PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 [110] 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133

vıceroy
28 Temmuz 2008, 13:19
Regal Raptor için başka siteden alıntılar…*Vidalarını sıksık kontrol edin biraz titreşimden dolayı civataları çıkabiliyor binmeden mutlaka gözle kontrol şart
*Artık elde tornavida, sıkarız durmadan.Olmazsa da cıvataları bir beden büyüğü ile değiştiririz. Valla zaten, sizin gibi metheden genç arkadaşlara güvenerek aldım. Çünkü gençlerin motorları nasıl hoyratça kullandıklarına şahit oluyorum çok defa.Demek kıramıyorlar ki methediyorlar..
*Regalde v motor olsa 10 numara olcakmıs.
* Titreşim var ve servisten eve plakanın civatasının biri düşmüştü.
''Bu arada yeri gelmişken; bu olaya karşı ne yapıyorum biliyor musunuz? Pul yerine ya da pulla birlikte musluk zıvana lastiği takıp öyle sıkıştırıyorum. Deneyin memnun kalacaksınız. Tabi ısınan kesimler olmaz. Oralara da yaylı pul (rondela diyorlar galiba) takmak gerBaşkentte Regal satan bayi kalmadığını hatta servis diye bir yerin bile olmadığını üzülerek bildiririm.

* Geçenlerde sarıkayaları aradım ankarada bir bayi teli istedim adam dediki bir bayimiz var ama telefonu yok demezmi
Neyse aldım adresi atladım arabaya bastım gittim
Amaneeeeyyyy birde ne göreyim..
Bayi denen yer 5 metre bi bisiklet motosiklet tamircisi yedek parça yok Mondialden temin ediyormuş parçaları..
Yani lafın özü Ankarada Regal mefta olmuş...
Durum başka sitedeki kullanıcı klavyesinde böyle ifade edilirken,burada yazılanların hangi kısmını kabullenmiyoruz!Kullanıcısı olmadığım için yorum yapmadan,kullanıcıların yazdıklarını paylaşmayı tercih ettim.Saygılar.:bounce:

KALDERA
28 Temmuz 2008, 13:34
bende regalle ilgili gelinen son nokta budur derken viceroyun yazdılaklarına katılıyorum.

görüyorum genç arkadaşlar fiyatı düşük bile olsa belki maddi imkanlarını bir şekilde zorlayarak alacaklar..sonrası ise hüsran olacak..motosikletle yaşamları başlamadan bitecek..
hayatınıza gün katamazsınız belki
ama gününüze hayat katarsınız.. doğru tercih,uygun modelle

teknik konularda deneyimli,parçaları söküp takabilen,ne olursa olsun yolda kalmayan,eli anahtar tutana sözüm yok..
onlar zaten bir şekilde yürütürler...onlar için sonrasınında bir önemi yoktur..olmadı kaldırır atarlar,bindiğine sayarlar..

styleturk
28 Temmuz 2008, 14:05
s.a arkadaşlar bende regal raptora aşık olmuştum sonra ararken birde baktım kullanıcılarından firensisiteminin abs olduğunu öğrendim tabiki heycanlandım sonra durup düşündüm lan abs siistemi motorun yarı fiyatı bu işte bir iş var biraz araştırınca ``diskin markasının``ABS olduğunu öğrendim ve italyan malıimiş birazda onu araştırdım yellow rock adında bir firma herhalde adı altında satılıyo tabiş italyan felan değil orjinal ÇİN malıaldanmayın aldat mayın aldanmayalık selamlar

bence buna (5.000)o parayı vereceğenize üstüne 1.000 ıkının alın bir yamaha ddragstar 250cc ben öyle yapıcam mesela hem yamahanız olur hem servisi artık unutur sunuz hemde acaba yolda kalırmıyım acaba nezaman dökülecek satsam para edermi bunlara hiç gerek yok satabiliyorsanız satın dediğimi yapın emin olun kazanırsınız

Batis
28 Temmuz 2008, 16:33
Beşiktaş ve çevresinde servis ve yedek parçayla ilgili sorun yaşayan Regal Raptor sahibi görmedim.Dikilitaş servisi Ali Usta hem bu motosikletlerden çok iyi anlıyor hem de çok iyi bir yedek parça stok'u var.

styleturk , kesinlikle hakılsın.Bence söylediğin bütün çin malı motosikletler için geçerli , sıfır almak akıl mantık işi değil.Uygun bir 2. el olursa şahane.Ben motorumu ikinci el aldım , çok araştırdım.Yine aynı durumda olsam Regal Raptor alırdım.

emin1980
02 Ağustos 2008, 19:47
Arkadaşlar ben bu regali alıp bu fotoğraftaki hale çevirmek istiyorum bunu nasıl yapabilieceğimi bilen arkadaşalr varsa hertürlü yardımlarını bekliyorum msn: beyazprens_1980@hotmail.com http://img162.imageshack.us/img162/9433/p1bqa9.jpg

Batis
03 Ağustos 2008, 00:14
emin , o dediğin mümkğün değil arkadaşım.Fotoğraftaki Regal Raptor DD 300 E Spider,Türkiye'de yok.Fabrika üretim , custom değil.İşin zor , bir şekilde değişiklik yaparsın motosikletinde , ama sağlam para harcaman lazım.Yine de çok iyi olmaz bence.

