Orijinalini görmek için tıklayınız : HGS Garip Durum
sadraf
15 Aralık 2017, 01:26
Geçen hafta hgs yoktu kaçak geçtim, sorgulattım ceza gözükmüyor. O kaçak geçişten 1 hafta sonra garanti bankasının internet şubesinden online hgs 6.sınıf başvurusu yaptım 30 lirada yükledim, daha kart gelmedi ama hgs hesabım açıldı. Dün ve bugün epey ücretli geçiş kullandım köprüyü git gel 2 kez kullandım şimdi baktım hgs bakiyeme sadece 3.50tl 1 tane köprü geçiş ücreti kesilmiş.
Neden geçiş ücreti alınmadı benden, ceza falanda yok anlamadım bu işi? Plakamda tertemiz engeli falan yok kabak gibi açık kir falanda yok. En son müşteri hizmetlerini arayıp alsanıza paranızı diyeceğim :)
patpop
15 Aralık 2017, 01:35
Merak etme sırayla hepsini alırlar. Kart geldiğinde de her geçişin otomatik düşer. Kart olmadığı için geç düşüyor. İlk geçişini düştüler daha anlıyacagın. 15 gün süre veriyorlar kaçak geçsende ceza yemiyosun. Umarım anladın durumu
valeros46
15 Aralık 2017, 01:38
Ben de Ankaradan girip İstanbuldan çıkmıştım 2 yıl önce. Ücret kesmemişti. Kaşındım, hgs müş. hiz. e mail attım yapığım geçiş ücretlendirilmedi diye. Böyle bir geçişiniz bulunmamaktadır dediler.
sadraf
15 Aralık 2017, 01:46
Merak etme sırayla hepsini alırlar. Kart geldiğinde de her geçişin otomatik düşer. Kart olmadığı için geç düşüyor. İlk geçişini düştüler daha anlıyacagın. 15 gün süre veriyorlar kaçak geçsende ceza yemiyosun. Umarım anladın durumu
tamam durumu biliyorum fakat niye 1 geçiş ücreti kestilerde diğerlerini kesmediler hepsi aynı gün oldu sonuçta.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:42 ----------
Ben de Ankaradan girip İstanbuldan çıkmıştım 2 yıl önce. Ücret kesmemişti. Kaşındım, hgs müş. hiz. e mail attım yapığım geçiş ücretlendirilmedi diye. Böyle bir geçişiniz bulunmamaktadır dediler.
muhtemelen benimkide aynı durum, geçişim gözükmüyor olabilir dediğin gibi
54RR
15 Aralık 2017, 01:56
Bendede oldu aynısı 3 kere geçtim gişelerden hiçbiri gözükmedi. Karayolları müşteri hizmetlerini aradım 15 kere, geçiş gözükmüyor dediler. Bu saatten sonra ceza gelirse beni bağlamaz dedim bıraktım takibi :mrgreen:
patpop
15 Aralık 2017, 02:16
Motosikletlerin plaka sadece arkada ve ufak(arabalardan farklı) olduğu için okumada sıkıntı olabilir. Bir kez motosiklet ile belediye haline girdim ve fiş aldım. Motosiklet olduğu için çıkışta baya bi plakayı okutmak için uğraştılar. En son hal müdürü ve görevli tutanak tuttular. Motosikletli kişinin plakası okutulamadı herhangi bir ücret alınmasına gerek yoktur diye. Hale girişten sonraki 25. Dk itibaren ücret vardı. Bir nevi otopark gibi.
hachiko
15 Aralık 2017, 02:22
ben kaçtır geçiyorum para yazmıyor en son dün kaçak geçtim..Hem zaten zamanında verdik köprü yapılırken niye bir daha verelim..
yedimsi
15 Aralık 2017, 09:01
Araç satıldıktan sonra hgs içindeki bakiyeyi geri alabiliyor muyuz?
Kızıl pars
15 Aralık 2017, 09:09
Ben yakın zamanda tüm geçişleri ve tüm ödemeleri karşılaştırmak istedim,
Hesabma göre yaklaşık 500 lira yatırmışım, 480 liralık geçmişim ama bakiyem 80 lira.
Bazen okumuyor ya da geç düşüyor demek ki.
bikerboi
15 Aralık 2017, 09:52
Evet motosikletle köprü geçişinde okumadığı çok oluyor neredeyse her 3 geçişten 1inde ücret kesiliyor. geçişin de 3.5 lira olduğunu düşünürsek köprüde plakasını kapatanlara istemsiz gülüyorum:)
Erhan Tosun
15 Aralık 2017, 10:43
8 ay önce hgs aldım plakam app değil sabit plakalık ve hep temiz, 30 dan fazla köprü ve 100 den fazla otoyol gişe geçişi yaptım, ne bir ücretli, ne de bir kaçak geçiş kaydım olmadı, 8 ay önce kartı alırken yüklenen 30 tl hesapta duruyor her hafta geçiş ihlallerine bakıyorum hep temiz, kendimi ihbarmı etmem lazım şimdi?..
sadraf
15 Aralık 2017, 12:02
Araç satıldıktan sonra hgs içindeki bakiyeyi geri alabiliyor muyuz?
Alabilirsin
patpop
16 Aralık 2017, 01:13
Valla yazın olmazsa bi kuşadası yapacam otoban üzerinden de pek zamanım olmuyor inşallah deniyecem bakalım otobanda hgs plaka okucak mı?
Plaka kapatacağınıza biraz hızlı geçin gitsin. Zor okuyor zaten ;)
sadraf
19 Aralık 2017, 03:55
Gordunuz ben elimden geleni yaptim. Karayollari, hgs musteri hizmetleri ve bimere yazdim durumumu ama israrla gecmedin diyorlar :(
Vatandas olarak gorevimi yaptim alin paranizi dedim almadilar vebali benden cikti artik
https://i.hizliresim.com/ByY4aL.png (https://hizliresim.com/ByY4aL)
nicksizbro
19 Aralık 2017, 05:45
Kaşınıyonuz :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:43 ----------
Benim bildiğim hgs varsa ceza gelmiyor plakadan otomatik kesmiyor mu niye uğraşıyorsunuz ceza gelirse hgs var kardeşim ordan niye cekmiyor dersiniz biter en kötü
zabuzaretta
19 Aralık 2017, 11:10
Şşşşştt ses çıkarma ve imzamı oku. ::secreet:
hokahey
19 Aralık 2017, 11:29
bir sene sonra önüne çıkar. çok şahit oldum bu olaya. birkaç sene sonra çıkıyor.
ara ara e devlete girip borç bilgilerinizi kontrol ediniz.
freewill
19 Aralık 2017, 13:54
1 senedir bende de durum aynı hatta hemen hemen hiç bir geçiş yerinden kesinti olmuyor. Hatta sistem beni görmüyor bil anlamadım. Plakam rahat okunmasına karşın geçişlerde alet benim fark etmiyor öyle bir saçmalık var :mrgreen: kaçak geçiş uyarısı bile vermiyor. Burgman 200 ün görünmezlik hilesi var galiba :mrgreen:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO