PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KEDİYİ EZDİM VE ŞUAN ÇOK ÜZGÜNÜM :((

HONDAANTALYA
08 Aralık 2017, 20:43
Selamlar cümleten .Akşam iş çıkışı trafigin yogun kısmında hızım 20 -30 iken altıma bişey fırladıgını gördüm ve üstünden geçtim.Kontağı kapattıgım gibi fırladım ve malesef havaya sıçrıyordu , çok acı çekiyordu motorum cbf 150.İnsanlar toplandı ''ne oldu ?'' ''Kim ezdi ?'' ''Ölmüş o artık ölmüş giderken çöpe at orda bırakma''Gibisinden konuşuyolardı.Hemen gerekli kişilerde itripata geçtim tabi alo 118 den başladm.Gerekli kişileri aradıktan sonra malesef araç yönlendiremeyiz dedi ve çok sinirlendim ve adreslerini istedim.Ters yön , kırmızı ışık çalınan kornalara rağmen kediyi sağ salim teslim ettim ve yarın bilgisini alıcam.Kedinin burnundan sürekli kan geliyordu.Bi şekilde onu üşütmeden güvenli ellere teslim ettim .Rabbim şifasını inşallah verir dilegiyle iyi akşamlar.

tokhanoğlu
08 Aralık 2017, 20:56
Helal olsun abi Allah korumuş seni ama kediye birşey olmamıştır inşallah.

sadraf
08 Aralık 2017, 20:59
Bende gecen sene arabayla kopege carpmistim unutmayin hayvanlara carparsaniz 153ü arayin hayvan ambulansi geliyor.

artemis99
08 Aralık 2017, 21:11
Geçen hafta ben de arabayla kedi ezdim malesef kedi fırladı tekerin altına girdi, neyse ki çok acı çekmeden can verdi, inanılmaz üzüldüm yapacak bir şey yoktu. Burnundan kan geldiyse yaşaması zor inşallah fazla acı çekmemiştir. Geçmiş olsun insan fena oluyor ama takdiri ilahi sonuçta.

j700
08 Aralık 2017, 21:12
benim kedimde 5 gündür yakıp inşallah araba falan çarpmamıştır :(

matay
08 Aralık 2017, 21:35
Ne guzel bir insansin..

06Serhat
08 Aralık 2017, 21:39
Yapılması gerekeni yapmışsınız helal olsun.

levend84
08 Aralık 2017, 21:44
Kedilerin gözlerini far aliyor,aniden durup kaliyorlar.dikkat etmek lazim,elinden geleni yapmissin.musait zamanda yetime,öksuze sadaka vermekte fayda var.

fz6_fazer
08 Aralık 2017, 21:51
Geçmiş olsun,umarım yaramza iyileşir,sizde sahiplenirseniz,bizleride,kediciğide sevindirmiş olursunuz,son durumunuda lütfen haber edin.

oluroyle
08 Aralık 2017, 22:05
Merhaba,

Kötü bir his, bende yaptım böyle bir kötülük bir kediye. Gece uyuyamamıştım..
Olabiliyor bazen, sen elinden geleni yapmışsın en azından öyle düşün ..
Ben kediyi gördüm ve korkar önüme atlar diye yavaşlamıştım.Bana baktı oralı olmadı, aha dedim korkmayacak, der demez bir anda atladı önüme, halbuki korkar diye durma noktasına gelmiştim. Ona rağmen, tekerle döndü, kurtuldu ve koşarak uzaklaştı. Peşinden baktım dolandım etrafta ama gitmişti.

DKN
08 Aralık 2017, 22:40
çok aşırı sakin kullandığımdan önüme taş bile atsalar çarpmadan dururum. ayrıca üstünüze düşen görevi yapmışınız umarız iyileşir

TUTITO
08 Aralık 2017, 23:03
Selamlar cümleten .Akşam iş çıkışı trafigin yogun kısmında hızım 20 -30 iken altıma bişey fırladıgını gördüm ve üstünden geçtim.Kontağı kapattıgım gibi fırladım ve malesef havaya sıçrıyordu , çok acı çekiyordu motorum cbf 150.İnsanlar toplandı ''ne oldu ?'' ''Kim ezdi ?'' ''Ölmüş o artık ölmüş giderken çöpe at orda bırakma''Gibisinden konuşuyolardı.Hemen gerekli kişilerde itripata geçtim tabi alo 118 den başladm.Gerekli kişileri aradıktan sonra malesef araç yönlendiremeyiz dedi ve çok sinirlendim ve adreslerini istedim.Ters yön , kırmızı ışık çalınan kornalara rağmen kediyi sağ salim teslim ettim ve yarın bilgisini alıcam.Kedinin burnundan sürekli kan geliyordu.Bi şekilde onu üşütmeden güvenli ellere teslim ettim .Rabbim şifasını inşallah verir dilegiyle iyi akşamlar.

Kediyi ezmemek için kenardaki metal çöp konteynerine carpan ve ic kanamadan dolayı bir böbreği alınan, haftalarca kan işeyen, hala hergun agrisini çeken ve hayatı boyunca daha dikkatli yaşamak durumunda kalacak olan tecrubeli bir motorcu arkadaşımla konuşmak ister misin?
Bunada "şükür". Olmasa iyiymiş ama Allah'tan sizde birşey yok.

HONDAANTALYA
08 Aralık 2017, 23:54
Kediyi ezmemek için kenardaki metal çöp konteynerine carpan ve ic kanamadan dolayı bir böbreği alınan, haftalarca kan işeyen, hala hergun agrisini çeken ve hayatı boyunca daha dikkatli yaşamak durumunda kalacak olan tecrubeli bir motorcu arkadaşımla konuşmak ister misin?
Bunada "şükür". Olmasa iyiymiş ama Allah'tan sizde birşey yok.

Kediyi farketmemle üstünden gecmemin arasındaki saniyeyi bir bilseniz..Önceden fark etseydim motosikleti yatırıp çarpmazdim.Şuan içim parçalaniyor .Zaten 10 binlira dolandırildim onun stresi ayrı bi canımı yakıyor üstüne birde bu can gelince bittim ben..

GezeGeze
09 Aralık 2017, 00:51
Duygusallığın yeri ve zamanı değil.

Müsterih olun.

Önünüze bu tür kurtaramayacağınız durumlar çıktığında çarpıp geçeceksiniz; TUTITO arkadaşın bahsettiği daha üzücü olaylar yaşamamak için.

Elbette bu tür durumlarla karşılaşmayacak şekilde daha tedbirli sürmek en doğrusu... DKN arkadaşın yazdığı gibi, önünüze taş atsalar durabilecek şekilde hatta...

Ama neticede; önce insan...

hasmet
09 Aralık 2017, 01:19
Cok uzucu bir olay. Cok gaddar gibi olacak ama burada egitimde 15 kilo altindaki hayvanlar icin yolunuzu degistirmeyin diyorlar. Zaten bir cogunda hayvan son anda kaciyormus. Ama yolun disina cikar da ciddi kaza gecirirseniz cok pisman olursunuz. Ucakta yanimda genc bir cocuk ahlayip vahliyordu. Kedi ezmemek icin stoppie yapmis, ama dengeyi koruyamamis ve motosiklet ustune dusmus. Bayagi kaburgasi kirilmis. Sabit duramiyordu koltukta... Gecmis olsun.

Gietti17
09 Aralık 2017, 02:17
GezeGeze
Ne demek duygusallığın yeri ve zamanı değil burada bir candan bahsediliyor, bu insan türü olabilir kedi türü olabilir ne farkeder?

Neden önce insan, bu iki türün hayatlarının değerini neye göre kıyasladınızda bir öncelik sırasına soktunuz?

Birkan07
09 Aralık 2017, 02:18
Çok üzüldüm dostum :( umarım iyi olur. Bende Antalya'da yaşıyorum bir gün yaralı bi köpek buldum bayındır parkında aramadığım hiç bi yer kalmadı bi ambulans yollamadılar, en son belediyeyi arayıp bütün olan biteni kaydettiğimi bu hayvana birşey olursa videoyu bütün ülkeye yayacağımı söyledim ambulans gelip aldı akibetini bilmiyorum ama içim rahat etmeyecekti bırakıp gitsem. Şehrimizde bu durumları umursayan hiç bir kurum yok. Senin de canına gelmemiş çok şükür. Gönlünü rahat tut senin kalbinin güzelliği yeter. Psikoleji bozan bi durum ama kaza işte adı istünde yıpratma kendini. Allah beterinden korusun.

hachiko
09 Aralık 2017, 02:33
Başıma geldi kedi yola atlamıştı motor bloğuna kafası gelmişti ölmüştü maalesef ..Çok kötü oluyor..

eskmeta
09 Aralık 2017, 02:46
Geçmiş olsun. Size birşey olmamış, elinizden geleni de yapmışsınız. Önemli olan bu.
Dolandırılma hikayenizi kimse sormamış?
Merak ettim eğer özel değilse. Ciddi bir para...

hasmet
09 Aralık 2017, 08:22
GezeGeze
Ne demek duygusallığın yeri ve zamanı değil burada bir candan bahsediliyor, bu insan türü olabilir kedi türü olabilir ne farkeder?

Neden önce insan, bu iki türün hayatlarının değerini neye göre kıyasladınızda bir öncelik sırasına soktunuz?

Ne mi farkeder? İnsanla hayvan bir midir? Dalga mı geçiyorsunuz? Hangi dünyada yaşıyorsunuz Allah aşkına?

Bakın bu başlığı sizinle okuyan insanlarin çoğu hayvanları öldürüp afiyetle yiyorlar. Sonra da derisini yüzüp ayakkabı yapıp giyiyorlar. Hele forum olarak bize o da yetmiyor, ceket ayakkabı eldiven yapıp ekipman diye giyiyoruz.

Bi de siz hayvanları ne zannediyorsunuz? Yavrusunu öldürüp yiyen aslan belgeseli izleyin biraz, küçük aslan yavrularının, kendileri ile birlikte doğan kardeşlerinin bedeninden ayrılmış kafası ile top gibi oynadığını izleyin. Bunlar kediler için normal davranışlar. İnsanlar için değil. Genel olarak tabii ki...

Hayvanları sevelim, koruyalım, da meselenin b@kunu da çıkarmayalım afedersiniz. Sağlığınızı koruyan, icabında hayatınızı kurtaran ilaçların çoğu bu yolda hayatını kaybeden deney hayvanları sayesinde hizmetinizde. Kullanmayın bi zahmet, protesto edin.

HONDAANTALYA
09 Aralık 2017, 10:27
Günaydın kediyi teslim ettiğim yere ulaşmıyorum , is yerinden izin alıp gormeye gitcem yoksa catlicam burda.

Kurban olduğum yaşıyor arkadaşlar 😂😂😂😀[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:12 ----------

Geçmiş olsun,umarım yaramza iyileşir,sizde sahiplenirseniz,bizleride,kediciğide sevindirmiş olursunuz,son durumunuda lütfen haber edin.
Hekim yaşıyor dedi bi kaç içinde sahiplendirmeye uygun olur dedi.Şuanda teslim edemeyiz dedi.İlk kedim olucak kendisi yuvası bile hazir.

TUTITO
09 Aralık 2017, 10:32
Kedinin ölmemesi ve senin rahatlaman çok sevindirici.

Ama ya ölseydi?...
Ölseydi güzel bi mezar yapardın o kediye.
Hatta çarptığın yerde mum yakar, çiçek koyardın yol kenarına.
Ne duygusal bir sahne olurdu ama.
Sonrada bizim çöpçüler gelince hödükler anlamaz süpürürlerdi herşeyi.

HONDAANTALYA
09 Aralık 2017, 10:38
Kedinin ölmemesi ve senin rahatlaman çok sevindirici.

Ama ya ölseydi?...
Ölseydi güzel bi mezar yapardın o kediye.
Hatta çarptığın yerde mum yakar, çiçek koyardın yol kenarına.
Ne duygusal bir sahne olurdu ama.
Sonrada bizim çöpçüler gelince hödükler anlamaz süpürürlerdi herşeyi.

Neden üstüne geliyosun bunkadar ? Ne mezarı ne mumu ? Şuan dünyanın en güzel haberini aldim , sana yazıcak son cevabım bu..

Gouranga
09 Aralık 2017, 11:38
👏 güzel insansınız, yaptığınız davranış ve yukarıda verdiğiniz cevap...

HONDAANTALYA
09 Aralık 2017, 12:29
https://i.hizliresim.com/Dyv7P6.jpg (https://hizliresim.com/Dyv7P6)
Kötü bir telefonla cekebildim son durum bu.Ilginiz için teşekkürler, Merak edenler olursa sürekli takipteyim.

hasmet
09 Aralık 2017, 12:33
Sevindirici bir haber. Ne guzel. Gecmis olsun...

Bundan 3 sene sonra bir gece kedi birden korku icerisinde uyaniverir. Kendisine kimin vurdugunu hatirlamistir. Tirnaklarini biler. Aynanin karsisina gecip jilet gibi keskin dislerine bakar. Goz bebekleri tepsi kadar olmustur. Ve sessizce yatak odasina dogru agir adimlarla ilerler [korkunc sahne oncesi gerilim olusturan korku filmi muzigi] ::saskin::

wetehan
09 Aralık 2017, 12:55
Bir kaç hafta geçireceği zorluk, hayatı boyu sıcak bir ev de rahat yaşamasına vesile olacak. Yapmanız gerekeni yaptığınız için, 6 sokak kedisi olan biri olarak teşekkür ediyorum.

Alonedark93
09 Aralık 2017, 13:16
Vay be insanlık ölmüş diyorlardı??:sunny:
Allah sana kaza bela vermesin..:rendeer:::melek02:
https://i.hizliresim.com/0G5z2Z.jpg (https://hizliresim.com/0G5z2Z)

Gietti17
09 Aralık 2017, 14:46
Ne mi farkeder? İnsanla hayvan bir midir? Dalga mı geçiyorsunuz? Hangi dünyada yaşıyorsunuz Allah aşkına?

Bakın bu başlığı sizinle okuyan insanlarin çoğu hayvanları öldürüp afiyetle yiyorlar. Sonra da derisini yüzüp ayakkabı yapıp giyiyorlar. Hele forum olarak bize o da yetmiyor, ceket ayakkabı eldiven yapıp ekipman diye giyiyoruz.

Bi de siz hayvanları ne zannediyorsunuz? Yavrusunu öldürüp yiyen aslan belgeseli izleyin biraz, küçük aslan yavrularının, kendileri ile birlikte doğan kardeşlerinin bedeninden ayrılmış kafası ile top gibi oynadığını izleyin. Bunlar kediler için normal davranışlar. İnsanlar için değil. Genel olarak tabii ki...

Hayvanları sevelim, koruyalım, da meselenin b@kunu da çıkarmayalım afedersiniz. Sağlığınızı koruyan, icabında hayatınızı kurtaran ilaçların çoğu bu yolda hayatını kaybeden deney hayvanları sayesinde hizmetinizde. Kullanmayın bi zahmet, protesto edin.

''İnsanların hayvanları öldürüp afiyetle yemesi'' bu doğanın dengesidir, av-avcı ilişkisi diye gayet normal bir gerçek var. Forum olarak yaptığımızda yaşamın devamı için gerekli ve konu bu değil. Bir canlıya araç çarpıyor (av-avcı ilişkisi ile alakası yok) ve buna karşı ''duygusallığın yeri ve zamanı değil'' denerek yorum yapılıyor. Benim tepkim buna, bazıları hayvanlara karşı neden bu kadarda duyarsız olabiliyor?

''Kediye çarptın yaralandı mı at çöpe gitsin ne olacak hayvan zaten'' gibi

Aslanın kendi yavrusunu öldürüp yemesi (sanki burada biraz boku çıkmış he) kediler için normal bir şey olsaydı, her aslan yavrusunu yese bu tür şimdiye kadar nasıl çoğalacaktı?:)Bahsettiğiniz videoda başka bir sürünün yavrularını öldürüyor olabilir, belki de bazı padişahların çocuklarını öldürdükleri gibi de yapıyor olabilir, yani bunu taht kavgası olarak düşünebilirsiniz.

Hayvanlar bir amaç için bile olsa ölmesin demedim ve ölmelerini protesto edecek değilim, ki meselenin bu noktası da yaşamın devamı için gereklidir zaten.

akindir
09 Aralık 2017, 14:59
Helal olsun, herkes yapmaz bu yaptığınızı. Kimisi çarptığı hayvana durup bakmıyor bile. Ben de 70km/h ile giderken bir kumruya çarpmıştım kaskla, Allahtan vizör açık değildi durdum kenarda baktım etrafıma ama kumruyu göremedim.

jackonbir
09 Aralık 2017, 15:10
Kedi senin üstüne kaldı hacı geçmiş olsun :cherry:
Ben bi kediyi iyileştirmek için 500 tl harcamıştım. Benim bebelere saldırınca mecburen başkasına vermek zorunda kaldım.
Mevlam bu kediyi karşına çıkardıysa bi sebebi hikmeti vardır. Çok zorlanmayacaksan bırakma...

HONDAANTALYA
09 Aralık 2017, 16:19
Kedi senin üstüne kaldı hacı geçmiş olsun :cherry:
Ben bi kediyi iyileştirmek için 500 tl harcamıştım. Benim bebelere saldırınca mecburen başkasına vermek zorunda kaldım.
Mevlam bu kediyi karşına çıkardıysa bi sebebi hikmeti vardır. Çok zorlanmayacaksan bırakma...

Daha once kedim vardı zaten yaşı geregi fazla hayata tutunamadi cok ağlamıştım 😢Bekar yaşıyorum zaten Bir tabakta onun için ayırırım malum havalar soğuk.Ama öncelik onun ordan Sağlıkli bir şekilde taburcu olması 😀

MrMud
09 Aralık 2017, 16:42
Bi kere bir keçiye çarpmıştım, kolu kırdıktan sonra bi de yanındaki diğer keçiler kafa attı peşpeşe sen kimin kardeşini eziyon lan der gibi.
Allahtan bir şeyi yoktu keçinin, umarım kedininde yoktur.

HONDAANTALYA
09 Aralık 2017, 16:50
Bi kere bir keçiye çarpmıştım, kolu kırdıktan sonra bi de yanındaki diğer keçiler kafa attı peşpeşe sen kimin kardeşini eziyon lan der gibi.
Allahtan bir şeyi yoktu keçinin, umarım kedininde yoktur.
Hayvanlari hayvan gibi seviyorum, Keçi , kedi , köpek hepsi benim kardesimdir😃 Bu dünya sadece bizim değil onlarında dünyasi.

MrMud
09 Aralık 2017, 16:55
Hayvanlari hayvan gibi seviyorum, Keçi , kedi , köpek hepsi benim kardesimdir�� Bu dünya sadece bizim değil onlarında dünyasi.

Bana göre bu dünya bizim hiç değil..
Asıl sahipleri bizim yaşamamıza müsade edip izin veriyolar ama biz hayvandan daha "Yaratik" olduğumuz için soylarını tuketiyoruz.
Kaplanlar panterler silah kullanabilseydi eminim bir tane insan bırakmazdı dünyada.

HONDAANTALYA
09 Aralık 2017, 17:02
Bana göre bu dünya bizim hiç değil..
Asıl sahipleri bizim yaşamamıza müsade edip izin veriyolar ama biz hayvandan daha "Yaratik" olduğumuz için soylarını tuketiyoruz.
Kaplanlar panterler silah kullanabilseydi eminim bir tane insan bırakmazdı dünyada.

Helal olsun sana üstadım mimiklerimi kitledin ��

hasmet
09 Aralık 2017, 19:22
''İnsanların hayvanları öldürüp afiyetle yemesi'' bu doğanın dengesidir, av-avcı ilişkisi diye gayet normal bir gerçek var. Forum olarak yaptığımızda yaşamın devamı için gerekli ve konu bu değil. Bir canlıya araç çarpıyor (av-avcı ilişkisi ile alakası yok) ve buna karşı ''duygusallığın yeri ve zamanı değil'' denerek yorum yapılıyor. Benim tepkim buna, bazıları hayvanlara karşı neden bu kadarda duyarsız olabiliyor?

''Kediye çarptın yaralandı mı at çöpe gitsin ne olacak hayvan zaten'' gibi

Aslanın kendi yavrusunu öldürüp yemesi (sanki burada biraz boku çıkmış he) kediler için normal bir şey olsaydı, her aslan yavrusunu yese bu tür şimdiye kadar nasıl çoğalacaktı?:)Bahsettiğiniz videoda başka bir sürünün yavrularını öldürüyor olabilir, belki de bazı padişahların çocuklarını öldürdükleri gibi de yapıyor olabilir, yani bunu taht kavgası olarak düşünebilirsiniz.

Hayvanlar bir amaç için bile olsa ölmesin demedim ve ölmelerini protesto edecek değilim, ki meselenin bu noktası da yaşamın devamı için gereklidir zaten.
Anlıyorum. Tabii ki sebepsiz yere hiç bir canlı ölmesin. Kaza geçirip acı çeken hangi canlı olsa üzülür insan. Üzülmeyenden de korkulur. Benim tepkim sadece bir hayvan ve insanın hayatının karşılaştırılıp "niye insanınki daha önemli" sözüneydi.

acemi60
09 Aralık 2017, 21:00
Geçmiş olsun. Günümüzde duyarlı insanların nesli tükenmekte. Böyle biri olduğunuz için tebrik ederim.

KUVVETMİRA
09 Aralık 2017, 23:29
Anlıyorum. Tabii ki sebepsiz yere hiç bir canlı ölmesin. Kaza geçirip acı çeken hangi canlı olsa üzülür insan. Üzülmeyenden de korkulur. Benim tepkim sadece bir hayvan ve insanın hayatının karşılaştırılıp "niye insanınki daha önemli" sözüneydi.

bu söze tepkili olman durumu açıklamıyor.
insanın herhangi bir canlıdan değerli olması ya da yemek için veya allah'a yakınlaşmak için bir günde milyonlarcası kesilebilirken bir kedi katletmenin ülke gündemini değiştirmesi içinden öyle kolayca çıkılacak meseleler değil.

GezeGeze
12 Aralık 2017, 05:37
Sapla samanı karıştırmayın.

"Duygusallığın yeri" ne zaman değil? Kediye çarpacakken duygusallığın yeri değil! Çarpıp geçeceksin; kendin düşmektense.

Bunun nesini anlamadınız anlamış değilim.

Buna şimdiden kendinizi hazırlamazsanız, başınıza gelecek olduğunda "kediye çarpmamak için" kırıp, düşüp kendinizi yaralama riskini göze almış olursunuz; ki değil motosikleti, koskoca otobüsü kediye çarpmamak için deviren ve onlarca yolcunun ölümüne neden olan kazalar var...

Ha, her halukarda "kedi öleceğine sen ölseydin" diyorsanız, o zaman siz asıl "insan canına" neden gereken önemi vermiyorsunuz peki diye sorarlar...

Hayvan sevgisi ardından siper alıp insanları - hele ki motosiklet gibi kaza durumunda yaralanma riskinin yüksek olduğu motorlu araçlar kullanırken - acil durumda nasıl davranacakları konusunda yanlış akılda kalacak şekilde yönlendirmeyin!

Muhakeme gücünüz yeterli değilse motosiklet kullanmamanızda fayda vardır...

Kediyi "çarptıktan sonra" orada bırakmayıp veterinere yetiştirmeniz tabii ki güzel bir davranış; hayatta kalması da bir o kadar sevindirici. Umarız tam olarak iyileşir...

Kediye kaza ihtimalinde çarpma konusunu hala anlamayan arkadaşlar için şu şekilde tekrardan özetleyebiliriz: İyi ki kedinin çarpma sonrası hayatta kalmış olmasını ve iyileşmesini konuşuyoruz; şükür ki HONDAANTALYA arkadaşın değil.

Herkese güvenli sürüşler.

kurubuz
12 Aralık 2017, 09:44
Gerekeni yapmışsın. Ben aynısını yapar mıydım bilmiyorum. Geçmiş olsun.

Alpbatur
12 Aralık 2017, 10:47
Dikkat et mahalledeki diğer kedilerde önüne atlamasın bunda sonra :)

serconline
12 Aralık 2017, 13:38
Sana tek diyeceğim Allah senden Razı olsun demektir...

Keşke bütün insanlarde sende olan bu duygunun çeyreği olsa bende bir kere arabayla çarpmıştım çok üzüldüm arabadan indim ama kedi mezarlığa kaçtı ve gecenin karanlığında peşinden gitmem çok zordu seneler geçti ama bu tür mevzularda hala daha aklıma geliyor inşaALLAH yaşıyordur oda...

Tekrardan tebrik ederim kardeşim

mostro
12 Aralık 2017, 13:50
Örnek bir davranış. Helal olsun size keşke herkes sizin gibi anlayışlı olsa.

TIGERSHARK
12 Aralık 2017, 17:16
Ölmüştür......

artemis99
12 Aralık 2017, 17:19
Ölmüştür......

Diğer mesajları okumadın herhalde, kedi ölmemiş ve iyileşince sahiplenecek kendisi.

fatih.met
12 Aralık 2017, 18:27
Ölmüştür......

hastaneye geldiğinde ölüydü zaten.... (cümle bir tane haberden alıntıdır, hatırlayan olmuştur belki?)

TIGERSHARK
12 Aralık 2017, 18:56
Diğer mesajları okumadın herhalde, kedi ölmemiş ve iyileşince sahiplenecek kendisi.

2.sayfayı okumadım valla :)