PoYr@z
11 Ağustos 2008, 13:38
resimdekine dönüstüreceğine yenisini yaptır :D aynı fiyata gelir ayrıca motor freninin markası abs ise abs tüpü ne ise yarıyorki çin malı olduğunu herkes biliyor ayrıca yamahanın 6 000 olan motoru varsa bizede siparis et
çin malı die adını çıkarmamak lazım çin malı motorlar çoğu çin malı olmayan motorlardanda kaliteli olabiliyor çin malının adı çıkmıs diğerleri isim satıyor kalite değil
ben çin malına kaliteli demiylorum ama abartıldığı kadarda kalitesiz binilmeyecek bir sey değil kim motoruyla gidirken motor dağılmıs örnek verebilirmisiniz ben görmedimde duymadımda yüzbinde 1 kiside oluyorsa o sayılmaz

shadow slx
11 Ağustos 2008, 13:58
selam regalci arkadaşlar, söylendiği gibi bu motorlar çin malı olsada o kadar da abartıldığı kadar kötü makine değiller poyraz arkadaşın dediğine katılıyorum bende de keeway 250 var aşağı yukarı regalle aynı özelliklerde yanlız su soğutma yok ama çift silindir v motor ve benim makinede çin malı ama çok memnunum alırken de regalle keeway arasında seçim yapmakta zorlanmıştım ama kendi makinemi tercih ettim zevk meselesi tabi. ama tekrar söylüyorum çin deyip geçmeyin almak isteyen arkadaşlar bu motorları kullnanlardan bir bilgi alsınlar bakalım çin ama çan çin çon diil yani. saygılar...

DrFirari
13 Ağustos 2008, 17:14
Cinli de Regal-raptor gibi motor var mı yaw harley davidson'a rakip(Biraz abarttım farkındayım gariban harleyi dielim ama tabi ortalama bi harley 20.000 raptor 4.000)

aphelyon
14 Ağustos 2008, 18:33
regal raptor gerçekten çok güzel ve fiyatına göre kaliteli bir motor. Keeway de regalin bi adım gerisinde kalsada fiyat performans olarak çok iyi.

ayrıca yamahanın 6 000 olan motoru varsa bizede siparis et

ancak 6000 ytl ye yamaha motorda bulabilirsin. 250cc lik dragstar. Tabiki ikinci el.

http://www.sahibinden.com/sok_fiyatWQQaXQQ3169473WQQpXQQdisplayitem

Deli Çerkes
19 Ağustos 2008, 05:48
15 Gün önce Regalimle kavacık yolunda bir kaza yaptım. 130 Km süratla giderken düştüm.ben 70 metre kadar sürüklendim motor sola yatıp 100 metre kadar.

-Sol aynamın ( özel yapımdır ) kromu sıyrıldı.değiştirmeden kullanacağım.

-Sol manet biraz yamuldu ,düzeltirken tamamen kırıldı.orjinal alabilirim kendimde yapabilirim şu an kararsızım.

-Ön camım patladı camı tutan mekanizma depoyu 2 yerden hafif olarak içeri doğru göçertti. ( bu kazayı unutmamak için ne depoyu değiştiririm ne de düzeltip boyatırım.zaten ön cam kullanmayacağım artık )

-Km saatinin camı yerinden çıktı japon yapıştırıcısı sağolsun

-sol ayaklık ( özel yapım) pimi çıktı. bir pim uyduracağım artık

-koruma demirinin ve çanta demirlerinde ciddi sürtünme izleri var.bunlarıda değiştirmeyeceğim.motoru kaldırdık çalıştırdık , hastaneye kadarda bir dostum sağolsun kullanarak getirdi. sadece manet takıp kullanmayı düşünüyorum ama ben pert oldum. 2 ay kadar kırık çıkık ve yanıklarımın iyileşmesini bekleyip tekrar kullanacağım

Bu arada arkadaşlar sadece kask taktığım için eller , dizler , dirsekler sırtım ve göbeğimde ciddi yanıklar oluştu.sol kolda kırık var.gören inanamıyor.bütün hasarlı yerlerimin resimlerini çektim ama mideniz bulanmasın diye yayınlamıyorum.

Arkadaşlar bir musibet bin nasihattan yeğmiş. bunu acı tecrübe ile yaşayarak öğrendim.lütfen hava sıcak , kısa mesafe, ne olacak ki , yılların kullanısıyım , bana bir şey olmaz demeden eldiveninizi dizliğinizi montunuzu giyin.kaskınızın kayışını mutlaka kilitleyin.tüm giyim ekipmanlarından ikişer tane var. hatta eldivenlerim ve dizliklerimde o an çantamdaydı ama takmayınca akılsız başın cezasını bütün vücudum çekiyor.

Uzatmayayım , çoğunun çinli diye burun kıvırdığı Regal Raptor kafa kafaya çarpışmadıkça her türlü yan yatmada ne olursa olsun hem motorun yürüyen aksamını hemde sürücüyü ilk darbeden layıkıyla koruyor ve ne kadar düşerseniz düşün motoru ateşleyin ve yolunuza devam edin ( tabi yaralanmadıysanız ) regalimi asla satmam.artık birlikte antika olana kadar kullanırım.

aidikurt
19 Ağustos 2008, 22:00
s.a arkadaşlar bende regal raptora aşık olmuştum sonra ararken birde baktım kullanıcılarından firensisiteminin abs olduğunu öğrendim tabiki heycanlandım sonra durup düşündüm lan abs siistemi motorun yarı fiyatı bu işte bir iş var biraz araştırınca ``diskin markasının``ABS olduğunu öğrendim ve italyan malıimiş birazda onu araştırdım yellow rock adında bir firma herhalde adı altında satılıyo tabiş italyan felan değil orjinal ÇİN malıaldanmayın aldat mayın aldanmayalık selamlar

bence buna (5.000)o parayı vereceğenize üstüne 1.000 ıkının alın bir yamaha ddragstar 250cc ben öyle yapıcam mesela hem yamahanız olur hem servisi artık unutur sunuz hemde acaba yolda kalırmıyım acaba nezaman dökülecek satsam para edermi bunlara hiç gerek yok satabiliyorsanız satın dediğimi yapın emin olun kazanırsınız

baba konusmussun ama bos konusmussun motordan bır ..ok anlamadıgın belli.

saltuque
21 Ağustos 2008, 10:42
selamlar, ben de yaklaşık 15 gün önce rr250cc sahibi oldum :) ikinci el ve km si oldukça fazla ama motor oldukça iyi durumda... belki eski sahibini tanırsınız... aidikurt...

forumun eski sayfalarında kullanım kitabının pdf dosyası olarak olduğunu okumuştum ama bununla ilgili linki bulamadım. elinde bu dosya olan var mı? türkçe olması şart diil ingilizce olsa da olur...

Berna
21 Ağustos 2008, 10:51
selamlar, ben de yaklaşık 15 gün önce rr250cc sahibi oldum :) ikinci el ve km si oldukça fazla ama motor oldukça iyi durumda... belki eski sahibini tanırsınız... aidikurt...

forumun eski sayfalarında kullanım kitabının pdf dosyası olarak olduğunu okumuştum ama bununla ilgili linki bulamadım. elinde bu dosya olan var mı? türkçe olması şart diil ingilizce olsa da olur...

bende orjinali var kitapçık olarak ama

saltuque
21 Ağustos 2008, 11:01
saol Berna demin www.raptorriders.net sitesinde buldum aradığımı :)

Berna
21 Ağustos 2008, 11:06
saol Berna demin www.raptorriders.net sitesinde buldum aradığımı :)

Rica ederim hayırlı olsun :) benimde 1,5 ay oldu satın alalı, pekiştirelim çıkarız gezilere :)

saltuque
21 Ağustos 2008, 12:30
Rica ederim hayırlı olsun :) benimde 1,5 ay oldu satın alalı, pekiştirelim çıkarız gezilere :)

sana da hayırlı olsun... ben şimdilik sabah 6-7 arası kullanıyorum kalabalığa kalmıyayım diye... zaten sadece 30km yaptım henüz :cherry:

reddevıl
21 Ağustos 2008, 16:56
arkadaslar bende motor almaya karar verdım ve bı arastırma yaptım yaptıgım arastırma sonucunda karsıma ıkı marka cıktı keweey supershadow ve regal raptor class ama rr class daha agır bastı bu motorun fıyatı nekadar sıfır fıyatı bılen varsa yardımcı olabılırmı bana ayrıca antalyada bayısı varmı acaba servıs durumu yedek parca durumu gıbı konularda yardımcı olursanız sevınırım
http://www.sav.nu/modules/ContentExpress/img_repository/Raptor250cmm.jpg

Berna
21 Ağustos 2008, 18:44
arkadaslar bende motor almaya karar verdım ve bı arastırma yaptım yaptıgım arastırma sonucunda karsıma ıkı marka cıktı keweey supershadow ve regal raptor class ama rr class daha agır bastı bu motorun fıyatı nekadar sıfır fıyatı bılen varsa yardımcı olabılırmı bana ayrıca antalyada bayısı varmı acaba servıs durumu yedek parca durumu gıbı konularda yardımcı olursanız sevınırım
http://www.sav.nu/modules/ContentExpress/img_repository/Raptor250cmm.jpg

benim motor bu resimdekinin aynısı, class, 2. el aldım 3500 dedi temmuzun 20 sinde, biraz pazarlık yaptım 3250 ye anlaştık. gidon T olduğu için ilk başlamada zorluk yaşadım motoru zapdetme, viraj dönme olarak ama şu an çok memnunum. bu ara biraz daha düşmüş olması gerek fiyatların nede olsa yaz biticek :)

saltuque
22 Ağustos 2008, 11:03
selamlar,

yaklaşık 2 yıl önce mühendis1959 nickli abimiz şöyle yazmış

"Motorun vitesleri kalktıktan sonra debriyajsız geçiyor, kataloğa baktım orada da öyle diyor,şaşırdım."

deneyen var mı bunu? doğruysa (ki mutlaka doğrudur) bi zararı var mıdır? otomobilde hareket halindeyken düzgün devirle debriyajsız vites atabiliyorsunuz ama orda önce boşa sonra deviri ayarlayıp vitese atılıyor.
tamam vitesi debriyajsız yükseltebilmek (en azından mantıken) olabilir gibi ama düşürmek olmaz heralde di mi?

PS: forumun 90.sayfası 29-05-2006, 18:23 PM tarihli yazı

Berna
22 Ağustos 2008, 11:10
selamlar,

"Motorun vitesleri kalktıktan sonra debriyajsız geçiyor, kataloğa baktım orada da öyle diyor,şaşırdım."

deneyen var mı bunu? doğruysa (ki mutlaka doğrudur) bi zararı var mıdır? otomobilde hareket halindeyken düzgün devirle debriyajsız vites atabiliyorsunuz ama orda önce boşa sonra deviri ayarlayıp vitese atılıyor.
tamam vitesi debriyajsız yükseltebilmek (en azından mantıken) olabilir gibi ama düşürmek olmaz heralde di mi?

Şöyle diyim. Ben yeni bir kullanıcı olduumdan 2-3 kere debriyajı sıkmayı unutup vites küçülttüm tak diye geçti ama bu hiç hoş bi durum değil, dişliye zarar verir. ama şöyle bişey de var, biçok araç zorlarsanız debriyajsız vites değiştirir ama bu motoru (yada arabayı) yıpratır motoru erken öldürür. Bizimki birazdaha kolay vites değiştiriyo debriyajsız ama debriyaj sıkmaya alışınca bi problem yok :)

Ulgio
22 Ağustos 2008, 16:23
Arkadaş bir abimiz burada anlatmıştı eğer doğru devir bulunursa tam o devirde vites değiştirildiğinde debriyajsız vitese geçer diye.ARaştırırsanız bulursunuz eminim

aidikurt
23 Ağustos 2008, 00:18
selamlar,

sakın deneme saltuk kardeşim dişlileri eline alırsın değişir değişmesine ama zararı var.

efeoktay
27 Ağustos 2008, 22:10
ben caracal 200 kullaniyorum dostlar. ben de yanlislikla 1-2 defa vitesi debriyaji tam sikmadan gecirdim ve sanki sikmisim gibi gecti. yani hic sorun olmadi. ama devir duzgundu tabii. bagirtacak veya dusurecek bir devir degildi. ama yine de debriyaji muhakkak kullaniyorum vites atarken. bence kullanilmali. ne olur ne olmaz.

cousteau88
06 Eylül 2008, 23:08
regal raptorün sıfırları varmı hala çünkü bildiğim kadarıyla sarıkayalar distribütörlüğünü bıraktı internet sayfasındada yk bilgisi olan varsa paylaşırsa bizimle sevinirim

haluka28
06 Eylül 2008, 23:28
gayet güzel motorlar yazın 3600 km yol yaptım karadenzie gittim (gezi yazılarında var) o yayla yollarında bile banamısın demedi. 10000 oldu motorum iyiki almışım.

Cee jay
08 Eylül 2008, 11:49
ben bu motoru almak istiyorum ama servis sıkıntısı yazilmiş son mesajlarda Mersin Anamur'dayim ama Regal Raptor servisi bulamadim bilen varsa en yakin servis neresi??

innocentbystander
08 Eylül 2008, 16:56
regal raptorün sıfırları varmı hala çünkü bildiğim kadarıyla sarıkayalar distribütörlüğünü bıraktı internet sayfasındada yk bilgisi olan varsa paylaşırsa bizimle sevinirim

Istanbul'daki Emre Ltd Sti hem kendisini hem parcalarini getirmeye devam ediyor. www.emreltd.net adresinde iletisim bilgileri var. Sitedeki parca listesinde Regal Raptor yazmiyor ama var adamlarda. Raptor'um varken birkac defa telefonla siparis verip bedelini hesaplarina havale ettim, hemen gonderdiler istedigim parcalari.

mes
08 Eylül 2008, 17:27
6000 km de yedek anahtarı el kitabı vs...yepyeni.Kullanmadığım için garajda yatıyor...Meraklısına satmak istiyorum. Peşin son 3.500 ytl... konum;Bodrum
tel: 0 533 762 77 80
http://img93.imageshack.us/img93/5359/dsci0031sb8.jpg (http://imageshack.us)

http://img129.imageshack.us/img129/5940/dsci0036nv4.jpg (http://imageshack.us)

Barıs-Raptor
11 Eylül 2008, 03:56
merhabalar, yaklasık 4 ay once aldıgım regalle 2500 km yaptım uzun yola cıkmadıgım ıcın pek fazla km olmadı. Butcesı kısıtlı olan yanı bır honda yada yamaha alamıcak durumu olan ve cın motorları arasında gıdıp gelen arkadaslara hıc dusunmeden regal almalarını tavsıye ederım. su ana kadar sıgorta atmasından baska hıc bır sorun yasamadım. Nereye gıdersem gıdım motor banamısın demedı. ayrıca gorunus bakımından butun cınler arasındakı en ıyısı regal bence benzınlıkte bıle herkes motorun fıyatını duyunca ınanamıyorlar kımse cın malı olduguna ınanmıyor. Istanbulda servıs sorunu yasamanızda ımkansız Besıktas'ta Alı usta, Kadıkoy'de de Emre usta regalden cok ıyı anlıyorlar. Yedek parca sorunuda hıc yok ıstedıgınız parcaya cok rahat bır sekılde ulasabılıyorsunuz. Bence hıc dusunmeden gonul rahatlıgıyla regal alabılırısnız. Bende almadan once keeway ıle regal arasında cok kalmıstım. Bu forumda yazılanları okuyunca regalde karar kıldım. Suandada iyiki regalı sectım dıyorum.Sızde hıc dusunmeden regalcı olun.

cihanerel
15 Eylül 2008, 15:11
merhabalar, yaklasık 4 ay once aldıgım regalle 2500 km yaptım uzun yola cıkmadıgım ıcın pek fazla km olmadı. Butcesı kısıtlı olan yanı bır honda yada yamaha alamıcak durumu olan ve cın motorları arasında gıdıp gelen arkadaslara hıc dusunmeden regal almalarını tavsıye ederım. su ana kadar sıgorta atmasından baska hıc bır sorun yasamadım. Nereye gıdersem gıdım motor banamısın demedı. ayrıca gorunus bakımından butun cınler arasındakı en ıyısı regal bence benzınlıkte bıle herkes motorun fıyatını duyunca ınanamıyorlar kımse cın malı olduguna ınanmıyor. Istanbulda servıs sorunu yasamanızda ımkansız Besıktas'ta Alı usta, Kadıkoy'de de Emre usta regalden cok ıyı anlıyorlar. Yedek parca sorunuda hıc yok ıstedıgınız parcaya cok rahat bır sekılde ulasabılıyorsunuz. Bence hıc dusunmeden gonul rahatlıgıyla regal alabılırısnız. Bende almadan once keeway ıle regal arasında cok kalmıstım. Bu forumda yazılanları okuyunca regalde karar kıldım. Suandada iyiki regalı sectım dıyorum.Sızde hıc dusunmeden regalcı olun.

chopper almayı kafaya koydum fakat açık konuşayım ben keeway-regal-tigerS arasında kaldım:pale: hatta bide Vmotor olması avantajıyla bisan ı bile araya sıkıştırdım şimdi de bir türlü karar veremiyorum.. evdekiler de destek vermeyeceğini söyledi:( öğrencilik hayatım devam ettiği için yükün altına da fazla giremem 2.ellere bakıyorum onlar da malum hem trink para istiyor hem de güvenemiyorum(rodajı nasıl geçmiş, hor kullanılmış mı, arızası var mı..) çok kararsızım :salut:

saltuque
16 Eylül 2008, 09:51
selamlar...

yaklaşık 1 ay önce aldığım regalimle ehliyet sorunundan dolayı otopark dışına çıkamamıştım:pale:. ama bu sabah bütün cesaretimi toplayıp (cuma günü almış olduğum ehliyetimi de cebime koyup) atladım ve işe geldim :cherry: .
aman allahım o ne stress o ne kalp çarpıntısı... iki kere yokuşta kalkamam diye korkup kırmızı ışıkta geçtim :cyclopsan (biri yeni yanmıştı diğeri de yeşil olmak üzereydi ve erken saat olduğundan diğer yönlerden de gelenler yoktu). Korka korka ayazağa, cendere, çağlayan ve son olarak feriköy (yakl.12 km) olan güzergahımı sadece 1 kere ofisin önünde stop ettirerek tamamlayabildim ama çok uzuuuun bi yolmuş gibi geldi. Kaskımı çıkarınca stresten kıpkırmızı olan yüzüm yanmaya başladı.
Zaten motorcuların nasıl rahat hareker ettiklerini hayretle izlerken ben de sonunda motorla trafiğe çıkınca sizleri bir kere daha takdir ettim. İlk otomobil kullandığım zamanlarda da pek çok böyle stresli yolculuk yapmıştım ama sonunda pedallar, vites ve direksiyon vücumunun uzantısı haline gelmişti. Umarım motora alışma sürem de bir an önce biter ben de sizler gibi kasılmadan rahat rahat kullanabilirim.
Herkese selamlar

not: akşam dönüş yolu için dua edin :pale:

Alper_tim
16 Eylül 2008, 11:57
selamlar...

yaklaşık 1 ay önce aldığım regalimle ehliyet sorunundan dolayı otopark dışına çıkamamıştım:pale:. ama bu sabah bütün cesaretimi toplayıp (cuma günü almış olduğum ehliyetimi de cebime koyup) atladım ve işe geldim :cherry: .
aman allahım o ne stress o ne kalp çarpıntısı... iki kere yokuşta kalkamam diye korkup kırmızı ışıkta geçtim :cyclopsan (biri yeni yanmıştı diğeri de yeşil olmak üzereydi ve erken saat olduğundan diğer yönlerden de gelenler yoktu). Korka korka ayazağa, cendere, çağlayan ve son olarak feriköy (yakl.12 km) olan güzergahımı sadece 1 kere ofisin önünde stop ettirerek tamamlayabildim ama çok uzuuuun bi yolmuş gibi geldi. Kaskımı çıkarınca stresten kıpkırmızı olan yüzüm yanmaya başladı.
Zaten motorcuların nasıl rahat hareker ettiklerini hayretle izlerken ben de sonunda motorla trafiğe çıkınca sizleri bir kere daha takdir ettim. İlk otomobil kullandığım zamanlarda da pek çok böyle stresli yolculuk yapmıştım ama sonunda pedallar, vites ve direksiyon vücumunun uzantısı haline gelmişti. Umarım motora alışma sürem de bir an önce biter ben de sizler gibi kasılmadan rahat rahat kullanabilirim.
Herkese selamlar

hayırlı olsun regalin
trafikde sakin kullanmaya çalış zaten alıştıktan sonra gerisi kolay olarak gelecektir:cat:

efeoktay
16 Eylül 2008, 15:37
selamlar...

Herkese selamlar

dostum cok kisa surede alisacaksin hic merak etme. eger mumkunse trafigin segrek oldugu yollari kullan. trafige cikmaktan kacma. ara sokaklarda kaza riski her zaman daha yuksektir unutma. nerden araba, bisikletli veya yaya cikacagi belli olmaz. trafikte en azindan yolun hizi, gidisi bellidir. vitese debriyaja alistiysan sorun yok. kirmizi isiklarda dinlenmek icin bosa al, kolunu bacagini salla biraz. yesil yaninca devam :) benim gibi acemiysen, keyifli surus icin gece uzun ve sakin yollar bul kendine.

hayirli olsun. kazasiz belasiz..

chopper almayı kafaya koydum fakat açık konuşayım ben keeway-regal-tigerS arasında kaldım:pale: hatta bide Vmotor olması avantajıyla bisan ı bile araya sıkıştırdım şimdi de bir türlü karar veremiyorum.. evdekiler de destek vermeyeceğini söyledi:( öğrencilik hayatım devam ettiği için yükün altına da fazla giremem 2.ellere bakıyorum onlar da malum hem trink para istiyor hem de güvenemiyorum(rodajı nasıl geçmiş, hor kullanılmış mı, arızası var mı..) çok kararsızım :salut:

dostum bisan basliginda maalesef negatif yorumlar goruyorum. gerci bu is sans isi. kimisi de cok memnun.

yazdigin diger markalar bana daha guvenilir geliyor. ozellikle tiger ve raptor. tiger zaten yillarin tiger'i. binip de problem yasayani gormedim duymadim. raptor da bu klasmanda kendini ispatlamis cok iyi bir alet. bildigim kadariyla cift silindir. bu anlamda tiger'dan ustun. ben olsam raptor ya da tiger alirdim. ama tip olarak raptor tiger'dan daha estetik. bence.

kolay gelsin.

Barıs-Raptor
16 Eylül 2008, 22:26

kardesım 1 dk bıle dusunme dırek regalı al alınca farkına varıcaksın zaten ıyıkı regal almısım dıceksın bende tam keeway alıyordum bı arkdasımın tavsıyesı uzerıne regalı arastırmaya basladım sonundada regalde karar kıldım. Iyıkıde regal almısım butun servısler en az sorun yaratan motor dıyorlar cın malı olduguna aldanma regal kalıtesıne o klasmandakı hıc bır cın ulasamaz.

selamlar...

Herkese selamlar

Yakında cok rahat bı sekılde suruceksın bende tıpkı senın gıbı ya yokuslarda kalkamazsan arkdakıler korna calarsa laf ederse dıye bırazcık cekınıodum sımdı ıse o zamanı hatırlıyıp guluyorum:)

saltuque
17 Eylül 2008, 09:30
günaydınlar,

dün akşam sağ salim evime ulaştım :cherry:. gerçi yolda trafiğe kalıp 3-4 kere dur kalkta stop ettim ama...
bugünkü gelişim düne göre çok daha rahattı hatta dün pas geçtiğim kırmızılarda durdum bile... (kaldırıma yanaşıp durdum ve bütün araçlar gittikten sonra hareket ettim ama olsun)

dün E-6 dan giderken motoru 85 kmh üzerine çıkaramadım bi türlü ve diğer bütün araçlar benden hızlı olduğundan ben de mecburen sürekli emniyet şeridinden gitmek zorunda kaldım. hızı yükseltmek için yüksek devirli kullanmanın bi faydası olur mu? yani vitesleri yüksek devirlerde geçirmekten bahsediyorum. (not: regalim ikinci el olduğundan rodaj derdim yok ve eski sahibi 120-130 gördüğünü söylemişti)

bir de dün motorun sesine duyan bi amcam senin bi silindirin çalışmıyor olabilir dedi. silindirin birinin çalışmadığını nasıl anlarım?

yardımlarınız ve cesaret verdiğiniz için teşekkür ederim... yolunuz açık olsun

Alper_tim
17 Eylül 2008, 12:01
günaydınlar,

dün akşam sağ salim evime ulaştım :cherry:. gerçi yolda trafiğe kalıp 3-4 kere dur kalkta stop ettim ama...
bugünkü gelişim düne göre çok daha rahattı hatta dün pas geçtiğim kırmızılarda durdum bile... (kaldırıma yanaşıp durdum ve bütün araçlar gittikten sonra hareket ettim ama olsun)

dün E-6 dan giderken motoru 85 kmh üzerine çıkaramadım bi türlü ve diğer bütün araçlar benden hızlı olduğundan ben de mecburen sürekli emniyet şeridinden gitmek zorunda kaldım. hızı yükseltmek için yüksek devirli kullanmanın bi faydası olur mu? yani vitesleri yüksek devirlerde geçirmekten bahsediyorum. (not: regalim ikinci el olduğundan rodaj derdim yok ve eski sahibi 120-130 gördüğünü söylemişti)

bir de dün motorun sesine duyan bi amcam senin bi silindirin çalışmıyor olabilir dedi. silindirin birinin çalışmadığını nasıl anlarım?

yardımlarınız ve cesaret verdiğiniz için teşekkür ederim... yolunuz açık olsun

iyi iyi yavaş yavaşda olsa alışmaya başlamışsın trafiğe:wiinkk:
motor konusunda ise beşiktaş dikilitaşda ali ustayı bi ziyaret et sana ne olup bittiğini söylesin selamımı ilet iyice baksın:P:queen:

nisso
20 Eylül 2008, 02:03
hayırlı ramazanlar arkadaşlar bende bugün rr sahibi oldum hemen size bişey sormak istiyorum acelem var bütün forumu okuyamadım şuan pek yazamıyorum acil olarak sorayım motorun sahibi ilk çalıştrdığında ynmzda bi problem yoktu marşa basar bassmaz çalıştı sonra notere gidip geldikten sonra son bi tur aatabilirmiyim dedi yine tek seferde çalıştı adamla vedalaştıktan sonra motoru biz çalıştrmaya kalktık çalıştıramadık 3 dk nerdiyse düğmeye basınca motorun sol tarafından hafif bi ciyaklama sesi geliyo ve calışmıyo aküsü 4.5 ay önce deişmiş bizmi beceremedik sora çalıştı izmitte otoruyorum ben istnbldan gelene kadar sorun yapmadı sonra eve götrdüm bahçede bi çalıştırayım dedim yine aynısı çalışmadı ama bikaç sefer sora çalıştı bu duruma sinir oldum elim hep debriyajda çalıştrdığım içinmi yapar?ilk motorumda bu:cherry: acaba bujilerde bi sorun olabilirmi?teşekkürler şimdiden

Alper_tim
20 Eylül 2008, 11:02
hayırlı ramazanlar arkadaşlar bende bugün rr sahibi oldum hemen size bişey sormak istiyorum acelem var bütün forumu okuyamadım şuan pek yazamıyorum acil olarak sorayım motorun sahibi ilk çalıştrdığında ynmzda bi problem yoktu marşa basar bassmaz çalıştı sonra notere gidip geldikten sonra son bi tur aatabilirmiyim dedi yine tek seferde çalıştı adamla vedalaştıktan sonra motoru biz çalıştrmaya kalktık çalıştıramadık 3 dk nerdiyse düğmeye basınca motorun sol tarafından hafif bi ciyaklama sesi geliyo ve calışmıyo aküsü 4.5 ay önce deişmiş bizmi beceremedik sora çalıştı izmitte otoruyorum ben istnbldan gelene kadar sorun yapmadı sonra eve götrdüm bahçede bi çalıştırayım dedim yine aynısı çalışmadı ama bikaç sefer sora çalıştı bu duruma sinir oldum elim hep debriyajda çalıştrdığım içinmi yapar?ilk motorumda bu:cherry: acaba bujilerde bi sorun olabilirmi?teşekkürler şimdiden

öncelikle hayırlı olsun motorun allah kaza bela vermesin:cat:
moturundan gelen o ses marş dinamosuyla ilgili çünkü servisde biçok kez gördüm bu sorunu marş kaçırıyor olması lazım izmitte regal servis kim var bilmiyorum ama istersen özelden benim ustanın numarasını verebilirim bi danışırsın :cat:
kazasız belasız sürüşler:cat:

md1025
20 Eylül 2008, 12:02

ben 2 aydır regal araştırıorm bende regal alıcaktım ama artık vazgeçtim....bayiliğini yapan aygun motor 2007 den sonra gelmediğini ve gelmeyeceğini söledi şimdilik yedek parça zorda olsa buluruz dedi ama illerde bulamıcaksın dediler. tiger baktım onunda cok sorun cıkardığını sölediler ama servisi falan bolca olduğu için ucuza yaptırıosun çin malı sonuçta regalde diğerleride. yok ben yinede regal alıcam diyosan bende düşünmüo deilim cok hoş bi dizaynı var regal dd250 ye 3000 den fazla para verme derim oda en temizine.4000 deyip satamayıp 3000 alırmısın dien cok oldu olucaktak motor satılmıo artık. ben motordan anlamam ama piyasasını ii bilirim çünkü ben şimdilik alıcıyım :wiinkk:

Istanbul'daki Emre Ltd Sti hem kendisini hem parcalarini getirmeye devam ediyor. www.emreltd.net adresinde iletisim bilgileri var. Sitedeki parca listesinde Regal Raptor yazmiyor ama var adamlarda. Raptor'um varken birkac defa telefonla siparis verip bedelini hesaplarina havale ettim, hemen gonderdiler istedigim parcalari.

emreltd nin sitesi çalışmıo

bende regalle ilgili gelinen son nokta budur derken viceroyun yazdılaklarına katılıyorum.

görüyorum genç arkadaşlar fiyatı düşük bile olsa belki maddi imkanlarını bir şekilde zorlayarak alacaklar..sonrası ise hüsran olacak..motosikletle yaşamları başlamadan bitecek..
hayatınıza gün katamazsınız belki
ama gününüze hayat katarsınız.. doğru tercih,uygun modelle

teknik konularda deneyimli,parçaları söküp takabilen,ne olursa olsun yolda kalmayan,eli anahtar tutana sözüm yok..
onlar zaten bir şekilde yürütürler...onlar için sonrasınında bir önemi yoktur..olmadı kaldırır atarlar,bindiğine sayarlar..

eyw keşke herkes senin gibi gerçekleri yazsa ben nerdeyse alıcaktım motoru aygun motorun sahibi uyardı. dedim garanti olsun siteden araştırsım herkez iyi hoş dio ama hem kendilerini hem benim gibi motora yeni başlıcak insanları kandırıolar.regal çinlilerin içinde sorunsuz olabilir ama türkiyede ragal alınca elinde patlıcak bi motor .buna rağmen ikinci el satıcılar bile kıymete bindiriolar motorlarını. yenilere tavsiye etmicem bi motor

nisso
20 Eylül 2008, 20:03
öncelikle hayırlı olsun motorun allah kaza bela vermesin:cat:
moturundan gelen o ses marş dinamosuyla ilgili çünkü servisde biçok kez gördüm bu sorunu marş kaçırıyor olması lazım izmitte regal servis kim var bilmiyorum ama istersen özelden benim ustanın numarasını verebilirim bi danışırsın :cat:
kazasız belasız sürüşler:cat:

valla iyi olur izmitte varmı yokmu bilmiyorum ama çok sinir oldum motorun parçalarındanda pek anlamıyorum şuan acemi olduğumdan marş dinamosunu deiştirmekle bitermi bu iş ve en fazla kaça patlar bana:pale:

haluka28
20 Eylül 2008, 23:14
ben bu motoru almak istiyorum ama servis sıkıntısı yazilmiş son mesajlarda Mersin Anamur'dayim ama Regal Raptor servisi bulamadim bilen varsa en yakin servis neresi??

servis işini boşver iyi bir motosiklet ustası bul. ve motorunu ona yaptır. benim daha 1,5 yıl garantim var ama sadece bir kere servise gittim onun dışında motorumu adanada güral ustaya yaptırıyorum. bir güzel sekman ayarı yaptı. motorum saat gibi çalışıyor. servisler fasa fiso... onlar da işlerini motorlarımızın üzerinde öğreniyorlar. hiç gerek yok servise zaten bütün malzemeleri çok ucuz. adana camgözde bütün parçalarını buluyorsun.

CILGIN MOTOR
21 Eylül 2008, 19:13
ARKADAŞLAR BENDE REGAL RAPTOR DD250LİK SU SOĞUTMALI MOTOR VAR.AMA RADYATÖR,YANİ HARALET MÜŞÜRÜ HEP YANIYOR YANİ ARIZA VERİYOR.BURSADA Kİ SERVİSİ YAPAMADI.ACABA BURSAYA YAKIN BİR SERVİS DAHA BİLİYORMUSUNUZ.BİLİYORSANIZ LÜTFEN osman_avsar89@hotmail.com a cevap atın.şimdiden saolun.:cat::wiinkk:

sorumlarınızı bekliyorum

schumacher__
21 Eylül 2008, 19:30
sorumlarınızı bekliyorum

ARKADAŞLAR BENDE REGAL RAPTOR DD250LİK SU SOĞUTMALI MOTOR VAR.AMA RADYATÖR,YANİ HARALET MÜŞÜRÜ HEP YANIYOR YANİ ARIZA VERİYOR.BURSADA Kİ SERVİSİ YAPAMADI.ACABA BURSAYA YAKIN BİR SERVİS DAHA BİLİYORMUSUNUZ.BİLİYORSANIZ LÜTFEN osman_avsar89@hotmail.com a cevap atın.şimdiden saolun.:cat::wiinkk:

bursadaki servis dediğin gazcılar motorsa aman uzak dur oradan derim, adamların ustalıkla fln alakası yok, motorunu daha da beter hale getirirler. Motoru götürebileceğin en uygun yer, istanbul emre ltd. dir(ithalatçının ta kendisi, mustafa usta)

CILGIN MOTOR
21 Eylül 2008, 20:57
Dostum Istanbuldaki Ustanın Cep No.sunu Verirmisin.ve Adresini. şimdiden Saolasın

skletocmia
24 Eylül 2008, 17:06
arkadaşlar bu motorun 0 ı satılıyor mu ? satılıyorsa fiatı nedir :) cvp lar için simdiden tşşkr ederim

md1025
24 Eylül 2008, 23:13
arkadaşlar bu motorun 0 ı satılıyor mu ? satılıyorsa fiatı nedir :) cvp lar için simdiden tşşkr ederim

ben 1 hafta önce istanbulda satılan bayilerine gittim ve hepsi artık türkiyeye gelmediğini. sıfırını ancak elinde kalan varsa bulursun dediler. fındıkzadede bilen motosiklet sıfırını getirebileceğini sölemişti . araştırdım onlarda emre ltd den getiriolarmış. www.emreltd.net den baktım sitelerine ulaşamadım . bildiğim kadarıyla satılmıo.

almanı tavsiye eticem bi motor çin mallarının içinde en sağlamı olduğunu sölüolar doğru ama türkiyeye artık gelmediği için parçasıda bayiside serviside yok bulursan kıyıda köşede bişiler motoruna uygun kullanırsın aksini söyleyen varsa sölesin nerden ne şekilde parcalarını temin edeceğimizi bende alıcam ben motordan anlayan biri deilim ama 2 aydır araştırdım duyduklarrım ve ulaştıklarım bunlar bende racing bakmaya karar verdim.

fiyatıda : 4.450 ve 4900 arasında fiyat veren bayiler vardı

Batis
25 Eylül 2008, 00:43
Emre Ltd. getiriyor hala Regal Raptor'u sanırım , 5.000 Lira sıfır fiyatı.Ben Dikilitaş'ta Ali Usta'da istediği her parçayı bulabiliyorum.Henüz parça problemi yaşamadım.Gerçi motosikletim hiç arıza yapmadığı için pek parçaya ihtiyacım da olmadı.

Alper_tim
25 Eylül 2008, 10:12
ben 1 hafta önce istanbulda satılan bayilerine gittim ve hepsi artık türkiyeye gelmediğini. sıfırını ancak elinde kalan varsa bulursun dediler. fındıkzadede bilen motosiklet sıfırını getirebileceğini sölemişti . araştırdım onlarda emre ltd den getiriolarmış. www.emreltd.net den baktım sitelerine ulaşamadım . bildiğim kadarıyla satılmıo.

almanı tavsiye eticem bi motor çin mallarının içinde en sağlamı olduğunu sölüolar doğru ama türkiyeye artık gelmediği için parçasıda bayiside serviside yok bulursan kıyıda köşede bişiler motoruna uygun kullanırsın aksini söyleyen varsa sölesin nerden ne şekilde parcalarını temin edeceğimizi bende alıcam ben motordan anlayan biri deilim ama 2 aydır araştırdım duyduklarrım ve ulaştıklarım bunlar bende racing bakmaya karar verdim.

fiyatıda : 4.450 ve 4900 arasında fiyat veren bayiler vardı

arkadaşım yanlış bilgilendirmişler seni
türkiyeye gelmediği doğru( bu motoru başka marka altında tekrar getircekleri söyleniyor ama kim ne zaman getircek bilmiyoruz) ancak parça sıkıntımız yok batis arkadaşımızın dediği gibi ali usta da her parça var parça sıkıntısı çekmedik bugüne kadar ayrıca emre.ltd ise regalin bütün parçalarını halen getirmekte bana söyledikleri biz parça işinden para kazanıyoruz regalin parçalarını neden getirmeyelim dediler bilginiz olsun:cat:

sahinbirinci
25 Eylül 2008, 14:10
Uzun zaman önce konuyu açmıştım yeni arkadaşların faydalanabilmesi için tekrar burada yayınlayayım dedim.

arkadaşlar bakım işlemlerini Köyceğiz Muğla Regal Servisi yorulmaz motor ile birlikte yaptık...

Yapılacaklar listesi:
1.Benzin deposundan gelen ses
2.Silindirlerin patlama zamanları
3.Yağ değişimi
4.Bujilerin kontrolü
5.Hava Filtresi temizliği
6.Debriyaj Kavrama Noktası ve benzin deposuna değen debriyaj telinin onarımı
7.Beyini tutan lastiğin deforme olması ve sabitlenmesi
8.Benzin Borusunu koruma amacıyla yay teli ile sarılması

Motorun Bakıma Girişi
http://img409.imageshack.us/img409/2470/goruntu471gq0.jpg (http://imageshack.us)
Daha Sonra Koltuklar Söküldü
http://img404.imageshack.us/img404/6158/goruntu456dr1.jpg (http://imageshack.us)
Benzin deposunun altındaki kısımdaki debriyaj teli yatağından çıkıp Depoya sürtünce aşınmış
http://img404.imageshack.us/img404/7812/goruntu457si1.jpg (http://imageshack.us)
Bant ile Hasarlı kabloyu sardık ve kablo demetlerini yuvalarına oturttuk
http://img53.imageshack.us/img53/7038/goruntu458ct4.jpg (http://imageshack.us)
Daha sonra Beyini tutmakta olan lastikler gözümüze çarptı.ilk önce lastiği bantla destekledik
http://img53.imageshack.us/img53/8349/goruntu459hz1.jpg (http://imageshack.us)
http://img404.imageshack.us/img404/8049/goruntu460sd6.jpg (http://imageshack.us)
daha sonrada plastik kelepçe ile sabitledik
http://img409.imageshack.us/img409/392/goruntu461cn3.jpg (http://imageshack.us)
bu işlemler bittikten sonra benzin hortumunu silindir ısısından korumak için fren yayını hortuma taktık.
http://img404.imageshack.us/img404/4278/goruntu462op4.jpg (http://imageshack.us)
karbürator ayaları yapıldı ve daha sonra senkron ayarları yapıldı.
http://img53.imageshack.us/img53/724/goruntu463kg7.jpg (http://imageshack.us)
http://img53.imageshack.us/img53/274/goruntu464mn5.jpg (http://imageshack.us)
senkron ayarlarından sonra bujinin durumu.(Buji NGK marka)
http://img409.imageshack.us/img409/8896/goruntu465ni7.jpg (http://imageshack.us)
yağ değişimleri yapıldı...10w-40 motor yağı kullanıldı
http://img409.imageshack.us/img409/1258/goruntu466dr2.jpg (http://imageshack.us)
http://img409.imageshack.us/img409/2622/goruntu467xr9.jpg (http://imageshack.us)
ve son olarak hava filtresi basınçlı hava ile temizlendi.
http://img53.imageshack.us/img53/9360/goruntu468gm4.jpg (http://imageshack.us)
http://img409.imageshack.us/img409/7175/goruntu469iu0.jpg (http://imageshack.us)
http://img409.imageshack.us/img409/986/goruntu470ds4.jpg (http://imageshack.us)

arkadaşlar eksiği artığı ile anlatmaya çalıştım...tecrübeli arkadaşlarımızda püf noktaları hakkında bizi bilgilendirirlerse sevinirim