Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
caraskal
14 Ağustos 2011, 18:14
Arkadaşlar bugün hiç olmadık birşey geldi başıma. Eşimle birlikte bir ziyarete gidiyorduk. Şişlideki benzin istasyonuna sapıp benzin aldım. Herzamanki kadar aldım. Normal bir şekilde depoyu doldurmasını istedim. Tam hareket edeceğim bir baktım depo kapağından benzin akıyor. Akmıyor sanki fışkırıyor. Biraz boşalttım depoyu. Ama kalkışlarda benzin hareket edince yine akıyor. Depo kapağında bir sorun tespit edemedim. Herzamankinden fazla zaten doldurmadım ki dolmaz. Acaba kapağındaki lastiğin özelliğini mi yitirdi? Bu sorunu yaşayanınız var mıdir?
caraskal
18 Ağustos 2011, 17:26
Benden başka yaşamadı mı hiç bu sorunu arkadaşlar?
telkarinn
19 Ağustos 2011, 17:47
Büyük ihtimal kapakta sorun vardır. Detaylı inceleme imkanın yok mu.
Rona
20 Ağustos 2011, 01:49
Benden başka yaşamadı mı hiç bu sorunu arkadaşlar?
Merhaba Caraskal
Çin'lilerin hemen hepsinde bu sorun var.İşe motorla gitmiştim bir gün, güneşte kalıp depo ısınınca benzin uçmuş akşam iş çıkışı motora bindim marşa bastım çalışmadı sabah gelirken depoda benzin olduğundan emin olduğum için ilk anda aklıma gelmedi benzinin olmadığı filtreyi kontrol etiğimde durumu anladım daha önceki motorumda da başıma gelmişti DEPO CONTASIIII..........
Ben sorunu beyaz contaya benzeyen çift taraflı bantla çözdüm.
Benzin kapağının siyah contasını güzelce kurulayıp conta üzerine çift taraflı bandı ikinci bir conta gibi sızdırma yapmayacak şekilde yapıştırmanız yeterli.Depo kapağı ilk zaman biraz zor kapanıyor ama zamanla alışıyor depomdaki benzinin uçmasından iyidir.
kolay gelsin iyi sürüşler.
caraskal
23 Ağustos 2011, 17:05
Orjinal contayı işe yaramıyor diye attık. Şimdi geçici bir conta taktık ama işe yaramıyor. Belki bir ayakkabıcıdan falan bir kauçuk kestirerek deneyeceğim. Ama henüz ilgilenemedim. Ustam depodan olduğunu söylüyor. Garanti kapsamında yeni kapağıyla birlikte yeni bir depo isteyeceğiz. Ama pek de emin değilim bunun için yaparlar mı değiştirme. Ustama şimdilik güveniyorum ama bakalım bu basit conta sorununu aşabilecek mi (yiz)? Bayramda üç günlüğüne Zonguldağa gitmeyi düşünüyoruz, ama yarım depo doldurmakla uğraşamam. Her seferinde yarım depo doldurmak iki kat fazla zaman kaybetmek demek.
telkarinn
25 Ağustos 2011, 15:08
Raptorculardan kimse yok mu forumda..Topic çok geriye düşmüş yaaa.... :(
kalipso
28 Ağustos 2011, 17:32
Arkadaşlar Bi Kaç Sorun Olacak Regal Raptorda Uzun Yol Kullanımı Nasıl Yakıt Nedir Birde Titreşim Varmıdır ???
Alper_tim
28 Ağustos 2011, 20:50
Raptorculardan kimse yok mu forumda..Topic çok geriye düşmüş yaaa.... :(
ben varım buralardayım :bounce:
Teknika
28 Ağustos 2011, 21:03
Yakıt tüketimi normal ama titreşim hiç de az değil regaller de. Benim satmamın en büyük sebeplerindendir. Yoruyor!
Arkadaşlar Bi Kaç Sorun Olacak Regal Raptorda Uzun Yol Kullanımı Nasıl Yakıt Nedir Birde Titreşim Varmıdır ???
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
Var. Ben varım. :) Rüzgarlık ne oldu?
eralp_goksu
30 Ağustos 2011, 15:49
Arkadaşlar Regal Raptor dd250e-9 ile honda cbr 250r arasında kaldım. Sizce hangisi? Neden? Yardım edersenız cok sevınırım..
HaydarBıçak
31 Ağustos 2011, 20:55
bixenon almayı düşünüyorum ama dd 250E-9 için h6 alsam olur mu h4 mü olacak?
HaydarBıçak
01 Eylül 2011, 01:16
sesi mi duyan var mı eyyyyy rr kullanıcıları
Alper_tim
01 Eylül 2011, 14:54
sesi mi duyan var mı eyyyyy rr kullanıcıları
duyan varda xenon kullanmadığım için cevap veremedim :wiinkk:
HaydarBıçak
01 Eylül 2011, 15:07
duyan varda xenon kullanmadığım için cevap veremedim :wiinkk:
önceki sayfalarda ali ustada h4 far ampulü taktım demiştin yanlış hatırlamıyorsam
bende h4 ya da h6ya çevirmek istiyorum ama zahmetli bir iş mi?
Alper_tim
02 Eylül 2011, 03:16
önceki sayfalarda ali ustada h4 far ampulü taktım demiştin yanlış hatırlamıyorsam
bende h4 ya da h6ya çevirmek istiyorum ama zahmetli bir iş mi?
hee ben xenon far takıcan zannetmiştim
biraz zahmetli şöyleki sanırım bizim far tasının içine eski reno araçların farba marka far içini alıyosun (ali usta daha iyi biliyor) sora bizim far tasının içine ali usta onu silikonlayıp sabitliyor sora arkadaki elektrik kablolarını h4 ampul girişine göre kesip biçiyo sora bi h4 ampul ediniyosun ve farı tekrar monte ediyosun oluyo :wiinkk:
bu kadarını biliyorum ben
HaydarBıçak
02 Eylül 2011, 03:46
hee ben xenon far takıcan zannetmiştim
biraz zahmetli şöyleki sanırım bizim far tasının içine eski reno araçların farba marka far içini alıyosun (ali usta daha iyi biliyor) sora bizim far tasının içine ali usta onu silikonlayıp sabitliyor sora arkadaki elektrik kablolarını h4 ampul girişine göre kesip biçiyo sora bi h4 ampul ediniyosun ve farı tekrar monte ediyosun oluyo :wiinkk:
bu kadarını biliyorum ben
nette araştırma yaparken birini buldum aynen senin söylediğin gibi farba marka tas alıp h4 ampüle uygun hale getirmiş.
bu aşamadan sonra h4 xenon alarak yerine oturtmuş bende bu konuda bilgi topluyorum nasıl yaparım diye.
acaba far tasını değiştirmeden yapabilir miyim diyordum ama sanırım değiştirmeden olmayacak. Bu arada
ali ustayla konuştum senin motora yaptığı uygulamanın aynısını yapacağını ve araba farı gibi aydınlanma sağlayacağını söyledi
eğer xenon işinin içinden çıkamassam ona götürüp yaptırıcam
~~NEO~~
02 Eylül 2011, 22:05
Arkadaşlar, düşük km'de, temiz kullanılmış, öncelikli tercihim T gidon bir Regal Raptor almayı düşünüyorum... Ankara ve yakın illerde olursa çok daha iyi olur... Satmak isteyen olursa görüşmek isterim, bilginize...
Sonunda :D meraba aslında benim bir problemim vardı motorum tekleyip stop etmişti ve benzini bitti diye gittim benzin aldım ama yine çalışmadı sonra tekrar çalışmaya başladı ve 2 dk sonra tekrar stop etti.Aynı gün motoru arkadaşın motoryla şaşmazda bir tamirciye çektik ve adam daha mootora bakmadan manifolt dedi 80 tl dedi birde.Bazı arkadaşlarla konuştum çoğusu karbüratöt pislenmiştir hava filtresine falan baktır dedi.Bende kendim çözemicemi anladım artık ve bir tamirciye götürcem ama tanıdığım bir yok ve kazıklanmak istemiyorum ve motoruma başka tamircilerde zarar gelmesini istemiyorum bu konulard yardımcı olabilirsen sevinirm.Bu arada yazını da yeni gördüm. Şimdiden teşekkürler...
Çağrı, kusura bakma mesajını yeni okuyorum, cevabımda geç geldi bu nedenle... Motorunu yaptırmışsındır sanırım bu geçen zamanda ama tekrar bi ustaya ihtiyacın olursa sana yardımcı olmaya çalışırım... Ben Regal'imi sattım ama tekrar almayı düşünüyorum...
Bu arada Ankara grubunda da sık sık buluşma yapıyoruz, başlığı takip edersen buluşma zamanını ve yerini de orada yazıyoruz... Gel, tanışalım, kaynaşalım, hem de sana yardımcı olmaya çalışırız her türlü... Hoşcakal...
Jetaimee
02 Eylül 2011, 23:59
Arkadaşlar Merhaba Öncelikle Hemen hemen hepiniz paylaşımlarınızdan dolayı tanıyorum sayılır. Yeni bir başlangıç motoru almayı düşünüyordum. Rastgele aramalar yaparken bu forumda buldum kendimi. yazılarınızın yaklaşık 20 25 sayfasını neredeyse nefes almadan okudum. Ve bende kararımı verdim 2011 model bir Regal Raptor DD 250E-9B almayı düşünüyorum. Ehliyet için kursa başvurdum yakındada sınav varmış yani ehliyet hazır gibi. Ama motoru nerden alabilirim. bu konuda hiç bir bilgim yok degerli vaktinizi bana yardımcı olmak için kullanırsanız çok sevinirim. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. bence bu motor seçiminden dolayı nedense bizlerinde özel oldugumuza inanıyorum.
ufuuk.guler@hotmail.com
~~NEO~~
03 Eylül 2011, 00:42
Arkadaşlar Merhaba Öncelikle Hemen hemen hepiniz paylaşımlarınızdan dolayı tanıyorum sayılır. Yeni bir başlangıç motoru almayı düşünüyordum. Rastgele aramalar yaparken bu forumda buldum kendimi. yazılarınızın yaklaşık 20 25 sayfasını neredeyse nefes almadan okudum. Ve bende kararımı verdim 2011 model bir Regal Raptor DD 250E-9B almayı düşünüyorum. Ehliyet için kursa başvurdum yakındada sınav varmış yani ehliyet hazır gibi. Ama motoru nerden alabilirim. bu konuda hiç bir bilgim yok degerli vaktinizi bana yardımcı olmak için kullanırsanız çok sevinirim. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. bence bu motor seçiminden dolayı nedense bizlerinde özel oldugumuza inanıyorum.
ufuuk.guler@hotmail.com
Değerli dostum, aramıza hoşgeldin... Aynı ilde yaşadığımızı fark ettim ve yukarıdaki yazımı okuduysan sana da o arkadaşa yaptığım teklifi yapayım... Ankara il grubunun sayfasında buluşmalar oldukça yazıyoruz ve buluşuyoruz... Hoş sohbet ile keyifli vakit geçirebiliyoruz, bu arada da her konu da yardımlaşıyoruz... Yeni arkadaşları da aramızda görmekten keyif duyarız, haberin olsun... Ben Batıkent'teyim, yakınsan beraber de gidebiliriz buluşmalara...
Regal raptor'u tercih ettiğin için pişman olacağını sanmam... Kendi rakipleri arasında hemen hepsini incelediğimde Regal'den iyisini göremedim... Bende senin almayı düşündüğün modelin eski kasası vardı... Bu model bence diğer modelden daha gösterişli fakat kullanım açısından biraz daha zor... En başta bunu bilmelisin...
Bayii olayına gelince Ankara'da Regal Raptor bayii var ama nedenini bilmediğim bi şekilde fiyatları pahalı... İstanbul'dan getirtsen bile daha ucuza geliyor o derece pahalı yani... Şöyle anlatayım ; Ben bu seneki fuar da İstanbul'daydım... Regal raptor'un İstanbul'daki bayiisinin stantına gittim... Aklımda spyder modeli vardı... Yetkili arkadaş, motoru 5.100 TL'ye bıraktı... Motoru sandıktan çıkartırım, toplar, ayarlar, yakıtını koyar testlerini yaparım, herşey tamamlanınca da Kargoya veriririm, 100 TL de kargoya verirsen Türkiye'nin istediğin yerinde evinin kapısına indiririm motoru, sende yakıtını koyar binersin dedi... Ankara'ya dönünce aklıma buradaki bayii geldi... Oraya da gittim ama fiyatı görünce direk kaçtım... Aynı motora 5.700 TL istedi... Plaka, ruhsat hariç... Gerçi benim hesabım uymadı alamadım ama arada ki fiyat farkını sen hesapla...
O nedenle ya Ankara'da ki bayii ile sıkı bi pazarlık yapıp o fiyata çekeceksin yada İnternette, özellikle de sahibinden.com da sıfır km satan yerlere gidip anlaşıp kargo ile alıp getirteceksin...
İşte sana iki tane link... Biri İstanbul, Biri Ankara bayii... Herşey ortada...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-regal-raptprlar-yasarmotorda-45456088/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-dd-250e-9b-redlinemotor-2011-regalraptor-31756521/detay/
Hiç bi dükkan veya bayii benim babamın oğlu değil veya düşmanım da değil, hangisi daha iyi hizmet verir, hangisi daha iyi fiyat verirse onu seçerim... Bahsettiğimiz para 5.000 TL, az değil... Üzerine plaka, ruhsat, sigorta masrafları da bindimi iyice zorlar, ne gerek var... Arada ki fiyat farkına plaka çıkar, ruhsat çıkar yada ne bileyim git Kask al, mont al... Sonuçta aynı motor niye fazla para kaptıracaksın ki...
Neyse kafanızı şişirmeyim, Ankara'da hep böyle oluyor o nedenle bu konuda canım sıkkkın... Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım, takıldığın bi nokta olursa tekrar yardımcı olmaya çalışırım... Herşey dilediğince olsun, Hoşcakal...
Jetaimee
03 Eylül 2011, 01:07
Arkadaşım öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Bende bu önümüzdeki pazar günü bir arkadaşımla Ankara piyasasını araştıracaktık. Mondial-Ramzey falan bakacaktık. ama Regal Raptoru görünce kesin kararımı verdim. Sadece çanlı olarak görüp almayı düşünüyorum. İşim gereği sık sık İstanbul a gidiyorum. Kargo masrafı olmadan oradan alıp gelebilirim aslında. Hemde bu keyifli motorun tadını uzun yolda çıkara çıkara. Ben bu motoru görünce çok heyecanlandım. her şey biran önce olsun bitsin istiyorum. Tabi buda tam detaylı bir araştırma yapamamaya sebep oluyor. ama burada sizler sayesinde hiç soru işareti kalmadı aklımda. Ehliyeti alır almaz soluğu İstanbul da alacağım. Eğer mail adresimden beni eklersen bu etkinlik olaylarını falanda detaylı konuşa biliriz verdiğin bilgiler için tekrar çok teşekkür ederim. Benim ismim Ufuk Bu arada.
~~NEO~~
03 Eylül 2011, 01:25
Arkadaşım öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Bende bu önümüzdeki pazar günü bir arkadaşımla Ankara piyasasını araştıracaktık. Mondial-Ramzey falan bakacaktık. ama Regal Raptoru görünce kesin kararımı verdim. Sadece çanlı olarak görüp almayı düşünüyorum. İşim gereği sık sık İstanbul a gidiyorum. Kargo masrafı olmadan oradan alıp gelebilirim aslında. Hemde bu keyifli motorun tadını uzun yolda çıkara çıkara. Ben bu motoru görünce çok heyecanlandım. her şey biran önce olsun bitsin istiyorum. Tabi buda tam detaylı bir araştırma yapamamaya sebep oluyor. ama burada sizler sayesinde hiç soru işareti kalmadı aklımda. Ehliyeti alır almaz soluğu İstanbul da alacağım. Eğer mail adresimden beni eklersen bu etkinlik olaylarını falanda detaylı konuşa biliriz verdiğin bilgiler için tekrar çok teşekkür ederim. Benim ismim Ufuk Bu arada.
Memnun oldum Ufuk, bende Mehmet...
Motorsiklet konusunda tecrüben ne durumda bilemiyorum ama eğer tecrübesizsen uzun yol sıkıntılı olabilir... Zaten alacağın motor sıfır km olacağından sana bu motorla uzun yol yapmanı tavsiye etmem... Normal şartlarda Regal Raptor her türlü yola gelir, uzun yolda da sıkıntı yaratmaz ama sıfır km motorda Rodaj olayı vardır... Bilgin var mı rodaj konusunda bilmiyorum... Genellikle sıfır km motorlar ilk 1000 km civarında belli devir ve hızı geçmeden, motor zorlanmadan, ani sıkıştırma yapılmadan kullanılmalıdır... Yani, 60-70-80 km hızların üzerine pek çıkmaman gerekir ki İstanbul-Ankara arası bi yolda çok uzak olmamasına rağmen rodajdaki motorla çile haline dönüşebilir...
Eğer uygun bi araç ayarlayabilirsen araçla getirebilirsin, yada bayiilerin anlaşmalı olduğu kargocular olabiliyor, onlarla anlaşıp, sandık halinde getirtebilirsin... Dersen ki bana koymaz, 60-70 km hızla gitmek, 7-8 saatte kafama göre giderim dersen uzun yolda keyifli olabilir...
Bu konuda pek acele etme, iyi araştır ama Ramzey hele ki Mondial'e hiç bulaşma... Ben Regali sattım yazı geçireyim diye Mondial MCT 250 aldım, sanayiiden çıkamıyorum... 2006 modeli 9000 km almıştım, 3200 TL'ye, bi sene sonra 15000 km aynı fiyata geri sattım... Bu motorun piyasası da kuvvetli... Tek sorun, o da Ankara için konuşuyorum, bazı yedek parçaları bulman zaman alabiliyor... Ama sık sık İstanbul'a gidiyorsan orada Emre Motor var Türkiye distribütörü, onda her parça uygun fiyata var... Kargo ile bile 1-2 günde elinde olur parçalar... Zaten kolay kolay bulunmayacak parçalar arıza vermiyor... Gerisi de senin şansına...
Jetaimee
03 Eylül 2011, 01:35
Memnun oldum Ufuk, bende Mehmet...
Motorsiklet konusunda tecrüben ne durumda bilemiyorum ama eğer tecrübesizsen uzun yol sıkıntılı olabilir... Zaten alacağın motor sıfır km olacağından sana bu motorla uzun yol yapmanı tavsiye etmem... Normal şartlarda Regal Raptor her türlü yola gelir, uzun yolda da sıkıntı yaratmaz ama sıfır km motorda Rodaj olayı vardır... Bilgin var mı rodaj konusunda bilmiyorum... Genellikle sıfır km motorlar ilk 1000 km civarında belli devir ve hızı geçmeden, motor zorlanmadan, ani sıkıştırma yapılmadan kullanılmalıdır... Yani, 60-70-80 km hızların üzerine pek çıkmaman gerekir ki İstanbul-Ankara arası bi yolda çok uzak olmamasına rağmen rodajdaki motorla çile haline dönüşebilir...
Eğer uygun bi araç ayarlayabilirsen araçla getirebilirsin, yada bayiilerin anlaşmalı olduğu kargocular olabiliyor, onlarla anlaşıp, sandık halinde getirtebilirsin... Dersen ki bana koymaz, 60-70 km hızla gitmek, 7-8 saatte kafama göre giderim dersen uzun yolda keyifli olabilir...
Bu konuda pek acele etme, iyi araştır ama Ramzey hele ki Mondial'e hiç bulaşma... Ben Regali sattım yazı geçireyim diye Mondial MCT 250 aldım, sanayiiden çıkamıyorum... 2006 modeli 9000 km almıştım, 3200 TL'ye, bi sene sonra 15000 km aynı fiyata geri sattım... Bu motorun piyasası da kuvvetli... Tek sorun, o da Ankara için konuşuyorum, bazı yedek parçaları bulman zaman alabiliyor... Ama sık sık İstanbul'a gidiyorsan orada Emre Motor var Türkiye distribütörü, onda her parça uygun fiyata var... Kargo ile bile 1-2 günde elinde olur parçalar... Zaten kolay kolay bulunmayacak parçalar arıza vermiyor... Gerisi de senin şansına...
Dediğim gibi Mehmet Kardeşim Ben tadını çıkarmak istiyorum. Değil 70-80 Derlerse 50 ile git öyle giderim. Rodaj konusunda biraz bilgim var. Daha önce bir motor daha almıştım ama kullanamadım geri satmıştım. Motor konusundaki tecrübeme gelince 0 desem yeridir. Yani bunda bile korkularım var ama bu şeye sahip olmak ne kadar kurs sürüş egitimi varsa katılmaya hazırım.
Alper_tim
04 Eylül 2011, 02:58
nette araştırma yaparken birini buldum aynen senin söylediğin gibi farba marka tas alıp h4 ampüle uygun hale getirmiş.
bu aşamadan sonra h4 xenon alarak yerine oturtmuş bende bu konuda bilgi topluyorum nasıl yaparım diye.
acaba far tasını değiştirmeden yapabilir miyim diyordum ama sanırım değiştirmeden olmayacak. Bu arada
ali ustayla konuştum senin motora yaptığı uygulamanın aynısını yapacağını ve araba farı gibi aydınlanma sağlayacağını söyledi
eğer xenon işinin içinden çıkamassam ona götürüp yaptırıcam
far tasını değiştirmen şart çünkü orjinalindeki farın ön cam mika
h4 felan takarsan mikayı eritir farba tasın camı bildiğin cam h4 takıncada sıkıntı olmaz:wiinkk:
bende bi ara xenon takmayı düşünüyordum ama xenon beynini takıcak yer bulamadım
bi arkadaşımız farın altına yani çatalın altına takılır diye fikir verdi ama yağmur çamur su izalasyonunu yapamayacağımızdan dolayı kafama yatmadıydı vazgeçmiştim :pale:
Slayerrr
04 Eylül 2011, 03:20
far tasını değiştirmen şart çünkü orjinalindeki farın ön cam mika
h4 felan takarsan mikayı eritir farba tasın camı bildiğin cam h4 takıncada sıkıntı olmaz:wiinkk:
bende bi ara xenon takmayı düşünüyordum ama xenon beynini takıcak yer bulamadım
bi arkadaşımız farın altına yani çatalın altına takılır diye fikir verdi ama yağmur çamur su izalasyonunu yapamayacağımızdan dolayı kafama yatmadıydı vazgeçmiştim :pale:
Ben eski çinli cruiser'ıma farı değiştirmeden mercekli xenon yapmıştım. Yinde aynı şekilde farın mika olmasına ve merceğin ışığı ve sıcaklığı toplayıp bir noktaya yansıtmasına rağmen hiç bir sorun olmadı, hatta sattığım arkadaş halen bu şekilde kullanıyor. Ben de ilk önce eritir diye düşünmüştüm ama sonra eğer erirse değiştiririm diye düşündüm ve erimedi. Yalnız erirse sorumluluk kabul etmem. :P
Xenon ballastını da öne sosis çanta takıp içine koymuştum. :mrgreen: Gayette güzel olmuştu. Hatta kablo görünmesin diye çantayı arkadan delip öyle geçirdim. Çanta zaten doğrudan su almadığı için sorun olmuyor. Tabi çok yağmurda içine su giriyor ama zaten balastı suyun içine sokmadığın sürece suya dayanıklıdır. soketleri falan da lastikli oluyor zaten xenonun. Hatta sert bir çukura girdiğinde amortisörler kapanıp çantanın içindeki ballast çamurluğa vurup ses yapmasın diye çantanın içine kalın sünger koyabilirsin.
Ama kesinlikle xenonu mercek uygulamasıyla beraber yapmanızı tavsiye ederim. Hem aydınlatma kalitesi artıyor hem de diğer sürücüler rahatsız olmuyor.
HaydarBıçak
04 Eylül 2011, 04:47
aliexpress te 45 liraya motosiklet için tek balast tek ampüllü bixenon h6 takım var ondan almak niyetindeyim. Onunla beraber 20 - 30 liraya tas alsam 75 liraya
bütün işlemleri halletmiş olurum sanırım. balast içinde micro balast çok küçük falan filan yazılmış onunda etrafını folyo gibi birşeyle sarıp depo - gidon
arası bir yerde saklamayı düşünüyorum ama bakalım artık nasıl olacak
Alper_tim
14 Eylül 2011, 12:55
çok severek bindiğim ilk gözağrısı motorumu satıyorum arkadaşlar haberiniz olsun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-ilk-sahibinden-temiz-kullanilmis-regal-raptor-58895587/detay/
Destann
15 Eylül 2011, 02:06
selam dostlar,uzun zamandır okuodum yazısmalarınızı tabi tam takip edemesemde..ama en son üye olayım dedim :):) hoşbulduk yani ;)
direk siz güzel insanlara zengin kalkısı bir soru sorayım....Regal Raptor dd250e 9b almak istiyorum ama 2.el alacam sanırım 0 ına para birktrmek içn 3 ay daha sabredemiyeceğim.. varmı bilginz 2.el sağlam bir regal dd250e 9b
slamdunk_tr
15 Eylül 2011, 16:47
Değerli dostum, aramıza hoşgeldin... Aynı ilde yaşadığımızı fark ettim ve yukarıdaki yazımı okuduysan sana da o arkadaşa yaptığım teklifi yapayım... Ankara il grubunun sayfasında buluşmalar oldukça yazıyoruz ve buluşuyoruz... Hoş sohbet ile keyifli vakit geçirebiliyoruz, bu arada da her konu da yardımlaşıyoruz... Yeni arkadaşları da aramızda görmekten keyif duyarız, haberin olsun... Ben Batıkent'teyim, yakınsan beraber de gidebiliriz buluşmalara...
Regal raptor'u tercih ettiğin için pişman olacağını sanmam... Kendi rakipleri arasında hemen hepsini incelediğimde Regal'den iyisini göremedim... Bende senin almayı düşündüğün modelin eski kasası vardı... Bu model bence diğer modelden daha gösterişli fakat kullanım açısından biraz daha zor... En başta bunu bilmelisin...
Bayii olayına gelince Ankara'da Regal Raptor bayii var ama nedenini bilmediğim bi şekilde fiyatları pahalı... İstanbul'dan getirtsen bile daha ucuza geliyor o derece pahalı yani... Şöyle anlatayım ; Ben bu seneki fuar da İstanbul'daydım... Regal raptor'un İstanbul'daki bayiisinin stantına gittim... Aklımda spyder modeli vardı... Yetkili arkadaş, motoru 5.100 TL'ye bıraktı... Motoru sandıktan çıkartırım, toplar, ayarlar, yakıtını koyar testlerini yaparım, herşey tamamlanınca da Kargoya veriririm, 100 TL de kargoya verirsen Türkiye'nin istediğin yerinde evinin kapısına indiririm motoru, sende yakıtını koyar binersin dedi... Ankara'ya dönünce aklıma buradaki bayii geldi... Oraya da gittim ama fiyatı görünce direk kaçtım... Aynı motora 5.700 TL istedi... Plaka, ruhsat hariç... Gerçi benim hesabım uymadı alamadım ama arada ki fiyat farkını sen hesapla...
O nedenle ya Ankara'da ki bayii ile sıkı bi pazarlık yapıp o fiyata çekeceksin yada İnternette, özellikle de sahibinden.com da sıfır km satan yerlere gidip anlaşıp kargo ile alıp getirteceksin...
İşte sana iki tane link... Biri İstanbul, Biri Ankara bayii... Herşey ortada...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-regal-raptprlar-yasarmotorda-45456088/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-dd-250e-9b-redlinemotor-2011-regalraptor-31756521/detay/
Hiç bi dükkan veya bayii benim babamın oğlu değil veya düşmanım da değil, hangisi daha iyi hizmet verir, hangisi daha iyi fiyat verirse onu seçerim... Bahsettiğimiz para 5.000 TL, az değil... Üzerine plaka, ruhsat, sigorta masrafları da bindimi iyice zorlar, ne gerek var... Arada ki fiyat farkına plaka çıkar, ruhsat çıkar yada ne bileyim git Kask al, mont al... Sonuçta aynı motor niye fazla para kaptıracaksın ki...
Neyse kafanızı şişirmeyim, Ankara'da hep böyle oluyor o nedenle bu konuda canım sıkkkın... Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım, takıldığın bi nokta olursa tekrar yardımcı olmaya çalışırım... Herşey dilediğince olsun, Hoşcakal...
İthal motosiklet fiyatları sabit kalmıyor arkadaşlar, tıpkı araçlarda olduğu gibi. Geçen hafta Emre Motor'a gittim çanta demiri almak için. Orada farkettim ki dolar ve euro yükseldiği için, gelen partilerden kalan motosiklet pek olmadığı için fiyatlar yükselmiş biraz. Yaz başında 5100TL olan dd 250e-9b şu anda 6100TL'den satılıyor.
Destann
16 Eylül 2011, 01:44
oha ya 6100 lira mı oldu 250em 9b ler . . .bu ne saçmalıkır ya bin lira zam mı gelir . . tmda alıcaktm 26sında
slamdunk_tr
19 Eylül 2011, 16:43
oha ya 6100 lira mı oldu 250em 9b ler . . .bu ne saçmalıkır ya bin lira zam mı gelir . . tmda alıcaktm 26sında
Aynen.. Motosiklet dediğin kışa doğru ucuzlaması gerekirken saçma olmuş biraz.. Sanırım gelen makinaların hepsi satıldı ve elde kalan bir iki tanesini de bu fiyata satıyorlar. Önceki gün de kadıköy/hasanpaşada motosikletcim.com'a uğradım. Orada da 250e-9b kalmamış. 350Spyder vardı sadece..
Alper_tim
26 Eylül 2011, 19:16
arkadaşlar regal raptorumla 5 sene 43.000km yolculuktan sonra bugün yeni sahibine verdim
regalle ilgili sorunlarınızda gene yardımcı olmaya çalışacağım kazasız belasız sürüşler dilerim
trojka
29 Eylül 2011, 09:55
Merhabalar öncelikle. Yakın bir zamanda olmasa bir RegalRaptor DD250e-9b almayı planlıyorum. T gidon başta garip gelmişti bir cruiser için ama dün aleti birebir görünce hiç de garip durmadığını, hatta hoş durduğunu fark ettim. Bu aleti alırsam ilk motosikletim olacak, çok bir sorun yaşayacağımı zannetmiyorum şahsen.
İkinci el almayı planlıyorum ama piyasaya hiç güvenemiyorum, uçurum derecesinde fark olan ikinci el fiyatları mevcut. Bahsettiğim alet için alınabilecek bir ikinci elin durumu ve fiyatı ne olmalıdır sizce?
ubuntu67
19 Ekim 2011, 21:29
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-2009-regal-raptor-58839497/detay/
arkadaşlar selam, üstteki motoru merak ettim... bütçeme uygun... ama pek araştırmaya vaktim yok, sizlere sormak isterim, sabit 90 hızla gitsek 100km kaç lt yakar... şehir içinde ne yakar... titreşim oranı nedir diğer motorlara göre... mesala hyo gv250 hoşuma gidiyor ama pahalı... acaba ragalın sesi nasıldır, v motor değil merak ediyorum çapır sesi var mı? kronik arızaları var mı dır... parça durumu nedir, mesal bir şekilde buralarda iyi bir usta bulurum ama parçalarını uzun vadede bulabilir miyim?
bunun gibi çekincelerim var... açıkçası alıp 2-3 sene sorunsuz binebileceğim 4000 - 4500 liralık bir motor arıyorum... sonra intruder - dragstar - shadow gibi bir motora terfi ederim diye düşünüyorum para biriktirip... ama çok memnun kalırsam bunun yanına bir tane cross enduro alır (mesala xl 200) süper bir ikili yaratırım... akıl git bir cbf 150 al sorunsuz ekonomik bin , satarken de kaybetmezsin diyor 2 sene içinde... ama gönül ü ikna edemiyorum :)
teşekkürler şimdiden , yardımcı olduğunuz için...
asklepios
01 Kasım 2011, 17:24
İlk Sahibi Dr.dan satılık 2006 model 13250 kmde Regal Raptor. 3300 tl
özenle kullanılmış, hiç problem çıkarmamış bir motordur.
Daha büyük bir motora geçmek istediğimden satıyorum..
Genellikle ev-hastane arasında kısa mesafelerde trafiğe takılmamak için günlük kullanımım olmuştur. O yüzden kilometresi çok azdır. Şu anda 13250 kmde
Az yakması ve çok iri olmaması sebebi ile Özellikle motora yeni başlayacak olanlar için çok uygun bir seçimdir.
Aldığım ilk günden bu yana periyodik bakımları dışında herhangi bir masraf çıkarmamıştır. Kazası, darbesi yoktur.
Motor Tipi: 4 Zamanlı / Su Soğutmalı / Çift Silindirli
Hacim: 234 cc
Ateşleme: Elektrikli Marş
Vites: 5 Vites
Akü: 12 V
Lastikler Ön / Arka: Dubleks 90 / 90 -18 & 130/90 - 15
Fren Ön / Arka: Ön Disk / Arka Balata
Benzin Deposu: 14 Lt.
Max. Hız: 110 km / h
Ağırlık: 151 kg.
Max. Yük : 171 kg
Tel:506-7641700
http://img411.imageshack.us/img411/4301/110920111561.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/411/110920111561.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Bora35
02 Kasım 2011, 15:42
Arkadaslar bişey sormak istiyorum honda rebel 250 uzun yolda sorun yaratır mı ? genel bakımları yapıldıktan sonra ? 2 kişi gidilecek ve çok sık uzun yola çıkılacak bilgim olmadığı için soruyorum almayı dusundugum bı motor da yardımcı olabılırmıısınz?
murat_1989
05 Kasım 2011, 22:56
dd 250-9e kullanım kılavuzunu nerden bulabilirm ??? yardımlarınızı bekliyorum.
HaydarBıçak
07 Kasım 2011, 14:34
Arkadaslar bişey sormak istiyorum honda rebel 250 uzun yolda sorun yaratır mı ? genel bakımları yapıldıktan sonra ? 2 kişi gidilecek ve çok sık uzun yola çıkılacak bilgim olmadığı için soruyorum almayı dusundugum bı motor da yardımcı olabılırmıısınz?
sanırım soruyu yanlış yerde sormuşsunuz
:) .
bY_aLp
08 Kasım 2011, 21:05
9b modelinden buldum su soğutlamı yani 2000 lira diyor 26000 km de alayımmı tavsiye edermisiniz arkadaşlar
gv650i
09 Kasım 2011, 00:14
regaller rebele cok benzerler bakimli bir motor asiri zorlamadikcada sorun cikarmaz
kaptan88
09 Kasım 2011, 21:44
merhabalar. uzun zamandır keeway 150 almak için motor bakıyordum ama daha sonra regal raptorlar ciddi anlamda dikkatimi çektiği için vazgeçip bir süre daha para biriktirip regal raptor 250 almaya karar verdim. peşin alıcam motoru. 2.el alıcam ayrıca. bildiğiniz yetkili servisi, bayisi falan var mı bu motorun istanbulda alabileceğim. 3000 liram var tam olarak. 2.el güvenilir motora nereden sahip olabilirim? yardım ederseniz sevinirim. eğitine gittim, derslerimi aldım, kıyafetlerimi kaskımı aldım artık bi an önce motorumuda almak istiyorum:)
falldown
11 Kasım 2011, 18:50
merhabalar. uzun zamandır keeway 150 almak için motor bakıyordum ama daha sonra regal raptorlar ciddi anlamda dikkatimi çektiği için vazgeçip bir süre daha para biriktirip regal raptor 250 almaya karar verdim. peşin alıcam motoru. 2.el alıcam ayrıca. bildiğiniz yetkili servisi, bayisi falan var mı bu motorun istanbulda alabileceğim. 3000 liram var tam olarak. 2.el güvenilir motora nereden sahip olabilirim? yardım ederseniz sevinirim. eğitine gittim, derslerimi aldım, kıyafetlerimi kaskımı aldım artık bi an önce motorumuda almak istiyorum:)
arkadaşım rr ın distiributoru emre motor dur. sitesinden bayi ve servis listesine ulaşabilirsin. eğer daha önceden motor kullanmadıysan, ilk motorun olcaksa, alcağın motorun geçmişini bilmiosan ya da tanıdıktan almıosan vs.. 2.el almanı tavsiye etmem. başını ağrıtcak problemlerle karşılaşırsan hevesin kaçabilir. gerçekten temiz 2. el bulursan orası başka. önümüz kış zaten bence biraz daha sık dişini para biriktir sıfır bi motor al. seçim senin. nakit alcaksan kadıköyde motosikletçimden al yüksel abi.taksit yapcaksan motorland var sefaköyde ordan bak. motorland aynı zmanda emre motorun kendi satış yeri. illada 2.el alcam sabredemem diosan beşiktaşta demirtaş motosiklet var ali usta ondan bakarsın motora. bu dediklerimi google dan aratıp ulaşabilirsin. yada aç sahibinden.comu kapa gözünü şansına güveniosan.
murat_1989
16 Kasım 2011, 22:06
ankarada ucuz yollu manifold alabiliceğim bir yer varmıdır ?
gugukk
16 Kasım 2011, 22:14
Dostum 2006 model yani 6 senelik motora 3000 tl verilmez bence biraz daha bekle para biriktir ya 0 ını al yada başka modellere bak
murat_1989
17 Kasım 2011, 00:40
Dostum 2006 model yani 6 senelik motora 3000 tl verilmez bence biraz daha bekle para biriktir ya 0 ını al yada başka modellere bak
temiz bi regal almak istiyorsa 2006 2007 model 2.750 3.000 tlyi gözden cıkmarması lazım ayrıca dd 250nin sıfırları sanırım 5,950 tl.
Atahualpa
17 Kasım 2011, 16:07
temiz bi regal almak istiyorsa 2006 2007 model 2.750 3.000 tlyi gözden cıkmarması lazım ayrıca dd 250nin sıfırları sanırım 5,950 tl.
Aynen rayiç budur. Regal en sorunsuz çinli kategorisi diye bir kategori olsa başı çeker.
kaptan88
18 Kasım 2011, 01:30
yorumlardan kafam karıştı biraz. 0 alacak para biriktirsem bile 5.750 lira veremem motora çünkü öğrenciyim ve benim için büyük lüks olur. 2.el regal için 3000 lira çok denilmiş peki 3000 liradan uygun 2.el regal var mıdır. başka modele yönel denilmiş, mesela? cbf ybr gibi modellerse istediğim bir tarz değil. sahibinden.com a güvenemiyorum çünkü genel olarak bi güvensizlik durumu var orada. güvenemediğim bir motora da 3bin lira 3500 lira vermem açıkcası. bu yüzden sizden 2. el çok km li olmayan bir regal 250 cc yi nerden bulabilirim bunu öğrenmek istiyorum açıkcası. ayrıca bu ali usta'nın adını çok duydum güvenilir midir? yani elinde ki bi motoru satmış olmak için satar mı? yardımlarınız çok önemli benim için... teşekkürler hepinize.
Alper_tim
18 Kasım 2011, 04:11
yorumlardan kafam karıştı biraz. 0 alacak para biriktirsem bile 5.750 lira veremem motora çünkü öğrenciyim ve benim için büyük lüks olur. 2.el regal için 3000 lira çok denilmiş peki 3000 liradan uygun 2.el regal var mıdır. başka modele yönel denilmiş, mesela? cbf ybr gibi modellerse istediğim bir tarz değil. sahibinden.com a güvenemiyorum çünkü genel olarak bi güvensizlik durumu var orada. güvenemediğim bir motora da 3bin lira 3500 lira vermem açıkcası. bu yüzden sizden 2. el çok km li olmayan bir regal 250 cc yi nerden bulabilirim bunu öğrenmek istiyorum açıkcası. ayrıca bu ali usta'nın adını çok duydum güvenilir midir? yani elinde ki bi motoru satmış olmak için satar mı? yardımlarınız çok önemli benim için... teşekkürler hepinize.
ali usta elindeki motoru satmak için satmaz ki ayrıca motorun nesi var nesi yok onlarıda söyler sonuçta servise ona gideceğini bilir
kaptan88
18 Kasım 2011, 05:04
hemen yarın ben bir telefon açayım ali ustaya madem belki vardır bildiği satılık motor.
falldown
18 Kasım 2011, 12:20
arkadaşım illada 2.el alcam dersen benim başka bildiğim yok şu an için ancak şunu söyleyebilrim ki herhangi bir arıza durumunda sahiibnden.comdaki adamı en son noterde göreceğinden dolayı muhattabın olmaz ,ali usta ise kaçmıo hep aynı yerinde yada belkide servise ona götürceksin zaten yani muhattabın belli.almadan öncede konuşur anlaşırsın zaten.bi sorun çıkarsa ...diye(alımdan sonra senden kaynaklancak olan hasar-arıza vb. hariç)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO