Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
mterayes26
27 Şubat 2009, 00:38
Bu tip motorlar bana göre gezi ve biraz da karsısına gecip seyrederek zevk alma motorlarıdır bunları silip temizlerken kromlarını parlatırken aldıgınız keyfi diğer motorlar vermez kanısındayım sizleri bilmem ama ben bu tip motorlardan büyük keyif alıyorum eger sadece makina ve güç isteseydim baska sınıf bi motor alırdım bilmem anlatabiliyor muyum sevgili arkadaslarım.Vibrasyona gelince,tabiki var ancak rahatsız etmiyor kücük viteste sıkıstırdıgında'hop abi benim gücüm bu kadar daha fazla zorlama 'diyor haklı olarak.Sonuc olarak kullanırkende temizlerkende karsısına gecip cayımı içerek seyrederken de büyük keyif alıyorum benimle aynı fikirde olan arkadaslara öneririm.Tskklr.:cat:
sonuna kadar katılıyorum
Batis
27 Şubat 2009, 03:44
Selamlar... Sormak istediğim bir soru var. Yedek parça konusu nasıl? Sanırsam şuanda distribütörü olmayan bir motorsiklet markası. Yanılıyorsam lütfen düzeltin. Yedek parça bulmak zor mu?
Yanılıyorsun , yedek parça getiren bir firma var.
Adresi de budur.
http://www.emreltd.net/
tamayaytam
27 Şubat 2009, 13:54
Arkadaşlar merhaba bu benim ilk mesjım cevap verirseniz sevinirim. Bulunduğum ilçede bir Regal raptor 125 dd satılıyor.2008 model düşük kmli bir cihaz. Bende ciddi ciddi almayı düşünüyorum. Forumlardan yaptığım incelemelere göre 250 cc lik modeli daha çok tercih ediliyor. Ancak benim için motor hacmi çok önemli değil. Çünki benim yaşadığım ilçe yaklaşık 6 km yarıçapında inişi çıkışı olan bir yer. Hız yapmak gibi bir isteğim yok. Ben evdeki aracıma alternatif olarak(zaman zaman arabayı bulamıyorum eşim kullanıyor) ulaşım sorunumu çözecek keyifli ve şık görünümlü bir araç olarak görüyorum motoru. Havalar düzelince işe gidip gelmek amaçlıda kullanmayı düşünüyorum. Bu motoru tavsiye eder misiniz. İnişli çıkışlı bir alanda bu motor beni çok üzer mi? Bakımlarını düzenli yaparsam sorunsuz binebilir miyim Ve en önemlisi yeni başlayan biri için uygun bir motor mudur? Tavsiyelerini benim için önemli. Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.
wert_35
27 Şubat 2009, 14:01
Arkadaşlar merhaba bu benim ilk mesjım cevap verirseniz sevinirim. Bulunduğum ilçede bir Regal raptor 125 dd satılıyor.2008 model düşük kmli bir cihaz. Bende ciddi ciddi almayı düşünüyorum. Forumlardan yaptığım incelemelere göre 250 cc lik modeli daha çok tercih ediliyor. Ancak benim için motor hacmi çok önemli değil. Çünki benim yaşadığım ilçe yaklaşık 6 km yarıçapında inişi çıkışı olan bir yer. Hız yapmak gibi bir isteğim yok. Ben evdeki aracıma alternatif olarak(zaman zaman arabayı bulamıyorum eşim kullanıyor) ulaşım sorunumu çözecek keyifli ve şık görünümlü bir araç olarak görüyorum motoru. Havalar düzelince işe gidip gelmek amaçlıda kullanmayı düşünüyorum. Bu motoru tavsiye eder misiniz. İnişli çıkışlı bir alanda bu motor beni çok üzer mi? Bakımlarını düzenli yaparsam sorunsuz binebilir miyim Ve en önemlisi yeni başlayan biri için uygun bir motor mudur? Tavsiyelerini benim için önemli. Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.
hiç merak etme kardeşim bütün sorularının cevabını verebilicek bi motordur sağlam bakarsan seni hiç üzmez çinli kardeşlerinin içinde eniyisidir:cat:
tamayaytam
27 Şubat 2009, 16:15
Evet şuana kadar çevremde de sorduğum kadarıyla motorla alakalı yorumlar (fiyat çerçevesinde tabii) hep olumlu yönde. Mutlaka her zaman daha iyisi mevcut ama benim için en uygun başlangıç motoru olduğu konusunda fikrim netleşti sanırım.
Yanılıyorsun , yedek parça getiren bir firma var.
Adresi de budur.
http://www.emreltd.net/
Ben web sitelerinde regalle alakalı yedek parça olarak birşey bulamadım. Peki bu firma distribütör mü yoksa kendi girişimleri ile parça getiren bir firmamı?
tamayaytam
01 Mart 2009, 20:21
Evet bende artık bir regalci olarak aranıza katıldım arkadaşlar. Araç 2008 model dd125e modeli. Henuz 2300 km de. Benim ihtiyaçlarımı karşılayacağına inandığım için su soğutmalı olan modele yönelmedim. Yeni başlayan biri olduğumu belirtmiştim. Umarım motorum bana ben ona iyi bakar gül gibi geçiniriz.
coolfreedom2
09 Mart 2009, 16:09
mrblar öncelikle tüm arkadaşlara...ben de inşallah bugünlerde bir motosiklet alıcam Allah kısmet ederse...bayadır araştırıyorum 2.el bi chopper fiyatı uygun olanlardan ve mümkün mertebe beni idare edicek siz arkadaşlardan ricam 2 motor arasında çok kararsız kaldım...regal raptor dd125E ve keeway superlight 150 arasında çok kararsız kaldım...derken 3.olarak ta zealsun150 çıktı başıma onu da tavsiye edenler war.3ünün de kullanım kmleri ve fiyatları yakın 2 milyar civarı...sizin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var arkadaşlar...yardımcı olursanız sevinirim....selamlar
Bizim bu makinaların yağ tapası nerededir?Yağ değiştireceğim, bir saattir mal mal motorun altına bakıyorum!Yok mu bilen?
ZEKİ BAYRAKT
16 Mart 2009, 09:49
:salut:
Lastiği değiştirmemin sebebi tamamen güvenlik açısından sonuç olarak çin malları motorların lastikleri çok kaliteli değil yoltutuşu problemli.bunun için gittim 100 ytl verdim lastiği metzeler marka ile değiştiridim şimdi çok memnunum.eksozlar açıktan kastım eksozların içindeki susuturucuları tamamen aldırdım.bu işlem osijen kaynağı ile susturucuların kesilip çıkarılması şeklinde oluyor.ses mükemmel.:rendeer:
SAYIN ARKADAŞIM,
BENİMDE DADY DD250E-9 ÇİN MALI 250'LİK MOTORSİKLETİM VAR ;İKİ YIL ÖNCESİ ALMIŞTIM;TEKERLEKLERİ HALA SAĞLAM OLARAK DURUYOR,MEMNUNUM,HİÇ DAHA PATLAMADI,YENİ GİBİ DURMAKTA,HİÇBİR ŞİKAYETİM YOK ,SİZ NİYE LASTİKLERİNİZİ DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDINIZ MERAK EDİYOR CEVABINIZI BEKLİYORUM.:rendeer::rendeer:
:rendeer:
logaritma
16 Mart 2009, 15:28
vay vay eski motorum kısa süreli de olsa bir ara regal sahibi olmuşdum arkadaşların dediği gibi güzel görünlü gezi amaçlı birazda nazlı bir motor bana gelmemişdi uğraşamamışdım satttım.
ZEKİ BAYRAKT
17 Mart 2009, 16:09
BLUEDREAMS kardeş, Regal'imi almadan önce ben de bu modeli görmüştüm.İlk başta envai çeşit aksesuar insanın dikkatini çekiyor ama üzerine oturup alıcı gözüyle her ikisini de incelersen aradaki farkı daha net görürsün.Bu modelin akibeti meçhul. Motoru nasıl?Nikelaj kısımları ne alemde?Somun ve Cıvataları krom mu?İki gün sonra paslanırsa parana yazık olur.Astarı yüzünden pahalıya gelir.Tabii son kararı verecek olan sensin.Benimki sadece tavsiye.Ayrıca amacım başka markaları da yermek değil.Bunlar benim sorduğum ve bayisinden de tatmin edici cevaplar alamadığım sorular.(Cevabı sadece Regal'i yermekten ibaretti:farao: .Bu da o modeli almam için yeterli bir cevap oldu:mrgreen: .):rendeer::rendeer::salut::rendeer:
SAYIN BLUEDREAMS KARDEŞ
BENDE , FES 71'İN YUKARIDA BELİRTİĞİ DÜŞÜNCELERE AYNEN KATILIYORUM,BAŞTAN SONA HEPSİ DOĞRA,ARKADAŞIM,BU ALINTIYI VE ZEKİ BAYRAKTARINDA AYNI YÖNDEKİ FİKİRLERİNE ÖNEM VERİRSEN PİŞMAN OLMAZSIN DİYE DÜŞÜNÜYORUM,HAYIRLI KARAR VERMENİZİ BEKLİYORUZ.:queen::rendeer:
Syder gelmiş sonunda arkadaşlar!dd 350 Spyder. 6900 lira diyorlar , bütün planlarımı değiştirir!
Nereden buluruz DD 350 Spyder'ı? Satan bir yer biliyor musunuz?
polo34
24 Mart 2009, 10:20
nakit mi isteniyor? kampanyası vs var mı acaba ?
NoVaRiX
24 Mart 2009, 10:33
Arkadaşlar, aranızda Spyder kullanan varmı?
Fuarda çok hoşumuza gitti tasarımı ama birde performansı önemli tabii.
350cc'lik pek motor yok piyasada malumunuz.
canercamalan
24 Mart 2009, 10:35
hayırlı olsun kazasız belasız;)
-CRiminAL-
24 Mart 2009, 22:59
Spyder emreltd getirmiş.6900 çin malına verilir mi tartışılır ama biz baya bi etkilendik.
Benim altımda bile büyük kaldı alet.5500 lerde olsaymış süper olurmuş ama bilmiyorum 6900 le satabilirler mi
motorun görüntüsü harika bence ama sanki keyif için temizleyib seyretmeye alınabilecek motor gibi tam custom bence
Alper_tim
25 Mart 2009, 19:42
sizin için fuarda 350 cc yi görüntüledim
bence şık olmuş ama depo ile motor arası çok boş kalmış
http://img528.imageshack.us/img528/1752/1003243.jpghttp://img528.imageshack.us/img528/96/1003244.jpg
http://img528.imageshack.us/img528/1704/1003245.jpghttp://img528.imageshack.us/img528/8582/1003246.jpg
regal bu şaseye bide v motor bindirecekti harika olurdu bence
hem boşlık falanada kalmazdı
NoVaRiX
25 Mart 2009, 23:31
@alper
olsun; boşluk olması iyidir. Bujileri kolay değişir! :P
jazz.x
26 Mart 2009, 21:53
herkese selam bende artık regal raptor kullanıcısıyım 250e-9 en son olan motor fuarından aldım fiyatıda gayet uygun 3.750 :)
aramıza hoş geldin arkadaşım regal bana göre doğru tercih yabmışın
jazz.x
30 Mart 2009, 02:01
selamlar..regalimi kısmetse bu hafta içi teslim alıcam..daha önce deneyimim yok ilk motorum..nelere yapmam gerekli..nelere dikkat etmem lazım..bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
jazz.x
31 Mart 2009, 10:59
yanlış bışeymı yazdım neden kımse cevap yazmıyo :( anlamıyorum...
cousinecruis
31 Mart 2009, 11:42
Aramıza hoşgeldin :)
Regal raptor kullanıcılarını tatmin eden bir motordur. Sitemizde çok kullanıcısı var, bu başlığı gördüklerinde sana yardımcı olacaklardır merak etme :)
250cc bu tür motorlarda başlangıç için yeterlidir. Vites geçişlerini iyice öğrenmelisin. Virajlara nasıl girilir, nasıl frenleme yapılır iyice kavramalısın ki motorunu güvenli bir şekilde kullanasın.
Bunun için sitede yer alan şu bilgileri yut
http://www.motosiklet.net/forum/donald-duck/
http://www.motosiklet.net/forum/surus-teknikleri/
Acele etme, trafiğe kapalı aralarda kullan görüceksinki birşey yok. Ama eğitim alabiliyorsan eğitim al mutlaka arkadaşım. Hiç vitesli kullanmamış biri 2. günün sonunda iyi bir şekilde kullanabiliyor. Bunun yanında kask ve montunu botunu ihmal etme. Kaskı sakın ihmal etme!
Hayırlı olsun, allah güzel günlerde kullanmanı nasip etsin inşallah:rendeer:
jazz.x
01 Nisan 2009, 02:10
amin..çok saol tabi motor kullanan arklar yardım edicek ama tabi burda çok rr kullanıcısı oldu için yazdım yardımlarda bulunacaklarındada eminim yazdıklarını kesinlikle uygulıcam ve yazılanları
0081yavuz
01 Nisan 2009, 21:51
iyi akşamlar arkadaşlar.
bende ikinciel
bir regal raptor
almayı istiyorum
alırken motorun nelerine dikkat etmem gerek
saltuque
02 Nisan 2009, 12:47
selamlar,
forumda bi yerde okumuştum ama unuttum ve şimdi bulamıyorum... :)
fanlar kaç derecede devreye giriyor ve sıcaklık göstergesi kaç derecede yanıyor? yanınca hemen motoru kenara çekmek mi gerekir? geçen gün yolda ikaz ışığı yandı, ben de fanları çalıştırdım (müşür bozuk da kendim kafama göre fanları açıp kapatıyorum). sonra içime sinmedi kenara çekip yarım saat kadar bekledim. kontağı açtığımda hala ışık yanıyordu. ne olursa olsun deyip fanlar açık eve döneyim bari dedim ve yolda ışık kendiliğinden söndü.
öğrenmek istediğim normalde ısı uyarısı yandığında mı fanlar devreye giriyor yoksa ısı uyarısı yandığında artık çok geç olmak üzere çek kenara motor soğusun mu demek?
izmirli_ua
02 Nisan 2009, 16:14
selamlar,
forumda bi yerde okumuştum ama unuttum ve şimdi bulamıyorum... :)
fanlar kaç derecede devreye giriyor ve sıcaklık göstergesi kaç derecede yanıyor? yanınca hemen motoru kenara çekmek mi gerekir? geçen gün yolda ikaz ışığı yandı, ben de fanları çalıştırdım (müşür bozuk da kendim kafama göre fanları açıp kapatıyorum). sonra içime sinmedi kenara çekip yarım saat kadar bekledim. kontağı açtığımda hala ışık yanıyordu. ne olursa olsun deyip fanlar açık eve döneyim bari dedim ve yolda ışık kendiliğinden söndü.
öğrenmek istediğim normalde ısı uyarısı yandığında mı fanlar devreye giriyor yoksa ısı uyarısı yandığında artık çok geç olmak üzere çek kenara motor soğusun mu demek?
arkadasım fanlar ısı uyarısı yanmadan devreye giriyo.uyarı verince kenara cekmek gerekiyo.sen o müşürü en kısa zamanda yaptır derim ben havalarda ısınmaya başladı artık basına iş açılmasın allah korusun .
arkadaslar bu arada bende bişi sormak istiyorum bu yakınlarda motorumu bakıma vericem ama güzelce elden gecsin istiyorum.bi önceki bakımdan sonra yaklaşık 3000 km yaptım .bakımda nelere dikkat etmem ve neler yaptırmam gerekiyo.liste olarak yazarsanız cok sevinirim simdiden tesekkür ederim:cat:
alp_ER
07 Nisan 2009, 17:33
slm arkadaşlar bu motor hakkında bilgisi olan varmı 350 cc demiş ama nasıl bişidir bu
http://www.sahibinden.com/regal_raptor_ankara_redline-31WQQaXQQ13303723WQQpXQQdisplayitem
izmirli_ua
07 Nisan 2009, 17:41
slm arkadaşlar bu motor hakkında bilgisi olan varmı 350 cc demiş ama nasıl bişidir bu
http://www.sahibinden.com/regal_raptor_ankara_redline-31WQQaXQQ13303723WQQpXQQdisplayitem
çok uzun süredir beklenen bi motor bu .türkiyeye geldi gelcek deniyodu sonunda geldi .şekil fena deil hatta gayet cekici ama fiyat biraz fazla gibi sonuçta çinli 7000 tl verilirmi tartışılır .ama kullanan arkadaslar varsa daha detaylı bilgi verebilirler bende açıkçası merak ediyorum kullanımı sesi falan nasıldır diye
alp_ER
07 Nisan 2009, 17:46
ben regalden memnundum aslında büyütmek için sattım.. şimdi arayış içindeyim bu motoru görünce dikkatimi çekti ama dediğin gibi 7,000tl biraz çok gibi yinede kullanan varsa bilgi almak iyi olur..
izmirli_ua
07 Nisan 2009, 18:14
büyütmek için sattıysan 250 ile 350 arasında pekte cok bi fark yok ayrıca vergi farkı da var 2 3 beygir fark için daha cok bi vergi ödemek mantıksız 500 lük falan olsa değer. ben sahsen regalimden sonra dragstar veya c800 düşünüyorum kalkıp 350 lik regal almam açıkçası ayrıca fiyat gercekten yüksek 7000 e ne japonlar bulunur kanısındayım.yeni başlayan biri alabilir veya scooterdan geciş yapcaklar düşünebilir güzel bi tercih olabilir onlar için ama bize gelmez bence.
asağıda bi arkadastan alıntı var gayet ii yazmış
Bu motoru bende inceledim ve gördüklerimi yazayım hemen.
Bu motor bence 5000 lira eder, aslında onu bile etmez ama söyliyim nedenlerini.
Şekil olarak güzel bir motor ama kullanılan parça ve malzemeleri 250 cc lik bir regalle karşılaştırırsak hiç bir fark yok, sadece şasi olarak boyu biraz uzun, geri kalan malzemeler aynı kalite, diyeceksinizki ama bu 350 cc güçlü, 250 lik regaller 17 beygir, spyder 350 ise 21 beygir yani arada 100 cc = 4 beygir güç farkı var, bunun yanında motor hacmi 250 cc yi geçtiği için vergi 2 katına fırlıyor hemen, 10 km daha hızlı gidebilmek için değmez bence. Diğer bir gözlemim, motor 250 lik motorla aynı buda demek oluyorki piston yataklarını genişletip motoru güçlendirmeye çalışmışlar, 350 lik spyder motoru 250 lik regal şasisi üzerine cuk diye oturur alın size bir alternatif.
250 lik regallerin fuar fiyatı 3900 lira idi, bunu satan firma bundan para kazanıyor demekki !!! 2 motor arasında teknololik olarak bir fark olmadığı için spydır 6900 lira etmez arkadaşlar, satın alacağınız tek şey görünüş olur sadece.
7000 lirayı verecek olan üzerine 2 yada 3 bin koyarsa canavar gibi japon makine alır, hemde en az 2 katı beygire sahip bir makine alır, yola çıktığınızda şanzımanım mı dağıldı, müşürmü çalışmadı, radyatörmü delindi düşünmezsiniz, kaç tane arkadalımız 2. el japon motor aldı ve daha 1 kere siteye sorun yazdıklarını ne gördüm nede duydum.
Son olarak düşüncem, şehir içinde zor bir makine çünki uzun, şehir dışı içinde yolda keyifli gider ama artçıya zulüm olur, yük yükleme bakımından 1 çanta ancak alırsınız yanınıza, en azından böyle bir makine bana gelmez şahsi düşüncem olarak.
Benden bu kadar arkadaşlar
raptorriders tan tayfun isimli arkadastan alıntıdır arkadas gayet güzel anlatmış.
daha geniş bilgi için raptorriders sitesinde mevcut arkadaslar:cat::cat:
alp_ER
07 Nisan 2009, 18:25
ya bende m 800 düşünüyorum aslında ama ekonomim el vermiyo işte çok fazla borca girmek istemiyorum.. regali satınca hafif bi pişmanlıkda yaşadım zaten bu motoruda regallere bakarken gördüm dikkatimi çekti :)
izmirli_ua
07 Nisan 2009, 18:29
görünüşü gercekten dikkat cekici meretin :cherry: insanın aklını celmicek gibi deil ama iş ciddiye binince alma aşamasında bi çok faktör devreye giriyo ii düşünmek gerek attığımız tas ürküttüğümüz kurbağaya değsin birazda :cherry::cherry:
ah c800 ahhhhhh biraz daha ucuz olsan da kılı kırk yarmak zorunda kalmasak:queen::queen::queen:
ÇNAEM
08 Nisan 2009, 13:34
herkese selam bende artık regal raptor kullanıcısıyım 250e-9 en son olan motor fuarından aldım fiyatıda gayet uygun 3.750 :)
HAYIRLI OLSUN BENDE FUARDAN AYNI FİYATA ALDIM. (3900 DİYORLARDI DEMEKKİ PAZARLIK ŞART) ARANIZA YENİ KATILDIM. . PLAKA İŞİNİ NASIL YAPTIRDIN? BİRDE BUNLARIN KİTAPÇIKLARININ ORJİNALİ OLAN VARMI? NASIL TEMİN EDEBİLİRİM. EMRE MOTORUN VERDİĞİ TÜRKÇE KİTAP KÖTÜ VE EKSİK. OLANLAR İLETEBİLİRSE MEMNUN OLURUM.
Regal 250 Için En şık ön Cam Ve çanta Nerden Bulabilirim
izmirli_ua
08 Nisan 2009, 15:14
HAYIRLI OLSUN BENDE FUARDAN AYNI FİYATA ALDIM. (3900 DİYORLARDI DEMEKKİ PAZARLIK ŞART) ARANIZA YENİ KATILDIM. . PLAKA İŞİNİ NASIL YAPTIRDIN? BİRDE BUNLARIN KİTAPÇIKLARININ ORJİNALİ OLAN VARMI? NASIL TEMİN EDEBİLİRİM. EMRE MOTORUN VERDİĞİ TÜRKÇE KİTAP KÖTÜ VE EKSİK. OLANLAR İLETEBİLİRSE MEMNUN OLURUM.
Regal 250 Için En şık ön Cam Ve çanta Nerden Bulabilirim
regalin hayrılı olsun arkadasım kazasız belasız kullan tadını çıkar inşallah regalciler gün gectikçe artıyo:cat::cat::cat:
alp_ER
08 Nisan 2009, 15:22
izmirli_ua bu regalleri türkiyeye hangi firma getiriyor bi bilgin varmı yada bilen başka biri??
izmirli_ua
08 Nisan 2009, 15:24
emre ltd. getiriyo yedek parca konusundada hiç sorun yasatmıyolar en azından duyduklarım bunlar
moorat
08 Nisan 2009, 15:58
Arkadaşlar 2 haftadır kafayı yedim.
Almak için biraz destek/gaza ihtiyacım var.
Olumlu düşünceler yazın da kurtulayım bu cinnetten.
6190 a bitirdim pazarlığı bayiden.
1.70 lik adam sürebilir mi bunu?
Bi de sıfır km motora kasko, sigorta yapan şirket var mı?
Teşekkürler...
ibolister
08 Nisan 2009, 19:13
Arkadaşlar anlayamadıgım bir konu var . Ankara da bir motorcu arkadas plaka hariç 4600 TL fiyat veriyorken fuarda bu ürün neden 3700 lere kadar satılabiliyor emre ltd nin kendi sayfasındada 5300 TL bu fiyat farklılıkları nedendir ??? bilen varmıdır . Karar aşamasında tıkanıyorum bu yüzden
alp_ER
08 Nisan 2009, 19:37
ewet emre ltd imiş.. mayısın ilk haftası gelecekmiş motorlar.. bilgi için saol..
PlayLoud
08 Nisan 2009, 20:32
Arkadaşlar 2 haftadır kafayı yedim.
Almak için biraz destek/gaza ihtiyacım var.
Olumlu düşünceler yazın da kurtulayım bu cinnetten.
6190 a bitirdim pazarlığı bayiden.
1.70 lik adam sürebilir mi bunu?
Bi de sıfır km motora kasko, sigorta yapan şirket var mı?
Teşekkürler...
bende çok kafayı yedim...firmaya gittim nerdeyse teşhir ürününü alacaktım...hatta nerdeyse alıyodum...ellerinde yoktu mayısta gelcek dedilerde alamadım...çok kararsız kaldım 6.500-7.000 TL biraz fazla gibi geldi sonradan düşününce...6.190 a iyi düşürmüşler...bunu bi düşünmek lazım...
sonuçta çin malı ama diğer yandan görüntüsü çok hoş ve 0 km...ne kadar güzelde görünse oturaklı bir japon cruiserle karşılaştırıldığında çok çiğ duruyo...
ben bu fiyatın üzerine 1-2 milyar daha koyup hep almak istedigim motorun 2. ellerini araştırmaya başladım...çünki bu motoru alırsam gözüm hep dışarda olacak biliyorum...sende bu anlamda iyi karar ver...
sana tavsiyem eğer almak istedigin hayalinde makul seviyelerde başka bir motor varsa üzerine biraz daha para ekleyip 2. ellerini araştır...ben bu doğrultuda karar verdim çünki bu motor herne kadar güzel görünüyo olsada bana pek güven vermedi görüntü itibariyle...çok şık görünüyo ama diğer yandan bikaç çukurda dağalcakmış gibi duruyo yada bana öyle geldi...hem daha güvenilir marka almak daha sağlıklı olur fikrine vardım...
tabi şuan hala kararım doğrultusunda bişey yapmış değilim...istediğim motorun 2. ellerini araştırıyorum...
moorat
08 Nisan 2009, 20:48
Batıdaki forumlarda bu serinin 300cc lik olanı yıllardır tüketiliyor. Herkes gayet memnun. Arada yine de fark olur mu bilemiyorum. Servis kaataloğunu tümüyle okudum. Motor ezberime girdi neredeyse... Bugün Bayi ile görüştüm; buradakiler de Mayısın ilk haftası dediler... Ben aşk ile karışık bir ahmaklık edip, alıcam arkadaşlar, tabi bi engel çıkmazsa...
Ve tabi ki yıllardır raptor kullananlar yüzlerce dostumuzun çin (!) olsa dahi çoğunlukla memnun olduklarını anlıyorum. Yanılıyor muyum?
PlayLoud
08 Nisan 2009, 21:27
evet bende bu motoru almayı düşünürken epey araştırmıştım...regal raptor için en kaliteli ve sorunsuz çin malı diyorlar...
umarım istedigin motora sahip olursun ve sorunsuz bir şekilde kullanırsın...birazda motoru temiz kullanmakla ilgili bir durum aslında...motora bakmadıktan sonra hor kullandıktan sonra altında en sağlam motorda olsa bi yere kadar dayanır...
izmirli_ua
09 Nisan 2009, 00:39
Batıdaki forumlarda bu serinin 300cc lik olanı yıllardır tüketiliyor. Herkes gayet memnun. Arada yine de fark olur mu bilemiyorum. Servis kaataloğunu tümüyle okudum. Motor ezberime girdi neredeyse... Bugün Bayi ile görüştüm; buradakiler de Mayısın ilk haftası dediler... Ben aşk ile karışık bir ahmaklık edip, alıcam arkadaşlar, tabi bi engel çıkmazsa...
Ve tabi ki yıllardır raptor kullananlar yüzlerce dostumuzun çin (!) olsa dahi çoğunlukla memnun olduklarını anlıyorum. Yanılıyor muyum?
ben daha regali olup ta sikayet eden birine rastlamadım tabi eksiklikleri var olacakta bakımlarına dikkat ettikten sonra yolda bırakmıyo diğer çinli motorlarla kıyaslamak cok yanlış olur bence. verdiğimiz paranın karşılığını veriyo.önemli olanda bu deil mi zaten :cat: eğer içinize sindiyse alın ve gerisini düşünmeyin bence bende öle yaptım içime regal sindi ve düşünmeden aldım hiç te pişman olmadım eminim sizde pişman olmıcaksınız:cat::cat: şimdiden hayırlı olsun motorunuz:cherry::cat: kazasız belasız kullanın inşallah:rendeer:
ÇNAEM
11 Nisan 2009, 23:03
izmirli_ua bu regalleri türkiyeye hangi firma getiriyor bi bilgin varmı yada bilen başka biri??
İSTANBUL GÜNEŞLİ'DE EMRE LTD GETİRİYOR. BEN GİTTİM. GÖRDÜM.KOCA BİR DEPO, İÇİ FULL YEDEK PARÇA VE DEMONTE MOTOR DOLU. 250CC LERİN ÇOĞU FUARDA SATILMIŞ KIRMIZILAR KALMIŞTI. SERVİSİDE MEVCUT. MIKI (MUSTAFA USTA) İLE DE TANIŞTIM. HEPSİ ÇOK İYİ ARKADAŞLAR. ÇAYLARINI İÇTİM...AKSESUAR KONUSUNA BİRAZ AĞIRLIK VEREBİLİRLER. YEDEK PARÇA KONUSUNDA ZORLUK ÇEKMEYECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM. ALDIĞIM MOTORDA ŞİMDİLİK KORNADAN VE KULLANMA KİTAPÇIĞINDAN MEMNUN KALMADIM.KORNAYI DEĞİŞTİRDİM.KİTABIN ORJİNALİNİ EMRE LTD DEN TEMİN EDEMEDİM. BULABİLEN VARSA HABER VEREBİLİRSE MEMNUN OLURUM.
:)
Arkadaşlar anlayamadıgım bir konu var . Ankara da bir motorcu arkadas plaka hariç 4600 TL fiyat veriyorken fuarda bu ürün neden 3700 lere kadar satılabiliyor emre ltd nin kendi sayfasındada 5300 TL bu fiyat farklılıkları nedendir ??? bilen varmıdır . Karar aşamasında tıkanıyorum bu yüzden
ARKADAŞIM, ŞU ANDA SATILAN MOTORLAR 2008 MODEL FUARDA 3900 TL DEN FİYAT VERİLDİ. KRİZDEN SATIŞI ÇOK YAVAŞLADI. FABRİKADA MAL ŞİŞTİ. İTHALATÇI MAL SATAMADIĞI İÇİN KOTA DOLDURAMADI. ÖTV İNDİRİMİYLE BİRLİKTE ELDEKİ MALLARI NERDEYSE ZARARINA YADA ÇOK DÜŞÜK KARLA PARAYA ÇEVİRDİLER. HEM KOTA DOLDU HEM DEPO BOŞALDI. BİZLERDE BU FİYATA MOTOR SAHİBİ OLDUK. (3 SENE ÖNCE YAKLAŞIK 6000TLYE SATILDI.) 2009 MODEL GETİRECEKLER TAHMİNİN BU FİYATLARA ARTIK SATMAYABİLİRLER. SATAMAYACAKLARINIDA SÖYLEDİLER.
ÇNAEM
13 Nisan 2009, 17:11
Ilgilenen Arkadaşlara
Emre Ltd Ile Bu Gün Konuştum. 250cc Regal Kırmızı Olarak Ellerinde Varmış. Fuar şartlayıyla Satıyorlar. Bilginize
alp_ER
13 Nisan 2009, 23:52
ÇNAEM 350 cc speyder hakkında bilgi varmı??
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO