PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : çıkma motosiklet parçası satan site bilen var mı

j700
08 Aralık 2017, 20:59
çıkma devir saati almak istiyorum nereden alabilirim hangi modelin devir saati olduğu hiç önemli değil resimdeki boyda olsa yeter sanayide 3-4 yere sordum yok dedi internetten alacam site bilen var mı

çizgiler düz olmadı siZ düz hayal edin :D
https://i.hizliresim.com/g91y0R.png

levend84
08 Aralık 2017, 21:02
Ramazan,google mondial hyena100 devir saati yaz yedek parca,çap ebati uyma ihtimali yuksek.fiyatida uygundur.

j700
08 Aralık 2017, 21:09
Ramazan,google mondial hyena100 devir saati yaz yedek parca,çap ebati uyma ihtimali yuksek.fiyatida uygundur.

çıkma bulamazsam mondial sıfır alacağım artık teşekkürler teker boyu aynı olursa km saatinide kullanırım benimkinde benzin alınca sıfırlanan km yeri yok ama teker boyu uymazsa yanlış gösterir diye tahmin ediyorum

levend84
08 Aralık 2017, 22:56
çıkma bulamazsam mondial sıfır alacağım artık teşekkürler teker boyu aynı olursa km saatinide kullanırım benimkinde benzin alınca sıfırlanan km yeri yok ama teker boyu uymazsa yanlış gösterir diye tahmin ediyorum

Çikma adi üstunde işgorse zaten sokulmez hee azda olsa faal olan bulabilirsin..tavsiyem mondi,lifan,kuba vb.motorlarin devir saatini bulman sifir al.