PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 [128] 129 130 131 132 133

Atahualpa
24 Mayıs 2011, 22:53
Motosikletin sezonu yoktur arkadaşım. Aktif kullanıcı motosikleti her daim kullanır. Yazdan yaza binen motosiklet kullanıcısına tatlı su motorcusu denir camiada bilirsin değil mi ? Tüm kış motosikleti garajda tutarsan , hele ankara gibi bir yerde o motor her yıl 3-4 ay yatmıştır ötesi yok.

Bu arada antalya kışın izmirden daha fazla yağış alır. Biz de yağış mevsim dönümlerinde olur, sel olmadığı sürece yağmurda da binilir motora gayet büyük bir keyifle. Farz-ı misal sizin fırtınalarınız bizde yoktur. Açık deniz ve körfez farkı burada ortaya çıkıyor.

toprakozz
24 Mayıs 2011, 23:07
ok.
ben tatlı su motorcusuyum.
sen yağmurdada binersin,çamurdada binersin.sen neymiş be abi !

erro
25 Mayıs 2011, 12:51
arkadaşlar merhaba;

2 temmuz da ben de ehliyet sınavına giriyorum..ama ankara sürücülerinden çekincelerim var motorlara alışık olmadıkları için...aklımda önceden olduğu gibi rr var..

30 yaşında başlayacam artık bu işe ama bu sene motorsuz geçicek herhalde..aile ve çocuktan dolayı önceliği arabaya verdim...keşke o kadar para bayılmasaymışım arabaya da bu yaz alsaydık bi tane motor...

herkese hayırlı sürüşler...

chechen_shamil
26 Mayıs 2011, 15:35
arkadaşlar merhaba;

2 temmuz da ben de ehliyet sınavına giriyorum..ama ankara sürücülerinden çekincelerim var motorlara alışık olmadıkları için...aklımda önceden olduğu gibi rr var..

30 yaşında başlayacam artık bu işe ama bu sene motorsuz geçicek herhalde..aile ve çocuktan dolayı önceliği arabaya verdim...keşke o kadar para bayılmasaymışım arabaya da bu yaz alsaydık bi tane motor...

herkese hayırlı sürüşler...

erro araç sürücülerinden ankarada değil heryerde çekin. heryerde aynı küfürleri edersin. bazen ettiğin küfürler gittiğin kilometreyi aşar. motoru alıp tam sürmeye başlayınca inan araç kullanma şeklin bile değişiyor. çok tehlikeli kardeşim çok. ölümle burun burunasın walla. şeytan aracı bu akıl işi değil.aile çoluk çocuk varsa sakın alma. alırsan aklından şüphe ederim senin. alan insanlara bakıp iç çekersin hayalini gerçekleştirmiş dersin artık :cherry:. şaka bi yana bende senin gibi 30 unda başladım rr250e9 aldım bekarım. zevkli olduğunu bilirdim ama hayatıma bu kadar zevk katacağını bilsem 18 inde alırdım. sıfır yada temiz regal kesinlikle alabilirsin hiç çekinme korkma emin ol beklentilerini karşılıyo.sevgilerle

erro
27 Mayıs 2011, 12:38
erro araç sürücülerinden ankarada değil heryerde çekin. heryerde aynı küfürleri edersin. bazen ettiğin küfürler gittiğin kilometreyi aşar. motoru alıp tam sürmeye başlayınca inan araç kullanma şeklin bile değişiyor. çok tehlikeli kardeşim çok. ölümle burun burunasın walla. şeytan aracı bu akıl işi değil.aile çoluk çocuk varsa sakın alma. alırsan aklından şüphe ederim senin. alan insanlara bakıp iç çekersin hayalini gerçekleştirmiş dersin artık :cherry:. şaka bi yana bende senin gibi 30 unda başladım rr250e9 aldım bekarım. zevkli olduğunu bilirdim ama hayatıma bu kadar zevk katacağını bilsem 18 inde alırdım. sıfır yada temiz regal kesinlikle alabilirsin hiç çekinme korkma emin ol beklentilerini karşılıyo.sevgilerle

valla ilk cümlelerini okurken gözlerim giderek açılmaya başladı..bakalım bu yazı sağdan soldan idare edecez artık ama seneye bahara bi regalle girerim umarım...

compact
01 Haziran 2011, 05:03
Merhaba Arkadaşlar...
Adım Tuncay, yaşım 38, aslen Bandırma ' lıyım. Görev gereği güneydoğuda bulunmaktayım. 1990 lı yıllarda başlayan motosiklet sevdamı, çeşitli büyüklük ve tarzlarda motosikletler kullanarak taçlandırmaya çalıştım. Her ne kadar sevsemde mecburen ara vermek zorunda olduğum bu sevdayı, (batıya tayin olma hazırlığı olarak) sürdürmek amacı ile geçenlerde sadece internette fotoğrafını gördüğüm, halen canlı olarak kendisini göremediğim, sitenin Regal Raptor sayfasında bulunan arkadaşların foruma yazdığı bilgiler ışığında, 2006 model, gri,Regal Raptor 250E-9b motosikleti satın aldım. Tüm Motosiklet.net üyesi arkadaşlar ve özellikle Regal Raptor sayfasındak arkadaşlarla keyifli forumlar geçirmeyi diliyorum...

Alper_tim
02 Haziran 2011, 03:01
aramıza hoşgeldin
regalin hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim :rendeer:
tekerin düz bassın:cat:

compact
02 Haziran 2011, 07:17
aramıza hoşgeldin
regalin hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim :rendeer:
tekerin düz bassın:cat:

Hoşbulduk, sağolun, iyi dilek ve misafirperverliğiniz için ayrıca teşekkürler.

Alper_tim
03 Haziran 2011, 03:19
arkadaşlar bugün 40.000 km yi devirdik regalimle bakımlarıda yapıldı
yeni km lere sürüyorum hadi hayırlısı:)

compact
03 Haziran 2011, 07:20
arkadaşlar bugün 40.000 km yi devirdik regalimle bakımlarıda yapıldı
yeni km lere sürüyorum hadi hayırlısı:)

Nice 40.000 km lere inşallah...
Merak ettiğim ; bu 40.000 km içerisinde rektifiye yaptırdınmı ? yaptırmadıysan yağ yakma gibi bir problem yaptımı acaba ?

caraskal
03 Haziran 2011, 17:02
Nice 40.000 km ler göresin kardeşim. Bende de Asya pars 250 DD250E-9B var. Yani Regalin aynısı. Ben de eğer mümkünse 40.000 km yi görmek isterim motorumla. Seni en çok uğraştıran şey ne idi. En fazla başına gelen sorunları biraz bahsedebilirsen çok aydınlatıcı olacak. Uzun yola çıktın mı, anlatabilir misin? yorumlarını dört gözle bekliyorum. Kal sğlıcakla.

Alper_tim
04 Haziran 2011, 03:30
Nice 40.000 km ler göresin kardeşim. Bende de Asya pars 250 DD250E-9B var. Yani Regalin aynısı. Ben de eğer mümkünse 40.000 km yi görmek isterim motorumla. Seni en çok uğraştıran şey ne idi. En fazla başına gelen sorunları biraz bahsedebilirsen çok aydınlatıcı olacak. Uzun yola çıktın mı, anlatabilir misin? yorumlarını dört gözle bekliyorum. Kal sğlıcakla.

iyi dileklerin için öncelikle teşekkürler
valla motorumda beni en çok uğraştıran şey olarak karbüratör oldu sanırım çok yakmasından şikayetim var biraz ama ayarlardan kaynaklandığınıda biliyorum ama karbüratör ayarını çok iyi yapabilcek bir usta bulamadım diyebiliriz gerçi çokda aramadım :mrgreen:
ilk başlarda motorumun farı yetersiz geliyordu ama o sıkıntıyı az bişi atlattım sonra şöyleki ; benim servisdeki ali usta ön farın içini h4 ampul takacak şekilde değiştirdikten sonra bi nebze olsun daha iyi oldu farım
eskiden olsa nerdeyse mum ışığı kıvamında gösteriyordu h4 olunca baya fark etti
bu aralar bazı arkadaşlarım xenon takmam konusunda ısrarcı ama korkum aküyü yer diye ne yapcam bilmiyorum şimdilik beklemede
ön ve arka lastikleri değiştim yol tutmama durumumum düzeldi
valla ne bileyim düşünüyorum düşünüyorum aklıma bişi gelmiyo
ama motorumda bana öyle çok sorun çıkartmadı yav:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:26 ----------

Nice 40.000 km lere inşallah...
Merak ettiğim ; bu 40.000 km içerisinde rektifiye yaptırdınmı ? yaptırmadıysan yağ yakma gibi bir problem yaptımı acaba ?

rektefiye yaptırmadım yağ yakma problemi oldu ama sibopları ve segmanlarını değiştirdim bi ara sora kesti
geçenlerde gene yağda eksilme oldu ama ben yağı 3000km de bir değiştiriyorum ustam ise 2000km de bir değiş diyor
2000 de bir değişirsem yağ eksiltme yapmaz diyor ki yağ eksiltme genelde 2000 km den sora başlıyor:silent:
kullandığım yağ castrol 15w 40

compact
04 Haziran 2011, 04:30
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:26 ----------

[/COLOR]

rektefiye yaptırmadım yağ yakma problemi oldu ama sibopları ve segmanlarını değiştirdim bi ara sora kesti
geçenlerde gene yağda eksilme oldu ama ben yağı 3000km de bir değiştiriyorum ustam ise 2000km de bir değiş diyor
2000 de bir değişirsem yağ eksiltme yapmaz diyor ki yağ eksiltme genelde 2000 km den sora başlıyor:silent:
kullandığım yağ castrol 15w 40[/QUOTE]

2000 km den sonra yağ özelliğini kaybedip iyice inceliyor olabilir belki. O kadarı da normaldir bence. Bir önceki cevabında xenon far konusuna değinmişsin. Benim satın aldığım RR da xenon far uygulaması yapılmış, ayrıca bir cihazda eklenmiş. Sahibinde com da satış ilanında okuduğum kadarıyla xenon far a eklenen o cihaz tüketilen elektrik miktarında azaltma yapıyormuş.Yani normal far ampülüden daha az elektrik kullanmasını sağlıyormuş. Ama direkt takılan (cihazsız) xenon far motosikletin elektrik aksamına zarar veriyormuş. Bu bilgiler okuduğum kadarıyla edindiğim bilgilerdir. Benim RR da kullanılmı ama sorun yaratıp yaratmayacağını, yada ne kadar verimli olup olmadığını, daha RR ımı göremediğim için bilemiyorum.

hellfever
06 Haziran 2011, 19:55
Arkadaşlar merhaba ,

Bugün vaktim olduğu için konuyu bayağı bir kurcaladım.Daha önce cbr125 kullanmıştım.maddi nedenlerden dolayı satmak zorunda kalmıştım.şimdi bir chopper almak istiyorum.Keeway Sl 150 ile Regal Raptor arasında gidip geliyorum.Regal Raptor biraz daha pahalı SL 150 den ama görünüş olarak daha bir klasik duruyor.Ama ne yazıkki Regalrapotor 2.el 10000km altı temizleri bütcemi aşıyor.3000 Tl civarı bütcem var.Gel gelelim soruma SL 150 lerde en çok isyan edilen sorun titreşim 2008 model üstü balancer var.Ama yinede biraz oluyormuş.RR 250E-9B de titreşim durumu nedir ?

Alper_tim
07 Haziran 2011, 02:01
2000 km den sonra yağ özelliğini kaybedip iyice inceliyor olabilir belki. O kadarı da normaldir bence. Bir önceki cevabında xenon far konusuna değinmişsin. Benim satın aldığım RR da xenon far uygulaması yapılmış, ayrıca bir cihazda eklenmiş. Sahibinde com da satış ilanında okuduğum kadarıyla xenon far a eklenen o cihaz tüketilen elektrik miktarında azaltma yapıyormuş.Yani normal far ampülüden daha az elektrik kullanmasını sağlıyormuş. Ama direkt takılan (cihazsız) xenon far motosikletin elektrik aksamına zarar veriyormuş. Bu bilgiler okuduğum kadarıyla edindiğim bilgilerdir. Benim RR da kullanılmı ama sorun yaratıp yaratmayacağını, yada ne kadar verimli olup olmadığını, daha RR ımı göremediğim için bilemiyorum.

xenon far için bugün servise bi uğradım ama beyni nereye takacağımızı bulamadık haliyle takamadık cihazı senin motorda nereye koymuşlar beyni :silent:

compact
07 Haziran 2011, 03:36
xenon far için bugün servise bi uğradım ama beyni nereye takacağımızı bulamadık haliyle takamadık cihazı senin motorda nereye koymuşlar beyni :silent:

Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla, sol koruma demirinin üzerine, direksiyonun şaseye birleştiği yere yakın. Depoya yakın yerde. Ama görüntü olarak hoş durmuyor açıkçası. RR'ıma ulaştığımda yeni bir yer arayışı içine gireceğim bende...

hellfever
15 Haziran 2011, 02:03
Canlar Merhaba ,

Bende Regal RAptor aldım.Bakım için anadolu yakasında iyi bir usta biliyor musunuz ? Alternatif olarak 1-2 yer yazarsanız çok sevinirim.Bide size bişiy soracağım.Motorum 12 saat falan çalışmadığı zaman ilk çalıştırdığımda 5-6 saniye çalışıp stop ediyor.Yanımda bir kuryeci vardı denk geldi.Sordum sol bujide sıkıntı olabilir dedi.Eksoz'un birinden de fazla duman çıkmıyor.İlk çalıştırdığımda da sanki biraz benzin kokusu var.Zengin karışım olabilir mi bu nedenle ? Bide motorun suyunu yağını ben değiştirebilir miyim. Yedek depo ve ana depo kullanımı nasıldır acaba ?

RamuthRa
16 Haziran 2011, 12:43
Canlar Merhaba ,

Bende Regal RAptor aldım.Bakım için anadolu yakasında iyi bir usta biliyor musunuz ? Alternatif olarak 1-2 yer yazarsanız çok sevinirim.Bide size bişiy soracağım.Motorum 12 saat falan çalışmadığı zaman ilk çalıştırdığımda 5-6 saniye çalışıp stop ediyor.Yanımda bir kuryeci vardı denk geldi.Sordum sol bujide sıkıntı olabilir dedi.Eksoz'un birinden de fazla duman çıkmıyor.İlk çalıştırdığımda da sanki biraz benzin kokusu var.Zengin karışım olabilir mi bu nedenle ? Bide motorun suyunu yağını ben değiştirebilir miyim. Yedek depo ve ana depo kullanımı nasıldır acaba ?

Hayırlı olsun öncelikle, ben ankaradayım bi beşiktaş da demirtaş motosikleti biliyorum yetkili bayii bir kaç alışverişim olmuştu iyi ilgilendirler sağolsunlar. jikle ile çalıştırdığında eğer jikleyi kapatmazsan stop eder abi, motor tam ısınana kadar ki bu yazın 2-3 dk yı rahat bulur sonra sıkıntı olmaması gerek. Tabii ki yağını suyunu değiştirebilirsin ama yalnız biraz zor, motoru yatırmak gerek biraz tapayı açtıktan sonra tüm yağın boşalması için, birde mutlaka bir kabın içine boşalt yağı ki içine bak metal parçalar falan olabilir.Senin sorun bujiden kaynaklı olabilir dediğin gibi tam ateşlemiyordur. İlk çalıştırdığında jikle açıktır muhtemelen o yüzden o koku gelir diye düşünüyorum zira bana da geliyor =)

Benimde şöyle bir sorunum var, motor ısınana kadar düşük devirde biraz gaz açınca sol silindir ya da sol egzozdan böyle acayip rahatsız edici bir homurtu geliyor, acep neden olabilir ki ?

Atahualpa
16 Haziran 2011, 12:45

20 Tl ye Kanuni Seyhan ın farını takın. Hem daha şık duruyor. Hem içi bizim fara göre çok geniş olduğundan dolayı beyni far tasının içine koyabilirsiniz.

bunakkaptan
19 Haziran 2011, 13:04
Merhaba Regal Raptor 250 nin ARKA JANT'ını arıyorum MCT 250 kullanıcısıyım. Elinde olanlar mesaj atabilir. Ciddi alıcıyım.Tel. adebilirler.
Ertuğrul Özkan.
bunakkaptan@gmail.com
0535 705 0989

gv650i
19 Haziran 2011, 19:29

beyni ön maşa baglantısının altına takılıyor takamazsanız gelin yapalım yardımcı olurum

Canlar Merhaba ,

bakım için garaja gelebilirsin bostancıda sana yardımcı oluruz 216 5737137 :)

Alper_tim
20 Haziran 2011, 03:37
20 Tl ye Kanuni Seyhan ın farını takın. Hem daha şık duruyor. Hem içi bizim fara göre çok geniş olduğundan dolayı beyni far tasının içine koyabilirsiniz.
walla servis benden 110 tl istedi far için
ben yarın bide sirkecide araştırcam

beyni ön maşa baglantısının altına takılıyor takamazsanız gelin yapalım yardımcı olurum

teşekkürler:cat:

nven
20 Haziran 2011, 20:57
arkaaşlar bene rr 250e9 almayı düşünüyorum ama yellow mu darwy mi yardımcı olursanız sevinirim

bunakkaptan
21 Haziran 2011, 14:02
Yedek depo ile 280 km yapamıyacağına göre( bunu bilebilecek yaştasın )Depo anahtarını DOĞRU kullanıyorsun demektir.

og.kerem
23 Haziran 2011, 01:29
arkadaşlar ben regal raptor almayı düşünüyorum ama bu motor sanki küçük duruyor resimlere bakıyorum motor insanların altında yok gibi yanlışmı düşünüyorum..

~~NEO~~
23 Haziran 2011, 01:51
1.77 Boy, 95 Kilo biri olarak sence nasıl görünüyorum...?! Bence normal...

http://img600.imageshack.us/img600/5978/p1010696medium.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/600/p1010696medium.jpg/) Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)http://

Çok uzunsan bişey diyemem ama bu motorlar çok küçük motorlar değiller...

nven
24 Haziran 2011, 20:22
RR almayı düşünüyorum bugünkü benzin fiyatları ile km de 20 25 kuruş yakıyormuş dogrumudur dogruise yakıtı düşürebilmek icin neyapmak gerekir yardımcı olursanız sevinirim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:14 ----------

RR 250e9 demek istemiştim

nven
28 Haziran 2011, 23:42
ennihayet bende regal raptor 250e9 alım bursada iyi biir servisi armı bilenler yazarsa sevinirim HAYIRLI KANDİLLER

bunakkaptan
29 Haziran 2011, 00:54

Kanuni Seyhan'ın farını 20 TL ye kim ..nerede satıyor ??? Teşekkürler.

Atahualpa
29 Haziran 2011, 05:12
İzmir de Kahramanlar da Parçacı Levent var. Oradan almıştım. Sorabilirsiniz.

bunakkaptan
29 Haziran 2011, 11:13
İzmir de Kahramanlar da Parçacı Levent var. Oradan almıştım. Sorabilirsiniz.

Teşekkürler. Ben Kuşadasındayım. Parçacı Levent'in telefonu sizde var mı ? :silent:

Atahualpa
29 Haziran 2011, 14:43
Uzgunum yok :(

eralp_goksu
03 Temmuz 2011, 01:40
Merhaba arkadaşlar.

Agustosta ehlıyetımı alıyorum ve gozum rr dd250'de. Daha once cok uzun sureler motor kullandım.

Ancak rr'ler hakkında detaylı bilgiye maalesef sahip değilim. 0 almayı dusundugum ıcın emre ltd ve ali demirtaşla gorustum. Agustosta motoru alabılmek ıcın sımdıden sıparıs vermem gerektıgını soyledıler.

Bu sebeple bır an once karar vermem gerekiyor. Ancak yanlıs karar da vermek istemiyorum.

Bana yasadıgınız problemler, istanbul ve ızmır servısleri, uzun yol, konfor, vibrasyon.. aklınıza gelen her sey hakkında bılgı verırsenız cok sevınırım. Birkaç gün içinde karar vermem gerekiyor.

İlginize teşekkür ederim.

kivilcim
06 Temmuz 2011, 14:35
regal almak istiyorsan ali ustada var zaten kendisi istanbultaki en iyi ustadır motor için ondan iyi ustada bulamazsın elinden gelenide yapar
görüşmedide tavsiye ederim bu arada bu fiyata daha iyi bulamazsın buna inana ben 6 yıldır aynı motoru kulanıyorum bütün bakımlarında ali usta yapmıştır maşşallah hiç bir sorun yaşamadım en kısa zamanda motoruna kavuşmanı dilerim

eralp_goksu
09 Temmuz 2011, 12:48
regal almak istiyorsan ali ustada var zaten kendisi istanbultaki en iyi ustadır motor için ondan iyi ustada bulamazsın elinden gelenide yapar
görüşmedide tavsiye ederim bu arada bu fiyata daha iyi bulamazsın buna inana ben 6 yıldır aynı motoru kulanıyorum bütün bakımlarında ali usta yapmıştır maşşallah hiç bir sorun yaşamadım en kısa zamanda motoruna kavuşmanı dilerim

Bilgiler için çok teşekkür ederim kıvılcım.

Ali ustadan almamın daha iyi olacağını soylemıssın ancak emre ltd yani motorland benım evıme cok daha yakın. Ve bildigim kadarıyla regallerı emre ltd Turkıye'ye getiriyor. Bu sebeple aslından emre ltd den almak benım ıcın daha makul gibi geldi. Alı usta aradakı uzaklıgı tolere edebılecek derecede emre ltd den daha ıyıyse tabıı kı ondan alırım. Ne dersin?

ankaracycle
09 Temmuz 2011, 20:18
arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle herkese selamlar bi regal raptorum olsun istiyorum bi kaç güne fakat ne bi motor tecrübem ne de motordan anlamışlığım var ehliyetimi aldım piyasa ne durumda bilmiyorum fakat bana sorun yaratmıcak motoru bulmak için ankaradaki arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum ilgilenenlere teşekkürler...

kemaler sam
09 Temmuz 2011, 20:43
ya arkadaşlar motor almayı düşünüyom yardımcı olursanız sevinirim regal raptor nasıl

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------

slm arkdaşlar bnde aranıza yeni katıldım ve bir regal almayı düşünüyom sizce 125 likmi yoksa 250 likmi ne dersiniz ve bu makina nasıl tavsiye edermisnz:bounce:

kemaler sam
11 Temmuz 2011, 12:47
ya arkadaşlar bana bi yardım etseniz bu regalin hangi modelini önerirsiniz ve de 125likmi 259 likmi hangisi sizce

sc-aquila
11 Temmuz 2011, 16:23
arkadaşlar bu rr dd 250 e-9 un jantları mct 250 ye uyuyor diyorlar bilginiz varmı?

bunakkaptan
11 Temmuz 2011, 22:35
arkadaşlar bu rr dd 250 e-9 un jantları mct 250 ye uyuyor diyorlar bilginiz varmı?
selam kardeş...Jantlar aynen uyuyor Ben ön jant'ı aldım ve taktım. Bu ay da arka jantı alıp takacağım.

---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:32 ----------

ya arkadaşlar motor almayı düşünüyom yardımcı olursanız sevinirim regal raptor nasıl

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------

slm arkdaşlar bnde aranıza yeni katıldım ve bir regal almayı düşünüyom sizce 125 likmi yoksa 250 likmi ne dersiniz ve bu makina nasıl tavsiye edermiÇok yakışıklı.snz:bounce:
Tereddütsüz 250 lik makina.

bunakkaptan
23 Temmuz 2011, 00:16
ARKADAŞLAR ACELE OLARAK RR ARKA JANT VE SAĞ TARAF İÇİN GENİŞ BASAMAK ARIYORUM. SATAN VEYA SATANI BİLEN VARSA LÜTFEN BANA MESAJ ATSIN. TEŞEKKÜRLER ,:thumright

saltmiskara7
03 Ağustos 2011, 00:52
arkadaşlar öncelikle merhaba

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------

bişey soracam regal raptorun bazı modellerinde benzin deposunun üzerinde gri birşey takılı onun ne olduğu ile ilgili bilgi verebilirmisiniz.:(

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------

arkadaşlar bu konujda bana yardımcı olabilecek kimse yok mu??????

Slayerrr
03 Ağustos 2011, 00:58

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------

bişey soracam regal raptorun bazı modellerinde benzin deposunun üzerinde gri birşey takılı onun ne olduğu ile ilgili bilgi verebilirmisiniz.:(

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------

Bir konu açıp bu kadar mesaj yazmak yerine sahibinden.com'daki ilanlara bakman bile yeterdi.
Bazı modellerde göstergeler (hız, sinyal, boş vites vs.) gidonun üzerinde koyulmak yerine depo üzerine koyulmuş. Yani gördüğün nikelajlı parça üzerinde göstergeler var.

Alper_tim
03 Ağustos 2011, 01:03

http://img694.imageshack.us/img694/4889/regalw.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/694/regalw.jpg/)

sanırım bahsettiğin şey bu
oda km saati ve vites boş lambasıyla uzun far lambası var üstünde

saltmiskara7
03 Ağustos 2011, 01:18
arkadaşlar merhaba,regal almaya karar verdim bende
yalnız siz ustalardan bir bilgi almak istiyorum göstergeler benzin deposu üzerinde olan regaller var birde t direksiyon olmasını istiyorum.benzin deposunun üzerindeki gri renk te olan şeyin tam anlamıyla ismi nedir nasıl bulabilirim.
yardımlarınızı bekliyorum....

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------

aynen bu nasıl temin edebilirim ve adı ne ???

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:08 ----------

bu göstergeleri temin etme şansım varmı ve ön tekerleği kalınlaştırabilirmiyim?

~~NEO~~
03 Ağustos 2011, 02:57
Alper Tim nickli arkadaşın yayınladığı fotoğraftaki motor Regal Raptor DDYW 250E-9B Class modelidir... Bi kaç özellik dışında Regal Raptor DDYW 250E-9 modeli ile aynıdır...

Regal Raptor DDYW 250E-9B Class

Bu modelin belirgin farkları ; Depo üzerindeki nikelajlı gösterge paneli, T direksiyonu, dikey radyatörü, tek fanı, ve daha ileride duran tekerlek kısmı, yani geniş rake açısıdır...

http://a1108.hizliresim.com/11/8/3/1420.jpg

Regal Raptor DDYW 250E-9

Bu modelde ise depo üzerindeki nikelajlı kısım yoktur, klasik direksiyonlu ( kartal gidon da denebilir ), göstergeler direksiyonun üzerinde, yatay radyatörlü, çift fanlıdır ve ön tekerlek gövdeye daha yakındır...

http://b1108.hizliresim.com/11/8/3/1468.jpg

Benim tercihim class model olurdu, zaten ilk fotoğraftaki motor da benim eski motorumdur... :bounce:

çağrı RR
03 Ağustos 2011, 19:41
Merhaba arkadaşlar bende bir Regal Raptor aldım biraz yardım istiyorum daha öncede buraya yazdım ama kimse cvp yazmadı acaba bu alana yazan bana yardımcı olabilecek kimse yok mu??? Şimdiden teşekkürler...

~~NEO~~
04 Ağustos 2011, 20:36
Çağrı, motorun hayırlı olsun... Merak ettiklerini tekrar yazarsan, bildiğim bi konu ise elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım... Keyifli sürüşler...

çağrı RR
07 Ağustos 2011, 20:22
Çağrı, motorun hayırlı olsun... Merak ettiklerini tekrar yazarsan, bildiğim bi konu ise elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım... Keyifli sürüşler...

Sonunda :D meraba aslında benim bir problemim vardı motorum tekleyip stop etmişti ve benzini bitti diye gittim benzin aldım ama yine çalışmadı sonra tekrar çalışmaya başladı ve 2 dk sonra tekrar stop etti.Aynı gün motoru arkadaşın motoryla şaşmazda bir tamirciye çektik ve adam daha mootora bakmadan manifolt dedi 80 tl dedi birde.Bazı arkadaşlarla konuştum çoğusu karbüratöt pislenmiştir hava filtresine falan baktır dedi.Bende kendim çözemicemi anladım artık ve bir tamirciye götürcem ama tanıdığım bir yok ve kazıklanmak istemiyorum ve motoruma başka tamircilerde zarar gelmesini istemiyorum bu konulard yardımcı olabilirsen sevinirm.Bu arada yazını da yeni gördüm. Şimdiden teşekkürler...

bozkurt
13 Ağustos 2011, 20:30
Sevgili arkadaşlar,uzun zamandır girmediğim formu şöyle kısaca takip ettiğimde şunu gördüm.''Armut piş ağzıma düş''Herkes aceleci,herkes hemen cevap istiyor.Toplam 320 Shf. yazı var,İçinde de ne ararsanız var.LÜTFEN,AMA LÜTFEN önce biraz ARAŞTIRIN.İnanın bilmediğiniz ama işinize yarayacak çok şey göreceksiniz.YARDIM isterken ne için olduğunu,neye olduğunu yazarsanız direk cevap alırsınız.
Lütfen sizde yardımcı olun.Bu topic le doğan www.raptorriders. net sitesinden de faydalanabilirsiniz.Tüm R&R kardeşlerime sevgilerimle.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.