Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
teskocu
20 Kasım 2009, 01:41
arkadaşlar motorumda bi zırıltı var bi türlü bulamadım başına gelen varsa bi yardımcı olsun şu sesden kurtuluyum
müsait olduğun bi ara bi gel :P bura baktıralım ustamıza
siyahatmaca
25 Kasım 2009, 19:31
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:05 ----------
[/COLOR]
Selamlar. Kıymetli motorcu kardeşlerim, Malum uzak gezilerde Keeway 150 Süperlight'im yetersiz oldu. Ve sonuçta 250'lik makinanın zamanı geldi.
Üsküdar'da Ferhat Usta'nın yaptığı T gidon sıfır motor DD 250 E 9B Regal raptor var. Ancak kaç beygir olduğu ve km'de takriben ne kadar yaktığı ve kaç km yapabildiği konusunde beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Selamlar.
Öğrendiğim 20 beygir km'de 150 kuruş ve 150 yapabildiği gerçi 140 kadran var ama?
Doğru mu?
wert_35
25 Kasım 2009, 19:52
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:05 ----------
[/COLOR]
Öğrendiğim 20 beygir km'de 150 kuruş ve 150 yapabildiği gerçi 140 kadran var ama?
Doğru mu?
Yanlış:farao:
Beygir konusunda emin değilim ama ya 17 yada 19 olması lazım:cat:
Hız konusuna gelince 150 imkansız ben 65 kiloyum tek başıma tapagaz 135i zor gördüm zaten 130dan sonrası çok tehlikeli arka tekerin bi anda sizi solladığını görebilirsiniz:P
siyahatmaca
25 Kasım 2009, 20:09
Yanlış:farao:
Beygir konusunda emin değilim ama ya 17 yada 19 olması lazım:cat:
Hız konusuna gelince 150 imkansız ben 65 kiloyum tek başıma tapagaz 135i zor gördüm zaten 130dan sonrası çok tehlikeli arka tekerin bi anda sizi solladığını görebilirsiniz:P
Eyvallah teşekkürler... :rendeer: Yakıt sarfiyatı nasıl acaba?
wert_35
25 Kasım 2009, 20:19
Duruma göre değişir:
Açık-kapalı egzoz
Artçılı-artçısız
Spor kullanım-normal kullanım
Gibi...
Sonuç olarak kendimden örnek vereyim açık egzoz normal kullanım tek başıma 10 lirayla 80-85km artçıyla aynı paraya 75-80 km yapabiliyorum:cat:
teskocu
26 Kasım 2009, 02:59
kullanıma göre değişir benim gibi keyfine düşkün ve uzun yol yapma peşindeysen hiç bir sorun yaşamazsın ama bakımlarını aksatmayacaksın ben kış sezonunda kartal bahçelievler yaz sezonunda kartal silivri yapıyorum yer yer basıyorum ama hiç 110 un üzerine geçme isteğim olmadı bu güne kadar motorumu aldığım günden bu yana iki sefer zorlamak zorunda kaldım ikisinde de 140 'ı görmekte hiç beni üzmedi
tabi seninde kullanımına göre değişir bu ama ben 40 tl tam depo oluyor en son rezerve geçmek zorunda kaldığımda 278 km yapmıştım tabi küsüratı da war birde tek egzosum açık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:57 ----------
bu arada iki mesafede de motorumla ilgili ne şişme nede hararet sıkıntısı yaşıyorum malum sıvı soğutmalı motor dinlenmek değil gitmek istiyor:wiinkk:
boraerdin
26 Kasım 2009, 04:12
150 cc regalimle İstanbul'dan Zonguldak Ereğli (250km) yapabilirmiyim sabah 7 gibi yola çıkacağım...
Yanıma ne almam lazım...
teskocu
26 Kasım 2009, 04:48
150 cc regalimle İstanbul'dan Zonguldak Ereğli (250km) yapabilirmiyim sabah 7 gibi yola çıkacağım...
Yanıma ne almam lazım...
gitmesine gidilirde motorunu her 100 km yada 1 saatte bir dinlendirmen lazım malum soğutma hava sende ancak her ihtimale karşı yakıt konusunda temkinli ol işi rezervine bırakma :wiinkk: muhakkak yakıt bulundur yanında en az 1 lt ve her dinlendiğinde motoru bi 10 dk çalışır tut daha sonra stop et motorun için hayati parçalar olan vites arka fren gibi pedalların vidalarını kontrol et kaskını temiz tutmak ve buz ve buğu engeli için yanında az miktarda da olsa alkol ve temiz bir bez bulundur emin ol faydasını da göreceksin ihtiyaçta duyacaksın
şimdiden kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim
siyahatmaca
26 Kasım 2009, 10:56
Wert 35 ve Teskocu kardeşlere teşekkürler.
Moturu genelde sakin ve yumuşak kullanırım, zaten motorlarımız gezinti ve keyif motorları. Ancak gezilerde Keeway 150 Süperlight yetersiz kalıyor. Verdiğiniz kıymetli bilgiler neticesinde bu yakışıklı makinaya olan niyetim daha da kuvvvetlendi. Şişmemesi, beygir gücü ve de gerektiğinde 130 da performans göstermesi, ve yakıtı benim için olumlu oldu. Tekrar ayrı ayrı yeşekkürler.....i
MONTANA72
26 Kasım 2009, 11:09
[/COLOR]
Doğru mu?
sayın siyah atmaca; doğrudur..... 69 kiloyum ve 5.vitesde 100km civarı süratteyken sadece gaz acmak suretıyle 140 km'yi cok rahat ama cok rahat görebiliyorum ve burda önemli olan o sürati anlık görmek degil o süratte istedigin kadar yol alabilmekte..... ve benim böyle bir sorunum yok gaz acıyorum ve gidiyorum okadar..... (sabah aksam tem otoyolunu kullanıyorum)
siyahatmaca
26 Kasım 2009, 11:44
sayın siyah atmaca; doğrudur..... 69 kiloyum ve 5.vitesde 100km civarı süratteyken sadece gaz acmak suretıyle 140 km'yi cok rahat ama cok rahat görebiliyorum ve burda önemli olan o sürati anlık görmek degil o süratte istedigin kadar yol alabilmekte..... ve benim böyle bir sorunum yok gaz acıyorum ve gidiyorum okadar..... (sabah aksam tem otoyolunu kullanıyorum)
Şahane..
Motoru yapan Üsküdar'da Ferhat Usta ki iyi ve dürüst motorcudur, onun da söylediği Montana kardeş seninle doğrulanıyor; 'bunlar çift silindir ve önemli olan yanı da pistonların her ikisinde de düz vurması performansı olumlu yönde etkilemesi, bas korkmadan' diyor. :cat:
teskocu
26 Kasım 2009, 16:47
Şahane..
Motoru yapan Üsküdar'da Ferhat Usta ki iyi ve dürüst motorcudur, onun da söylediği Montana kardeş seninle doğrulanıyor; 'bunlar çift silindir ve önemli olan yanı da pistonların her ikisinde de düz vurması performansı olumlu yönde etkilemesi, bas korkmadan' diyor. :cat:
abi daha bi çekici gelsin artık şaşmıyayım bu yakışıklılığın altında daha neler war die merak ediyorsan eski mct ve keeway kullanıcısı arkadaşlarımızın yeni geçtikleri halde algıladıkları farkları anlattıkları sayfa bu topikte 292. sayfa sayfayı baştan aşağı bi oku neler kazanıcağını kendin gör :wiinkk:
seni regal kullanıcısı olarak görmek beni mutlu edicek...
siyahatmaca
26 Kasım 2009, 17:38
abi daha bi çekici gelsin artık şaşmıyayım bu yakışıklılığın altında daha neler war die merak ediyorsan eski mct ve keeway kullanıcısı arkadaşlarımızın yeni geçtikleri halde algıladıkları farkları anlattıkları sayfa bu topikte 292. sayfa sayfayı baştan aşağı bi oku neler kazanıcağını kendin gör :wiinkk:
seni regal kullanıcısı olarak görmek beni mutlu edicek...
Eyvallah, teşekkür ederim... Zaten şöyle bir göz gezdirdim, tamamını da okuyacağım, bilgi sahibi olması açısından zaten şart. Tamirhane de motor şu anda sıfır bayramdan sonra takılıp bi bakacağız. Bu hali ile bile oturunca ne kadar rahat olduğunu hemen belli etti. Ayrıca oturuş ve hastası olduğum T gidono tutunca hepten rahatlığını hissettirdi.
Nasip olursa bende sizlerin arasında olmaktan keyif duyarım. Selamlar....
teskocu
26 Kasım 2009, 19:27
Eyvallah, teşekkür ederim... Zaten şöyle bir göz gezdirdim, tamamını da okuyacağım, bilgi sahibi olması açısından zaten şart. Tamirhane de motor şu anda sıfır bayramdan sonra takılıp bi bakacağız. Bu hali ile bile oturunca ne kadar rahat olduğunu hemen belli etti. Ayrıca oturuş ve hastası olduğum T gidono tutunca hepten rahatlığını hissettirdi.
Nasip olursa bende sizlerin arasında olmaktan keyif duyarım. Selamlar....
o zaman bayramdan sonra anadolu yakasında bi buluşalım abi seninle tabi sende istersen iş yerim anadolu yakasında ewim avrupa yakasında artık sana nasıl uyarsa :wiinkk:
ercnbrkl
26 Kasım 2009, 19:28
Aykon Elektronik
Mecidiyeköy
0212 347 3535
Ben buradan aldım.
Ama servis konusunda birşey diyemeyeceğim.
Bu motordan istanbulda 5-10 tane satılmış!
Daha çok yeni bir makina anlayacağın.
Bu arada radyatör çift fanlı.
Arka amortisörler de yüke göre ayarlanabiliyor.
http://img3.imageshack.us/img3/5952/harley43cp.jpg
http://img218.imageshack.us/img218/6599/harley73fx7xn.jpg (http://imageshack.us)
güzel motor
teskocu
26 Kasım 2009, 19:30
güzel motor
tutkunuyuz daha ne olsun ? :cherry:
siyahatmaca
26 Kasım 2009, 20:09
o zaman bayramdan sonra anadolu yakasında bi buluşalım abi seninle tabi sende istersen iş yerim anadolu yakasında ewim avrupa yakasında artık sana nasıl uyarsa :wiinkk:
Ne demek, ben Üsküdar'dayım, haliyle günüm de burada geçiyor. Her türlü uyarım, ayrıca da seninle tanışmaktan da zevk alırım.
Zaten sıfırlanmış motoru Salı günü bir aksilik olmazsa motora takıcağız. Bakalım ne gösterecek, uyarsa -ki Ferhat Usta bize yaramaz moturu istesekte vermez- oturup anlaşacağız. Heyecanla bekliyorum hem neticeyi, hem de nasip olursa yeni aşkımı...:P
teskocu
26 Kasım 2009, 20:26
Ne demek, ben Üsküdar'dayım, haliyle günüm de burada geçiyor. Her türlü uyarım, ayrıca da seninle tanışmaktan da zevk alırım.
Zaten sıfırlanmış motoru Salı günü bir aksilik olmazsa motora takıcağız. Bakalım ne gösterecek, uyarsa -ki Ferhat Usta bize yaramaz moturu istesekte vermez- oturup anlaşacağız. Heyecanla bekliyorum hem neticeyi, hem de nasip olursa yeni aşkımı...:P
önümüzdeki ay kısmetse bende sıfırlanmış motorla gelirim işte abi yanına artık rodajı beraber tmmlarız :queen:
önceki yazıları okuyacağını söylemiştin orada başıma gelenide okursun daha ayrıntılı konuşuruz
seninle tanışmak büyük onur olucak:wiinkk:
wkemal
28 Kasım 2009, 13:27
arkadaşlar bana akü tarafı nikelajlı kapak lazım nerde bulurum fiyatı nedir veya elinde olan varmı birde ön cam aryorum ama ama aparatları güzel bir şey saygılar
teskocu
29 Kasım 2009, 03:55
arkadaşlar bana akü tarafı nikelajlı kapak lazım nerde bulurum fiyatı nedir veya elinde olan varmı birde ön cam aryorum ama ama aparatları güzel bir şey saygılar
çok üzülerek bunu söylüyorum tek olarak satılmıyor we çifti enson ben aldığımda 120 tl idi nerden bulabileceğine gelince benim bildiğim tek yer çüneşli metro city nin ordaki regal bayii dir sana kolay gelsin arkadaşım
son sürat
29 Kasım 2009, 15:23
bende 1 takım almıştım yunanistandan bana hava filitre tarafı lazımdı akü tarafı bende var istersen mail at vereyim 30 ytl
teskocu
01 Aralık 2009, 00:11
bende 1 takım almıştım yunanistandan bana hava filitre tarafı lazımdı akü tarafı bende var istersen mail at vereyim 30 ytl
süpersiniz ya işte budur dayanışma:cat: bu site bunun için kuruldu:cat:
teşekkürler :rendeer::rendeer::rendeer:
hayta4567
06 Aralık 2009, 14:50
hekese mrb artık bende bir Regal Raptor DD 250E-9 sahibiyim ve aranıza yeni katıldm motorum 2006 model ve 18.000 km de çok temiz bir motor ustalarıma gösterdm.ancak aldığımda şöyle bir sorunum var motorumun sol sinyal lambaları yanmıyor ssağ yaniyor.sinyal düğmesnden olabilecegini söylediler bir aydınlatırsanız beni çünkü ben de daha yeni motorculardanım ve hevesimin kaçmasını istemyrm böyle ufak sorunlardan ötürü :)
:)
teskocu
06 Aralık 2009, 18:08
hekese mrb artık bende bir Regal Raptor DD 250E-9 sahibiyim ve aranıza yeni katıldm motorum 2006 model ve 18.000 km de çok temiz bir motor ustalarıma gösterdm.ancak aldığımda şöyle bir sorunum var motorumun sol sinyal lambaları yanmıyor ssağ yaniyor.sinyal düğmesnden olabilecegini söylediler bir aydınlatırsanız beni çünkü ben de daha yeni motorculardanım ve hevesimin kaçmasını istemyrm böyle ufak sorunlardan ötürü :)
öncelikle hoşgeldin aramıza
sorununa gelince burdan gördüğümüz okuduğumuz kadarıyla sana yardımcı olamayız ama istanbul'daysan eğer bu topiğin ilk sayfasında yer alan ali usta'ya yada güneşlideki metro alışveriş merkezinin ordaki mustafa usta'ya uğrarsan derdine derman olacaklardır
keyifili sürüşler dilerim :D
izmirli_ua
06 Aralık 2009, 18:50
hoşgeldin hayırlı olsun motorun kazasız belasız kullan inşallah.
sorun konusunda teskocuya katılıyorum burdan bişi dememiz zor.atıp tutup aklını karıştırmayalım usta çözer ciddi bi soruna benzemiyo
siyahatmaca
07 Aralık 2009, 23:55
Esselamun aleykum...
Nihayet bugün yakışıklığı RR DD250 E-9B Class'ı Allah'ın izniyle aldım.
Ben de artık sizden biriyim...
hayta4567
08 Aralık 2009, 00:28
hocam ne yazıkki manisadaym ama bureadaki bir kaç kişide sol tara doğru olan düğme oksitlenmiş olabilir dediler ben de bir araştıraym diye hemen elletmedm acaba doğrumudur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 ----------
hayırlı olsun abi umarım kazasız belesz şürüşler dilerm bende daha yeni aldım ama işte bir sinyal problemim var bonuda bir halletsem rahat olacakta ...
wkemal
08 Aralık 2009, 00:56
hocam ne yazıkki manisadaym ama bureadaki bir kaç kişide sol tara doğru olan düğme oksitlenmiş olabilir dediler ben de bir araştıraym diye hemen elletmedm acaba doğrumudur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 ----------
hayırlı olsun abi umarım kazasız belesz şürüşler dilerm bende daha yeni aldım ama işte bir sinyal problemim var bonuda bir halletsem rahat olacakta ...
aramıza hoş geldin hayırlı ugurlu olsun sinyal sorununa gelince ön farın içinde ona giden bir kablo olacak mutlaka onda kopukluk olmuştur ama dikkat et ön farın içi baya karışıktır istersen oto elektirikçisine göster sorunu kısa ve bilinçli çözerler istanbulda olmuş olsaydın buluşur hemen hallederdik
siyahatmaca
08 Aralık 2009, 08:07
[/COLOR]hayırlı olsun abi umarım kazasız belesz şürüşler dilerm bende daha yeni aldım ama işte bir sinyal problemim var bonuda bir halletsem rahat olacakta ...[/QUOTE]
Eyvallah mubarek. Sen de inşallah kazasız, belasız ve bol keyifle sürersin inşallah... Leblebi, çekirdek bunlar, halledersin....
kelon
08 Aralık 2009, 10:07
hayırlı olsun siyahatmaca birde resim eklesene
siyahatmaca
08 Aralık 2009, 18:22
hayırlı olsun siyahatmaca birde resim eklesene
Eyvallah Kelon kardeşim.. İnşallah yarın olabilir...
hayta4567
08 Aralık 2009, 18:54
slm Regal Raptor DD250E-9B tutkunları bende daha yeni bir rr ci olarak sizden bir kaç teknik destek isteyecktm
1.Motorumuzun yağı ortalama kaç km de değişiyor ve ne kadar yağ konuluyor hangi yağı önerirsinz
2.Motorumun bujilerini değiştrecem ne önerirsiniz
3.filitreler hakkındada biraz beni bilgilendirirseniz bakımlarını yaptıracam ama bilinçli bir bakım yapırayım diyorum herkese kazsız sürüşler.....
hayta4567
08 Aralık 2009, 23:18
slm Regal Raptor DD250E-9B tutkunları bende daha yeni bir rr ci olarak sizden bir kaç teknik destek isteyecktm
1.Motorumuzun yağı ortalama kaç km de değişiyor ve ne kadar yağ konuluyor hangi yağı önerirsinz
3.filitreler hakkındada biraz beni bilgilendirirseniz bakımlarını yaptıracam ama bilinçli bir bakım yapırayım diyorum herkese kazsız sürüşler.....
teskocu
09 Aralık 2009, 01:23
Esselamun aleykum...
Nihayet bugün yakışıklığı RR DD250 E-9B Class'ı Allah'ın izniyle aldım.
Ben de artık sizden biriyim...
çok şüküüür! bende bu yazıyı bekliyorum ya uzun zamandır :cherry:
hoş geldin abi aramıza :rendeer:
artık geriye benim motoru çıkartıp senin yanına gelmem kaldı :queen:
oda en kısa zamanda olacak inş.
siyahatmaca
09 Aralık 2009, 08:11
çok şüküüür! bende bu yazıyı bekliyorum ya uzun zamandır :cherry:
hoş geldin abi aramıza :rendeer:
artık geriye benim motoru çıkartıp senin yanına gelmem kaldı :queen:
oda en kısa zamanda olacak inş.
Eyvallah kardeşim. Her şeyin hayırlısı olsun. Allah'a emanet....:rendeer:
izmirli_ua
09 Aralık 2009, 16:49
1.3000 km de bir deiştirirsen ii olur makbulu budur.1.80 lt koycaksın castrol 10 -40 tavsiye ederim.
2.ngk
3.bu soruyu atlıyorum daha ii bilen vardır filtre konusunsda pek bişi bilmiyorum .ben ustaya temizle diyorum filtreleri temizliyo ayarlıyo yapıyo bişiler bende memnun oluyom:cherry:
hayta4567
09 Aralık 2009, 23:13
1.3000 km de bir deiştirirsen ii olur makbulu budur.1.80 lt koycaksın castrol 10 -40 tavsiye ederim.
2.ngk
3.bu soruyu atlıyorum daha ii bilen vardır filtre konusunsda pek bişi bilmiyorum .ben ustaya temizle diyorum filtreleri temizliyo ayarlıyo yapıyo bişiler bende memnun oluyom:cherry:
eyvallah izmirli bilgilendirmen için teşekkürler ancak bana motor yağını 1.40 lt koymamı söylemişlerdi bu arada bende manisadayım ve bir ara buluşup tanışabilirz haocam ...
izmirli_ua
10 Aralık 2009, 17:17
eyvallah izmirli bilgilendirmen için teşekkürler ancak bana motor yağını 1.40 lt koymamı söylemişlerdi bu arada bende manisadayım ve bir ara buluşup tanışabilirz haocam ...
tanısırız tabikide neden olmasın manisadan toplantılarımıza gelen kadze nickli bi arkadasımız var.onla birlikte gelebilirsin toplantılarımıza .yada yekten buluşuruz fark etmez:cherry: ben daha gecen hafta deiştirdim yağı 1.80 koydum.ben kimle konuştuysam ustalar dahil 1.80 dediler.sana kim dedi 1.40 diye??ustamıydı söleyen??
wert_35
10 Aralık 2009, 17:28
tanısırız tabikide neden olmasın manisadan toplantılarımıza gelen kadze nickli bi arkadasımız var.onla birlikte gelebilirsin toplantılarımıza .yada yekten buluşuruz fark etmez:cherry: ben daha gecen hafta deiştirdim yağı 1.80 koydum.ben kimle konuştuysam ustalar dahil 1.80 dediler.sana kim dedi 1.40 diye??ustamıydı söleyen??
Erman Ustam benim motorun bi senkron problemi vardı ne zaman getireyim motoru sana ne zaman müsait olursun bi baksak be ustam sağa zahmet:queen:
izmirli_ua
10 Aralık 2009, 17:47
Erman Ustam benim motorun bi senkron problemi vardı ne zaman getireyim motoru sana ne zaman müsait olursun bi baksak be ustam sağa zahmet:queen:
senin durumunu çözmedikmi gecen hafta sana manifolt lazım :cherry: çok yoğunum bu günlerde haftaya getir motoru bağarız:cherry:
wert_35
10 Aralık 2009, 17:50
senin durumunu çözmedikmi gecen hafta sana manifolt lazım :cherry: çok yoğunum bu günlerde haftaya getir motoru bağarız:cherry:
Hakkat ya ben yarın bi arayamda öğrenem kaç paramış manifoltlar:cat:
izmirli_ua
10 Aralık 2009, 17:51
Hakkat ya ben yarın bi arayamda öğrenem kaç paramış manifoltlar:cat:
konjektörüde sor be gözüm hazır elin deymişken.bu arada korna düzeldi yine çalışıyo aslan gibi .ama her an cortlayabilir:cherry:
wert_35
10 Aralık 2009, 17:56
konjektörüde sor be gözüm hazır elin deymişken.bu arada korna düzeldi yine çalışıyo aslan gibi .ama her an cortlayabilir:cherry:
Taam müdür soram bi çiftde ayna sorayım kendime anasını satayım:P
izmirli_ua
10 Aralık 2009, 18:08
Taam müdür soram bi çiftde ayna sorayım kendime anasını satayım:P
sor tabi yaaa inceldiği yerden kopsun :cherry::cherry: başlamışken motorları geriye kaça alıyonuz diyede sor verelim gitsin:queen::queen::queen::queen: iki tane temiz elimde var de:queen::queen:
hayta4567
10 Aralık 2009, 19:02
valla çevremdekiler söylemişti de benimde aklıma oradan takıldı. ama bende 1.80 koyarım usta... benim adım ali bu arada salihlidenim ve bulunduğum çevrede bu motorlardan anlayan ve seven pek yok ben de bu sebepten sizinle tanışmak istedm....
izmirli_ua
10 Aralık 2009, 19:12
valla çevremdekiler söylemişti de benimde aklıma oradan takıldı. ama bende 1.80 koyarım usta... benim adım ali bu arada salihlidenim ve bulunduğum çevrede bu motorlardan anlayan ve seven pek yok ben de bu sebepten sizinle tanışmak istedm....
kardeşim ne ustası ya usta musta deilim ben :cherry: sen bakma mert in dediklerine (wert_35).ama yakında olcam bu gidişle saolsun motorum her an bi problem cıkarmaya müsait.:cherry: yardımcı oluruz her türlü mert le birlikte .bi sorun olursa burdan sorabilirsin hicsolmaz83@hotmail.com.
teskocu
11 Aralık 2009, 18:40
kardeşim ne ustası ya usta musta deilim ben :cherry: sen bakma mert in dediklerine (wert_35).ama yakında olcam bu gidişle saolsun motorum her an bi problem cıkarmaya müsait.:cherry: yardımcı oluruz her türlü mert le birlikte .bi sorun olursa burdan sorabilirsin hicsolmaz83@hotmail.com.
abi yorma kendini en sonunda hepimiz usta olacaz zaten bu makinalar sayesinde:queen: birazda kas yapıcaz malm makinalar oturaklı yani ağır :queen:
teskocu
19 Aralık 2009, 05:15
sonunda motoruma kavuştum ama kar yağıyor bende de bu gece acayip bi kaşıntı war kendimi tutamayıp binerde bi düşersem warya :queen:
bi ortopedi teknisyeni olarak kendi bacağımı kendim toparlamak zorunda kalırım die de korkuyorum :queen:
Jhooper
21 Aralık 2009, 15:39
Biranönce ehliyeti alıyım, bu motoru alacağım.
Arkadaşımda var, sesi gerçekten çok hoşuma gitti motorun. Bende geliyorum aranıza...
Üsküdardan, 85 model bir adet Emin. Herkese merhaba.
Bu arada, şimdiki avatarım çakma, yakında en esaslısından bir tane koyarım. ;)
hayta4567
21 Aralık 2009, 19:10
herkese mrb benim motorumla ufak bi sorunum dün motorumdan ses geliyordu (şıkır şıkır)acaba soguktan mı dedim ama ısındırdım hala yapıyordu çekişinde falan bi sorun yok gibi ama sanki daha önceki sıkılığı yok sizce bu nedendir sübap ayarı ve karbüretör ayarı yapmamıştım daha ondan olabilirmi.yani motor ayarı yapılmadı ama pistonlardamı bir sorun var diyorm teşekkürler...motorum regal raptor 250cc
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO