PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'de dehşete düşüren (!) itfaiye aracına yol verme görüntüleri

blacktulip
07 Aralık 2017, 19:03
ülkemiz trafiğinde nadir rastlanan,örnek bir tablo:cat::cat::cat:

https://www.youtube.com/watch?v=Tw-B659w1pA

sadraf
07 Aralık 2017, 19:24
duygulandım:sunny:

tommygun
07 Aralık 2017, 19:48
Şaşırmamak lazım, orası İzmir

MUSTAFA KIR
07 Aralık 2017, 22:50
İzmir'e teşekkür ediyorum.
Bu olayı da siyaset"e bağlamayın lütfen.

GLADiUSS
08 Aralık 2017, 01:40
bir tanesi bile yancılık yapmamış helal olsun hepsine

ayetlervaray
08 Aralık 2017, 01:45
dehşete düştüm yol verenler acilen yargılanmalı.

RedCBR125
08 Aralık 2017, 02:53
Trafikte ambulansa-itfaiyeye KASTEN yol vermeyen olur mu bilmiyorum... Genelde ambulans ve itfaiyelerin siren sesi arabaların içinden geç duyulup geç farkedildiği için geç zamanda yol veriliyor. Yol verilse de yavaş işliyor bu yol verme işi.

Orası tünel olduğu için sesin net şekilde gitmesi daha kolay farkedilip daha çabuk yol vermeyi sağlayabilir.

Bir de o yolda radyolar otomatik frekans değiştiriyor merkez bi güvenlik anonsu yapılıyor, bu itfaiye geçişi muhtemelen radyolardan da anons geçilmiştir yoksa bu kadar nizami sağlı sollu yol açma olacağını sanmıyorum.

Radyo frekansından anons geçilmediyde oradaki vatandaşları ekstra ekstra tebrik etmek gerekir 👍🏻
Böyle şeyleri görmek vatandaş olarak beni sevindiriyor AMA genelde Altınyoldan giden ambulansın arkasına yapışcam diye sinyalsiz kontrolsüz sola kıran denyoları gördüğüm için böyle bu kadar iyimser yaklaşamadım. (Doğma büyüme İzmirliyim ve yılllardır sabah akşam trafikteyim desem yanlış olmaz.)

thedarkfire
08 Aralık 2017, 02:57
Trafikte ambulansa-itfaiyeye KASTEN yol vermeyen olur mu bilmiyorum... Genelde ambulans ve itfaiyelerin siren sesi arabaların içinden geç duyulup geç farkedildiği için geç zamanda yol veriliyor. Yol verilse de yavaş işliyor bu yol verme işi.

Orası tünel olduğu için sesin net şekilde gitmesi daha kolay farkedilip daha çabuk yol vermeyi sağlayabilir.

Bir de o yolda radyolar otomatik frekans değiştiriyor merkez bi güvenlik anonsu yapılıyor, bu itfaiye geçişi muhtemelen radyolardan da anons geçilmiştir yoksa bu kadar nizami sağlı sollu yol açma olacağını sanmıyorum.

Radyo frekansından anons geçilmesiyde oradaki vatandaşları ekstra ekstra tebrik etmek gerekir ���� Böyle şeyleri görmek vatandaş olarak beni sevindiriyor.

İyide arabada herkes radyo dinlemiyor ki. Ben radyoyu kullanmıyorum telefonu bağlıyorum.

mgora
08 Aralık 2017, 08:14

Radyo frekansından anons geçilmediyde oradaki vatandaşları ekstra ekstra tebrik etmek gerekir ����
Böyle şeyleri görmek vatandaş olarak beni sevindiriyor AMA genelde Altınyoldan giden ambulansın arkasına yapışcam diye sinyalsiz kontrolsüz sola kıran denyoları gördüğüm için böyle bu kadar iyimser yaklaşamadım. (Doğma büyüme İzmirliyim ve yılllardır sabah akşam trafikteyim desem yanlış olmaz.)

Bence de montaj ...

Birkan07
08 Aralık 2017, 09:47
Canını yediğimin İzmir'i

hasangazili
08 Aralık 2017, 09:50
Kamu spotunda bozuk aksanla kalp masajı yapmayı atacaklarına böyle şeyleri anlatsalar daha faydalı olur. İlk yardım sertifikanız varsa şöyle yapın böyle yapın diyor. Ulan sertifikası olsa adam zaten biliyordur. Bozuk aksanlı kadından mı öğrenecek kalp masajı yapmayı.

KUVVETMİRA
08 Aralık 2017, 09:52
izmir'de itfaiye aracına çitlembik denir bi kere.

Birkan07
08 Aralık 2017, 09:59

:queen: hahaha

chevy64
08 Aralık 2017, 11:20
Konu basligida show haber le yarisir :))

MrMud
08 Aralık 2017, 14:01

Ulan Dayı hahahhaha :queen:

LynXMaSTeR
08 Aralık 2017, 18:29
aklı başında olan herkes o tünelde sağa ve sola yanaşır zaten, o yükseklikte bi aracın en sol şeritten gitmesi zor olabilir.

Remzidemir41
08 Aralık 2017, 22:18
Gavur İZMİR (!). Hayır siyasete bağlamayayım diyorum , kendimi tutamıyorum arkedeş...

Erhan Tosun
08 Aralık 2017, 22:43
Çoğu zaman büyük itfaiye aracının önünden hem yolu açmak için, hemde erken müdahale için küçük araç gider öncü araç, önden o gitmiş sanırım ondan araçlar kenarda hazır konumda bekliyor, yoksa bu kadar erken yolu açamazlar.

RedCBR125
09 Aralık 2017, 00:59
Başka şehirde okuyan İzmirli öğrenciler, başka şehire gitmiş İzmirliler hatta hayatında İzmir dışına çıkmamış İzmirlilerin dahi bu “biz izmirliyiz farklıyız herşeyimiz farklı“ kasıntısına çok gülerek bakıyorum cidden. Ayrıca bu kasılanlardan 100üne sorsan 60 ı zaten başka memleketten göç gelmiştir Erzurum Çorum Bursa vs :) .... İzmirde İzmirli yok.

Çekirdek çiğdem,boyoz, kordon, kıbrıs şehitleri caddesi, saat kulesi tamamdır işte farklıyız :)
Ben İzmirliyim ama sıradan bir vatandaşım yani olağan üstü yeteneklerim de yok kimseden bir farkım da yok üstünlüğüm de yok 😂

Türkiyede birçok şehirde bulundum ama İzmirli farklıdır algısını hiç çözemedim.

-ZERO-
09 Aralık 2017, 03:02
aslında şaşırılan şey olayın izmirde olması değil de 'olmuş olması'. düşünün öyle bir hale geldik ki kanunda zorunluluk halinde olan birşeye uymuş olmak bile bir haber değeri taşıyor.

-dedelerden izmirliyim.