PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 [122] 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133

regalmurat
21 Mart 2010, 00:11
Slm arkadaslar ben bırde fanları kendım istegın zaman calıstırmak için dugme koydurucam sızler ne dersınız. Olurda fan musuru veya termostat bozulursa ordan dırek acarım motoru soguturum.dusuncelerınızı beklıyorum tskler.........

muratcan7
21 Mart 2010, 12:01
Merhaba arkadadaşlar.

Geçengün motorumu çarşının göbeğinde 1 saatliğine bıraktım. Dönüşte çalıştırmak için geldiğimde de gaz kolunun boşa döndüğünü gördüm. Gaz telinin kopmuş olduğunu düşündüm, öylede olmuş zaten.

Rölanti ayarını yükseltip 2.-3. viteste servise kadar getirdim. Hemen gaz telini değiştirdiler. Şuan bir sıkıntı yok ama bana gaz kolu biraz sert gibi geldi. Bunu nasıl yumuşatabilirim ?

emokaan82
22 Mart 2010, 09:54
Mrb arkadaşlar,nisan ayı itibariyle ben de bir raptor kullanıcısı olacam bi aksilik olmazsa ama daha once sadece scooter kullanmıstım ve vitesli debriyajlı bir motor kullanmadım hiç henüz. Motorumu almaya gittiğimde evmide dönerken kendim kullanıp gitmek istiyorum :) Ankarada hayrına küçük bi sürüş denemesi yaptırabilecek bir raptor kullanıcısı var mıdır diye merak ediyorm. hem bilgi edinme açısından da iyi olur.

kelon
24 Mart 2010, 10:56
siyah atmaca geçmiş olsun nasıl oldu şanzıman işi

regalmurat
24 Mart 2010, 23:54
+slm arkadaslar rr 250lık bır guzel yıkadım oturakları falan soktum ıyıce kuruduktan sonrada cbs teflon polyester cılalı koruma yaptım cok guzel oldu tavsıye ederım...

U-180
25 Mart 2010, 18:26
Merhabalar..

Benim DD250 nin üzerinden çıkan akünün üzerinde 12V-9Ah yazıyor. Ve akünün ölü olduğuna eminim. Şöyle ki, aküyü bi arabaya bağlayıp şarj ettim, 3 saat kadar sonra marş basmaz, farlar sönük yanar olmuştu. Bu durumda yaptığım akünün ölü olduğu teşhisi kesin midir?

Peki yeni akü alacaksam bi marka, model ve voltaj-amper değeri önerebilir misiniz? Bazı sayfalarda 6 amper olarak yazılmış.

Teşekkür ederim...

toprakozz
26 Mart 2010, 02:23
9 amper..................

regalmurat
26 Mart 2010, 11:41
bu pazar antalya rr cilerın sehir turu var bılgılerınıze
...

abuygur
26 Mart 2010, 15:52
hocam merhaba,
Forumlarda hiç Ankara lı yok mu diye düşünürken seni gördüm.
Yeni aldım Regal 2006. Kışdan bu yana bakım yapılmamış. Genel bakımlar ve teker değişimi gerekiyor.

Uygun, uğraştırmayacak ve kazık olmayan kimi tavsiye edersin servis olarak?
Görüşmek dileğiyle
Selamlar
Baki

0 507 707 97 71

abuygur@tai.com.tr

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:52 ----------

Toprakozz hocam merhaba,
Yeni aldım Regal 2006. Kışdan bu yana bakım yapılmamış. Genel bakımlar ve teker değişimi gerekiyor.

Görüşmek dileğiyle
Selamlar
Baki

0 507 707 97 71

abuygur@tai.com.tr

toprakozz
26 Mart 2010, 19:49
abuygur@tai.com.tr

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:52 ----------

Toprakozz hocam merhaba,

Görüşmek dileğiyle
Selamlar
Baki

0 507 707 97 71

abuygur@tai.com.tr

özelden mesajlaşalım,ben sana elimden geldiği kadar yardım ederim ....
bu arada hayırlı olsun :cherry:
ankarada bir rr ci daha oldu ,güzel oldu :cat:

regalmurat
27 Mart 2010, 12:16
Antalyalı regalcı yokmu bu forumda beklıyorum..dusuncelerınızı paylasın lutfen...

pinkkuvars
28 Mart 2010, 04:05
Arkadaşlar herkese slm ben rr ci değilim ama rs ciyim nesli tükenmekte olan bikaç Spydercidan biri :))
Beni de alırsınız dimi aranıza ..
plakam çıkmadı veremicem az kaldı :))
Herkese iyi forumlar.

toprakozz
28 Mart 2010, 07:13
Arkadaşlar herkese slm ben rr ci değilim ama rs ciyim nesli tükenmekte olan bikaç Spydercidan biri :))
Herkese iyi forumlar.

hoşgeldin soner

pinkkuvars
29 Mart 2010, 00:25
hoşgeldin soner

Kardeşimm Özkanım Hoşbulduk :)

emokaan82
29 Mart 2010, 10:18
Mrb arkadaslar, raptor almayı düsünüyorm ama servis ağı konusunda sorularım var,oyüzden ramzey e kaymak üzereyim,oturduğum yerde servisi olduğu için. Ankara'dayım,sincan tarafında oturuyorm ve mesela motor bir arıza bildiğim tek servis olan çankaya ya mı götürmem gerekecek? Bilgileriniz almak isterim. Servis çok önemli ilk motorum olacağı için. Yoksa tabiki regal daha iyi bir motor.

abuygur
29 Mart 2010, 17:10
Toprakozz hocam e-postama mail atabilir misin?
Özelden konuşalım tamam. Ama bahsettiğin özel neresi? :-)
Forumların içerisinde bir yer ise bana yol gösterir misin?
Buralarda kaybolmak çok kolay.
Selamlar
Baki

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:08 ----------

Toprakozz hocam e-postama mail atabilir misin?
Ya da cebimi çaldır ben seni arayayım :-)
Özelden konuşalım tamam. Ama bahsettiğin özel neresi? :-)
Forumların içerisinde bir yer ise bana yol gösterir misin?
Buralarda kaybolmak çok kolay.
Selamlar
Baki

pinkkuvars
30 Mart 2010, 00:24
Mrb arkadaslar, raptor almayı düsünüyorm ama servis ağı konusunda sorularım var,oyüzden ramzey e kaymak üzereyim,oturduğum yerde servisi olduğu için. Ankara'dayım,sincan tarafında oturuyorm ve mesela motor bir arıza bildiğim tek servis olan çankaya ya mı götürmem gerekecek? Bilgileriniz almak isterim. Servis çok önemli ilk motorum olacağı için. Yoksa tabiki regal daha iyi bir motor.

Arkadaşım hiç sıkıntın olmasın daha deneyimli arkadaşlar bilgi verecektir mutlaka ama emin ol heryerde parçasını bulabilirsin sonuçta çin malları ikame parçaları birbirne mutlaka uyar.Serviste bol zaten çoğu birbirlerine bakıyorlar servisini deneyimleyerek kendin belirliyosun iyi usta,kötü usta,kazık adam gibi sen seciyosun.
Ama daha önemlisi sem motora modele karar ver sakın gözünle görmeden üzerine oturmadan aklındakilerin (hepsine) acele etme..

emokaan82
30 Mart 2010, 11:52
Arkadaşım hiç sıkıntın olmasın daha deneyimli arkadaşlar bilgi verecektir mutlaka ama emin ol heryerde parçasını bulabilirsin sonuçta çin malları ikame parçaları birbirne mutlaka uyar.Serviste bol zaten çoğu birbirlerine bakıyorlar servisini deneyimleyerek kendin belirliyosun iyi usta,kötü usta,kazık adam gibi sen seciyosun.
Ama daha önemlisi sem motora modele karar ver sakın gözünle görmeden üzerine oturmadan aklındakilerin (hepsine) acele etme..

ben sıfır alacam motoru,öyüzden garantisi bitene kadar öyle her tamirciye götüremem,kendi servisi olması lazım. oyüzden soruyorm bildiğim tek servis çankayadaki redline motor. arıza yaptığında oraya mı götürmem gerekecek? merkezde falan garanti kapsamında gösterebileceğimiz bi yer var mıdır? onu öğrenmek istiyorum daha çok. oyksa modele karar verdim aslında tabiki raptor ama iste servis sorunu çekmek istemiyorum.

abuygur
30 Mart 2010, 15:08
Arkadaşlar selamlar, (Bilhassa ANKARA lı arkadaşlarım)
RR 2006 sahibiyim artık. :-)
Acil tarafından kendimi yollara vurmak istiyorum.
2 Teker, zincir ve kışdan sonraki bakım yaptıracağım.
Ankara da nereye gideyim. Gidipte bile bile öpülmeyecek..

Selamlar

pinkkuvars
31 Mart 2010, 21:23
ben sıfır alacam motoru,öyüzden garantisi bitene kadar öyle her tamirciye götüremem,kendi servisi olması lazım. oyüzden soruyorm bildiğim tek servis çankayadaki redline motor. arıza yaptığında oraya mı götürmem gerekecek? merkezde falan garanti kapsamında gösterebileceğimiz bi yer var mıdır? onu öğrenmek istiyorum daha çok. oyksa modele karar verdim aslında tabiki raptor ama iste servis sorunu çekmek istemiyorum.

Arkadaşım avatar da gördüğün motor , bende bikaç gün oldu aynı şekilde sıfır aldım maşallah bi sıkıntısı yok ama tabi bu anlamda servis önemli emre dış ticaretin yetkili bayisi olması gerekiyor malesef diyarbakır da bile 3 tane varken elimdeki katalogda ankarada bi tane bile yok,redline sanırım sonradan bayilik almış.Herneyse servis yüzünden hergün servise gidecen bi motor almanı istemem'' tabi senin için'' Bu arada ben Ankaradan almadım ve çokkkk uyguna aldım nerdeyse senin 9b alacan fiyata geldi spyder ve ankaraya gönderdi..yardımcı olmamı istersen konuşurum sahibiyle,Abim sayılır.

Arkadaşlar selamlar, (Bilhassa ANKARA lı arkadaşlarım)
RR 2006 sahibiyim artık. :-)
Acil tarafından kendimi yollara vurmak istiyorum.
2 Teker, zincir ve kışdan sonraki bakım yaptıracağım.
Ankara da nereye gideyim. Gidipte bile bile öpülmeyecek..

Selamlar

Arkadaşım gözün aydın Hayırlı olsun kazasız güle güle binmek nasip olur herdaim inşallah.
Servis konusunda net bilgiler veremicem ama a.paşa da bi usta var topraközz bilgilerini verebilir. keyifli forumlar..

abuygur
01 Nisan 2010, 10:47
Pinkkuvars merhaba,
Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum.
Bu dileklerin hepimiz için geçerli olsun.
Toprakozz hocam ile yazıştık. Sağolsun gerekli yardımı yaptı.
Önümüzdeki hafta seçeneklere teker teker uğrayıp tanışacak ve en uygun olacağını düşündüğüm arkadaşa gereken işlemleri yaptıracağım.
Görüşmek üzere,
hepinize selamlar
Baki

kuzeytaha
01 Nisan 2010, 14:44
acaba vibrasyonu ne durum da? 350 cc olanından almak istiyorumda. yardımcı olurmusunuz?

pinkkuvars
02 Nisan 2010, 01:30
acaba vibrasyonu ne durum da? 350 cc olanından almak istiyorumda. yardımcı olurmusunuz?

Bendeki 250 cc lik ve acayip vibrayon var Ama niyetin sıfır almaksa hepsinde bunu ilk 1000 km yaşayacaksın tabi bilmem japonları :)
Benimki henüz 100 bile olmadı ama vibrasyon acayip azalıyo üstündeyken farkediyosun zamanla.Sıfır makinede vibrasyonu çok takma bence daha başka faktörler var :)

~~NEO~~
02 Nisan 2010, 02:30
hoşgeldin soner

Kardeşimm Özkanım Hoşbulduk :)

Merhaba Arkadaşlar...Bakıyorumda burada da ayrılmıyosunuz birbirinizden... :mrgreen:

saltuque
02 Nisan 2010, 13:53
Herkese iyi forumlar.

öncelikle hayırlı olsun :cat: gördükçe ağzımı sulandıran bi araç almışsın :queen:
spyder'a çamta ve rüzgarlık takıldığını hiç gördün mü? sanki bi motosiklette olmazsa olmaz aksesuarlar gibi geliyor bana...

toprakozz
03 Nisan 2010, 00:39
Merhaba Arkadaşlar...Bakıyorumda burada da ayrılmıyosunuz birbirinizden... :mrgreen:

wayyyyyyyyyyyyy :mrgreen:
kardeşim gelmiş :cherry: hoşgeldin :rendeer:

geldiğin iii oldu kaynatırız :cat:
ama ben motoru bugün sattım :salut:

kafa yine ambele ne alacam ben :silent::silent::silent:

~~NEO~~
03 Nisan 2010, 01:25
wayyyyyyyyyyyyy :mrgreen:
kardeşim gelmiş :cherry: hoşgeldin :rendeer:

geldiğin iii oldu kaynatırız :cat:
ama ben motoru bugün sattım :salut:

kafa yine ambele ne alacam ben :silent::silent::silent:

Hayırlı olsun...Diğer tarafa da yazmıştım ben olsam Spyder alırdım... :wiinkk:

roverman
04 Nisan 2010, 19:16
herkese selam... toprakoz ustanın motorunu kaçırdım. hayırlı olsun satılmış alana da satana da hayırlı olsun. aramaya devam edecem anlaşılan... :(

toprakozz
05 Nisan 2010, 23:07
herkese selam... toprakoz ustanın motorunu kaçırdım. hayırlı olsun satılmış alana da satana da hayırlı olsun. aramaya devam edecem anlaşılan... :(

kısmet değilmiş , inşallah sizinde daha güzelleri olur, kazasız belasız:cat:

gezginbeyaz
08 Nisan 2010, 15:18
Tüm regalcilere selamlar
ben 2 sene önce İstanbul/Bağlarbaşın dan 0 bir RR aldım 2 senedir 1700 Km yaptım kapalı garajda durdu geçen yaz da satılmak üzere bir motorcu arkadaşımda durdu orjinal çantalı camlı sis lambalı hiç düşmemiş ciziği olmayan 0 ayarında bir motor sis lambası nı Büyükçekmecede bir motorcuya taktırdım o da içine etti şimdi farlar yanmıyor bende sislerin kablolarını kestim düzeldi yarın Güneşli de bulunan servise götüreceğim bu kadar senedir kulanmadığıma rağmen akü hiç problem çkarmadı sadece ilk aldığım gün marş düğmesinin yayı çıktı bende komple değiştirdim
bir KAWASAKİ 800 VN almayı planlıyorum bu nedenle RR yi peşin 3000 TL ye satmayı düşünüyorum
selamlar

teskocu
08 Nisan 2010, 17:46
arkadaşlar bayadır uzak kaldım kusura bakmayın hem yeni aramıza katılanlara hoş geldin hem uzak kaldığım için özürdilerim hemde izmirli_ua artık istanbul'lu oldu bunuda size bildirmekten bir istanbul'lu regalci olarak bildirmekten onur duyarım :D
bu arada siyah atmaca abim de bir şanzıman sıkıntısı çekmiş anlaşılan geçmiş olsun
HERKEZE TEKRARDAN MERHABA!..

pinkkuvars
09 Nisan 2010, 00:46
öncelikle hayırlı olsun :cat: gördükçe ağzımı sulandıran bi araç almışsın :queen:
spyder'a çamta ve rüzgarlık takıldığını hiç gördün mü? sanki bi motosiklette olmazsa olmaz aksesuarlar gibi geliyor bana...

Çok teş.ederim Daha iyileri senin olsun..Ama çantayı çok dikkatli kullanmak lazım malesef spyder da o kadar güzel durmuyo bu meretler.Seçici olmak lazım.Bakalım daha yaplıacak çokkk şeyy var dimi ustadımmm :).
Gel de istanbuldan yapalım şu debriyajı yaaa...:(

Hakan Sende h.geldin bu arada naaptın gri tamam mı ?

Herkese slmlar bizim de artık bir topiğimiz var ona geçiyorum :)

Spyder Herkes gelsin yauuu...

~~NEO~~
09 Nisan 2010, 01:24
Tüm regalcilere selamlar
ben 2 sene önce İstanbul/Bağlarbaşın dan 0 bir RR aldım 2 senedir 1700 Km yaptım kapalı garajda durdu geçen yaz da satılmak üzere bir motorcu arkadaşımda durdu orjinal çantalı camlı sis lambalı hiç düşmemiş ciziği olmayan 0 ayarında bir motor sis lambası nı Büyükçekmecede bir motorcuya taktırdım o da içine etti şimdi farlar yanmıyor bende sislerin kablolarını kestim düzeldi yarın Güneşli de bulunan servise götüreceğim bu kadar senedir kulanmadığıma rağmen akü hiç problem çkarmadı sadece ilk aldığım gün marş düğmesinin yayı çıktı bende komple değiştirdim
bir KAWASAKİ 800 VN almayı planlıyorum bu nedenle RR yi peşin 3000 TL ye satmayı düşünüyorum
selamlar

Arkadaşım resmi var mı makinenin ? Paylaşırsan sevinirim... :wiinkk:

gezginbeyaz
09 Nisan 2010, 20:47
Arkadaşım resmi var mı makinenin ? Paylaşırsan sevinirim... :wiinkk:

Aslan kardeşim malesef bi resim işini hallemedik yarın yeğen çekip koyacak bakalım Ben 57 yaşındayım bu yaştan sonra pek anlamıyorum bu günde motorumun başına toplandılar resimler çekildi ee ara kablosu yok yarın halederim diyorlarr ama mtor fabrikadan yeni çıkmış gibi emin olabilirsin sadece bu gün rölanti düğmesini kopardım başkası yapsa döverim ama yine de hemen çalıştırdım yarın onu yaptıracağım birde sis lambalarını Büyükçekmece de bir motorcuya taktırdım yapamadı yarın götürüp onu yeniden bağlatacağım
selamlar

mertyagci
09 Nisan 2010, 21:00
Merhabalar istanbuldan 2.el Regal Raptor 250cc temiz 5000 ile 15000 km arası motor arıyorum.İlgililer özelden mesaj atabilir yada mertyagci@windowslive.com adresimi ekleyebilirler.

siyahatmaca
09 Nisan 2010, 21:21
arkadaşlar bayadır uzak kaldım kusura bakmayın hem yeni aramıza katılanlara hoş geldin hem uzak kaldığım için özürdilerim hemde izmirli_ua artık istanbul'lu oldu bunuda size bildirmekten bir istanbul'lu regalci olarak bildirmekten onur duyarım :D
bu arada siyah atmaca abim de bir şanzıman sıkıntısı çekmiş anlaşılan geçmiş olsun

Eyvallah mubarek, şanzman bilyası dağıtmış, haliyle dişli de aşınmıştı. Bilya ve komple dişliye, contaları da değiştirdim toplam 250 liraya yaptırdım. Zaten şimdi Bit pazarına koydum RR satıyorum..

izmirli_ua
09 Nisan 2010, 23:30

eyvallah kardeşim :cat::cat::cherry:

teskocu
09 Nisan 2010, 23:36
Eyvallah mubarek, şanzman bilyası dağıtmış, haliyle dişli de aşınmıştı. Bilya ve komple dişliye, contaları da değiştirdim toplam 250 liraya yaptırdım. Zaten şimdi Bit pazarına koydum RR satıyorum..

yapma be abi oldu mu şimdi bu?:) ne tesadüf bende satıyorum :queen: ama spider da kafayı kırmak üzereyken drag star'da karar kıldım :mrgreen: sanada tavsiyem budur abi :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 ----------

eyvallah kardeşim :cat::cat::cherry:

seni buralarda birde makinanın üzerinde bi görsem daha bişey istemiyorum :queen::queen: tekrar hoş geldin abi :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rend eer::rendeer::rendeer::rendeer:

siyahatmaca
10 Nisan 2010, 12:03
[QUOTE=teskocu;2023950]yapma be abi oldu mu şimdi bu?:) ne tesadüf bende satıyorum :queen: ama spider da kafayı kırmak üzereyken drag star'da karar kıldım :mrgreen: sanada tavsiyem budur abi :wiinkk:[COLOR="Silver"]

Eyvallah, ama ben cbf 150 de karar kıldım hayırlısı olsun..

teskocu
10 Nisan 2010, 14:17
Eyvallah, ama ben cbf 150 de karar kıldım hayırlısı olsun..[/QUOTE]

hayırlısı olsun abi ama sen bizi unutma :wiinkk:

mertyagci
10 Nisan 2010, 22:22
Arkadaşlar bugün 2.el bir regal raptor dd250-e9a baktım.Motor genel anlamda iyi fakat gidonunda aşırı bir titreme var yani titreme dediğim resmen sarsıntı.Sarsıntı giderken değil de rolantide gaz verince daha fena.Böyle bir durumla karşılaşan bir regalci varmı yada motorda ne gibi bir sorun olduğuna dair fikri olan var mı?

siyahatmaca
10 Nisan 2010, 23:02
Eyvallah, ama ben cbf 150 de karar kıldım hayırlısı olsun..

hayırlısı olsun abi ama sen bizi unutma :wiinkk:[/QUOTE]

Mümkün mü canım kardeşim...:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 ----------

Arkadaşlar bugün 2.el bir regal raptor dd250-e9a baktım.Motor genel anlamda iyi fakat gidonunda aşırı bir titreme var yani titreme dediğim resmen sarsıntı.Sarsıntı giderken değil de rolantide gaz verince daha fena.Böyle bir durumla karşılaşan bir regalci varmı yada motorda ne gibi bir sorun olduğuna dair fikri olan var mı?

Bu kadar olmaması lazım. Motor kulaklarından olabilir...

mertyagci
10 Nisan 2010, 23:52
Motor kulakları nedir?Titreme sadece gidonda var onuda belirteyim.

~~NEO~~
11 Nisan 2010, 02:00
Aslan kardeşim malesef bi resim işini hallemedik yarın yeğen çekip koyacak bakalım Ben 57 yaşındayım bu yaştan sonra pek anlamıyorum bu günde motorumun başına toplandılar resimler çekildi ee ara kablosu yok yarın halederim diyorlarr ama mtor fabrikadan yeni çıkmış gibi emin olabilirsin sadece bu gün rölanti düğmesini kopardım başkası yapsa döverim ama yine de hemen çalıştırdım yarın onu yaptıracağım birde sis lambalarını Büyükçekmece de bir motorcuya taktırdım yapamadı yarın götürüp onu yeniden bağlatacağım
selamlar

Kusura bakma abi, arkadaşım filan dedim ama... :pr:

Bilgiler için teşekkür ederim, fotoğrafları bekliyorum, şimdiden hayırlı satışlar diliyorum...Saygılar... :cat:

siyahatmaca
11 Nisan 2010, 11:03
Motor kulakları nedir?Titreme sadece gidonda var onuda belirteyim.

Motorun şaşeye ile bağlantı çıkıntıları. Vibrasyondan zamanla gevşeme olabiliyor.

gezginbeyaz
11 Nisan 2010, 14:09
Kusura bakma abi, arkadaşım filan dedim ama... :pr:

Bilgiler için teşekkür ederim, fotoğrafları bekliyorum, şimdiden hayırlı satışlar diliyorum...Saygılar... :cat:

Aslan kardeşim canın sağolsun farketmez
biz damatla resimleri çektik ancak bu sayfaya yükleyemedik nedense olmadı yeniden deneyeceğiz sahibinden com dada verdiğim ilana resim yükleyemedik ilan verdikten sonra yüklersen hemen çıkmaz dediler.
Bu arada bizim kawasaki olmadı hem takas kabul etmiyor hemde fiyat çok yüksek geldi şimdilik regale devam
dün İst/Güneşli de mustafa usta ya götürüp (emre ticaret)bakımını ve farını yaptırdım
ilgine teşekürler

mertyagci
11 Nisan 2010, 23:57
Motorun şaşeye ile bağlantı çıkıntıları. Vibrasyondan zamanla gevşeme olabiliyor.

Yani halledilebilecek bir bozukluk mu?Yoksa pahalı bir iş mi?

siyahatmaca
12 Nisan 2010, 00:00
Yani halledilebilecek bir bozukluk mu?Yoksa pahalı bir iş mi?

Sadece sıkmak o kadar, yalnız sıkıntı bu ise tabii.

mertyagci
12 Nisan 2010, 00:14
Teşekkürler.Bu arada motorun fiyatı 2000tl.Depoda yellewrock yazıyor nedir bu yellowrock motor 10000de.

siyahatmaca
12 Nisan 2010, 00:26
Teşekkürler.Bu arada motorun fiyatı 2000tl.Depoda yellewrock yazıyor nedir bu yellowrock motor 10000de.

Kesin bir bilgim yok. Ama firmanın adı olduğunu sanıyorum. Benim de yan kapaklarda yazıyor. Motor bakımlıysa iyi yalnız km ile çok oynuyorlar dikkat et...