Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
toprakozz
04 Aralık 2010, 02:21
yok mu yardım edecek kimse ? o kadar kiş okuyorda kimse birsey bilmiyor mu :silent:
var var gedim ::155::
motor ömrü olarak elbette japonlar kadar değil ama regalde 50.000 km ye şahit oldum.şuda bir gerçekki regaller 30.000 kmde rektefiye isterler.senin sorduğun 18.000 km çokmu sorusuna cevab olarak -eğer hor kullanılmamış ve bakımları güzel yapılmışsa çok değil.ama bunlardan emin değilsen o zaman çok.
sahibini ve motorunu tanımadığın bir motosiklet alııyorsan benden sana tavsiyem 10.000 geçmesin.
umarım yardımcı olmuşumdur.:bounce:
Judgee
11 Aralık 2010, 00:12
var var gedim ::155::
motor ömrü olarak elbette japonlar kadar değil ama regalde 50.000 km ye şahit oldum.şuda bir gerçekki regaller 30.000 kmde rektefiye isterler.senin sorduğun 18.000 km çokmu sorusuna cevab olarak -eğer hor kullanılmamış ve bakımları güzel yapılmışsa çok değil.ama bunlardan emin değilsen o zaman çok.
sahibini ve motorunu tanımadığın bir motosiklet alııyorsan benden sana tavsiyem 10.000 geçmesin.
umarım yardımcı olmuşumdur.:bounce:
yazma zahmetinde buludugnuz icin çok tesekkür ederim :) yazdıklarınızı göz önünde bulunduracagım.
Freegun
26 Ocak 2011, 12:28
Arkadaşlar herşeyiyle orjinal kazasız belasız harçsız borçsuz 8.500 km de 2006 model 250 cc regalimi satıyorum.. İzmirdeyim.. İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj atarsa sevinirim..
2 adet orjinal çantaya ilave önde ve arkada armode marka deri çanta, koruma demiri, rüzgarlık, sis farı, hararet göstergesi mevcut.. Arka koltuk artçı için daha genişiyle değiştirilmiş durumda.. İstediğiniz yere gösterebilirsiniz.. Son pazarlıksız fiyat: 3.150 TL'dir. Teşekkürler..
Atahualpa
09 Şubat 2011, 14:00
Merhaba Arkadaşlar; 3500km de 2006 bir 250E-9 ile katıldım aranıza. Bizim motosikletin arka amortisöründe kademe ayarı var mı? Tam kapalı gibi geldi bana. Göremedim böyle bir şey
Alper_tim
09 Şubat 2011, 18:59
Merhaba Arkadaşlar; 3500km de 2006 bir 250E-9 ile katıldım aranıza. Bizim motosikletin arka amortisöründe kademe ayarı var mı? Tam kapalı gibi geldi bana. Göremedim böyle bir şey
bildiğim kadarıyla kapalı olanlarda ayar yok:silent::silent:
toprakozz
10 Şubat 2011, 03:42
Bizim motosikletin arka amortisöründe kademe ayarı var mı? Tam kapalı gibi geldi bana.
var var ...
Atahualpa
20 Şubat 2011, 19:46
Bugun ilk defa motorumla 200km uzerinde bir yol yaptım durmadan. Fakat radyatorumun anti friz kacirdigini fark ettim. Borulardan degil anladigim kadarı ile, radyatorun kendinden. Bu sorunla daha önce karsilasan var mi? Varsa nasil cozdunuz
alone_815
27 Şubat 2011, 20:12
2006 model regal raptorumla aranıza katıldım arkadaşlar..
K o r @ y
27 Şubat 2011, 20:17
formunuzu okuyorumda hala kendimi aydınlatıcı bir bilgi elde edemedim.. dd 250 e9 nasıl bir motor arkadaşlar.. sağlamlık konfor veya sorunları yardımcı olabilirmisiniz lütfen
zuzu_20
28 Şubat 2011, 06:11
öncelikle aramıza hoş geldin kardeşim rr 250e9 ilk olarak su sogutmalı ve çift fanlı olması yani uzun yol için müsayittir fiyat olarak ve kalite olarakta orta halli parca konusundada sıkıntı cekmeyecegin bir motor.Sonuçta buda bir cekik gözlü ama içlerinde iyisi .Görüntü olarak hoş ses olarak eksozları acıksa eger gercekten tok bir sesi var.Başlangıc olarak bence ideal bir motordur.Şimdiden hayırlı olsun..:cat::cat:
~~NEO~~
06 Mart 2011, 19:45
Arkadaşlar, Raptorumu satıyorum, ilgilenen varsa ilan linki alttadır...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41628363/detay
ZEKİ BAYRAKT
09 Mart 2011, 00:02
sayın kaldera bey,
iyi akşamlar,ben balıkesirden zeki bayraktar,sizlerin motorsiklet konusunda bilgilerinizin yeterli olduğunu düşünüyor ve şunu sizden öğrenmek istiyorum,motoru stop ettirdiğinizde benzin vanasını da kapatırsanız benzin sızıntısı olmaz ve de bujiler ıslanmaz diyorsunuz ama yine de ben şüphe içindeyim;Zira o altta benzin dolu beyaz bir aparat var onun içinden ordan sızıntı yapar diye düşünüyorum;sizin yorumlarınızı bekliyorum;ancak bu aparattaki benzin bittiğinde bujilere sızıntı olmaz diye düşünüyorum;siz ne düşünüyor sunuz?iyi geceler,sizinle konuşmakta güzel oldu benim için.
KALDERA
09 Mart 2011, 00:20
sayın kaldera bey,
iyi akşamlar,ben balıkesirden zeki bayraktar,sizlerin motorsiklet konusunda bilgilerinizin yeterli olduğunu düşünüyor ve şunu sizden öğrenmek istiyorum,motoru stop ettirdiğinizde benzin vanasını da kapatırsanız benzin sızıntısı olmaz ve de bujiler ıslanmaz diyorsunuz ama yine de ben şüphe içindeyim;Zira o altta benzin dolu beyaz bir aparat var onun içinden ordan sızıntı yapar diye düşünüyorum;sizin yorumlarınızı bekliyorum;ancak bu aparattaki benzin bittiğinde bujilere sızıntı olmaz diye düşünüyorum;siz ne düşünüyor sunuz?iyi geceler,sizinle konuşmakta güzel oldu benim için.
selamlar..
benim regal raptor kullandığım dönemlerde böyle bir sorunum olmuştu.fakat bu o zamanlar genel olarak herkezde olmamıştı.dediğiniz o beyaz parçanın içinde küçük bir filtre var.hatırladığım kadarı ile bu filtre çıkışında musluk olması gerek.yani o beyaz parçanın içinde benzin olup olmamasının önemi yok. benzin vanası zaten bu parçanın çıkışında.
benzin musluğunu kapalı konuma alırsanız sorun olmaz.
ZEKİ BAYRAKT
09 Mart 2011, 00:41
Ne çabuk cevap verdiniz şaşırdım,sabahleyin gidip benzin vanasından sonra gelip gelmediğine bakacam burdan yine yazarım, çok teşekkür ederim,yolunuz bilmem balıkesir den geçer mi geçer diyorsanız ilk gelişinizde sizi orman bölge müdürlüğünde görmek ,tanışmak güzel olacaktır diyerek selamları mı sunuyorum(Ben balıkesir orman bölge müdürlüğünde memurum);hoşça kalın,nazik cevabınız için de ayrıca teşekkür ederim.
backbone
12 Mart 2011, 22:39
Merhaba arkadaşlar yazılarınızı tesadüfen gördüm..iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş :) bende 2006 model regal raptor dd250e-9 var..ben motorumun 3.vites dişlisini kırdım biraz araştırma yaptım dişlileri gurup olarak satıyorlar.tek olarak satan bulamadım...bana yardımcı olurmusunuz..bu Altan motor nerede kendilerine nasıl ulaşabilirim..telefon numaraları varsa mail atabilirmisiniz???şimdiden teşekkür ederim sizlere bu arada ismim Ahmet
KALDERA
12 Mart 2011, 23:01
Sahipleri tamer ve taner beyler iki kardeştirler.işlerinde uzman olup görüşürsen mutlaka yardımcı olurlar.
Adres : Kartal Oto Sanayi Sitesi, A4 Blok No:23 Kartal İstanbul
Telefon Numaraları:
+90 216 306 23 19
+90 216 517 26 43
+90 216 517 26 44
Faks Numaraları:
+90 216 488 37 27
web: www.altanmotor.com.tr
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:43 ----------
Sahipleri tamer ve taner beyler iki kardeştirler.işlerinde uzman olup görüşürsen mutlaka yardımcı olurlar.
Adres : Kartal Oto Sanayi Sitesi, A4 Blok No:23 Kartal İstanbul
Telefon Numaraları:
+90 216 306 23 19
+90 216 517 26 43
+90 216 517 26 44
Faks Numaraları:
+90 216 488 37 27
web: www.altanmotor.com.tr
çok teşekkür ederim,yolunuz bilmem balıkesir den geçer mi geçer diyorsanız ilk gelişinizde sizi orman bölge müdürlüğünde görmek ,tanışmak güzel olacaktır diyerek selamları mı sunuyorum(Ben balıkesir orman bölge müdürlüğünde memurum);hoşça kalın,nazik cevabınız için de ayrıca teşekkür ederim.
balıkesire yılarca gelip gittim.mann filter türkiye distribütörü olarak..
orada çok muhterem değerli dostlarım var. basri otelde kalırdım genelde.. sanayideki metin ticaret ,şahin otomotiv,eski otogarın hemen yanındaki bp benzin istasyonu tuğrul bey,daha bir çok çok kıymetli insanlar... daha sonraları asya otel yapıldı..oraya transfer oldum. hatta isim soyisim benzerliği yüzünden bu otelden gece 03 te gözaltına alınıp emniyet müdürlüğünüzde bir gün misafir edilmiştim.:P
ne günlerdi..
~~NEO~~
13 Mart 2011, 00:11
Merhaba arkadaşlar yazılarınızı tesadüfen gördüm..iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş :) bende 2006 model regal raptor dd250e-9 var..ben motorumun 3.vites dişlisini kırdım biraz araştırma yaptım dişlileri gurup olarak satıyorlar.tek olarak satan bulamadım...bana yardımcı olurmusunuz..bu Altan motor nerede kendilerine nasıl ulaşabilirim..telefon numaraları varsa mail atabilirmisiniz???şimdiden teşekkür ederim sizlere bu arada ismim Ahmet
Geçmiş olsun Ahmet... Eğer bulamazsan bu dişliyi, Mondial 250 MCT'nin dişlilerinin de uyduğunu söylemişti ustam... Bi araştır, eğer doğruysa Mondial'in dişlisini her yerde bulabilirsin... Kolay gelsin...
Exzina
16 Mart 2011, 02:34
Merhaba Arkadaşlar.
Bir arkadaşıma bu motoru almayı düşündüğümü söylediğimde, çok benzin yaktığını ve 250 cc bir motora göre yeteri kadar güçlü olmadığını söyledi. Sizin görüşleriniz neler?
Birde çok fazla sayfa olduğu için uzun yol yorumu bulamadım. Ben bu motoru daha çok şehir dışı yolculuklar için kullanmayı düşünüyorum. Bu nedenle zun yol performansı ile ilgili deneyimler arıyorum.
Atahualpa
16 Mart 2011, 12:45
Merhaba Arkadaşlar.
Bir arkadaşıma bu motoru almayı düşündüğümü söylediğimde, çok benzin yaktığını ve 250 cc bir motora göre yeteri kadar güçlü olmadığını söyledi. Sizin görüşleriniz neler?
Birde çok fazla sayfa olduğu için uzun yol yorumu bulamadım. Ben bu motoru daha çok şehir dışı yolculuklar için kullanmayı düşünüyorum. Bu nedenle zun yol performansı ile ilgili deneyimler arıyorum.
18hp gücü var ve 100km de 3,5 litre benzin harcıyor. Honda Rebel in teorik olarak aynısıdır. Rebel de 18Hp dir. Tek farkı Regal su soğutmalıdır. Rebel Hava. Bu bir Cruiser 250cc lik bir SS ile kıyaslamayın. Ha daha güçlü Cruiserlar yok mu ? Var Hyosung GV250 ve Kymco Venox onla 30hp civarında. Ama bunlar anormal veriler.
Regal gayet seri bir motosiklet. Ben şaşırmıştım açıkcası ilk kullandığımda. Uzun yol yapılabilir. Bence tek dezavantajı bu konuda, jantlarının kapalı jant olmasından kaynaklı yan rüzgarları çok alması ve otobanlarda rüzgar nedeni ile sıkıntı yaşaması. Onun haricinda 120-130 basarak gitme derdin yoksa 90-100 aralığında gayet konforlu bir sürüş sağlıyor. Ha bu 130 yapamaz anlamına gelmiyor. Yapıyor elbette. Ben konfordan bahsediyorum
debrecen
22 Mart 2011, 01:29
SELAMIN ALEYKÜM
Forumunuzu zaman oldukça okuyorum fakat tam okuyamadığım için işim nedeniyle sorularıma yanıt bulmakta güçlük çektim.. Merak ettiklerim şunlar ben 22.binde t gidon regal almayı dusnuyorum. Sizce alınırmı kaç bin daha gider? dikkat etmem gerekenler neler. Uzun yol sıkıntısız gıdebılırmıyım son hız nedır vs genel bılgıler saygılar
Atahualpa
22 Mart 2011, 12:30
SELAMIN ALEYKÜM
Forumunuzu zaman oldukça okuyorum fakat tam okuyamadığım için işim nedeniyle sorularıma yanıt bulmakta güçlük çektim.. Merak ettiklerim şunlar ben 22.binde t gidon regal almayı dusnuyorum. Sizce alınırmı kaç bin daha gider? dikkat etmem gerekenler neler. Uzun yol sıkıntısız gıdebılırmıyım son hız nedır vs genel bılgıler saygılar
Bakımları zamanında yapılmış ve sıkıştırılmamışsa ne kadar gider diye bir laf söz konusu değil. Gider. Diğer sorularının yanıtı da üstteki mesajda var.
debrecen
25 Mart 2011, 03:01
Anladım teşekkürler.. Ne bilim bilip bilmeden konusan insanlar dıyo çin malı alınmaz sole mole dıolar. Ben pek kale almıorumda işte söle bi kulanıcı genel bılgı verse alınırmı alınmazmı + ları ne - leri ne çok ii olurdu
Eecho89
07 Nisan 2011, 01:07
Merhaba arkadaşlar ve üstatlar. Bende aranıza yani şimdilik foruma 3 ay içerisindede sokaklarda aranıza katılmayı düşünüyorum... A2 ehliyeti için başvurdum bir aksilik olmazsa 3 ay sonra ehliyetimi almış olacağım. Forum sitelerinden araştırdığım ve sokakta 2. kez gördükten sonra (İlk görüşte bu ne böyle hangi markaymış diye yaklaştım ve regal raptor yazısını görünce küçük bir şok yaşadım. Çok daha tanınmış bir japon markası bekliyordum ve haftalardır. Bu motoru araştırıyorum. Yalnız benim bazı cevaplara ihtiyacım var. Malum üniversite öğrencisiyim ve bütcem kısıtlı (3.000tl) ve bu benim ilk motorum olacak. ve bunun raptor DADYW DD250E-9 olmasını çok istiyorum.
Şimdi sorularıma gelecek olursak;
1. Raptor DADYW DD250E-9 benim ilk cruiserim olacak uygun motor mudur ? (boy 1.80cm 85kg istanbul gibi bir trafiktede 5 yıllık tecrübem var)
2. Üniversiteyi Sivasta okuyorum. ve malum sivas bol yağmur, kar ve oldukça soğuk bir memleket ( Bugün nisanın 6sı ve dolu yağdı misal son senem motorumla okula gidip gelmeyi ve İstanbul - Sivas arasını artık otobüsler yerine motorumla gitmeyi düşünüyorum. bu kadarına arıza vermeden beni bezdirmeden istediklerime cevap verebilecek bir motor mudur?
3. Bugün sivastaki motorcuları dolaştım malesef raptor yok. bir dükkan sahibi istersem getirebileceğini (mayısın 2. haftası) onunda 5.400tl tutacağını söyledi. 3.000tl peşin gerisini taksit imkanıyla karşılayabilirim ? (mantıklı mı ?)
4. Bir dükkanda ise raptora çok benzemesi benim düşüncem tabi truva gördüm 2.200 tl olduğunu 2010 model sahibi gurbetçiymiş sadece yazın kullanmış ve 1.200km yapmış sonra mıcırlı yolda ön freni sıkınca düşüp gidonu eğmiş ve farı kırılmış onlar orjinalleriyle değişmiş. Şimdi kararsız truvada raptordan farklı olarak sadece su soğutması olduğunu işçiliğin aynı olduğunu okudum bazı forumlarda bu konuya kalıtır mısınız ? 3.000tl sizce raptor mu yoksa truva mı ?
Atahualpa
07 Nisan 2011, 02:29
3000TL bütçen motosiklet için mi sadece, yoksa korumaları da dahil ediyor musun buna ? İstanbul-Sivas yapar Regal rahat, bakımlarını aksatmadığın sürece. Truva ile kıyaslama bile. RR çok daha nitelikli bir motosiklet. Temiz bir RR bulursan ki (3000 e zormevsim itibari ile) sıfırını almak çok mantıklı değil.
Eecho89
07 Nisan 2011, 03:19
Evet sadece motor için 3.000tl ayırdım kenara diğer korumalar için 500tl ayırdım. yetmez muhtemelen ama en önemlisi kask ve ceket için ideal diye düşündüm 500tl yi... Peki Ne önerirsiniz ? 3.000tle RR nerden nasıl bulabilirim ?
Atahualpa
07 Nisan 2011, 05:01
İkinci el de 3000 e RR bulabilirsin. Ancak iyi araştırman gerekli. Ben 2.750 ye buldum mesela 2006 model ve 3500km de garaj da yatmış bir motosikletti benim aldığım. Bugün sat deseler 3.5 dan aşağı vermem. Gaza gelmeden, acele etmeden ince eleyip sık dokuyarak seç. Korumalar 3 olmaz la başlar. Kask ceket ve eldiven. Eldiveni de unutma ve ucuza kaçma. İhmal edilen ama çok önemli bir korumadır. Düşme anında ilk temas ellerden olur yere
Eecho89
07 Nisan 2011, 14:55
atahualpa eldiveni hiç düşünmemiştim. Bazı arkadaşlar sadece kışın kullanırsın eldiveni yazın kullanmak istemezsin zaten dediklerinden kullanmayı düşünmüyordum. zaten sivas gibi bir yerde sonbahabardan sonra muhtemelen yatacak motorum. ama bilgilendirmen çok güzel oldu teşekkür ederim
_pLay_06
17 Nisan 2011, 16:58
çok aciL regal raptor arka jant aranıyor. mondiaL 250 mct kuLLanıcısıyım satanLar veya her hangi bir bayisinde satıLdığını biLen arkadaşLarın msj Larını bekLiyorum ( ciddi aLıcıyım )
_pLay_06
18 Nisan 2011, 04:43
jant aLınmıştır çok tşk ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:40 ----------
jant aLınmıştır çok tşk ederim
Slayerrr
18 Nisan 2011, 04:44
Bazı arkadaşlar sadece kışın kullanırsın eldiveni yazın kullanmak istemezsin zaten dediklerinden kullanmayı düşünmüyordum. zaten sivas gibi bir yerde sonbahabardan sonra muhtemelen yatacak motorum. ama bilgilendirmen çok güzel oldu teşekkür ederim
Zaten bunun için yazlık eldiven var. Bilekte biten eldivenlerin neredeyse hepsi yazlıktır ve hava geçirir. Rahatsız etmez. Önemli bir korumadır.
_pLay_06
18 Nisan 2011, 04:50
Zaten bunun için yazlık eldiven var. Bilekte biten eldivenlerin neredeyse hepsi yazlıktır ve hava geçirir. Rahatsız etmez. Önemli bir korumadır.
arkadaş gayet güzeL yorumLamış ( bence )
caraskal
29 Nisan 2011, 12:16
Arkadaşlar merhaba hepinize. Ben henüz Asya Pars 250 kullanana sitede rastlamadım. Tamam regal raptorla aynı herşeyi, aynı firmadan çıkmışlar, ama sonuç olarak iki farklı marka bunlar. Deneyimini paylaşmak isteyen yok mu? Parçaların durumu nasıl rodaj dönemleri benziyor mu? Ne gibi farklılıklar var? Bütün bunları merak ediyorum, birileri cevap yazarsa çok sevineceğim. Herkese güneşli günler.:)
Atahualpa
29 Nisan 2011, 12:20
Arkadaşlar merhaba hepinize. Ben henüz Asya Pars 250 kullanana sitede rastlamadım. Tamam regal raptorla aynı herşeyi, aynı firmadan çıkmışlar, ama sonuç olarak iki farklı marka bunlar. Deneyimini paylaşmak isteyen yok mu? Parçaların durumu nasıl rodaj dönemleri benziyor mu? Ne gibi farklılıklar var? Bütün bunları merak ediyorum, birileri cevap yazarsa çok sevineceğim. Herkese güneşli günler.:)
Radyatöre dikkat et zayıf kısımları olabiliyor su kaçırabilir. Hararet müşürü illa bozulacaktır. Suzuki alto müşürü uyar.
Far ampülün illa patlayacaktır. Şanzumanına dikkat. Arızalı seriler olabiliyor. Garantiden değiştir hemen. Rodaj aynı. Neticede aynı makine. Alır almaz da lastiklerini değiştir. Fazlası ile plastik üzerinden gelen lastikler.
caraskal
30 Nisan 2011, 11:29
Şunu Anlamadım Atahualpa: fazlasıyla plastik üzerinden gelen lastikler? hımmmmm. Yazınca çark etti. Doğru, şimdiden akrobasi yaptırıyor bana, küçücük frende ne yana yatacağımı merak etmeye başlıyorum. Ne almalı peki acaba?
chapln
05 Mayıs 2011, 20:25
selamlar herkese raptorcular:)
İstanbul'da öğrenciyim ve scooter kullandım sadece şimdiye kadar. Şimdi biraz para biriktirdim ve max. 10bin km lik 2. el bir regal raptor dd250e almayı yada honda cbf150 düşünüyorum. Bu yüzden sormak istedim;
Şehiriçi ulaşımda karşılaştıgınız sorunlar nelerdir?
Temiz kullanmama ragmen Servis yollarında yedek parçacılarda gide gele perişan olurmuyum, aldıktan masraflarla ugrasmak istemıyorum(3 sene kullanmayı düşünüyorum motoru büyütmek istemiyorum)
Sık sık 2 kişi binmek raptor açısından sıkıntı yaratır dediler(motor zorlanması)?
Bir de sanayi de ki motor tamircisi raptorlarda 2. vites sorunundan bahsetti?(
Bu konular gerçekten cok onemlı benım ıcın yardımlarınızla birlikte içime sinerse uygun bişey de rasgelirse almayı düşünüyorum önümüzdeki aya kadar, şimdiden cok tesekkür ettim.
DİKKATLİ SÜRÜŞLER!
Atahualpa
05 Mayıs 2011, 20:46
Şunu Anlamadım Atahualpa: fazlasıyla plastik üzerinden gelen lastikler? hımmmmm. Yazınca çark etti. Doğru, şimdiden akrobasi yaptırıyor bana, küçücük frende ne yana yatacağımı merak etmeye başlıyorum. Ne almalı peki acaba?
Ben IRC aldım. Yağmurlu havada gene sıkıntı yaratabiliyor ama daha az. Kuru havada ise yol tutusu gayet iyi. Ama paran varsa Michelin bakmanı öneririm. IRC ön arka 120TL , Michelin 300-350 civarı. Raptor da vites sorunu ya vardır ya da yoktur. Sonra dan ortaya çıkmıyor. Bazı motosikletlerde şanzuman problemi çıkabiliyor evet. Benimkinde bu problem yok mesela 6.000km ye geldim. Rutin bakımları hariç bana çıkardığı masraf şu.
2 Kere far ampulu (Kısalar gitti) 2*4TL
Radyatör delindi (ki bu uzun süre yatmasından kaynaklı)
Sıfırdan daha iyi bir radyatör yaptırdım 50TL
Lastikler 120TL
Düzgün bakımını yap, zincir yağmala periyodunu ihmal etme. Arada sırada eline alet geçtikçe civatalarını sıkıştır. Sorun çıkarmaz Regal. Bu arada radyatörüne sadece su veya sadece antifriz koymayın. Antifirz ve Su karışımı koyun.
zuzu_20
05 Mayıs 2011, 20:53
aramıza şimdiden hoş geldin kardeşim benim 2006 model 20.000 ni gecik km oldu senin gibi genellikle şehir içi ve 2 kişi kullanıyorum motorun zorlandıgı pek sayılamaz 2 kişi için arçı için diyim biraz rahatsız olabiliyor yedek parcadan agzım yanmadı şu ana dek rahatlıkla bulabildim ve su sogutmalı olması şehiriçi kullanım için ideal bence saygılar.Regali tercih etmen iyi derim tabikide hondayı küçümsüyemem kullanmadıgım için bişeyler diyemiçem.Şimdiden hayırlı olsun :cat::cat::cat:
Alper_tim
05 Mayıs 2011, 21:04
cbf150 yi bilmem
ama raptorumla 40.000 km yol yaptık çok fazla canımı yakmadı her daim bakımlarını yaptırırım elim hep üstündedir bide kullanıcıdan kullanıcıya fark var tabi ama çok arıza yapan bi regali duymadım çinliler arasında en sağlamlarından biridir:wiinkk:
muratcan7
05 Mayıs 2011, 21:32
Regal raptor uzun yolda daha rahattır. 2 kişi sıkıntı çıkarmaz. Bakımlarını düzgün yaptır ve vidalarını sürekli kontrol et. Gevşiyorlar zamanla. Sıkıntı çıkarmaz.
chapln
05 Mayıs 2011, 23:24
eyvallah sagolasın..... Bir de vites sorunundan sordu kullanıcıların cogu vites geçmiyor otomatik atıyor vs. diyorlar, sizdede boyle bi durum oldumu? Valla çoğu kişinin regale önyargılı tavsiyelerinden sonra sizin cevaplarınız içimi rahatlatmadı degil:) şimdiden bakınıyorum 2. ellere
Atahualpa
05 Mayıs 2011, 23:27
Dediğim gibi bende bir sorun yok. Ancak 2.vitesden boşa atabilir zaman zaman o da kullanıcıdan kaynaklanıyor .Tam oturtamamış oluyorsun 2 ye
chapln
05 Mayıs 2011, 23:32
alışılır ona zamanla...sagolasın
velerin
12 Mayıs 2011, 00:35
yarın bu motordan alıcam benle birlikte bir arkadaş gelebilirmi yardıma itiyacım var tam anlamıyorum kontrol için gelebilecek varmı ?? acil cevap
Atahualpa
20 Mayıs 2011, 00:41
Arkadaşlar emme manifoldlarını nereden bulabilirim motosikletimizin ?
gokhan_uls
21 Mayıs 2011, 03:34
arkadaşlar en regal raptor 250 9b modeline baktım
T gidon olması ne gibi dezavantajlar dogurur birde 8000 de bir motor buldum 3800 tl istiyor satan arkadaş
sizce nasııl bir rakkam tabıkı daha pazarlık yapmadık ama yakında almayı düşünüorum...birde km si doğru mudur?
Atahualpa
22 Mayıs 2011, 02:54
Valla benim motosikletim 2006 model ve 6300km de. Ben 3 ay önce 3500Km de iken aldım. Bir ahırdan çıkardım. İlk sahibinin kullanmadığını da biliyordum. O yüzden kilometresinden eminim. Yani olmaz olmaz deme gerçek kilometresi olabilir. Ancak aktif kullanıcı ise ben bile 3 ayda 2800km yaptığıma göre o kilometre olması olası değil. Ancak o da yatırmış ise motoru olabilir.
toprakozz
23 Mayıs 2011, 02:01
arkadaşlar en regal raptor 250 9b modeline baktım
T gidon olması ne gibi dezavantajlar dogurur birde 8000 de bir motor buldum 3800 tl istiyor satan arkadaş
sizce nasııl bir rakkam tabıkı daha pazarlık yapmadık ama yakında almayı düşünüorum...birde km si doğru mudur?
bahsettiğin motor benim moturum.(motosiklet net ve sahibinden.com daki nicklerim aynı)
herneyse konu km - arkadaşım km si kesinlikle orjinal
sezonunda aktif kullanıcıyım ama her havada makinamı çıkarmam.arkadaş son üç ayda yaptığı km yi yazmış.bende son 6 ayda km yi yazıyorum -30-
sadece 1 kere çıkardım.çünkü bu makina chopper.enduro değilki yağmur çamurda gezeyim.ama bir endurom olsaydı kışın bile binerdim.lakin makinam chopper, hassatır,kıymetlidir.bende gereken hassasiyeti gösterdiğim için ilanlar içindeki en iddaalı makina benim makinamdır.
bu arada makinamı sattım.bu hafta işlemleri gerçekleştireceğiz.
herkese iyi akşamlar
~~NEO~~
23 Mayıs 2011, 13:44
bahsettiğin motor benim moturum.(motosiklet net ve sahibinden.com daki nicklerim aynı)
sezonunda aktif kullanıcıyım ama her havada makinamı çıkarmam.arkadaş son üç ayda yaptığı km yi yazmış.bende son 6 ayda km yi yazıyorum -30-
sadece 1 kere çıkardım.çünkü bu makina chopper.enduro değilki yağmur çamurda gezeyim.ama bir endurom olsaydı kışın bile binerdim.lakin makinam chopper, hassatır,kıymetlidir.bende gereken hassasiyeti gösterdiğim için ilanlar içindeki en iddaalı makina benim makinamdır.
herkese iyi akşamlar
Kardeşim, sanada, alana da hayırlı uğurlu olsun...
Ben bu konuya uzun bi mesaj yazmıştım, Senin motorun olduğunu tahmin ettiğimi, tertemiz bi motor olduğunu, arkadaşın kaçırmaması gerektiğini de yazmıştım ama gönder butonuna basıp kapattım... Demek ki gitmemiş... Neyse... Herşeyde bi hayır var demek ki...
Umarım arkadaş da aradığı motoru bulur, gönlünce gezer...
Atahualpa
23 Mayıs 2011, 14:39
herkese iyi akşamlar
Sen Ankara dasın tabi :) Geçen 6 ayda gördüğün güneşli havayı biz burada 1 ayda görürüz normaldir o zaman. Hayırlısı olsun o vakit. Yanılmamışım yatırmışsın işte motoru. 6 ayda 30km ne yahu :)
toprakozz
24 Mayıs 2011, 16:57
Kardeşim, sanada, alana da hayırlı uğurlu olsun...
Ben bu konuya uzun bi mesaj yazmıştım, Senin motorun olduğunu tahmin ettiğimi, tertemiz bi motor olduğunu, arkadaşın kaçırmaması gerektiğini de yazmıştım ama gönder butonuna basıp kapattım... Demek ki gitmemiş... Neyse... Herşeyde bi hayır var demek ki...
Umarım arkadaş da aradığı motoru bulur, gönlünce gezer...
kardeşim benim eyvallah.tam sezon açıldı biz makinayı satıyoruz.bakalım bundan sonra ne alacaz.gönlümde yatan aslan dragstar ama bakalım zaman ne gösterecek.
Sen Ankara dasın tabi :) Geçen 6 ayda gördüğün güneşli havayı biz burada 1 ayda görürüz normaldir o zaman. Hayırlısı olsun o vakit. Yanılmamışım yatırmışsın işte motoru. 6 ayda 30km ne yahu :)
ben yıllarca antalyada yaşadım (izmirden daha güneşli) antalayada bile kışın hergünü chopper la gezemezsin.
şu an ankarada yaşıyorum ve sezonunda aktif kullanıcıyken nasıl yatmış motor oluyor hala anlamadım.
neyse herkese bol güneşli günler
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO