Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu motosiklet alınır mı?
frankestayn1
10 Aralık 2017, 03:16
Arkadaşlar merhaba Cafe racer yapma fikrim var ve bu motoru gördüm https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-aciklamayi-okuyun-500961354/detay
Sahibinin dediğine göre 40 km hızla sola doğru idi sanırım kaza yapmış yürüründe sıkıntı yok o hali ile satıyor alınır mı? Zaten Cafe racer yapacağım için bi çok parçasını sökecektim ustaya vs göstersem sıkıntı yok derse alayım mı? Yani yardımcı olursanız sevinirim.
hachiko
10 Aralık 2017, 03:21
Fiyatı fena değil kmside iyi bu kmde çok bir sıkıntı çıkaracağını sanmam tek kıllandığım yer 40 kmde yapılmış bir kazaya benzemiyor biraz pazarlık yaparak ben al derim..
Tvs01
10 Aralık 2017, 05:53
Aynalar fena afrika dansi yapiyorlar resmen, sahsen ben olsam almam motorun rengi bile solmus adam kar kis yaz demeden eze eze binmis sanirim, motor sikinti cikarirsa ucuz etin yahnisi bi ise yaramaz
batuhan35
10 Aralık 2017, 06:51
Bayağı hırpalanmış ve özensiz kullanılmış her halinden belli...bence zaman kaybı😟
frankestayn1
10 Aralık 2017, 12:05
Ustaya falan göstersem
yeditepely
10 Aralık 2017, 12:17
benim fikrim alıp yapabılırsın.Sonucta gunumuzda 63 model impalalar hurda halinden bile çok güzel bir esere dönüşüyorsa neden bu da alınmasın.Alip ugrasıp bıttıgınde hosuna gıdecegını varsayarsak bence pazarlıkda yaparsın 1600 tl + harcanan masraflar hıbırsey degıl.Bir heves yaptıysan bence vazgecme tabi cebinin harcamalarının hatta bos vakitlerinin de hesabını yapmalısın en önce.
frankestayn1
10 Aralık 2017, 14:04
Peki hocam ustaya falan göstersem ne diyim yani yürüründe sıkıntı yok mu nasıl anlıycam
Kasım38
10 Aralık 2017, 14:26
Bunu al https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-temiz-uygun-fiyata-pazarlik-olur-508694402/detay
Depoya harcayacağın parayla aynı fiyata gelir. Şayet kazasız ise bilen birine göstermekte fayda var.
frankestayn1
10 Aralık 2017, 14:49
Hocam bunun için 1 2 ay beklemem lazım babam almıyor kendim birikim yapıyorum
carter17
10 Aralık 2017, 15:22
Plaka göremedim motosiklette, umarım ruhsatsız almazsınız.
Depodaki ize bakılırsa o kaza 40km/h ile alakası yok, çok yüksek bir hızla yatmış sola ya da birisi taşla vurmuş bir şey olmuş. Motosikletin koruma demirleri var 40km de deponun asfalta değmesi bile imkansız gibi gözüküyor. Dikkatli baktığımda koruma demirinde bile bir yamukluk var.
Eğer motoru sağlamsa, cafe racer için alınabilir. Fakat 40km/h dan daha fazla hızda kaza yapmış ve satmak için bu beyanda bulunan birinin, "yürüründe sorun yok" lafına itimat etme, kontrol ettir.
frankestayn1
11 Aralık 2017, 12:28
Hocam bi ustaya göstersem şasesinde işte motorun da sıkıntı yok yapılıp kullanılabilir derse alsam mı? Sonuçta Cafe racer yapıcam bi çok parçası depo ayna çamurluk vs sökücem?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
Ruhsatsız plakasız asla almam hocam çalıntı falan çıkar zaten zar zor biriktirdim paramı ailemden gizli alıcam başıma dert alamam
MahmutBiner
11 Aralık 2017, 14:00
Arkadaşlar merhaba Cafe racer yapma fikrim var ve bu motoru gördüm https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-aciklamayi-okuyun-500961354/detay
Sahibinin dediğine göre 40 km hızla sola doğru idi sanırım kaza yapmış yürüründe sıkıntı yok o hali ile satıyor alınır mı? Zaten Cafe racer yapacağım için bi çok parçasını sökecektim ustaya vs göstersem sıkıntı yok derse alayım mı? Yani yardımcı olursanız sevinirim.
1850 liraya shoei kask yok. tabiki alınır. parçalayıp satsanız kar yaparsınız :D
SuleymanE
11 Aralık 2017, 14:07
Depo her iki yandan da ezik. Koruma demiri yamuk, aynalar biri aya biri jüpitere bakıyor, gidonun şekline zaten diyecek sözüm bulamadım...
Aşırı hor kullanılmış bir şeye benziyor. Ben şahsen bu motoru almazdım.
Kmsi daha yüksek olsun, yeter ki bakımları düzgün yapılmış olan bir motora bak derim.
Ama bu motoru zalim bir sahibin elinde bırakmaya gönlüm razı değil, alayım hiç değilse son günlerini huzur içinde geçirsin, zalım işkencelerinden kurtulsun dersen o mantıkla alınabilir :)
matrax33
11 Aralık 2017, 14:13
Alıp binilecek motor değil. Ama proje için eğer muadillerinden ucuzsa biçilmiş kaftan. Muadillerinden 200 300 lira eksiği varsa gene alınmaz.
Bir de bu işten anlamazken nasıl cafe racer yapacaksınız bunu ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-sorunsuz-boxer-505963694/detay
şu var kurye motoru belliki ama bu motordan çok daha temiz kullanılmış ve bakımlı bir motor. 100 lira fazlasına sağlam motor.
Bu daha mantıklı bence.
mustafa_325
11 Aralık 2017, 14:27
Bu model motosikletlerde titreşimden dolayı koruma demirinin kaynak bağlantıları kırılıyor. Fotoğrafta gördüğüm kadarıyla koruma demirinin üst tarafı titreşimden dolayı kırılmış, sadece alt taraf tutmuş. Bundan dolayı kaza anında geriye doğru katlanmış ve depoyu koruyamamış. Yani özetle kaza gerçekten de 40 km/s hızla olmuş olabilir.
O fiyata alınmayacak motor değil aslında. Test et sağa sola çekme yapmıyorsa al. Zaten çoğu parçasını değiştireceksin.
Bu arada aklında bulunsun bajaj boxer fena titrer, el ayak uyuşturur.
Levent
11 Aralık 2017, 14:31
Telefon elinden düşse gitti 3-5-7 bin TL..
Ona göre oran orantı yap işte.
frankestayn1
11 Aralık 2017, 15:13
Hocam adamın instagramını vs buldum motorla uzun yol yapmış ve temiz birine benziyordu kazayı kuzeni yapmış ve zaten bilen biri tamam derse alırım
yusufkalaz
11 Aralık 2017, 16:30
Alın üstüne binin 50,60 gibi hızlarda eleri bırakın eyer çizgide gidiyorsa tamam.Birde bir ustaya motor bloğuna,tesisata baktırın ordanda okeyse olur bence.
frankestayn1
11 Aralık 2017, 17:27
Hocam ya düşerse?
:D
nuwanda324
11 Aralık 2017, 18:02
Alın üstüne binin 50,60 gibi hızlarda eleri bırakın eyer çizgide gidiyorsa tamam.Birde bir ustaya motor bloğuna,tesisata baktırın ordanda okeyse olur bence.
O motorun sıfırını al bayiden. 50-60 km hızda çizgide gidemez. O hızlarda gidon yalpalama yapıyor. Şasi geometrisiyle alakalı. Nereden mi biliyorum? Bende de aynı motordan var. Tam bir köylü motorudur. Freni tutmaz. Titrer. Ama yokuşu iyi çıkar. Fiyatına göre iyidir. O fiyata ya cg ya boxer. Ben aldım mutlu mesut kullandım. Bence pişman olmazsın.
yusufkalaz
11 Aralık 2017, 18:10
O motorun sıfırını al bayiden. 50-60 km hızda çizgide gidemez. O hızlarda gidon yalpalama yapıyor. Şasi geometrisiyle alakalı. Nereden mi biliyorum? Bende de aynı motordan var. Tam bir köylü motorudur. Freni tutmaz. Titrer. Ama yokuşu iyi çıkar. Fiyatına göre iyidir. O fiyata ya cg ya boxer. Ben aldım mutlu mesut kullandım. Bence pişman olmazsın.
Allah Allah çok şaşırdım,o hızlarda yalpalayacağını pek düşünmüyordum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------
Hocam ya düşerse?
:D
Birşey merak ettim ne kadar bir bütce ayırdınız acaba ?
ramazan_06
11 Aralık 2017, 20:17
Kuryeden cikma ybr al daha iyi en azindan harcadigin paraya deger ve titremez
frankestayn1
12 Aralık 2017, 11:02
Hocam Nisana kadar beklersem 3 bin tl şuan 1800 falan var eğer motor durumu iyi ise alırım yoksa nisanı bekler başka alırım
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO