PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 [116] 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133

orkysystems
05 Ağustos 2009, 19:05
arkadaşlar izmirde 2005 model, dd250e-9 umu satıyorum. şanzımanında problem çıkınca bütün iç aksamını degistirdim. piston silindir şanzıman hepsi degisti ve sıfır motoru benim rodajımla 1000 km yaptı. 1500 tl toplamda masraf yaptım her şeyi sıfır, çoğu parçası daha kalitelidir. paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. forumu okuyup RR edinmeye karar veren şanslı arkadaşlara duyurulur. motorun linki:
http://www.sahibinden.com/ozel_yapim_sifir_motor_fiyat_dustu_son_fiyat_-99WQQaXQQ14119285WQQpXQQdisplayitem

saygılar

kutaydemirel
05 Ağustos 2009, 19:11
arkadaşlar izmirde 2005 model, dd250e-9 umu satıyorum. şanzımanında problem çıkınca bütün iç aksamını degistirdim. piston silindir şanzıman hepsi degisti ve sıfır motoru benim rodajımla 1000 km yaptı. 1500 tl toplamda masraf yaptım her şeyi sıfır, çoğu parçası daha kalitelidir. paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. forumu okuyup RR edinmeye karar veren şanslı arkadaşlara duyurulur. motorun linki:
http://www.sahibinden.com/ozel_yapim_sifir_motor_fiyat_dustu_son_fiyat_-99WQQaXQQ14119285WQQpXQQdisplayitem

saygılar

kaça verceksin orky?

orkysystems
05 Ağustos 2009, 20:12
kaça verceksin orky?

3500, linkte fiyat dahil bütün detaylar var.

teskocu
05 Ağustos 2009, 23:17
Teşekkürler dostum.:rendeer:

Açıklayıcı cevap için teşekkür ederim. :rendeer:
Sanırım benim sorma şeklim biraz yanlış oldu.
Tabiki titreşim her motorda vardır. Ancak son motorum ledow 250cc vmotordu ve titreşim diğer çinlilerle kıyaslanamayacak kadar azdı.
oysa jinlun 250cc de 100 km ye geldimi motorun üzerinde duramıyorsunuz.
demek istediğim buydu.

bizim motorların pistonları tek yönlü ve öne yatık V motorda çift yönlü ve biri öne diğeri arkaya yatık olunca pistonların sıralı şekilde birbirleri ne uyguladıkları vuruşlar yani tirteşimler birbirini egale ediyor ve neredeyse hissedilmiyor olay bu bizim öne yatık motorların titreşimini almak egale etmekte motor kulaklarına ve ön süspansiyona kalıyor yani ne kardar yumuşak ne kadar çukurlardan sakınılmış nekadar yeni amortisör okadar az titreşim şimdi açıklayıcı oldum mu :silent:

ve motorlu araçları şu sarkaç toplar gibi düşün hani sadece baştakiler vurur ama ortadaki toplar sabit kalırken en dıştaki sarkaç toplar ayrılır ya diğer toplardan sonra aynı salınımla gelip çarpar geri toplara diğer uçtatop ayrılır diğer toplardan ortadaki topları sele ayrılan toplarıda pistonların titreşimi işte

Osbourne
05 Ağustos 2009, 23:41
regalle hyosung tamamen ayrı bir kefededir fiyat olarakta görüntü olarakta

kymco venox regalden bence düşük makinalardır

Tamamen saçmalamışsın ama sorduğum soru zaten boyutları itibariyle idi..

Neyse..
Şuanki aşkım dd 350 spyder :mrgreen:

Bir yerde bulsamda denesem..

teskocu
07 Ağustos 2009, 08:24
Tamamen saçmalamışsın ama sorduğum soru zaten boyutları itibariyle idi..

Neyse..
Şuanki aşkım dd 350 spyder :mrgreen:

Bir yerde bulsamda denesem..

merak etme abi alıpta kullanamayan çok yakında düşer piyasaya bizde tadına bakarız yok pahasına :queen:

teskocu
09 Ağustos 2009, 01:08
arkadaşlar bu sürücü selesinin arkasına bi bel desteği nasıl yapılır yada nerde yaptırılır bileniniz war mı ?

izmirli_ua
09 Ağustos 2009, 16:13
merak etme abi alıpta kullanamayan çok yakında düşer piyasaya bizde tadına bakarız yok pahasına :queen:

çakal seni:cat::cat::cherry::cherry:

teskocu
09 Ağustos 2009, 18:39
çakal seni:cat::cat::cherry::cherry:

napalım abi ortayaş bunalımına giripte enduro alıp üstüne okadar harcama yaptıktan sonra 500km de o motoru satanlar sayesinde kaç kişi motor sahibi oluyo 1 sene içinde haberin war mı :queen: yada bu salaklar sayesinde bir senesini kurtarak kaç motosiklet satıcısı war :silent:

ben sürekli aw peşindeyim istiyorsanız hbr wereyim buldukça :queen:

emre_t23
10 Ağustos 2009, 22:41
Merhabalar ben birşey sormak istiyorum. iki motor arasında kaldım. ikisi de rr-dd 250e-9. şöyle sınıflandırayım:
1.motor
-3000km'de
-3250 TL
-çanta yok
link (http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_full_bakimli_masrafsiz_regal_raptor-65WQQaXQQ13887224WQQpXQQdisplayitem)

2.motor
-10.000km'de
-3300 TL
-3lü çanta sistemi
link (http://www.sahibinden.com/bakimli_ve_problemsiz-79WQQaXQQ13031229WQQpXQQdisplayitem)

ilk motoru deneme fırsatım oldu gayet atik bir araç, performansı çok iyi. diğerini deneyemedim ama fiziken çok iyi durumda. bakımları hiç eksik edilmemiş. masraftan da kaçmamış kullanan arkadaş.

Tek düşündüren kısmı, 1. motoru satacak olan arkadaşla uygun bir yere gelmesi konusunda konuşurken, "benzin paramı verirsen evinin oraya gelirim" demesi oldu. Yüzyüze görüştüğümüzde de tavrı beni düşündürdü. Arkadaşın iyi niyetinden şüphe ettim. Acaba araçta herhangi bir oynama yapılmış mıdır ya da bir sorun çıkar mı başka bir şekilde diye. Aracı aldığım insanın kişiliğinin de satışta önemli bir faktör olduğuna inanıyorum.

Sorum, sizce hangi motoru almam daha mantıklı olur? Ben kararsız kaldım. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Umarım ben de en kısa sürede aranıza katılırım.

teskocu
14 Ağustos 2009, 00:01
Merhabalar ben birşey sormak istiyorum. iki motor arasında kaldım. ikisi de rr-dd 250e-9. şöyle sınıflandırayım:
1.motor
-3000km'de
-3250 TL
-çanta yok
link (http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_full_bakimli_masrafsiz_regal_raptor-65WQQaXQQ13887224WQQpXQQdisplayitem)

2.motor
-10.000km'de
-3300 TL
-3lü çanta sistemi
link (http://www.sahibinden.com/bakimli_ve_problemsiz-79WQQaXQQ13031229WQQpXQQdisplayitem)

ilk motoru deneme fırsatım oldu gayet atik bir araç, performansı çok iyi. diğerini deneyemedim ama fiziken çok iyi durumda. bakımları hiç eksik edilmemiş. masraftan da kaçmamış kullanan arkadaş.

Tek düşündüren kısmı, 1. motoru satacak olan arkadaşla uygun bir yere gelmesi konusunda konuşurken, "benzin paramı verirsen evinin oraya gelirim" demesi oldu. Yüzyüze görüştüğümüzde de tavrı beni düşündürdü. Arkadaşın iyi niyetinden şüphe ettim. Acaba araçta herhangi bir oynama yapılmış mıdır ya da bir sorun çıkar mı başka bir şekilde diye. Aracı aldığım insanın kişiliğinin de satışta önemli bir faktör olduğuna inanıyorum.

Sorum, sizce hangi motoru almam daha mantıklı olur? Ben kararsız kaldım. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Umarım ben de en kısa sürede aranıza katılırım.

walla kusura bakma ama bu motorları görmeden diye bileceğim tek şey hangisinde daha fazla aksesuar warsa onu al olur ancak aksesuarda sıkıntı yaşamamkendim yapıcam diosan ozaman en az kilometrede olanını al aksesuarı yoktur yada warsa bile gözden çıkarıla bilir şeylerdir ancak diosanki satıcak arkadaşın tavrı sebebiyle soğudum ondan o zaman şöle yap al motoru hemen temiz kağıdını çıkarttır ve bi motor usatasına götürüp şase ve motor numaralarının uyup uymadığını kontrol etmesini ricaet tutuyorsa sıkıntı yok

amaaaa ben motordan çok ta anlamıyorum diorsan ANKARA MT nin sayfasından yardım iste elbet uygun oldukları bi günlerini birinden biri sana ayıracaktır

şimdiden hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız inşallah

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 PM ----------

abiler regal sevdalıları lütfen yardım edin bugün motorumun sol akü granajı yaklaşık 100 km yaparken E-5 te düştü ve arkamdan gelen belediye otobüsüde üstünden geçince dönüp almanın bi alemi kalmadı soruşturdum heryerde 120tl diolar we bu çiftinin fiyatı tek olarak çıkma dahi olsa geçici olarak bulabileceğim bi yer biliyormusunuz
o vida ordan nasıl kurtuldu nasıl düştü o granaj ben nasıl farkedemedim çıldırıcam kendime çok kızıyorum motorumu öle gördükçe bana boynu bükük küskün bakıyormuş gibi geliyor
bilen abilerim kardeşlerim bana ulaşırsa sevinirim 0535 311 89 31

emre_t23
14 Ağustos 2009, 00:47
walla kusura bakma ama bu motorları görmeden diye bileceğim tek şey hangisinde daha fazla aksesuar warsa onu al olur ancak aksesuarda sıkıntı yaşamamkendim yapıcam diosan ozaman en az kilometrede olanını al aksesuarı yoktur yada warsa bile gözden çıkarıla bilir şeylerdir ancak diosanki satıcak arkadaşın tavrı sebebiyle soğudum ondan o zaman şöle yap al motoru hemen temiz kağıdını çıkarttır ve bi motor usatasına götürüp şase ve motor numaralarının uyup uymadığını kontrol etmesini ricaet tutuyorsa sıkıntı yok

amaaaa ben motordan çok ta anlamıyorum diorsan ANKARA MT nin sayfasından yardım iste elbet uygun oldukları bi günlerini birinden biri sana ayıracaktır

şimdiden hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız inşallah

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 PM ----------

Çok teşekkürler. 10000 km olanda karar kıldım. Umarım herşey güzel olur

teskocu
14 Ağustos 2009, 11:56
Çok teşekkürler. 10000 km olanda karar kıldım. Umarım herşey güzel olur

motoru aldığın kişiyle iritbatını hiç koparma onun eklediği yeda sadece onun bildiği huyları olabilir motorun bu konularda sana yardımcı olacaktır :wiinkk:

hadi o olmadı biz hep burdayız geçte olsa cwp weririz yani :queen:

uludagnet
14 Ağustos 2009, 16:07
1.motor
-3000km'de
-3250 TL
-çanta yok

Ben 1. motorun sahibiyim..sık mesaj yazmasamda okuyucu olarak Bu forumun sıkı bi takipçisiyim....Bu arkadaşı sözlerinden dolayı kınıyorum ve cevaben yazıyorum..Arkadaşla görüşmemiz aynen şu şekildedir: Geçtiğim hafta çarşamba günü kendisi sahibinden com'dan bana mesaj atmış, "cumartesi günü arıycam, motoru görebilirmiyim" demiştir Bende ok dedim...ilanda belirttiğim üzere bu benim 2. motorumdur,ve sık kullanmıyorum. şehir içinde genelde kawasaki er 6 n motorumu kullanıyorum..Regal ise ayaştaki çiftliğimizde garajda durmaktadır..Nadiren gittiğimizde kullanıyorum..Bu arkadaş görücem dediğinde doğal olarak ayaşa gittim motoru aldım geldim.Hiç kimseye doğal olarak motoru ayaşta gel gör diyemezsin. (git gel 120 km yaptım motoru ankaradaki evime getirdim) ardından cuma günü aramasını söyledim (mesajlaşıyoruz sahibinden com'da) buluşma yerimizi kararlaştıralım dedim ancak o gün aramadı...Sanırım cumartesi günüydü yada pazar, tam hatırlayamıyorum yine mesaj attı (aramak zor geliyo sanırım), "motoru nerde göreceğini" sordu: Bende aynen cevap yazdım " benzin parasını verirseniz evinizin önüne kadar bile getiririm...yok derseniz orta bi yerde anlaşır buluşuruz" dedim.Neticede ümitköyde oturduğu için armada avm de buluşmamızın kendisi için daha kolay olacağını düşündüm nihayet aradı ve buluştuk Armada avm de (ikna ettim sanırım mesaj yaza yaza en sonunda telefonda görüştük) ...(bu arada ben ayvalı mahallesinden geliyorum...(git gel 30 km)..Açıkçası bunlar yaşanırken arkadaşın ciddiyetinden ben de şüphe duydum ve böyle bi atmosferde görüşmemiz oldu.. .Çoğu araç satıcısı "görmek isteyen gelsin yerinde görsün" zihniyetindedir..Ama ben arkadaşı düşünerek ona yakın bi yere bindim geldim işimden izin alarak ..Demekki hata etmişim.....Ardından geldi gördü herşeyini anlattım, istediği yere ustaya gösterebileceğini belirttim, baktı bindi motora, beraber bi tur attık..Açıkçası ilanda ısrarla fiyat belirtmeme rağmen ( pazarlıksız 3250 tl ) kendisi bana teşekkür etti 3000 liraya bir motor bulduğunu söyledi, ona bakacağını ve perşembe günü bana olumlu yada olumsuz döneceğini söyledi.Tabi ben hiç olumlu olacağını düşünmedim..Aklınca bana "3000 tl ye motoru verirsen alırım" demeye getirdi..bende kesinlikle hayır dedim Vedalaştık ve ayrıldık..Bugün foruma göz atarken tesadüfen bu kişinin yazdıklarını ve benim şahsıma ve kişiliğime konuştuğunu gördüm ve haklı olarak cevabını verdim...Neticede de bugün ilanıma başka bi motor aldığını dair mesaj atmış..bende kendisine teşekkür ettim..Hayırlı olsun dedim.. iyi günlerde kazasız belasız kullanmasını diledim..Bunları o mesajımı göndermeden okusaydım daha farklı bişeyler yazardım.....Olay bundan ibarettir...Şimdi bunu okuyan arkadaşları objettif olarak düşünmeye davet ediyorum...İyi niyetli olmayan ve kişiliği hakkında olumsuz yorumu hakeden ben miyim yoksa bu arkadaş mı..?

bu arada benim kişiliğim hakkında yada iyi niyetim hakkında kimse laf edemez.Sen beni zerre kadar tanımıyosun....Herkes sözüne dikkat etsin..Hiçbir Kimse, kimse hakkında tanımadan yorum yapamaz ve yapmamalı...

emre_t23
14 Ağustos 2009, 22:44
Ben 1. motorun sahibiyim....[/B]

Benim buraya attığım mesajın konusu senin kişiliğin değil arkadaşım. Hangi motoru alırdınız benim yerimde olsanız diye buradaki arkadaşlarıma sormak istedim. Senin bahsettiğin konu özelden konuşulacak bi konu. Lütfen buraya taşıma. Ben de seni yanlış anlamış olabilirim sen de beni yanlış anlamış olabilirsin. Ama yeri burası değil.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 PM ----------

Bu arada herkese cevapları için teşekkürler. Çok yararlı bilgiler vermişsiniz

uludagnet
15 Ağustos 2009, 14:56
Benim buraya attığım mesajın konusu senin kişiliğin değil arkadaşım. Hangi motoru alırdınız benim yerimde olsanız diye buradaki arkadaşlarıma sormak istedim. Senin bahsettiğin konu özelden konuşulacak bi konu. Lütfen buraya taşıma. Ben de seni yanlış anlamış olabilirim sen de beni yanlış anlamış olabilirsin. Ama yeri burası değil.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 PM ----------

Bu arada herkese cevapları için teşekkürler. Çok yararlı bilgiler vermişsiniz

Arkadaş hem bunları yazmış hemde konu senin kişiliğin söz konusu değil demiş...Madem yanlış anladık diyorsun birbirimizi, o yazdıklarını sileceksin yada düzelteceksin ondan sonra ne konuşcaksak konuşucaz....Ama Sen hakkaten ne yazdığını bile bilmiyosun....Değerli arkadaşlar yukarıda bu arkadaşın mesajından alıntı yaparak aynen kopyala yapıştır yapıyorum...buyrun bakın...

"Arkadaşın iyi niyetinden şüphe ettim. Acaba araçta herhangi bir oynama yapılmış mıdır ya da bir sorun çıkar mı başka bir şekilde diye. Aracı aldığım insanın kişiliğinin de satışta önemli bir faktör olduğuna inanıyorum."

Birde demişki "özelden konuşalım" Senle ne konuşcam özelden.!!! sen bana o kelimeyi yazarken özelden mi yazdın?... herkes duysun senin ne kadar lafını bilmez bi adam olduğunu...Bir daha da tanımadan etmeden kimseye yorum yapma...Birisi çıkar madara eder seni işte böyle..O motor iyiki sana nasip olmamış..iyiki satmamışım sana....

teskocu
16 Ağustos 2009, 16:00
Arkadaş hem bunları yazmış hemde konu senin kişiliğin söz konusu değil demiş...Madem yanlış anladık diyorsun birbirimizi, o yazdıklarını sileceksin yada düzelteceksin ondan sonra ne konuşcaksak konuşucaz....Ama Sen hakkaten ne yazdığını bile bilmiyosun....Değerli arkadaşlar yukarıda bu arkadaşın mesajından alıntı yaparak aynen kopyala yapıştır yapıyorum...buyrun bakın...

"Arkadaşın iyi niyetinden şüphe ettim. Acaba araçta herhangi bir oynama yapılmış mıdır ya da bir sorun çıkar mı başka bir şekilde diye. Aracı aldığım insanın kişiliğinin de satışta önemli bir faktör olduğuna inanıyorum."

Birde demişki "özelden konuşalım" Senle ne konuşcam özelden.!!! sen bana o kelimeyi yazarken özelden mi yazdın?... herkes duysun senin ne kadar lafını bilmez bi adam olduğunu...Bir daha da tanımadan etmeden kimseye yorum yapma...Birisi çıkar madara eder seni işte böyle..O motor iyiki sana nasip olmamış..iyiki satmamışım sana....

arkadaşlar biz anlamamız gerekeni anladık aranızda benim de yarama melhem olacak kimse yok mu?

sol rananaj kapağım kırıldı elinde olan yada ucuza bulabileceğim kimse yok mu?

izmirli_ua
16 Ağustos 2009, 16:04
arkadaşlar biz anlamamız gerekeni anladık aranızda benim de yarama melhem olacak kimse yok mu?

sol rananaj kapağım kırıldı elinde olan yada ucuza bulabileceğim kimse yok mu?

teskocu zor bulursun ucuza bu mübarek motorun bazı parçaları anlamsız şekilde pahalı maalesef.ben o grenaj kapaklarının gözünün içine bakıyorum bişi olmasın diye geçmiş olsun sana

teskocu
16 Ağustos 2009, 16:23
teskocu zor bulursun ucuza bu mübarek motorun bazı parçaları anlamsız şekilde pahalı maalesef.ben o grenaj kapaklarının gözünün içine bakıyorum bişi olmasın diye geçmiş olsun sana

abi 110 tl fiyat çektiler bi bakınsana sizin orda ne kadar daha ucuzsa sen al ben sana weririm :queen:

izmirli_ua
16 Ağustos 2009, 16:46
abi 110 tl fiyat çektiler bi bakınsana sizin orda ne kadar daha ucuzsa sen al ben sana weririm :queen:

ben burda sorduğumda 120 demişlerdi ama ölesine sormustum arastırmadım hiç biyeri araştırıyım kardeşim belki bulurum bişiler.alır yollarım ben sana:cat:

emre_t23
16 Ağustos 2009, 22:45
ben burda sorduğumda 120 demişlerdi ama ölesine sormustum arastırmadım hiç biyeri araştırıyım kardeşim belki bulurum bişiler.alır yollarım ben sana:cat:

Yurtdışından getirme gibi bi ihtimal olamaz mı? merakımdan soruyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:42 PM ----------

Ben de senin motorunu almadığım için mutluyum o zaman konuşacak bir konu yok. (Nokta)

izmirli_ua
17 Ağustos 2009, 00:54
[QUOTE=emre_t23;1732093]Yurtdışından getirme gibi bi ihtimal olamaz mı? merakımdan soruyorum[COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:42 PM ----------

yurtdışından dah zor olur diye düşünüyorum.bi ara araştırmıştım muattap alıncak bi internet sitesi bulamadım maalesef:cherry::cherry: ama denemekte fayda var

teskocu
17 Ağustos 2009, 01:02
allah razı olsun arkadaşlar walla araştırıyor olduğunuzu duymak bile sevindirici hadi bide ucuza buldum yazın sizi yemeğe çıkarayım aynı paraya denk gelsin :queen:

mRCARiZMa
18 Ağustos 2009, 15:45
arkadaşlar hepinize merhaba, adım oktay aranıza bugün katıldım (şimdilik forum da), pek yakında (bir iki gün içinde motorumlada katılacağım inşallah) ankaradayım çankayadaki redline mağazasına gittim sağolsunlar çok iyi ilgilendiler motorları gösterdiler. aklım regal raptor DD 350 E-6 spyder da olsada şimdilik bu kadar yüksek mototra binemem, o yuzden DD 250 E-9 almaya karar verdim size danışmak istediğim bir konu var ikinci el konusunda acaba sıfır mı almalıyım yoksa temiz bir ikinci el mi nedersiniz. şimdidien teşekküler RRRRRRRegaLllLLLLLLLLL :)

uludagnet
18 Ağustos 2009, 20:31
Merhabalar arkadaşım öncelikle hoşgeldin..Dediğin motora bende baktım.. hatta ciddi ciddi de almayı düşündüm ama 6900 lira fiyat çektiler..O motor için fazla biraz o fiyat... üste 1000 lira daha koyup hyosung gv 650 alırım ben olsam..Şayet başlangıç motoru alıyosan dd-250 den şaşma derim..temiz 2. ellerini 3000-3750 fiyat aralığında bulabilirsin..(bende satıyorum bu arada)..aradaki 3000 tl 'yide cebinde tut..seneye biraz daha biriktir baharda motorunun üstüne biraz daha koyar bi Japon'a geçersin...

mRCARiZMa
19 Ağustos 2009, 01:22
tavsiyen için teşekkür ederim eğer ankaradaysan senin motora bakmak isterim bu arada fiyat neydi kaç yaşında motor. :) acemiyim sorularımda acemice olabilir sevgilerle kalın[/sıze]

sulepe
19 Ağustos 2009, 01:45
arkadaşlar motor almayı düşünüyorum Regal Raptor DADYW DD250E-9
4200 anahtar teslim fiyatı verdiler 650 ytl peşin gerisi 12taksit kredi kartına uygunmudur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 AM ----------

4200 anahtar teslim fiyatı verdiler 650 ytl peşin gerisi 12taksit kredi kartına uygunmudur

izmirli_ua
19 Ağustos 2009, 01:55

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 AM ----------

kaç model arkadasım?kaç km de?aksesuar falan var mı?

mRCARiZMa
19 Ağustos 2009, 14:46
[QUOTE=sulepe;1735562]arkadaşlar motor almayı düşünüyorum Regal Raptor DADYW DD250E-9
4200 anahtar teslim fiyatı verdiler 650 ytl peşin gerisi 12taksit kredi kartına uygunmudur[COLOR="Silver"]

vallaha arkadaşım verdiğin fiyat sıfır içinse süper ben dün konuştum ruhsat ve anahtar teslim 5000 tl dediler regal DD250 E-9 İÇİN üstelik NAKİT para taksit falan değil

uludagnet
19 Ağustos 2009, 14:55
tavsiyen için teşekkür ederim eğer ankaradaysan senin motora bakmak isterim bu arada fiyat neydi kaç yaşında motor. :) acemiyim sorularımda acemice olabilir sevgilerle kalın[/sıze]

Arkadaşım sahibinden com da ilanı var motorun. linki veriym bakın...Ankaradayım istediğiniz zaman motoru görebilirsiniz.. buyrun link

http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_full_bakimli_masrafsiz_regal_raptor-97WQQaXQQ13887224WQQpXQQdisplayitem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:48 PM ----------

[QUOTE=sulepe;1735562]arkadaşlar motor almayı düşünüyorum Regal Raptor DADYW DD250E-9
4200 anahtar teslim fiyatı verdiler 650 ytl peşin gerisi 12taksit kredi kartına uygunmudur[COLOR="Silver"]

vallaha arkadaşım verdiğin fiyat sıfır içinse süper ben dün konuştum ruhsat ve anahtar teslim 5000 tl dediler regal DD250 E-9 İÇİN üstelik NAKİT para taksit falan değil

Arkadaşa katılıyorum geçen gün spyder için fiyat sormaya gittiğimde bana dd250'ye
4900 lira fiyat verdi redline... ruhsat plaka v.s hariç..Nakit alımlarda pazarlıkla 3-5 daha düşüyorlar ama o fiyata imkansız gibi geliyor bana...Belkide yanlış anladınız ..Zira Ötv indiriminde bile bu motorlar 4400 liradan satılıyordu..Zararına veriyorsa bilemem... kaçırma derim o fiyata..bu arada o fiyatı veren bayiyi açıklarsanız burada yeni motor alıcak olan arkadaşlara da yol göstermiş olursunuz... foruma yeni girmişsiniz bi merhaba demeyi de unutmuşsunuz bizlere..:)

mRCARiZMa
19 Ağustos 2009, 15:04
[QUOTE=uludagnet;1736286]Arkadaşım sahibinden com da ilanı var motorun. linki veriym bakın...Ankaradayım istediğiniz zaman motoru görebilirsiniz.. buyrun link

[URL="http://www......
ARKADAŞIM LİNKE BAKTIM GAYET HOŞ GÖRÜNÜYOR. TELEFON NUMARANI ALDIM ORDAN, EN KISA SÜREDE SANA ULAŞACAĞIM BOŞ ALICI OLMAK İSTEMEM Bİ KREDİ OLAYIM VAR ONU BEKLİYORUM UYGUN GÖRÜLÜRSE HEMEN SENİ ARARIM ŞİMDİLİK HOŞCAKALIN. BU ARADA SPYDER İÇİN NASIL 4900 DEDİLER YA BANA 7000 DEDİLER TUTTURABİLDİĞİNE Mİ SATIYO BU ADAMLAR ANLAMAAADIM. :) NEYSE GÖRÜŞMEK ÜZERE

coolfreedom2
19 Ağustos 2009, 15:29
arkadaşlar regal raptor un anadolu yakasında servisi var mı? rica etsem bilen varsa telefonunu ya da adresini yazabilirmi? hoşçakalın

uludagnet
19 Ağustos 2009, 19:41
[QUOTE=uludagnet;1736286]Arkadaşım sahibinden com da ilanı var motorun. linki veriym bakın...Ankaradayım istediğiniz zaman motoru görebilirsiniz.. buyrun link

[URL="http://www......
ARKADAŞIM LİNKE BAKTIM GAYET HOŞ GÖRÜNÜYOR. TELEFON NUMARANI ALDIM ORDAN, EN KISA SÜREDE SANA ULAŞACAĞIM BOŞ ALICI OLMAK İSTEMEM Bİ KREDİ OLAYIM VAR ONU BEKLİYORUM UYGUN GÖRÜLÜRSE HEMEN SENİ ARARIM ŞİMDİLİK HOŞCAKALIN. BU ARADA SPYDER İÇİN NASIL 4900 DEDİLER YA BANA 7000 DEDİLER TUTTURABİLDİĞİNE Mİ SATIYO BU ADAMLAR ANLAMAAADIM. :) NEYSE GÖRÜŞMEK ÜZERE

Yok arkadaşım 4900 tl spyder için değil, dd250-e9 için verilen fiyat...sadece diğer arkadaş 4200 liraya dd250 buldum demiş, bende ona cevaben yazdım.Yoksa bana verdikleri fiyat da spyder'a 6900 + ruhsat v.s..yani senin anlayacağın bana verdikleri fiyat da 7000 liraya geliyor... hatta geçiyor bile

mRCARiZMa
20 Ağustos 2009, 13:56
[QUOTE=mRCARiZMa;1736321]

Yok arkadaşım 4900 tl spyder için değil, dd250-e9 için verilen fiyat...sadece diğer arkadaş 4200 liraya dd250 buldum demiş, bende ona cevaben yazdım.Yoksa bana verdikleri fiyat da spyder'a 6900 + ruhsat v.s..yani senin anlayacağın bana verdikleri fiyat da 7000 liraya geliyor... hatta geçiyor bile

göktuğ sence bu hysung gv 250 nasıl ikinci eli alınırmı 4000 tl ye kadar var ne dersin bu modeller iyimidir

uludagnet
20 Ağustos 2009, 17:35
Gv 250 hakkında pek bilgim yok açıkçası...Ama regalmi gv mi dersen tabiki gv derim..Motor gücü ve kalite olarak da gayet beğeniliyor...ancak 4000 tl çok uygun geldi bana çok km yapmamış, yıpratılmamış ve aldıktan sonra extra masraf açmayacaksa fiyatı çok uygun..İyice bi baktırmak lazım..ucuz etin yahnisi misali üzmesin sonra.....

baymehmet
30 Ağustos 2009, 02:01
esozlar hakkında bılgı verebılırmısınız arkadaslar

izmirli_ua
01 Eylül 2009, 03:16
esozlar hakkında bılgı verebılırmısınız arkadaslar

nasıl bir bilgi istiyosun anlamadım.sesi mi görünüşümü nesi?? daha acık yazarsan nasıl bir bilgi istediğini yardımcı olabiliriz arkadasım:rendeer:

mRCARiZMa
02 Eylül 2009, 22:59
Arkadaslar ikinci el regal aldım class 2008 model gri. Tüm arkadaslara teşekkür ederim goktug arkadasım sanada teşekkür ederim yardımların için bu class model çok hoşuma gitti o yüzden bunu tercih ettim inşallah sende en kısa sürede satarsın
herkese iyi geceler

izmirli_ua
03 Eylül 2009, 01:39
Arkadaslar ikinci el regal aldım class 2008 model gri. Tüm arkadaslara teşekkür ederim goktug arkadasım sanada teşekkür ederim yardımların için bu class model çok hoşuma gitti o yüzden bunu tercih ettim inşallah sende en kısa sürede satarsın
herkese iyi geceler

hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan inşallah:cat:

teskocu
05 Eylül 2009, 02:34
herkese iyi geceler

hayırlı olsun kazasız belasız inş.

baymehmet
05 Eylül 2009, 05:38
mackarızma yenımı aldın motoru memnunmusun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:36 AM ----------

eksozların kımısı yandan kesık kımısı duz normalı nedır kesık olanmı gecı kesık olan guzel duruyo ve sesı tatmın edıyormu

izmirli_ua
05 Eylül 2009, 06:56
mackarızma yenımı aldın motoru memnunmusun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:36 AM ----------

eksozların kımısı yandan kesık kımısı duz normalı nedır kesık olanmı gecı kesık olan guzel duruyo ve sesı tatmın edıyormu

2007 modeller dahil kesik olarak üretiliyo egzostlar.düzler eğer yanlış hatırlamıyosam 2006 ve önceki modeller.ben susturucuları cıkarttım ses gayet tatminkar benim hosuma gidiyo.sonucta 250 lik bi motor c800 sesi yok tabikide ama muadillerine göre duyduğum en güzel ses.:cat: yanlışım varsa arkadaslar düzeltirler.umarım yardımcı olabildim:cat:

ÇNAEM
06 Eylül 2009, 00:12
Sayın arkadaşlar
regal dd250e9 motoru fuardan aldım. Daha 500km dolmadan akü ve bujileri havlu attı. Tatile gittim geldim alet çalışmıyor. Servisi aradım buji kesmiştir dediler. Araştırmalarımda bu motoru alır almaz bujileri (cr7) japon malıyla değiştirmek gerekiyormuş.tabiikide aküyüde....bakalım bujiyi degiştirdikten sonra ne kadar gidecek.hele bir çalışsın emre tic.de mustafa ustanın elini öpecek... Detayları yazarım.

mRCARiZMa
06 Eylül 2009, 00:18
Cok teşekkür ederim arkadaslar. Motoru yeni aldim baymehmet valla gayet memnunum tavsiye ederim

wert_35
06 Eylül 2009, 00:19
Sayın arkadaşlar
regal dd250e9 motoru fuardan aldım. Daha 500km dolmadan akü ve bujileri havlu attı. Tatile gittim geldim alet çalışmıyor. Servisi aradım buji kesmiştir dediler. Araştırmalarımda bu motoru alır almaz bujileri (cr7) japon malıyla değiştirmek gerekiyormuş.tabiikide aküyüde....bakalım bujiyi degiştirdikten sonra ne kadar gidecek.hele bir çalışsın emre tic.de mustafa ustanın elini öpecek... Detayları yazarım.

öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız hocam bu kaçıncı motorunuzdur yada daha önce motorunuz olmuş mudur bilmem ama tatile giderken yani motoru uzun süre yatırmadan önce yapmanız gereken bikaç işlem vardır:

1-Kutup başını sökmek Regal gibi motorların aküleride kendileri gibi çin malıdır ve fazla dayanmazlar uzun süre şarjsız kalırsa bayılırlar.

2-Motorun benzinini kesmek. Yani benzin musluğunu kapatıp karbüratörde bi damla benzin kalmayıncaya kadar tüketmek böylelikle karbüratörünüzde pislik kalmaz çalıştırmak için gaz vermek zorunda kalmazsınız(bknz madde 3)

3-Uzun süre yatan Regali çalıştırmak için gaz verilmez izmirli_ua arkadşımızın tecrübeleri ve yaptığımız istişareler sonucunda uzun süre yatan mororu çalıştırırken gaz vermenin buji kesmesi yaptığını kanıtladık. Jigleyle denemek en mantıklısıdır. İlla gaz verilmesi gerekiyosa abartılmamalıdır.

Not:Bujiyle ilgili olarak benden daha tecrübeli olan erman şimdi bi basın açıklaması yapar.

Sonuç:Bi daha ki tatilde bütün bunları uygularsanız motorunuzu bıraktığınız gibi tek marşta çalıştırırsınız.

Saygılarımla...

izmirli_ua
06 Eylül 2009, 00:40
öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız hocam bu kaçıncı motorunuzdur yada daha önce motorunuz olmuş mudur bilmem ama tatile giderken yani motoru uzun süre yatırmadan önce yapmanız gereken bikaç işlem vardır:

1-Kutup başını sökmek Regal gibi motorların aküleride kendileri gibi çin malıdır ve fazla dayanmazlar uzun süre şarjsız kalırsa bayılırlar.

2-Motorun benzinini kesmek. Yani benzin musluğunu kapatıp karbüratörde bi damla benzin kalmayıncaya kadar tüketmek böylelikle karbüratörünüzde pislik kalmaz çalıştırmak için gaz vermek zorunda kalmazsınız(bknz madde 3)

3-Uzun süre yatan Regali çalıştırmak için gaz verilmez izmirli_ua arkadşımızın tecrübeleri ve yaptığımız istişareler sonucunda uzun süre yatan mororu çalıştırırken gaz vermenin buji kesmesi yaptığını kanıtladık. Jigleyle denemek en mantıklısıdır. İlla gaz verilmesi gerekiyosa abartılmamalıdır.

Not:Bujiyle ilgili olarak benden daha tecrübeli olan erman şimdi bi basın açıklaması yapar.

Sonuç:Bi daha ki tatilde bütün bunları uygularsanız motorunuzu bıraktığınız gibi tek marşta çalıştırırsınız.

Saygılarımla...

mert in sölediklerine sonuna kadar katılıyorum.bütün maddeler tecrübeyle sabit hemde bir deil iki kişi tarafından.motorun huyunu suyunu bilmek çok önemli.ilk başlarda cok buji yaktım kullanıcı hatası yuzunden suanda motorumdaki bujiler çinli ama artık işi çözdük mertle nerdeyse yarım marşta çalışıyo alet.alır almaz aküyü deiştirmek garip geldi biraz bende 0 km aldım motorumu yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum 8000 km yi gecti ama aküyle ilgili bi sorun hiç yaşamadım.
hayırlı olsun motorun kazasız belasız kullan inşallah:cat:

uludagnet
07 Eylül 2009, 19:43
herkese iyi geceler

Rica ederim arkadaşım Hayırlı Olsun..Allah Kazasız Belasız günlerde Kullanmayı nasip etsin..

baymehmet
10 Eylül 2009, 15:49
ULUDAGNET Regal Raptor DD250E-9* Motosikletim satılık halen demıssın kac model ne renk kac kılometrede durumu nedır ve nerde ben ızmırdeyım vede fıyatı nedır

wkemal
15 Eylül 2009, 14:08
regalci ve bütün motorsiklet camiasının mubarek kadir geçesi mübarek olsun

uludagnet
16 Eylül 2009, 00:50
ULUDAGNET Regal Raptor DD250E-9* Motosikletim satılık halen demıssın kac model ne renk kac kılometrede durumu nedır ve nerde ben ızmırdeyım vede fıyatı nedır

kardeş motorun linkini veriym...acil satıyorum 3000 tl 2006 model siyah açık eksozlu serilerdendir... sesi gürdür...4000 km dedir..bu temizlikte bu km de 2006 modelini bulacağınıda sanmam........Ben askerdeyken 16-17 ay hiç kullanılmadı...depoda bekledi öylece.....gelincede diğer motorumu aldım banka kredisiyle....şimdide nakde sıkıştım bunu satıyorum mecburen...doğru dürüst kullanamadım bile... satıp kredi borcunu ödiycem..aslında çok memnunum..zevkli motor ama mecburiyet napalım...

:( + zinciri x2-ring japon D.I.D. 5.20 VM + AKÜ BOSH + TÜM PASTA CİLA- ZİNCİR SPREY+ 1 LT CASTROL YAĞ V.S TEMZİLİK MADDELERİNİDE HEDİYE EDİCEM...ALAN KİŞİ 1 SENE MOTORA DOKUNMAZ...MOTORU İNCELEMEK İSTERSENİZ AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIN.

http://www.sahibinden.com/index.php?a=1004&b=1&list_type=0