uzay gemisi
08 Aralık 2017, 18:20
Tekrar merhaba. dün bir kaza yapmıştım: http://www.motosiklet.net/forum/kaza-raporu/185365-bekaretimi-bozdum.html
arkadaşımı mahcup etmemek adına motoru o şekilde satın aldım. toparlayıp kullanmak istiyorum.
bugün sakin kafayla tekrar gözden geçirip motorun nesi var nesi yok söküp baktığım kadarıyla
Değişmesi gereken parçaların listesi:
motosiklet ybr 125 esd 2014 model kırmızı renk.
ön sinyal kulakları aynı zamanda km saatini tutan bütün demir parça.
km saatinin plastik kabı
ön far
ön far karenajı
ön basamak lastikleri
aynalar
gidon
koruma demiri
arka sağ karenaj
ön çamurluk
egzoz
2 adet sinyal
ön fren maneti
gidip yamaha bayisinden almaya kalksam eminim bu parçalar bir motor parası daha eder.
çok ucuza dandik çin malı parçalarla toparlamak istemiyorum. "orijinal olsaymış daha iyi olacakmış yaa" da dedirtsin istemiyorum. kaliteli ucuza parça alabileceğim internet sitesi vs biliyormusunuz? yada kazalı şekilde motor toplamış olanlar yardımcı olabilirse sevinirim teşekkürler.
arkadaşımı mahcup etmemek adına motoru o şekilde satın aldım. toparlayıp kullanmak istiyorum.
bugün sakin kafayla tekrar gözden geçirip motorun nesi var nesi yok söküp baktığım kadarıyla
Değişmesi gereken parçaların listesi:
motosiklet ybr 125 esd 2014 model kırmızı renk.
ön sinyal kulakları aynı zamanda km saatini tutan bütün demir parça.
km saatinin plastik kabı
ön far
ön far karenajı
ön basamak lastikleri
aynalar
gidon
koruma demiri
arka sağ karenaj
ön çamurluk
egzoz
2 adet sinyal
ön fren maneti
gidip yamaha bayisinden almaya kalksam eminim bu parçalar bir motor parası daha eder.
çok ucuza dandik çin malı parçalarla toparlamak istemiyorum. "orijinal olsaymış daha iyi olacakmış yaa" da dedirtsin istemiyorum. kaliteli ucuza parça alabileceğim internet sitesi vs biliyormusunuz? yada kazalı şekilde motor toplamış olanlar yardımcı olabilirse sevinirim teşekkürler.