Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
bozkurt
05 Haziran 2007, 20:55
nurguldemirbay kardeşim,yaklaşık 2 senedir R&R kullanıyorum.Bu arada oğluma naked motor aldık.İzmir'den Muğla'ya götürdüm.Aradaki farkı çok iyi biliyorum.:wiinkk:Regalin rahatlığı tartışılmaz üstün.Hem şehir içi hem şehir dışı.Kesinlikle tavsiye ederim.Şİmdiden kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
deepimpact
05 Haziran 2007, 21:37
doccini sanırım geçtiğimiz cumartesi ailenizle cetincana gelmiştiniz bende oradaydım gördüm sizi motorunuz hayırlı olsun diyorum allah zeval vermesin iyi günlerde kulanın
doCCino
06 Haziran 2007, 13:51
Teşekkürler Deepimpact.Sizleri görünce tüm regalcilerin gerçekten pırıl pırıl insanlar olduğu düşüncem iyice pekişti.Çetincandaki sevgili Tolga'ya ve henüz yüzyüze tanışamadığımız Enis'e de sevgilerimi sunuyorum.Ancak Regalime kavuşmam biraz geciktiği için hafiften sitemliyim.Scooterimide sattığımdan 2-3 gündür arabamı kulllanmakdurumundayım.Rüzgarı özledim.....
doCCino
09 Haziran 2007, 13:00
Herkese selam.Motoruma dün kavuştum.İzmirden Sökeye kadar kullandım(120 km).Yoldapek farketmemiştim ama şehir içinde gezerken birhayli vibrasyon vardı ve radyatörden,sol taraftan zırıltı sesi geliyor.Rodaj süresince olabileceğini biliyorum ama yinede başka bişeyler olabilirmi diye paylaşmak istedim.
Alper_tim
09 Haziran 2007, 13:04
arkadaşlar regalciler olarak bu akşam saat 19,30 da piyerloti tepesinde çay içicez tüm regalci dostlarımız davetlidir :cat:
Jedaykin
13 Haziran 2007, 10:45
selamlar
ben de yakında regal raptorcu oluyorum. kullanılmış bir 250E almak üzereyim. bu arada regal raptoru motomax'in getirmesi konusunu biraz araştırdım. öğrendiğime göre motomax aynı modeli görünüşünde ufak farklılıklarla başka bir marka altında getiriyor. sarıkayalar, motomaxın olaya karışması nedeniyle 2007 model getirmiyorlarmış. ellerinde satış bekleyen çok sayıda regal bulunuyormuş. onların satışına devam ediyor. sarıkayalar parça ve servis konusunda hiçbir sıkıntı olmayacağı konusunda garanti veriyorlar. regal raptora sonuna kadar destek vereceklerini söylediler.
C.C STYLE
15 Haziran 2007, 01:51
slm arkadaşlar satılık motorlardan tek tek regalleri seçene kadar bud-rda msj atim dedim benim sl150m war ama 250cc regal alicam satmak isteyenelr beni eklesin ceykan_kiyak@hotmail.com
GreatWhiteShark
15 Haziran 2007, 17:11
Herkese selamlar...
Uzunca bir süreden beri aranızda yoktum...:)
Ama hala motorun arkasındayım...
Almayı düşünen arkadaşlar hiç tereddüt etmesinler...
Nurgül Hn....Bunca yıl motorcusunuz...
Bizim motor size oyuncak gibi gelecek...Emin olabilirsiniz...
Bol rüzgarlar...:wiinkk:
agnosi
15 Haziran 2007, 17:53
Selamlar
regal raptor almayı düşünüyorum fakat vibrasyon konusunda hala endişelerim var.. çinliler içinde vibrasyon en düşük motor diyebiliriz sanırım.. peki honda yamaha ve suzuki 250cclik motorlarla kıyaslarsak durum nedir. test etme veya test eden kişilerle bu konuyu görüşme şansınız oldu mu. vibrasyon var elbette ama ölçüsü nedir. ayağınızı sağlam basmazsanız kayrıdaracak ölçüdemi örneğin.. ya da aynayı titretecek ve arkayı görmenizi önleyecek kadar mı
bir de uzun yol yapmayı düşünüyorum ben bu motorla. yolda bırakmasın bizi bi de bu en iyi çinli :silent:
2.el japonlarla aynı fiyat şuanda nerdeyse.. peki sizce seçim hangi yönde yapılmalı. (bu motoru görmeyen ve kullanmayan lütfen yorum yapmasın) kime sorsam aman diyor alma.
soruyorum;
gördün mü motoru?
-hayrı..
bindin mi?
-hayır..
nasıl yorum yapıyorsun?
-çin malı abi binilmez ona
doCCino
16 Haziran 2007, 01:00
Selam.En yeni regal kullanıcılarından biriyimdir sanırım.Motor Çin malı belki ama Çin malı demeye bin şahit ister.Görünümü,performansı,sesi harika.Vibrasyon tabiki biraz var ama hiçte o kadar rahatsız edici değil.İlk aldığım gün İzmirden Sökeye kadar otobandan geldim(120-130 km),ne yoruldum nede başka bir şikayetim oldu.Yarın 350 km bakımına gidicem.Buji,yağ değişimlerini yaptırıcam.
RPT 57
16 Haziran 2007, 02:03
merhaba,
zamansızlıktan dolayı motorumu satıyorum. daha 2500 de ve çizik değil güneş bile değmedi kızıma.
ciddi istekliler arasın görüşelim 532 3371930 selcuk
bu arada Konyaya taşındım ben
mes
16 Haziran 2007, 12:55
Herkese selamlar...
inanmıyorum yaa Gws sen ha? Nerden çıktın yahu?Bir daha kendini bu kadar özlettirme:queen: Heey dostum,eski günlere yeniden döndük ne güzel bişey,hoşgeldin:rendeer:Raptorcu dostlar ben Marmok festivaline Raptorumla katılıyorum.Geçen yıl da öyle olmuştu.Eğer gelen olursa tanışma olanağımız doğar.Herkese sevgiler:rendeer:
siradan55
16 Haziran 2007, 22:28
Arkadaşlara araştırmalarından dolayı teşekkürler. Bende motor işine yeni gireceğimden benimiçin faydalı oldu. Makina güzel seçeneklerimin arasına aldım.
sea scout
17 Haziran 2007, 21:36
temmuz ayının sonunda veya seçimlerden sonra raptor motorum ile italyaya geçmeyi planlıyorum.çeşmeden birindisiye oradan yukarı pescaraya geçicem. 1 hafta kadar arkadaşımda kaldıktan sonra aynı güzergahtan türkiyeye geri dönmeyi planlıyorum.Motorum 6500 km de ve 1.5 yıldır önemli hiç bir sorunla karşılaşmama rağmen uzun yola giden arkadaşların görüşlerini almak isterim. Ne gibi olumsuzluklarla karşılaşabilirim.Gerçi geçen sene günde 450-500 km yaptığım oldu.motor yönünden bir tereddüdüm yok ama yinede yabancı bir ülkede yola çıkacaksınız.İtalyada bu motorlardan varmıdır bilgi sahibi olan arkadaşların paylaşmalarını isterim veya yedek parçaya ihtiyacım olursa oradan temin imkanım olur mu? Bilgi ve deneyimlerini benimle paylaşacak arkadaşlara teşekkürler.
talkie
17 Haziran 2007, 22:36
slm arkadaşlar satılık motorlardan tek tek regalleri seçene kadar bud-rda msj atim dedim benim sl150m war ama 250cc regal alicam satmak isteyenelr beni eklesin ceykan_kiyak@hotmail.com
Arkadaşım ben Uşaktayım.İlgilenirsen cok az kullanılmış motorumu satıyorum.
4.500 YTl Class modeli
http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/30806-takaslik-dadyw-dd250-e9b-raptor.html
siradan55
18 Haziran 2007, 17:55
Talkie motorunu neden satıyorsun
talkie
18 Haziran 2007, 18:06
İlan detayında da görüleceği üzere tarz değişikliğinden ötürü satıyorum.Enduro veya naked alacağım.Bİr sebebi daha var size saçma gelebilir ama motosikletimi koyabileceğim en ideal yer işyerim ve kapısından sığmıyor.Kapıyı da kiracı olduğum için genişletemiyorum.İşyerime uzakta kapalı bir yer ayarladım ve haliyle her seferinde oraya gidip gelmek te pek pratik olmıyor.
ramsal_55
18 Haziran 2007, 18:28
Sİradan 55 Samsunda Ki Yetkili Sersis Yantur
SAMSUNDAKI SERVISI YANTUR BIRAZ PARACI BIR SERVISTIR AMA İŞLERİNİ İYİ YAPARLAR
onrbab
18 Haziran 2007, 19:31
selamlar
maalesef regal imi satıyorum(zorunluluktan):pale::pale:
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4285325
motorumu yurtdışına çıkacağım ve yuksek bır model alacağım için satıyorum
bu aksam yurtdısına cıkacagım ıcın bana sıte den mesaj atmayın
ılandaki numaralardan bilgi alabilirsiniz:salut::salut:
gugukk
18 Haziran 2007, 20:19
Arkdaşlar bende zealsun 150-19 var bununla takas yapıp üste para vermek istiyorum böyle bir takas düşünen varsa bana ulaşırsa sevinirim :)
obkavi
18 Haziran 2007, 20:57
dosstlar bu motor max kaç yapıyo titreşim kaçta başlıyo ve max. kaç kg taşır artçım ve ben toplam 170 kg yiz.
vıceroy
18 Haziran 2007, 23:21
Obkavi dostum,motosiklet modellerinin kıyaslandığı sayfada detay yazmıştım alıcıysan oradan bir incele derim. İllaki raptor dersen bekle motomaxtan alırsın, iflas etmemiş bir firmanın üretimi ve garanti güvencesi ile rahat edersin. :bounce:
KALDERA
19 Haziran 2007, 11:03
Herkese selamlar...
selam bülent;
geçenlerde telefonum bloke oldu.tüm numaralarım silindi.
uygun bir zamanında ararsan sevinirim..
bekalkan
20 Haziran 2007, 12:30
Herkese selam..
Ben Ankara'dan Bülent.. Allah kısmet ederse yakında aranıza katılacağım. Şu anda hanımı ikna turlarındayım :)
Bu ilk mesajım ve tahmin edeceğiniz gibi motorla daha tanışmadım bile. Çok seneler bisiklet sporu ile uğraştım - ( her türlü yolda ). Çok iyi bir şoförüm. Yani trafikle yeterince haşır neşirliğim var.
Ancak motor tecrübem yok. Dün işyerinden bir arkadaşımla sanayi'de gezerken Regal-Raptor ile gözgöze geldim. inanılmaz bir şekilde kendisini bana çekti. Evlenmeden önceki motorsiklet sevdam yeniden alevlendi. Eskiden hız motorları daha çok ilgimi çekerdi ama yaş ilerledikçe şöyle oturaklı bir chopper daha makul geliyor.
Motor 4000 km'de fiyatı 3150 YTL.. Başından bir kaza geçmiş. far - çamurluk depo yenisi ile değişmiş. Acaba stabil çalışırmı ? Satan kişi çok sağlam bir ustayla konuşturdu beni, sıfır gibi hiç düşünme al dedi.
Sizlerden tavsiye bekliyorum arkadaşlar..
Bir de usta olan arkadaşa sorduğumda 15 dakikada öğrenirsin dedi. Vites - debriyaj ilişkisini zaten biliyorsan vitesli motora alışman çok kolay olur dedi. Yaşım 32. İlk motor olarak bu makina sizce ağır kaçarmı ?
Jedaykin
20 Haziran 2007, 12:48
bekalkan, ben de aynı durumdayım. hiç motor tecrubem yok ve regal raptor ile olaya girdim. bence ilk motor olmasının bir sakıncası olmayacaktır. ama kullanmayı öğrenmenin 15dklık birşey olduğuna inanmıyorum. vites geçişlerine alışmak ve gazı ayarlamak zaman alacaktır. ben ilk oturduğumda gazı ayarlamakta zorlandım açıkçası. sonuçta psikomotor olarak adlandırılan bir öğrenme söz konusu yani el ve ayakların düşünceye doğru hareket ile tepki vermesi zaman alacak bir olaydır. acele etmeden motora hakim olmayı öğrenmemiz gerek.
ben de motorumu ikinci el olarak aldım. bu süreçtede çok araştırdım ve farklı satıcılarla görüştüm. kazalı bir motor için 3150 biraz fazla göründü bana. kendin güvenilir bir usta bulup ona gösterirsen daha iyi olur.
ayrıca ilk motorunu alacaksın ve aldığın cihaz kaza geçirmiş olacak. içine sinecek mi o motoru kullanmak bir de bunu düşün derim ben. ikinci el bakarken hiç acele etmeden iyice araştırıp en sorunsuz motoru seçmek gerek diye düşünüyorum.
talkie
20 Haziran 2007, 13:02
Herkese selam..
Motor 4000 km'de fiyatı 3150 YTL.. Başından bir kaza geçmiş. far - çamurluk depo yenisi ile değişmiş. Acaba stabil çalışırmı ? Satan kişi çok sağlam bir ustayla konuşturdu beni, sıfır gibi hiç düşünme al dedi.
Sizlerden tavsiye bekliyorum arkadaşlar..
Bir de usta olan arkadaşa sorduğumda 15 dakikada öğrenirsin dedi. Vites - debriyaj ilişkisini zaten biliyorsan vitesli motora alışman çok kolay olur dedi. Yaşım 32. İlk motor olarak bu makina sizce ağır kaçarmı ?
Öncelikle aramıza hoş geldin.
İlk motor olarak ağır kaçmaz.Yeterli olgunlukta bir kişi olduğun için çılgınca hareketler yapmayacağını düşünerek bu kanıya vardım :) Kaldı ki yeterli tarfik tecrüben olduğunu da söylüyosun.Yalnız kazalı motosiklet konusunda dikkatli olmanı önericem haddim olmayarak.Benim motoru vereyim derdim ama Ankara biraz uzak bana...
doCCino
21 Haziran 2007, 12:27
Selamlar.Bir hafta sonunda 550 km.yi devirdim regalimle.Şimdilik herşey yolunda.Vibrasyon ve fan zırıltısı dışında bir şikayetim yok.Rodajda olduğumdan 60km.yi geçmiyorum ama geçen gün bir virajda neredeyse düşüyordum.Viraja yavaş ve kontrollü girmeme geğmen lastikler sanki yerler buzluymuş gibi kaydı.Korkmadım desem yalan olur.Sanırım lastikleri Metzeller ile değiştirmem gerekecek.Daha önce bir arkadaş bu değişimi yaptığını ve çok memnun olduğunu yazmıştı.
Herkese kazasız belasız sürüşler.Rüzgarınız bol olsun.
Alper_tim
21 Haziran 2007, 12:43
hayırlı olsun regalin
virajlarda suya denk gelmemeye çalış dostum suyu görünce dans etmeye başlıyolar dikkat
dogma
21 Haziran 2007, 13:48
Herkese selam..
Ben Ankara'dan Bülent.. Allah kısmet ederse yakında aranıza katılacağım. ...Ancak motor tecrübem yok. Dün işyerinden bir arkadaşımla sanayi'de gezerken Regal-Raptor ile gözgöze geldim. inanılmaz bir şekilde kendisini bana çekti....Sizlerden tavsiye bekliyorum arkadaşlar..
Sayın arkadaşım, scooter kullanımıma 15 yıl ara verdikten sonra, senin gibi ben de bir Regal-Raptor ile gözgöze geldim. 2006 yılının Ocak ayında aldım Onu! İlk vitesli motorumdu ve ben 61 yaşındaydım:). Önce trafiğe kapalı alanda çalıştım tabii; vites ve debriyajın "refleks" haline gelmesi 8 - 10 günümü aldı kış ortasında. Bu yılın başlarında da teorik ve pratik "güvenli sürüş eğitimi" almayı ihmal etmedim.:bounce:
Halen 9500 km civarındaki Regal'imle 650 cc, 800 cc crueser motosikletleri olan genç arkadaşlarımla Şile, Polonez, ve de Bursa, Gönen gibi yollardayım zaman zaman.
Daha ne diyebilirim ki sana??:cat:
KALDERA
23 Haziran 2007, 11:51
arkadaşlar bir DRAG yada SHADOW almayı düşündüğüm için motorumu satacağım.
motorum 2005 modeldir..3400 kmde olup kapalı garajda muhafaza ettim.yağmur çamur görmedi.tüm bakımları yapılmış olup kusursuzdur..
ikinci el düşünenler için...aklınızda bulunsun
dogma
25 Haziran 2007, 23:35
arkadaşlar bir DRAG yada SHADOW almayı düşündüğüm için motorumu satacağım.
motorum 2005 modeldir..3400 kmde olup kapalı garajda muhafaza ettim.yağmur çamur görmedi.tüm bakımları yapılmış olup kusursuzdur..
ikinci el düşünenler için...aklınızda bulunsun
Kaldera'yı çoğumuz çok iyi tanırız. Regalini de.
Yeni arkadaşlar, - fiat uygunsa- bu fırsat kaçmaz derim..
KALDERA
26 Haziran 2007, 18:12
arkadaşlar haklısınız..foto koymalıydım..
bu sıralar işlerim çok yoğun forumada pek bakamıyorum..extra işlerim yığıldı nefes alamıyorum.nerdeyse alacağım motorun bana hiç yükü olmayacak
evet motorumu değiştirmeye karar verdim.DRAG da olabilir ama büyük ihtimalle honda SHADOW VT750 alacağım..yalnız bu motorun fiyat politikası bir garip..
resmi fiyatları 14000-16000 aralığında değişirken bayilerinde 12000-14000 aralığında 2007 model istediğiniz rengi alma imkanı var.
birde bu motorla ilgili şöyle bir şey var..önümüzdeki sene çıkacak olan modelde yakıt sistemi farklı olacakmış.halen satılmakta olanlar karbüratörlü.
çokda acelem yok açıkcası..kısmet diyelim..takasda almak isteyenler oldu motorumu..ancak shadow sahipleri bu fiyat politikası yüzünden ciddi rahatsızlar.anlaşamadık.benim için sıfır almak daha uygun bu durumda..
bu arada motorum için 3500 ytl istiyorum hiç bir sorunum yoktur.
bunlarda fotoları.. 400 ytl lik üzerinde ilaveleri vardır.
http://img238.imageshack.us/img238/3974/resim020jj4.th.jpg (http://img238.imageshack.us/my.php?image=resim020jj4.jpg)http://img254.imageshack.us/img254/9102/resim003rt8.th.jpg (http://img254.imageshack.us/my.php?image=resim003rt8.jpg)
http://img253.imageshack.us/img253/834/resim001pa2.th.jpg (http://img253.imageshack.us/my.php?image=resim001pa2.jpg)http://img222.imageshack.us/img222/1638/resim021jq4.th.jpg (http://img222.imageshack.us/my.php?image=resim021jq4.jpg)
http://img159.imageshack.us/img159/7346/resim022nk8.th.jpg (http://img159.imageshack.us/my.php?image=resim022nk8.jpg)http://img254.imageshack.us/img254/9102/resim003rt8.th.jpg (http://img254.imageshack.us/my.php?image=resim003rt8.jpg)
WhiteCrow
27 Haziran 2007, 03:11
Slm arkadaşlar ben mct kullacısıyım bana regal in t gidon uzatması lazım istanbul kadıköydeyim nerden bulabilirim ve fiyatı nedir bildigisi olan varmı tşk. Herkeze kazasız sürüşler.
Only4Friends
27 Haziran 2007, 12:01
galiba en kaliteli çinli chopper bu ama fiyatı çok fazla :pale: ne yapacağım bilmiyorum hadi 3.500 civarında olsa gözüm kapalı alırım ama :pale: yapacak birşey yok
trattataa
29 Haziran 2007, 10:28
regal seven arkadaşlar,
benim 2007 model ,29 Ocak'ta aldığım,
4100 km.ye ulaşan,siyah renk,CLASS(t gidonlu :)
bakımları zamanından evvel yapılmış
-çok temiz- regali..
nolan n102 kaskla beraber
4000 ytl ye bırakıyorum
tel : 0532 354 30 76
fotolar için
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/32003-cbf-150-duzcede-438-km.html
ve
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/29982-honda-cbf-150-ile-sile_agva_polonezkoy_riva_izmit-gezilerim-toplamda-485-km.html
linklerine bakabilirsiniz.
görüleceği üzere km. nin çoğu uzun yolda yapıldı
(Bunlara ilave olarak moto gp yarışı+kocaeli yuvacık gezisi+ve 30 defa kadar göztepe-kavacık yolu vs. :)
satma sebebim: hyosunga terfi edicez inşallah..
aırlangdon
30 Haziran 2007, 00:51
selam arkadaşlar sissy bar problemi yaşıyorum gerçi sizin regaller sissy barlı olarak satılıyo ama eğer sissy bar yapan biryer biliyorsanız ve yardımcı olursanız minnettar kalırım şimdiden teşekkürler saygılarımla...
RPT 57
01 Temmuz 2007, 02:23
merhaba,
2400 kmdekı motorumu satıyorum.ilgilenenler 0532 3371930 de arasın 2006garanti kapsamında cızıksız, zamansızlıktan mecburen satıyorum.
Selçuk
Only4Friends
01 Temmuz 2007, 12:51
ne bu yaa bütün regal raptorcular motorlarını satıyo
predator07
01 Temmuz 2007, 23:37
slm rpt 57 motrunun rengini sorabilir miyim avatardaki motor mu acaba? istersen bana msn adresini yolla oradan irtibat kuralım belki bu ay sonuna doğru ilgilenebilirim motorunla haberleşirsek daha fazla bilgi alabilirim. sanırım bu sitede özel mesaj atıla biliyor bana msn ini gönder ben seninle irtibata geçerim. Görüşmek üzere....
serkanesnek
03 Temmuz 2007, 11:49
selam ustalar
regalin class modelinden alma istiyorum sıfırını nerden alabilirim
ve taksitli satış yapan yer biliyormusunuz
istanbuldayım
çok teşekkürler
jameika34
03 Temmuz 2007, 15:29
Arkadaşlar Kaliteli Zincir İsteyen varsa benden alabilirsiniz.
ÇEK malı Oringsiz Zincir...........................................4 0ytl. (Kaliteli)
ÇEK malı Orinli Zincir............................................ ..165ytl.(Kaliteli)
KORE malı Oringli Zincir............................................ 85ytl.(Kaliteli)
ÇİN malı Oringli Zincir............................................ ..30ytl.(Artık Şansına)
ÇİN malı Oringsiz Zincir............................................ 15ytl.(Artık Şansına)
Yurakıdaki zincirler çook kalitelidir bilgilerinize.(Çin Malı Zincir Hariç)
05359271141, 05333463690, jameka_34@hotmail.com
KALDERA
03 Temmuz 2007, 18:17
Zincir Problemi yaşayan arkadaşlar varsa çook kaliteli ÇEK malı zincir 40ytl.
adres ve satıcı firma bilgilerini verirseniz ihtiyacı olana gerekebilir.:cat:
Zaporta
03 Temmuz 2007, 23:22
zincir hakkında biraz bilgi verebilirmisin
ne marka
diğer kaliteli bir marka daha vardı adı aklıma gelmeyen
yoksa ondanmı?
nurettin_
04 Temmuz 2007, 03:23
arkadaşlar selamlar.
Bir süredir benim egzozlardan biri ilk çalıştığında diğerinden daha geç ve ancak bir süre yol gittikten sonra ısınıyor.Benim usta(adını vermeyim) bir türlü neden olduğunu ne biliyor ne de bir şey yapabiliyor. bilgisi olan varsa memnun olacağım.
KALDERA
04 Temmuz 2007, 09:58
arkadaşlar selamlar.
Bir süredir benim egzozlardan biri ilk çalıştığında diğerinden daha geç ve ancak bir süre yol gittikten sonra ısınıyor.Benim usta(adını vermeyim) bir türlü neden olduğunu ne biliyor ne de bir şey yapabiliyor. bilgisi olan varsa memnun olacağım.
arkadaşım motorunun çalışmasında bir farklılık varmı.?
çalıştıktan sonra çekişinde bir sorun varmı..?
jameika34
04 Temmuz 2007, 15:40
zincir hakkında biraz bilgi verebilirmisin
ne marka
diğer kaliteli bir marka daha vardı adı aklıma gelmeyen
yoksa ondanmı?
CZ FOWORİT....(ÇEK malı).......(oringsiz)............................ 40ytl.
nurettin_
05 Temmuz 2007, 01:21
arkadaşım motorunun çalışmasında bir farklılık varmı.?
çalıştıktan sonra çekişinde bir sorun varmı..?
İlgin için teşekkürler Kaldera dostum.
Motor çalışırken (rölantide) pıt pıt pıt pıtıpıtp gibi yani nasıl söylesem sanki bir kaç vuruşdan sonra birden başaltıyormuş gibi. Ancak çekişinde bir problem yok ,fakat dikkatimi çeken şey yakıt tüketimi arttı son günlerde.
Bujiler yeni değiştiKarbüratora ayar yapıldı,ancak sorun devam ediyor.:silent:
KALDERA
05 Temmuz 2007, 09:47
İlgin için teşekkürler Kaldera dostum.
Motor çalışırken (rölantide) pıt pıt pıt pıtıpıtp gibi yani nasıl söylesem sanki bir kaç vuruşdan sonra birden başaltıyormuş gibi. Ancak çekişinde bir problem yok ,fakat dikkatimi çeken şey yakıt tüketimi arttı son günlerde.
Bujiler yeni değiştiKarbüratora ayar yapıldı,ancak sorun devam ediyor.:silent:
rolanti düzensizliği farklı nedenlerden olabilir.ancak çekişte sorun yok diyorsunuz.tek taraflı egzost ısınması sorununuzu görünce ilk akla gelen silindirlerden birinin çalışmaması idi. eğer böyle olsaydı motor doğru dürüst yürümeyecekti.ve sarsıntılı çalışacaktı.
diğer taraftan egzostun ısınmaması da enteresan.her iki silindir çalışıyorsa yanmış yakıtı def etmek zorunda..
jameika34
05 Temmuz 2007, 13:15
adres ve satıcı firma bilgilerini verirseniz ihtiyacı olana gerekebilir.:cat:
İsteyen arkadaşlara gönderebilirim. İthalatçı firma benim yakının olduğu için isteyen arkadaşlar bana 05359271141, 05333463690 yada jameka_34@hotmail.com veyahut özelden mesaj atabilir.
DinoF1
07 Temmuz 2007, 11:50
Arkadaşlar selamlar hepinize,
Çok zaman oldu buralara takılmadım. Ben regali alalı 1 yılı geçti. Geçen sene Nisan ayında almıştım Aykon'dan. İlk aldığım hafta aküsü sorunluydu hallettiler. O gün bugündür ciddi bir sorunla karşılaşmadım ve geçen hafta 10.000km'yi geçtim. Hiç fena değil her halde. Belli ki kalan ömrümde motordan vazgeçmeyeceğim. Bu yüzden ciddi bir motor almaya karar verdim.
Regal Raptor ciddi değil demek istemedim ama bu 1 yılı aşkın süredir yaşadığım en büyük sıkıntı ne trafikte yaşadıklarım ne de motor sorunları. En büyük sorunum "vaaaay harley mi bu abi" soruları oldu. Yok kardeşim kıçıkırık çin malı demekten yoruldum artık.
Neyse sonuçta bir araştırmaya girdim. Medem ki ben motoru bir ulaşım aracı olarak kullanıyorum, bari şöyle ABSli falan, titreşimi sıfır, gürültüsü olmayan, kısaca yol yaptığımda beni yormayacak bir motor alayım dedim. Endurolar çok yüksek geldi. Gerçi Regaldan sonra bütün motorlar yüksek geliyor ama endurolara iki ayağım aynı anda yere deymiyor.
Fazer'a baktım, 98hp, 4 silindir..! Ölüm makinesi gibi geldi bana ürktüm. Touringlere baktım, hemen hepsinin sele yüksekliği 80cm civarında. Bana en fazla 75cm olması lazım. Yayları falan kesmeyi öneriyorlar, olmaz dedim.
BMW'nin F650 modeli oldukça güzel göründü, en alçak endurolardan ama o da tek silindir diye tireşim sorunu vardır dediler.
Durum budur, 10.000 km testi bitmiştir. Artık yeni bir motor alma zamanı gelmiştir.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO