Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
muratcan7
10 Mayıs 2010, 12:58
Bugün kanuni bayii'ne gittim. Aküyü sordum. Resimdeki aküyü önerdiler. Fiyat 60tl.
http://www.divshare.com/img/thumb/11324917-293.JPG (http://www.divshare.com/download/11324917-293)
http://www.divshare.com/img/thumb/11324918-321.JPG (http://www.divshare.com/download/11324918-321)
Jel akü. Bakım gerektirmiyor. Sorunsuz kullanım dedi usta. Uzun şasi 350'lik regale takarken bizzat yanındaydım. 250liliklerede oluyor dedi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:46 ----------
Ön cam taktırdığımdan beri doğru dürüst resim ekleyememiştim. İşte buyrun :)
http://www.divshare.com/img/11324896-ae6.JPG
http://www.divshare.com/img/11324892-126.JPG
Bu arada en son depoyu fullediğimden beri 85 kilometre yaptım. 100kmde benzin alacağım. Depoyu açıp baktım durup pek iç açıcı değil. 100km de 20 lira yakıcakmış gibi geliyor:( Bekleyip göreceğiz...
Freegun
10 Mayıs 2010, 17:51
Arkadaşım satıcısı ben değilim Satan kişiyi çok da tanımam ama makineler sıfır ve o gördüğün fiyatlardan çok daha ucuza olacağını garanti ederim.K.kartın varsa aynı opsiyonu ona da yaptırmaya çalışırım.
Bütçen nedir bilmiyorum ama Ankara , istanbul bayilerinden çok daha uygun fiyata olacağını düşün burdan yazmayım.
Kargo vs bedeli de aldırtmam.
Ama sen yine de ikinci ellere de bir bak temiz çok var piyasa da..
Teşekkürler arkadaşım o zaman bana özelden detayları yazarsan sevinirim.
hakverdi
10 Mayıs 2010, 22:29
tşk ederim muratcan. bir de giderken anlamadığım bir zırıltı geliyor arkadan bilen var mı? buji, ve hava filtresi olarak ne kullanabilirim.:pr:
muratcan7
10 Mayıs 2010, 22:57
Egzoz'dan geliyordur tahminen. Hava filtresi ve bujiyi tam bilemiyorum. Emre Motor yedek parça dağıtıcısı. Ondan öğrenilebilirsin.
Emre Motor (http://www.emremotor.com/iletisim.aspx)
TELEFON : 0212 - 656 26 56
E-MAIL : info@emremotor.com
Titreşim ve zırıltı bizim makinalarda tam olarak kesemeyeceğimiz sorunlar. Bugün @regalmurat ilede konuştuk o da aynı sorunu dile getirdi. Dediği gibi sıralı 2 silindir olduğundan titreşim var. Titreşim olunca zırıltı da beraberinde geliyor. En azından spyder'lar Vtwin olsaydı keşke. Hem o motor kapağı üzerinden depoya kadar boş kalan ve bence kötü görünen alanda doldurulmuş olurdu...
muratcan7
11 Mayıs 2010, 19:34
Kimse yazmıyor ne oldu bu topac ahalisine :P
Bugün depoyu fulledim . Değerler pek iç açıcı değil. 100km'de (devirli-karışık kullanım ş.içi) 18liralık benzin yakmışım(1lt/3,75Tl) buda 100km/4,8lt gibi bir değer ... Şuan 1800 km'ye geldim sayılır. Umarım kilometre yaptıkça yakıt en azndan 100km/4lt seviyesine iner :salut:
Şimdi tekrar 100km sonra fulleyeceğim. Bu sefer tamamen sakin kullanamya çalışacağım. 80km'yi geçmeyeceğim. Yüksek vites kullanacağım. Bakalım değerler nasıl olacak...
Yakıt düşermi sizce yoksa bir sorun mu var ? Sübap karbüratör ayarları yapıldı ama ...Düzelmedi..
regalmurat
12 Mayıs 2010, 23:58
arkadaslar servıslerde kullanılan bujıler ngk aslında bosch bujı takılırsa yakıt daha tasarruflu gıbı gelıyor bana benım oncekı bujıler bosch du benım sımdı bakımdan sonra ngk takıldı yakıt arttı gıbı geldı bana..tekrar bocsh degıstırecem sanırım ondan dusecek gıbı gelıyor...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:55 ----------
tıtresım sorunu genel sorun cozulmesı ımkansız.. elınız anahtar tutuyorsa butun cıvataları ozellıklede motor baglantı ıle egzoz cıvatalarını sıkın tıtresım dusuyor azda olsa............bunu sık sık yapın mutlaka......
muratcan7
13 Mayıs 2010, 00:10
Elimde ngk buji var acaba onu mu kullansam diye düşünüyorum. Servisim her ne kadar bujilerinde sorun yok boşuna değiştirme desede yinede merak ediyorum. Elimdeki buji olur mu olmazmı oda ayrı bir sorun. CBF150'm için almıştım ama takmak nasip olmadı.
http://i43.tinypic.com/2uh1wsi.jpg
regalmurat
13 Mayıs 2010, 00:44
sanırım o bujıler olur ama bocsh da ıyı gıbı geldı bana ben motoru aldıgımda bosch bujı vardı onlar daha ıyı dıye bılıyorum..bırde taktırdgın on sıperlık orjınal regal içinmı uretılmıs yoksa dıger markaların mı....kesın ne dedı servıs yoksa kanunılerını o sıperlık
muratcan7
13 Mayıs 2010, 00:49
Sadece regal için üretilmiş değil. Ancak bizim motorlara uyumlu . Hatta en güzel bizim motorlara yakışıyor diyebilirim. Spyder hariç regallere uyar dedi. Uyum sorunu olmaz.
pinkkuvars
13 Mayıs 2010, 01:15
Titreşim konusu yakında yeni şeyler olacak arkadaşlar Fikir uygulamaya geçerse görecez bakalım !!.
Bosch evet bakımdan sonra bizimkiler bosch oldu performans sanki ngk daha iyiydi ama tasarruf durumuna zamanla bakalım..
muratcan7
13 Mayıs 2010, 01:18
Performansın iyi olması demek ateşlemenin daha iyi yapılması demek. Yani hem yakıt tasarrufunun hemde performansın bir arada olması gerekmez mi ? Ateşleme tam yapılmadığı zaman hem benzin ziyan olur hem performans alınamadığı için daha fazla basılır daha fazla benzin tüketilir.
@pinkkuvars resimdeki ngk bujim bizim motorlara oluyor mu ? Sendekinin modeli neydi ?
muratcan7
15 Mayıs 2010, 00:35
Merhabalar
NGK bujimi taktım. Pek değişiklik olduğunu söyleyemem ama psikolojik olarak sanki daha canlı gidiyor gibi geliyor :)
Onun dışında motosikletimi satıyorum. Yarın Kaporasını alıp Pazartesi günüde kısmetse satışını yapıcaz. Pek gezemedim RR sahipleriyle tanışma gezilere gitme fırsatım olmadı. Kısmetse yeni makinayı alabilirsem gezilere onunla gelirim .:P
İyi forumlar :cat:
Deli Çerkes
15 Mayıs 2010, 01:12
Önceki bujilerim Champion markaydı. Nkg taktım.Ancak ilk çalıştırmada çok teklemeye başladı. Nkg kullanıcıları, bujilerinin kodunu belirtebilirmi ?
muratcan7
15 Mayıs 2010, 01:25
http://i43.tinypic.com/2uh1wsi.jpg
Benden çıkanda champion markaydı. Taktığımdan beri ilk marşta alıyor. Kendi kendine stop etme sorunu kalmadı. Bence faydası oldu...
toprakozz
15 Mayıs 2010, 20:41
Merhabalar
NGK bujimi taktım. Pek değişiklik olduğunu söyleyemem ama psikolojik olarak sanki daha canlı gidiyor gibi geliyor :)
Onun dışında motosikletimi satıyorum. Yarın Kaporasını alıp Pazartesi günüde kısmetse satışını yapıcaz. Pek gezemedim RR sahipleriyle tanışma gezilere gitme fırsatım olmadı. Kısmetse yeni makinayı alabilirsem gezilere onunla gelirim .:P
İyi forumlar :cat:
yeni makina ?????????????:silent:
muratcan7
15 Mayıs 2010, 22:43
Şuan kafam bayağı karışık yeni makina konusunda. Düşündüklerim ER-5 , CBF500 , F650GS-CS, ER6F-N , MT-03 ... Bütçeme göre en uygununu düşüneceğim. Ancak bunları alamazam yine CBF250 ye de geçebilirm.
Biraz daha naked-enduro arasında gidip geliyorum. Chopper/Cruiser tarzınıda seviyorum ancak öğrenci maaşıyla bir dragstara benzin parası yetiştirmek zor olur diye düşünüyorum. O yüzden az yakan makinalara bakıyorum.
hayta4567
02 Haziran 2010, 12:59
slm dostlar benim regal'in sekmanları ve pistonu değiştirdm kardeşimin hor kullanması yüzünden ancak daha 50 km oldu kullanmaya başlayalı ama bi takım sorunlar var :
1) Radyatörün kapağının tam yanında ince bir tahliye hortumu var sanırım onun ucu boşta ve motor oaradan su atıyor hararet yükseldiği zaman ama bunu fışkırarak değilde damla damla akıtıyor kullanmaya başladık mı bunun olması doğalmı
2) motor sanırım biraz rodaj dönemi geçirecekmiş ama ani gazlarda tekliyor ve eskiye oranla çabuk ısınıyor motor aksamından arada sesler geliyor ama çok değil bunlar normalmi sizce daha 50 km oldu motor yapımından çıkalı
Freegun
04 Haziran 2010, 18:40
Arkadaşlar izmirdeyim temiz fazla km yapmamış 250 lik bir RR arıyorum... 5-6 Bin km yi aşmamış temiz ve satmayı düşündüğünüz bir RR varsa lütfen benimle iletişime geçin.. Selamlar...
sercan2667
04 Haziran 2010, 19:20
Regal raptorun bazıları 2 zamanlı:))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:11 ----------
Şuan kafam bayağı karışık yeni makina konusunda. Düşündüklerim ER-5 , CBF500 , F650GS-CS, ER6F-N , MT-03 ... Bütçeme göre en uygununu düşüneceğim. Ancak bunları alamazam yine CBF250 ye de geçebilirm.
Biraz daha naked-enduro arasında gidip geliyorum. Chopper/Cruiser tarzınıda seviyorum ancak öğrenci maaşıyla bir dragstara benzin parası yetiştirmek zor olur diye düşünüyorum. O yüzden az yakan makinalara bakıyorum.
senin yerinde olsam EĞER ÇOĞUNU ŞEHİR İÇİNDE KULLANACAKSAN TORCANAVARI BİR MOTOR O DA BMW 650 CS SCARVER 53 BYGR..CBF 500 İSE 50 ..AMA DAHA ATAK 650 CS
muratcan7
04 Haziran 2010, 19:44
Sercan gerçekten düşüncemi okudun dostum :cat:
scarver düşünüyorum bende. cbf150 aldık ama geçici bir süre için aldım. Şu an hayalimdeki makina gs650cs . 60 tork .
Umarım sende gs'ne kavuşursun. Kısmetse beraber gezeriz makinalarla :)
yalovalıdrag
06 Haziran 2010, 22:20
motor güzel ben kullanmıştım misss gibi bir motor yaa sesini gerçi beğenmedim ama hoş bir motor . diğer chooper motorlardan özelliği soğutucusunun olması.
Doobly
09 Haziran 2010, 22:51
Bursa'da DD250E serisi kullanan varmı?
Varsa mümkünse yakından bi görüp sağına soluna kalitesine bakmak istiyorum.
Cruisera geçmeye karar verdim fotolardan falan sürekli görüyorum biliyorum ama yakından görme dokunma şansım olmadı hiç.
Kullanan varsa Bursa MT'den 2-3 kişi şu motoru bi görüp, beğenirsek de birer tane almayı düşünüyoruz.
Bursa'da satan bayi neresi?
alibektas
15 Haziran 2010, 14:09
merhaba arkadaşlar...
bende 250 dd 259 t gidon var...sol piston sarmış ve silindiride çizmiş. kısacası silindir değişmesi gerekir ama yaklasık 500 tk tutuyor parçalar...bir öneriniz var mı acaba...heppinize sevgiler kazasız sürüşler
qenc_motorcu
21 Haziran 2010, 20:32
merhaba motor tutkunu dostlarım. bende hangi makinayı alsam diye düşünürken raptoru 250 yi gördüm ve ilk görüşte tutuldum doğrusu. aranızda alma diyen var mı ? Peki neden alma diyor ? Şimdiden cevaplarınız için hepinize tşk ler.. Tüm Tutkunlara Kazasız Sürüşler Dilerim..
hayta4567
22 Haziran 2010, 11:57
merhaba motor tutkunu dostlarım. bende hangi makinayı alsam diye düşünürken raptoru 250 yi gördüm ve ilk görüşte tutuldum doğrusu. aranızda alma diyen var mı ? Peki neden alma diyor ? Şimdiden cevaplarınız için hepinize tşk ler.. Tüm Tutkunlara Kazasız Sürüşler Dilerim..
al kardeşim al bendde manisada kullanıyorum on numara motor o kadar yol gittim banamısn demiyor maşallahı var allah kaza bela vermesin
qenc_motorcu
24 Haziran 2010, 12:53
al kardeşim al bendde manisada kullanıyorum on numara motor o kadar yol gittim banamısn demiyor maşallahı var allah kaza bela vermesin
sağol kardeşim allahın izniyle benimde regalim olacak artık. gerçekten görünüş on numara hepinize kazasız sürüşler dilerim.
moday
28 Haziran 2010, 11:57
mrb arkadaşlar regalin yeni kasa speydir sanırım ismini yanlış yazmadıysam kullanan varmı aranızda nasıl yedek parça olsun kullanım olsun 180 km kaldıran var yapıyomu o kadar hız vibrasyon nasıl yani kısacası kullanan veya bilgisi olan arkadaşlarımın fikir vede tecrübelirinden faydalanıp bir tane almayı düşünüyorum tşkler herkese iyi sürüşler
Doobly
06 Temmuz 2010, 21:21
Aslında bu motosiklet hem tasarımı hem de sıvı soğutmalı olmasından dolayı çok çok ilgimi çekiyor ancak Regal Raptor forumlarında okuduğum kadarı ile en büyük sorunu şanzuman ile ilgili sorunlar. Bunları genel olarak tüm Regaller yaşıyor mu? Ya da bunun çözümü nedir?
Şanzuman denilen şey motorun önemli bir kısmı. Bir de yol da falan bıraktığını var sayarsak bir sürü dert. Almaya cesaret edemiyorum açıkçası.
~~NEO~~
06 Temmuz 2010, 23:40
Ben uzun zamandır araştırıyorum bu motorları regal ve raptor kelimeleri ne zaman yan yana geçse cümle içinde o sayfayı tamamen okuyorum...O kadar yazı, bilgi, fotoğraf arasında memnun olmayan kullanıcı sayısı bir elin parmağını geçmez...Bence bu kişiler de gerçekten şansız kişiler kolay kolay sıkıntı yaratmayan bir çin motorunda da sorunlu olanı bulmayı başarmışlar...Ben bu motordan almak için uzun zamandır bekliyorum ve bu sefer çok yaklaştım ve sana da tavsiye etmek isterim...100 kullanıcı yorumu okuduysam 95'i memnun...O kadar memnun olmayan Ferrari müşterisi bile vardır...:queen:
regalmurat
09 Temmuz 2010, 00:11
slm arkadaslar benım 250lik su sogutmalı ragalımvar müsür arızası var emre motorda suna için yok gelecekmiş ben antalyada yasıyorum hangı aracın musuru uyar bılgısı olan benımle paylassın lutfen her ıkı musurde arızalandı şimdiden tsk ler
hakverdi
11 Temmuz 2010, 19:58
Arkadaşlar 250 DD-E9 regal raptoru satıyorum kelepir fiyatına çooookkkk acil paraya ihtiyacım var.... ilanım sahibinden.com'da...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-dd-250e-9-acilen-satilik-anlasiriz/detay
teskocu
15 Temmuz 2010, 00:02
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-dd-250e-9-ilk-goz-agrima-veda-ediyorum/detay
arkadaşlar bende satıyorum makinayı yenisini aldığım için ihtiyaç fazlası halini aldı aslında bana kalsa satmayacağın ancak kardeşimin ehliyeti olmaması sebebiyle satmak zorundayım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:58 ----------
bu arada arkadaşlar baya bi tartışmışlar benim önerim performans ve boşa hiç yakıt kaybı yaşamamak isteyen arkadaşlarıma önerim çift dişli ngk bujileri tavsiye ederim
Ex-tremE
17 Temmuz 2010, 04:02
arkadaşlar öncelikle selamlar aranızda kendimi görmekten çok mutluluk duyuyorum,
forumu bir iki haftadır okuyucu olarak takip ediyorum forumlarda paylaşılan bilgileri biraz ince eleyip sık dokuyarak gözden geçirdim denebilir (en azından yakın dönemde almayı düşündüğüm motorla ilgili başlıkları) ve bu günde forumun en son üyesi olarak buradayım :D sizlere danışacağım bir konu var.
regal raptoru yaklaşık bir ay gibi bir süredir takip ediyorum ve artık tahammülüm kalmadı sonunda alıcam ama malum motorun diğer çin motorlardan bir gömlek üstün olması dolayısıyla sıfırlarının fiyatları 4400-5000 tl arası ve bende o kadar para yok dolayısıyla beni düşünceye iten şey ikinci el regal raptor u mu tercih edeyim yoksa sıfır ramzey qm 250 mi bu konuda son kararımı vermemi etkileyecek bir cevap verirseniz minnetlerimi size ilk buluşmada bir kilo baklava ile sunabilirim...
birde sahibindende ilanlara baktığımda regal raptorun
DD 250E
DD 250E-9
DD 250E-9B
DD 250E-10
modelleri arasındaki basit farklılıkları söyleyebilirseniz çok minnettar kalırım fotoğraflardan çok fazla birşey anlayamıyorum malesef tecrübelerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum
yardımlarınız için şimdiden teşekkürü borç bilirim
tatlı yiyelim tatlı konuşalım...
sevgiler ve saygılar
Alper_tim
17 Temmuz 2010, 04:11
arkadaşlar öncelikle selamlar aranızda kendimi görmekten çok mutluluk duyuyorum,
forumu bir iki haftadır okuyucu olarak takip ediyorum forumlarda paylaşılan bilgileri biraz ince eleyip sık dokuyarak gözden geçirdim denebilir (en azından yakın dönemde almayı düşündüğüm motorla ilgili başlıkları) ve bu günde forumun en son üyesi olarak buradayım :D sizlere danışacağım bir konu var.
regal raptoru yaklaşık bir ay gibi bir süredir takip ediyorum ve artık tahammülüm kalmadı sonunda alıcam ama malum motorun diğer çin motorlardan bir gömlek üstün olması dolayısıyla sıfırlarının fiyatları 4400-5000 tl arası ve bende o kadar para yok dolayısıyla beni düşünceye iten şey ikinci el regal raptor u mu tercih edeyim yoksa sıfır ramzey qm 250 mi bu konuda son kararımı vermemi etkileyecek bir cevap verirseniz minnetlerimi size ilk buluşmada bir kilo baklava ile sunabilirim...
birde sahibindende ilanlara baktığımda regal raptorun
DD 250E
DD 250E-9
DD 250E-9B
DD 250E-10
modelleri arasındaki basit farklılıkları söyleyebilirseniz çok minnettar kalırım fotoğraflardan çok fazla birşey anlayamıyorum malesef tecrübelerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum
yardımlarınız için şimdiden teşekkürü borç bilirim
tatlı yiyelim tatlı konuşalım...
sevgiler ve saygılar
merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldin öncelikle
ben 4 senelik bir regal kullanıcısıyım 37.000 km yol yaptım maşallah sorunum yok ama bakımlarımı herzaman zamanında yaparım
sahibindende yazan modeller bizim türk insanımızın uydurduğu modeller
bizim regalin iki modeli var
DD 250E-9 modeli klasik modeldir (benimde kullandığım model)
DD 250E-9B modeli ise T didon dur,göstergeler depo üstündedir ve çatal açısı biraz daha eğiktir
DD 250E ve DD 250E-10 diye modelleri yoktur :cat:
ramzey qm 250 modelini bilmiyorum yorum yapamayacağım
logaritma
17 Temmuz 2010, 05:04
merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldin öncelikle
ben 4 senelik bir regal kullanıcısıyım 37.000 km yol yaptım maşallah sorunum yok ama bakımlarımı herzaman zamanında yaparım
sahibindende yazan modeller bizim türk insanımızın uydurduğu modeller
bizim regalin iki modeli var
DD 250E-9 modeli klasik modeldir (benimde kullandığım model)
DD 250E-9B modeli ise T didon dur,göstergeler depo üstündedir ve çatal açısı biraz daha eğiktir
DD 250E ve DD 250E-10 diye modelleri yoktur :cat:
ramzey qm 250 modelini bilmiyorum yorum yapamayacağım
DD 250E ve DD 250E-10 vardır...
DD 250e nin normal 250e-9 dan farkı nedir bilemiyorum ama ruhsatta dd250e yazan regal gördüm modelide öyleydi illa vardır ince bir farkı..
250E-10 modeli ise spyder modelinin 250 cc lik versiyonudur..
Alper_tim
17 Temmuz 2010, 13:47
DD 250E ve DD 250E-10 vardır...
DD 250e nin normal 250e-9 dan farkı nedir bilemiyorum ama ruhsatta dd250e yazan regal gördüm modelide öyleydi illa vardır ince bir farkı..
250E-10 modeli ise spyder modelinin 250 cc lik versiyonudur..
DD 250E-10 modelini getiren firmadan sordum spyder modeliymiş haklıymışsın :cat:
ancak DD 250E diye bir model yok muhtemelen ruhsatı hazırlayanların bir hatası olduğu kanısındayım
çünkü bir kaç motorun ruhsat işlemlerini bizzat kendim yapmıştım ruhsat dosyalarına verdiğimiz evraklarda hiç bir zaman sadece DD 250E diye bir model yazısı olmadı:bounce:
logaritma
17 Temmuz 2010, 15:51
evet bizde motoru kendimiz aldık üstümüze zamanında notere gittiğimizde regal raptor markası bile yokdu kitapdan kanuni seyhan yada mct üstünden üstünden notere para vermişdik hatırlamıyroum şimdi çok zaman oldu.. benim gördüğüm evraklarda dd250 e yazıyordu 9 ibaresi yokdu neyse yani iki modelde var..
Merhaba arkadaşlar bende Regal Raptor'un takipçilerinden biri olmaya başladım yavaş yavaş.Çevrede bir kaç tane gördükten sonra daha da artmaya başladı bu ilgim.Şimdi konunun ilk sayfalarından okumaya başladım ama çok sayfa malum bana bir arkadaşım özet geçerse çok iyi olur.
- Yedek parça sorunu düzeldi mi ?
- Modeller arasındaki teknik özellik ve fiyat farkları nelerdir?
- Rodajını bitiren kullanıcılar motorları hakkında ne düşünüyorlar?
teşekkürler..
qenc_motorcu
17 Temmuz 2010, 18:01
Merhaba arkadaşlar bende Regal Raptor'un takipçilerinden biri olmaya başladım yavaş yavaş.Çevrede bir kaç tane gördükten sonra daha da artmaya başladı bu ilgim.Şimdi konunun ilk sayfalarından okumaya başladım ama çok sayfa malum bana bir arkadaşım özet geçerse çok iyi olur.
- Yedek parça sorunu düzeldi mi ?
- Modeller arasındaki teknik özellik ve fiyat farkları nelerdir?
- Rodajını bitiren kullanıcılar motorları hakkında ne düşünüyorlar?
teşekkürler..
valla kardeşim sana katılıyorum hergün artmaya başladı bende almayı düşünüyorum kısa zamanda sıfır alacağım inş. notere falan kaç para masraf gidiyor acaba bilen arkadaşlarımız konuyu özetlerse sevinirim:silent:
Sıfır için 210 tl bildiğim kadarı ile plaka ve ruhsat
Alper_tim
17 Temmuz 2010, 20:20
motorları alacağınız yerler ruhsat plaka fiyatları konusunda size yardımcı olurlar sanırım
muameleciye yaptırmaz da kendiniz yaparsanız işlemleri daha ucuza mal edersiniz
4 sene önce ben kendim hallettim muameliciden 100,00 TL ucuza gelmişti
yedek parça konusunda bi sıkıntı yaşamadım ancak duyduğum şeyler war motoru sıfırda alsanız hiç bir parçasını garantiye sokmuyorlar
qenc_motorcu
17 Temmuz 2010, 20:38
motorları alacağınız yerler ruhsat plaka fiyatları konusunda size yardımcı olurlar sanırım
muameleciye yaptırmaz da kendiniz yaparsanız işlemleri daha ucuza mal edersiniz
4 sene önce ben kendim hallettim muameliciden 100,00 TL ucuza gelmişti
yedek parça konusunda bi sıkıntı yaşamadım ancak duyduğum şeyler war motoru sıfırda alsanız hiç bir parçasını garantiye sokmuyorlar
hiçbir parçayı garantiye sokmuyorlar demek :silent: zaten ucu ucuna taksitle alıcaz makinayı şeytan diyo git ybr 125 al ama buna hasta oldum ben bunu istiyom :cat:
logaritma
17 Temmuz 2010, 21:44
sarıkayalar zamanında o yedek parça yüzünden çine 2 konteynır parçayı geri yollamışdı herhalde şu anda getirtenler kimse o zamandan ders almışlar parçaları garantiye sokmuyorlar..
vecihihürkuş
20 Temmuz 2010, 21:43
merhaba arkadaşlar bir arkadaşım için regal raptor marş motoru lazım.internetten daha önce almış veya nerede bulabileceğimi bilen var mı acaba?
mahoretti
21 Temmuz 2010, 16:14
merhabalar...
Ben geçen ay MCT250 motorumu sattım. Uzun bir yol yaptık ve ertesi gün gelen bir teklife düşünmeden EVET dedim. Neden ? Yorulmuştum yolda. Vibrasyon fazla yoktu makinada özellikle dişli değişiminden sonra ama yinede uzun yolculukta az bir titreme bile etkiliyor... Koltuk çok rahatsız etti. Ayakta gidesim geldi resmen. İstediğin hızlara çıkamıyorsun ihtiyacın olduğunda vs.vs.vs... Sonuçta yoruldum. RR'u uzun senelerdir takip ederim. Arkadaşımda bu vibrasyondan dolayı 350cc spyder'ını sattı. Benim en merak ettiğim şey vibrasyon. Nasıl ? Motorlarınızda objektif olursanız titrek mi? Titremeye ne zaman başlıyor yada ? 125km gibi son sürat görünüyor. Ara hızlanmalar nasıl ? Bu tip motorlarda hızın önemi olmadığını biliyorum ama, ihtiyacınız olduğunda gaz kolu size tepki veriyor mu mesela sollama yaparken ?
qenc_motorcu
21 Temmuz 2010, 21:18
öncelikle herkese merbala dostlarım. bende regalimi artık alma çalışmalarına başlamışken (dd250e-9) aklıma birşey takıldı. ''YAKIT'' regallerin hepsi mi çok yakıyor? artık bende alacağım nasipse ve önerilerinizi bekliyorum ilk motorum olacak (motosiklet tecrübem var ama hiçbir zaman kendi motorum olmadı) ne dersiniz ?
Alper_tim
22 Temmuz 2010, 00:31
merhaba arkadaşlar bir arkadaşım için regal raptor marş motoru lazım.internetten daha önce almış veya nerede bulabileceğimi bilen var mı acaba?
walla bulabilceğin iki yer var biri emre limited diğeride beşiktaşda ali usta
özelden mesaj yazarsan numaraları verebilirim:cat:
merhabalar...
Ben geçen ay MCT250 motorumu sattım. Uzun bir yol yaptık ve ertesi gün gelen bir teklife düşünmeden EVET dedim. Neden ? Yorulmuştum yolda. Vibrasyon fazla yoktu makinada özellikle dişli değişiminden sonra ama yinede uzun yolculukta az bir titreme bile etkiliyor... Koltuk çok rahatsız etti. Ayakta gidesim geldi resmen. İstediğin hızlara çıkamıyorsun ihtiyacın olduğunda vs.vs.vs... Sonuçta yoruldum. RR'u uzun senelerdir takip ederim. Arkadaşımda bu vibrasyondan dolayı 350cc spyder'ını sattı. Benim en merak ettiğim şey vibrasyon. Nasıl ? Motorlarınızda objektif olursanız titrek mi? Titremeye ne zaman başlıyor yada ? 125km gibi son sürat görünüyor. Ara hızlanmalar nasıl ? Bu tip motorlarda hızın önemi olmadığını biliyorum ama, ihtiyacınız olduğunda gaz kolu size tepki veriyor mu mesela sollama yaparken ?
vibrasyon bayağı war ama ben alıştım artık ancak artçı için aynı şeyleri söyleyemeyiz uzun bi yola çıkınca ve durduğumuzda arkadaki artçı yürüyemeyecek duruma gelebiliyor
titreme her daim var motor çalışmaya başladığında rolantide vibrasyon yok ama gaz açılınca başlıyor
benim motorun son sürat 125-130 gibi ama çok zorlarsam görebiliyorum bu süratleri 80 civarı giderken gazı açtın mı 100-110 a çıkması benim için makul ölçülerde arada kaldığım pek olmadı desem yeridir
öncelikle herkese merbala dostlarım. bende regalimi artık alma çalışmalarına başlamışken (dd250e-9) aklıma birşey takıldı. ''YAKIT'' regallerin hepsi mi çok yakıyor? artık bende alacağım nasipse ve önerilerinizi bekliyorum ilk motorum olacak (motosiklet tecrübem var ama hiçbir zaman kendi motorum olmadı) ne dersiniz ?
benim regal (diğerleride aşşağı yukarı bu kadar yakıyor) bir depo benzinle 270-290 km de yedeğe geçiyor çok aşırı yaktığını düşünmüyorum
~~NEO~~
22 Temmuz 2010, 00:50
Değerli arkadaşlar, altta linkini verdiğim motorun sahibi ile aynı yerde çalışıyoruz kendisini tanımasamda... Bugün motora baktım fena değil gibi, kabaca pazarlık da ettik ama km'sini görünce ben vazgeçtim... Sizce km çok mu, yoksa alınır mı?.. Hala şansım varken sizlere bi danışmak istedim...Ben uzun süre kullanmak amacıyla aldığımdan bana 3000-5000 km sonra rektefiye v.b. büyük masraf çıkartmasından korkuyorum...
Benim mantığıma göre onun masrafı için harcayacağım parayı şuan cebimde olan paraya ekleyim daha düşük kmlerde olan başka motorlara bakmalıyım diyorum... Sizce ne yapmalıyım ? Bu markayı tanıyanlar olarak ne dersiniz ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-dd-250e-9b-acil-bakimli-rr-28600382/detay
Alper_tim
22 Temmuz 2010, 01:34
valla benim motor 37000 km ye geldi daha motor yaptırmadım ama bi ara 28000 civarındaydı sanırım subapları değiştim yağ yakıyor diye ondan sonrada bi problem yaşamadım
qenc_motorcu
22 Temmuz 2010, 10:58
valla benim motor 37000 km ye geldi daha motor yaptırmadım ama bi ara 28000 civarındaydı sanırım subapları değiştim yağ yakıyor diye ondan sonrada bi problem yaşamadım
yani sevgili kardeşim motoru çekinmeden al (sıfır alıcam nasipse, yaş 18) tavsiye ederim diyorsunuz değil mi ?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO