PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133

demonicdreams
01 Mayıs 2006, 16:12
regal raptor almadığıma bin pişmanım dehşet bir makine başka bir markanın görüntüsüne kanıp aldım alet bir zırıltıdan öte bir şey değil rezalet bir alet . REGAL dehşet tekniği sağlam bir alet . yazık oldu paraya .
Hemen hemen her gün işyerinin otoparkında yaklaşık olarak aynı fiyatta bir zırıltı görüyorum. Biliyorum üzücü, bunu çok iyi anlıyorum. Kendi adıma söylebileceğim; ben motordan makineden anlamam, RR bulduğum için sadece çok şanslıyım!
Satabiliyorsan sat motorunu, alalım sana bi RR. RR'ni alana kadar kendi makinenle gel gezilerimize. Benimkini kullanmana izin veririm. (bkz.AlperTim)

not: Aytek (Dogma) abi ve Selçuk (Kara.........); buluşma sonrası bir yanlış anlamayla ben de gyazıcı'yla beraber koptum gittim sahilyolunda. Olan biteni anlamadığım için vedalaşma fırsatım olmadı. Siz benim kusuruma bakmayıverin.

aidikurt
01 Mayıs 2006, 16:40
demonicderams ve Regalci dostlar motogp deki kıyagınız ıcın cok tesekkurler (R.R DOSTU)yakında R.R olması olası

Alper_tim
01 Mayıs 2006, 17:07
demonicdreams'e motorunu 1 tur denemem için verdiği için,dogma'ya beni yiğeni mehmetin arkasına artçı koyduğu ve en güzel yolculuğumu yaptırdığı için,mehmet'e en güzel yolculuğumu yaptırdığı için ve diğer RR'cı dostlarıma motor hakkındaki bilgilerinizi benimle paylaştığınız için ve benide aranıza kabul ettiğiniz için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum burda kaldera abimide unutmuyorum tabi piknikte onunda bilgilerini almıştım sağolsun burda ismini hatırlıyamadığım diğer RR cı dostlarımada teşekkürlerimi sunuyorum ve aranızzda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum herşey için saolun:rendeer:

Kara_Mamba
01 Mayıs 2006, 17:21
Selam herkese;
Bende ufak ufak yazmaya basliyim artik.Demonic selamlar fena ektin bizi hee :) Bizde ilerde bekliyodur falan dedik Aytek abiyle ama... onemli degil dostum ne demek.Guzel bir geziydi.En kisa zamanda tekrarini yapariz umarim.Ben bu aksam rodajin bitmesi serefine aykona goturcem RR'imi birakcam.500 u devirdik.Nice 500 lere hep beraber artik :)

petitfalcon
01 Mayıs 2006, 17:38
dogma
Dostum malum hafta sonu o yağmurda Çanakkale'ye bizim için şehit olan dedelerimizi ziyarete gittiğimden (demonic kim hafta sonu motorcusuymuş bi daha söyle bakayım) sis farları ile ilgili soruna cevap veremedim. Aksaraydaki oto aksesuarcılardan zevkinize göre 2 adet sis alıyorsunuz (benimki çift kademeli neon ledli) amperi düşük olmasına dikkat edin sonra iyi bir oto elektrikçisine taktırıyorsunuz. (aslında kendinizde takabilirsiniz atla deve değilmiş.
Merak edenlere RR'ın yağmur altındaki ayak yere koymadan 325 km'yi nasıl katettiğinide anlatabilirim:P

camadan
01 Mayıs 2006, 18:03
RR'ın yağmur altındaki ayak yere koymadan 325 km'yi nasıl katettiğinide anlatabilirim

Anlat sana arkadaşım bende hafta sonu Çanakkale-Ayvacık'ta idim orada bitane gördüm sülün gibi geziniyordu valla :bounce:

demonic bende 1 tur kullanmak isterim ama :salut:

demonicdreams
01 Mayıs 2006, 18:41
aidikurt; keeway ve sen mükemmel bir uyum içindesiniz, ama 250'lik bir RR seni müthiş açar dostum. MotoGP'de bize eşlik ettiğin için teşekkür ederim.

alper_tim;lafı bile olmaz, bizi izlemeye devam et. Tez elden bir RR edin.

kara_mamba; dostum kullanıcı adını 10 defa söylettim sana bir türlü anlamadım. Öğrenmek yeni nasip oldu. Ekme konusunda çok mahçup oldum. Gyazıcı'nın size "ben kopuyorum" dediğini bilmediğim için hala beraberiz sadece hız arttırıyoruz sandım. Ne olup bittiğini anladığımda sizi bekleyemeyecek kadar uzaklaşmıştım. Telafi için söz veriyorum.

petitfalcon325 km'miş yağmurmuş, bunlar reklam kokuyo mike... Bağdat caddesine beklerim seni (Bağdat caddesini ilk kez bu hafta sonu gördüm, nasıl da uyum sağladım iki dakkada). Abi güzel bir olay. RR rüştünü bir kez daha usta bir pilotun elinde ıspatladı (haftasonu motorcusu değil! usta pilot)

camadan; dostum bu motor vakti zamanında kısa çöpü çeken test sürüşüne ayrılmış bir zavallı mı, yoksa "birader bi tur versene" olayı mı? Al anasını satayım bir tur da sana! Şişe çevirmece gibi. Bakalım ilk kez kimin elinde yan yatacak?

Mr.Wish
01 Mayıs 2006, 18:59
Mr. Wish; gidon sorun neydi, gözden kaçmış herhalde. Bildiğimiz bir şeyse neden cevap vermeyelim ki!

Gidonun yüksekliği ne kadar olmalı?
--------------------------------------------------------------------------------

Selam arkadaşlar bir kaç gün önce aldığım RR me ısınma çalışmalarında dikkatimi çeken 2 nokta oldu. Aynı noktaya çok iyi bi kullanıcınında takıldığını görünce sizlere bi sorayım dedim. Sola ve sağa (özellikle sağa dar açı ile) dönerken gidon kolları vücudunuza çok yakın ve aşağıdamı kalıyor?Bu durumda gazı biraz açmak gerektiğinde hareket hem zor ve bileğin ağrımasına yol açacak gibi oluyor (ergonomik olmayan klavyede yazı yazarken bileğin durduğu gibi durması gerekiyor) BAhsettiğim iyi kullanıcının tavsiyesi ise gidon maşa bağlantısından gevşetip 4-5 cm daha yukarı kaldırırsan rahat edersin şeklinde.. Bu şekildebir tespiti olan ve çözüm uygulayan var mı? Merak ettim..

diye sormuştum.. teşekkürler:rendeer:

camadan
01 Mayıs 2006, 19:17
demonicdreams

dostum canın sağolsun senin alınca sizlerin peşine takılacam zaten RR cılar nereye ben oraya :cat:

ha bu arada www.lois.de süper de buradan nası getircez

Raptor_SS
02 Mayıs 2006, 01:19
Merhaba arkadaşlar uzun süredir görüşmüyoruz. 4000 Km'ye yaklaşırken motorum hala tıkır tıkır çalışıyor bu motoru tercih ettiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. siz en azından diğerlerinin tavsiyeleri ile aldnız ben aldığımda motor ambalajındaydı ya toplu halde bile görmeden aldım. Harbiden çok şanslıyım :queen:

Bilge®Gölge
02 Mayıs 2006, 01:25
Gölgenin Seyir Defteri: 3,000.KM

Motorsikletimiz hakkında teknik bilgiler için kullanılan bu forumda: buluşma, toplu organizasyon, ... gibi RR sahiplerine yönelik duyurular için ve aramızdaki iletişimi kuvvetlendirmek maksadıyla Yahoo Groups altında Regal Raptor Türkiye mail grubu açılmıştır.

http://www.BilgeGolge.com/Pages/Motorcycle/RRTurkey.gif
Gruba katılmak için http://autos.groups.yahoo.com/group/RegalRaptor/join adresine kayıt yapabilirsiniz.

visor
02 Mayıs 2006, 03:14
kac lıradır dostlar bu moto r nerden alabılırız mersın ve cıvarından

demonicdreams
02 Mayıs 2006, 11:18
Gidonun yüksekliği ne kadar olmalı?
--------------------------------------------------------------------------------

Selam arkadaşlar bir kaç gün önce aldığım RR me ısınma çalışmalarında dikkatimi çeken 2 nokta oldu. Aynı noktaya çok iyi bi kullanıcınında takıldığını görünce sizlere bi sorayım dedim. Sola ve sağa (özellikle sağa dar açı ile) dönerken gidon kolları vücudunuza çok yakın ve aşağıdamı kalıyor?Bu durumda gazı biraz açmak gerektiğinde hareket hem zor ve bileğin ağrımasına yol açacak gibi oluyor (ergonomik olmayan klavyede yazı yazarken bileğin durduğu gibi durması gerekiyor) BAhsettiğim iyi kullanıcının tavsiyesi ise gidon maşa bağlantısından gevşetip 4-5 cm daha yukarı kaldırırsan rahat edersin şeklinde.. Bu şekildebir tespiti olan ve çözüm uygulayan var mı? Merak ettim..

diye sormuştum.. teşekkürler:rendeer:

Şimdi senin gidonun ne durumda olduğunu bilmiyorum ama gezilerdde farkettiğim üzere bazılarımızınki bayağı bir aşağıda kalıyor. Bu aslında standartı. Ama ben almadan önce Aykon'a yükseltebilme şansımız olup olmadığını sordum. Gidonu komple yukarı kaldırmak ayrıca uğraş isteyen bir iş ama senin bahsettiğin yerden bir miktar kaldırılabileceğini söyledi. Zaten o günden sonra da motorları toplarken gidonları yukarda toplamaya başladılar. Şu an benimki bayaa bir yukarda. Kaldırmanda bir sorun olmayacaktır. Bana sürüşü de daha zevkli kılıyor gibi gelse de bu tamamen alışkanlık meselesi. Yani yukarda ya da aşağıda farketmez, tamamen zevkine kalmış bir şey.
Tabii konuyla ilgili bilmediğim önemli bir ayrıntı olabilir. Sen yine de birine danışıp yaotır bence. Zira benim ipimle kuyuya inilmez.

BilgeGölge; o mail grubunun moderatörü kim? regalraptor@yahoogroups.com 'a boş bir mail atarak gruba dahil olamıyor muyuz? Diğer mail grubumda sistem böyle işliyor!

GreatWhiteShark
02 Mayıs 2006, 12:20
Polisin yüzündeki şaşkınlığı unutamayacağım...
İlk kez böyle curcuna bir çevirme yapıyordur herhalde...
http://img354.imageshack.us/img354/7637/img011910bh.jpg

Topuz
02 Mayıs 2006, 15:07
petitfalcon; uzun yol seyahat izlenimlerinizi yazmadınız hala.

bilge@gölge; bahsettiğiniz mail grubu daha önce de forumda yazılmıştı. ancak, ben bile oraya hala üye olmadım. çünkü, bu forumda her şey yazılıyor zaten. ancak, ciddi anlamda oraya da üye olmak gerekirse olabilir diye düşünüyorum. sizce oraya üye olmanın, bu forumda yazılanlardan daha fazla bir katkısı var mıdır acaba? yada arkadaşlar bu konuda ne düşünürler? arkadaşlardan başka üye olan var mıdır?

gws; polisin yüzünü bantlamamışsın. başına iş almayasın, devlet memurunu teşhir ettiğin için. şaka, zaten yüzü görünmüyor.. peki neyi kontrol ediyor. neler soruyorlar yani. eksik bulmak için mazeret uyduruyorlar mı eskisi gibi. merak ediyorum. sizde bir eksiklik çıktı mı?

clint
02 Mayıs 2006, 15:28
[QUOTE=GreatWhiteShark]Polisin yüzündeki şaşkınlığı unutamayacağım...
İlk kez böyle curcuna bir çevirme yapıyordur herhalde...[QUOTE=GreatWhiteShark]

bu çevirmenin curcunası fotoğraftan belli zaten, eleman polisin yanında kafa buluyormuş gibi poz veriyor yav, bayağı eğlenceli bir çevirme olmuş. Bu arada tüm piknikçi arkadaşlar hayırlı olsun geziniz. Raptor'u kapıp aranıza katılmama bi kaç ay daha var, ama bu geziler insanı sabırsızlandırıyor vallaha...:queen:

demonicdreams
02 Mayıs 2006, 15:36
Polisin yüzündeki şaşkınlığı unutamayacağım...
İlk kez böyle curcuna bir çevirme yapıyordur herhalde...

bu çevirmenin curcunası fotoğraftan belli zaten, eleman polisin yanında kafa buluyormuş gibi poz veriyor yav, bayağı eğlenceli bir çevirme olmuş.
O bahsi geçen eleman ben oluyorum. Bir yerden sonra nasıl olduğunu anlamadan kafa bulunuyor moduna girdik zaten. Ben hala çevirme yapılırken sağdan ilk araya kaçan arkadaşta kalmıştım. Hatta polise bile söyleyecektim neredeyse "kaçırdınız arkadaşı" diye.
Polisler bir şey sormadı ek olarak, evraklara baktılar, sitenin ismini aldılar, arabanın önünde toplu resim istediler o kadar. "Çevir dediler çeviriyoruz" havasındaydı

dogma
02 Mayıs 2006, 16:41
demonicdreams'e motorunu 1 tur denemem için verdiği için,dogma'ya beni yiğeni mehmetin arkasına artçı koyduğu ve en güzel yolculuğumu yaptırdığı için,mehmet'e ...........:rendeer:

tim_alper, birşey değil genç dostum; ben seni mehmetin arkasına 650 cc makinesi 190 km de sarsıyo mu diye merakımdan bindirmiştim:bounce: . Kendim denemeye tırsmıştım da:queen:

[
petitfalcon325 km'miş yağmurmuş, bunlar reklam kokuyo mike... Bağdat caddesine beklerim seni (Bağdat caddesini ilk kez bu hafta sonu gördüm, nasıl da uyum sağladım iki dakkada).....

Arkadaşım Bağdat caddesi benim mekânım. Önümüzdeki hafta içinde Sen ve RR gurubumuzla caddemizde bir tur atarız inşallah. İlk bira/cola benden:cat: olsun.

Bilge®Gölge
02 Mayıs 2006, 18:26
Arkadaşlar gidon yükseltme ile ilgili kısa bir yorumda bulunayım. Daha önce değinildi mi hatırlamıyorum: gidon üzerinde fren ve debriyaj kelepçelerinin merkezlerinin denk gelmesi gereken yerde, ancak çok dikkatli baktığınızda görebileceğiniz mini bir çukurcuk markalanmıştır. Kelepçelerin ortası tam bu noktaya denk düşecek şekilde ayarlanmalıdır. Bu ayarı yaparken, kelepçenin düz bağlandığından emin olunmalıdır (kelepçe üzerinde "up" yazan yönün yukarı bakması gerekir.) Gidon yükseltmesi esnasında, gidon ekseni döndürülüyorsa, en sağlıklı gaz/fren kontrolü ve debriyaj kontrolü için bu noktayı takip etmesi veya bir miktar kaçıklığın da ayarlanması gerekecektir. Aksi takdirde sağ eliniz frene başladığında, gazı tam kesmeyecek şekilde gaz kolu geride kalabilir. Ya da gazı kıstınız kıstınız sona geldiniz, frene ulaşmak için elinizi bir miktar daha burmak zorunda kalmanız gerekebilir.

Domenicdreams: "Regal Raptor Türkiye" nin moderatörü benim. Daha önce bu grubun açıldığını bilmiyordum. Ama bu isimde aktif bir grup olsaydı, sistem bana da açtırtmazdı..... http://autos.groups.yahoo.com/group/RegalRaptor/join linkinden ya da regalraptor@yahoogroups.com adresine atılacak mesajlardan üye kaydedebiliyorum. Birinci yöntem benim için daha az işlemli oluyor; ancak her iki metod da işliyor.

Topuz: üye sayımız şu anda 10 kişi oldu. Buradan farkı, gelen mesajlar mail ile anında iletiliyor. Benim gibi, foruma sürekli girip takip edemeyenlerin, mesajlardan anında haberdar olması için daha elverişli. Bir de, dediğim gibi buluşma ve organizasyonlar, bazen "DADYW DD250E-9 Su soğutmalı Regal Raptor hakkında..." başlığına uygun olmayabiliyor ve 86 sayfa gibi (hatta daha önce arada gereksizler silinmişti) pratikte okunmaz hale geliyor. Üstelik, hakikaten keşke iletişimimizi kuvvetlendirebilseydik ve koordine olabilseydik te, biz Ankara'daki, Adana'daki, İzmir'deki, Bodrum'daki, Samsun'daki, Balıkesir'deki, Bursa'daki Raptorcular yolda birleşe birleşe, İstanbuldaki Raptorcu arkadaşlarımızla MotoGP ye gitseydik, çok havalı olmaz mıydı?

GWS: çevirme hakikaten eylenceli gözüküyor... beni de motorlu polisler çeviriyor. ama sohbet için.. güzel muhabbet oluyor...

met.in
02 Mayıs 2006, 20:43
selam herkese bende önümüzdeki hafta bu motordan almayı düşünüyordum fakat mecidiyeköydeki bayide class diye başka bir model daha vardı, bu modelin şasesi biraz daha uzunmuş 20 beygirmiş ve t direksitonu var fiyatıda biraz daha pahalı, sizce hangi modeli almalıyım?

unsaloc
02 Mayıs 2006, 21:30
Arkadaşlar güncel fiyat bilgisi olan var mı aramızda?

Alper_tim
02 Mayıs 2006, 21:44
regal e 4.300 ytl
regal class 4.900 ytl
en son böyleydi geçen hafta:wiinkk:

unsaloc
02 Mayıs 2006, 21:55
Bunlar ötv li fiyatlar değilmi ?? Geçen ay niyetine girmiştik olmadı kaçırdık :( Bakalım bu ay ne yapıcaaz :P

clint
03 Mayıs 2006, 00:52
O bahsi geçen eleman ben oluyorum. Bir yerden sonra nasıl olduğunu anlamadan kafa bulunuyor moduna girdik zaten. Ben hala çevirme yapılırken sağdan ilk araya kaçan arkadaşta kalmıştım. Hatta polise bile söyleyecektim neredeyse "kaçırdınız arkadaşı" diye.
Polisler bir şey sormadı ek olarak, evraklara baktılar, sitenin ismini aldılar, arabanın önünde toplu resim istediler o kadar. "Çevir dediler çeviriyoruz" havasındaydı
:mrgreen: Valla iyiymiş Demonic, bu arada ilk kez fotonu görüyorum kusura bakma, elemandan kastım kötü değildi... bu arada gezi iyiymiş anladığım kadarıyla, curcunasından belli... darısı başımıza ne diyelim.:)

talkie
03 Mayıs 2006, 11:36
Dün bulunduğum yerdeki tek yellowrock bayisine gittim ellerinde sadece bir adet gri renk class modeli olduğunu,siyah rengin önümüzdeki ay geleceğini söyledi.Fiyat 4.600 ytl.Artık eski modelin üretilmeyeceğini söyledi ve bu da kafamı karıştırdı.Böyle bir şey mümkün mü sizce???(muhtemelen elindekini satmak için o şekilde konuştuğunu düşünüyorum;yeni sayılabilecek bir modelin artık üretilememesi yedek parca sorunu yaratabilir bir de bu durum var).Class modelin gidonu t şeklinde ve bu benim pek hoşuma gitmedi kullanımı biraz zor olabilir diye düşünüyorum.Yanılıyor muyum???

GreatWhiteShark
03 Mayıs 2006, 12:22
Topuz

gws; polisin yüzünü bantlamamışsın. başına iş almayasın, devlet memurunu teşhir ettiğin için. şaka, zaten yüzü görünmüyor.. peki neyi kontrol ediyor. neler soruyorlar yani. eksik bulmak için mazeret uyduruyorlar mı eskisi gibi. merak ediyorum. sizde bir eksiklik çıktı mı?

Bantlamayı bırak, memur bey bize sordu fotoları nerede yayınlayacaksınız diye...
Biz de sitenin adresini verdik ve bir üye daha kazandırırız sitemize diye düşündük... Fotoda gördüğünüz polis memuru da motorcuymuş aslında...(Diğer polis memurundan öğrendiğim kadarı ile yani.):bounce:

Zaten yüzü görünmüyor diyorsun ama birde bu linke bak bakalım...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13038&page=13
Birsürü foto ekledim MOTO GP gezisi ile ilgili...
Bakalım yüzleri görünüyor mu?:mrgreen:

Sadece motosiklet ehliyet ve evrak çevirmesi ile arabalara alınınan fazla yolcu çevirmesiydi o günkü olan...

Curcuna murcuna dedik ama şaka bir yana polisimiz her çevirmede vatandaşa böyle davransa kendisini halka daha çok sevdirir bence... Kendilerini tebrik ediyorum buradan...:cat:

talkie

Dün bulunduğum yerdeki tek yellowrock bayisine gittim ellerinde sadece bir adet gri renk class modeli olduğunu,siyah rengin önümüzdeki ay geleceğini söyledi.Fiyat 4.600 ytl.Artık eski modelin üretilmeyeceğini söyledi ve bu da kafamı karıştırdı.Böyle bir şey mümkün mü sizce???(muhtemelen elindekini satmak için o şekilde konuştuğunu düşünüyorum;yeni sayılabilecek bir modelin artık üretilememesi yedek parca sorunu yaratabilir bir de bu durum var).Class modelin gidonu t şeklinde ve bu benim pek hoşuma gitmedi kullanımı biraz zor olabilir diye düşünüyorum.Yanılıyor muyum???

Artık eski modelin üretilmeyeceğini söyleyen Uşak'lı bayii yalan söylemiş dostum... Elindekini sana satmak için... Zaten üretilmese bile eski model ile Class modelinin tüm parçaları aşağı yukarı aynı... Bu satıcı, yalanının yatsıya kadar ortaya çıkacağını hesaplamış ve motoru da sana yatsıya kadar satmayı planlamış anlaşılan...:mrgreen:

Kullanımı şehir içinde biraz zor olabilir ama alışırsın... Bazıları benim modeli beğeniyor, bazıları da T modeli... Bu zevk meselesi...

Boyun uzunsa ve paran 500 YTL. kadar fazlaysa Class modelini al, yoksa siyah için bekle derim...

demonicdreams, Moto GP ana tribün biletleri için teşekürler dostum...

Start sesi hala kulaklarımda:queen:

Tayfuns
03 Mayıs 2006, 13:11
Öncelikle herkese selamlarımı iletmek istiyorum

Siteye bir kaç gün önce üye oldum ve bu ilk mesajım :)

Hemen gelir gelmez acil yardım talebinde bulunmak istiyorum, motor alma arefesinde biri olarak tecrübeleriniz bana yol gösterecektir, şuan kafam baya bir karışık durumda :silent: Uzun bir araştırmadan sonra Regal Raptor DDE9 modelini almaya karar verdim hem fuarda hem mecidiyeköyde iyice inceledim fakat aklıma takılan soru işaretleri her zaman için var, bu makineye uzun yolda ne kadar güvenebileceğimiz, bu sitede regal kullanıcısı oldukça fazla onun için tecrübe ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, malum motor olunca insanda durmadan gezme hevesi oluyor, bende yol yapmayı seven bir insan olduğum için (mesela canım sıkıldığında arabayla tekirdağa köfte yemeye gidip geri dönmek gibi) uzun yolda sorunsuz bir makine olması benim için önemli, regalin palaka ruhsat olayı 4500 ytl yi buluyor, hani diyorum ki bunun yerine üzerine biraz daha çıksam ikinci el bir japon alsam mı diye, öyleki siteleri araştırdım, 98 model 250 lik az km de viragolar hatta 535 lik ler bile var 95 model gibi 5000 ytl civarında, kararsız kaldığım nokta burası işte :silent: bana burda yardım ederseniz sevinirim hangisini yapmalıyım? Regal mi virago mu? Regalin kısa vadede ikinci elinde kaybettireceğini iyi biliyorum, 97 model 250 lik virago satışta karmı zarar mı ettirir bilemiyorum. Aslında gönlümde yatan aslan drag star ama hemen üzerine çıkmak istemiyorum önce biraz pişmek lazım :cat: ama 89 model taş gibi E30 BMWem ile takasa girecek bir drag starcı varsa hiç düşünmem bunuda yaparım atın ölümü arpadan olsun :bounce: şimdi değerli arkadaşlar konuya vakıf oldunuz hangisini seçeceğimi sizin yardımlarınız gösterecek, 4500 e alınacak regal mi 5500 e alıncak virago mu, özellikle regal kullanıcıları yardım ederse sevinirim, 1 artçı ile uzun yolda bu motor ne durumda olur, hepinize saygılar ve sevgiler :rendeer:

talkie
03 Mayıs 2006, 16:15
arkadaşlar elinde siyah daddyw class resmi olan varsa yayınlayabilir mi?Grisini gördüm karambole siyahını sipariş etmek istemiyorum...

unsaloc
03 Mayıs 2006, 16:30
Öncelikle herkese selamlarımı iletmek istiyorum

Siteye bir kaç gün önce üye oldum ve bu ilk mesajım :)

Hemen gelir gelmez acil yardım talebinde bulunmak istiyorum, motor alma arefesinde biri olarak tecrübeleriniz bana yol gösterecektir, şuan kafam baya bir karışık durumda :silent: Uzun bir araştırmadan sonra Regal Raptor DDE9 modelini almaya karar verdim hem fuarda hem mecidiyeköyde iyice inceledim fakat aklıma takılan soru işaretleri her zaman için var, bu makineye uzun yolda ne kadar güvenebileceğimiz, bu sitede regal kullanıcısı oldukça fazla onun için tecrübe ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, malum motor olunca insanda durmadan gezme hevesi oluyor, bende yol yapmayı seven bir insan olduğum için (mesela canım sıkıldığında arabayla tekirdağa köfte yemeye gidip geri dönmek gibi) uzun yolda sorunsuz bir makine olması benim için önemli, regalin palaka ruhsat olayı 4500 ytl yi buluyor, hani diyorum ki bunun yerine üzerine biraz daha çıksam ikinci el bir japon alsam mı diye, öyleki siteleri araştırdım, 98 model 250 lik az km de viragolar hatta 535 lik ler bile var 95 model gibi 5000 ytl civarında, kararsız kaldığım nokta burası işte :silent: bana burda yardım ederseniz sevinirim hangisini yapmalıyım? Regal mi virago mu? Regalin kısa vadede ikinci elinde kaybettireceğini iyi biliyorum, 97 model 250 lik virago satışta karmı zarar mı ettirir bilemiyorum. Aslında gönlümde yatan aslan drag star ama hemen üzerine çıkmak istemiyorum önce biraz pişmek lazım :cat: ama 89 model taş gibi E30 BMWem ile takasa girecek bir drag starcı varsa hiç düşünmem bunuda yaparım atın ölümü arpadan olsun :bounce: şimdi değerli arkadaşlar konuya vakıf oldunuz hangisini seçeceğimi sizin yardımlarınız gösterecek, 4500 e alınacak regal mi 5500 e alıncak virago mu, özellikle regal kullanıcıları yardım ederse sevinirim, 1 artçı ile uzun yolda bu motor ne durumda olur, hepinize saygılar ve sevgiler :rendeer:

Bende aynı düşünceler içindeyim aslında , benim de tarzım daha çok enduro-touring tir ama ucuz olduğu için çinlilere , en azından albenisi olsun diye chopper-cruiserlara , bunlarında en iyisiş regalraptora yöneldik ama şimdi bakıyorumda tayfunun dediği 4600 yerine 5500 vererek bende 95-98 arası bi enduro veya touring alabiliyorum ama bi yerde sıfır bir motor diğer yanda da 10 yaşında bir motor var , kararsız kjalıyorum ne dersiniz?

KALDERA
03 Mayıs 2006, 17:09
sonunda gelebildim nihayet istanbula....

camadan
03 Mayıs 2006, 17:13
akradaşlar bu topici komple okuyun kararınızı verebilirsiniz. henüz bende almadım ama RR alacağım bende enduro tarzını seviyorum helede bmw f650gs hastasıyım ama öncelik hem motosiklet öğrenmek hemde karizmatik bi görüntü sahibi olsun bide bi kaç sene bineyim diye bu modelde karar kıldım. bu sanırım sizlerinde aynı şekilde yapacaksınız gibi geliyor. bi de en önemli bi sebep arabanın teknik kısmından anlarım ama motosikletten anlamıyorum en azından bi süre uğraşmakta istemiyorum. sıfır sıfırdır, bu nedenle RR iyi bi başlangıç gibi gelityor bu konuda tecrübeli arkadaşlarımız var sitede onlarda bana katılacaklardır. Motoru hala almamamın en büyük nedeni henüz A2 ehliyetim yok başvurduk bakalım evrakları falan tamamlayıp ağustos gibi alacaz kısmetse o zaman alacağım RR'ımı. önce alırsam rahat durmam çünkü binmek isterim oda olmaz.

Sonuç RR iyidir. Hatta en iyi Çinlidir.

buraketli
03 Mayıs 2006, 17:21
Artık şu motora çinli demesek o bizden artık en iyi çinli derken bi taraftan en iyi ama çinli en nihayetinde diye bir düşünce geliyor akıllara nasılsa çin malı 2 gün sonra dağılır diye düşünülüyor Binen arkadaşlar bu motorun dağılmayacak bir motor olduğunu belirtiyorlar.

simurg
03 Mayıs 2006, 19:23
Mao'da Çin'liydi .. Neyse konumuz bu degil..
Kararsız arkadaslar, Dadyw su an icin ülkemizdeki en iyi Çin malı motordur ve ne derece temiz olurlarsa olsunlar 10-15 yasındaki bir japondan daha uzun ömurlu olacaktır..Ama bugunden sonra ithal edilecek motorlar da dadyw'den (maalesef) ustun olacaklardır.Sistem boyle isler zira. Cep telefonu ya da bilgisayar gibi.. Ama motorsuz kalmayın derim ben gene. Dadyw'imle 40. günümdeyim ve 3000 km'yi buldum.Devamlı uzun yolda kullandım ve motor acısından hiçbir sorun yasamadım, yasamam da.. Ama daha once de cok kez yazdığım gibi kaporta işçiliği oldukça kotu.. ve her an sorun yasayabilirim, yasadım da.. Bekleyip daha iyisini almaksa niyetiniz, "yaslanmıssınızdır zaten kafaca ve boşverin motoru, otomobil alın" derim size..Prim de yapar.. Kısaca (Madem kısaca soyliycektin ne uzatıyosun,falan demeyin acıklama yapmak gerekir bazen), motor almak niyetindeyseniz alın Dadyw'i gelin aramıza..

watercolours
03 Mayıs 2006, 19:56
şu yeni mallar ne zaman geliyor ya? sarıkayalar'a mail atıyorum, cevap bile vermiyorlar.

KALDERA
03 Mayıs 2006, 20:57
şu yeni mallar ne zaman geliyor ya? sarıkayalar'a mail atıyorum, cevap bile vermiyorlar.
siz hala motormu arıyorsunuz..!:silent: enteresan

RR gurubumuzla caddemizde bir tur atarız inşallah. İlk bira/cola benden:cat: olsun.
beni unutmayın sakın

watercolours
03 Mayıs 2006, 22:33
valla motosiklet fuarından önce buradaki bayiyle iletişime geçtim, elde motor kalmadı, nisan sonunda gelecek dediler. bekle bekle yok. sarıkayalar'a mail atıyorum, cevap bile gelmiyor. ben burada türkiye'ye yeni motorların girmesini bekliyorum, millet haldır haldır regal alıyor, çıldıracam be. :pr:

GUTKENNER
04 Mayıs 2006, 00:21
Merhaba herkese,

Bursa'dan yazıyorum, forumu ve Raptor'u büyük bir keyifle en başından beri takip ediyorum, sayenizde bir Raptor sahibi olmak için can atar hale de geldim ancak maalesef Raptor'u forumdan takip etmekten başka bir çarem yok çünkü Bursa'da Sarıkayalar'ın Raptor satan / sergileyen bir yetkili bayii dahi yok. Daha önce bir bayi varmış ancak anlaşma iptal olmuş. Sarıkayalar yetkililerinin kısmen forumu takip ettiklerini biliyorum, umuyorum kısa vadedeki gelişim planlarının içerisine Bursa'da güvenilir bir satış ve servis ağı kurmak vardır. Bursa motosiklet konusunda müthiş bir potansiyele sahip, şehrin ismini taşıyan bir Chopper/Cruiser klübü olan ve şu an bu klübe kayıtlı benim bildiğim 70 kişiden fazla aktif üyesi olan bir şehir. Birçoğu da benim gibi bu klübe üye olmak için güvenebileceği ve erişebileceği bir motor bekliyor. Sayın Sarıkayalar'ın dikkatine ...!!!

Tüm Regal'cilere sevgiler, Bursa'dan selamlar ...:rendeer:

hakinen
04 Mayıs 2006, 00:54
motorunu siğorta yapan varmı yani kasko kaç para tutuyor ben yıllık 800 diye duydum virago 95 ler için filanmış.yaptıran varsa hangi sigortadan yaptırdını yazarsa tabi kac money oldunuda:P

gyazici
04 Mayıs 2006, 09:06
kaldera hoş geldin,abi çok güzel gezileri kaçırdın vallahi,hafta sonu havanın durumuna göre birşeyler yapalım,dogma dan bir öneri geldi,öneriye katılan veya başka önerisi olan arkadaşımız varsa yazsın da hafta sonu hep beraber olalım

turlabo
04 Mayıs 2006, 11:42
Hatırlarsanız 2-3 hafta önce Motorda bir kelkinme probleminden bahsetmiştim.Problem tamamı ile debryaj ile ilgili .sorunu devam eden varsa debryaj ayarlarına baktırsın veya kendi ayarlasın.

demonicdreams
04 Mayıs 2006, 12:11
motorunu siğorta yapan varmı yani kasko kaç para tutuyor ben yıllık 800 diye duydum virago 95 ler için filanmış.yaptıran varsa hangi sigortadan yaptırdını yazarsa tabi kac money oldunuda:P
İsviçre sigorta'dan biriyle görüşmüştüm, bizim RR'leri 450'ye sigortalıyorlar. Çalınma durumunda kilit altı şartı aranmıyor. Yani motoru sokaktan biri alıp götürse bile paranı alabiliyorsun. Ayrıca asistans hizmeti de veriyorlar. Fiyat sanırım 450'ydi aa emin değilim. Bildiğim kadarıyla 250'lik makinelerde kilit altı şartı bir tek isviçre sigorta aramıyor.

Arkadaşım Bağdat caddesi benim mekânım. Önümüzdeki hafta içinde Sen ve RR gurubumuzla caddemizde bir tur atarız inşallah. İlk bira/cola benden olsun.
Aman Allah'ım, bu ses... bu ses!..
Abi MotoGP sonrası yanlış anlama sonucu basıp gittiğim için tekrar özür diliyorum. Bu davetten anladığım kadarıyla affedilmişim... O zaman şöyle diyelim: Geliyorum (olağan dışı bir sürpriz çıkmazsa), ama avrupadan biri daha gelsin, yol yurt bilmez bu adama (ben deniz) öncülük etsin. (Kaldera'yı da unutmuyoruz, şimdiden grubu 3'lüyoruz)

KALDERA
04 Mayıs 2006, 12:32
raptor çetesi arkadaşlar.......
bu hafta sonu pazar günü yapalım bir operasyon bostancı da sahilde bir yerlerde mesala beers olabilir.
batista sende gel bu sefer....senın egzostları yakındanbir görelim..dinleyelim

kaldera hoş geldin,abi çok güzel gezileri kaçırdın vallahi,hafta sonu havanın durumuna göre birşeyler yapalım,dogma dan bir öneri geldi,öneriye katılan veya başka önerisi olan arkadaşımız varsa yazsın da hafta sonu hep beraber olalım
walla haklısın güzel kardeşim ama elden ne gelir..:pr: sizin fotolarla idare ettik keyif aldık,birlikteymiş gibi olduk..

visor
04 Mayıs 2006, 13:50
selam dostlar bende bu motordan alıyorum onunzdekı maas sonrası ek ıse basladım bunu alabılmek ıcın

demonicdreams
04 Mayıs 2006, 16:13
selam dostlar bende bu motordan alıyorum onunzdekı maas sonrası ek ıse basladım bunu alabılmek ıcınO ek işten kaynaklanabilecek stresi atabileceğin bir makine aldığını biliyorsun değil mi?
Aramıza hoşgeldin!

(Pazar günü dogma bizi çağırıyor! Buna kim hayır diyebilir)

camadan
04 Mayıs 2006, 16:17
valla sanırım ben hayır diyecem çünkü motorum yok yok :pr: :salut:

KALDERA
04 Mayıs 2006, 16:26
kaldera, BARRIQ, demonicdreams, mcrae7, Mr.Wish, orhanay, petitfalcon, ulastufan, yasinsubay, Yunus_Efe
bütün çete onlıne ...
pazar günü okmu..?
ona göre işlerim var başka program yapmiiim

demonicdreams
04 Mayıs 2006, 16:32
kaldera, BARRIQ, demonicdreams, mcrae7, Mr.Wish, orhanay, petitfalcon, ulastufan, yasinsubay, Yunus_Efe
bütün çete onlıne ...
pazar günü okmu..?
ona göre işlerim var başka program yapmiiim
Ben varı diyorum abi ısrarla, gyazıcı da gelecek gibi duruyo, dogma fikir sahibi olarak zaten gelecek.

valla sanırım ben hayır diyecem çünkü motorum yok yokSana zaten bir tur borcum/sözüm var. RR'li olarak değil de RR'ci olarak gel, dogma abimin bir kolasını iç. Bekleriz.

camadan
04 Mayıs 2006, 16:37
Sana zaten bir tur borcum/sözüm var. sözün söz olarak kalsın ben aldığımda beraber gezeriz inşallah.

Pazar günü sanırım Malkara da olacağım hıdırellez'e katılacaz.

MACGYVER
04 Mayıs 2006, 16:53
Arkadaşlar bende gelicem sizlere katılıcam haberiniz ola!!:cherry:
Buarada netleşsin iyice pazar kaçta nerede buluşucaz ve gezi planı ne olacak?

Mr.Wish
04 Mayıs 2006, 17:01
Hatırlarsanız 2-3 hafta önce Motorda bir kelkinme probleminden bahsetmiştim.Problem tamamı ile debryaj ile ilgili .sorunu devam eden varsa debryaj ayarlarına baktırsın veya kendi ayarlasın.

Bu debriyaj ayarı basit bişimi? 1 e geçince silkeliyordu. Dün biraz dolaşayım dedim RR ile, biraz gezdikten sonra kavrama noktası değişti sanki ve sonrasındada motor hep stop etmeye başladı. Ne jikle işe yaradı nede gazı açık tutmak, acaba yakıtmı bitiyor dedim (ki daha deposuna konan ilk yakıtla duruyormuş) oda diil. Anlayamadım.. Debriyajın ayarı bizim yapabileceğimiz gibi bişimi bilen varsa tarif edebilir mi?

Pazar diil her buluşmaya gelmek isterdim (Pazara değil mezara kadar motorcuyuz evelallahta...) ama şu an motorumada güvenemiyorum. 5 gün kadar kullanıldıktan sonra 3 aya yakın yattığını hesaba katarsam bi ustanın görmesi lazım gibi geliyor. 500 bakımını beklemeden (170 km de şu an) yağ vs değişse diye düşünüyorum. Hele dünkü stop etme durumundan sonra.. Daha ne tip benzin alacağımı bile bilmiyorum:)