Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
MurKy
16 Nisan 2008, 10:53
arkadaşlar bu motorun yan kapaklarını nerden, ne kadara temin edebiliriz bilgisi olan var mı acaba ?
Alper_tim
16 Nisan 2008, 12:09
arkadaşlar bu motorun yan kapaklarını nerden, ne kadara temin edebiliriz bilgisi olan var mı acaba ?
yan kapak bulman çok zor arkadaşım
denizlideki fabrikayla bi irtibata geç istersen
0258 371 65 67
KALDERA
16 Nisan 2008, 17:23
yan kapak tedariğindede sorun oluyosa artık..:silent:
nurettin_
19 Nisan 2008, 16:06
Arkadaşım yan kapaktan kasdın hava filtresi ve akü kapağı(nikelaj) ise mehmet özdikmenlide yani motojuniorda vardır. :wiinkk:
oguzof
19 Nisan 2008, 17:08
bazı dd250e-9 ların aküsündeki çıkartmalarda regal raptor yazısının altında daddy yazıyo bazılarında yellowrocks yazıyo.neden acaba bilen var mı
erdincpolat
24 Nisan 2008, 01:50
bu makinaların 250 cc olan 3 modeli var bunlar hakkında bilgisi olan illaki vardır 271 sayfa var :) okumamaı beklemeyin ne olur :)
bende düşünüyorum bu makinayı ama parça sıkıntısı vesaire nedir söleyecek yardımcı oalcak kimse varmı
kanuni caracala biniyorum şuanda ama bu makinayı düşünüyorum caracal kuzenimde kalıcak sanırım
qwertyu
02 Mayıs 2008, 11:50
regal alacağım 2. el fakat ilk motorum olacak ve motorlar hakkında pek bilgim yok. alım esnasnda motorda dikkat edeceğim püf noktalar konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz? şimdiden teşekkürler.
MurKy
03 Mayıs 2008, 13:28
yardımlarınız için teşekkür ederim.. beşiktaşta buldum 60 lira çektiler sadece sol için.. çok değil mi yahu ?
X__utku__X
03 Mayıs 2008, 14:16
regal düşenen arkadaşlar.bende bu motoru kullanıyorum ve çok memnunum.şu ana kadaş hiç masraf açmadı bana.ve açacak gibide görünmüyor.eğer 2. el alacaksanız sakın dış görünüşüne aldanıp hemen atlamayın.götürün bi ustaya motorunu güzelce bi incelesin.sonra alın paşa paşa binin.gerçekten ben aldım alalı hiç şikayetci olmadım.ek not olarak 1 depo benzine(14lt)360km hibi bi yol gidiyorum.merak ede bilirsiniz o sebepden yazdım.
GreatWhiteShark
06 Mayıs 2008, 18:05
Arkadaşlar selam.
1. sayfada görmüş olduğunuz motorumu en sonunda satmaya karar verdim.
Yurt dışına gideceğim ve 6 ayda bir Türkiye'ye döneceğim için çok sevdiğim motorumu istemeyerek te olsa satma kararı almış bulunmaktayım.
Motorun bugüne kadar hiçbir parçası değişmemiş, bakıma bile sadece yağ değişimi için girmiştir.
İlk günden beri motoru tek elleyen ve bakımını yapan Ali usta olduğu için motorun geçmişini Ali ustadan güvenerek öğrenebilirsiniz.
Teşekkürler.
GreatWhiteShark:)
fedos
07 Mayıs 2008, 10:12
Arkadaşlar selam.
1. sayfada görmüş olduğunuz motorumu en sonunda satmaya karar verdim.
Yurt dışına gideceğim ve 6 ayda bir Türkiye'ye döneceğim için çok sevdiğim motorumu istemeyerek te olsa satma kararı almış bulunmaktayım.
Motorun bugüne kadar hiçbir parçası değişmemiş, bakıma bile sadece yağ değişimi için girmiştir.
İlk günden beri motoru tek elleyen ve bakımını yapan Ali usta olduğu için motorun geçmişini Ali ustadan güvenerek öğrenebilirsiniz.
Teşekkürler.
GreatWhiteShark:)
sevgili bülent sonunda bir yazını görebildik :)
hayırlısı olsun .
alpibox
07 Mayıs 2008, 10:52
hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin şekil motor
GreatWhiteShark
09 Mayıs 2008, 09:39
sevgili bülent sonunda bir yazını görebildik
hayırlısı olsun .
Selam Murat kardeş.
Yaa en sonunda ben de satmaya karar verdim.
Ama benimki zorunluluk.
Aslında kapalı garajımda durabilir ama ne gerek var.
Satarsam motorum daha mutlu olur diye düşünüyorum.:bounce:
saltuque
26 Mayıs 2008, 18:18
selamlar ben de bi RR almayı düşünüyorum ancak ehliyeti cebime koymadan hanım aldırmıyo :) Bu arada kafama takılan bişi var. Bu motorda ayak marşı yok mu? aküden çalıştırmayanların motoru vurdurduklarını okudum. eğer yoksa bu bi dezavantaj diil midir?
Alper_tim
26 Mayıs 2008, 18:47
selamlar ben de bi RR almayı düşünüyorum ancak ehliyeti cebime koymadan hanım aldırmıyo :) Bu arada kafama takılan bişi var. Bu motorda ayak marşı yok mu? aküden çalıştırmayanların motoru vurdurduklarını okudum. eğer yoksa bu bi dezavantaj diil midir?
çalışmama gibi bi sorun yaşamadım hiç şu an 21200km oldu bi kaç kere sig. attı onda da vurdurup çalıştırdım bi sorun olmadı
sorun yaratan bi motor değil bence
MEHMETONUR
27 Mayıs 2008, 13:05
Arkadaşlar yeni akü alıcam inşallah raptorriders a ulaşamıyorum bir fikriniz var mı? Yuasa nın kaç amperliği gider bize? Şöyle çabuk boşalmayan bir şey biliyor musunuz?
X__utku__X
27 Mayıs 2008, 13:56
raptorriders bende giremiyorum.akşam bidaha dene usta.
aidikurt
27 Mayıs 2008, 15:00
raptorriders giriliyor sorun yok arkadaslar akü alıcaksın yuasa yada bosch alabilirsin.
ustacik1973
01 Haziran 2008, 08:32
arkadaşalr motorumu sattım regal arıyorum kahaman maraştayım
ciddi motorun u falan satmak isteyen arkadaşlar varsa bilgilendirirseniz beni sevinirim2006 2007 olsun motor kahraman maraş mt yede yazabilirsiniz3000 ila 4000 ytl arası olması lazım aradığım fiyat aralığıiyi günler
Chopper_Boy
01 Haziran 2008, 21:54
arkadaşlar motosiklet terimlerini malesef bilmiyorum...
rodaj, subap? ne demek bunlar , nedir? ve diğer terimler...
yardımlarınızı bekliyorum
teşekkürler...
Barıs-Raptor
10 Haziran 2008, 16:15
Herkese merhaba, bende bugun regal raptor surucusu oldum=) bana rodaj sırasında dıkkat etmem gereken seylerı soylersenız cok sevınırım.. sımdıden tesekkurler
baba müslüm
10 Haziran 2008, 16:39
Herkese merhaba, bende bugun regal raptor surucusu oldum=) bana rodaj sırasında dıkkat etmem gereken seylerı soylersenız cok sevınırım.. sımdıden tesekkurler
Kardeşim kendini tanıtsaydın daha kolay olurdu,inmisin cinmisin,kimle konuşuyoruz,kendin hakkında biraz bilgi ver.
Rodaj meselesinde genelde fikir ayrılığı var, ama benim tecrübelerime dayanarak sana şunları söyleyebilirim,yeni teknolojilerde artık motorun piston ve gömleği zaten alışmış olarak geliyor o yüzden motorun rodajında dikkat edilecek en önemli nokta şanzıman dişlilerinin birbirine uyum sağlaması,sibopların alışması gibi şeyler vardır. Bunun içinde ilk 500Km çok önemlidir, bu karşılıklı metallerin birbirlerine alışması sırasında metal tozları yağa karışmasıdır, bizim motorlarda yağ flitresi olmadığından motora zarar verebilir en azından ömrünü kısaltır, bu yüzden en çok dikkat edeceğimiz nokta 1000km gibi yağı değiştirmek gerekir. Bunun dışında zincir ayarı ve arka fren ayarı,akünün ve motorun suyunun kontrolü önemlidir ayrıca % 60 - 70 tüm regallerin radyatörleri 5 bine kadar deliniyor bunda kullanıcı hatasıda olabiliyor mesela yıkamacıda asla tazyikli su tutulmaması gerekiyor. 3-5 bin km lerde mutlaka sibop ve senkron ayarları yapılmalıdır.
Barıs-Raptor
11 Haziran 2008, 01:16
saolasın abı bılgı ıcın. bıde ıstanbul ıcınde bakım ıcın guvenılebılır bı regal servısı soylermsınız.
Alper_tim
11 Haziran 2008, 12:16
saolasın abı bılgı ıcın. bıde ıstanbul ıcınde bakım ıcın guvenılebılır bı regal servısı soylermsınız.
beşiktaş dikilitaşda demirtaş servis
ali usta cebini özelden mesaj atabilirim:cat:
baba müslüm
11 Haziran 2008, 13:21
Bencede Ali Usta ,Regali artık ezbere yapıyor, dükkanı biraz ufak ve yeri ters ama inşallah kendisine daha büyük ve rahat bir yer bulacak.
Barıs-Raptor
11 Haziran 2008, 17:04
yardımlar ıcın cok tesekkur ederım herkese son bırseyı merak edıyorum.. motoru 0 aldıgım ıcın motorun ıcınde yağı yok. hangı marka yağ ve mıktar olarak ne kadar koyacagımı soylermısınız
Alper_tim
11 Haziran 2008, 19:24
yardımlar ıcın cok tesekkur ederım herkese son bırseyı merak edıyorum.. motoru 0 aldıgım ıcın motorun ıcınde yağı yok. hangı marka yağ ve mıktar olarak ne kadar koyacagımı soylermısınız
castrol 10W 40 koycaksın 1 kilo 650 gr die biliyorum
motoru dik konuma getir yağ çubuğunu çıkar temizle sora sonuna kadar sık ve tekrar gevşetip yağ çubuğuna bak çubukdaki yağ üst çentikde olması lazım onu geçirme sakın geçerse eğer yağ keçelerini patlatırsın hiç hoş olmaz bi sürü masraf
ali ustaya git değişsin yağını felan o bakar herbişeyine selamımı ilet yeter:cat:
ustacik1973
11 Haziran 2008, 19:37
merhaba arkadaşlar cuma günü adanadan regali getirmeye gidiyorum bana e 9 la 250 e arasındaki farkı anlatabilirseniz sevinirim
Miyamoto Musashi
13 Haziran 2008, 10:26
şuanda RR'ı kim getiriyor türkiye'ye ben sarıkayalar diye biliyorum doğrumudur?
Barıs-Raptor
13 Haziran 2008, 23:54
abı bıde son birsey sorucam rezerveye musluk dıkeyken mı gecıyor yoksa yatayken mı
Korhanx9
14 Haziran 2008, 00:09
ooooo kimler varmış burda :mrgreen: barış motorun hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullan geçen gördüm makinayı güzelmiş :cherry:
baba müslüm
18 Haziran 2008, 20:57
merhaba arkadaşlar cuma günü adanadan regali getirmeye gidiyorum bana e 9 la 250 e arasındaki farkı anlatabilirseniz
sevinirim
Bu iki motorunda motorları her ne kadar ithalatcısı beygir farkı var diyorsada birebir aynıdır. Sadece kasa farkı var, gidonu düz, ön teker biraz daha ilerde yani maşa uzun, E9 un şehir içi kullanımı biraz daha zor başkada bi fark yok.
şuanda RR'ı kim getiriyor türkiye'ye ben sarıkayalar diye biliyorum doğrumudur?
Sarıkayalar bu işi bıraktı, elindeki yedek parçaları bitirmeye çalışıyorlar, şu an Emre ltd. getiriyor benim bildiğim başka yok.
abı bıde son birsey sorucam rezerveye musluk dıkeyken mı gecıyor yoksa yatayken mı
Musluğun uzun tarafı aşağıdayken ana depo, uzun tarafı yukarıdayken yedek depodur zaten dikkatli baksaydınız musluğun üzerinde işaretleri var,ayrıca oynar kolun işaret ettiği sabit yerdede üste ve alttada dolu boş gösterge var.
Chopper_Boy
21 Haziran 2008, 13:17
ya dadyw dd 250e-9 ile dadyw dd250e-9B nin hızlarını kıyaslarsak???class olan kaç basıyo acaba ve oda su soğutmalımı???:silent:
baba müslüm
22 Haziran 2008, 17:39
ya dadyw dd 250e-9 ile dadyw dd250e-9B nin hızlarını kıyaslarsak???class olan kaç basıyo acaba ve oda su soğutmalımı???:silent:
İkiside su soğutmalıdır, hızlarıda aynıdır ben 130km hızı çok rahat buluyorum ama sıkıştırmamak lazım heleki havanın çok sıcak olduğunu düşünürsek normal hız 120 dir.
thunderbolt
26 Haziran 2008, 15:26
merhaba arkdaşlar bende regal raptor almak istiyorum yaa bu kadar regal raptor kullanıcısı var internette ben izmirde yaşıyorum bir şu ragal raptor class kullanıcısı görmedim göstergesi kaç gösteriyoo bu class bir söylerseniz sevinirim
Alper_tim
26 Haziran 2008, 15:30
merhaba arkdaşlar bende regal raptor almak istiyorum yaa bu kadar regal raptor kullanıcısı var internette ben izmirde yaşıyorum bir şu ragal raptor class kullanıcısı görmedim göstergesi kaç gösteriyoo bu class bir söylerseniz sevinirim
hepsinin göstergesi aynı 140km gösteriyo :cat:
thunderbolt
26 Haziran 2008, 15:48
eyvallah alper-tim keeaway 160 gösteriyoo ama regal raptor un su soğutması yeter uzun yol için tabii :)
ugurtaskin
26 Haziran 2008, 18:09
merhaba arkadaşlar
uzunca bir zamandır forumu takip ediyorum.
masai alacaktım ama sıfırının olmayışı parça problemini beraberinde getirir diye vazgeçtim
regalde önceden beri gözüm vardı ama fiyatı çok gelmişti
şimdi regal almak istiyorum anadolu yakasından nerden alınır
yardımlarınızı bekliyorum
Necrach
29 Haziran 2008, 22:03
Merhaba arkadslar hayırlısıyla bende bu hafta motorumu alacam.. 1200Km de 3250 YTL ye anlastık Regal raptor 250CC DD tabiki sizce cokmu az mı motora bakmaya gittik motor temiz. Yorumlarınızı bekliyorum teşekürler şimdiden =)
Batis
29 Haziran 2008, 23:55
Necrach , ustaya baktırmışsın , temiz demiş.O zaman uygun fiyata alıyorsun motosikleti.Hayırlı olsun.
ugurtaskin
05 Temmuz 2008, 13:27
2. el uygun fiyata bi rr buldum alırken nelere dikkat etmeliyim
yardım lütfen
KALDERA
05 Temmuz 2008, 13:50
2. el uygun fiyata bi rr buldum alırken nelere dikkat etmeliyim
yardım lütfen
bu motorla ilgili 2005 yılından beri sürekli doğruları yazdım...
şu anda regalle ilgili gelinen son nokta kesinlikle uzak durman .almamanı tavsiye ederim adaşım..sonra üzülürsün..
nurettin_
09 Temmuz 2008, 22:44
arkadaşlar hepinize selamlar
maalesef klasımı satıyorum.amaç CC büyütmek. onu benim kadar sevecek birini ariyorum.
motojunior referansında .
9500 km., motosayda yapılmış özel yan ve arka çantalar., füme ön cam, dört sis farı, havalı korna.,dörtlü flaşör., ön far içi orjinal saç ayna ve halojen ampul.
ilgililere.C:\Documents and Settings\nurettin\Desktop\fotolar\101MSDCF\armudlu ,fıstıklıkapaklı,gemlik
Batis
10 Temmuz 2008, 01:24
şu anda regalle ilgili gelinen son nokta kesinlikle uzak durman .almamanı tavsiye ederim adaşım..sonra üzülürsün..
bunu nereden çıkardınız çok merak ediyorum.
pessimist
22 Temmuz 2008, 18:04
arkadaşlar sıfır Regal Raptor DD250 E almak istiyorum bursada bunu satan bi bayi varmı varsa nerdedir....bide tahmini olarak bu motorların 2. el fiyatlarını bilen varmı çok acil cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar çok acilll.....!!!!!!!!!!
ugurtaskin
23 Temmuz 2008, 18:36
ben de regalciyim artık hocam
ama iyi bi kaskım yok montumda yok ne tavsiye edersiniz bu motorun üstatları olarak bence regal çok iyi keçilerin çıkacağı rampaları bile 3le çıkıyo
wkemal
26 Temmuz 2008, 18:55
kardeşim bu motoru satarken yazdıgınla şu anki söylediginiz niye tutmuyor merak ediyorum satarken kesinlikle motorumla sorunum yok büyütügüm için satıyorum şöyle güzel böyle az yakıyor diye yazıyordunuz ne degiştide şimdi aman uzak durun sakın tavsiye etmem diye yazma geregi duydunuz çok merak ediyorum acaba satıgınız arkadaş şu yazıyı okuduysa sizin hakınızdaki düşüncesi ne olur çok merak ediyorum
KALDERA
26 Temmuz 2008, 19:16
ben motorumu satalı 1 yıl oldu..
daha dikkatli oku yazdığımı
bak ne demişim..REGALLE İLGİLİ GELİNEN SON NOKTA..demişim..
yani güncel durumdan bugunden bahsediyorum..
şuan itibari ile kesinlikle alınmaması gereken bir motor...sözümün arkasındayım..
bir kaçyıl önceki doğrular farklıydı şimdi çok farklı ve sende bunu benden iyi biliyosun..
wkemal
26 Temmuz 2008, 19:36
şu gelinen nokta nedir şunu bir açarmısınız sizin şu an motorunuz parça fiyatı yakıt tüketimi nedir şu an regali kulanan arkadaşlar kendi aralarında inanılmaz bir aile biri bir sorun yaşasa 3 gün içinde halediliyor sorun bumu acaba yoksa en büyük parçasını fiyatının 600/650 ytl olmasımı gerçi bu fiyatların bile yüksek olduguna kaniyim ama bu sorunuda yasal olarak çözmek onların elinde bu işide çözerler bence sonra tadınndan yemez diye sevinç çıglıkları atarak yoları süslerler
KALDERA
28 Temmuz 2008, 12:44
kemal kardeş durup dururken regal konusunda kimseyle tartışmak istemiyorum..
ancak 2008 yılı 7.ay itibari ile çinden motosiklet ithali yapan 150 den fazla firmanın işi bıraktığını, bu motosikletleri alanların bi şekilde mağdur edildiği veya edileceğini,satış sonrası hizmetlerde ciddi sorunlar olduğunu,markanın devamlılığı konusunda belirsizlik olduğunu ve buna benzer sıkıntılardan bilgin olmadığını sanmıyorum..
ve hal böyle iken durumu bilmeyenlere uyarıda bulunmazsam rahatsız olurum.
benim çok yakın dostlarımında regali var ama ne olursa olsun ortada adil olmayan bir durum var..bu topic bilgi,birikim,tecrübe paylaşım platformu..
motorun kendisinde çok fazla problem yok,ama bahsettiğim sorunları alıcıların bilmesi gerekir..en azından dürüstlük anlamında..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO