınoğlu
09 Mayıs 2006, 22:21
Beyler Trader 14 mayıs yalova gezi topiğini açtı gelmek isteyen arkadaşlar lütfen topiğe...:)

TRADER
09 Mayıs 2006, 23:35
ya ne güzel buluşup görüşüyosunuz acayip imreniyorum, yeşivadi gezisinden sonra başlayan polis çevirmeleri beni fena bunalttı,:pale: acayip sıkıldım, bunaldım diyebilirim hatta bi çılgınlık yapıp motoru bile satabilrim,:silent: siz geziyosunuz bende burdan okuyup sinir küpü oluyorum, size değil tabi, başta kendime :pr: ve başkalarına, kadıköyde oturuyorum ve hergün salı pazarının yanındaki oto parkdan geçiyorum, çekilmiş motorları gördükce cesaretim kırılıyo,
napalım bekleyecez heralde ağustosa kadar:salut: belkide beklemem ya acayip bi ruh haline büründüm, napacamı şaşırdım
benc fazla abartma hocam .. donanımı tam olanı pek cevırmıyorlar sanırım ..

fahricin
10 Mayıs 2006, 00:42
Sayın Raptorcu arkadaşlar bende raptor alıcamda fiyatını bilen varmı? sarıkayalar.com da 3.750 yazıyo ama bayide sordum 4.700 fiyat çektiler. 4.700 olan class diyelim arada 1 milyar oynarmı acaba. birde arada kullanımda farkedeceğim farklar varmı varsa nedir . cevaplarınız için teşekkürler.

fes71
10 Mayıs 2006, 01:44
Sayın Raptorcu arkadaşlar bende raptor alıcamda fiyatını bilen varmı? sarıkayalar.com da 3.750 yazıyo ama bayide sordum 4.700 fiyat çektiler. 4.700 olan class diyelim arada 1 milyar oynarmı acaba. birde arada kullanımda farkedeceğim farklar varmı varsa nedir . cevaplarınız için teşekkürler.
Dostum,sarıkayalar sitesini henüz güncellememiş sanırım.O yazan 3.750 meşhur ÖTV zammından önceki fiyat.Malumunuz ÖTV %8 den %22 fırlayınca E serisi de 4.300 oldu.Arada 1.000 değil 400 YTL fark var.

batista123
10 Mayıs 2006, 03:16
yahu yukarda treder'a hitaben murat beni ara demiştim ya
ogun sabahdan Aykondan telefon geldi saolsunlar Murat bey kendisi için not bıraktığımı düşünmüş
Aykona ve çalışanlarına (murat , tuncay ve ali) satış sonrası gösterdikleri (alalı 8 ay oldu) ilgi alaka için teşekkür ederim.
Reklam gibi oldu ama telefonda Murat Turgut yerine bizim Murat la karşılasınca ve karşımdaki(işyerinde) arkadaşlarla motor muhabetimizin üzerine bu konuşma yapılınca aldığım motordan ve verilen hizmetten gurur duydum. Hala doğru karar verdiğime seviniyorum...

Unicorn Knight
10 Mayıs 2006, 04:17
merhabalar...çok kısa ve yüzeysel bir şekilde geçeceğim şimdilik,ama umarım soracağım tek soruya yeterince doyurucu bir yanıt alırım...
ben ist/büyükçekmece'de ikamet etmekte olan,5 yıldızlı bir otelde private security officer olarak görev yapan,uzun yıllar boyu motorsiklet kullanmış,lakin son 3 yıldır altında makinası olmayan genç bir ikiteker delisiyim...her ne kadar sadece cep harçlığımı çıkartmak için çalışıyor olsam da (ev geçindirme gibi bir derdim yok şükür ki) topikte bahsi geçen motoru (dadyw class 250cc) almayı çok istememe rağmen "çin malı" imajı nedeniyle büyük bir tereddüt yaşamaktayım...sonuçta eğer ben bu motoru almaya karar verirsem maaşımın neredeyse 3'te 1'ini 24 ay boyunca bu alete bağlayacağım ve bana hemen her motorsikletin çıkartabileceği standart problemler dışında alakasız sebeplerle bir ya da bir çok problem yaşatsın istemiyorum...şimdi lütfen ama lütfen sadece bu motora nispeten uzun süredir sahip olanlar cevaplasınlar sorumu...(satıcılara/servislere/yetkili bayiilere zerre güvenim yok geçmişteki deneyimlerim nedeniyle soracağım sorunun cevabı konusunda-gerçek kişi ya da tüzel kişi farketmez-her hangi bir marka ya da modeli istisna tutmuyorum)

*bu motor sizce vereceğim her kuruşu hakediyor mu...böylesine uzun soluklu bir maceraya kalkmalı mıyım (24 ay vade),yoksa yol yakınken vaz mı geçmeliyim bu motordan?
soruma cevap verecek olan kişilere şimdiden çok teşekkür ederim...
not:lütfen cevaplarınızı özel mesaj vasıtasıyla yollayınız ki takip edebilmem kolay olsun...

DinoF1
10 Mayıs 2006, 09:23
Sevgili dostum,
Ben sadece 1 aydır bu motoru kullanıyorum. Talimatın gereği, sanırım "nispeten uzun süredir sahip olanlar" sınıfına girmediğim için cevap veremeyeceğim.
Ancak ben senin mesleğine takıldım. Oldukça karizmatik bir mesleğin varmış. O dediğin meslek nedir? Türkiye'de olmadığı belli olan bu okulu hangi ülkede bitirdin?

merhabalar...çok kısa ve yüzeysel bir şekilde geçeceğim şimdilik,ama umarım soracağım tek soruya yeterince doyurucu bir yanıt alırım...
ben ist/büyükçekmece'de ikamet etmekte olan,5 yıldızlı bir otelde private security officer olarak görev yapan,uzun yıllar boyu motorsiklet kullanmış,lakin son 3 yıldır altında makinası olmayan genç bir ikiteker delisiyim...her ne kadar sadece cep harçlığımı çıkartmak için çalışıyor olsam da (ev geçindirme gibi bir derdim yok şükür ki) topikte bahsi geçen motoru (dadyw class 250cc) almayı çok istememe rağmen "çin malı" imajı nedeniyle büyük bir tereddüt yaşamaktayım...sonuçta eğer ben bu motoru almaya karar verirsem maaşımın neredeyse 3'te 1'ini 24 ay boyunca bu alete bağlayacağım ve bana hemen her motorsikletin çıkartabileceği standart problemler dışında alakasız sebeplerle bir ya da bir çok problem yaşatsın istemiyorum...şimdi lütfen ama lütfen sadece bu motora nispeten uzun süredir sahip olanlar cevaplasınlar sorumu...(satıcılara/servislere/yetkili bayiilere zerre güvenim yok geçmişteki deneyimlerim nedeniyle soracağım sorunun cevabı konusunda-gerçek kişi ya da tüzel kişi farketmez-her hangi bir marka ya da modeli istisna tutmuyorum)

*bu motor sizce vereceğim her kuruşu hakediyor mu...böylesine uzun soluklu bir maceraya kalkmalı mıyım (24 ay vade),yoksa yol yakınken vaz mı geçmeliyim bu motordan?
not:lütfen cevaplarınızı özel mesaj vasıtasıyla yollayınız ki takip edebilmem kolay olsun...

turlabo
10 Mayıs 2006, 09:55
4 aydır kullanıyorum.ben de talimatın gereği uzun süreli kullanıcı olmadığım kanısındayım. o yüzden cevap veramiyorum.inan ki çok yardım cı olmak isterdim oysa

petitfalcon
10 Mayıs 2006, 10:53
Benim motor daha 1700 km'de ve daha sadece bir kere uzun yol yaptım geldim. O yüzden bende kriterlere uymuyorum kusura bakma:)

KALDERA
10 Mayıs 2006, 10:57
siz o kriterlere uymuyorsanız ben hiç uymuyorum.ben ilk alanlardanım.ama km az.kusura bakma:queen:
otur kardeşim bu topici n başına ilk sayfadan son sayfaya kadar incele.tüm yorumları değerlendir..
bak yukarıda batista senın gibi düşünmüyor.bu zamana kadar aldığı hizmetten gurur duyuyor..
onu da bırak serviste isim benzeri olan murat kardeşimiz bile üzerine alıp buyur abi banamı dedin diyor:queen:

GreatWhiteShark
10 Mayıs 2006, 11:11
Unicorn Knight

4000 km. yi geçmiş olarak ve 4. viteste 5-10 dakika 120 km./saat hızla giderek (sadece deneme için! ) motoru zorlayan ve 5. vitese geçince o rahatlama sesini duyan ben, belki kritere biraz uyuyorumdur diye düşünerek cevap vermek istiyorum... 10 ay önce almıştım...

Git şu motoru hemen al.... Gerçi bulamayacaksın ama olsun... Yine de git almaya çalış.... ( Şu an KARABORSADA !)
Pişman olmayacaksın....:bounce:

talkie
10 Mayıs 2006, 11:41
Gidip alıcam motoru class serisi ama akşamları koyacak yer yok.İşyerine koymam gerekiyo ama kapıdan sığar mı acaba diye tereddüt ediyorum.Diğer motorum ucu ucuna sığıyo asya125t...:silent: :silent: :silent: :silent:

aidikurt
10 Mayıs 2006, 14:18
Millet cumartesi saat 18:30 de beersa gıdelım
[MT İstanbul] 13 Mayis Beer,s Haydi Buluşalim bulusma var
Aşagıdakı lınkten organızasyonla ılgılı bılgı alabılırsınız?
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13524

Arkadaslar bız keeway sl150 olarak boy gostermek ıstıyoruz sızlerıde rr aramızda gormek ve bırlıkte boy gostermek hosumuza gıdecektır.Herkesı beklıyoruz

Alper_tim
10 Mayıs 2006, 14:31
evt arkadaşlar bütün rr camiasını bekliyoruz c.tesi akşamı:queen: :queen:
listeye eklenin hemen:queen: :queen:

KALDERA
10 Mayıs 2006, 14:41
yaw yalova işi gerçekleşirse ben cumartesinden gidecektim..

yellowrock
10 Mayıs 2006, 18:15
hakkatten bizim motorlardan bulunmuyor , bayiler sıra yazıyor bu motor için?

yoksa sarıkayaların yaptığı bir pazarlama taktiği mi?

DinoF1
10 Mayıs 2006, 18:40
hakkatten bizim motorlardan bulunmuyor , bayiler sıra yazıyor bu motor için?

yoksa sarıkayaların yaptığı bir pazarlama taktiği mi?

Bildiğim kadarıyla gümrükten mal çekemiyorlar. Sadece motorlar değil, yedek parçalar da gümrüğe takılmış.
Sanırım şu gümrüklerde yaşanan yolsuzluklar nedeniyle.
Bir ön cam ve eksoz bekliyorum hala gelemedi.

yellowrock
10 Mayıs 2006, 19:11
BİRŞEY DAHA DUYURMAK İSTİYORUM

Bu güne kada ön amortisörleri yükseltmek isyeten oldumu. Değiştiren varmı?

Gidonu değiştirmek isteyen oldumu ( mesela kartal kanadı gibi yükseltmek ) bunun için kablolarda yeterli mesafe yok gibi....

Ayrıca eksozu keserek kısalltmayı düşüüyorum. Sesin nasıl çıktığını hiç duymadım. Harley sesi kazanıyormu????
Ayrıca uzun yolculuklarda ses rahatsız edici oluyormu? Kullanan açısından? Dostum BOZKUT ( Balıkesir) un motor eksozları kesik.
Görmek nasip olmadı... Sesini duyamadık... Eğer hoş değilse vaz geçeceğim.... Saygılar

Çok yakında kesik eksoz(bağlantıdan sonra 70 cm) , kartal kanadı (50 cm) direksion, uzun cc bar (50 cm), zincir plakalık, cc bar arkası cantalık, vs. ha minicik sinyaller utuyordum, sonra yapışkan grenaj şerit,
bitmiş halini göndereceğim.. siteye
Benim kadar abartılı modifiye yapan yok sanırım :D
eski parçalarımı bir süre sonra satılığa çıkartacağım zaten

Bildiğim kadarıyla gümrükten mal çekemiyorlar. Sadece motorlar değil, yedek parçalar da gümrüğe takılmış.
Sanırım şu gümrüklerde yaşanan yolsuzluklar nedeniyle.
Bir ön cam ve eksoz bekliyorum hala gelemedi.

regal orjinal öncam mı?

polo34
10 Mayıs 2006, 22:34
bu makinaların fiyatlarının kışa doğru düşme ihtimali var mı acaba ?

watercolours
10 Mayıs 2006, 22:49
nasıl sıra yazma ya? inşallah benim bayii beni listeye almıştır.

cynt
10 Mayıs 2006, 23:39
Ya arkadaşlar hiç paslanma sorunu yaşayan oldumu .ÇOOOOOK keyfim kaçtı motoruma 2 gaftadır yağmur dolayısı ile binemiyordum üstü BRANDALI bir şekilde bu süre içinde dinlendi tabi.Bu gün bakmaya gittim bir de ne göreyim şase kaynak noktalarında ve özellikle yolcu ayaklığının bağlı olduğu şaseye sabit demir destekte ve vidalarında (sadece sağ taraf) paslanma başlamış . ya bu normal bişimi yoksa servis desteği alayımmı bi fikir verin çatlıyacam snirden !!! :( online rr cı varsa yardımcı olursa çok sevinirim:pale: :pr:

polo34
11 Mayıs 2006, 00:08
4300 ytl lik motorda paslanırsa yuh artık...
paraya kıyıp bunu alacaktım sorunsuz diye...
yine kafa karıştı...

batista123
11 Mayıs 2006, 00:29
valla ben butun kıs kullandım yağmurda camurda kar garic dısarıda günlerce yağmurda kaldı sonra branda aldım . oyle bir sorun olmadı yalnız ben devamlı bakım yaptım paslanabilecek vida somun gibi yerlere arada sırada wd40 (büyük marketlerde var) sıktım hala yapıyorum (ama sakın ayaklıga sıkmayın bu sefer yolda giderken açılıyoo) sonucta cın japon butun motorlar için bu geçerli özellikle diğer çinlilerde paslanma daha cok tavsiyem durumu servise gosterin zaten sarıkayalardaki yetkili (fuarda) garanti kapsamında olduğunu belirtmişti (paslanma olursa diye) ama yinede siz dediğim gibi arada sırada bakım yapın

Bu arada deri çanta takan arkadaşlar foto gönderin özellikle çantanın koltık altından geçen kısımı ile )sinyal sorun oluyoo) ve sinyallere cozum ne ler yaptınız (great seninkini biliyoru)

DinoF1
11 Mayıs 2006, 01:08
Evet orjinal sipariş etmiştim motoru alırken.

regal orjinal öncam mı?

Unicorn Knight
11 Mayıs 2006, 02:23
Sevgili dostum,
Ben sadece 1 aydır bu motoru kullanıyorum. Talimatın gereği, sanırım "nispeten uzun süredir sahip olanlar" sınıfına girmediğim için cevap veremeyeceğim.
Ancak ben senin mesleğine takıldım. Oldukça karizmatik bir mesleğin varmış. O dediğin meslek nedir? Türkiye'de olmadığı belli olan bu okulu hangi ülkede bitirdin?
kimseye herhangi bir talimat verdiğim falan yok,neden gerildiğinizi anlayamadım...ben sadece bu motoru kullanmakta olan kişilerden bu motoru almaya tam karar vermeden önce son bir fikir edinmek istedim...
mesleğime gelince,orada gayet açık yazıyor,ama ben yine de daha da sadeleştireyim sizin için...özel güvenlik görevlisiyim,trendy gençlik tabiriyle "bodyguard" yurdum muhalif insan söyleviyle "takım elbise giymiş,telsiz kulaklığı takan,garret ve taser kullanan goril" im...sanırım bu cevap karşılığında sınırsız haz deryalarında yüzmeye başlamışsınızdır...
yardım "etmeyen" herkese çok teşekkür ederim,sanırım ikiteker dostluğu denilen şeyden en azından burada eser kalmamış,bunu da anlamış oldum böylece...en iyisi kendi başımın çaresine bakmak gibi gözüküyor...

talkie
11 Mayıs 2006, 10:44
valla ben butun kıs kullandım yağmurda camurda kar garic dısarıda günlerce yağmurda kaldı sonra branda aldım . oyle bir sorun olmadı yalnız ben devamlı bakım yaptım paslanabilecek vida somun gibi yerlere arada sırada wd40 sıktım hala yapıyorum (ama sakın ayaklıga sıkmayın bu sefer yolda giderken açılıyoo) sonucta cın japon butun motorlar için bu geçerli özellikle diğer çinlilerde paslanma daha cok tavsiyem durumu servise gosterin zaten sarıkayalardaki yetkili (fuarda) garanti kapsamında olduğunu belirtmişti (paslanma olursa diye) ama yinede siz dediğim gibi arada sırada bakım yapın

Bu arada deri çanta takan arkadaşlar foto gönderin özellikle çantanın koltık altından geçen kısımı ile )sinyal sorun oluyoo) ve sinyallere cozum ne ler yaptınız (great seninkini biliyoru)
dostum bu wd40 dediğin makine yağı gibi bir şey mi???

camadan
11 Mayıs 2006, 11:12
dostum bu wd40 dediğin makine yağı gibi bir şey mi???
binevi ama farklı bi şey sıkışmış paslı vidaları açmaya gacır gucur eden kapıları sesini kesmeye falan yarıyor ha bide boyadan çıkmayan asfaltı falanda çıkarıyor bunuda ben keşfettim.

Mr.Wish
11 Mayıs 2006, 12:05
Ya arkadaşlar hiç paslanma sorunu yaşayan oldumu .ÇOOOOOK keyfim kaçtı motoruma 2 gaftadır yağmur dolayısı ile binemiyordum üstü BRANDALI bir şekilde bu süre içinde dinlendi tabi.Bu gün bakmaya gittim bir de ne göreyim şase kaynak noktalarında ve özellikle yolcu ayaklığının bağlı olduğu şaseye sabit demir destekte ve vidalarında (sadece sağ taraf) paslanma başlamış . ya bu normal bişimi yoksa servis desteği alayımmı bi fikir verin çatlıyacam snirden !!! :( online rr cı varsa yardımcı olursa çok sevinirim:pale: :pr:

Buna benzer bişi bende yazdım ama arada kaynadı. Ön çatalımda kabaran noktalar var ve 2 çatal arasındaki parçanın nikelajı pul pul dökülmüş. Bunun dışında vida ve bazı parçaların birleşme yerlerinde paslanma var:( Buna hangi materyallerle temizlik ve bakım yapacağımızı öğrenip müdahale edebiliriz. Garantiye giriyorsa değiştirerek çözeriz. Bu arada mesajına da cevap alamazsan sonra takıldığında yine sor. Garantiye girip girmediğini bende merak ediyorum. Aykona yolum düşünce onlarada bi soracağım. Sanıyorum çoğu arkadaşımız sitenin mesaj görüntüleme (10 msj/sayfa sanıyorum)özelliğini standart olarak kullanıyor. Ben bir sayfada aynı anda 40 mesaj görüntülüyor olmama ragmen bazı sorularım arada kaynayabiliyor. Aktif bir topic olduğundan seri mesajlar geldiğinde (sohbet bilgiye değilde geyiğe sardığında üzülüyorum)sorumuz arada kayboluyor. Buradan özellikle bilgilerine ihtiyaç duyduğumuz ve bize klavuz olan arkadaşlardan rica etsem bir sayfada gösterilen mesaj sayınızı yükseltsenizde (Sn Adminim bu sayı dahada yükselmezmi) arada cevap alamadığımızdan ekran karşısında kalakalmasak.. Bunu yaptığınızda kafanızı karıştıracak tek şey görüntüleme sayısı düşük olan bir arkadak şu nolu sayfa diye bi mesaj yazdığında o sayfayı bulamamak oluyor.:cherry:

Not. Bu sayede bütün topic bende (1448 mesaj) 37 sayfaya düşmüş görünüyor.. Yani bişi ararkende daha az sayfa tıklamak demek bu..

GreatWhiteShark
11 Mayıs 2006, 12:25
Unicorn Knight

yardım "etmeyen" herkese çok teşekkür ederim,sanırım ikiteker dostluğu denilen şeyden en azından burada eser kalmamış,bunu da anlamış oldum böylece...en iyisi kendi başımın çaresine bakmak gibi gözüküyor...

Beni çok güldürdün, Allah ta seni güldürsün... :mrgreen:

Soruyu sorduktan sonra takip etseydin eğer, 1432. mesajı sana hitaben yazmış olduğumu anlayacaktın dostum...

Bu arada bu kadar millet sana yardım edebilmek için uğraşmış ama sen gerildiklerini zannetmişsin...

Bu daha 2. mesajıN !...

Bu formu biraz daha okursan ne demek istediğimi anlayacaksın...

Diğer konuya gelecek olursak...... benim makinayı 10 ayı geçkin süredir kullanmama rağmen sadece fan koruyucu tutan 3 adet ufacık vida paslandı...
O kadar...

NİKELAJLAR da en ufak bir paslanma belirtisi yok....

Size tavsiyem... Sadece R & R için demiyorum... Nikelajlı her motor için aynı...

Yıkadıktan sonra yada yağmurda ıslandıktan sonra bir zahmet kurulayın da

polo34
(4300 ytl lik motorda paslanırsa yuh artık...
paraya kıyıp bunu alacaktım sorunsuz diye...
yine kafa karıştı...)

gibi arkadaşların kafası karışmasın...:bounce:

demonicdreams
11 Mayıs 2006, 13:03
mesleğime gelince,orada gayet açık yazıyor,ama ben yine de daha da sadeleştireyim sizin için...

Mesleğin o mesajda gayet açık bir şekilde yazmıyordu, kimse ingilizce bilmek zorunda değil, mesleğini türkçe tarif etmen daha iyi olmuş. Bütün bunlar bir yana mesleğini neden yazdığını da anlamış değilim, umrumda da değil zaten.

Yardım etmeyenlere değil de yardım eden greatwhiteshark'a teşekkür etseydin keşke. Hatta daha öncesinde hiç ortaya bu adar kapsamlı gereksiz bir soru atmasaydın, herkesin yaptığı gibi forumu okusaydın, motor hakkında bir çok şey öğrenmekle beraber bu forumu kullananların ne kadar güzel bir ikiteker kardeşliği içinde olduğunu görseydin. Bu forumda işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenmen açısından takibini sürekli yapmanı tavsiye ederim.
Mesela;

Paslanmayla ilgili sorun yaşayan arkadaşlar, motor normal şartlar harici özel bir duruma maruz kalmadı değil mi? Benimki de günlerce yağmur ve kar altında kaldı. Buluşmalara gelen arkadaşların da bildiği gibi motoru pek temizlemiyorum. Genelde yediği yağmur çamur üstünde kuruyor ama fanlardaki vidalar hariç paslanan hiçbir yeri yok. Bahsettiğiniz wd40'ı da bulmaya çalışacağım. İşe yarayan bir şey demek ki.

fes71
11 Mayıs 2006, 13:12
Arkadaşlar wd40'ı benzin istasyonlarında bile bulabilirsiniz.Normal deodorant ebadında olanı 6,5-7,5 YTL civarı.Yani hem faydalı hem kolay bulunan hem de çok pahalı olmayan bir ürün:)

Mr.Wish
11 Mayıs 2006, 18:00
Paslanmayla ilgili sorun yaşayan arkadaşlar, motor normal şartlar harici özel bir duruma maruz kalmadı değil mi? Benimki de günlerce yağmur ve kar altında kaldı. Buluşmalara gelen arkadaşların da bildiği gibi motoru pek temizlemiyorum. Genelde yediği yağmur çamur üstünde kuruyor ama fanlardaki vidalar hariç paslanan hiçbir yeri yok. Bahsettiğiniz wd40'ı da bulmaya çalışacağım. İşe yarayan bir şey demek ki.

Benim motor şu an 170 km de. Önceki sahibi tarafından kullanılmamış 2 ay kadar ama üstü kapalı olan bi otoparkta beklemiş. Sanıyorum ilk defa ben yıkadım ama özellikle ön çatalımdaki iğne delikleri gibi atmış kısımlar kötü:( Bide arka jantta çıkarttamadığım lekeler var ama yıkama işlemini sık yapabildikçe çözerim sanıyorum ama paslara yapabileceğim bişi yok. Garanti dahilinde bi değişiklik yapılmazsa. Şu an tam kapalı alanda yatıyor ve yağmurda yol almadığım sürece ıslak kalması mümkün diil.(Kurulamayı tavsiye eden dostumuza):cherry:

Çamlıcaya yakın bi açık alanda buluşma organize edilebilirse piknik tadında mangal+et+sucuk misali fikir vermek isteyen bilen-bilmeyen:) arkadaşlarımız motoruma bakabilir ve canlı bilgi paylaşımı yapılabilir. Selam ve sevgiler... Sıcak bakarsanız uygun arazi araştırmalarına başlanabilir. Kapalı alan ve sigara dumanının yoğun olduğu yerlere + birde gürültü varsa gelmek pek istemiyoruz(ben ve eşim dumandan ve kokusundan çok rahatsız oluyoruz) Bu vesile ile MT üyelerine toplu sigara bırakma çağrısıda yapayım...

dhocka
11 Mayıs 2006, 18:55
arkadaşlar bizim bu alet yedek depoyla kaç km gidiyor bilgisi olan var mı? yollarda kalmayalım sonra :)

cynt
11 Mayıs 2006, 22:28
Paslanma konusunda tavsiyelerinize teşekkür ederim.Bu gün motoru servise verdim rutin bi akü problemi vardı 10-15 motorda bi denk geliyomuş bizi buldu , aküyü şarz eden parça garanti kapsamında değişecekmiş ayrıca amortisörden acayip bi şangırdama geliyodu bu da kapalı amortisöre özel bişeymiş onuda eski RRın amörtisöründen takarak hallediyorlar.Pas konusunu sakın atlamayın arkadaşlar sonuçta makina seri üretim her zaman hatalı üretim olabilir .Dünyanın en prestijli otomobil firmalarnda bile zaman zaman hatalar olabiliyor.Bu nedenle bence pas sökücü makul bi yöntem değil paslanmanın devam etmesini engellemiyor.
BuNuN dışında motoru almayı düşünen arkadaşlara ;benzerleri arasında en maliyet-yararlı makina diyebilirim alıdığı parayı kesinlikle hak ediyor .Servis konusunda da şu anlık sorun yok gayet ilgililer.

hkn78
11 Mayıs 2006, 22:32
iyi akşamlar beyler ;
bu motorun fiyatını yakın zaman da soran varmı.
Dün ramzey in QM250 sini sordum .4092 peşindi. yarında regalin fiyatını sorucam süpriz olmasın fiyat.:cyclopsan

uzman_1907
11 Mayıs 2006, 22:39
iyi aksamlar arkadasım son öğrendiğim fiyat anahtar teslim 4300 ytl dir.

cynt
11 Mayıs 2006, 22:51
watercolours ne yaptın motor olayını,utkudan da hiç haber yok. Al da artık bi gezelim ankara civarını şöyle:cat: